ג׳ונתן מוטלי
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
הם לא יכולים להוציא גינוי על שחקן שעד כמה שידוע להם אמר שהוא מפחד באזור מלחמה.
אחרי שהנושא יתברר במוסדות שלהם , אם יוחלט שמה שעשה ו/או הדרך שבא פעל לא תקינות הם יצטרכו להוציא גינוי ואולי אפילו להעניש.
כרגע , הם צריכים לברר מה בתכלס הולך פה ומן הראוי שהם (גם אם אותנו זה לא מעניין) ישמעו את הצד של השחקן.
אחרי שהנושא יתברר במוסדות שלהם , אם יוחלט שמה שעשה ו/או הדרך שבא פעל לא תקינות הם יצטרכו להוציא גינוי ואולי אפילו להעניש.
כרגע , הם צריכים לברר מה בתכלס הולך פה ומן הראוי שהם (גם אם אותנו זה לא מעניין) ישמעו את הצד של השחקן.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1451 לייקים
יש חוזה של מועדון הפועל תל אביב עם ג׳ונתן מוטלי, מה הקשר בין מה החתמנו לפני ואחרי שהוא ברח??
לטעון דבר כזה בכלל ייראה אידיוטי, הרי החתמות של גבוהים, אם וכאשר יקרו אחרי שהוא עזב וזו בטח לא הסיבה שבגללה עזב ולכן ראוי לשחרור.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1451 לייקים
לגבי סוגיית המחליף, אני לא חושב שצריכים לשאוף להחתים סנטר עם סט יכולות התקפיות ברמה של מוטלי כי זה יהיה על גבול הבלתי אפשרי (שמעת עופר? אתה לא יכול להחתים סנטר יותר טוב ממוטלי), צריך לשאוף להחתים גבוה עם אימפקט משמעותי בתחום מסוים (ריבאונד, הגנה על גבוהים או גארדים, יכול מסירה נדירה, על פיק אנד רול אני לא מדבר על עוד המאמן הוא דדאס). או לחלופין לקחת הימור ולנסות לאתר יהלום לא מלוטש שיעשה את הפריצה אצלנו, כמו שטרביון וויליאמס עשה בשנה שעברה באולם ויש לנו סקאוטים עם עין לדברים האלה.
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
אני אעז ואומר שיש לנו כבר סנטר ברמה הזו , צריך שחקן גדול וחזק שיוכל לעשות הגנה טובה (סטייל גביראל של מכבי אבל מקווה ליותר טוב )הלך המומנטום כתב: ↑05 נובמבר 2024, 15:08 לגבי סוגיית המחליף, אני לא חושב שצריכים לשאוף להחתים סנטר עם סט יכולות התקפיות ברמה של מוטלי כי זה יהיה על גבול הבלתי אפשרי (שמעת עופר? אתה לא יכול להחתים סנטר יותר טוב ממוטלי), צריך לשאוף להחתים גבוה עם אימפקט משמעותי בתחום מסוים (ריבאונד, הגנה על גבוהים או גארדים, יכול מסירה נדירה, על פיק אנד רול אני לא מדבר על עוד המאמן הוא דדאס). או לחלופין לקחת הימור ולנסות לאתר יהלום לא מלוטש שיעשה את הפריצה אצלנו, כמו שטרביון וויליאמס עשה בשנה שעברה באולם ויש לנו סקאוטים עם עין לדברים האלה.
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
והינאס חייב ללחוץ על עופר שאי אפשר להביא שחקן טוב ממוטלי , אולי בטעות נראה פה את טבארס
נשארנו בלי סנטר זר
כמו בכל עונה
הסוכן המליץ לו ללכת
"תגיד זה בגלל המלחמה"
נהנהנהנהנהנהנה תציעו לי עוד 2 שקל אשחק פה גם בעפולה
כמו בכל עונה
הסוכן המליץ לו ללכת
"תגיד זה בגלל המלחמה"
נהנהנהנהנהנהנה תציעו לי עוד 2 שקל אשחק פה גם בעפולה
-
- קיבל.ה 1080 לייקים
אם כבר ניבו. שולט בצבע לוקח ריבאונדרק הפועל כתב: ↑05 נובמבר 2024, 15:16אני אעז ואומר שיש לנו כבר סנטר ברמה הזו , צריך שחקן גדול וחזק שיוכל לעשות הגנה טובה (סטייל גביראל של מכבי אבל מקווה ליותר טוב )הלך המומנטום כתב: ↑05 נובמבר 2024, 15:08 לגבי סוגיית המחליף, אני לא חושב שצריכים לשאוף להחתים סנטר עם סט יכולות התקפיות ברמה של מוטלי כי זה יהיה על גבול הבלתי אפשרי (שמעת עופר? אתה לא יכול להחתים סנטר יותר טוב ממוטלי), צריך לשאוף להחתים גבוה עם אימפקט משמעותי בתחום מסוים (ריבאונד, הגנה על גבוהים או גארדים, יכול מסירה נדירה, על פיק אנד רול אני לא מדבר על עוד המאמן הוא דדאס). או לחלופין לקחת הימור ולנסות לאתר יהלום לא מלוטש שיעשה את הפריצה אצלנו, כמו שטרביון וויליאמס עשה בשנה שעברה באולם ויש לנו סקאוטים עם עין לדברים האלה.
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
כןן ממש יתאים לנו , מקווה שהוא לא משמעותי במילאנו החלשה שאוליי תסכים לשחרר אותוXavi כתב: ↑05 נובמבר 2024, 15:31אם כבר ניבו. שולט בצבע לוקח ריבאונדרק הפועל כתב: ↑05 נובמבר 2024, 15:16אני אעז ואומר שיש לנו כבר סנטר ברמה הזו , צריך שחקן גדול וחזק שיוכל לעשות הגנה טובה (סטייל גביראל של מכבי אבל מקווה ליותר טוב )הלך המומנטום כתב: ↑05 נובמבר 2024, 15:08 לגבי סוגיית המחליף, אני לא חושב שצריכים לשאוף להחתים סנטר עם סט יכולות התקפיות ברמה של מוטלי כי זה יהיה על גבול הבלתי אפשרי (שמעת עופר? אתה לא יכול להחתים סנטר יותר טוב ממוטלי), צריך לשאוף להחתים גבוה עם אימפקט משמעותי בתחום מסוים (ריבאונד, הגנה על גבוהים או גארדים, יכול מסירה נדירה, על פיק אנד רול אני לא מדבר על עוד המאמן הוא דדאס). או לחלופין לקחת הימור ולנסות לאתר יהלום לא מלוטש שיעשה את הפריצה אצלנו, כמו שטרביון וויליאמס עשה בשנה שעברה באולם ויש לנו סקאוטים עם עין לדברים האלה.
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
האמת ששילוב של ניבו עם קבוקלו יכול להיות אש בריבאונד ובכלל. אני פשוט לא חושב שהוא יבוא אחרי כמה שנים של יורוליג ועוד מאיטליה לישראל במלחמה ביורוקאפ.רק הפועל כתב:כןן ממש יתאים לנו , מקווה שהוא לא משמעותי במילאנו החלשה שאוליי תסכים לשחרר אותו
אני הייתי אשכרה בין היתר מדבר עם פט, כי הסקאוטים שלנו יותר מתמחים באירופה למיטב הבנתי (או שלא?), ושואל אותו אם יש מישהו מה.נ.ב.א שיכול להתאים לנו ואנחנו לו, סה"כ הגיעו אלינו 2 כאלה משם השנה, ופט חזק בעניינים שם, שווה לנסות להפסיד אין מה.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
אגב בדקתי, ניבו מקבל 1.6 מליון יורו לעונה, זה משמעותית יותר ממוטלי שמקבל כמה 1.3 מליון דולר? ומוטלי הרבה יותר טוב ומשמעותי ממנו.
ככה שלקבל שכבר של 2 מליון דולר ומעלה למוטלי בהתחשב בעובדה שבולדווין מקבל למשל 2.5 מליון דולר לעונה מפנר חוזה לשנתיים, נשמע סופר הגיוני.
ככה שלקבל שכבר של 2 מליון דולר ומעלה למוטלי בהתחשב בעובדה שבולדווין מקבל למשל 2.5 מליון דולר לעונה מפנר חוזה לשנתיים, נשמע סופר הגיוני.
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
לא שזה כזה משנה אבל מוטלי מרוויח 1.5 , עופר לדעתי היה משווה את הסכום ואפילו עובר אותו אם מוטלי היה מדבר כמו שצריך ולא בורח (גם אמר את זה בראיון ) , אם ניבו מרוויח 1.6 ביורוליג אז לפה הוא יגיע עם הצעה של 2 ומעלה לדעתי , כמובן אם מילאנו יסכימו לשחרר , חתיכת סכוםגביזון כתב: ↑05 נובמבר 2024, 16:09 אגב בדקתי, ניבו מקבל 1.6 מליון יורו לעונה, זה משמעותית יותר ממוטלי שמקבל כמה 1.3 מליון דולר? ומוטלי הרבה יותר טוב ומשמעותי ממנו.
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
הוא לא יגיע בשביל עוד 25 אחוז מיורוליג ליורוקאפ במצב מלחמה, ולדעתי הוא לא ישוחרר שם בלי קשר.רק הפועל כתב:לא שזה כזה משנה אבל מוטלי מרוויח 1.5 , עופר לדעתי היה משווה את הסכום ואפילו עובר אותו אם מוטלי היה מדבר כמו שצריך ולא בורח (גם אמר את זה בראיון ) , אם ניבו מרוויח 1.6 ביורוליג אז לפה הוא יגיע עם הצעה של 2 ומעלה לדעתי , כמובן אם מילאנו יסכימו לשחרר , חתיכת סכוםגביזון כתב: ↑05 נובמבר 2024, 16:09 אגב בדקתי, ניבו מקבל 1.6 מליון יורו לעונה, זה משמעותית יותר ממוטלי שמקבל כמה 1.3 מליון דולר? ומוטלי הרבה יותר טוב ומשמעותי ממנו.
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים

"מוטלי פנה לבוררות של פיב"א, הכוכב האדום מחכה לפסיקה"
המנהל המקצועי של הקבוצה מבלגרד הכחיש את ההצעה וההתעניינות, אבל בתקשורת המקומית טוענים שהשחרור בדרך, ומבקרים: "הפועל ת"א לא נוהגת בג'נטלמניות כמו מכבי"
העזיבה המסתורית של ג'ונתן מוטלי את ישראל ממשיכה להעסיק לא רק את תקשורת הספורט בארץ, אלא גם את תקשורת הספורט בסרביה, שעוקבת באופן צמוד אחר ההתפתחויות.
באתר "מונדו" פורסם היום (שלישי) כי מוטלי למעשה נמצא כעת בארצות הברית, ובימים האחרונים פנה למוסד לבוררות של פיב"א בתקווה לקבל שחרור מהיר מהפועל תל אביב, בטענה שהוא חושש מהמלחמה. על פי הדיווח, "הכוכב האדום מחכה לפסיקה של פיב"א", ומאמינה שתוכל לצרפו לאחר שהמהלך יהיה חוקי וכשר.
הדיווחים הללו מגיעים על רקע ההכחשות של המנהל המקצועי של הכוכב האדום, מילאן דוזט, שהתעקש שהקבוצה לא פנתה למוטלי "וגם לא תחתים אותו". כך או כך, במוטלי מעוניינות על פי הדיווחים גם פנרבחצ'ה, קבוצתו לשעבר, וגם דובאי.
העיתונאי מירוסלב דראגולייביץ' מהאתר "BasketballSphere" כתב היום ש"כל הסיפור עם מוטלי מוזר מאוד. הוא דחה הצעות יורוליג בקיץ כדי לחתום בהפועל תל אביב תמורת 1.5 מיליון דולר, סכום שאף קבוצה אחרת לא הייתה מוכנה לשלם לו. חודשיים אחר כך הוא בורח, וכל זה רק כי הציעו לו 200 אלף דולר לחודש?".
דראגולייביץ' ביקר את הנהלת הפועל תל אביב, שלדבריו לא מגלה הבנה למצב הרגיש של שחקניה הזרים על רקע המלחמה המתחוללת בישראל. "מכבי תל אביב, לדוגמא, נהגה בג'נטלמניות כלפי כל השחקנים הזרים שלה בזמן המלחמה. הם אפילו הסכימו לשחרר את ווייד בולדווין ובונזי קולסון שהיו תחת חוזה, והכל בחברות והבנה. בהפועל תל אביב דברים מתנהלים אחרת".
-
- קיבל.ה 960 לייקים
מי זה העיתונאי המטומטם הזה שמערבב נושאים לא קשורים?
יאללה הביתה!!!
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1451 לייקים
מה זאת אומרת ״לא נוהגת בג׳נטלמניות״? השחקן חתום בקבוצה כאחד השחקנים המרכזיים בה אם לא ה והוא בורח באמצע העונה על דעת עצמו מבלי ליידע אף אחד לאן נסע ומה קורה.
אני מבין שלנהוג בג׳נטלמניות זה למצוא שחקן שיותר טוב מרמת הקבוצה ולתת לו ללכת אחרי שהוא מבין שהוא שווה יותר
אני מבין שלנהוג בג׳נטלמניות זה למצוא שחקן שיותר טוב מרמת הקבוצה ולתת לו ללכת אחרי שהוא מבין שהוא שווה יותר
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
פרטיזן קיבלה מהפועל 600 אלף יורו על בייאאוט לקבוקלו כשעופר בלע את הרוק. אם הוא רוצים שישלמו בייאאוט של 3 מליון יורו בג'נטלמניות ולא יחכו כמו עורבים ליד גופה לא ג'נטלמנית. עופר עשה עסקה מעולה כלכלית עם מוטלי ( כמה שאוהבים לאכול פה את המוח שהוא משלם יותר מידי, במקרה הזה הוא שיחק אותה בענק באנדר פייד) זה שהם לא תפסו את זה בעצמם זו בעיה לא ג'נטלמנית שלהם.
-
- קיבל.ה 1080 לייקים
לא ג׳נטלמנים = "אנחנו מנסים לגנוב להם שחקן בשיטה סופר מסריחה והם נלחמים במקום לוותר״
אגב, מוטלי חתם כשהמלחמה הייתה בעיצומה, אז אין בזה שום היגיון וגם הוצע לו לגור בבלגרד
אגב, מוטלי חתם כשהמלחמה הייתה בעיצומה, אז אין בזה שום היגיון וגם הוצע לו לגור בבלגרד
-
- קיבל.ה 802 לייקים
הזכרת את פט.גביזון כתב:האמת ששילוב של ניבו עם קבוקלו יכול להיות אש בריבאונד ובכלל. אני פשוט לא חושב שהוא יבוא אחרי כמה שנים של יורוליג ועוד מאיטליה לישראל במלחמה ביורוקאפ.
אני הייתי אשכרה בין היתר מדבר עם פט, כי הסקאוטים שלנו יותר מתמחים באירופה למיטב הבנתי (או שלא?), ושואל אותו אם יש מישהו מה.נ.ב.א שיכול להתאים לנו ואנחנו לו, סה"כ הגיעו אלינו 2 כאלה משם השנה, ופט חזק בעניינים שם, שווה לנסות להפסיד אין מה.
ברור שיש לו חברים - אבל לך תשכנע סנטר בפאקינג NBA (לא יורוליג) לעזוב ולשחק ביורוקאפ (!) בקבוצה של מדינה שמחכה בכל יום להתקפה של מאות טילים בליסטיים עליה.
אגב, מה שלום מונטרז הארל בימים אלו, חבר של בברלי שאוזכר כאופציה אם קבולקו לא יחתום?
אני אחסוך לך ולשאר -
הוא משחק בליגה האוסטרלית (NBL)
נכון להיום המספרים שלו הם:
19.6 נק', 10.1 ריבאונדים, 1.33 חסימות, ב-29 דק' משחק בממוצע.
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
נכון אבל פט הגיע ומשדר שהכל פה פרדייס...וגם איש, נותן תחושה למי שיגיע משם שיהיה לו מי שמבין אותו באותו הראש.Charlie כתב:הזכרת את פט.גביזון כתב:האמת ששילוב של ניבו עם קבוקלו יכול להיות אש בריבאונד ובכלל. אני פשוט לא חושב שהוא יבוא אחרי כמה שנים של יורוליג ועוד מאיטליה לישראל במלחמה ביורוקאפ.רק הפועל כתב: כןן ממש יתאים לנו , מקווה שהוא לא משמעותי במילאנו החלשה שאוליי תסכים לשחרר אותו
ברור שיש לו חברים - אבל לך תשכנע סנטר בפאקינג NBA (לא יורוליג) לעזוב ולשחק ביורוקאפ (!) בקבוצה של מדינה שמחכה בכל יום להתקפה של מאות טילים בליסטיים עליה.
אגב, מה שלום מונטרז הארל בימים אלו?
לגבי מונטרז הארל אני חושב שהוקיץ' הזכיר שהוא מככב באוסטרליה או שדמיינתי?
-
- קיבל.ה 802 לייקים
מככב. ערכתי את ההודעה והוספתי את המספרים. כמה ביי אאוט?גביזון כתב:נכון אבל פט הגיע ומשדר שהכל פה פרדייס...וגם איש, נותן תחושה למי שיגיע משם שיהיה לו מי שמבין אותו באותו הראש.Charlie כתב:הזכרת את פט.גביזון כתב:האמת ששילוב של ניבו עם קבוקלו יכול להיות אש בריבאונד ובכלל. אני פשוט לא חושב שהוא יבוא אחרי כמה שנים של יורוליג ועוד מאיטליה לישראל במלחמה ביורוקאפ.
-
- קיבל.ה 61 לייקים
מזכיר שוב את ג'ורדן מיקי, שחתם ממש עכשיו בסין, יכול להיות שיחוק, ומתאים גם ל(אין) שיטה של דדאס - שחקן פיקנרול מעולה אבל גם יודע ליצור לעצמו
-
- קיבל.ה 5940 לייקים
האם נוכל למצוא שחקן שמתקרב אליו ברמה המקצועית? כנראה שלא, אבל אולי.רדנקו כתב: ↑05 נובמבר 2024, 13:13 אני מנחש שמהרגע שהחתמנו שחקן חלופי, מבחינת הקבוצה שתחתים אותו היא תטען שלא גרמה לנו נזק כי יש לנו כבר שחקן אחר (או שנגרם לנו נזק קטן יותר מאשר לו היינו בלי שחקן חלופי) , והיא לא גרמה לו להפרת החוזה מולנו.
בגלל זה מתלבטים.
וכמובן שצריך לזכור שאין לנו סיכוי למצוא שחקן אפילו קרוב לו ברמה המקצועית.
אל תשכחו שזה לא חוזה לעונה הנוכחית אלא גם לעונה הבאה.
מבחינה מקצועית הוא שחקן שהסיכוי שלנו למצוא מישהו קרוב אליו ברמה הוא אפסי, אפילו בשכר גבוה יותר משמעותית.
הבעיה היא אחרת בעיני. נניח ונביא את קבנגלה. אז אמנם הבאנו שחקן פחות טוב ממוטלי, אבל עדיין הבאנו שחקן מעולה שעולה על מוטלי באספקטים רבים, יותר צעיר, ואפילו מתאים יותר לקבוקלו. הבעיה בעיני היא שההתקפה הפרימיטיבית שלנו הפכה את מוטלי לחצי קבוצה מבחינה התקפית, ואת זה קבנגלה לא יכול לעשות.
רוצה לומר, אנחנו יכולים להביא שחקנים מעולים במקום מוטלי ועדיין להיות קבוצה מצוינת עם פוטנציאל בשמיים, אבל בשביל זה צריך להתחיל לשחק כדורסל.
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
וואוו, האדנרסייז הזה משאבת ריבאונדים אש, וזו ליגה טובה זה לא הליגה הסינית.Charlie כתב:מככב. ערכתי את ההודעה והוספתי את המספרים. כמה ביי אאוט?גביזון כתב:נכון אבל פט הגיע ומשדר שהכל פה פרדייס...וגם איש, נותן תחושה למי שיגיע משם שיהיה לו מי שמבין אותו באותו הראש.Charlie כתב: הזכרת את פט.
חשבתי שהוא אחרי פציעה פסיכית.
הוא ופט זה וואחד האסל ביחד.
-
- קיבל.ה 802 לייקים
הוא אחרי פציעה קשה
אבל על פניו הוא די חוזר לעניינים
Sent from my iPhone using Tapatalk
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
30 דקות למשחק? כן, התאושש יפה...Charlie כתב:הוא אחרי פציעה קשה
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
האמת זה ענק.גולובורודקו כתב: ↑05 נובמבר 2024, 18:34 מזכיר שוב את ג'ורדן מיקי, שחתם ממש עכשיו בסין, יכול להיות שיחוק, ומתאים גם ל(אין) שיטה של דדאס - שחקן פיקנרול מעולה אבל גם יודע ליצור לעצמו
שחקן שמתאים לאין שיטה.

יחד, רק יחד! 

- KingAlpaca
- קיבל.ה 1477 לייקים
יאללה, עונש ראשון,
והבהרה שהעונש הבא יהיה כפול.
והבהרה שהעונש הבא יהיה כפול.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
תמות בייסורים.
מצד שני, זה שהוא עזב/עוזב/ מת/ לא חוזר חשף את הבלוף של דדאס שכבר היה חשוף.
מצד שני, זה שהוא עזב/עוזב/ מת/ לא חוזר חשף את הבלוף של דדאס שכבר היה חשוף.
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
שונא אותו , לא מסוגל לצפות בתקצירים של הקבוצה בגללו כרגע , סעמקקק
-
- קיבל.ה 214 לייקים
לא הייתי ממהר לקנות את זה, לפני שחרור חייבים שיהיה דיון מינימלי.
לא פרסמו כלום חוץ מאיזה כתב זר שכתב את הדברים בלי לספק הוכחה או הסבר
לא פרסמו כלום חוץ מאיזה כתב זר שכתב את הדברים בלי לספק הוכחה או הסבר
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
https://basketnews.com/news-214268-john ... .html?s=35
לצורך העניין, כתוב בידיעה הזאת שאור שקדי דיווח שמוטלי חזר לארץ להיפגש עם אנשי הפועל.
אנחנו יודעים שזה לא נכון, אז מוזר מסכם את זה יפה.
אני חושב שברק חקלאי מתאר את זה יפה וככה כדאי להתייחס לזה כרגע: ״דיווח מוזר״.ברק חקלאי כתב:דיווח מוזר בבסטקניוז: ג'ונתן מוטלי שוחרר מהפועל תל אביב.
בידיעה עצמה אין שום הסבר לכותרת
לצורך העניין, כתוב בידיעה הזאת שאור שקדי דיווח שמוטלי חזר לארץ להיפגש עם אנשי הפועל.
אנחנו יודעים שזה לא נכון, אז מוזר מסכם את זה יפה.
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
שמעו זה אסון אנחנו פשוט מתפרקים , חייבים להחתים סנטר זר מפלצתי עכשיו
-
- קיבל.ה 1621 לייקים
גורם בכיר בהפועל ת"א: "מוטלי לא שחקן חופשי, יש תהליך שצריך לקרות. המועדון החדש שלו יצטרך לבקש מסמך שחרור מאיתנו, ואז נראה מה יהיה"
-
- קיבל.ה 976 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
לא מבין, שחקן עם חוזה מבקש שיבטלו ואחרי יום מבטלים? אז מה המשמעות בכלל של חוזה? למה לא ביטלנו את אנגולה?
-
- קיבל.ה 1080 לייקים
מנסים לייצר מציאות דרך התקשורת
מקווה מאוד שינאי לא מוותר והולך על זה בכל הכוח
מקווה מאוד שינאי לא מוותר והולך על זה בכל הכוח