סטפן מרינוביץ סיכם בהפועל
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
מה שביט אלימלך עושה בימים אלה?
שער 5 זה הלב
- kruvi
- קיבל.ה 304 לייקים
מעבר לזה שהוא גרוע הוא גם חסר ביטחון וזה ניכר. זה לא שעם ביטחון הוא היה הופך לאניימה, הוא היה עדיין גרוע, אבל אולי טיפה פחות.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
אני מעדיף לשחק בלי שוער
יש בהחתמה שלו ובבן אדם שהוא משהו שככ מסמל את המועדון שזה מחליא
שום אחריות אישית, שום הבעה, שום מחויבות. בן אדם שחצן שמתכחש לבדיחה המקצועית שהוא. אני מחכה לראות מה הקבוצה הבאה שלו. זו תהיה תעודת עניות למועדון.
יש בהחתמה שלו ובבן אדם שהוא משהו שככ מסמל את המועדון שזה מחליא
שום אחריות אישית, שום הבעה, שום מחויבות. בן אדם שחצן שמתכחש לבדיחה המקצועית שהוא. אני מחכה לראות מה הקבוצה הבאה שלו. זו תהיה תעודת עניות למועדון.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
היום עשה את העבודה והביא נקודה.
הוא בעיה גדולה אבל יש לנו 10 בעיות יותר גדולות ממנו.
הוא בעיה גדולה אבל יש לנו 10 בעיות יותר גדולות ממנו.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 2299 לייקים
גם העצירות שלו מלאות בפוזה, במקום לקלוט הוא הודף במלא פוזה.
שטראובר לעניים.
להחליף
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
שטראובר לעניים.
להחליף
-
- קיבל.ה 341 לייקים
שהוא הציל את הכדור מהנגיחה הוא הדף לאמצע בנס לא היה שם גול, שוער חלש שלא מגיע לו שום מילה טובה אפילו היום אחרי שכל העונה אנחנו מפסידים הרבה נקודות בגלל יכולת מביכה שלו.
בסופו של דבר הוא עשה את העבודה שלו - חבל שזה לא קורה בכל משחק.
בסופו של דבר הוא עשה את העבודה שלו - חבל שזה לא קורה בכל משחק.
-
- קיבל.ה 438 לייקים
הרבה פוזות אבל לפחות לא עשה טעויות היום, הפקירו אותו בצורה קשה.
-
- קיבל.ה 673 לייקים
הוא נתן משחק מושלם והוא האחראי העיקרי לכך שלא הפסדנו. לא צריך לחפש איפה שאין.
אינתי עומרי, הפועל.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4726 לייקים
-
- קיבל.ה 341 לייקים
רשמתי בסוף שורה תחתונה עשה תעבודה שלו וחבל שזה לא קורה בכל משחק.האדום הצורר כתב: ↑25 דצמבר 2022, 22:53הוא נתן משחק מושלם והוא האחראי העיקרי לכך שלא הפסדנו. לא צריך לחפש איפה שאין.
הקבוצה זבל אבל הוא מסוג השוערים ששווה גול במשחק בקלות, לא מגיע לו איזה פרס אחרי שהוא יחזיר את כל הגולים של הקייטנה שעברו לו בין הידיים אני הראשון שיפרגן.
-
- קיבל.ה 673 לייקים
לעשות את העבודה שלו זה לשחק מסודר ולא לעשות טעויות יוצאות דופן. להציל 3 מצבים של גול בטוח זה הרבה מעבר ללעשות את העבודה שלו.Mario כתב: ↑25 דצמבר 2022, 22:54רשמתי בסוף שורה תחתונה עשה תעבודה שלו וחבל שזה לא קורה בכל משחק.האדום הצורר כתב: ↑25 דצמבר 2022, 22:53הוא נתן משחק מושלם והוא האחראי העיקרי לכך שלא הפסדנו. לא צריך לחפש איפה שאין.
הקבוצה זבל אבל הוא מסוג השוערים ששווה גול במשחק בקלות, לא מגיע לו איזה פרס אחרי שהוא יחזיר את כל הגולים של הקייטנה שעברו לו בין הידיים אני הראשון שיפרגן.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 237 לייקים
עשה את העבודה וזה... אבל עדיין, רכש ראשון שחייבים זה שוער במקומו.
עם כל הצער וזה שאני תופס את הצד שלו בריב המטופש עם האולטראס, הוא שוער אולי הגי גרוע בליגה ומאוד לא יציב.
על כל משחק אחד טוב שלו יש לו 3 גרועים ו2 בסדר מינוס וזה בעוכרנו.
עם כל הצער וזה שאני תופס את הצד שלו בריב המטופש עם האולטראס, הוא שוער אולי הגי גרוע בליגה ומאוד לא יציב.
על כל משחק אחד טוב שלו יש לו 3 גרועים ו2 בסדר מינוס וזה בעוכרנו.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
הבעיה הכי קטנה שלנו.
בלמים ומגנים.הרבה יותר חשוב.
בלמים ומגנים.הרבה יותר חשוב.
- Hapolo
- קיבל.ה 812 לייקים
- kruvi
- קיבל.ה 304 לייקים
אני מאוד מקווה שההצלות של אתמול (לא כאלה מרשימות) לא גורמות למישהו במועדון לחשוב להשאיר אותו.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
שוער גרוע. לא יוצא לכדורים, לא מסדר את ההגנה, אפס סנכרון עם השחקנים.
-
- קיבל.ה 341 לייקים
ידידי הטוב, אחרי שמתחילת העונה הוא לא מפסיק לעשות טעויות לא צריך לתת לו פרגון מכל הלב אחרי משחק אחד, מתחילת העונה לא עשה תעבודה לא היה מסודר ועשה טעויות חמורות.האדום הצורר כתב: ↑25 דצמבר 2022, 23:50לעשות את העבודה שלו זה לשחק מסודר ולא לעשות טעויות יוצאות דופן. להציל 3 מצבים של גול בטוח זה הרבה מעבר ללעשות את העבודה שלו.Mario כתב: ↑25 דצמבר 2022, 22:54רשמתי בסוף שורה תחתונה עשה תעבודה שלו וחבל שזה לא קורה בכל משחק.האדום הצורר כתב: ↑25 דצמבר 2022, 22:53
הוא נתן משחק מושלם והוא האחראי העיקרי לכך שלא הפסדנו. לא צריך לחפש איפה שאין.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4726 לייקים
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
ובצדק. מועדון הפועל ת״א לא יתנהל לפי קפריזות כלכליות, אלא בשפיות ובחשיבה שרואה פני עתיד - ואך ורק את טובת המועדון והקהל האדיר של הפועל ת״א.
-
- קיבל.ה 47 לייקים
בעיניי השאלה אם כן מרינוביץ או לא מרינוביץ מייאשת כמו לבחור אם עדיף לסיים במקום ה 10 או במקום ה 12
למי באמת אכפת ?
ונגיד שיביאו שוער אחר, הוא לא יחטוף פה גולים של בית ספר?
וגם יבוא איזה שוער כוכב שלא יחטוף ונתברג בפליאוף העליון , מישהו בכלל מסוגל להנות מהקבוצה הזאת?
לדעתי לפחות, אחרי יותר מדי עונות ללא רוח חיים בהתקפה (גם בהגנה כן? אבל לא בשביל זה רואים כדורגל) , נראה שעדיף להשקיע פעם אחת בחלוצים וקשרים שאשכרה יכולים :
1. להשלים 90 דקות (מבלי לבלות חצי עונה ביציע בגלל מתיחה במפשעה)
2. לרוץ
3. לסכן את השער
ולא יזיק אם יחזירו שחקנים שיש להם איזה זיקה להפועל במקום לבית"ר
ואם ישאר עודף מצידי שיעשו עץ או פלי אם להביא שוער/מגנים/בלמים/ או לקנות לכולם ברד ענבים
למי באמת אכפת ?
וגם יבוא איזה שוער כוכב שלא יחטוף ונתברג בפליאוף העליון , מישהו בכלל מסוגל להנות מהקבוצה הזאת?
לדעתי לפחות, אחרי יותר מדי עונות ללא רוח חיים בהתקפה (גם בהגנה כן? אבל לא בשביל זה רואים כדורגל) , נראה שעדיף להשקיע פעם אחת בחלוצים וקשרים שאשכרה יכולים :
2. לרוץ
3. לסכן את השער
ואם ישאר עודף מצידי שיעשו עץ או פלי אם להביא שוער/מגנים/בלמים/ או לקנות לכולם ברד ענבים
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
נאלץ שלא להסכים.
ההבדל העונה של שוער טוב היה ממש עכשיו להיות בפלייאוף עליון.
השוער המאוס הזה עולה לנו בהרבה נקודות.
ההבדל העונה של שוער טוב היה ממש עכשיו להיות בפלייאוף עליון.
השוער המאוס הזה עולה לנו בהרבה נקודות.
-
- קיבל.ה 753 לייקים
האדס,
מסתייג מהמילה מאוס. מציע שתחליף לחלש או חלש מאד.
מי הפסיד יותר נקודות ? יכול להיות משאל מעניין ועצוב. האפשרויות:
א. השוער
ב. הבלמים. כולם - אין אחד שיודע מה הוא באמת צריך לעשות ועושה את זה.
ג. המאמן - עי בחירת הרכבי בלמים הזויים 0גורפינקל בלם) , דרך משחק הגנה בלתי מתואם וחלש מאד.
ד. המגינים
לא בטוח שהשוער יהיה הגורם העיקרי.
אני היתי בוחר באופציה ב ו ג.
מכיוון שכמת הכסף לתיגבור מוגבלת, למרות שאיש לא טורח לדבר על זה, אז בעדיפות ראשונה לדעתי זה חיזוק ההגנה בבלם שיודע מה הוא עושה ולא מתעצל לעלות לנגיחה. במגן ובקשר אמצעי חזק. החלפת השוער בינואר, בעדיפות אחרונה!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- בז'רנו
- קיבל.ה 707 לייקים
לא מסכים.Jackie treehorn כתב: ↑28 דצמבר 2022, 17:13 בעיניי השאלה אם כן מרינוביץ או לא מרינוביץ מייאשת כמו לבחור אם עדיף לסיים במקום ה 10 או במקום ה 12
למי באמת אכפת ?
2. לרוץ
3. לסכן את השער
אתה שאנן מידי.
אנחנו בסכנה מוחשית לרדת ליגה.
שוער טוב זה MUST
-
- קיבל.ה 753 לייקים
זאת טעות ואי קריאת מצב.
המטרה העליונה צריכה להיות בלם!
תזכור שכשגוטמן הגיע, המהפך היה עי בלם - טופוזאקוב, חלוץ אדיר - טלקינסקי, ומגן מעולה - עומרי קנדה.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
כל מילהאדום ותיק כתב:האדס,
מסתייג מהמילה מאוס. מציע שתחליף לחלש או חלש מאד.
מי הפסיד יותר נקודות ? יכול להיות משאל מעניין ועצוב. האפשרויות:
א. השוער
ב. הבלמים. כולם - אין אחד שיודע מה הוא באמת צריך לעשות ועושה את זה.
ג. המאמן - עי בחירת הרכבי בלמים הזויים 0גורפינקל בלם) , דרך משחק הגנה בלתי מתואם וחלש מאד.
ד. המגינים
לא בטוח שהשוער יהיה הגורם העיקרי.
אני היתי בוחר באופציה ב ו ג.
מכיוון שכמת הכסף לתיגבור מוגבלת, למרות שאיש לא טורח לדבר על זה, אז בעדיפות ראשונה לדעתי זה חיזוק ההגנה בבלם שיודע מה הוא עושה ולא מתעצל לעלות לנגיחה. במגן ובקשר אמצעי חזק. החלפת השוער בינואר, בעדיפות אחרונה!
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
הכי פחות חשובה555 כתב:שוער זו המטרה הכי חשובה של החלון.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
הבאתי את זה באשכול על דראפיץ.
אני לא בודק כמה שערים חטפנו באשמתו הבלעדית כי זה פחות מעניין.
הבעיה איתו שהוא פשוט לא עוצר כלום, יש למנהלת את הנתון של שערים צפויים בהתאם לאיומים שהיו על השער. אבדוק שוב ואתן מספר מדוייק אבל לזכרוני נגד נס ציונה למשל צריך 1.3 שערים צפויים כדי להבקיע שער, אצלנו רק 0.7. מספיק שהינו חוטפים טיפה פחות ( למשל ל 0.9) היינו עם 6 שערי חובה פחות ובערך 6 נקודות יותר...
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
רן מלובני במגרש פתוח "מרינוביץ שוער מצוין אבל הוא לא יכול לבד לסחוב את הפועל ת"א על הגב".
הבנאדם יותר מנותק מהמציאות מדראפיץ.
הבנאדם יותר מנותק מהמציאות מדראפיץ.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
אם אומרים לי שאני יכול במקס להביא שני שחקנים, הוא לא יהיה מוחלף מבחינתי
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
נכון. הוא שוער רע אבל יש עמדות שיותר חשוב לחזק לפניו.dino כתב:אם אומרים לי שאני יכול במקס להביא שני שחקנים, הוא לא יהיה מוחלף מבחינתי
ביטר עם 2 וחצי שחקני התקפה טובים והגנה ברמת ליגה לאומית עושה פליאוף עליון בהליכה.
-
- קיבל.ה 2299 לייקים
לא הבנתי איפה הוא היה בשער?
לאן הוא הלך?
לאן הוא הלך?
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
לא התעמקתי בו אבל מכל ה3 בעיטות של גנדלמן כנראה שבאחת הוא זינק או נפל וכבר לא הספיק לחזורלירון האדום כתב:לא הבנתי איפה הוא היה בשער?
לאן הוא הלך?
-
- קיבל.ה 950 לייקים
בבעיטה שפגעה בישראלוב הוא זינק וכבר לא יכול היה להגיע לבעיטה השלישית של גנדלמן. משחק הגנה משובח היה שםלירון האדום כתב: ↑31 דצמבר 2022, 20:12 לא הבנתי איפה הוא היה בשער?
לאן הוא הלך?
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
מעבר לבעיטה הגרועה , יש לו עבודת רגליים נוראית , כל שוער נורמאלי היה מתעשת אחרי הזינוק ומנסה לחזור כמה שיותר למרכז השער. עד שהוא קם והסתובב. גנדלמן היה יכול גם להכין קפה ולשתות אותו לפני הבעיטה, בסוף גלגל דרדלה מסכנה למרכז השער הריק.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 2299 לייקים
בולשחר כתב:מעבר לבעיטה הגרועה , יש לו עבודת רגליים נוראית , כל שוער נורמאלי היה מתעשת אחרי הזינוק ומנסה לחזור כמה שיותר למרכז השער. עד שהוא קם והסתובב. גנדלמן היה יכול גם להכין קפה ולשתות אותו לפני הבעיטה, בסוף גלגל דרדלה מסכנה למרכז השער הריק.
- כרובית
- קיבל.ה 1008 לייקים
בחיים לא ראיתי שוער שלוקח לו אלף שעות להוציא בעיטת שוער כשאנחנו *לא* מובילים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4726 לייקים
הוא אחד השוערים שהכי קל "לזרוק" אותם, רק תסתכל כמה מוקדם הוא קופץ לפינה בפנדלים. שוער איום.לירון האדום כתב: ↑31 דצמבר 2022, 20:12 לא הבנתי איפה הוא היה בשער?
לאן הוא הלך?
ועם זאת, הוא הציל היום מצב ב-1-1 שהיה יכול בקלות להסתיים בשער של נתניה.