חלון העברות 2026
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8693 לייקים
כמובן שצריך לזכור שכל הסיפורים על אופי חרא בהקשר של ספורי זה בלבולי מוח לא מבוססים על כלום.
-
Nati
- קיבל.ה 3226 לייקים
אני יודע שאהיה בעמדת מיעוט קיצונית - סוף פודגוראנו לא משחק בחיפה בכלל.
ממה שזכור לי הוא קשר שמאלי ויכול לשחק חלוץ.שחקן מעניין מאד לדעתי.
ברור שלא מישהו לבנות עליו לסחוב את הקבוצה.
ממה שזכור לי הוא קשר שמאלי ויכול לשחק חלוץ.שחקן מעניין מאד לדעתי.
ברור שלא מישהו לבנות עליו לסחוב את הקבוצה.
- RedDrifter
- קיבל.ה 784 לייקים
-
adom4
- קיבל.ה 830 לייקים
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8693 לייקים
וואי וואי, סיפור מטורף.
יש עוד תקריות או שזו ההוכחה שמדובר בטיפוס עם אופי חרא?
-
dino
- קיבל.ה 3201 לייקים
אז אתה לא באירוע(מבחינת היכרותך עם צנציפר)לוסיאנו כתב: ↑27 מאי 2026, 10:01להוציא כזה ציוץ זה לא דבר של מה בכך, בכל זאת זה השחקן הכי חשוב של הפועל ולא נראה לי שהוא היה מעלה כזה דבר לפני שההנהלה אישרה את זה
אצלו זה קודם להוציא, קודם לכתוב ואחר כך לבדוק
ולא הייתי סוגר את זה שהוא והפועל בשת״פ
- RedDrifter
- קיבל.ה 784 לייקים
בוא אחי
ללכת מכות על שש בש בחדר הלבשה זה לא ממש נורמלי וזה די רחוק ממה שאתה מתאר כ״בלבולי מוח״
בסוף אני עדיין בעד להביא אותו כי אני לא מעוניין בזר בעמדה הזאת שיקח לו זמן להתאקלם - אם הפועל רוצה לעשות קמפיין אירופאי מכובד היא חייבת להביא לפה גם ליגיונרים אין מה לעשות
ללכת מכות על שש בש בחדר הלבשה זה לא ממש נורמלי וזה די רחוק ממה שאתה מתאר כ״בלבולי מוח״
בסוף אני עדיין בעד להביא אותו כי אני לא מעוניין בזר בעמדה הזאת שיקח לו זמן להתאקלם - אם הפועל רוצה לעשות קמפיין אירופאי מכובד היא חייבת להביא לפה גם ליגיונרים אין מה לעשות
אף לא צעד לאחור 
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8693 לייקים
אתה רוצה לדעת כמה פעמים היה מכות באימונים של קבוצות?
בעונה שעברה קורנו תקף את פודגראנו באימון של חיפה, מישהו היה כותב לא להביא אותו כי יש לו אופי חרא? שטויות.
בעונה שעברה קורנו תקף את פודגראנו באימון של חיפה, מישהו היה כותב לא להביא אותו כי יש לו אופי חרא? שטויות.
-
הצבי ישראל
- קיבל.ה 104 לייקים
איפה כל המקורבים שהגיבו ונתנו טיזרים בקיץ הקודם?
- RedDrifter
- קיבל.ה 784 לייקים
הקיץ רק התחיל סבלנות
מאמין שנשמע על רכש ראשון (פרבר) בשבועיים הקרובים
אף לא צעד לאחור 
-
הצבי ישראל
- קיבל.ה 104 לייקים
אני נרקומן, חייב מנת וולקאם עכשיו לווריד.RedDrifter כתב: ↑27 מאי 2026, 11:02הקיץ רק התחיל סבלנות
-
dino
- קיבל.ה 3201 לייקים
תעבור להתמכרות אחרת, לא יהיו הרבה החתמותהצבי ישראל כתב: ↑27 מאי 2026, 11:14אני נרקומן, חייב מנת וולקאם עכשיו לווריד.RedDrifter כתב: ↑27 מאי 2026, 11:02הקיץ רק התחיל סבלנות
- רדפוקס
- קיבל.ה 6284 לייקים
שחקן כמו לויזו לא נביא וזה ברור, הערך המוסף שהוא נותן בהגנה ובכושר הבלתי נגמר.
אני מצפה מהמועדון להחליף את בואטנג, שאנדה וקרייב.
אם לא נשתדרג בעמדות האחרות אנחנו נחלשים בוודאות גם אם נביא ללויזו מחליף ראוי יחסית.
אני מצפה מהמועדון להחליף את בואטנג, שאנדה וקרייב.
אם לא נשתדרג בעמדות האחרות אנחנו נחלשים בוודאות גם אם נביא ללויזו מחליף ראוי יחסית.
-
joshsoos
- קיבל.ה 924 לייקים
העזיבה של לואיזה, ובהנחה שטוריאל נשאר, חייבת להפנות את הזרקור להביא במקומו קשר 10 זר. ואם ברדה/פרימור/בוקסה בדעה שבואטנג וסילבה מתאימים, וזה יחד עם השארה של פלקאו וקרייב, אז מקום 4 הוא התקרה שלנו גם בעונה הבאה. צריך להשתדרג גם בהרכב וגם בסגל, ובכל הכבוד, עם סילבה בואטנג פלקאו קרייב ומשחק ההתקפה הלא קיים של המאמן, לא נהיה הלהיט ההתקפי של הליגה, יחד עם להסתמך על מחליפים כמו רויקו הפציע, בוסקילה הבוסר ( שלא נאמר טיפש ) ודאפה הלא ברור. מאחר וברור שפלקאו וקרייב נשארים, חייבים להגיע שלושה זרים אכזרים ל10, חלוץ וצד שמאל, אם זה לא קורה, אפשר לקפל את העונה מראש
- RedDrifter
- קיבל.ה 784 לייקים
במידה ולואיזו נמכר:
- מביא את ספורי
- מעזיב את שאנדה (שיניתי את דעתי אחרי התגובות שלו לאחרונה באינסטגרם)
- מעזיב את בואטנג
- מביא את דין דוד/חלוץ זר תותח(ברזילאי רק אם אפשר)
- מביא מגן שמאל ישראלי
- מביא כנף שמאל זר תותח
- מנסה להביא את אנסה (שיחשב כישראלי)
- מביא את ספורי
- מעזיב את בואטנג
- מביא מגן שמאל ישראלי
- מביא כנף שמאל זר תותח
אף לא צעד לאחור 
- רדפוקס
- קיבל.ה 6284 לייקים
שינית את דעתך על שחקן בגלל תגובות שלו באינסטגרם ולא בגלל שהוא שחקן גרוע? אתה רציני?RedDrifter כתב: ↑27 מאי 2026, 12:07 במידה ולואיזו נמכר:
- מביא את ספורי
- מעזיב את בואטנג
- מביא מגן שמאל ישראלי
- מביא כנף שמאל זר תותח
תודה שהצחקת אותי ביום עצוב שכזה.
- RedDrifter
- קיבל.ה 784 לייקים
שחקן שמגיב לאיזה אוהד מושתן שמספים אותו לדעתי מראה על חוסר מקצועיות ורצינותרדפוקס כתב: ↑27 מאי 2026, 12:10שינית את דעתך על שחקן בגלל תגובות שלו באינסטגרם ולא בגלל שהוא שחקן גרוע? אתה רציני?RedDrifter כתב: ↑27 מאי 2026, 12:07 במידה ולואיזו נמכר:
- מביא את ספורי
- מעזיב את בואטנג
- מביא מגן שמאל ישראלי
- מביא כנף שמאל זר תותח
אם אני מסתכל אובייקטיבית מינואר יש לו פוטנציאל לעשות פה עונה יפה בשנה הבאה אבל אני לא מעוניין בשחקן שמתעסק בחרא
אף לא צעד לאחור 
- רדפוקס
- קיבל.ה 6284 לייקים
מעניין כי בפעם הקודמת שזה קרה דווקא אהבת את זה:RedDrifter כתב: ↑27 מאי 2026, 12:12שחקן שמגיב לאיזה אוהד מושתן שמספים אותו לדעתי מראה על חוסר מקצועיות ורצינותרדפוקס כתב: ↑27 מאי 2026, 12:10שינית את דעתך על שחקן בגלל תגובות שלו באינסטגרם ולא בגלל שהוא שחקן גרוע? אתה רציני?RedDrifter כתב: ↑27 מאי 2026, 12:07 במידה ולואיזו נמכר:
- מביא את ספורי
- מעזיב את בואטנג
- מביא מגן שמאל ישראלי
- מביא כנף שמאל זר תותח
אם אני מסתכל אובייקטיבית מינואר יש לו פוטנציאל לעשות פה עונה יפה בשנה הבאה אבל אני לא מעוניין בשחקן שמתעסק בחרא
viewtopic.php?p=484165#p484165
- RedDrifter
- קיבל.ה 784 לייקים
באנגלית יש משהו שנקרא banterרדפוקס כתב: ↑27 מאי 2026, 12:17מעניין כי בפעם הקודמת שזה קרה דווקא אהבת את זה:RedDrifter כתב: ↑27 מאי 2026, 12:12שחקן שמגיב לאיזה אוהד מושתן שמספים אותו לדעתי מראה על חוסר מקצועיות ורצינות
וזה מה שאני צוחק עליו פה
שונה משחקן שנראה שהוא לוקח ללב איזה תגובה של ספק אוהד
אף לא צעד לאחור 
- רדפוקס
- קיבל.ה 6284 לייקים
אתה כתבת בעצמך "שחקן שמגיב לאיזה אוהד מושתן שמספים אותו לדעתי מראה על חוסר מקצועיות ורצינות", אני הגבתי משהו דומה לתגובה בטוויטר שהצחיקה אותך דאז.RedDrifter כתב: ↑27 מאי 2026, 12:22באנגלית יש משהו שנקרא banterרדפוקס כתב: ↑27 מאי 2026, 12:17מעניין כי בפעם הקודמת שזה קרה דווקא אהבת את זה:RedDrifter כתב: ↑27 מאי 2026, 12:12
שחקן שמגיב לאיזה אוהד מושתן שמספים אותו לדעתי מראה על חוסר מקצועיות ורצינות
וזה מה שאני צוחק עליו פה
שונה משחקן שנראה שהוא לוקח ללב איזה תגובה של ספק אוהד
לא רואה הבדל עם כל הכבוד לשימוש, הבאמת מרשים שלך, במילה הלועזית "banter".
אבל בסדר בוא נתקדם.
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 1007 לייקים
מבאס מאוד שלואיזו עוזב אחרי עונה אחת, אבל זה חלק מתהליך הגדילה של המועדון. עכשיו אין בעלים נוכלים/קמצנים. רוצה להאמין שהכסף הזה ישדרג את הפועל. צריכים לנחות פה 4 תותחים להרכב - קשר אמצע, קשר 10, כנף שמאל וחלוץ. מגן שמאלי גם צריך, אבל פחות קריטי מהשאר.
- בן לוז
- קיבל.ה 706 לייקים
10 זרתותח
כנף שמאל זרתותח
חלוץ זר תותח
מגו שמאל זרתותח אם מאיימבו מציע
אם לא ישראלי להתחרות עם ליידנר
פרבר שכבר סיכם
זה מה שצריך פה
כנף שמאל זרתותח
חלוץ זר תותח
מגו שמאל זרתותח אם מאיימבו מציע
אם לא ישראלי להתחרות עם ליידנר
פרבר שכבר סיכם
זה מה שצריך פה
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8693 לייקים
אם הקישור שלנו נשאר פלקאו וקרייב, אני לא רואה איך אנחנו מתמודדים על האליפות לא משנה מה.joshsoos כתב: ↑27 מאי 2026, 12:06 העזיבה של לואיזה, ובהנחה שטוריאל נשאר, חייבת להפנות את הזרקור להביא במקומו קשר 10 זר. ואם ברדה/פרימור/בוקסה בדעה שבואטנג וסילבה מתאימים, וזה יחד עם השארה של פלקאו וקרייב, אז מקום 4 הוא התקרה שלנו גם בעונה הבאה. צריך להשתדרג גם בהרכב וגם בסגל, ובכל הכבוד, עם סילבה בואטנג פלקאו קרייב ומשחק ההתקפה הלא קיים של המאמן, לא נהיה הלהיט ההתקפי של הליגה, יחד עם להסתמך על מחליפים כמו רויקו הפציע, בוסקילה הבוסר ( שלא נאמר טיפש ) ודאפה הלא ברור. מאחר וברור שפלקאו וקרייב נשארים, חייבים להגיע שלושה זרים אכזרים ל10, חלוץ וצד שמאל, אם זה לא קורה, אפשר לקפל את העונה מראש
- לוסיאנו
- קיבל.ה 124 לייקים
זה יכול להיות אחרת ברגע שיהיה 10 רוצח,הוקיץ' כתב: ↑27 מאי 2026, 13:25אם הקישור שלנו נשאר פלקאו וקרייב, אני לא רואה איך אנחנו מתמודדים על האליפות לא משנה מה.joshsoos כתב: ↑27 מאי 2026, 12:06 העזיבה של לואיזה, ובהנחה שטוריאל נשאר, חייבת להפנות את הזרקור להביא במקומו קשר 10 זר. ואם ברדה/פרימור/בוקסה בדעה שבואטנג וסילבה מתאימים, וזה יחד עם השארה של פלקאו וקרייב, אז מקום 4 הוא התקרה שלנו גם בעונה הבאה. צריך להשתדרג גם בהרכב וגם בסגל, ובכל הכבוד, עם סילבה בואטנג פלקאו קרייב ומשחק ההתקפה הלא קיים של המאמן, לא נהיה הלהיט ההתקפי של הליגה, יחד עם להסתמך על מחליפים כמו רויקו הפציע, בוסקילה הבוסר ( שלא נאמר טיפש ) ודאפה הלא ברור. מאחר וברור שפלקאו וקרייב נשארים, חייבים להגיע שלושה זרים אכזרים ל10, חלוץ וצד שמאל, אם זה לא קורה, אפשר לקפל את העונה מראש
ואם אתה משחרר אחד מהם את מי אתה משחרר?
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8693 לייקים
לא חושב. זה פשוט קישור אחורי מוגבל מדי והרבה פחות טוב ממה שקורה בשאר הגדולות.לוסיאנו כתב: ↑27 מאי 2026, 13:26זה יכול להיות אחרת ברגע שיהיה 10 רוצח,הוקיץ' כתב: ↑27 מאי 2026, 13:25אם הקישור שלנו נשאר פלקאו וקרייב, אני לא רואה איך אנחנו מתמודדים על האליפות לא משנה מה.joshsoos כתב: ↑27 מאי 2026, 12:06 העזיבה של לואיזה, ובהנחה שטוריאל נשאר, חייבת להפנות את הזרקור להביא במקומו קשר 10 זר. ואם ברדה/פרימור/בוקסה בדעה שבואטנג וסילבה מתאימים, וזה יחד עם השארה של פלקאו וקרייב, אז מקום 4 הוא התקרה שלנו גם בעונה הבאה. צריך להשתדרג גם בהרכב וגם בסגל, ובכל הכבוד, עם סילבה בואטנג פלקאו קרייב ומשחק ההתקפה הלא קיים של המאמן, לא נהיה הלהיט ההתקפי של הליגה, יחד עם להסתמך על מחליפים כמו רויקו הפציע, בוסקילה הבוסר ( שלא נאמר טיפש ) ודאפה הלא ברור. מאחר וברור שפלקאו וקרייב נשארים, חייבים להגיע שלושה זרים אכזרים ל10, חלוץ וצד שמאל, אם זה לא קורה, אפשר לקפל את העונה מראש
ואם אתה משחרר אחד מהם את מי אתה משחרר?
אני אישית הייתי משחרר את קרייב, אבל מוכן לקבל גם הפוך.
-
הצבי ישראל
- קיבל.ה 104 לייקים
ביקשו מכם להכין סרטון וולקאם לשחקן כלשהו?dino כתב: ↑27 מאי 2026, 11:18תעבור להתמכרות אחרת, לא יהיו הרבה החתמותהצבי ישראל כתב: ↑27 מאי 2026, 11:14אני נרקומן, חייב מנת וולקאם עכשיו לווריד.RedDrifter כתב: ↑27 מאי 2026, 11:02
הקיץ רק התחיל סבלנות
-
arik89
- קיבל.ה 153 לייקים
השילוב של הכישרון, היכולות ההתקפיות המגוונות, היכולות ההגנתיות, הנכונות לעשות לחץ על שחקני היריבה כל הזמן, המחויבות בכללי, הכושר והאופי (החזרה לכאן במהלך המלחמה, הנכונות לשחק בעמדות שונות לאורך כל העונה, או להראות שאנחנו לא פראיירים מול מכבי ובית"ר בהזדמנויות שונות), הופכים את לואיזו לשחקן שאני מתקשה להאמין שנצליח להביא. מעדיף את לואיזו על רגל אחת מספורי בכושר שיא, למשל.
- RedDrifter
- קיבל.ה 784 לייקים
בגלל זה המטרה היא לפזר את הכסף שיגיע לכמה עמדותarik89 כתב: ↑27 מאי 2026, 14:34 השילוב של הכישרון, היכולות ההתקפיות המגוונות, היכולות ההגנתיות, הנכונות לעשות לחץ על שחקני היריבה כל הזמן, המחויבות בכללי, הכושר והאופי (החזרה לכאן במהלך המלחמה, הנכונות לשחק בעמדות שונות לאורך כל העונה, או להראות שאנחנו לא פראיירים מול מכבי ובית"ר בהזדמנויות שונות), הופכים את לואיזו לשחקן שאני מתקשה להאמין שנצליח להביא. מעדיף את לואיזו על רגל אחת מספורי בכושר שיא, למשל.
תביא חלוץ תביא כנף שמאל תביא 10
אף לא צעד לאחור 
- DJSavta
- קיבל.ה 474 לייקים
המועדון לא ייכנס לכסאח עם השחקן כשיש הצעה כזאת, במיוחד בשכר כזה שאין סיכוי שהוא יקבל בישראל.iamgabormarton כתב: ↑27 מאי 2026, 09:36בטח שאפשר לסרב, כלכלית זה לא אמור להזיז לך כשיש לך את ספרא + כמות מנויים כזאת
ואת השחקן תמיד אפשר לשכנע עם חוזה חדש
- iamgabormarton
- קיבל.ה 606 לייקים
מסכים שלא צריך להכנס עם השחקן לכסאח אבל להגיד שאין סיכוי שיקבל שכר כזה? גובה השכר שיקבל זאת בחירה שלנו.DJSavta כתב: ↑27 מאי 2026, 14:36המועדון לא ייכנס לכסאח עם השחקן כשיש הצעה כזאת, במיוחד בשכר כזה שאין סיכוי שהוא יקבל בישראל.iamgabormarton כתב: ↑27 מאי 2026, 09:36בטח שאפשר לסרב, כלכלית זה לא אמור להזיז לך כשיש לך את ספרא + כמות מנויים כזאת
אם ספרא רוצה להעמיד קבוצה לאליפות הוא יצטרך לשים כסף. הוא יכול לתת חצי מזה לשחקן חדש שהוא לא יודע מה הוא יקבל ממנו או שהוא יכול לנסות להשאיר את הכוכב של הקבוצה שלו
השאלה האם הם מנסים או שהם אומרים בוא נביא איזה גורפינקל בשקל 90 ונרגש את האוהדים
- RedDrifter
- קיבל.ה 784 לייקים
יש מסגרת תקציב ברורה ועובדים לפיה ספרא לא מתכוון להקפיץ את התקציב ולכן זה מיותר לקוות שהוא יעשה משהו כזהiamgabormarton כתב: ↑27 מאי 2026, 14:45מסכים שלא צריך להכנס עם השחקן לכסאח אבל להגיד שאין סיכוי שיקבל שכר כזה? גובה השכר שיקבל זאת בחירה שלנו.DJSavta כתב: ↑27 מאי 2026, 14:36המועדון לא ייכנס לכסאח עם השחקן כשיש הצעה כזאת, במיוחד בשכר כזה שאין סיכוי שהוא יקבל בישראל.iamgabormarton כתב: ↑27 מאי 2026, 09:36
בטח שאפשר לסרב, כלכלית זה לא אמור להזיז לך כשיש לך את ספרא + כמות מנויים כזאת
אם ספרא רוצה להעמיד קבוצה לאליפות הוא יצטרך לשים כסף. הוא יכול לתת חצי מזה לשחקן חדש שהוא לא יודע מה הוא יקבל ממנו או שהוא יכול לנסות להשאיר את הכוכב של הקבוצה שלו
השאלה האם הם מנסים או שהם אומרים בוא נביא איזה גורפינקל בשקל 90 ונרגש את האוהדים
אם הפרסומים הם נכונים ולואיזו ירווח כ800 אלף אירו מדובר פה בהצעה משמעותית מאוד שאי אפשר להתחרות איתה
אף לא צעד לאחור 
- לוסיאנו
- קיבל.ה 124 לייקים
פשוט מאוד הפעילו את הסעיף שחרור שלו
- בן לוז
- קיבל.ה 706 לייקים
- לוסיאנו
- קיבל.ה 124 לייקים
- RedDrifter
- קיבל.ה 784 לייקים
מאיפה המידע הזה? עזרן הוא לא ממש מקור אמין
ואם יש לך מידע שהוא אמין, על כמה הסעיף עומד?
אף לא צעד לאחור 
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 1007 לייקים
מדברים על סעיף של 3 מיליון יורו. בקיצור, נקבל על הזר הכי טוב שלנו פחות מ-3 מיליון יורו. זה לא רציני.
אמנם ההנהלה היא רק מיליארד רמות מעל מה שהיה לנו בעשור האחרון, אבל עדיין לא נראה שמכוונים לאליפות, אלא ללהיות קבוצת פלייאוף עליון באופן קבוע + לנסות לקחת גביע. ככה מרגיש לי לפחות.
אמנם ההנהלה היא רק מיליארד רמות מעל מה שהיה לנו בעשור האחרון, אבל עדיין לא נראה שמכוונים לאליפות, אלא ללהיות קבוצת פלייאוף עליון באופן קבוע + לנסות לקחת גביע. ככה מרגיש לי לפחות.
-
וינסנט
- קיבל.ה 531 לייקים
באמת לא ברור איך מביאים שחקן ברמה כזאת וקובעים לו סעיף שחרור קבוע במקום סעיף שחרור שהקבוצה תדרוש.
אולי בגלל שהשכר שלו לא גבוה ביחס ליכולת שלו.
אולי בגלל שהשכר שלו לא גבוה ביחס ליכולת שלו.
אני איתך, לא מבין למה לא ללכת על שחקן חופשי שנתן אחלה עונה בהולנד לפני העונת ספסל הנוכחית שלו בחיפה
-
dino
- קיבל.ה 3201 לייקים