כן כמו שאני כתבתי יש בו לא מעט פולנייה טרחנית.
הראיה שלו קצת ספקנית, בטח בהקשר של איפה שהיינו שנים רבות.
אבל אי אפשר לשים אותו בשורת החרטטנים מסיבותיהם.
לא פולניה סקפטית. אוהד ביטר. שילך לעשות כתבות על איך אברמוב עם המחשוף נפגש עם דודו זהבי וסגרו חוזה סגידה למלך הרייטינג.
תורג'מן גם לפני גיל 30 היה חלוץ ליגה טוב
לא כזה משנה לי כן מחאמיד לא מחאמיד העיקר שיביאו חלוץ איכותי להרכב
לגבי דיארה קצת מוריד שזה בהשאלה מקווה שתהיה אופציה
ראיתי יחסית מעט את הפועל חיפה העונה, אבל בעונה שעברה מאיימבו היה אדיר. טופ בלמים בליגה עם יכולות פיזיות ואתלטיות שהן מעל לליגה. הוא גם לא מבוגר.
דיארה זו החתמה ענקית במידה ותקרה ובמידה ויש אופציית רכישה. שחקן שחקן. סילון מטורף, טכניקה טובה, וממה שראיתי גם הבנת משחק די טובה.
לגבי שאר השמות, בוסקילה החתמה נהדרת, מאוד מחזיק ממנו. ליידנר זה סיכון, אבל אני בעד. מחמיד בסדר לא יותר, גם אני הייתי מעדיף את וילסון האריס.
הרבה יקום ויפול על השחקנים שיוחתמו לקישור.
החלוץ תותח שחסר לך בהרכב, ערן זהבי. שום כעס עליו, לא עשה כלום, בן אדם ווינר שם גול עושה פיו פיו, ברגע שהןא לא לובש תחולצה האדומה לא חייב לנו כלום. אין מה לכעוס עליו. חוץ מזה שהוא גם בגילו יכול להוביל אותנו לצמרת .
החלוץ תותח שחסר לך בהרכב, ערן זהבי. שום כעס עליו, לא עשה כלום, בן אדם ווינר שם גול עושה פיו פיו, ברגע שהןא לא לובש תחולצה האדומה לא חייב לנו כלום. אין מה לכעוס עליו. חוץ מזה שהוא גם בגילו יכול להוביל אותנו לצמרת .
חאלס עם ערן זהבי
יש אשכול בקנסו כל ה3 טרולים שלא מפסיקים לפמפם אותו פה, לכו תחפרו שם
זהבי לא יהיה בהפועל, הוא לא רוצה והוא מאוד לא רצוי בלשון המעטה
אני חושב שלא נקבל הרבה וולקאמים כרגע, הקבוצה עובדת יפה ובטח יעשו איזה מסיבת עיתונים ויציגו 2-3 שמות ביחד לעלות את ההייפ
חברס זה אמריקאים הם יודעים לעשות יחצנות
קוקאין ואלכוהול כתב: ↑16 מאי 2025, 16:33
אנס מחמיד זה לא ההוא שכבירי החתים ב2015 ושיווקו לנו אותו כאיזה שחקן נוער חריג עם עתיד מטורף?
לא מאמין לכם שהשם הזה צץ בהקשר שלנו עשור אחרי זה.
אתה צודק. הוחתם בהרבה כסף יחסית לגילו ולמה שעשה, בעיקר עקב הפוטנציאל.הוא היה אחד הראשוים שברח מהקבוצה כשירדנו.
גם בלעדיו, לדעתי יש לנו מספיק מועמדים ל"חלוץ מהספסל".
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
הוקיץ' כתב: ↑16 מאי 2025, 17:24
ראיתי יחסית מעט את הפועל חיפה העונה, אבל בעונה שעברה מאיימבו היה אדיר. טופ בלמים בליגה עם יכולות פיזיות ואתלטיות שהן מעל לליגה. הוא גם לא מבוגר.
דיארה זו החתמה ענקית במידה ותקרה ובמידה ויש אופציית רכישה. שחקן שחקן. סילון מטורף, טכניקה טובה, וממה שראיתי גם הבנת משחק די טובה.
לגבי שאר השמות, בוסקילה החתמה נהדרת, מאוד מחזיק ממנו. ליידנר זה סיכון, אבל אני בעד. מחמיד בסדר לא יותר, גם אני הייתי מעדיף את וילסון האריס. הרבה יקום ויפול על השחקנים שיוחתמו לקישור.
המשפט שהדגשתי בתגובתך הוא המפתח להפועל מתחדשת!
מקווה מאד שההנהלה (מיקצועית וניהולית) אכן מבינה זאת ודואגת שיבנה מרכז שדה חזק מאד !
נערך לאחרונה על ידי אדום ותיק ב 17 מאי 2025, 11:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
העניין עם דיארה יותר פסימי מאופטימי לדעתי.
הסכום רכישה זה משהו שרק יענקלה או מכמבי היו משלמים, אולי אפילו באר שבע במצב מסויים ואנחנו לא שם(למרות המשחקי דימיון שמשחקים פה עם הסגל)
אם הוא כזה מוצלח, אז לא תהיה להם בעיה גדולה להשאילו לליגה יותר בכירה.
Gur כתב: ↑15 מאי 2025, 04:15
להביא את ערן זהבי רק כדי שיעשה פיו פיו למכבי
לדעתי המצב היחיד שבו ערן זהבי יביע התעניינות לחזור אלינו הוא אם זהבי יסגור עם מפיק הוליוודי לעשות סרט על הקריירה שלו.
ועל מנת שהסרט יהיה שובר קופות, זהבי יצטרך להבקיע שער נצחון להפועל בדרבי. אין ספק שזו כבר עלילה לסרט שתתעלה על הסרט שעשו בנטפליקס ללואיס פיגו , כי פיגו אחרי המעבר מבארסה לריאל, לא חזר שוב לבארסה.
Gur כתב: ↑15 מאי 2025, 04:15
להביא את ערן זהבי רק כדי שיעשה פיו פיו למכבי
לדעתי המצב היחיד שבו ערן זהבי יביע התעניינות לחזור אלינו הוא אם זהבי יסגור עם מפיק הוליוודי לעשות סרט על הקריירה שלו.
ועל מנת שהסרט יהיה שובר קופות, זהבי יצטרך להבקיע שער נצחון להפועל בדרבי. אין ספק שזו כבר עלילה לסרט שתתעלה על הסרט שעשו בנטפליקס ללואיס פיגו , כי פיגו אחרי המעבר מבארסה לריאל, לא חזר שוב לבארסה.
גם אם בסוף סוגרים רק עם הבלם מהפועל חיפה בלי דיארה, אני אהיה מבסוט. אם סוגרים גם את דיארה - אז אני אגיד שכבר אנחנו יכולים להיות קבוצה מעניינת העונה שאין לדעת באיזה מקום נסיים.
אני פסימי לגביו, נאחל בהצלחה לריימס שתשאר ליגה.
htafan99 כתב: ↑17 מאי 2025, 16:18
גם אם בסוף סוגרים רק עם הבלם מהפועל חיפה בלי דיארה, אני אהיה מבסוט. אם סוגרים גם את דיארה - אז אני אגיד שכבר אנחנו יכולים להיות קבוצה מעניינת העונה שאין לדעת באיזה מקום נסיים.
למה זה בעצם משנה? אם הם יירדו הם ירצו שבוא ישאר אצלהם?
htafan99 כתב: ↑17 מאי 2025, 16:18
למה זה בעצם משנה? אם הם יירדו הם ירצו שבוא ישאר אצלהם?
הטענה היא שאם הם ישארו הם יעדיפו להשאיל אותו שוב ואם ירדו שיבוא לשחק אצלם