אולי היא רוצה לסגור עליו רכישה ולא באמת מאמינה בו
ינואר 24/25
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
שחקן שיושב על 50-60 נטו לחודש ולא רואים איתו אופק מקצועי
כבר אמרו שיש להם עליו אופציה בסוף השנה והם מתכוונים לממש אותה (פתאום אחרי שהפועל רוצה אותו)
אלונה רצתה לקחת לנו את טוריאל, בנימין וישראלוב וקיבלה ברקס.
זה לא מקרי שהיא להוטה לדחוף אותו לאשדוד ועושה הכל כדי שלא יגיע אלינו
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
הצגה כדי שהפועל תשים עליו כסף ושלא תהמר איתו על עונת השאלה שהוא יוכיח שהוא דרעק ואז היא תתקע איתוL.S כתב: ↑14 ינואר 2025, 11:48שחקן שיושב על 50-60 נטו לחודש ולא רואים איתו אופק מקצועי
כבר אמרו שיש להם עליו אופציה בסוף השנה והם מתכוונים לממש אותה (פתאום אחרי שהפועל רוצה אותו)
אלונה רצתה לקחת לנו את טוריאל, בנימין וישראלוב וקיבלה ברקס.
זה לא מקרי שהיא להוטה לדחוף אותו לאשדוד ועושה הכל כדי שלא יגיע אלינו
- כרובית
- קיבל.ה 1004 לייקים
מעניין למה אלונה מעדיפה לעשות עסקים עם ג'קי בן זקן מאשר עם אנשים אחרים
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
צנצי
רותם חטואל נחוש לעבור להפועל ת"א. החלוץ, שלא מקבל דקות העונה בהפועל באר-שבע, הבהיר לבעלים אלונה ברקת כי הוא רוצה להצטרף לאדומים המשחקים בליגה הלאומית, שמעוניינים לשאול אותו עד סוף העונה עם אופציה לרכישה. על כך שחטואל בדרך לוולפסון פורסם לראשונה ב-ynet.
בבאר-שבע מעוניינים להשאיל את חטואל לאחת מקבוצות ליגת העל. אחת מהן היא מ.ס אשדוד, שנמצאת במקום הלפני האחרון, ומעוניינת מאוד שהחלוץ יחזק אותה לקראת המשך מאבקי ההישרדות. עם זאת, חטואל נחוש להצטרף להפועל ת"א ולהתאחד עם אליניב ברדה, שאימן אותו בשנים האחרונות בבאר-שבע.
רותם חטואל נחוש לעבור להפועל ת"א. החלוץ, שלא מקבל דקות העונה בהפועל באר-שבע, הבהיר לבעלים אלונה ברקת כי הוא רוצה להצטרף לאדומים המשחקים בליגה הלאומית, שמעוניינים לשאול אותו עד סוף העונה עם אופציה לרכישה. על כך שחטואל בדרך לוולפסון פורסם לראשונה ב-ynet.
בבאר-שבע מעוניינים להשאיל את חטואל לאחת מקבוצות ליגת העל. אחת מהן היא מ.ס אשדוד, שנמצאת במקום הלפני האחרון, ומעוניינת מאוד שהחלוץ יחזק אותה לקראת המשך מאבקי ההישרדות. עם זאת, חטואל נחוש להצטרף להפועל ת"א ולהתאחד עם אליניב ברדה, שאימן אותו בשנים האחרונות בבאר-שבע.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4722 לייקים
שישחררו מהחטואל הפח הזה ויחתימו כבר שחקנים לאמצע וחלוץ.
אני בסדר גמור עם קורין בשמאל עד סוף העונה.
אני בסדר גמור עם קורין בשמאל עד סוף העונה.
-
- קיבל.ה 117 לייקים
איך ננעלים על חטואל החובב דוסה הזה
ולא נותנים הצעה לאיזה מור בוסקילה או קליי מכפר שלם?
זה בסיסי להכיר את השחקנים האלה
ואם יתנו לאחד מהם הצעה לא רק נרוויח שחקן מצוין אלא גם נחליש את המתמודדות איתנו לעליה
זה בסיסי להכיר את השחקנים האלה
ואם יתנו לאחד מהם הצעה לא רק נרוויח שחקן מצוין אלא גם נחליש את המתמודדות איתנו לעליה
-
- קיבל.ה 693 לייקים
ראיתי את מקבץ המתנות של כפר שלם, לא מאמין שאף אחד מהם שחקן עד שיוכח אחרת (נגדינו הם נראו כמו הקבוצה הכי גרועה בליגה)
-
- קיבל.ה 2291 לייקים
מצד אחד שחקן שהצליח בליגת העל תחת המאמן שמאמן אותך, מצד שני זר בעונה ראשונה שלו שמשחק בליגה השניה + שחקן צעיר שמשחק בליגה השניה.
זה לא כזה ברור מה עדיף...
-
- קיבל.ה 320 לייקים
מכיר את חטואל טוב מאוד
אחלה גבר
ואני גם מוכן להתחייב שיבקיע מעל 10 שערים מהרגע שיצטרף
אחלה גבר
- רדפוקס
- קיבל.ה 4722 לייקים
אתה הדילר שלו?Hapoel_manga כתב: ↑14 ינואר 2025, 16:24 מכיר את חטואל טוב מאוד
אחלה גבר
ואתה כן הדילר שלו? על סמך מה אתה רומז שהוא משתמש בסמים?רדפוקס כתב: ↑14 ינואר 2025, 16:41אתה הדילר שלו?Hapoel_manga כתב: ↑14 ינואר 2025, 16:24 מכיר את חטואל טוב מאוד
אחלה גבר
- Sin Queso
- קיבל.ה 460 לייקים
בוודאות עשה שורה בשירותים בפורום.
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
כל עוד זה בקנסו, זה בסדר

הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
רק שלא יחזירו לך את אייבינדר.וינסנט כתב:אם יביאו את אליאס במקום קשר אמצע איכותי זר ספרא יוכיח שאין הבדל בינו לבין מינצברג.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 387 לייקים
אחלה אליאס, נתן עונות מעולות בב"ש כאחד מהקשרים האחורים הישראליים הטובים . הלוואי ויחזור אלינו.
-
- קיבל.ה 213 לייקים
תמיד היינו פורום קונספירציה אבל מאז הירידה ללאומית המצב איבד שליטה לחלוטין.
תרשו לי לפשוט לכם.
הפועל תל אביב רוצים מה שטוב להפועל. כלומר לקבל את חתואל בהשאלה עם הסכם רכישה ( יופי שאנחנו רוצים, באמת תודה לנו )
חטואל רוצה מה שטוב לעצמו וזה לצאת סופית מב"ש עם איזה סיכום שהסוכן שלו הגיע מראש עם הפועל ( בשביל 5 שקלים יותר הסיכום יהיה עם קבוצה אחרת)
ואלונה בצדק רוצה מה שטוב לה ולהפועל באר שבע וזה לא להתחייב עכשיו על מכירת השחקן וכן לתת לו להשתפשף בליגת העל בקבוצה שהוא ישחק בה הרבה.
* על הדרך היא גם עושה טובה לג'קי (תמיד טוב) וגם ג'קי במצב לחוץ שהוא יסכים לתנאים של אלונה ולא יידרוש אופציית רכישה.
תרשו לי לפשוט לכם.
הפועל תל אביב רוצים מה שטוב להפועל. כלומר לקבל את חתואל בהשאלה עם הסכם רכישה ( יופי שאנחנו רוצים, באמת תודה לנו )
חטואל רוצה מה שטוב לעצמו וזה לצאת סופית מב"ש עם איזה סיכום שהסוכן שלו הגיע מראש עם הפועל ( בשביל 5 שקלים יותר הסיכום יהיה עם קבוצה אחרת)
ואלונה בצדק רוצה מה שטוב לה ולהפועל באר שבע וזה לא להתחייב עכשיו על מכירת השחקן וכן לתת לו להשתפשף בליגת העל בקבוצה שהוא ישחק בה הרבה.
* על הדרך היא גם עושה טובה לג'קי (תמיד טוב) וגם ג'קי במצב לחוץ שהוא יסכים לתנאים של אלונה ולא יידרוש אופציית רכישה.
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 47 לייקים
[quote="צבי שיסל" post_id=348648 time=1736856381 user_id=976]
[/quote]
דיברו מקודם על קליי עם המאמן של כפר שלם אצל הקוף .
ברקוביץ התלהב ואמר שהוא שחקן עם כוח מתפרץ של פריימיר ליג וניסה להבין אם יש עליו הצעות ובכמה הם יסכימו למכור.
עד כאן מעניין.
המאמן התפתל וניסה להסביר שיש כבר הצעות על מיליון שקל אבל השחקן תחת חוזה לעוד שנה וכל הסיסמאות האלה אבל בדיוק כשהוא התחיל וניסה להגיד שגם הפועל הציעה, ברקוביץ הגאון הזה, בוגר הפקולטה לתקשורת ע''ש אופירה אסייג חתך אותו (באמצע הסקופ שאולי הכי מעניין כרגע בליגה הלואמית) רק כי עברה לו איזה מחשבה וכמו ילד בן ארבע הוא לא יכול להחזיק אותה.
הייתי מנסה להחליף אותו בבוט לכמה שבועות.
[/quote]
דיברו מקודם על קליי עם המאמן של כפר שלם אצל הקוף .
ברקוביץ התלהב ואמר שהוא שחקן עם כוח מתפרץ של פריימיר ליג וניסה להבין אם יש עליו הצעות ובכמה הם יסכימו למכור.
עד כאן מעניין.
המאמן התפתל וניסה להסביר שיש כבר הצעות על מיליון שקל אבל השחקן תחת חוזה לעוד שנה וכל הסיסמאות האלה אבל בדיוק כשהוא התחיל וניסה להגיד שגם הפועל הציעה, ברקוביץ הגאון הזה, בוגר הפקולטה לתקשורת ע''ש אופירה אסייג חתך אותו (באמצע הסקופ שאולי הכי מעניין כרגע בליגה הלואמית) רק כי עברה לו איזה מחשבה וכמו ילד בן ארבע הוא לא יכול להחזיק אותה.
הייתי מנסה להחליף אותו בבוט לכמה שבועות.
-
- קיבל.ה 227 לייקים
אני מקווה שמנסים להביא את קליי.
הוא חתיכת שחקן, ועל הדרך מחלישים את כפר שלם.
אם יביאו את קלי,אליאס ועוד חלוץ אני אהיה ממש ממש ממש מרוצה.
-
- קיבל.ה 693 לייקים
עשה שורה בשרתים של הפורום
נערך לאחרונה על ידי בר קולמוסא ב 14 ינואר 2025, 23:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 693 לייקים
אם אתה רוצה להחליש את כפר שלם לך לבטים שים שלושער של קליאנחנו בתהליך כתב: ↑14 ינואר 2025, 22:22 אני מקווה שמנסים להביא את קליי.
אם יש משהו חיובי בסאגת חטואל זה לגלות את כמות הבאר שבעים בפורום
תמיד חשבתי שאני היחיד.
תמיד חשבתי שאני היחיד.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
הרבה זמן
אפשר להמשיך לבדוק, לברר ולחפש זרים. אפשר למרוח את הזמן. סלאבוב יכול לבדוק בנתיים את כל המסעדות הבולגריות ביפו.
אפשר להמשיך לבדוק, לברר ולחפש זרים. אפשר למרוח את הזמן. סלאבוב יכול לבדוק בנתיים את כל המסעדות הבולגריות ביפו.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4722 לייקים
זה הזוי שכבר חודשיים יש לנו מקום פנוי לזר אחרי שדודו נפצע ונחתך וב-9/1 לא נחת פה זר חדש.
-
- קיבל.ה 864 לייקים
הסקאוט שלך רק נחת פה בתאריך הזה בערך..
-
- קיבל.ה 516 לייקים
קליי ואליאס, להפרד מרוטמן ועבאד ואנחנו עולים ליגה במרץ.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4722 לייקים
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
ההסבר היחיד שיכול להיות סביר- הפועל מעדיפה לראות איפה וכמה היא יכולה להתחזק בישראלים והזרים ישלימו את הפאזל בהתאם לתפקידים שישארו.
-
- קיבל.ה 170 לייקים
יש מצב שמחכים לימים האחרונים כדי לחפש מציאות
-
- קיבל.ה 516 לייקים
מרגיש שהמשפט הידוע מהכדורגל הישראלי נכנס פה בול
״לא נביא סתם שחקנים בכדי להגיד הבאנו״
״לא נביא סתם שחקנים בכדי להגיד הבאנו״
-
- קיבל.ה 864 לייקים
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
אני מאוד מקווה שאנחנו נחכה לאלונה בסיבוב אחרי סאגת חטואל.
הכלבה הזאת הפשיטה לנו את העור בשנים האחרונות ועכשיו מסרסת שחקן שאין לה שום כיוון מקצועי איתו.
הכלבה הזאת הפשיטה לנו את העור בשנים האחרונות ועכשיו מסרסת שחקן שאין לה שום כיוון מקצועי איתו.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 950 לייקים
בינתיים נראה שנוכל לחכות לה בסיבוב רק בכדורגל נשים, לשם מגיע כל הרכש.
הפועל פ"ת הביאה היום חלוץ זר ואצלנו לוקחים את הזמן.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4722 לייקים
למה מי זאת אלונה מבחינת כסף, לא רואה אותה מתחרה בכסף בשום צורה עם חיפה או מכבי, בערך ברמה שלנו.
תמיד לא שחררה לנו שחקנים, היא חתכת חרא רציני וכן נחכה לה בסיבוב מתישהו.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים