ההוא עם הארטיקים שהולך
אדמונד ספרא
- 7even
- קיבל.ה 2676 לייקים
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 2312 לייקים
-
- קיבל.ה 342 לייקים
״יש בעלים חדשים״? מה שביט יודע שאנחנו לא?Asafasraf כתב:שימו לב מה שביט אמר היום בראיון ב-102FM (הציטוט מאתר וואן)
ביקשו ממך להיות מאמן?
”זה לא מעניין אותי, ויש את סלים גם. יוסי מאמן בכיר, סלים מאמן שלא רצה להיות מאמן והוא אמר את זה לא פעם ולא פעמיים”.
שייע: “אם יש קונים חדשים אתה ממשיך?”
שביט: “מצידי כן”.
שייע: “כולם רוצים להישאר, השאלה אם אתה מאמין שאתה יכול להישאר”.
שביט: “הגיע הזמן שהפועל תחזיר עטרה ליושנה, תחזיר אנשי מועדון אמיתיים. יש בעלים חדשים. עדיין לא דיברתי איתו ואני לא יודע מה הוא הולך לעשות”.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 573 לייקים
מה שיש זה אתר עם רף דיווח גמיש, שרוצה באזזז ואולי גם שביט מתבטא מתוך משאלת לב. כרגע בדיקת נאותותעד המ!!ת הפועל כתב: ↑02 מאי 2024, 06:33״יש בעלים חדשים״? מה שביט יודע שאנחנו לא?Asafasraf כתב:שימו לב מה שביט אמר היום בראיון ב-102FM (הציטוט מאתר וואן)
ביקשו ממך להיות מאמן?
”זה לא מעניין אותי, ויש את סלים גם. יוסי מאמן בכיר, סלים מאמן שלא רצה להיות מאמן והוא אמר את זה לא פעם ולא פעמיים”.
שביט: “הגיע הזמן שהפועל תחזיר עטרה ליושנה, תחזיר אנשי מועדון אמיתיים. יש בעלים חדשים. עדיין לא דיברתי איתו ואני לא יודע מה הוא הולך לעשות”.
-
- קיבל.ה 342 לייקים
כמה זמן עכשיו זה ייקח? והאם בתום הזמן הזה נדע בוודאות אם זה כן או לא, או שיהיו עוד תהליכים עד שנדע את זה?תא מרבוטא כתב:מה שיש זה אתר עם רף דיווח גמיש, שרוצה באזזז ואולי גם שביט מתבטא מתוך משאלת לב. כרגע בדיקת נאותותעד המ!!ת הפועל כתב: ↑02 מאי 2024, 06:33״יש בעלים חדשים״? מה שביט יודע שאנחנו לא?Asafasraf כתב:שימו לב מה שביט אמר היום בראיון ב-102FM (הציטוט מאתר וואן)
ביקשו ממך להיות מאמן?
-
- קיבל.ה 573 לייקים
זה מומ עסקי אין לו טווח זמנים חד משמעי. אבל הגיוני שאם ספרא רציני ויעבור בדיקת נאותות- ירצו לסגור מהר כדי לתת זמן להכנה לעונה הבאה.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑02 מאי 2024, 06:46כמה זמן עכשיו זה ייקח? והאם בתום הזמן הזה נדע בוודאות אם זה כן או לא, או שיהיו עוד תהליכים עד שנדע את זה?תא מרבוטא כתב:מה שיש זה אתר עם רף דיווח גמיש, שרוצה באזזז ואולי גם שביט מתבטא מתוך משאלת לב. כרגע בדיקת נאותות
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
היה כתוב שהתכנון הוא שביוני הקבוצה תעבור לספרא
-
- קיבל.ה 387 לייקים
מישהו יכול לברר מה ההון של אדמונד ספרא? באמת אבל.
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
מדובר בבור ללא תחתית- בהון האישי, המשפחתי, של משפחת אשתו, של החברות בבעלותו ושל המוסדות הפיננסיים שבשליטת המשפחה.
איל הון שלא יחוש נחיתות מול אף אחד אחר, בכל קנה מידה, בוודאי בכדורגל הישראלי ובוודאי ובוודאי בעידן הפייר פליי.
השאלה היא אחרת - עד כמה יחפוץ להשקיע ולאורך כמה זמן?
שער 5 זה הלב
-
- קיבל.ה 387 לייקים
מחשיד שלא רשום עליו הרבה באינטרנט או על ההון שלו.D red imperia כתב: ↑02 מאי 2024, 16:26מדובר בבור ללא תחתית- בהון האישי, המשפחתי, של משפחת אשתו, של החברות בבעלותו ושל המוסדות הפיננסיים שבשליטת המשפחה.
איל הון שלא יחוש נחיתות מול אף אחד אחר, בכל קנה מידה, בוודאי בכדורגל הישראלי ובוודאי ובוודאי בעידן הפייר פליי.
בדרך כלל קל למצוא מידע על מיליארדרים וכמה הם שווים.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
להבנתי לו אישית יש 600 מליון $.וינסנט כתב: ↑02 מאי 2024, 16:32מחשיד שלא רשום עליו הרבה באינטרנט או על ההון שלו.D red imperia כתב: ↑02 מאי 2024, 16:26מדובר בבור ללא תחתית- בהון האישי, המשפחתי, של משפחת אשתו, של החברות בבעלותו ושל המוסדות הפיננסיים שבשליטת המשפחה.
השאלה האם המשפחה איתו כגב... האם אישתו איתו כי גם לא יש לא מעט ועוד...
בכל מקרה בעלים של 2+ מליארד שקל זה סבבה.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
לא נכון.וינסנט כתב: ↑02 מאי 2024, 16:32מחשיד שלא רשום עליו הרבה באינטרנט או על ההון שלו.D red imperia כתב: ↑02 מאי 2024, 16:26מדובר בבור ללא תחתית- בהון האישי, המשפחתי, של משפחת אשתו, של החברות בבעלותו ושל המוסדות הפיננסיים שבשליטת המשפחה.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 1610 לייקים
גם על טביב קשה למצוא מידע פיננסי ברשתוינסנט כתב: ↑02 מאי 2024, 16:32מחשיד שלא רשום עליו הרבה באינטרנט או על ההון שלו.D red imperia כתב: ↑02 מאי 2024, 16:26מדובר בבור ללא תחתית- בהון האישי, המשפחתי, של משפחת אשתו, של החברות בבעלותו ושל המוסדות הפיננסיים שבשליטת המשפחה.
-
- קיבל.ה 387 לייקים
בדיוק, כי הוא לא מיליארדרבני12 כתב: ↑03 מאי 2024, 00:39גם על טביב קשה למצוא מידע פיננסי ברשתוינסנט כתב: ↑02 מאי 2024, 16:32מחשיד שלא רשום עליו הרבה באינטרנט או על ההון שלו.D red imperia כתב: ↑02 מאי 2024, 16:26
מדובר בבור ללא תחתית- בהון האישי, המשפחתי, של משפחת אשתו, של החברות בבעלותו ושל המוסדות הפיננסיים שבשליטת המשפחה.
-
- קיבל.ה 314 לייקים
מאיפה המידע הזה? ממה שקראתי זה יותר לאיזור המיליארד דולרEl dudernio כתב: ↑02 מאי 2024, 19:48להבנתי לו אישית יש 600 מליון $.וינסנט כתב: ↑02 מאי 2024, 16:32מחשיד שלא רשום עליו הרבה באינטרנט או על ההון שלו.D red imperia כתב: ↑02 מאי 2024, 16:26
את הסם הכי גדול
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
אז כמו עופר ינאי פלאס מיינוס(לבדו בלי עזרה של משפחת נחמד של אשתו)El dudernio כתב: ↑02 מאי 2024, 19:48להבנתי לו אישית יש 600 מליון $.וינסנט כתב: ↑02 מאי 2024, 16:32מחשיד שלא רשום עליו הרבה באינטרנט או על ההון שלו.D red imperia כתב: ↑02 מאי 2024, 16:26
-
- קיבל.ה 404 לייקים
לפי צנצי בערוץ 5
עלות השקעה 10 מיליון דולר (התכוון לרכישת גרעין שליטה+חובות)
מאמנים ישראלים מועמדים : דגו או אופיר חיים
מנהל כללי : אסי רחמין שכר של 50 או 60 אלף לוחדש
לא משנה אם יורדים או לא לגבי כניסתו של ספרא
הזרים לא ממשיכים
אם יורדים לגיה בעלי שכר גבוה יתבקשו לקצץ
מקימים אקדמיה מלחלקות נוער
הזרים לא ממשיכים
-
- קיבל.ה 1045 לייקים
הזרים לא ממשיכים? איך נסתדר בלי פאסי וטמבדו?הלוטוס הלבן כתב: ↑03 מאי 2024, 19:12 לפי צנצי בערוץ 5
הזרים לא ממשיכים
-
- קיבל.ה 271 לייקים
אמרו שאסי רחמים סירב כבר גם צנציפר בעצמו כתב על זההלוטוס הלבן כתב: ↑03 מאי 2024, 19:12 לפי צנצי בערוץ 5
הזרים לא ממשיכים
-
- קיבל.ה 219 לייקים
מבחינת הון עצמי אני מציע שתנמיך ציפיות, בהרבה מאוד. אחרת תתאכזב.האדום מרמת גן כתב: ↑28 אפריל 2024, 21:23 ספרא מזן אחר.
20 מליארד דולר (לא סופר שקלים). נכסי המשפחה 200 מליארד דולר.
הצלחה ענקית, תרומות רבות ונדיבות בתחומים מגוונים.
יש מצב לדף חדש.
אבל, כבר סימן שלאט לאט.
קודם שלוש שנים לשדרג את מחלקת הנוער.
כשאתה קורא על ההון של משפחת ספרא מדובר ביוסף ספרא ומשפחתו.
אח של יוסף, משה, הוא האבא של אדמונד. כאשר נפטר ההון שלו היה 2.2-3.5 מיליארד.
אשתו עדיין בחיים כך שסביר להניח שהסכום הנ"ל הוא ברשותה.
למשה ואשתו יש 5 ילדים, אחד מהם הוא אדמונד. סביר להניח שסכום הירושה יתחלק לחמש.
אדמונד לא מופיע ברשימת המיליארדרים של פורבס.
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
אבל הוא עשיר מאשר אלון?קובי כתב: ↑03 מאי 2024, 21:12מבחינת הון עצמי אני מציע שתנמיך ציפיות, בהרבה מאוד. אחרת תתאכזב.האדום מרמת גן כתב: ↑28 אפריל 2024, 21:23 ספרא מזן אחר.
20 מליארד דולר (לא סופר שקלים). נכסי המשפחה 200 מליארד דולר.
הצלחה ענקית, תרומות רבות ונדיבות בתחומים מגוונים.
יש מצב לדף חדש.
אבל, כבר סימן שלאט לאט.
קודם שלוש שנים לשדרג את מחלקת הנוער.
כשאתה קורא על ההון של משפחת ספרא מדובר ביוסף ספרא ומשפחתו.
אח של יוסף, משה, הוא האבא של אדמונד. כאשר נפטר ההון שלו היה 2.2-3.5 מיליארד.
אשתו עדיין בחיים כך שסביר להניח שהסכום הנ"ל הוא ברשותה.
למשה ואשתו יש 5 ילדים, אחד מהם הוא אדמונד. סביר להניח שסכום הירושה יתחלק לחמש.
אדמונד לא מופיע ברשימת המיליארדרים של פורבס.
-
- קיבל.ה 1045 לייקים
אין איזה ספין? ציוץ של צנצי? משהו?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 2399 לייקים
-
- קיבל.ה 430 לייקים
כתבי הספורט בארץ זאת רמת הכתיבה הכי נמוכה שאני מכיר.
פשוט ביזיון שהם מוציאים כתבות עם שגיאות כתיב, פרטים לא נכונים, מילים שילדים בכתה א משתמשים בהן ובאופן כללי כתיבה צהובה ולא מקצועית.
עכשיו כותרת בוואן ״ספרא מאוכזב ממינצברג״. מה זה מאוכזב? מה הוא חבר שלו? הם קבעו לצאת לבר והוא הבריז? מה זה לעזאזל השימוש במילה הזאת
פשוט ביזיון שהם מוציאים כתבות עם שגיאות כתיב, פרטים לא נכונים, מילים שילדים בכתה א משתמשים בהן ובאופן כללי כתיבה צהובה ולא מקצועית.
עכשיו כותרת בוואן ״ספרא מאוכזב ממינצברג״. מה זה מאוכזב? מה הוא חבר שלו? הם קבעו לצאת לבר והוא הבריז? מה זה לעזאזל השימוש במילה הזאת
נערך לאחרונה על ידי פומפה ב 07 מאי 2024, 14:29, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- 7even
- קיבל.ה 2676 לייקים
אולי נפגשו ומינצברג לא השאיר טיפ?
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1958 לייקים
אוהד הפועל שנכנס לוואן לדעתי עושה טעות עבור עצמו.
כנל לגבי רקנטי.
כנל לגבי רקנטי.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 1960 לייקים
צנציפר מטריל עם ציוץ בטוויטר של שעון חול ו-V
-
- קיבל.ה 2399 לייקים
-
- קיבל.ה 163 לייקים
בכל הקשור לעסקת ספרא, צנצי מאד אמין בדיווחים שלו.
נראה שוואן לא יודעים איך לאכול את זה.
נראה שוואן לא יודעים איך לאכול את זה.
הפועל, כמוך אין אף אחת
הפועל, את בשבילי מפלט
מכל החרא מסביב
אוהד
תל אביב!
הפועל, את בשבילי מפלט
מכל החרא מסביב
אוהד

- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1173 לייקים
בעסקה הזאת נראה שהוא הכי מקורב לידיעות, הראשון שידע, הראשון שחשף ובזמן שכל השאר פקפקו כבר מההתחלה גם היחידי שידע שזה יגיע גם לשלב שבו אנחנו נמצאים עכשיו (ולפי הדיווחים שלו מתקדם כמצופה)
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 205 לייקים
דעה לא פופלארית- בכל הקשור להפועל(לא רק בעסקת ספרא) צנצי יחסית אמין ביחס לחרא שמסביב..
-
- קיבל.ה 1960 לייקים
צנצי עיתונאי צהוב וזול, אבל ברור שמקור ההדלפה שלו היא מהצד של ספרא (סביר להניח שהפיסות מידע שהוא מקבל באות או מרועי רוזן או מבועז תושב שכנראה תיווך את ספרא).
קלפי לעומתו ניזון לכל היותר מהניסנובים וגרינברג ואין שום טעם לקחת ברצינות את הידיעות שלו, לכאן או לכאן
קלפי לעומתו ניזון לכל היותר מהניסנובים וגרינברג ואין שום טעם לקחת ברצינות את הידיעות שלו, לכאן או לכאן
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
בול, חוץ מזה כיף להיות חסום אצל צנציפר בטוויטר (יש לו אגו רגיש) ולא לקרוא את כל הטיזרים חסרי המעוף שהוא מפליץ כל פעם שמשעמם לו.oleg neduda כתב: ↑07 מאי 2024, 13:17 צנצי עיתונאי צהוב וזול, אבל ברור שמקור ההדלפה שלו היא מהצד של ספרא (סביר להניח שהפיסות מידע שהוא מקבל באות או מרועי רוזן או מבועז תושב שכנראה תיווך את ספרא).
- 7even
- קיבל.ה 2676 לייקים
תמיד אפשר להסיר עוקברדפוקס כתב: ↑07 מאי 2024, 13:35בול, חוץ מזה כיף להיות חסום אצל צנציפר בטוויטר (יש לו אגו רגיש) ולא לקרוא את כל הטיזרים חסרי המעוף שהוא מפליץ כל פעם שמשעמם לו.oleg neduda כתב: ↑07 מאי 2024, 13:17 צנצי עיתונאי צהוב וזול, אבל ברור שמקור ההדלפה שלו היא מהצד של ספרא (סביר להניח שהפיסות מידע שהוא מקבל באות או מרועי רוזן או מבועז תושב שכנראה תיווך את ספרא).

יחד, רק יחד! 

- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
אף פעם לא עקבתי אחריו, עדיין הופיע לי בפיד ומסתבר שהוא לא מתמודד טוב עם ביקורת.7even כתב: ↑07 מאי 2024, 13:36תמיד אפשר להסיר עוקברדפוקס כתב: ↑07 מאי 2024, 13:35בול, חוץ מזה כיף להיות חסום אצל צנציפר בטוויטר (יש לו אגו רגיש) ולא לקרוא את כל הטיזרים חסרי המעוף שהוא מפליץ כל פעם שמשעמם לו.oleg neduda כתב: ↑07 מאי 2024, 13:17 צנצי עיתונאי צהוב וזול, אבל ברור שמקור ההדלפה שלו היא מהצד של ספרא (סביר להניח שהפיסות מידע שהוא מקבל באות או מרועי רוזן או מבועז תושב שכנראה תיווך את ספרא).
קלפי לעומתו ניזון לכל היותר מהניסנובים וגרינברג ואין שום טעם לקחת ברצינות את הידיעות שלו, לכאן או לכאן![]()
-
- קיבל.ה 1397 לייקים
פוסט של מישהו בפייסבוק שטוען שמכיר את העסקה מקרוב:
( עדכון עסקת ספרא להפועל) שלום לכולם רגע לפני המשחק הגדול מול אשדוד ,אולי המשחק הכי גדול בתולדות הפועל ,מספרים כאלה במשחק ליגה ,אני לא זוכר בחיים שלי
חייב לעדכן אתכם במצב העסקה עם ספרא
כי אם הייתי מקבל 10 שקל על כל שאלה לגביו בשבועות האחרונים הייתי אולי מיליארדר בדיוק כמוהו
אז ככה העסקה לערכתי לא תצא לפועל במצב הנוכחי , המינצברגים עושים קשיים כל רגע ורגע
זה לא קשור לבדיקת הנאותות
יש המון דברים מאחורי הקלעים שקורים וקרו
שאני כרגע לא יכול לפרט
אבל מה שכן יכול להגיד שמינצברגים רק דורשים יותר ויותר מרגע לרגע
כל פעם מנסים איכשהו להפיל את העסקה ולהגיד שספרא לא רציני , כיאלו להפיל את האשמה עליו
לא ולא!!!
ספרא בעניין ,ספרא רוצה להיות בהפועל!!!
המינצברגים עושים הכל שזה לא יקרה
לפי דעתי מה שעכשיו חשוב זה המשחק מול אשדוד .
אבל חייב את הלחץ של הקהל על המנוולים האמריקאים שהביאו עלינו את המצב הזה
כל אוהדי הפועל צריכים להתאחד ולדפוק על דלתות כדי שהעסקה כן תצא לפועל כפי שתוכנן
כל משרשום בתקשורת זה שקר אחד גדול על מה שספרא מוכן לתת בשנה הראשונה להפועל זה ממש לא 10 מיליון דולר , זה הרבה יותר .
לדעתי אם אתם שואלים העסקה כרגע במצב קלוש ואם אתם שואלים אותי אם השקט הזה ישאר כרגע העסקה לא תצא לפועל . (הפוסט ימחק עוד שעה ,נטו כי לא נעים לי כבר לסנן בפרטי אנשים ,אז זה הזמן ,וזה המצב בהפועל )
המון בהצלחה להפועל בשבת מול אשדוד .
( עדכון עסקת ספרא להפועל) שלום לכולם רגע לפני המשחק הגדול מול אשדוד ,אולי המשחק הכי גדול בתולדות הפועל ,מספרים כאלה במשחק ליגה ,אני לא זוכר בחיים שלי
חייב לעדכן אתכם במצב העסקה עם ספרא
כי אם הייתי מקבל 10 שקל על כל שאלה לגביו בשבועות האחרונים הייתי אולי מיליארדר בדיוק כמוהו
אז ככה העסקה לערכתי לא תצא לפועל במצב הנוכחי , המינצברגים עושים קשיים כל רגע ורגע
זה לא קשור לבדיקת הנאותות
יש המון דברים מאחורי הקלעים שקורים וקרו
שאני כרגע לא יכול לפרט
אבל מה שכן יכול להגיד שמינצברגים רק דורשים יותר ויותר מרגע לרגע
כל פעם מנסים איכשהו להפיל את העסקה ולהגיד שספרא לא רציני , כיאלו להפיל את האשמה עליו
לא ולא!!!
ספרא בעניין ,ספרא רוצה להיות בהפועל!!!
המינצברגים עושים הכל שזה לא יקרה
לפי דעתי מה שעכשיו חשוב זה המשחק מול אשדוד .
אבל חייב את הלחץ של הקהל על המנוולים האמריקאים שהביאו עלינו את המצב הזה
כל אוהדי הפועל צריכים להתאחד ולדפוק על דלתות כדי שהעסקה כן תצא לפועל כפי שתוכנן
כל משרשום בתקשורת זה שקר אחד גדול על מה שספרא מוכן לתת בשנה הראשונה להפועל זה ממש לא 10 מיליון דולר , זה הרבה יותר .
לדעתי אם אתם שואלים העסקה כרגע במצב קלוש ואם אתם שואלים אותי אם השקט הזה ישאר כרגע העסקה לא תצא לפועל . (הפוסט ימחק עוד שעה ,נטו כי לא נעים לי כבר לסנן בפרטי אנשים ,אז זה הזמן ,וזה המצב בהפועל )
המון בהצלחה להפועל בשבת מול אשדוד .
-
- קיבל.ה 271 לייקים
מה האינטרס? למה רוצים להפיל את העסקה? מה הם מצפים שיבוא מישהו ויביא להם 20 מיליון דולר על הקבוצה?
-
- קיבל.ה 65 לייקים
בכל הכתבות והציוצים האלה... לך תמצא למה להאמין. צריך לדרוש שמינצברג יעדכן את הקהל בתהליך. כל השאר זה ספקולציות וקונספירציות