ואן גוך כתב:עם השחרור של זלי (שטוב שקרה) עדיין חייבים להחתים גבוה ישראלי לליגה לדעתי.
מסכים איתך. אבל אתה אומר גבוה ישראלי כאילו זה משהו נפוץ, את מי תביא?
Sent from my 22101320G using Tapatalk
אני בגדול מסכים אבל זה בעייתי.
בהנחה ונרשום 5 זרים לליגה
1. רנגלנד
2. אקס / תואם אקס
3. וורד
4. בנטיל
5. מוטלי
אז נהיה עם
וורד ובלייזר בעמדה 3
תומר ובנטיל ב 4
ומוטלי ב 5.
סגל מאוד קצר בפנים שבעצם הופך את בנטלי ל 5 מחליף ואת בלייזר ל 4 מחליף... זוה אומר שנגד מכבי למשל צריכים לרשום את קייל על חשבון אקס.... ואז נהיה עם בעיה של יצרתייות ויכולת קליעה.
רק שהגוף שיגיע ל 5 יראה אולי 7-8 דקות בליגה ו 0 באירופה.
ואן גוך כתב:עם השחרור של זלי (שטוב שקרה) עדיין חייבים להחתים גבוה ישראלי לליגה לדעתי.
1. רנגלנד
2. אקס / תואם אקס
3. וורד
4. בנטיל
5. מוטלי
אז נהיה עם
וורד ובלייזר בעמדה 3
תומר ובנטיל ב 4
ומוטלי ב 5.
סגל מאוד קצר בפנים שבעצם הופך את בנטלי ל 5 מחליף ואת בלייזר ל 4 מחליף... זוה אומר שנגד מכבי למשל צריכים לרשום את קייל על חשבון אקס.... ואז נהיה עם בעיה של יצרתייות ויכולת קליעה.
זו הבעיה שאתה מוותר על שחקן פנים ישראלי. מקווה שיהיה אכן מוטלי + אלכסנדר + 4 ריבאונדים. פיות מזה אנחנו בבעיה.
מי אמר שוורד מגיע?
גביזון כתב: ↑30 יוני 2024, 22:42
1. רנגלנד
2. אקס / תואם אקס
3. וורד
4. בנטיל
5. מוטלי
אז נהיה עם
וורד ובלייזר בעמדה 3
תומר ובנטיל ב 4
ומוטלי ב 5.
זו הבעיה שאתה מוותר על שחקן פנים ישראלי. מקווה שיהיה אכן מוטלי + אלכסנדר + 4 ריבאונדים. פיות מזה אנחנו בבעיה.
מי אמר שוורד מגיע?
זו הבעיה שאתה מוותר על שחקן פנים ישראלי בלי להביא אלטרנטיבה. מקווה שיהיה אכן מוטלי + אלכסנדר + 4 ריבאונדר. פחות מזה אנחנו בבעיה.
מי אמר שוורד מגיע?
וואלה צריך פה איזה איתי שגב. הבעיה שאם זה לא איתי שגב זה מירון רויינה, ואם לא אז נועם אביבי מעפולה שהוא חלושעס או בניה סרור 2.08 כשמו כן הוא מה שנקרא, שחקן פחות בהתקפה.
חוץ מזה יש לך טי.גיי ליף שהוא בלוף עצום, אבל מספיק טוב להיות גבוה חמישי ברוטציה.
ועוד אחד ג'וש כוהן 2.08 מumass עם ממוצעים 15 נק ו8 ריב' בדיוויזן 1, שהוא היהודון הכי לא אתלט שראיתי, אבל הוא מספיק טוב, דניאל איידן למעמד הביניים.
Gur כתב:וואלה צריך פה איזה איתי שגב. הבעיה שאם זה לא איתי שגב זה מירון רויינה, ואם לא אז נועם אביבי מעפולה שהוא חלושעס או בניה סרור 2.08 כשמו כן הוא מה שנקרא, שחקן פחות בהתקפה.
חוץ מזה יש לך טי.גיי ליף שהוא בלוף עצום, אבל מספיק טוב להיות גבוה חמישי ברוטציה.
ועוד אחד ג'וש כוהן 2.08 מumass עם ממוצעים 15 נק ו8 ריב' בדיוויזן 1, שהוא היהודון הכי לא אתלט שראיתי, אבל הוא מספיק טוב, דניאל איידן למעמד הביניים.
עופר זרוק עצםםםם
כל הרשימה לא מכילה את הכי תותח בפער, דניאל וולף. אם החלום הזה היה מגיע זה במקום אלכסנדר.
בגדול להוציא את הורד שדי הבריז לנו ואניס שהיה די ברור שלא יישאר, על כל השאר בד"כ התלוננו כמה הם שחקנים פרווה, כי ראינו שלרמות הגבוהות הם פשוט לא מספיקים עם כל האהבה אליהם.
נקווה להחתמות שישדרגו אותנו. לטעמי יש לנו קו אחורי טוב, מחסור ציני כרגע בעמדה 3 שהיתה עקב האכילס שלנו כל העונה הקודמת בערך, וכמובן עוד זר דומיננטי בצבע.
אם נסמוך על תומר לצד מוטלי נסיים באותם מפחי נפש.
ובואו לא נשכח שרגלנד לא ילד והולכים לעונה של 70+ משחקים.
איך שלא מסתכלים על זה, כל עוד אין פתרון לגבוה ישראלי, השמיכה תהיה כאן מאוד קצרה במשחקים מול ירושלים/מכבי נצטרך להחליט אם רושמים זר גבוה או זר גארד.
סוג של הבעיה שהיית השנה לירושלים ברישומים שלהם.
redead כתב: ↑01 יולי 2024, 09:50
איך שלא מסתכלים על זה, כל עוד אין פתרון לגבוה ישראלי, השמיכה תהיה כאן מאוד קצרה במשחקים מול ירושלים/מכבי נצטרך להחליט אם רושמים זר גבוה או זר גארד.
redead כתב: ↑01 יולי 2024, 09:50
הפתרון היחידי והאיכותי לזה זה טי גי ליף
מול מכבי זה מאוד תלוי בהאם סורקין ישאר או לא. מול ירושלים השנה זה דווקא יותר רלוונטי בגלל שהקו הקדמי שלהם כולל את נמרוד לוי וצ׳אצ׳אשווילי בישראלים ולפי יונתן אלון מחליפים גם להנקינס וגם לג׳קורי. יש שיוסיפו גם את כריס ג׳ונסון וזה קו קדמי מעולה לליגה
צריך גבוה ישראלי רק בשביל המשחקים הפחות חשובים בליגה.
ביורוקאפ יהיה עוד סנטר זר ואז אין מקום לעוד דקות, ובליגה במשחקים החשובים מוטלי ישחק 30 דקות ובנטיל ישלים את ה 10 דקות בעמדה 5.
בעד להביא שחקן כמו רוינה שישחק 15 דקות נגד הרצליה
אני לא חושב שהמצב היה כל כך גרוע שצריך בנייה מאפס.
כן צריך לשפר הרבה, אבל הייתי שמח לקצת המשכיות, נגיד בכיוון של בערך חמישה שחקנים שימשיכו.
כרגע היחיד שאנחנו יודעים בודאות שממשיך זה תומר גינת.
סביר להניח שגם בר.
מכאן שלהשאיר את מנפורד מתחיל להיות קריטי לדעתי.
ממי שעוד לא שוחרר רשמית ו/או כבר ברור שיעזוב, הבא בתור שהייתי רוצה שישאר זה הולנד.
הנאס יהיה נחמד, אבל לא נראה לי שהוא בקטע של להיות שחקן 10-11 ברוטציה.
בהנחה שאכן הורד עוזב, חסר לנו לפחות עוד גבוה אחד לסגל.
משחק הגנה זה לא רק על איכות שחקנים אלא גם על תיאום ועבודה קבוצתית , ממה שראיתי דדאס מאמן הגנתי לא רע לפי השליש עונה שנתן פה ומאמין שהוא ימצא פתרונות באספקט הזה לפחות
אני לא התרשמתי בכלל מדדאס. הדבר היפה היחיד שבאמת ראיתי זה הטריק הזה עם הורד על הגארדים, שתכלס גם פראנקו עשה את זה שנה שעברה.
אני בעיקר ראיתי מאמן שנצמד לשחקנים "שלו", לא מבין את חשיבות המנוחה לשחקנים. ההתקפה הרבה פחות שבלונית מאשר אצל פרנקו, אבל לא תמיד במובן הטוב, יותר בלגן שעובד אחלה עם שחקנים יצירתיים, אבל גם נראה זוועה ברגע שנתקעים וכולם עייפים.
והקטע הזה עכשיו שהוא ביקש להשאיר את מיילס מבחינתי זה סימן אזהרה גדול ומהדהד.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו