הורד

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

איך עובד הקטע הזה של סעיף יציאה , זה מאפשר לכל קבוצה שרוצה לפנות אליו לפני שקיבלו אישור לכך מהקבוצה שיש לו חוזה בה?
אני מבין שמכבי כבר הגיעו איתו לסיכום , אבל לא נראה לי שנושא הבייאאוט טופל (אחרת כנראה כבר היתה הודעה רשמית).
יהיה עוד מעניין איך מכבי יעכלו את זה שהם צריכים לשלם לנו 200 אלף דולר בשביל שהוא ישחק אצלם.
XM
קיבל.ה  62 לייקים

חזיר. שילך לאלף עזאזל.
עם ההחתמה של מוטלי במקומו די נשארנו באותה הרמה. נקווה שתבוא הברקה במקומו. יאללה הפועל
נערך לאחרונה על ידי XM ב 27 יוני 2024, 14:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

א. יצאה הודעה שהוא חתם שם?

ב. מבחינה מקצועית הוא הרבה יותר מתאים לכדןרסל של קטש מלזה של דאדס
IsraelM
קיבל.ה  75 לייקים

שילך לעזאזל אבל זה בכלל לא דומה לערן זהבי .
אחרי העונה עם גוינסשקי הפועל חזרה לשאול אז יניב גרין זה בכלל לא דומה , אתה לא יכול להכריח ישראלי לעבור לחול
סמל אישי של משתמש
ההוא שאמרו לו
קיבל.ה  1171 לייקים

El dudernio כתב: 27 יוני 2024, 14:16 א. יצאה הודעה שהוא חתם שם?

ב. מבחינה מקצועית הוא הרבה יותר מתאים לכדןרסל של קטש מלזה של דאדס
הוא אישר את זה בראיון לערוץ שבבעלות מכבי.

מאחל לו את מה שאני מאחל לכל אחד שלובש את המדים שלהם. כמו שרשמתי אנחנו יותר גדולים ממנו, בטח עם עופר ינאי כבעלים
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
oleg neduda
קיבל.ה  1957 לייקים

יאללה היה ונגמר נקסט
בטוח שנעמיד סגל מצויין איתו או בלעדיו
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

XM כתב: 27 יוני 2024, 14:16 חזיר. שילך לאלף עזאזל.
עם ההחתמה של מוטלי במקומו די נשארנו באותה הרמה. נקווה שתבוא הברקה במקומו. יאללה הפועל
על הנייר אפילו חיזוק אבל פוגע לנו בעומק כמובן
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

הפועל כתב:יש לי תחושה שהוא הולך בקרוב להוציא אזרחות ולקבל חוזה משודרג במכבי
יש מצב שכבר עכשיו מישהו במשרד הפנים מדפיס לו את הדרכון
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  801 לייקים

ספורט5
אחרי הדיווחים, הגיע האישור מהאיש עצמו. ג'יילן הורד התייחס היום (חמישי) לראשונה למעבר הצפוי מהפועל ת"א למכבי ת"א ואישר את הפרטים מאחורי הקלעים.

"לחזור ל-NBA זו מטרה, אבל כרגע אני מתרכז באירופה", אמר. "זה עדיין לא רשמי, אבל אני אשחק במכבי ת"א בעונה הבאה. הם היו כבר מעוניינים בי בעונה הקודמת. יום אחרי משחק 3 הם שלחו לי הצעה. גם מונאקו הייתה מעוניינת והפועל רצתה להשאיר אותי בחוזה חדש, אבל החלטתי לבחור את מכבי".
"לעבור מהפועל ת"א למכבי ת"א בישראל זה דבר לא שגרתי, אבל ההזדמנות לשחק ביורוליג ולהמשיך את ההתקדמות שלי לטובת הקריירה שלי, זה מה שהיה לי חשוב".

הורד החל את הקריירה בפורטלנד טרייל בלייזרס, אחרי שהנחיתו אותו מחוץ לדראפט ב-2019. הוא עבר משם לאוקלהומה סיטי ת'אנדר וגם לקבוצת הג'י ליג שלה, לפני שנחת בהפועל תל אביב ב-2022. כעת, הוא עתיד לחצות את הכביש וללבוש צהוב בעונת 2024/25.

פנו אליו יום אחרי הגמר כמו שפנו לורמוט יום אחרי הדרבי
סכין_בבטן_האומה
קיבל.ה  113 לייקים

רק הפועל כתב: 27 יוני 2024, 10:44
סכין_בבטן_האומה כתב: 27 יוני 2024, 10:40 אני אתן את הזווית החיובית. עם השחרור של זלי וההשארה של אלכסנדר, אפשר להביא במקום הורד 3-4 פיזי עם קליעה מבחוץ סטייל הבנזונה שעוזב את מכבי ולסדר הרכב יותר "נכון" סביב מוטלי.

ללא ספק אבידה גדולה, אבל ככה לומדים...
לדעתי מעבר שכזה הוא כואב בלי כל קשר להיבט המקצועי , גם אם נבנה פה קבוצה שתזכה בכל התארים העניין הזה יצרוב
בטח שכואב, בגלל זה רשמתי אבידה גדולה. אבל אני מבטיח לך שמספיק שנזכה באליפות (בלי יורוקאפ וגביע) ולא תזכור אפילו איך קוראים להוא שעזב למכבי בתחילת שנה.

מעכשיו והלאה צריך שהבייאאוט יהיה כפול/משולש אם הוא הוא עובר ליריבה ישירה
הוקיץ'
קיבל.ה  5886 לייקים

לא יודע איפה נשחק בעונה הבאה, אבל אני מת שהוא יגיע לדרבי בדרייב אין.
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

למה? גם מנורה אולם ביתי מאוד, ככה לפחות נטען פה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
הוקיץ'
קיבל.ה  5886 לייקים

נוקיהו אכן אולם ביתי, הדרייב אין יותר.
בכל מקרה, מכבי בונים יופי של קבוצה לקחת את היורוקאפ. אנחנו צריכים לבנות קבוצה טובה יותר.
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

חלום שלי לראות אותם ביד אליהו למעלה מאחורי הרשת, וכל השאר צבוע אדום
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

הוקיץ' כתב: 27 יוני 2024, 14:59 נוקיהו אכן אולם ביתי, הדרייב אין יותר.
בכל מקרה, מכבי בונים יופי של קבוצה לקחת את היורוקאפ. אנחנו צריכים לבנות קבוצה טובה יותר.
כן כרגע זה נראה שהם יהיו קבוצת תחתית ביורוליג בעונה הקרובה
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1570 לייקים

אחרי שהסתיימה העונה כבר חשבתי שאם דדאס ישאר כאן אני לא רואה את הורד נשאר מהסיבה הפשוטה שהוא פשוט לאבא לידי ביטוי אצלו ובטח הרגיש מתוסכל מאוד.
הייתי בטוח שילך ליורוליג אבל הנחתי שלמכבי הוא לא יכול ללכת. חבל שמכרו לנו סיפורי מעשיות כאילו אין לו אפשרות לעבור למכבי. נקווה שאצל עופר לא יהיו יותר פשלות כאלה.
מי שרוצה אפשרות לשחק במכבי שילך לשחק במקום אחר.
חבל לי שאנחנו מפספסים עוד עונת התקדמות שלו.
אין לי שום ספק שבעונה הבאה נראה אותו זורק הרבה יותר וגם קולע מהשלוש.
הוא יחגוג אצל קטש כי הוא לגמרי מתאים לסגנון שלו ובלאט יפטם אותו במסירות לאלי הופים בלי סוף.
אבל הוא נמוך וחלש יחסית מכדי לשמור על מספרי 4 או 5 בצמרת היורוליג ומקווה שגם ירגיש ככה מול מי שיגיע אלינו.
יאללה נקסט. כמו שאמרתי - מקווה שנלמד מזה.

Sent from my NE2215 using Tapatalk

Xavi
קיבל.ה  1070 לייקים

Red Wolf כתב: 27 יוני 2024, 14:25 ספורט5
אחרי הדיווחים, הגיע האישור מהאיש עצמו. ג'יילן הורד התייחס היום (חמישי) לראשונה למעבר הצפוי מהפועל ת"א למכבי ת"א ואישר את הפרטים מאחורי הקלעים.

"לחזור ל-NBA זו מטרה, אבל כרגע אני מתרכז באירופה", אמר. "זה עדיין לא רשמי, אבל אני אשחק במכבי ת"א בעונה הבאה. הם היו כבר מעוניינים בי בעונה הקודמת. יום אחרי משחק 3 הם שלחו לי הצעה. גם מונאקו הייתה מעוניינת והפועל רצתה להשאיר אותי בחוזה חדש, אבל החלטתי לבחור את מכבי".
"לעבור מהפועל ת"א למכבי ת"א בישראל זה דבר לא שגרתי, אבל ההזדמנות לשחק ביורוליג ולהמשיך את ההתקדמות שלי לטובת הקריירה שלי, זה מה שהיה לי חשוב".

הורד החל את הקריירה בפורטלנד טרייל בלייזרס, אחרי שהנחיתו אותו מחוץ לדראפט ב-2019. הוא עבר משם לאוקלהומה סיטי ת'אנדר וגם לקבוצת הג'י ליג שלה, לפני שנחת בהפועל תל אביב ב-2022. כעת, הוא עתיד לחצות את הכביש וללבוש צהוב בעונת 2024/25.

פנו אליו יום אחרי הגמר כמו שפנו לורמוט יום אחרי הדרבי
אני היחיד שעצבני מזה? היה מעולה במשחק 2 ופתאום במשחק 3 אפתי לגמרי, כלום ושום דבר
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

בלי לשמוע מה פניני אמר לו בסוף משחק 3, הבנתי שהם כבר דיברו איתו ורוצים אותו.
מי ייתן שפניני לא יגיע ליום פתיחת העונה.

הפועל יכולה וצריכה להביא להורד מחליף לא פחות טוב ממנו.
יהלום14אדום
קיבל.ה  948 לייקים

שייחנק
יאללה הביתה!!!
סמל אישי של משתמש
קפטן ג'ק
קיבל.ה  519 לייקים

שייחנק ואז ייפול על חתן הפרס.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
ההוא מפעם
קיבל.ה  213 לייקים

ליאור א. כתב: 27 יוני 2024, 13:43 מאחל לו הרבה רע מקצועית
ולו רק בגלל השמועות הרבות בנוגע ליחס הלא מכבד (בלשון המעטה) שהוא נתן לאנשי הקבוצה בשבוע האחרון
סמרטוט
מצד שני הוא היה האנדרפיימנט הכי גדול בקבוצה ולא קיבל שדרוג למרות שמחתימים ומשדרגים פה הרבה אחרים
אני מניח שאם היו פונים אליו מראש מהפועל ביוזמת שידרוג היה אפשר לסגור אותו פה בסכום נמוך יחסית
הצעת השדרוג הגיע אחרי שהוא כבר התקדם / סגר עקרונית במכבי. במצב הזה כבר היה צריך לתת לו יותר מההצעה של מכבי ובכל זאת העדיפו לתת לו פחות ממכבי, אפילו לו טרחו להשוות את ההצעה של מכבי. ( עפ"י מה שהפועל אומרים )

חבל יכולנו לסגור את זה בכסף קטן
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1429 לייקים

אי אפשר לדעת אם הוצע לו והוא חיכה כי הוא מבין שהוא בעונה מצוינת ויש סיכוי שהוא יקבל הצעת יורוליג.
בר פעם סיפר שכשטייריק ג׳ונס הגיע הוא אמר להנהלה אחרי שני אימונים להחתים אותו עכשיו לשלוש שנים וטייריק ענה להם שהוא נשאר פה עד סוף העונה והולך.
נערך לאחרונה על ידי הלך המומנטום ב 27 יוני 2024, 15:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
תבור
קיבל.ה  221 לייקים

ההוא מפעם כתב: 27 יוני 2024, 15:17
ולו רק בגלל השמועות הרבות בנוגע ליחס הלא מכבד (בלשון המעטה) שהוא נתן לאנשי הקבוצה בשבוע האחרון
סמרטוט
מצד שני הוא היה האנדרפיימנט הכי גדול בקבוצה ולא קיבל שדרוג למרות שמחתימים ומשדרגים פה הרבה אחרים
אני מניח שאם היו פונים אליו מראש מהפועל ביוזמת שידרוג היה אפשר לסגור אותו פה בסכום נמוך יחסית
הצעת השדרוג הגיע אחרי שהוא כבר התקדם / סגר עקרונית במכבי. במצב הזה כבר היה צריך לתת לו יותר מההצעה של מכבי ובכל זאת העדיפו לתת לו פחות ממכבי, אפילו לו טרחו להשוות את ההצעה של מכבי. ( עפ"י מה שהפועל אומרים )

אני הבנתי שבסופו של דבר הפועל הציעו יותר ממכבי, אבל מסכים לחלוטין היינו חייבים להניח לו חוזה חדש במהלך העונה.
די עם ה-נו
oleg neduda
קיבל.ה  1957 לייקים

סמרטוט

ג'יילן הורד יודע כמו כולם פה שהוא שווה יורוליג כבר בערך מאמצע העונה. הוא בחור צעיר שרוצה להתקדם ולדעתי הוא היה שומר לעצמו את הקלפים לקיץ גם אם לפני 3 חודשים היה מקבל הצעה.
הטעות היחידה פה הייתה שהבייאאוט שלו ליורוליג כלל גם קבוצה ישראלית
ארז שדה
קיבל.ה  1038 לייקים

oleg neduda כתב: 27 יוני 2024, 15:25
סמרטוט

ג'יילן הורד יודע כמו כולם פה שהוא שווה יורוליג כבר בערך מאמצע העונה. הוא בחור צעיר שרוצה להתקדם ולדעתי הוא היה שומר לעצמו את הקלפים לקיץ גם אם לפני 3 חודשים היה מקבל הצעה.
הטעות היחידה פה הייתה שהבייאאוט שלו ליורוליג כלל גם קבוצה ישראלית
זאת טעות רצינית , לא חשבו שמ*בי ירצו אותו?
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

ranjef כתב: 27 יוני 2024, 15:11 בלי לשמוע מה פניני אמר לו בסוף משחק 3, הבנתי שהם כבר דיברו איתו ורוצים אותו.

מוטלי הוא המחליף שלו לא ?
ארז שדה
קיבל.ה  1038 לייקים

רק הפועל כתב: 27 יוני 2024, 15:34
ranjef כתב: 27 יוני 2024, 15:11 בלי לשמוע מה פניני אמר לו בסוף משחק 3, הבנתי שהם כבר דיברו איתו ורוצים אותו.

מוטלי הוא המחליף שלו לא ?
מוטלי הוא 5, הורד הוא בעיקר 4
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

מאחל לו שיסיים כמו יפתח זיו
סמל אישי של משתמש
Mr.china
קיבל.ה  203 לייקים

Daniel כתב: 27 יוני 2024, 12:51 מה עושים עם הגופייה שקניתי
יש מבצע החזרות?
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4721 לייקים

אגב, אם הורד חותם במכבי כצפוי אבל סורקין הולך ל-NBA אני קונה את זה בשתי ידיים.
אנחנו נמצא להורד תחליף לא פחות טוב, את סורקין הם בחיים לא יצליחו להחליף בישראלי.
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1109 לייקים

פרימו לוי כתב: 27 יוני 2024, 09:06 מאחל לו לגמור את העונה באימון הראשון של העונה, שבת זוג שלו תפרד ממנו 5 דקות לאחר מכן ושיחנקו שניהם, מכבי והורד
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

רדפוקס כתב:אגב, אם הורד חותם במכבי כצפוי אבל סורקין הולך ל-NBA אני קונה את זה בשתי ידיים.
אנחנו נמצא להורד תחליף לא פחות טוב, את סורקין הם בחיים לא יצליחו להחליף בישראלי.
אם סורקין עוזב (טפו טפו), יש לנו סגל ישראלי טוב משלהם בקלות, והם לא יצליחו להביא מישהו כמוהו.
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

ranjef כתב: 27 יוני 2024, 16:42
רדפוקס כתב:אגב, אם הורד חותם במכבי כצפוי אבל סורקין הולך ל-NBA אני קונה את זה בשתי ידיים.
אם סורקין עוזב (טפו טפו), יש לנו סגל ישראלי טוב משלהם בקלות, והם לא יצליחו להביא מישהו כמוהו.
לגמריי, תאכלס אם הורד לא עובר לשם אני גם לא רואה איך הם יכולים לבנות סגל זרים עדיף , עדיין אפשר להיות טובים מהם לדעתי אבל זה חתיכת מכה
סמל אישי של משתמש
M-26-7
קיבל.ה  22 לייקים

עלאק מכבי התקשרו יום למחרת הגמר. היה כבר סגור שם
:hammersickle: מהפכה אינה גן של שושנים. מהפכה היא המאבק בין העבר לעתיד
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  811 לייקים

למכבי אתה הולך חתיכת חרא שהגיע אלינו כלומניק וקיבלת הזדמנות על חשבון טוקוטו כי האמינו בך היית יכול ללכת לכל כך הרבה מקומות והעדפת ללכת למכבי כשאתה מודע טוב מאוד למשמעות המעבר הזה עבורנו, הוא יודע שהוא יחווה את הצד הפחות נעים של הקהל שלנו והוא יקבל את זה, מקווה שיצא בוכה מהדרייב אין / נוקיה
רדיוס לבית"ר!
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1707 לייקים
יצירת קשר:

הורד הגיע אלינו אחרי שהיה בנ.ב.א. כלומניק הוא לא היה.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  811 לייקים

הפועל כתב: 27 יוני 2024, 17:16 הורד הגיע אלינו אחרי שהיה בנ.ב.א. כלומניק הוא לא היה.
גם גל מקל היה באן בי איי איזה 2 דקות
רדיוס לבית"ר!
Charlie
קיבל.ה  798 לייקים

רדפוקס כתב: 27 יוני 2024, 16:31 אגב, אם הורד חותם במכבי כצפוי אבל סורקין הולך ל-NBA אני קונה את זה בשתי ידיים.
חחח :rofl:
מה לא יצליחו להחליף את סורקין בישראלי? ומה הורד?!
כמה זמן יעבור לדעתך עד ששימון יתפור משהו עם בת הזוג הישראלית שלו, ע"ע דניאל סונדגרן.
הורד יחליף את סורקין - בעמדה 4 ביורוליג וישחק גם 5 בליגה שלנו, ובקרוב יזכה לקבל גם תעודה כחולה.
oleg neduda
קיבל.ה  1957 לייקים

Charlie כתב: 27 יוני 2024, 17:28
רדפוקס כתב: 27 יוני 2024, 16:31 אגב, אם הורד חותם במכבי כצפוי אבל סורקין הולך ל-NBA אני קונה את זה בשתי ידיים.
חחח :rofl:
מה לא יצליחו להחליף את סורקין בישראלי? ומה הורד?!
כמה זמן יעבור לדעתך עד ששימון יתפור משהו עם בת הזוג הישראלית שלו, ע"ע דניאל סונדגרן.
הורד יחליף את סורקין - בעמדה 4 ביורוליג וישחק גם 5 בליגה שלנו, ובקרוב יזכה לקבל גם תעודה כחולה.
הסיכוי שהורד יירשם כישראלי בעונת 24-25 הוא אפס גם אם יספיק להתחתן עד תחילת העונה
יהלום14אדום
קיבל.ה  948 לייקים

M-26-7 כתב: 27 יוני 2024, 16:56 עלאק מכבי התקשרו יום למחרת הגמר. היה כבר סגור שם
עצם זה שהוא טרח לציין את זה, מביא להבנה שזה דובר עוד לפני. סמרטוט
יאללה הביתה!!!
שליחת תגובה