הורד
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
איך עובד הקטע הזה של סעיף יציאה , זה מאפשר לכל קבוצה שרוצה לפנות אליו לפני שקיבלו אישור לכך מהקבוצה שיש לו חוזה בה?
אני מבין שמכבי כבר הגיעו איתו לסיכום , אבל לא נראה לי שנושא הבייאאוט טופל (אחרת כנראה כבר היתה הודעה רשמית).
יהיה עוד מעניין איך מכבי יעכלו את זה שהם צריכים לשלם לנו 200 אלף דולר בשביל שהוא ישחק אצלם.
אני מבין שמכבי כבר הגיעו איתו לסיכום , אבל לא נראה לי שנושא הבייאאוט טופל (אחרת כנראה כבר היתה הודעה רשמית).
יהיה עוד מעניין איך מכבי יעכלו את זה שהם צריכים לשלם לנו 200 אלף דולר בשביל שהוא ישחק אצלם.
חזיר. שילך לאלף עזאזל.
עם ההחתמה של מוטלי במקומו די נשארנו באותה הרמה. נקווה שתבוא הברקה במקומו. יאללה הפועל
עם ההחתמה של מוטלי במקומו די נשארנו באותה הרמה. נקווה שתבוא הברקה במקומו. יאללה הפועל
נערך לאחרונה על ידי XM ב 27 יוני 2024, 14:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
א. יצאה הודעה שהוא חתם שם?
ב. מבחינה מקצועית הוא הרבה יותר מתאים לכדןרסל של קטש מלזה של דאדס
שילך לעזאזל אבל זה בכלל לא דומה לערן זהבי .
אחרי העונה עם גוינסשקי הפועל חזרה לשאול אז יניב גרין זה בכלל לא דומה , אתה לא יכול להכריח ישראלי לעבור לחול
אחרי העונה עם גוינסשקי הפועל חזרה לשאול אז יניב גרין זה בכלל לא דומה , אתה לא יכול להכריח ישראלי לעבור לחול
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
הוא אישר את זה בראיון לערוץ שבבעלות מכבי.El dudernio כתב: ↑27 יוני 2024, 14:16 א. יצאה הודעה שהוא חתם שם?
מאחל לו את מה שאני מאחל לכל אחד שלובש את המדים שלהם. כמו שרשמתי אנחנו יותר גדולים ממנו, בטח עם עופר ינאי כבעלים
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
יאללה היה ונגמר נקסט
בטוח שנעמיד סגל מצויין איתו או בלעדיו
בטוח שנעמיד סגל מצויין איתו או בלעדיו
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
יש מצב שכבר עכשיו מישהו במשרד הפנים מדפיס לו את הדרכוןהפועל כתב:יש לי תחושה שהוא הולך בקרוב להוציא אזרחות ולקבל חוזה משודרג במכבי
- Red Wolf
- קיבל.ה 801 לייקים
ספורט5
פנו אליו יום אחרי הגמר כמו שפנו לורמוט יום אחרי הדרבי
אחרי הדיווחים, הגיע האישור מהאיש עצמו. ג'יילן הורד התייחס היום (חמישי) לראשונה למעבר הצפוי מהפועל ת"א למכבי ת"א ואישר את הפרטים מאחורי הקלעים.
"לחזור ל-NBA זו מטרה, אבל כרגע אני מתרכז באירופה", אמר. "זה עדיין לא רשמי, אבל אני אשחק במכבי ת"א בעונה הבאה. הם היו כבר מעוניינים בי בעונה הקודמת. יום אחרי משחק 3 הם שלחו לי הצעה. גם מונאקו הייתה מעוניינת והפועל רצתה להשאיר אותי בחוזה חדש, אבל החלטתי לבחור את מכבי".
"לעבור מהפועל ת"א למכבי ת"א בישראל זה דבר לא שגרתי, אבל ההזדמנות לשחק ביורוליג ולהמשיך את ההתקדמות שלי לטובת הקריירה שלי, זה מה שהיה לי חשוב".
הורד החל את הקריירה בפורטלנד טרייל בלייזרס, אחרי שהנחיתו אותו מחוץ לדראפט ב-2019. הוא עבר משם לאוקלהומה סיטי ת'אנדר וגם לקבוצת הג'י ליג שלה, לפני שנחת בהפועל תל אביב ב-2022. כעת, הוא עתיד לחצות את הכביש וללבוש צהוב בעונת 2024/25.
-
- קיבל.ה 113 לייקים
בטח שכואב, בגלל זה רשמתי אבידה גדולה. אבל אני מבטיח לך שמספיק שנזכה באליפות (בלי יורוקאפ וגביע) ולא תזכור אפילו איך קוראים להוא שעזב למכבי בתחילת שנה.רק הפועל כתב: ↑27 יוני 2024, 10:44לדעתי מעבר שכזה הוא כואב בלי כל קשר להיבט המקצועי , גם אם נבנה פה קבוצה שתזכה בכל התארים העניין הזה יצרובסכין_בבטן_האומה כתב: ↑27 יוני 2024, 10:40 אני אתן את הזווית החיובית. עם השחרור של זלי וההשארה של אלכסנדר, אפשר להביא במקום הורד 3-4 פיזי עם קליעה מבחוץ סטייל הבנזונה שעוזב את מכבי ולסדר הרכב יותר "נכון" סביב מוטלי.
ללא ספק אבידה גדולה, אבל ככה לומדים...
מעכשיו והלאה צריך שהבייאאוט יהיה כפול/משולש אם הוא הוא עובר ליריבה ישירה
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
לא יודע איפה נשחק בעונה הבאה, אבל אני מת שהוא יגיע לדרבי בדרייב אין.
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
למה? גם מנורה אולם ביתי מאוד, ככה לפחות נטען פה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
נוקיהו אכן אולם ביתי, הדרייב אין יותר.
בכל מקרה, מכבי בונים יופי של קבוצה לקחת את היורוקאפ. אנחנו צריכים לבנות קבוצה טובה יותר.
בכל מקרה, מכבי בונים יופי של קבוצה לקחת את היורוקאפ. אנחנו צריכים לבנות קבוצה טובה יותר.
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
חלום שלי לראות אותם ביד אליהו למעלה מאחורי הרשת, וכל השאר צבוע אדום
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
אחרי שהסתיימה העונה כבר חשבתי שאם דדאס ישאר כאן אני לא רואה את הורד נשאר מהסיבה הפשוטה שהוא פשוט לאבא לידי ביטוי אצלו ובטח הרגיש מתוסכל מאוד.
הייתי בטוח שילך ליורוליג אבל הנחתי שלמכבי הוא לא יכול ללכת. חבל שמכרו לנו סיפורי מעשיות כאילו אין לו אפשרות לעבור למכבי. נקווה שאצל עופר לא יהיו יותר פשלות כאלה.
מי שרוצה אפשרות לשחק במכבי שילך לשחק במקום אחר.
חבל לי שאנחנו מפספסים עוד עונת התקדמות שלו.
אין לי שום ספק שבעונה הבאה נראה אותו זורק הרבה יותר וגם קולע מהשלוש.
הוא יחגוג אצל קטש כי הוא לגמרי מתאים לסגנון שלו ובלאט יפטם אותו במסירות לאלי הופים בלי סוף.
אבל הוא נמוך וחלש יחסית מכדי לשמור על מספרי 4 או 5 בצמרת היורוליג ומקווה שגם ירגיש ככה מול מי שיגיע אלינו.
יאללה נקסט. כמו שאמרתי - מקווה שנלמד מזה.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
הייתי בטוח שילך ליורוליג אבל הנחתי שלמכבי הוא לא יכול ללכת. חבל שמכרו לנו סיפורי מעשיות כאילו אין לו אפשרות לעבור למכבי. נקווה שאצל עופר לא יהיו יותר פשלות כאלה.
מי שרוצה אפשרות לשחק במכבי שילך לשחק במקום אחר.
חבל לי שאנחנו מפספסים עוד עונת התקדמות שלו.
אין לי שום ספק שבעונה הבאה נראה אותו זורק הרבה יותר וגם קולע מהשלוש.
הוא יחגוג אצל קטש כי הוא לגמרי מתאים לסגנון שלו ובלאט יפטם אותו במסירות לאלי הופים בלי סוף.
אבל הוא נמוך וחלש יחסית מכדי לשמור על מספרי 4 או 5 בצמרת היורוליג ומקווה שגם ירגיש ככה מול מי שיגיע אלינו.
יאללה נקסט. כמו שאמרתי - מקווה שנלמד מזה.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1070 לייקים
אני היחיד שעצבני מזה? היה מעולה במשחק 2 ופתאום במשחק 3 אפתי לגמרי, כלום ושום דברRed Wolf כתב: ↑27 יוני 2024, 14:25 ספורט5
אחרי הדיווחים, הגיע האישור מהאיש עצמו. ג'יילן הורד התייחס היום (חמישי) לראשונה למעבר הצפוי מהפועל ת"א למכבי ת"א ואישר את הפרטים מאחורי הקלעים.
"לחזור ל-NBA זו מטרה, אבל כרגע אני מתרכז באירופה", אמר. "זה עדיין לא רשמי, אבל אני אשחק במכבי ת"א בעונה הבאה. הם היו כבר מעוניינים בי בעונה הקודמת. יום אחרי משחק 3 הם שלחו לי הצעה. גם מונאקו הייתה מעוניינת והפועל רצתה להשאיר אותי בחוזה חדש, אבל החלטתי לבחור את מכבי".
"לעבור מהפועל ת"א למכבי ת"א בישראל זה דבר לא שגרתי, אבל ההזדמנות לשחק ביורוליג ולהמשיך את ההתקדמות שלי לטובת הקריירה שלי, זה מה שהיה לי חשוב".
הורד החל את הקריירה בפורטלנד טרייל בלייזרס, אחרי שהנחיתו אותו מחוץ לדראפט ב-2019. הוא עבר משם לאוקלהומה סיטי ת'אנדר וגם לקבוצת הג'י ליג שלה, לפני שנחת בהפועל תל אביב ב-2022. כעת, הוא עתיד לחצות את הכביש וללבוש צהוב בעונת 2024/25.
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
בלי לשמוע מה פניני אמר לו בסוף משחק 3, הבנתי שהם כבר דיברו איתו ורוצים אותו.
מי ייתן שפניני לא יגיע ליום פתיחת העונה.
הפועל יכולה וצריכה להביא להורד מחליף לא פחות טוב ממנו.
מי ייתן שפניני לא יגיע ליום פתיחת העונה.
הפועל יכולה וצריכה להביא להורד מחליף לא פחות טוב ממנו.
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 519 לייקים
שייחנק ואז ייפול על חתן הפרס.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
- קיבל.ה 213 לייקים
מצד שני הוא היה האנדרפיימנט הכי גדול בקבוצה ולא קיבל שדרוג למרות שמחתימים ומשדרגים פה הרבה אחרים
אני מניח שאם היו פונים אליו מראש מהפועל ביוזמת שידרוג היה אפשר לסגור אותו פה בסכום נמוך יחסית
הצעת השדרוג הגיע אחרי שהוא כבר התקדם / סגר עקרונית במכבי. במצב הזה כבר היה צריך לתת לו יותר מההצעה של מכבי ובכל זאת העדיפו לתת לו פחות ממכבי, אפילו לו טרחו להשוות את ההצעה של מכבי. ( עפ"י מה שהפועל אומרים )
חבל יכולנו לסגור את זה בכסף קטן
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
אי אפשר לדעת אם הוצע לו והוא חיכה כי הוא מבין שהוא בעונה מצוינת ויש סיכוי שהוא יקבל הצעת יורוליג.
בר פעם סיפר שכשטייריק ג׳ונס הגיע הוא אמר להנהלה אחרי שני אימונים להחתים אותו עכשיו לשלוש שנים וטייריק ענה להם שהוא נשאר פה עד סוף העונה והולך.
בר פעם סיפר שכשטייריק ג׳ונס הגיע הוא אמר להנהלה אחרי שני אימונים להחתים אותו עכשיו לשלוש שנים וטייריק ענה להם שהוא נשאר פה עד סוף העונה והולך.
נערך לאחרונה על ידי הלך המומנטום ב 27 יוני 2024, 15:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 221 לייקים
אני הבנתי שבסופו של דבר הפועל הציעו יותר ממכבי, אבל מסכים לחלוטין היינו חייבים להניח לו חוזה חדש במהלך העונה.ההוא מפעם כתב: ↑27 יוני 2024, 15:17מצד שני הוא היה האנדרפיימנט הכי גדול בקבוצה ולא קיבל שדרוג למרות שמחתימים ומשדרגים פה הרבה אחרים
אני מניח שאם היו פונים אליו מראש מהפועל ביוזמת שידרוג היה אפשר לסגור אותו פה בסכום נמוך יחסית
הצעת השדרוג הגיע אחרי שהוא כבר התקדם / סגר עקרונית במכבי. במצב הזה כבר היה צריך לתת לו יותר מההצעה של מכבי ובכל זאת העדיפו לתת לו פחות ממכבי, אפילו לו טרחו להשוות את ההצעה של מכבי. ( עפ"י מה שהפועל אומרים )
די עם ה-נו
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
ג'יילן הורד יודע כמו כולם פה שהוא שווה יורוליג כבר בערך מאמצע העונה. הוא בחור צעיר שרוצה להתקדם ולדעתי הוא היה שומר לעצמו את הקלפים לקיץ גם אם לפני 3 חודשים היה מקבל הצעה.ההוא מפעם כתב: ↑27 יוני 2024, 15:17מצד שני הוא היה האנדרפיימנט הכי גדול בקבוצה ולא קיבל שדרוג למרות שמחתימים ומשדרגים פה הרבה אחרים
הטעות היחידה פה הייתה שהבייאאוט שלו ליורוליג כלל גם קבוצה ישראלית
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
זאת טעות רצינית , לא חשבו שמ*בי ירצו אותו?oleg neduda כתב: ↑27 יוני 2024, 15:25ג'יילן הורד יודע כמו כולם פה שהוא שווה יורוליג כבר בערך מאמצע העונה. הוא בחור צעיר שרוצה להתקדם ולדעתי הוא היה שומר לעצמו את הקלפים לקיץ גם אם לפני 3 חודשים היה מקבל הצעה.ההוא מפעם כתב: ↑27 יוני 2024, 15:17מצד שני הוא היה האנדרפיימנט הכי גדול בקבוצה ולא קיבל שדרוג למרות שמחתימים ומשדרגים פה הרבה אחרים
הטעות היחידה פה הייתה שהבייאאוט שלו ליורוליג כלל גם קבוצה ישראלית
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
- Mr.china
- קיבל.ה 203 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
אגב, אם הורד חותם במכבי כצפוי אבל סורקין הולך ל-NBA אני קונה את זה בשתי ידיים.
אנחנו נמצא להורד תחליף לא פחות טוב, את סורקין הם בחיים לא יצליחו להחליף בישראלי.
אנחנו נמצא להורד תחליף לא פחות טוב, את סורקין הם בחיים לא יצליחו להחליף בישראלי.
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1109 לייקים
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
אם סורקין עוזב (טפו טפו), יש לנו סגל ישראלי טוב משלהם בקלות, והם לא יצליחו להביא מישהו כמוהו.רדפוקס כתב:אגב, אם הורד חותם במכבי כצפוי אבל סורקין הולך ל-NBA אני קונה את זה בשתי ידיים.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
לגמריי, תאכלס אם הורד לא עובר לשם אני גם לא רואה איך הם יכולים לבנות סגל זרים עדיף , עדיין אפשר להיות טובים מהם לדעתי אבל זה חתיכת מכה
עלאק מכבי התקשרו יום למחרת הגמר. היה כבר סגור שם

- Hapolo
- קיבל.ה 811 לייקים
למכבי אתה הולך חתיכת חרא שהגיע אלינו כלומניק וקיבלת הזדמנות על חשבון טוקוטו כי האמינו בך היית יכול ללכת לכל כך הרבה מקומות והעדפת ללכת למכבי כשאתה מודע טוב מאוד למשמעות המעבר הזה עבורנו, הוא יודע שהוא יחווה את הצד הפחות נעים של הקהל שלנו והוא יקבל את זה, מקווה שיצא בוכה מהדרייב אין / נוקיה
רדיוס לבית"ר!
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
הורד הגיע אלינו אחרי שהיה בנ.ב.א. כלומניק הוא לא היה.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- Hapolo
- קיבל.ה 811 לייקים
-
- קיבל.ה 798 לייקים
חחח

מה לא יצליחו להחליף את סורקין בישראלי? ומה הורד?!
כמה זמן יעבור לדעתך עד ששימון יתפור משהו עם בת הזוג הישראלית שלו, ע"ע דניאל סונדגרן.
הורד יחליף את סורקין - בעמדה 4 ביורוליג וישחק גם 5 בליגה שלנו, ובקרוב יזכה לקבל גם תעודה כחולה.
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
הסיכוי שהורד יירשם כישראלי בעונת 24-25 הוא אפס גם אם יספיק להתחתן עד תחילת העונה
-
- קיבל.ה 948 לייקים