El dudernio כתב:משחק רגל מחריד, ומשום מה ממשיכים להחזיר אליו בכמויות.
אבל כמו שלירון אמר שאני אגיד הוא לא הבעיה שלנו...
למרות המסירה / הרחקה המחרידה בשער הראשון מדהים לראות את ההתנהלות של אינבינדר בשער הזה... ומאחר וזה הקפטן זה מעיד על כל הקבוצה והרוח שסביב המועדון.
טוב שיש את מי להאשים.
כן קונטה מטומטמם שהחזיר לו כדור אבל
ראבאק אם הוא לא יודע לבעוט בכדור חזק למעלה אין טעם להמשיך איתו.
זאת קבוצת כדורגל, לא הפועל שווים
El dudernio כתב: ↑13 נובמבר 2022, 22:22
משחק רגל מחריד, ומשום מה ממשיכים להחזיר אליו בכמויות.
למרות המסירה / הרחקה המחרידה בשער הראשון מדהים לראות את ההתנהלות של אינבינדר בשער הזה... ומאחר וזה הקפטן זה מעיד על כל הקבוצה והרוח שסביב המועדון.
אנשים שרושמים שהוא לא הבעיה שלנו כנראה לא מבינים כמה הוא קודם כל הבעיה שלנו והשחרור הראשון בינואר.
כשיש לך כזה פאניקה בשער כל משחק ההגנה, שגם ככה בדיחה, מתרסק.
שוער שאי אפשר להחזיר אליו כדורים (משחק רגל שהוא פחד אלוהים), זינוקים בכאילו (כל בעיטה יותר מ50% שער), אין על מי לסמוך בשער.
Chegi כתב: ↑13 נובמבר 2022, 22:27
עזבו הכל.
דקה 89 5-2 להם. כדור שוער, טס לכדור הארץ מוציא אותו תוך שניה. בוער לך לקבל 6?
שאנחנו ב0-0 העיקר הוא לוקח תזמן.
צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
El dudernio כתב: ↑13 נובמבר 2022, 22:22
משחק רגל מחריד, ומשום מה ממשיכים להחזיר אליו בכמויות.
מי שיש לו משחק רגל כזה לא מתחכם עם מסירות אלגנטיות, מעיף כדור לקיבינימט בכל פעם, רק כדי להימנע מהטעויות המטומטמות שלו. אבל הוא דביל
L.S כתב: ↑14 נובמבר 2022, 10:03
רק מי שהביא אותו אשם. כנל מי שזרק אותו להתראיין אחרי משחק שהוא הרס ברגליים שלו. איזה מועדון רקוב אנחנו
באמת שזה הדבר שהכי לא הבנתי במשחק אתמול:
איך שוער שקיבל חמישיה הולך לעמדת הראיונות? של מי היה הרעיון?
לא מאמין שדבר כזה קורה באיזשהוא מקום בעולם.
שולחים את הקפטן, או איזה שחקן בכיר שיודע להתבטא. ממתי שולחים את השוער לדבר אחרי תבוסה?
L.S כתב: ↑14 נובמבר 2022, 10:03
רק מי שהביא אותו אשם. כנל מי שזרק אותו להתראיין אחרי משחק שהוא הרס ברגליים שלו. איזה מועדון רקוב אנחנו
באמת שזה הדבר שהכי לא הבנתי במשחק אתמול:
איך שוער שקיבל חמישיה הולך לעמדת הראיונות? של מי היה הרעיון?
לא מאמין שדבר כזה קורה באיזשהוא מקום בעולם.
שולחים את הקפטן, או איזה שחקן בכיר שיודע להתבטא. ממתי שולחים את השוער לדבר אחרי תבוסה?
אותו אחד ששלח את אושר דוידה להתראיין אחרי שקיבל שריקות בוז שהוחלף בתחילת העונה.
באמת מי שהביא אותו צריך לפרוש מכדורגל עוד היום, אחד השוערים הגרועים והמביכים שהיו פה ואם לא נוחת פה שוער בינואר אז אנחנו יורדים בוודאות כי זה לא ששאר העמדות ברמה גבוהה מספיק
העיפו אותו לספסל בקבוצה בלי תקציב שירדה ליגה שנה שעברה. ישב הבעלים ביחד עם בוקסה ומעניין אותי להבין איך הראש שלהם עובד איך הם החליטו שהוא מתאים להפועל, תגיד לי לא שיחק בארץ לא ראו אותו זה עוד היה עובר לי. אבל שוב הבעלים הגאון שלנו מעדיף את הזול והגרוע. שש שנים וכלום לא נכנס לראש כמה חמור הבעלים הזה יכול להיות
דוגיס כתב: ↑17 דצמבר 2022, 22:23
העיפו אותו לספסל בקבוצה בלי תקציב שירדה ליגה שנה שעברה. ישב הבעלים ביחד עם בוקסה ומעניין אותי להבין איך הראש שלהם עובד איך הם החליטו שהוא מתאים להפועל, תגיד לי לא שיחק בארץ לא ראו אותו זה עוד היה עובר לי. אבל שוב הבעלים הגאון שלנו מעדיף את הזול והגרוע. שש שנים וכלום לא נכנס לראש כמה חמור הבעלים הזה יכול להיות
הם נתנו הצצה לאיך הראש שלהם עובד עם ה״הבאנו שוער ברמה של שטקוס בחצי מחיר״. בחצי מחיר לא נורא אם הוא חצי טוב משטקוס, לא הפסדנו
השער השלישי זה פשוט שער לפנתיאון. זה שוער שלא מתאים לשחק ברמה מקצוענית. לא הגיוני שהוא מרוויח כסף מכדורגל.
גם הזינוק בפנדל היה מביך.
אני מבין שמשחק פה גם אלמנט של חוסר ביטחון, אבל אין ספק שהוא גרוע גם עם ביטחון.
אלמנט של חוסר ביטחון? איזה חוסר ביטחון צריך להיות לו שהוא משחק עונה שלמה בלי קשר ליכולת המקצועית הרעה שלו?
מילא הוא היה איזה good guy, מדובר בפוזאיסט דוחה שהיה צריך להיחתך כבר במחנה אימון.
חשבתי ששוער זאת לא העמדה שחשוב להתחזק בה בחלון, במידה והתקציב מוגבל. טעיתי!
נכון שהיום בהצלות בסוף המשחק הביא נקודה, אבל, הנזק שהוא גורם
בשוערות ברמה הנמוכה ביותר,
בחוסר השקט והבטחון שהוא מקרין על כל ההגנה , שממילא מורכבת מחסרי ביטחון,
כל זה מחייב שוער אחר!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
לו בעידן טביב היו מחתימים את מרינוביץ היו משאימים את טביב שלקח עמלה לכיס שלו מהסוכן של השוער.
איך יכול להיות שרפואה ובוקסה החתימו אותו? אני לא חושד שלקחו שוחד.
בגלל זה אני חושב שהשיקול המקצועי שלהם פגום על גבול חבלה במועדון.
הייתי שמח אם כדי להראות רצינות, הניסנוב ודראפיץ היו משחררים את מרינוביץ לאלתר, אפילו עוד לפני החתמה של שוער אחר.
מצדי שישחקו 2-3 מחזורים עם שרון או עם גליקליך מהנוער. אותו דבר.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !