עונת המלפפונים 25/26
-
- קיבל.ה 150 לייקים
דיי כבר חודש וחצי דיארה דנילסוו
דיארה דנילסוו
דלניסון דיארה
דיייייי נמאס יש עוד מספיק שחקנים זרים להביא
בדרך כלל שמתעקשים על שחקן מסוים ובסוף הוא מגיע אני יודע איך זה נגמר בדרך כלל
בלוף ונפילה
דיארה דנילסוו
דלניסון דיארה
דיייייי נמאס יש עוד מספיק שחקנים זרים להביא
בדרך כלל שמתעקשים על שחקן מסוים ובסוף הוא מגיע אני יודע איך זה נגמר בדרך כלל
בלוף ונפילה
-
- קיבל.ה 6 לייקים
שוערי הפועל תל אביב שכר;רדפוקס כתב: ↑21 יולי 2025, 13:25מה אכפת לי כמה הציעו, אנחנו עוסקים בעובדות או ספקולציות?RedDrifter כתב: ↑21 יולי 2025, 13:23״ צור ירוויח כ-180 אלף יורו לעונה לפני מענקים, כאשר אין מענק על עצם העלייה לפלייאוף אלא על ההעפלה לאירופה.״
לצורך השוואה שוער באר שבע
״ אליאסי, שירוויח כ-120 אלף דולר נטו לעונה, פתח את העונה כשוער השני של הקבוצה, אבל תפס את המקום בין הקורות״
קנגוואה שנקנה ב800 אלף אירו ומרוויח כ250 אלף יורו לפני מענקים (נכון לכרגע כנראה יעלה בקרוב)
הפועל הציעה על דנילסון קרוב למיליון ו300 אלף יורו שכר.
ותאמין לי שיש לי עוד היום השוואות ודוגמאות מהשנה, הפועל שמה תקציב לא קטן (גם לא הכי גבוה) ובהתחשב בזה שאתה לא באירופה ורק עלית ליגה זה יותר ממכובד
180 אלף יורו לשחקן ישראלי בכיר זה לא הרבה, היה לנו פה עשרות שחקנים שהרוויחו ככה לאורך העשור האחרון, אין בזה בשורה ואין שום קשר לאליאסי.
רובי לבקוביץ: כ40 אלף ש״ח לחודש
״ שכרו של מרינוביץ' מוערך ב-105 אלף יורו לעונה״
״ אריאל הרוש חתם היום (חמישי) רשמית לשלוש עונות בהפועל תל אביב. כפי שפורסם ב-ONE, השוער בן ה-27 ירוויח כ-160 אלף דולר בעונה״
אלה שהצלחתי למצוא ותאמין לי שתוסיף לשם את שטקוס והכל מיני שעברו אצלנו ולא תגיע עדיין למשכורת כזאת ולעבודה שהוא נבחר לשוער העונה, מה גם שלפני שנתיים הוא לא היה מסתכל לכיוון שלך בכלל. חלאס לחפש כל הזמן את הרע יש פה בעלים ששם כסף ורוצה לראות את המועדון מתקדם זאת עובדה לא המצאה.
כולם פה רק רואים שחורות
גם אני ציפיתי שיהיה סגל יותר איכותי בשלב הזה אבל להשוות את זה לניסנוב או מינצברג ?
נו באמת
סתם ככה נקודה למחשבה
אצל ניסנוב או מינצברג טוריאל היה היום בהפועל?
אצל ניסנוב בטוח שלא
לא צריך להסתכל רק על מי שבא
גם אני ציפיתי שיהיה סגל יותר איכותי בשלב הזה אבל להשוות את זה לניסנוב או מינצברג ?
נו באמת
סתם ככה נקודה למחשבה
אצל ניסנוב או מינצברג טוריאל היה היום בהפועל?
אצל ניסנוב בטוח שלא
לא צריך להסתכל רק על מי שבא
כמות השטויות שאתה פולט מדהימה.
העיקר אחת התגובות שלך פה התחילה ב ״יש כאן הרבה שמבלבלים את השכל״
- רדפוקס
- קיבל.ה 5193 לייקים
ויתרתי, לא יודע מאיפה הבנת שאני דיברתי רק על שוערים אבל אין לי כוח להתווכח עם מישהו שטועה בוודאות כשטוען שיש שמונה שחקנים שחתמו בשכר הרבה יותר גבוה ממה שהתרגלנו.RedDrifter כתב: ↑21 יולי 2025, 13:35שוערי הפועל תל אביב שכר;רדפוקס כתב: ↑21 יולי 2025, 13:25מה אכפת לי כמה הציעו, אנחנו עוסקים בעובדות או ספקולציות?RedDrifter כתב: ↑21 יולי 2025, 13:23
״ צור ירוויח כ-180 אלף יורו לעונה לפני מענקים, כאשר אין מענק על עצם העלייה לפלייאוף אלא על ההעפלה לאירופה.״
לצורך השוואה שוער באר שבע
״ אליאסי, שירוויח כ-120 אלף דולר נטו לעונה, פתח את העונה כשוער השני של הקבוצה, אבל תפס את המקום בין הקורות״
קנגוואה שנקנה ב800 אלף אירו ומרוויח כ250 אלף יורו לפני מענקים (נכון לכרגע כנראה יעלה בקרוב)
הפועל הציעה על דנילסון קרוב למיליון ו300 אלף יורו שכר.
ותאמין לי שיש לי עוד היום השוואות ודוגמאות מהשנה, הפועל שמה תקציב לא קטן (גם לא הכי גבוה) ובהתחשב בזה שאתה לא באירופה ורק עלית ליגה זה יותר ממכובד
180 אלף יורו לשחקן ישראלי בכיר זה לא הרבה, היה לנו פה עשרות שחקנים שהרוויחו ככה לאורך העשור האחרון, אין בזה בשורה ואין שום קשר לאליאסי.
״ אריאל הרוש חתם היום (חמישי) רשמית לשלוש עונות בהפועל תל אביב. כפי שפורסם ב-ONE, השוער בן ה-27 ירוויח כ-160 אלף דולר בעונה״
אלה שהצלחתי למצוא ותאמין לי שתוסיף לשם את שטקוס והכל מיני שעברו אצלנו ולא תגיע עדיין למשכורת כזאת ולעבודה שהוא נבחר לשוער העונה, מה גם שלפני שנתיים הוא לא היה מסתכל לכיוון שלך בכלל. חלאס לחפש כל הזמן את הרע יש פה בעלים ששם כסף ורוצה לראות את המועדון מתקדם זאת עובדה לא המצאה.
זה פשוט לא נכון עובדתית.
נערך לאחרונה על ידי רדפוקס ב 21 יולי 2025, 14:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
והבוררות לא היום למה סתם להגיד
יש עוד חודש כמעט בכלל עד שתהיה בוררות
עד שהוא לא בן 21 אין מה לדבר גם ככה, הוא לא הולך לשחק או להתאמן בהפועל… מתי הוא יהיה בן 21? ב/1/8/25
נערך לאחרונה על ידי לוסיאנו ב 21 יולי 2025, 14:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 6 לייקים
כן כן, חוץ מהשוער.. וחוץ מפלקאו, ומאיימבו וליידנר וכל שאר הכסף שמוקדם או במאוחר יותר יושקע לטובת שיפור המועדון ״רק על השוערים״ בפועל אני ואתה ספרנו יותר וכל מה שעשיתי היה להראות לך שיש פה קפיצת מדרגה אבל סבבה נדבר בסוף החודשרדפוקס כתב: ↑21 יולי 2025, 14:02ויתרתי, לא יודע מאיפה הבנת שאני דיברתי רק על שוערים אבל אין לי כוח להתווכח עם מישהו שטועה בוודאות כשטוען שיש שמונה שחקנים שחתמו בשכר הרבה יותר גבוה ממה שהתרגלנו.RedDrifter כתב: ↑21 יולי 2025, 13:35שוערי הפועל תל אביב שכר;
זה פשוט לא נכון עובדתית.

-
- קיבל.ה 126 לייקים
כמה נקודות חשובות:
1. הלוואי וספרא ישאר כאן לעשורים קדימה. יציבות חשובה יותר מהכל, ואת זה לא היה להפועל גם בימיה הטובים.. כנראה מאז ההסתדרות. לא כל ביקורת אמורה להוביל לכך שספרא רע. גם אם ההשקעה תיהיה חיוורת הקיץ, זה טוב ממה שהיה לנו עשור וכנראה שגם יותר מזה.
2. זכות כל אוהד להתלונן. בדיוק בשביל זה הפורום הזה קיים.
3. לפי מה שיצא מהמועדון עד כה לעיתונות, רוצים לבנות קבוצה חזקה. לא בטוח שהיו קונים כ"כ הרבה מינויים אילו לא היו מוציאים את הידיעות הללו, וסביר שזו הסיבה שהידיעות הללו יצאו בכלל.
4. עד כה הקיץ לא מרשים. אין בעיה לחכות למספר שחקנים, אבל אם מכוונים לפלייאוף עליון, היו צריכים להביא יותר שחקנים בשלב הזה. בכל זאת, זו קבוצה שעלתה מהלאומית, זו לא קבוצה שזקוקה לחיזוק נקודתי שיכולה לחכות עד ספטמבר. הידיעות האחרונות שאומרות "מקסימום נביא זר אחרי 2 מחזורים" מדאיגות מאוד.
5. אם יחתימו ביום-יומיים הקרובים כמה שחקנים ברמה גבוהה, הנקודה הקודמת לא תיהיה רלוונטית.
6. אמירות כמו "תראו כמה הציעו לדיארה ודנילסון" מעניינות, אבל בשורה התחתונה - מה שחשוב הוא ההצלחה להחתים שחקנים טובים, לא המו"מ איתם.
1. הלוואי וספרא ישאר כאן לעשורים קדימה. יציבות חשובה יותר מהכל, ואת זה לא היה להפועל גם בימיה הטובים.. כנראה מאז ההסתדרות. לא כל ביקורת אמורה להוביל לכך שספרא רע. גם אם ההשקעה תיהיה חיוורת הקיץ, זה טוב ממה שהיה לנו עשור וכנראה שגם יותר מזה.
2. זכות כל אוהד להתלונן. בדיוק בשביל זה הפורום הזה קיים.
3. לפי מה שיצא מהמועדון עד כה לעיתונות, רוצים לבנות קבוצה חזקה. לא בטוח שהיו קונים כ"כ הרבה מינויים אילו לא היו מוציאים את הידיעות הללו, וסביר שזו הסיבה שהידיעות הללו יצאו בכלל.
4. עד כה הקיץ לא מרשים. אין בעיה לחכות למספר שחקנים, אבל אם מכוונים לפלייאוף עליון, היו צריכים להביא יותר שחקנים בשלב הזה. בכל זאת, זו קבוצה שעלתה מהלאומית, זו לא קבוצה שזקוקה לחיזוק נקודתי שיכולה לחכות עד ספטמבר. הידיעות האחרונות שאומרות "מקסימום נביא זר אחרי 2 מחזורים" מדאיגות מאוד.
5. אם יחתימו ביום-יומיים הקרובים כמה שחקנים ברמה גבוהה, הנקודה הקודמת לא תיהיה רלוונטית.
6. אמירות כמו "תראו כמה הציעו לדיארה ודנילסון" מעניינות, אבל בשורה התחתונה - מה שחשוב הוא ההצלחה להחתים שחקנים טובים, לא המו"מ איתם.
-
- קיבל.ה 2141 לייקים
בהופעת הבכורה האיומה של פול מוקאריו אמש בליגה הפולנית נתנחם.
קבוצתו הובסה בראדום (בטח אחלה עיר ליהודים היה שם) 5-1.
הוחלף במצב של 3-1. נגמר 5-1.
הציון הכי נמוך בפוגון.
קבוצתו הובסה בראדום (בטח אחלה עיר ליהודים היה שם) 5-1.
הוחלף במצב של 3-1. נגמר 5-1.
הציון הכי נמוך בפוגון.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 6 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 5193 לייקים
אין כרגע שום קפיצת מדרגה בנושא שכר השחקנים, לשם השוואה בעונת הירידה האחרונה היו 5-6 שחקנים שקיבלו שכר דומה או גבוה משל מאייומבו שהוא שיאן השכר כרגע בקבוצה.RedDrifter כתב: ↑21 יולי 2025, 14:08כן כן, חוץ מהשוער.. וחוץ מפלקאו, ומאיימבו וליידנר וכל שאר הכסף שמוקדם או במאוחר יותר יושקע לטובת שיפור המועדון ״רק על השוערים״ בפועל אני ואתה ספרנו יותר וכל מה שעשיתי היה להראות לך שיש פה קפיצת מדרגה אבל סבבה נדבר בסוף החודשרדפוקס כתב: ↑21 יולי 2025, 14:02ויתרתי, לא יודע מאיפה הבנת שאני דיברתי רק על שוערים אבל אין לי כוח להתווכח עם מישהו שטועה בוודאות כשטוען שיש שמונה שחקנים שחתמו בשכר הרבה יותר גבוה ממה שהתרגלנו.RedDrifter כתב: ↑21 יולי 2025, 13:35
שוערי הפועל תל אביב שכר;
זה פשוט לא נכון עובדתית.![]()
הקפיצת מדרגה היחידה עד עתה הייתה בסכום ההעברה שהוצא לרכישת דפאא.
האם תהיה עד סוף החודש קפיצת מדרגה ויחתימו פה זרים יקרים? הלוואי, אני מדבר על עובדות בשטח ולא על ספקולציות כמו שכבר הסברתי לך לפחות פעם אחת.
-
- קיבל.ה 2141 לייקים
אדוםאדום, אתה עדיין עומד על שלך שאתה מנחש שהשבוע יהיה וולקאם שירומם קצת את המצב?
אני מאמין עד מוצש.טכנית לארז כתב: ↑21 יולי 2025, 14:48 אדוםאדום, אתה עדיין עומד על שלך שאתה מנחש שהשבוע יהיה וולקאם שירומם קצת את המצב?
@אדוםאדום מאיפה הבאת שהבוררות היום?
בינתיים רק דיבורים פה ואין שום דבר מעניין @HTA צודקקק

באמא שלי כולם פה ממציאים שהם יודעים לפחות אני מודה בזה
-
- קיבל.ה 926 לייקים
עובדתית, הפועל שמה את היד על שני שחקנים (צור ומאיימבו) שכל קבוצות הצמרת התעניינו בהם, ליידנר גם שחקן בפרופיל גבוה שבקלות היה יכול להגיע לב"ש, חיפה או בית"ר.
דפאא גם שחקן שיש סביבו הרבה ענין וזו רכישה מעניינת בסכום משמעותי.
ובנוסף עובדה שמחפשים שחקנים בתקציב יחסית גבוה (250 לעונה). ברוב הקבוצות בליגה למעט הבכירות המספרים נמוכים משמעותית (120-140).
אז לבוא ולהגיד שלא עושים ושמתקמצנים והשד יודע מה זה באמת קשקוש. זה שהבניה עוד חסרה וחייבים להביא עוד 3-4 שחקנים זה לא בויכוח ונראה שגם במועדון יודעים את זה ועובדים על זה. ודיארה זה שחקן ששווה לחכות בשבילו אם יש סיכוי. אז עוד קצת סבלנות. זה לא אומר שהכל יהיה מושלם כמו שכולנו רוצים אבל זה לא שלא עובדים על זה.
דפאא גם שחקן שיש סביבו הרבה ענין וזו רכישה מעניינת בסכום משמעותי.
ובנוסף עובדה שמחפשים שחקנים בתקציב יחסית גבוה (250 לעונה). ברוב הקבוצות בליגה למעט הבכירות המספרים נמוכים משמעותית (120-140).
אז לבוא ולהגיד שלא עושים ושמתקמצנים והשד יודע מה זה באמת קשקוש. זה שהבניה עוד חסרה וחייבים להביא עוד 3-4 שחקנים זה לא בויכוח ונראה שגם במועדון יודעים את זה ועובדים על זה. ודיארה זה שחקן ששווה לחכות בשבילו אם יש סיכוי. אז עוד קצת סבלנות. זה לא אומר שהכל יהיה מושלם כמו שכולנו רוצים אבל זה לא שלא עובדים על זה.
-
- קיבל.ה 1256 לייקים
-
- קיבל.ה 2141 לייקים
דווקא היה נחמד השמות של מיכאלנקו.
-
- קיבל.ה 416 לייקים
מסכיםShacham כתב: ↑21 יולי 2025, 11:39זה מהלך הגיוני מאוד אם בונים לידו קבוצה ברמה, מצידי גם שהוא יהיה החלוץ הפותח שלנו אם מאחוריו יהיו דיארה/מישהו ברמתו, קשר 10 ברמה, טוריאל ומרכז קישור ברמה.הלוטוס הלבן כתב: ↑21 יולי 2025, 11:23 עד עכשיו לא מצליח להבין למה החתימו שחקן צעיר בן 17 כנראה שמוכשר אבל בראשית דרכו בסכום שיא (בשבלנו).
מהלך שמתאים לקבוצות צמרת עם כיסים עמוקים וסגל רחב שיכולים להמתין להתפתחות של השחקן.
אצלנו צריך שחקנים " מוכנים ". הולכים לעונת התבססות בליגת העל בלי מאבקי השרדות.
מעריך מאד את השקט והרוגע שיש בהנהלה. יחד עם זאת מאד מוזר שבשלב יחסית מתקדם של העונה, אין ממש בשורות.
עם הרכב חזק זה לא יהיה מופרך שהוא יגיע גם ל10 שערים העונה, שזה מדהים לשחקן בגילו ויעלה את הערך ממה ששילמנו עליו.
לאליפות ככה או ככה לא נרוץ.
השאלה היא אם באמת ייבנו קבוצה חזקה סביבו.
אין מצב ש@מיכאלנקו ו@HTA זה לא אותו בן אדם
-
- קיבל.ה 6 לייקים
הטעה אותי הבן אדם ומחקתי.. בהודעה עצמה רשום לא לוקח אחריות לא יודע אם נכון או לא נכון. ממש לא קשור לאירוע אם מעניין אותך הוא הלך והפיץ בטלגרם את השם Samuele Vignato ששיחק לאחרונה ב AC Monza
נערך לאחרונה על ידי RedDrifter ב 21 יולי 2025, 15:25, נערך 3 פעמים בסך הכל.
אני שאלתי אתמול, נאמר לי מה שלוסיאנו כתב.
ב-1.8 בוסקילה יוכל לחזור להתאמן ולשחק עם הקבוצה.
ב-1.8 בוסקילה יוכל לחזור להתאמן ולשחק עם הקבוצה.
-
-
- קיבל.ה 919 לייקים
אני מאוד מקווה שאתה צודק. אבל שאני רגיל למשהו רע כל כך הרבה שנים, מצב תקין תלוי הוכחה עדיין. הרי כל היום יש פה אנשים מקורבים שמדברים שיודעים. מניח שחלקם מקושרים לבעלי תפקידים במועדון. הבעלים לא נמצא בארץ. יש פה הרבה גורמי סיכון. ובלי קשר, הפועל מועדון עם לחץ עצום על המערכת גם מצד הקהל, לחץ שקשה לפעמים לעמוד בו גם אם אתה המנהל והבעלים הכי טוב שקייםצ'ימבויקה כתב: ↑21 יולי 2025, 12:45הניסיון לנתח את יחסינו עם המועדון כיום דרך הכשלים שלו בעבר, ככ מגוחך בעיניי..
מה הקשר בין העבר וההיסטוריה שלנו עם בעלים אחרים לזה שאני מצפה מבעלים חדש לתאם מולי ציפיות?
לפעמים יש אמת, יש מציאות ויש מצב נתון שהוא בעייתי. אפשר לשים נקודה מדי פעם.
ההתפלפלות הזו, לפיה מצופה ממני לקבל את המצב המוזר הזה בגלל מה שקרה פה לפני 5, 10 ו-15 שנה, היא לא פחות מהזויה.
למה זה רלוונטי?!
אין שום דבר דומה, לא במצב המקצועי לא באנשים שבהנהלה ולא בצוות המקצועי.
יש פה חמישה משתמשים ספציפיים שפשוט מסתלבטים עלינו פה