עופר ינאי

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
טכנית לארז
קיבל.ה  2078 לייקים

אז נקמן או לא נקמן?
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
tadmored
קיבל.ה  528 לייקים

נקמן בנחמן
ירד מהפסים
אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים!
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
נרצח בידי אויב צמא דם ואכזר
בר קולמוסא
קיבל.ה  703 לייקים

טכנית לארז כתב: 30 מאי 2025, 15:31 אז נקמן או לא נקמן?
נקמן גדול.
בסדר שהילדים זין שקיללו את הבת של עופר על לא עוול בכפה יגלו שנזק אגבי הולך לשני הכיוונים.
סמל אישי של משתמש
Scofield
קיבל.ה  255 לייקים

adom4 כתב: 30 מאי 2025, 15:17
Scofield כתב: 30 מאי 2025, 15:15
adom4 כתב: 30 מאי 2025, 15:11
זה הכל נקמנות מטומטמת, צד אחד החליט לקלל את הבת שלו כי תבעו אותם על זה שהתפרעו, והצד השני נוקם באותה דרך שפוגע במשפחה הלא קשורה של מישהו מראשי האולטראס, ובסוף כולנו סובלים.
באמת באמת שנמאס כבר.
אבל במי הנקמה פה?
כמו שרשמתי, יש להלחם בגורמים אלימים ויש להלחם באוהדים של עצמך, אותם אלה שתומכים בך גם עם כל ההחלטות ההזויות שהיו פה כל העונה (לצד המון דברים טובים) ולהרחיק גם אותם.
כמו שהם עירבו את הבת שלו שלא קשורה לכלום, ככה הוא עירב את אבא שלו.
כלומר הם מתנהגים בדיוק כמו אלה ששלחו אליהם אתמול מכתב בו הם מציינים שמערבים מישהו לא קשורה שכל חטאה הוא קשר משפחתי ל…
הפועל זה מיום הולדתי
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה 🍭
איש גדול
קיבל.ה  58 לייקים

adom4 כתב: 30 מאי 2025, 15:17
Scofield כתב: 30 מאי 2025, 15:15
adom4 כתב: 30 מאי 2025, 15:11
זה הכל נקמנות מטומטמת, צד אחד החליט לקלל את הבת שלו כי תבעו אותם על זה שהתפרעו, והצד השני נוקם באותה דרך שפוגע במשפחה הלא קשורה של מישהו מראשי האולטראס, ובסוף כולנו סובלים.
באמת באמת שנמאס כבר.
אבל במי הנקמה פה?
כמו שרשמתי, יש להלחם בגורמים אלימים ויש להלחם באוהדים של עצמך, אותם אלה שתומכים בך גם עם כל ההחלטות ההזויות שהיו פה כל העונה (לצד המון דברים טובים) ולהרחיק גם אותם.
כמו שהם עירבו את הבת שלו שלא קשורה לכלום, ככה הוא עירב את אבא שלו.
זה לא אבא שלו
זה אבא של אשתו
בן אדם בן 72 שמגיע ליד אליהו ואין לו שום קשר למחאה.
עופר איבד את זה לגמרי
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1752 לייקים
יצירת קשר:

איש גדול כתב: 30 מאי 2025, 15:47
זה לא אבא שלו
זה אבא של אשתו
עופר איבד את זה לגמרי
כבר כשהקשבתי לו בהפועל טיוי מיד אחרי המשחק הבנתי שהוא איבד את זה. נשמע כמו מלטדאון בשידור חי.
עצוב מאד השבוע הזה. מעורר תחושות שלא היו בי כלפי הפועל סל מאז ימי הפועל שאול. מאד עצוב לי.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
Red_man
קיבל.ה  1339 לייקים

כולם ידעו וגם האולטראס ידעו שברגע שהם יערבו את הבת שלו זאת תהיה עליית מדרגה שהוא יגיב אליה בקיצוניות.
אסור היה לערב אותו בטח אם זה אבא של אישתו כי מה הוא קשור? בעיניי זה לרדת לרמה מאוד נמוכה. אותו אדם מגיע למשחקים מה זה העונש הזה?
זה הרי מהלך שהאולטראס ירגישו חובה להגיב והם אליו וכולנו יודעים מה השלב הבא ושם זה ייגמר.
Adam
קיבל.ה  43 לייקים

אמרתי חורבן הבית או לא אמרתי?
אני מאוד מעוניין שננצח במשחק הבא כמובן, אבל אולי עדיף לנו לצאת מהר לפגרה ולהרגיע את הרוחות לפני שיהיו עוד משחקי חוץ ומלחמות עולם.
nirgo
קיבל.ה  378 לייקים

אם לא קניתי מנוי לפלייאוף ולא ניתן להרחיק אותי העונה מיד אליהו, אני יכול להביע דעה על עופר?
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1503 לייקים

הפועל כתב: 30 מאי 2025, 15:56
איש גדול כתב: 30 מאי 2025, 15:47
זה לא אבא שלו
זה אבא של אשתו
עופר איבד את זה לגמרי
כבר כשהקשבתי לו בהפועל טיוי מיד אחרי המשחק הבנתי שהוא איבד את זה. נשמע כמו מלטדאון בשידור חי.
עצוב מאד השבוע הזה. מעורר תחושות שלא היו בי כלפי הפועל סל מאז ימי הפועל שאול. מאד עצוב לי.
לגמרי.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
רק הפועל
קיבל.ה  2578 לייקים

נכון הוא כנראה מאבד את זה אבל אם לא האפסים מהאולטראס החיים היו יפים , עצוב, למה הם קיימים למה ?
ברנדון מלכה
קיבל.ה  66 לייקים

Giovanni Giorgio כתב:למה הכל כזה דפוק במה שקשור להפועל
בחיים לא יתנו לי להנות מהקבוצה הזאת

העונה הזאת אולי המוצלחת ביותר ספורטיבית ועם זאת אני לא מצליח להנות כי כל שני וחמישי יש שיט שואו חדש
תן לי להסביר לך.
הפועל היא אניה גדולה ששטה בים. שנים היא שטה בכיוון אחד. הרבה מאוד שנאה לכל מה שהוא לא הפועל ובעיקר למכבי, מעט מאוד תחרותיות ספורטיבית.
עם השנים נוספו עוד ועוד אוהדים שלא מכירים את הפועל התחרותית. בחסות הכלל, הבדלנות והשנאה למכבי היא העניין המרכזי. יחד עם כל מני שמעולם לא התבגרו או מצאו עניין בחיים מעבר למעקה הסיפון.
פתאום מגיע בעלים עשיר שהופך את הפועל לקבוצה תחרותית. אולם גדול, התנהלות אחרת.
צריך לעשות פרסה.
אבל האניה גדולה. החרטום מסתובב אבל הירכתיים נוטות להמשיך בכיוון התנועה.
לכולם יש אחריות למצב הזה. זה לא רק עניין של אולטראס מול כל השאר. זה ספקטרום שלם של אנשים שנמצאים איפשהו באמצע.
תמיד היו אלה שלקחו את האלימות והקללות לקצה. יש את אלה שנגד האלימות אבל בעד חופש הביטוי, בטח אם זה שמעון מזרחי. יש שגם אם זה רגב פנאן, כי אבא שלו.
יש עוד הרבה על הספקטרום. לא כולם לוקחים את הסיבוב בצורה שהיית מצפה. בסוף לליבוי השנאה, ההתססה.. לכל זה יש מחיר כשצריכים לקחת פנייה.
זה נכון גם מחוץ להפועל. בדיוק מה שקורה במדינה.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1503 לייקים

ברנדון מלכה כתב: 30 מאי 2025, 17:21 זה נכון גם מחוץ להפועל. בדיוק מה שקורה במדינה.
וואו, אני חייב הסבר איך המטפורה הזאת קשורה למדינה.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
ברנדון מלכה
קיבל.ה  66 לייקים

KingAlpaca כתב:
ברנדון מלכה כתב: 30 מאי 2025, 17:21 זה נכון גם מחוץ להפועל. בדיוק מה שקורה במדינה.
וואו, אני חייב הסבר איך המטפורה הזאת קשורה למדינה.
כתבתי שאני לא יכול לעזור לך- ומחקתי.
אתה צודק בדבר אחד- המדינה עוד לא קרובה לקחת את הסיבוב.

סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1503 לייקים

אבל מי הקפטן הנפלא של ספינת ישראל המנסה לתקן ורוצה לקחת את הפרסה?
האדום הצורר:

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1855 לייקים

KingAlpaca כתב: 30 מאי 2025, 17:31 אבל מי הקפטן הנפלא של ספינת ישראל המנסה לתקן ורוצה לקחת את הפרסה?
ביבי
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1503 לייקים

teknoboy כתב: 30 מאי 2025, 17:40
KingAlpaca כתב: 30 מאי 2025, 17:31 אבל מי הקפטן הנפלא של ספינת ישראל המנסה לתקן ורוצה לקחת את הפרסה?
ביבי
אני כבר מעדיף לקפוץ למים הקפואים והשורצים בכרישים.
האדום הצורר:

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
קוקאין ואלכוהול
קיבל.ה  340 לייקים

Adam כתב: 30 מאי 2025, 16:07 אמרתי חורבן הבית או לא אמרתי?
אני מאוד מעוניין שננצח במשחק הבא כמובן, אבל אולי עדיף לנו לצאת מהר לפגרה ולהרגיע את הרוחות לפני שיהיו עוד משחקי חוץ ומלחמות עולם.
להרגיע את הרוחות? אין דרך חזרה מהמצב שהגענו אליו. ההפגנות מול הבית שלו זה רק שאלה של מתי.
את הסם הכי גדול
רק הפועל
קיבל.ה  2578 לייקים

אז מה עושים ? מה הפתרון שאנחנו האוהדים הפשוטים נוכל פשוט לשמוח פעם אחת מהקבוצה הארורה הזו בלי דאגות מה ?????
ברנדון מלכה
קיבל.ה  66 לייקים

רק הפועל כתב:אז מה עושים ? מה הפתרון שאנחנו האוהדים הפשוטים נוכל פשוט לשמוח פעם אחת מהקבוצה הארורה הזו בלי דאגות מה ?????
זה מסובך כמו למצא פיתרון לבעיית גיוס/השתמטות/ תקציבים וכפייה דתית של חרדים.
המדינה לא מחולקת לרוב חילוני ומיעוט חרדי. זה ספקטרום. מסביב לחרדים יש דתיים ומסורתיים מסוגים שונים שעוטפים אותם. הם הלחות שבתוכה העובש יכול להתקיים.
ככה זה גם בהפועל. אתה לא חייב להיות באולטראס בשביל לתמוך בו או לתמוך באולטראס בשביל להתנגד ברמה כזו או אחרת לינאי. תראה תגובות בטוויטר, לא כולם חברי אולטראס.
כשמזניחים בעיות ובעיקר כשמפתחים אידאולוגיה "דתית", רשה להיפטר מזה אח"כ.

רק הפועל
קיבל.ה  2578 לייקים

סימן לאוהדי מכבי חכו חכו, אחלה עופר
lior777
קיבל.ה  201 לייקים

שימשיכו להתגרות בו החלאות המטונפות, רק יתן לו יותר דרייב להשקיע פה כדי לזמבר אותם..
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2825 לייקים

הנה אנשי האיקאה קיבלו מה שרצו, שותפיהם לגייט הצהוב מקללים את עופר.
כמה הרמוניה.

צריך ביום שלישי לעודד את עופר 40 דקות.
בעיקר נגד אוהדי מכבי באדום שהפכו את האלימות המילולית והפיסית למהות הכל ומכשירים את הקרקע לאוהדי קבוצות אחרות לעשות את אותו הדבר.

אנשי האיקאה לפני עופר: הדבר הכי מאוס בספורט בישראל.
אנשי האיקאה מאז הגעת עופר: הדבר הכי מאוס בספורט בישראל גם עבור אוהדי הפועל.
מסקנת אנשי האיקאה: עופר אשם במיאוס של כל העולם מאיתנו.
יחד, רק יחד! :heart:
tadmored
קיבל.ה  528 לייקים

מה יש לעופר ינאי לעשות במשחק של מכבי ?
סתם מיותר
משעמם לו ?
אולי רוצה לקנות את חולון ,מי יודע
אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים!
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
נרצח בידי אויב צמא דם ואכזר
פומפה
קיבל.ה  441 לייקים

ברנדון מלכה כתב: 30 מאי 2025, 17:21
Giovanni Giorgio כתב:למה הכל כזה דפוק במה שקשור להפועל
בחיים לא יתנו לי להנות מהקבוצה הזאת

העונה הזאת אולי המוצלחת ביותר ספורטיבית ועם זאת אני לא מצליח להנות כי כל שני וחמישי יש שיט שואו חדש
תן לי להסביר לך.
הפועל היא אניה גדולה ששטה בים. שנים היא שטה בכיוון אחד. הרבה מאוד שנאה לכל מה שהוא לא הפועל ובעיקר למכבי, מעט מאוד תחרותיות ספורטיבית.
עם השנים נוספו עוד ועוד אוהדים שלא מכירים את הפועל התחרותית. בחסות הכלל, הבדלנות והשנאה למכבי היא העניין המרכזי. יחד עם כל מני שמעולם לא התבגרו או מצאו עניין בחיים מעבר למעקה הסיפון.
פתאום מגיע בעלים עשיר שהופך את הפועל לקבוצה תחרותית. אולם גדול, התנהלות אחרת.
צריך לעשות פרסה.
אבל האניה גדולה. החרטום מסתובב אבל הירכתיים נוטות להמשיך בכיוון התנועה.
לכולם יש אחריות למצב הזה. זה לא רק עניין של אולטראס מול כל השאר. זה ספקטרום שלם של אנשים שנמצאים איפשהו באמצע.
תמיד היו אלה שלקחו את האלימות והקללות לקצה. יש את אלה שנגד האלימות אבל בעד חופש הביטוי, בטח אם זה שמעון מזרחי. יש שגם אם זה רגב פנאן, כי אבא שלו.
יש עוד הרבה על הספקטרום. לא כולם לוקחים את הסיבוב בצורה שהיית מצפה. בסוף לליבוי השנאה, ההתססה.. לכל זה יש מחיר כשצריכים לקחת פנייה.
זה נכון גם מחוץ להפועל. בדיוק מה שקורה במדינה.

שמע כתבת מדהים. פשוט מדויק להפליא
פומפה
קיבל.ה  441 לייקים

רק הפועל כתב: 30 מאי 2025, 18:02 אז מה עושים ? מה הפתרון שאנחנו האוהדים הפשוטים נוכל פשוט לשמוח פעם אחת מהקבוצה הארורה הזו בלי דאגות מה ?????
אני לא חושב שיש יותר מדי מה לעשות. בסוף בסוף השאלה היא כמה עופר באמת רוצה להיות בהפועל וכמה הוא מוכן להילחם ולספוג בשביל זה.
אם הוא יחליט שהוא נשאר ונלחם (ויהיה לו מאוד קשה לעשות את זה) אז לדעתי זה ייקח כמה שנים ובסוף הוא ינצח את האולטראס כמו שעשו באנגליה וכמו שעשה מיץ במכבי.
אם הוא יחליט (ובצדק גמור) שנשבר לו ובשביל מה לו לקבל הפגנות מול הבית כל שני וחמישי, אז זה יגמר בטווח של שנה לדעתי.
אני כולי תקווה שהאופציה הראשונה תקרה.
אלון1
קיבל.ה  132 לייקים

לא האמנתי שאני יכתוב את זה אחרי 38 שנים שאני אוהד תקבוצה ואולי בשנה המקצועית הכי טובה שזכיתי לראות אותה
לא רוצה לכתוב פה דבר מוגזם ומוזר שאני לא אוהד הקבוצה הזאת יותר כי זה בלתי אפשרי זה כמו להגיד אני לא אוהב את הבן שלי
אבל דיי מאסתי בהתנהגות של האולטראס ולמען האמת וגם בעומד בראש אדון עופר ינאי שמתחיל להגזים
עושה פעולות מרגיזות מדבר יותר מדי
ובעיקר מנסה להראות שהזין שלו גדול יותר
העונה הזאת מבחינתי כבר לא מעניינת
כל המרקם החברתי של קהל הפועל תל אביב כדורסל נהרס
אל תאשימו את האולטראס רק
לטנגו צריך שתים
לא מתכון להגיע ולראות תקבוצה הזאת כרגע
מצב מבאס מאד
רק הפועל
קיבל.ה  2578 לייקים

אלון1 כתב: 30 מאי 2025, 19:30 לא האמנתי שאני יכתוב את זה אחרי 38 שנים שאני אוהד תקבוצה ואולי בשנה המקצועית הכי טובה שזכיתי לראות אותה
לא רוצה לכתוב פה דבר מוגזם ומוזר שאני לא אוהד הקבוצה הזאת יותר כי זה בלתי אפשרי זה כמו להגיד אני לא אוהב את הבן שלי
אבל דיי מאסתי בהתנהגות של האולטראס ולמען האמת וגם בעומד בראש אדון עופר ינאי שמתחיל להגזים
עושה פעולות מרגיזות מדבר יותר מדי
ובעיקר מנסה להראות שהזין שלו גדול יותר
העונה הזאת מבחינתי כבר לא מעניינת
כל המרקם החברתי של קהל הפועל תל אביב כדורסל נהרס
אל תאשימו את האולטראס רק
לטנגו צריך שתים
לא מתכון להגיע ולראות תקבוצה הזאת כרגע
מצב מבאס מאד
כל עוד האולטראס כאן זה התסריט הכי טוב , הצלחה וקללות לבעלים (כן עופר לא עופר ) בטח שאני מאשים רק את האולטראס , בסוף יוצא שכולם מעצבנים אבל אם הם היו נורמלים היה לנו הרבה יותר כיף עכשיו והריי הם מתגאים בזה שהם היו פה לפניי אז איפה האחריות שלהם ? נאדה , כלום
אלון1
קיבל.ה  132 לייקים

לכן רשמתי בטח שהאולטראס אשמים אבל לא רק
חלקם גדול יותר בכל מה שקורה אין ספק
אבל עופר קצת מתחיל להגזים
Or_5
קיבל.ה  99 לייקים

קצת מתחיל להמאיס את עצמו עם כל הפעולות האלה שהוא עושה! כאילו הוא עושה בכוונה בלאגן לגרום לפילוג בתוך הקהל!
ככל שעובר הזמן וכל פעולה שהוא עושה נגד אוהדים טובים יותר או טובים פחות מרחיקות את התמיכה בו יותר ויותר!
רק הפועל
קיבל.ה  2578 לייקים

פומפה כתב: 30 מאי 2025, 19:21
רק הפועל כתב: 30 מאי 2025, 18:02 אז מה עושים ? מה הפתרון שאנחנו האוהדים הפשוטים נוכל פשוט לשמוח פעם אחת מהקבוצה הארורה הזו בלי דאגות מה ?????
אני לא חושב שיש יותר מדי מה לעשות. בסוף בסוף השאלה היא כמה עופר באמת רוצה להיות בהפועל וכמה הוא מוכן להילחם ולספוג בשביל זה.
אם הוא יחליט שהוא נשאר ונלחם (ויהיה לו מאוד קשה לעשות את זה) אז לדעתי זה ייקח כמה שנים ובסוף הוא ינצח את האולטראס כמו שעשו באנגליה וכמו שעשה מיץ במכבי.
אם הוא יחליט (ובצדק גמור) שנשבר לו ובשביל מה לו לקבל הפגנות מול הבית כל שני וחמישי, אז זה יגמר בטווח של שנה לדעתי.
אני כולי תקווה שהאופציה הראשונה תקרה.
ההקנטות של אוהדי מכבי חשובות מאוד כך נראה
תא מרבוטא
קיבל.ה  616 לייקים

Or_5 כתב: 30 מאי 2025, 20:02 קצת מתחיל להמאיס את עצמו עם כל הפעולות האלה שהוא עושה! כאילו הוא עושה בכוונה בלאגן לגרום לפילוג בתוך הקהל!
ככל שעובר הזמן וכל פעולה שהוא עושה נגד אוהדים טובים יותר או טובים פחות מרחיקות את התמיכה בו יותר ויותר!
הוא עושה בלגן ומפלג? אוהדים טובים יותר או פחות?

ההרחקה של החותן של מטומטמת ממש, גם אם ניסתה להעביר אנלוגיה, והוא מגיב יותר מדיי על אוטומט.

ואחרי כל זה- הפילוג היה לפניו. די להתמם
בני12
קיבל.ה  1710 לייקים

יוסי שטורם הביא:
🏀 התגובה (הלא רשמית, בקבוצת וואטסאפ) של צחי רייכנשטיין, מנכ"ל המועדון, לשיחה שהתקיימה עם עודד נחמן:
"הכל ספין
העניין פשוט מאוד:
1. שעודד נחמן קודם יגנה את החתן שלו. גבי ברגיג הוא חלק מהמארגנים של אלימות נגד עובדי המועדון ונגד אוהדים.
2. זאת הבקשה המינימלית ממנו ומאשתו לאור האלימות שאנו זוכים לה מהמשפחה שלהם.
2. רק אח"כ שיבוא בבקשות למתנות והטבות.
3. אנחנו לא הרחקנו. אנחנו לא משטרה.
4. הסברנו בנימוס שלו יצפו לפריוולגיות (פרקט, צמידים, חניות, אירוח)
5. עד שלא יגנו את המעורבים, אין מקום לנשיכת שפתיים מהצד שלנו.
6. שקט הוא רפש
7. די לצביעות
8. עודד ומשפחתו מוזמנים לרכוש כרטיסים כאחד האדם (בדיוק כמו כל אוהד. בדיוק כמוך)
9. המיקוד היחיד - המשחק בשלישי."
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3180 לייקים

בני12 כתב:יוסי שטורם הביא:
תמונה התגובה (הלא רשמית, בקבוצת וואטסאפ) של צחי רייכנשטיין, מנכ"ל המועדון, לשיחה שהתקיימה עם עודד נחמן:
"הכל ספין
העניין פשוט מאוד:
1. שעודד נחמן קודם יגנה את החתן שלו. גבי ברגיג הוא חלק מהמארגנים של אלימות נגד עובדי המועדון ונגד אוהדים.
6. שקט הוא רפש
7. די לצביעות
"קצת" שונה ממה שהובא.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

איש גדול
קיבל.ה  58 לייקים

בני12 כתב: 30 מאי 2025, 20:40 יוסי שטורם הביא:
🏀 התגובה (הלא רשמית, בקבוצת וואטסאפ) של צחי רייכנשטיין, מנכ"ל המועדון, לשיחה שהתקיימה עם עודד נחמן:
"הכל ספין
העניין פשוט מאוד:
6. שקט הוא רפש
7. די לצביעות
שמישהו בבקשה יסביר לצחי שהבן אדם לא חייב לגנות כלום ואם הוא לא רוצה להיכנס לזה כי זה בעלה של הבת שלו זאת זכותו המלאה.
עצם זה שהוא מגיע ליד אליהו ולא מצטרף למחאה אומר מספיק על מה שהוא חושב על המחאה הוא לא צריך גם לצאת על בעלה של הבת שלו בפומבי אם לא בא לו.
שיפסיקו להתעסק בשטויות כבר וליצור גועל ושבאמת יתעסקו רק ביום שלישי
Nati
קיבל.ה  1870 לייקים

גביזון כתב:
בני12 כתב:יוסי שטורם הביא:
תמונה התגובה (הלא רשמית, בקבוצת וואטסאפ) של צחי רייכנשטיין, מנכ"ל המועדון, לשיחה שהתקיימה עם עודד נחמן:
"הכל ספין
העניין פשוט מאוד:
6. שקט הוא רפש
7. די לצביעות
"קצת" שונה ממה שהובא.

Sent from my 22101320G using Tapatalk
״מפתיע״
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  905 לייקים

איש גדול כתב: 30 מאי 2025, 20:54
"הכל ספין
העניין פשוט מאוד:
6. שקט הוא רפש
7. די לצביעות
שמישהו בבקשה יסביר לצחי שהבן אדם לא חייב לגנות כלום ואם הוא לא רוצה להיכנס לזה כי זה בעלה של הבת שלו זאת זכותו המלאה.
עצם זה שהוא מגיע ליד אליהו ולא מצטרף למחאה אומר מספיק על מה שהוא חושב על המחאה הוא לא צריך גם לצאת על בעלה של הבת שלו בפומבי אם לא בא לו.

צודק
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1163 לייקים

מה כזה שונה ו"מפתיע" בזה?
גם אם אין פה הרחקה דה פקטו, לא נראה לכם הזוי להלך אימים על אוהד בגלל דברים שהחותן שלו עושה? זה מביך ממש.
האולטראס וינאי בלי להתכוון משתפים פעולה למען מטרה משותפת - החרבת המועדון וקהילת הפועל תל אביב
Red_man
קיבל.ה  1339 לייקים

איש גדול כתב: 30 מאי 2025, 20:54
"הכל ספין
העניין פשוט מאוד:
6. שקט הוא רפש
7. די לצביעות
התעסקות מטומטמת וקטנונית אין ספק ועדיין זה שונה במהות ממה שפורסם. יש הבדל תהומי בין להרחיק אוהד לבין לא לתת הזמנות, חניה חינם ואירוח. להרחיק אוהד על דבר כזה זה חמור בטירוף ואסור שיקרה. לא לפנק אותו זה קטנוני אבל עדיין בתחום הלגיטימי.
אני לא יודע איפה האמת אבל כמו שאמרתי מהתחלה מה ששאקו כותב לא ברור. עכשיו גם העמותה שהצטרפה לחגיגה ומחממת עוד יותר בכלל נפלא.
סמל אישי של משתמש
בונדר
קיבל.ה  57 לייקים

לא מקבל את ההבהרה הזאת, אם הוא זכאי לכבוד מתוקף תפקידי עבר במועדון, אז אין לזה שום קשר לחתן שלו. מה זה שיגנה? הוא לא דמות ציבורית. חוץ מזה שאם הוא בוחר להגיע ליד אליהו, זה אומר שהוא לא "בצד של האולטראס". איך צחי ועופר לא מבינים שהם רק מגדילים את מעגלי המתנגדים בצעדים האלה?
בכל מקום בכל מגרש, איפה שתשחקי אני שם, אני בא בכל מצב, ובכל מקום לסמל האדום, גם אם תשחקי בשדה מוקשים, כי לעולם לא תצעדי לבד הפועל תל אביב.
שליחת תגובה