עופר ינאי
-
- קיבל.ה 2078 לייקים
אז נקמן או לא נקמן?
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 528 לייקים
נקמן בנחמן
ירד מהפסים
ירד מהפסים
אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים!
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
נרצח בידי אויב צמא דם ואכזר
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
-
- קיבל.ה 703 לייקים
נקמן גדול.
בסדר שהילדים זין שקיללו את הבת של עופר על לא עוול בכפה יגלו שנזק אגבי הולך לשני הכיוונים.
- Scofield
- קיבל.ה 255 לייקים
כלומר הם מתנהגים בדיוק כמו אלה ששלחו אליהם אתמול מכתב בו הם מציינים שמערבים מישהו לא קשורה שכל חטאה הוא קשר משפחתי ל…adom4 כתב: ↑30 מאי 2025, 15:17כמו שהם עירבו את הבת שלו שלא קשורה לכלום, ככה הוא עירב את אבא שלו.
הפועל זה מיום הולדתי
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה
זה לא אבא שלוadom4 כתב: ↑30 מאי 2025, 15:17כמו שהם עירבו את הבת שלו שלא קשורה לכלום, ככה הוא עירב את אבא שלו.
זה אבא של אשתו
בן אדם בן 72 שמגיע ליד אליהו ואין לו שום קשר למחאה.
עופר איבד את זה לגמרי
- הפועל
- קיבל.ה 1752 לייקים
- יצירת קשר:
כבר כשהקשבתי לו בהפועל טיוי מיד אחרי המשחק הבנתי שהוא איבד את זה. נשמע כמו מלטדאון בשידור חי.
עצוב מאד השבוע הזה. מעורר תחושות שלא היו בי כלפי הפועל סל מאז ימי הפועל שאול. מאד עצוב לי.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 1339 לייקים
כולם ידעו וגם האולטראס ידעו שברגע שהם יערבו את הבת שלו זאת תהיה עליית מדרגה שהוא יגיב אליה בקיצוניות.
אסור היה לערב אותו בטח אם זה אבא של אישתו כי מה הוא קשור? בעיניי זה לרדת לרמה מאוד נמוכה. אותו אדם מגיע למשחקים מה זה העונש הזה?
זה הרי מהלך שהאולטראס ירגישו חובה להגיב והם אליו וכולנו יודעים מה השלב הבא ושם זה ייגמר.
אסור היה לערב אותו בטח אם זה אבא של אישתו כי מה הוא קשור? בעיניי זה לרדת לרמה מאוד נמוכה. אותו אדם מגיע למשחקים מה זה העונש הזה?
זה הרי מהלך שהאולטראס ירגישו חובה להגיב והם אליו וכולנו יודעים מה השלב הבא ושם זה ייגמר.
אמרתי חורבן הבית או לא אמרתי?
אני מאוד מעוניין שננצח במשחק הבא כמובן, אבל אולי עדיף לנו לצאת מהר לפגרה ולהרגיע את הרוחות לפני שיהיו עוד משחקי חוץ ומלחמות עולם.
אני מאוד מעוניין שננצח במשחק הבא כמובן, אבל אולי עדיף לנו לצאת מהר לפגרה ולהרגיע את הרוחות לפני שיהיו עוד משחקי חוץ ומלחמות עולם.
-
- קיבל.ה 378 לייקים
אם לא קניתי מנוי לפלייאוף ולא ניתן להרחיק אותי העונה מיד אליהו, אני יכול להביע דעה על עופר?
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1503 לייקים
לגמרי.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 2578 לייקים
נכון הוא כנראה מאבד את זה אבל אם לא האפסים מהאולטראס החיים היו יפים , עצוב, למה הם קיימים למה ?
-
- קיבל.ה 66 לייקים
תן לי להסביר לך.Giovanni Giorgio כתב:למה הכל כזה דפוק במה שקשור להפועל
בחיים לא יתנו לי להנות מהקבוצה הזאת
העונה הזאת אולי המוצלחת ביותר ספורטיבית ועם זאת אני לא מצליח להנות כי כל שני וחמישי יש שיט שואו חדש
הפועל היא אניה גדולה ששטה בים. שנים היא שטה בכיוון אחד. הרבה מאוד שנאה לכל מה שהוא לא הפועל ובעיקר למכבי, מעט מאוד תחרותיות ספורטיבית.
עם השנים נוספו עוד ועוד אוהדים שלא מכירים את הפועל התחרותית. בחסות הכלל, הבדלנות והשנאה למכבי היא העניין המרכזי. יחד עם כל מני שמעולם לא התבגרו או מצאו עניין בחיים מעבר למעקה הסיפון.
פתאום מגיע בעלים עשיר שהופך את הפועל לקבוצה תחרותית. אולם גדול, התנהלות אחרת.
צריך לעשות פרסה.
אבל האניה גדולה. החרטום מסתובב אבל הירכתיים נוטות להמשיך בכיוון התנועה.
לכולם יש אחריות למצב הזה. זה לא רק עניין של אולטראס מול כל השאר. זה ספקטרום שלם של אנשים שנמצאים איפשהו באמצע.
תמיד היו אלה שלקחו את האלימות והקללות לקצה. יש את אלה שנגד האלימות אבל בעד חופש הביטוי, בטח אם זה שמעון מזרחי. יש שגם אם זה רגב פנאן, כי אבא שלו.
יש עוד הרבה על הספקטרום. לא כולם לוקחים את הסיבוב בצורה שהיית מצפה. בסוף לליבוי השנאה, ההתססה.. לכל זה יש מחיר כשצריכים לקחת פנייה.
זה נכון גם מחוץ להפועל. בדיוק מה שקורה במדינה.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1503 לייקים
וואו, אני חייב הסבר איך המטפורה הזאת קשורה למדינה.ברנדון מלכה כתב: ↑30 מאי 2025, 17:21 זה נכון גם מחוץ להפועל. בדיוק מה שקורה במדינה.
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 66 לייקים
כתבתי שאני לא יכול לעזור לך- ומחקתי.KingAlpaca כתב:וואו, אני חייב הסבר איך המטפורה הזאת קשורה למדינה.ברנדון מלכה כתב: ↑30 מאי 2025, 17:21 זה נכון גם מחוץ להפועל. בדיוק מה שקורה במדינה.
אתה צודק בדבר אחד- המדינה עוד לא קרובה לקחת את הסיבוב.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1503 לייקים
אבל מי הקפטן הנפלא של ספינת ישראל המנסה לתקן ורוצה לקחת את הפרסה?
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- teknoboy
- קיבל.ה 1855 לייקים
ביביKingAlpaca כתב: ↑30 מאי 2025, 17:31 אבל מי הקפטן הנפלא של ספינת ישראל המנסה לתקן ורוצה לקחת את הפרסה?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1503 לייקים
אני כבר מעדיף לקפוץ למים הקפואים והשורצים בכרישים.teknoboy כתב: ↑30 מאי 2025, 17:40ביביKingAlpaca כתב: ↑30 מאי 2025, 17:31 אבל מי הקפטן הנפלא של ספינת ישראל המנסה לתקן ורוצה לקחת את הפרסה?
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 340 לייקים
-
- קיבל.ה 2578 לייקים
אז מה עושים ? מה הפתרון שאנחנו האוהדים הפשוטים נוכל פשוט לשמוח פעם אחת מהקבוצה הארורה הזו בלי דאגות מה ?????
-
- קיבל.ה 66 לייקים
זה מסובך כמו למצא פיתרון לבעיית גיוס/השתמטות/ תקציבים וכפייה דתית של חרדים.רק הפועל כתב:אז מה עושים ? מה הפתרון שאנחנו האוהדים הפשוטים נוכל פשוט לשמוח פעם אחת מהקבוצה הארורה הזו בלי דאגות מה ?????
המדינה לא מחולקת לרוב חילוני ומיעוט חרדי. זה ספקטרום. מסביב לחרדים יש דתיים ומסורתיים מסוגים שונים שעוטפים אותם. הם הלחות שבתוכה העובש יכול להתקיים.
ככה זה גם בהפועל. אתה לא חייב להיות באולטראס בשביל לתמוך בו או לתמוך באולטראס בשביל להתנגד ברמה כזו או אחרת לינאי. תראה תגובות בטוויטר, לא כולם חברי אולטראס.
כשמזניחים בעיות ובעיקר כשמפתחים אידאולוגיה "דתית", רשה להיפטר מזה אח"כ.
-
- קיבל.ה 2578 לייקים
סימן לאוהדי מכבי חכו חכו, אחלה עופר
-
- קיבל.ה 201 לייקים
שימשיכו להתגרות בו החלאות המטונפות, רק יתן לו יותר דרייב להשקיע פה כדי לזמבר אותם..
- 7even
- קיבל.ה 2825 לייקים
הנה אנשי האיקאה קיבלו מה שרצו, שותפיהם לגייט הצהוב מקללים את עופר.
כמה הרמוניה.
צריך ביום שלישי לעודד את עופר 40 דקות.
בעיקר נגד אוהדי מכבי באדום שהפכו את האלימות המילולית והפיסית למהות הכל ומכשירים את הקרקע לאוהדי קבוצות אחרות לעשות את אותו הדבר.
אנשי האיקאה לפני עופר: הדבר הכי מאוס בספורט בישראל.
אנשי האיקאה מאז הגעת עופר: הדבר הכי מאוס בספורט בישראל גם עבור אוהדי הפועל.
מסקנת אנשי האיקאה: עופר אשם במיאוס של כל העולם מאיתנו.
כמה הרמוניה.
צריך ביום שלישי לעודד את עופר 40 דקות.
בעיקר נגד אוהדי מכבי באדום שהפכו את האלימות המילולית והפיסית למהות הכל ומכשירים את הקרקע לאוהדי קבוצות אחרות לעשות את אותו הדבר.
אנשי האיקאה לפני עופר: הדבר הכי מאוס בספורט בישראל.
אנשי האיקאה מאז הגעת עופר: הדבר הכי מאוס בספורט בישראל גם עבור אוהדי הפועל.
מסקנת אנשי האיקאה: עופר אשם במיאוס של כל העולם מאיתנו.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 528 לייקים
מה יש לעופר ינאי לעשות במשחק של מכבי ?
סתם מיותר
משעמם לו ?
אולי רוצה לקנות את חולון ,מי יודע
סתם מיותר
משעמם לו ?
אולי רוצה לקנות את חולון ,מי יודע
אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים!
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
-
- קיבל.ה 441 לייקים
שמע כתבת מדהים. פשוט מדויק להפליאברנדון מלכה כתב: ↑30 מאי 2025, 17:21תן לי להסביר לך.Giovanni Giorgio כתב:למה הכל כזה דפוק במה שקשור להפועל
בחיים לא יתנו לי להנות מהקבוצה הזאת
העונה הזאת אולי המוצלחת ביותר ספורטיבית ועם זאת אני לא מצליח להנות כי כל שני וחמישי יש שיט שואו חדש
הפועל היא אניה גדולה ששטה בים. שנים היא שטה בכיוון אחד. הרבה מאוד שנאה לכל מה שהוא לא הפועל ובעיקר למכבי, מעט מאוד תחרותיות ספורטיבית.
עם השנים נוספו עוד ועוד אוהדים שלא מכירים את הפועל התחרותית. בחסות הכלל, הבדלנות והשנאה למכבי היא העניין המרכזי. יחד עם כל מני שמעולם לא התבגרו או מצאו עניין בחיים מעבר למעקה הסיפון.
פתאום מגיע בעלים עשיר שהופך את הפועל לקבוצה תחרותית. אולם גדול, התנהלות אחרת.
צריך לעשות פרסה.
אבל האניה גדולה. החרטום מסתובב אבל הירכתיים נוטות להמשיך בכיוון התנועה.
לכולם יש אחריות למצב הזה. זה לא רק עניין של אולטראס מול כל השאר. זה ספקטרום שלם של אנשים שנמצאים איפשהו באמצע.
תמיד היו אלה שלקחו את האלימות והקללות לקצה. יש את אלה שנגד האלימות אבל בעד חופש הביטוי, בטח אם זה שמעון מזרחי. יש שגם אם זה רגב פנאן, כי אבא שלו.
יש עוד הרבה על הספקטרום. לא כולם לוקחים את הסיבוב בצורה שהיית מצפה. בסוף לליבוי השנאה, ההתססה.. לכל זה יש מחיר כשצריכים לקחת פנייה.
זה נכון גם מחוץ להפועל. בדיוק מה שקורה במדינה.
-
- קיבל.ה 441 לייקים
אני לא חושב שיש יותר מדי מה לעשות. בסוף בסוף השאלה היא כמה עופר באמת רוצה להיות בהפועל וכמה הוא מוכן להילחם ולספוג בשביל זה.
אם הוא יחליט שהוא נשאר ונלחם (ויהיה לו מאוד קשה לעשות את זה) אז לדעתי זה ייקח כמה שנים ובסוף הוא ינצח את האולטראס כמו שעשו באנגליה וכמו שעשה מיץ במכבי.
אם הוא יחליט (ובצדק גמור) שנשבר לו ובשביל מה לו לקבל הפגנות מול הבית כל שני וחמישי, אז זה יגמר בטווח של שנה לדעתי.
אני כולי תקווה שהאופציה הראשונה תקרה.
-
- קיבל.ה 132 לייקים
לא האמנתי שאני יכתוב את זה אחרי 38 שנים שאני אוהד תקבוצה ואולי בשנה המקצועית הכי טובה שזכיתי לראות אותה
לא רוצה לכתוב פה דבר מוגזם ומוזר שאני לא אוהד הקבוצה הזאת יותר כי זה בלתי אפשרי זה כמו להגיד אני לא אוהב את הבן שלי
אבל דיי מאסתי בהתנהגות של האולטראס ולמען האמת וגם בעומד בראש אדון עופר ינאי שמתחיל להגזים
עושה פעולות מרגיזות מדבר יותר מדי
ובעיקר מנסה להראות שהזין שלו גדול יותר
העונה הזאת מבחינתי כבר לא מעניינת
כל המרקם החברתי של קהל הפועל תל אביב כדורסל נהרס
אל תאשימו את האולטראס רק
לטנגו צריך שתים
לא מתכון להגיע ולראות תקבוצה הזאת כרגע
מצב מבאס מאד
לא רוצה לכתוב פה דבר מוגזם ומוזר שאני לא אוהד הקבוצה הזאת יותר כי זה בלתי אפשרי זה כמו להגיד אני לא אוהב את הבן שלי
אבל דיי מאסתי בהתנהגות של האולטראס ולמען האמת וגם בעומד בראש אדון עופר ינאי שמתחיל להגזים
אל תאשימו את האולטראס רק
לטנגו צריך שתים
מצב מבאס מאד
-
- קיבל.ה 2578 לייקים
כל עוד האולטראס כאן זה התסריט הכי טוב , הצלחה וקללות לבעלים (כן עופר לא עופר ) בטח שאני מאשים רק את האולטראס , בסוף יוצא שכולם מעצבנים אבל אם הם היו נורמלים היה לנו הרבה יותר כיף עכשיו והריי הם מתגאים בזה שהם היו פה לפניי אז איפה האחריות שלהם ? נאדה , כלוםאלון1 כתב: ↑30 מאי 2025, 19:30 לא האמנתי שאני יכתוב את זה אחרי 38 שנים שאני אוהד תקבוצה ואולי בשנה המקצועית הכי טובה שזכיתי לראות אותה
אל תאשימו את האולטראס רק
לטנגו צריך שתים
מצב מבאס מאד
-
- קיבל.ה 132 לייקים
לכן רשמתי בטח שהאולטראס אשמים אבל לא רק
חלקם גדול יותר בכל מה שקורה אין ספק
אבל עופר קצת מתחיל להגזים
חלקם גדול יותר בכל מה שקורה אין ספק
אבל עופר קצת מתחיל להגזים
קצת מתחיל להמאיס את עצמו עם כל הפעולות האלה שהוא עושה! כאילו הוא עושה בכוונה בלאגן לגרום לפילוג בתוך הקהל!
ככל שעובר הזמן וכל פעולה שהוא עושה נגד אוהדים טובים יותר או טובים פחות מרחיקות את התמיכה בו יותר ויותר!
ככל שעובר הזמן וכל פעולה שהוא עושה נגד אוהדים טובים יותר או טובים פחות מרחיקות את התמיכה בו יותר ויותר!
-
- קיבל.ה 2578 לייקים
ההקנטות של אוהדי מכבי חשובות מאוד כך נראהפומפה כתב: ↑30 מאי 2025, 19:21אני לא חושב שיש יותר מדי מה לעשות. בסוף בסוף השאלה היא כמה עופר באמת רוצה להיות בהפועל וכמה הוא מוכן להילחם ולספוג בשביל זה.
אם הוא יחליט שהוא נשאר ונלחם (ויהיה לו מאוד קשה לעשות את זה) אז לדעתי זה ייקח כמה שנים ובסוף הוא ינצח את האולטראס כמו שעשו באנגליה וכמו שעשה מיץ במכבי.
אם הוא יחליט (ובצדק גמור) שנשבר לו ובשביל מה לו לקבל הפגנות מול הבית כל שני וחמישי, אז זה יגמר בטווח של שנה לדעתי.
אני כולי תקווה שהאופציה הראשונה תקרה.
-
- קיבל.ה 616 לייקים
הוא עושה בלגן ומפלג? אוהדים טובים יותר או פחות?
ההרחקה של החותן של מטומטמת ממש, גם אם ניסתה להעביר אנלוגיה, והוא מגיב יותר מדיי על אוטומט.
ואחרי כל זה- הפילוג היה לפניו. די להתמם
-
- קיבל.ה 1710 לייקים
יוסי שטורם הביא:
התגובה (הלא רשמית, בקבוצת וואטסאפ) של צחי רייכנשטיין, מנכ"ל המועדון, לשיחה שהתקיימה עם עודד נחמן:
"הכל ספין
העניין פשוט מאוד:
1. שעודד נחמן קודם יגנה את החתן שלו. גבי ברגיג הוא חלק מהמארגנים של אלימות נגד עובדי המועדון ונגד אוהדים.
2. זאת הבקשה המינימלית ממנו ומאשתו לאור האלימות שאנו זוכים לה מהמשפחה שלהם.
2. רק אח"כ שיבוא בבקשות למתנות והטבות.
3. אנחנו לא הרחקנו. אנחנו לא משטרה.
4. הסברנו בנימוס שלו יצפו לפריוולגיות (פרקט, צמידים, חניות, אירוח)
5. עד שלא יגנו את המעורבים, אין מקום לנשיכת שפתיים מהצד שלנו.
6. שקט הוא רפש
7. די לצביעות
8. עודד ומשפחתו מוזמנים לרכוש כרטיסים כאחד האדם (בדיוק כמו כל אוהד. בדיוק כמוך)
9. המיקוד היחיד - המשחק בשלישי."
"הכל ספין
העניין פשוט מאוד:
1. שעודד נחמן קודם יגנה את החתן שלו. גבי ברגיג הוא חלק מהמארגנים של אלימות נגד עובדי המועדון ונגד אוהדים.
6. שקט הוא רפש
7. די לצביעות
- גביזון
- קיבל.ה 3180 לייקים
"קצת" שונה ממה שהובא.בני12 כתב:יוסי שטורם הביא:
התגובה (הלא רשמית, בקבוצת וואטסאפ) של צחי רייכנשטיין, מנכ"ל המועדון, לשיחה שהתקיימה עם עודד נחמן:
"הכל ספין
העניין פשוט מאוד:
6. שקט הוא רפש
7. די לצביעות
Sent from my 22101320G using Tapatalk
שמישהו בבקשה יסביר לצחי שהבן אדם לא חייב לגנות כלום ואם הוא לא רוצה להיכנס לזה כי זה בעלה של הבת שלו זאת זכותו המלאה.בני12 כתב: ↑30 מאי 2025, 20:40 יוסי שטורם הביא:
"הכל ספין
העניין פשוט מאוד:
6. שקט הוא רפש
7. די לצביעות
עצם זה שהוא מגיע ליד אליהו ולא מצטרף למחאה אומר מספיק על מה שהוא חושב על המחאה הוא לא צריך גם לצאת על בעלה של הבת שלו בפומבי אם לא בא לו.
שיפסיקו להתעסק בשטויות כבר וליצור גועל ושבאמת יתעסקו רק ביום שלישי
-
- קיבל.ה 1870 לייקים
״מפתיע״גביזון כתב:"קצת" שונה ממה שהובא.בני12 כתב:יוסי שטורם הביא:
"הכל ספין
העניין פשוט מאוד:
6. שקט הוא רפש
7. די לצביעות
Sent from my 22101320G using Tapatalk
- Red Wolf
- קיבל.ה 905 לייקים
איש גדול כתב: ↑30 מאי 2025, 20:54שמישהו בבקשה יסביר לצחי שהבן אדם לא חייב לגנות כלום ואם הוא לא רוצה להיכנס לזה כי זה בעלה של הבת שלו זאת זכותו המלאה.בני12 כתב: ↑30 מאי 2025, 20:40 יוסי שטורם הביא:
"הכל ספין
העניין פשוט מאוד:
6. שקט הוא רפש
7. די לצביעות
עצם זה שהוא מגיע ליד אליהו ולא מצטרף למחאה אומר מספיק על מה שהוא חושב על המחאה הוא לא צריך גם לצאת על בעלה של הבת שלו בפומבי אם לא בא לו.
צודק
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1163 לייקים
מה כזה שונה ו"מפתיע" בזה?
גם אם אין פה הרחקה דה פקטו, לא נראה לכם הזוי להלך אימים על אוהד בגלל דברים שהחותן שלו עושה? זה מביך ממש.
האולטראס וינאי בלי להתכוון משתפים פעולה למען מטרה משותפת - החרבת המועדון וקהילת הפועל תל אביב
גם אם אין פה הרחקה דה פקטו, לא נראה לכם הזוי להלך אימים על אוהד בגלל דברים שהחותן שלו עושה? זה מביך ממש.
האולטראס וינאי בלי להתכוון משתפים פעולה למען מטרה משותפת - החרבת המועדון וקהילת הפועל תל אביב
-
- קיבל.ה 1339 לייקים
התעסקות מטומטמת וקטנונית אין ספק ועדיין זה שונה במהות ממה שפורסם. יש הבדל תהומי בין להרחיק אוהד לבין לא לתת הזמנות, חניה חינם ואירוח. להרחיק אוהד על דבר כזה זה חמור בטירוף ואסור שיקרה. לא לפנק אותו זה קטנוני אבל עדיין בתחום הלגיטימי.איש גדול כתב: ↑30 מאי 2025, 20:54שמישהו בבקשה יסביר לצחי שהבן אדם לא חייב לגנות כלום ואם הוא לא רוצה להיכנס לזה כי זה בעלה של הבת שלו זאת זכותו המלאה.בני12 כתב: ↑30 מאי 2025, 20:40 יוסי שטורם הביא:
"הכל ספין
העניין פשוט מאוד:
6. שקט הוא רפש
7. די לצביעות
אני לא יודע איפה האמת אבל כמו שאמרתי מהתחלה מה ששאקו כותב לא ברור. עכשיו גם העמותה שהצטרפה לחגיגה ומחממת עוד יותר בכלל נפלא.
לא מקבל את ההבהרה הזאת, אם הוא זכאי לכבוד מתוקף תפקידי עבר במועדון, אז אין לזה שום קשר לחתן שלו. מה זה שיגנה? הוא לא דמות ציבורית. חוץ מזה שאם הוא בוחר להגיע ליד אליהו, זה אומר שהוא לא "בצד של האולטראס". איך צחי ועופר לא מבינים שהם רק מגדילים את מעגלי המתנגדים בצעדים האלה?
בכל מקום בכל מגרש, איפה שתשחקי אני שם, אני בא בכל מצב, ובכל מקום לסמל האדום, גם אם תשחקי בשדה מוקשים, כי לעולם לא תצעדי לבד הפועל תל אביב.