בעקבות הפציעה?
עונת המלפפונים 25/26
- רדפוקס
- קיבל.ה 5185 לייקים
בעקבות זה שהם מאוד מחזיקים ממנו שם, מתוך 3 שחקני האגף שמאל שלהם חוץ ממנו מסתבר שאחד הוא בכלל אגף ימין וזאת טעות בטרנספרמרקט ואחד מהשניים האחרים צפוי לעזוב.
הם טוענים שהוא יהיה חלק מהסגל של ריימס העונה ושאין להם שום אינטרס למכור אותו, במקסימום להשאיל.
-
- קיבל.ה 1256 לייקים
אנחנו חיים בשלום עם השאלה לעונה הקרובה. גם בלי אופציה.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 313 לייקים
התסריט היחיד שבו הם מעדיפים למכור זה אם הוא עושה להם בעיות ומבקש חוזה יקר ומפוצץ כמו שאנחנו מציעים לו.
לא בטוח שהם ירצו לשלם סכומים, ולא בטוח שהם ישאירו בכח שחקן שלא רוצה להישאר ויש להם אפשרות להרוויח עליו.
הרבה תלוי ברצון שלו לעזוב ובנחישות שלו לעשות צעדים בשביל זה.
-
- קיבל.ה 271 לייקים
כל מה שראיתי באינסטגרם שלהם זה אוהדי הפועל שמטרילים אותם עם קמפיין #freediarra, אבל אני בטוח שיש להם סיבה להחזיק ממנו. במאמר מוסגר, משום מה ב- Transfermarkt שיבצו אותו ב- Reims B.
לגבי להשאיל אותו לעונה - זה מטופש, כי החוזה שלו שם נגמר העונה הזאת. לדעתי האינטרס שלהם הוא למכור אותו ולגזור קופון, או לשדרג את השכר שלו משמעותית ולהחתים על חוזה חדש.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5185 לייקים
הם טוענים שאם ישאילו אותו זה לא יהיה לליגה כמו ישראל, אלא למקום שיקדם אותו.L.S כתב: ↑21 יולי 2025, 11:43אנחנו חיים בשלום עם השאלה לעונה הקרובה. גם בלי אופציה.
שוב זה רק איך שהאוהדים שלהם שם רואים את הדברים אבל הוא כנראה הרשים במחנה אימונים שלהם וסיכוי טוב שיהיה חלק מהסגל.
-
- קיבל.ה 1256 לייקים
בסדר, אוהדים יכולים לקשקש. בסוף זה ביזנס.רדפוקס כתב: ↑21 יולי 2025, 11:50הם טוענים שאם ישאילו אותו זה לא יהיה לליגה כמו ישראל, אלא למקום שיקדם אותו.
שוב זה רק איך שהאוהדים שלהם שם רואים את הדברים אבל הוא כנראה הרשים במחנה אימונים שלהם וסיכוי טוב שיהיה חלק מהסגל.
אני עדיין בתקווה שהוא יהיה אצלנו. הוא רוצה (שזה חשוב מאוד), אנחנו רוצים והסוכן שלו רוצה.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
בוואן מיישרים איתנו קו.
כלפי פירסם (מעבר לכל הדברורים) ששתי זרים ינחתו כאן בימים הקרובים.
מבין את הלחץ אבל בואו נשפוט את הסגל והשחקנים ב22 באוגוסט ובסוף החלון.
כלפי פירסם (מעבר לכל הדברורים) ששתי זרים ינחתו כאן בימים הקרובים.
מבין את הלחץ אבל בואו נשפוט את הסגל והשחקנים ב22 באוגוסט ובסוף החלון.
-
- קיבל.ה 313 לייקים
רדפוקס כתב: ↑21 יולי 2025, 11:50הם טוענים שאם ישאילו אותו זה לא יהיה לליגה כמו ישראל, אלא למקום שיקדם אותו.
צריך לזכור שאם הם לא מוכרים אותו בקיץ הזה ולא משדרגים ומאריכים לו את החוזה, הוא עוזב אותם בחינם קיץ הבא.
יכול להיות שבשביל קבוצה שירדה ליגה עדיף למכור ולעשות מהלך על רווח נאה.
מעסקת רכישה זה הפך להשאלה ללא אופציה?L.S כתב: ↑21 יולי 2025, 11:52בסדר, אוהדים יכולים לקשקש. בסוף זה ביזנס.
אני עדיין בתקווה שהוא יהיה אצלנו. הוא רוצה (שזה חשוב מאוד), אנחנו רוצים והסוכן שלו רוצה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5185 לייקים
מי זה איתנו? כלפי אין לו מושג הדבר היחיד שהוא פגע בו זה דפאא כי כנראה היה לו מדליף מצד נתניה.
Talb55 טען שיש רק שחקן אחד שקרובים איתו לסגירה וגם זה תקוע כבר תקופה והוא הרבה יותר אמין מקלפי ואמר לנו שאין מה לצפות להתפתחויות בימים הקרובים לפחות עד הסופ״ש.
-
- קיבל.ה 6 לייקים
תגיד לי אתה רציני? תפסיק לשדר כזאת פאניקה ולחץ אומרים לך שיש לך בעלים שמביא את מי שרוצים באמת ומוכנים להשקיע סכומים. מה חשבת? את האמת, אני שואל את עצמי מה חשבו פה אוהדים? שנרוץ חזק בצמרת כבר העונה? אין לך שלד לקבוצה והעפנו את כל הזרים שהיו לעומת שאר קבוצות הליגה על מנת שתבנה מאפס. הביאו לך שמונה שחקנים בינתיים ומחכים לעוד 5. זאת אומרת סה״כ 13 שחקנים יצטרפו בחלון הזה. אתה יודע מי האחרון שעשה זאת? כבירי עם 17 ואני ואתה זוכרים איך זה נגמר כשהוא קנה כל הבא ליד. תלמדו כבר מהעבר ראבק כל אחד כזה שלוחץ איפה הרכש משגע את המערכת סתם שיעבדו אם לא יהיו תוצאות תבואו בתלונות עד אז תחכוtormenta כתב: ↑21 יולי 2025, 11:31האוהדים עושים רעש ובצדק, אתה יופ לפני גביע הטוטו, חודש לפני מחזור 1, וחסר לך כמעט חצי הרכב פותח! חצי הרכב! אני שוב פעם אומר אנשים הולכים לקבל כאפה לפנים כשנגיע לשחק מול ביתר ומכבי בסבירות מאוד גבוההRedDrifter כתב: ↑21 יולי 2025, 11:00היחידים שעושים את הרעש רקע והבלאגן זה האוהדים שצריכים לנשום עמוק ולחכות 30 יום לפני שהם תוקפים את ספרא. יש שקט במערכת. לא למדנו שהבלאגן והרעש התקשורתי מראה שיש בעיה? רק ת ח כ וספרא טבא כתב: ↑21 יולי 2025, 10:57 היה צריך לעשות תיאום ציפיות בין המועדון לאוהדים בתחילת העונה
לא עשו את זה ועכשים סתם יש בלאגן ורעש רקע מיותר
אמרתי במאי שהולכים לקיץ לא פשוט ושצריך להתבסס על שחקנים צעירים מהלאומית (או רכישות כמו דאפה שלא חשבתי שיכול להיות על הפרק) ולהשקיע בזרים
הספינים בלבלו את הקהל
-
- קיבל.ה 919 לייקים
אתה מפספס את מה שאני כותב. אני מודאג מהיכולות המקצועיות שלו בהתבסס על הקדנציה הקודמת שלו בקבוצה.שחר כתב: ↑21 יולי 2025, 11:09זה מבוסס על כלום.
שחררו את השחקנים הבינונים יחסית כמו גוני נאור, חתואל, שבירו והזרים כי רוצים להביא שחקנים טובים יותר.
בכל מקום אפשרי אומרים שיביאו שחקנים לכל העמדות ואני מוכן להתערב שנסיים את החלון עם לפחות 6 זרים שמועמדים להרכב.
תבקרו אותו על הבחירות אחרי שיהיו כאלה (בהנחה שהוא בוחר בכלל), אני לא חושב שזו אשמתו שאין פה שחקנים עדיין.
אני נותן דוגמא היפותטית שיכולה לקשר בין היכולות המקצועיות שלו לעובדה שהסגל כרגע לא מספיק טוב
-
- קיבל.ה 6 לייקים
ריימס קבוצה של 78 מיליון יורו ה900 אלף יורו שלנו לא מדגדג להםקפבלנקה כתב: ↑21 יולי 2025, 11:53
צריך לזכור שאם הם לא מוכרים אותו בקיץ הזה ולא משדרגים ומאריכים לו את החוזה, הוא עוזב אותם בחינם קיץ הבא.
יכול להיות שבשביל קבוצה שירדה ליגה עדיף למכור ולעשות מהלך על רווח נאה.
-
- קיבל.ה 919 לייקים
אני רק אוסיף ואומר שהדבר הכי גרוע שיכול להיות זה שבגלל לחץ של אוהדים יחתימו שחקנים לא טובים. אחד הדברים שאני מקווה שבתקופת ספרא לא יהיו זה ניתוק מוחלט מהאוהדים ומהרצונות המקצועיים שלהם
- רדפוקס
- קיבל.ה 5185 לייקים
די נו איזה לחץ של האוהדים? זה שאנשים רושמים בפורום, טוויטר, אינסטגרם או שולחים הודעות לבוקסה נראה לך גורם לחץ שמשנה קבלת החלטות?
זה לא ש-100 אוהדים באים לאימונים כל יום וצורחים על בניית הקבוצה.
די עם השטויות.
-
- קיבל.ה 353 לייקים
חייב להגיד שאנחנו הכי רחוקים מקבוצה מוכנה אולי מכל הליגה. אין קבוצה אחת בליגה שחסרים לה לדעתי עדיין 7-8 שחקנים. אפילו הפועל חיפה כבר החתימה 5 זרים.
-
- קיבל.ה 6 לייקים
אחי בכל מקום הנראה לעין האוהדים לוחצים בעמוד הרשמי בטוויטר פייסבוק אינסטגרם וממה שאני שומע גם בהודעות פרטיות לפרימור ברדה טועמה ובוקסה המערכת עצמה שקטה האוהדים לוחצים ממש ואני גם אגיד שהזלזול בספרא שמתחיל להיות טרנד מתחיל ממש להגעיל אותי כמה כפיות טובה האוהדים שלנו משדרים
בסדר גמור. התגובה שלך הרגיעה אותי ואת כל אלה ש"משדרים פאניקה"RedDrifter כתב: ↑21 יולי 2025, 11:58תגיד לי אתה רציני? תפסיק לשדר כזאת פאניקה ולחץ אומרים לך שיש לך בעלים שמביא את מי שרוצים באמת ומוכנים להשקיע סכומים. מה חשבת? את האמת, אני שואל את עצמי מה חשבו פה אוהדים? שנרוץ חזק בצמרת כבר העונה? אין לך שלד לקבוצה והעפנו את כל הזרים שהיו לעומת שאר קבוצות הליגה על מנת שתבנה מאפס. הביאו לך שמונה שחקנים בינתיים ומחכים לעוד 5. זאת אומרת סה״כ 13 שחקנים יצטרפו בחלון הזה. אתה יודע מי האחרון שעשה זאת? כבירי עם 17 ואני ואתה זוכרים איך זה נגמר כשהוא קנה כל הבא ליד. תלמדו כבר מהעבר ראבק כל אחד כזה שלוחץ איפה הרכש משגע את המערכת סתם שיעבדו אם לא יהיו תוצאות תבואו בתלונות עד אז תחכוtormenta כתב: ↑21 יולי 2025, 11:31האוהדים עושים רעש ובצדק, אתה יופ לפני גביע הטוטו, חודש לפני מחזור 1, וחסר לך כמעט חצי הרכב פותח! חצי הרכב! אני שוב פעם אומר אנשים הולכים לקבל כאפה לפנים כשנגיע לשחק מול ביתר ומכבי בסבירות מאוד גבוההRedDrifter כתב: ↑21 יולי 2025, 11:00
היחידים שעושים את הרעש רקע והבלאגן זה האוהדים שצריכים לנשום עמוק ולחכות 30 יום לפני שהם תוקפים את ספרא. יש שקט במערכת. לא למדנו שהבלאגן והרעש התקשורתי מראה שיש בעיה? רק ת ח כ ו
-
- קיבל.ה 112 לייקים
אני רוצה להבין, למה היום בוואלה הפועל היו צריכים להכחיש שיש בעיות כלכליות?
מתחיל כבר להחשיד כל הסיפור
מתחיל כבר להחשיד כל הסיפור
-
- קיבל.ה 997 לייקים
הזייה, אנחנו רחוקים חודש מפתיחת הליגה וחסרה לנו חצי קבוצה. למה מחכים? מתי יחברו את השחקנים האלה?
ספרא שהוא הבעלים שלנו הוא מתחזה וזה בכלל חייזר מהבונים החופשיים.
די עם הקונספירציות המטומטמת ושאילת השאלות האלו. אין בעיות כלכליות, יש תקציב ומסגרת. לא צריך להכניס עוד לחץ לאלה שכבר יש מספיק.
-
- קיבל.ה 112 לייקים
-
- קיבל.ה 6 לייקים
אף אחד לא הכחיש כלום זה סתם עוד כתבה מאיזה עלק כתב

אם הפועל הציעו לקבוצה של דיארה כמעט מיליון יורו ועל דנילסון מיליון יורו אחרי שקנית את דאפה ב2 מיליון יורו תעשה חשבון אם ספרא משקיע או לא
ספרא ענה לך על השאלה, דאפפה ב2 מיליון, הצעות שלא נראו בהפועל, שכר ותקציב הרבה יותר גבוה וזו עובדה, עשרות אנשי צוות והנהלה ועוד ועוד ועוד. אבל תמשיך לשאול שאלות.RedDrifter כתב: ↑21 יולי 2025, 12:24אף אחד לא הכחיש כלום זה סתם עוד כתבה מאיזה עלק כתב![]()
אם הפועל הציעו לקבוצה של דיארה כמעט מיליון יורו ועל דנילסון מיליון יורו אחרי שקנית את דאפה ב2 מיליון יורו תעשה חשבון אם ספרא משקיע או לא
סיבה מאוד פשוטה
כי אם הם ימשיכו למחזר את הכתבות שלהם בעקבות הביצור והמחסור בהדלפות אתה כנראה לא תקליק.
אך כותרת כזו בזמן שהם יודעים שהקהל של הפועל משתוקק לרכש ולחוץ בגלל תחילת העונה המתקרבת מקפיצה את הקליקים באלפים אם לא בעשרות אלפים.
צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
-
- קיבל.ה 117 לייקים
לא מבין מאיפה הרצון לפקפק בהון של ספרא (משפחתי או אישי) מכל הדברים בעולם זה הדבר האחרון שהייתי רוצה להיכנס אליו.
הפועל חיפה אחת המועמדות לירידה. לגבי זרים אי אפשר לדעת (איסט הזה לא רע) אבל סגל הישראלים שלהם הכי חלש בליגה
-
- קיבל.ה 919 לייקים
אולי הזכרון שלך נפגע קצת. בהפועל עשו המון טעויות לאורך השנים כי היה לחץ של המערכת, להשתוות למכבי, להתמודד על תארים. העניין היה בעלים חלש. בין אם זה אמון או כבירי ואפילו ניסנובים. כנ״ל גם לגבי פיטורים במהלך העונה
- רדפוקס
- קיבל.ה 5185 לייקים
בהפועל עשו טעויות כי היו פה אנשים שגרועים בניהול קבוצת כדורגל והביאו אנשי מקצוע גרועים.redrony כתב: ↑21 יולי 2025, 12:33אולי הזכרון שלך נפגע קצת. בהפועל עשו המון טעויות לאורך השנים כי היה לחץ של המערכת, להשתוות למכבי, להתמודד על תארים. העניין היה בעלים חלש. בין אם זה אמון או כבירי ואפילו ניסנובים. כנ״ל גם לגבי פיטורים במהלך העונה
מדהים שאחרי מעל עשור של סבל עוד עושים לחלאות שעברו פה הנחות ומאשימים את האוהדים שוב.
-
- קיבל.ה 313 לייקים
כל קבוצה תעדיף למכור תמורת סכום נכון ולהרוויח מאשר לא להרוויח כלום, זה קודם כל ביזנס, בעיקר בסדרי גודל האלה.RedDrifter כתב: ↑21 יולי 2025, 12:02ריימס קבוצה של 78 מיליון יורו ה900 אלף יורו שלנו לא מדגדג להם
אין להם מה להשאיר אותו בכוח ולהשביח אותו לקבוצה הבאה שתחתים אותו כשחקן חופשי. לא ככה מגיעים ל-78 מליון יורו תקציב.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 989 לייקים
הניסיון לנתח את יחסינו עם המועדון כיום דרך הכשלים שלו בעבר, ככ מגוחך בעיניי..redrony כתב: ↑21 יולי 2025, 12:33אולי הזכרון שלך נפגע קצת. בהפועל עשו המון טעויות לאורך השנים כי היה לחץ של המערכת, להשתוות למכבי, להתמודד על תארים. העניין היה בעלים חלש. בין אם זה אמון או כבירי ואפילו ניסנובים. כנ״ל גם לגבי פיטורים במהלך העונה
מה הקשר בין העבר וההיסטוריה שלנו עם בעלים אחרים לזה שאני מצפה מבעלים חדש לתאם מולי ציפיות?
לפעמים יש אמת, יש מציאות ויש מצב נתון שהוא בעייתי. אפשר לשים נקודה מדי פעם.
ההתפלפלות הזו, לפיה מצופה ממני לקבל את המצב המוזר הזה בגלל מה שקרה פה לפני 5, 10 ו-15 שנה, היא לא פחות מהזויה.
למה זה רלוונטי?!
אין שום דבר דומה, לא במצב המקצועי לא באנשים שבהנהלה ולא בצוות המקצועי.
נערך לאחרונה על ידי צ'ימבויקה ב 21 יולי 2025, 12:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 6 לייקים
קח סקופ, הפועל תל אביב תעשה הכל בשביל להנחית אותו. כולל לעלות את המחיר בהרבה יותר ממה שהציעה. מאמינים בו וחושבים שהוא הדבר הבא - מנגד הכל תלוי במאמן של ריימס אם הוא ירצה לשחרר אותו או לא כי ההבדל בין מיליון יורו ל2 מיליון יורו שלנו זה סכום שובר שוויון, להם זה כלום ושום דבר זה העברה פחות מרגילה - תבינו שהכל יקום ויפול על מאמן ריימס בתחום הזה. הסיבה שלא מתקדמים מדיארה זה האמונה שהוא מה שהפועל צריכה בעתיד הקרוב.קפבלנקה כתב: ↑21 יולי 2025, 12:41כל קבוצה תעדיף למכור תמורת סכום נכון ולהרוויח מאשר לא להרוויח כלום, זה קודם כל ביזנס, בעיקר בסדרי גודל האלה.
אין להם מה להשאיר אותו בכוח ולהשביח אותו לקבוצה הבאה שתחתים אותו כשחקן חופשי. לא ככה מגיעים ל-78 מליון יורו תקציב.
-
- קיבל.ה 112 לייקים
@KingZivos
עומד בהבטחה שלך לוולקאם היום?
עומד בהבטחה שלך לוולקאם היום?
-
- קיבל.ה 313 לייקים