רועי אלקוקין

פורום אוהדי הפועל תל אביב
Niro
קיבל.ה  2195 לייקים

איזו התדרדרות, מי היה מאמין אחרי המשחק נגד אשדוד בסיבוב הראשון שזה מה שיהיה איתו?
השחקן שעשה לנו הכי הרבה נזק העונה. הפנדל בחיפה, האדום המטומטם שקיבל, הפנדל אתמול.
בקבוצה בריאה הוא צריך לשבת חודש בחוץ להתאפס על החיים שלו.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  410 לייקים

Niro כתב: 15 ינואר 2026, 11:30 איזו התדרדרות, מי היה מאמין אחרי המשחק נגד אשדוד בסיבוב הראשון שזה מה שיהיה איתו?
השחקן שעשה לנו הכי הרבה נזק העונה. הפנדל בחיפה, האדום המטומטם שקיבל, הפנדל אתמול.
בקבוצה בריאה הוא צריך לשבת חודש בחוץ להתאפס על החיים שלו.
הכי הרבה נזק זה מקום שמור לדאפה

אבל בהחלט הידרדרות קיצונית ואחרי אתמול אין ספק שגם את הקצת שראינו לא נראה בתקופה הקרובה
אדום לבן
קיבל.ה  97 לייקים

אין מה לעשות בגילאים כאלה 20-22 תמיד יהיה טעויות וחוסר יציבות
זה חלק מהכדורגל
זוכרים את זה עם ספורי, אליאס, יחזקאל והרשימה עוד ארוכה..
L.S
קיבל.ה  2009 לייקים

כזה מתוקי וחמודי יכול להיות אחלה בייביסיטר לילדים של פלקאו
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
סמל אישי של משתמש
בן לוז
קיבל.ה  527 לייקים

קפטן ג'ק כתב: 15 ינואר 2026, 07:51 געגועיי לרן בנימין.
אני מרחם על אלקוקין וגם כועס עליו בו זמנית על הפנדל החלש הזה.
מתחילת העונה אני כותב פה שהוא רחוק מלהיות בשל. אחרי שני משחקים סבירים הפכו אותו פה למשיח.
בד"כ אני לא כועס על שחקנים בשום מצב אבל לא בא לי לראות או לשמוע את השם אלקוקין לכמה מחזורים טובים.
זה שאחד גרוע לא הופך את השני הגרוע יותר לטוב
ממש ממש לא מתגעגע לרן בנימין
אם כבר, מתגעגע לאלקוקין של פתיחת העונה
היחיד שנלחם
קיבל.ה  32 לייקים

התחזה יפה תקופה לשחקן טוב והפך לקנצפולסקי V2 , לטבול בחלב ולזרוק על הקיר , יאללה למכבי יפו .
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  6027 לייקים

L.S כתב: 15 ינואר 2026, 11:40 כזה מתוקי וחמודי יכול להיות אחלה בייביסיטר לילדים של פלקאו
משגע אותי איך כל החמודים האלה אצלנו בזמן שהנבלות מוציאים את הגושי חרא הכי רעים שלא ברא השטן מהנוער שלהם.
קוקאין ואלכוהול
קיבל.ה  419 לייקים

עשו ממנו מוסיאלה אחרי המשחק נגד אשדוד
שחקן פרווה
את הסם הכי גדול
לירון האדום
קיבל.ה  2822 לייקים

היה לו פריצה יפה לרחבה בהארכה, במקום להוציא
כדור כמו בן אדם לגול מסר לשום מקום.
והפנדל מזעזע
joshsoos
קיבל.ה  875 לייקים

הוא בתקופה רעה אין ספק, אבל גם אתמול בזמן שהיה על המגרש הייתה הנעת כדור טובה יותר, הוא כל הזמן פתח ימינה בעיקר ויצר למחאמיד את המצב,הגיע למצב בתוך הרחבה עם אותה תנועה ואני מאמין שגם היה מבקיע אם מחאמיד הדביל לא לוקח לו את הכדור שהגיע לו לרגל, אבל בגדול הוא הרבה פחות קליני מתחילת העונה וניכר חוסר הבטחון, ולא באמת שיחק עם טוריאל שאיתו השילוב הכי טוב. בין אם זה הוא או מי שלא יפתח בעמדה, קשה לשחק בשיטה של ברדה עם הבילד אפ המחורבן, ועם שני קשרים שלא מניעים כדור, והכי גרוע שהעמדה הזו לא תחוזק כרגע ( לא רואה איך יוספי למשל זה חיזוק ). הכשרון שם וימשיך להיות, אבל הוא יצטרך להיות יותר אינטנסיבי לשנס מותניים ולנצל מצבים בדיוק כמו החבר שלו טוריאל, כי ככה הקבוצה הזו בנויה, אחרת חוסר הבטחון יקבור אותו עוד יותר וחבל. כמו עם דאפה, הרבה בראש.
Niro
קיבל.ה  2195 לייקים

joshsoos כתב: 15 ינואר 2026, 12:52 הוא בתקופה רעה אין ספק, אבל גם אתמול בזמן שהיה על המגרש הייתה הנעת כדור טובה יותר, הוא כל הזמן פתח ימינה בעיקר ויצר למחאמיד את המצב,הגיע למצב בתוך הרחבה עם אותה תנועה ואני מאמין שגם היה מבקיע אם מחאמיד הדביל לא לוקח לו את הכדור שהגיע לו לרגל, אבל בגדול הוא הרבה פחות קליני מתחילת העונה וניכר חוסר הבטחון, ולא באמת שיחק עם טוריאל שאיתו השילוב הכי טוב. בין אם זה הוא או מי שלא יפתח בעמדה, קשה לשחק בשיטה של ברדה עם הבילד אפ המחורבן, ועם שני קשרים שלא מניעים כדור, והכי גרוע שהעמדה הזו לא תחוזק כרגע ( לא רואה איך יוספי למשל זה חיזוק ). הכשרון שם וימשיך להיות, אבל הוא יצטרך להיות יותר אינטנסיבי לשנס מותניים ולנצל מצבים בדיוק כמו החבר שלו טוריאל, כי ככה הקבוצה הזו בנויה, אחרת חוסר הבטחון יקבור אותו עוד יותר וחבל. כמו עם דאפה, הרבה בראש.
אתה לא רואה איך יוספי זה חיזוק על אלקוקין? לא מסכים איתך בעליל.
joshsoos
קיבל.ה  875 לייקים

לא על אלקוקין ( בטח לא עתידית ) אלא לעמדה בכלל. על רקע חולשת שני הקשרים האחרים חייבים בעמדה תותח, ויוספי לא כזה.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  6027 לייקים

joshsoos כתב: 15 ינואר 2026, 13:00 לא על אלקוקין ( בטח לא עתידית ) אלא לעמדה בכלל. על רקע חולשת שני הקשרים האחרים חייבים בעמדה תותח, ויוספי לא כזה.
אנחנו גם חייבים עומק, לא רק תותחים.
Niro
קיבל.ה  2195 לייקים

עתידית? הוא מרחק טעות אחת מלהתפלפ סופית, לצבוע את השיער לסגול, ללבוש פרווה ולהסתובב בסנטר.
יוספי יכול לשדרג אותנו, ויותר חשוב, הוא יכול לתת לנו מנוחה מלראות את אלקוקין.
joshsoos
קיבל.ה  875 לייקים

בסדר מה שתגיד, גם אתמול הוא הגיע לנגיעות חשובות ברחבה בלא הרבה זמן ששיחק וכשלא היה עם הרבה עם מי, ואם לא מחאמיד כנראה מבקיע. לואיזה ורויקו התחלפו לפניו בתפקיד ואף אחד מהם לא היה קרוב להשפעה כזו ( רק כשבאו מהצד בתפקיד המקורי שלהם ). אין ספק שהוא צריך בטחון, וברור שהערות כמו שלך זה מה שהוא צריך.
אין לי דבר נגד הבאת יוספי, אבל עומק בקישור היא לא הבעיה אלא איכות. אנחנו לא קבוצה עם תבניות התקפיות והכל מקרי ונשען על איכות שחקנים ולכן חייבים שחקנים שיעשו הבדל. לא רואה איך יוספי הוא כזה אבל אשמח להתבדות, בכל מקרה לא נראה שיביאו את הזר הנוסף לשם אלא לשמאל וחלוץ לא יביאו אז ממילא נשארנו עם יוספי כזה אז לפחות שיביאו אותו ונקווה לטוב
סמל אישי של משתמש
כרובית
קיבל.ה  1209 לייקים

רדפוקס כתב: 15 ינואר 2026, 01:30 ילד שרחוק מלהיות קילר/ווינר/רע/חוצפן חיובי או איך שלא תקראו לתכונה הזאת שלא קיימת לשחקנים שעולים אצלנו מהנוער לרוב.
רך מאוד גם פיזית וגם מנטלית, משחק מהרגע שלואיזו הגיע בלי ביטחון ונראה כמו חרא על הדשא כבר תקופה.
מי שהחליט שלאור כל זה הוא צריך לבעוט פנדל כזה עושה לו עוול וזה אותו בן אדם שלפעמים שם אותו לשחק באגף שמאל כדי להתעלל בו ובנו.

ולפני הפנדל שיחק רע כהרגלו בתקופה האחרונה.
אני מחזיקה ממנו ממש, אבל הוא אכן רך מאוד וזו בעיה קשה
במשחקים האחרונים חלש מאוד ולצערי במשחקים הגדולים הוא יכול יותר להזיק מלהועיל
איזה באסה
ועכשיו ראיתי אותו אחרי הפנדל וריחמתי עליו, כאילו אני מרחמת גם עלינו כי סופר מבואסת ולא יודעת בכלל איך הלכתי לעבודה אבל בחיי שמסכן
לא היה צריך לבעוט את הפנדל
נערך לאחרונה על ידי כרובית ב 15 ינואר 2026, 21:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
פוגודין
קיבל.ה  247 לייקים

רדפוקס כתב: 15 ינואר 2026, 01:30 ילד שרחוק מלהיות קילר/ווינר/רע/חוצפן חיובי או איך שלא תקראו לתכונה הזאת שלא קיימת לשחקנים שעולים אצלנו מהנוער לרוב.
רך מאוד גם פיזית וגם מנטלית, משחק מהרגע שלואיזו הגיע בלי ביטחון ונראה כמו חרא על הדשא כבר תקופה.
מי שהחליט שלאור כל זה הוא צריך לבעוט פנדל כזה עושה לו עוול וזה אותו בן אדם שלפעמים שם אותו לשחק באגף שמאל כדי להתעלל בו ובנו.

ולפני הפנדל שיחק רע כהרגלו בתקופה האחרונה.
עוד יותר חמור זה הצוות שממשיך לשים אותו בסיטואציות שהוא לא בנוי אליהן ואז גם הוא נפגע וגם הקבוצה משלמת מחיר בדומה לדאפפה.
צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
L.S
קיבל.ה  2009 לייקים

עוד מהמשחק בעונה הקודמת מול הפועל ר"ג בבית אמרתי את זה.
שחקן שרועדות לו הרגליים בסיטואציות של לחץ.
עד שהוא לא ישנה את זה, ויהפוך ממאמי מתוקה לקילר, אין לו מה לחפש אצלנו

תחילת עונה נתנו לו מרווח כי מי ידע מי הוא בכלל. היום שמבינים שיש שם מעט כשרון ברגליים, ולוחצים אותו, יש לו 0 תרומה.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
ShaniHTA
קיבל.ה  19 לייקים

L.S כתב: 15 ינואר 2026, 14:10 עוד מהמשחק בעונה הקודמת מול הפועל ר"ג בבית אמרתי את זה.
שחקן שרועדות לו הרגליים בסיטואציות של לחץ.
עד שהוא לא ישנה את זה, ויהפוך ממאמי מתוקה לקילר, אין לו מה לחפש אצלנו

תחילת עונה נתנו לו מרווח כי מי ידע מי הוא בכלל. היום שמבינים שיש שם מעט כשרון ברגליים, ולוחצים אותו, יש לו 0 תרומה.
אחלה מחליף, לא יותר מזה.
Spiderman
קיבל.ה  155 לייקים

עוד לא ביפו?
עופר מלך הפועל
נועם שחם
קיבל.ה  1081 לייקים

שחקן מצויין בתקופה פחות טובה. אנשים פה שוכחים שהוא כולה בן 22 וזו עונה ראשונה שלו כשחקן משמעותי בליגת העל.

לא מבין את האובססיה הזו של אנשים לשתות את הדם לשחקן צעיר אחרי כמה משחקים פחות מוצלחים.
OrCohen
קיבל.ה  303 לייקים

רקדנית בלט
Spiderman
קיבל.ה  155 לייקים

נועם שחם כתב: 15 ינואר 2026, 15:49 שחקן מצויין בתקופה פחות טובה. אנשים פה שוכחים שהוא כולה בן 22 וזו עונה ראשונה שלו כשחקן משמעותי בליגת העל.

לא מבין את האובססיה הזו של אנשים לשתות את הדם לשחקן צעיר אחרי כמה משחקים פחות מוצלחים.
אני שתיתי לו את הדם מתחילת העונה. לא היה שחקן ולא יהיה.
גיל 22 זה לא 18/19.
שחקן עלוב מאוד, דחליל ובלי שכל. שלא יודע איפה לעמוד במגרש עם פיזיות של ילד בן 15.
אז יש לו פסים סבירים מינוס, גמרו עליו כאילו פירלו הבא.
עופר מלך הפועל
לירון האדום
קיבל.ה  2822 לייקים

נועם שחם כתב: 15 ינואר 2026, 15:49 שחקן מצויין בתקופה פחות טובה. אנשים פה שוכחים שהוא כולה בן 22 וזו עונה ראשונה שלו כשחקן משמעותי בליגת העל.

נכון שהוא צעיר, אבל אפשר גם להפסיק לתת להם הנחות.
לפני הפנדלים עשה מהלך יפה פרץ לרחבה ובמקום לשחרר רוחב לאחד השחקנים שעמד חופשי הוא מסר לשום מקום
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  6027 לייקים

היה כמו אוויר היום וכמעט הצליח לחרבן ללמקין את הגול.
הוא חושך מצרים כבר תקופה ארוכה וההחמצה בדרבי בטח לא תתרום בעניין הזה.
Mario
קיבל.ה  410 לייקים

געגועים לאלקוקין של תחילת העונה.
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  698 לייקים

מזל שהוא לא השתלט על הכדור של רוטמן.
לירון האדום
קיבל.ה  2822 לייקים

נעלם לאחרונה
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1526 לייקים

מתגעגע אליו, איפה הוא???
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  1304 לייקים

רועי איירקוקין
OMG עווופררר
Spiderman
קיבל.ה  155 לייקים

Mario כתב: 20 ינואר 2026, 00:05 געגועים לאלקוקין של תחילת העונה.
זה אותו שחקן. לא יודע מה ראיתם בתחילת עונה.
עופר מלך הפועל
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1553 לייקים

חייבים כבר 10 תותח נו
נועם שחם
קיבל.ה  1081 לייקים

לירון האדום כתב: 16 ינואר 2026, 11:39

נכון שהוא צעיר, אבל אפשר גם להפסיק לתת להם הנחות.
לפני הפנדלים עשה מהלך יפה פרץ לרחבה ובמקום לשחרר רוחב לאחד השחקנים שעמד חופשי הוא מסר לשום מקום
זה לא ענין של לעשות הנחות, זה רק האובססיה של אנשים לגמור שחקנים אחרי כמה משחקים לא טובים. אלקוקין שחקן צעיר, מוכשר, שפתח את העונה מצויין ועכשיו נמצא בירידה. אז אני כאוהד מעדיף לדחוף ולעודד אותו עד שיחזור לעצמו מאשר לרדת עליו עם קצף מסביב לשפתיים עד שימאס לו לשחק כדורגל.
שליחת תגובה