פטריק בברלי
- מילפורד
- קיבל.ה 2331 לייקים
נראה בבגדי אימון כשחילק מתנות כריסטמס (לואי ויטון) לשחקנים באימון.
-
- קיבל.ה 129 לייקים
-
- קיבל.ה 1470 לייקים
איזה תותח.
התרומה שלו מחוץ למגרש לקבוצה ענקית, ויותר גדולה מהתרומה שלו על המגרש שיכול להיות יום אסל יום באסל
התרומה שלו מחוץ למגרש לקבוצה ענקית, ויותר גדולה מהתרומה שלו על המגרש שיכול להיות יום אסל יום באסל
- גביזון
- קיבל.ה 3089 לייקים
כל כך נצטרך אותו בחמישי
Sent from my 22101320G using Tapatalk
- מילפורד
- קיבל.ה 2331 לייקים
יש גם תמונות שלו ממש מתאמן עם הקבוצה
- 7even
- קיבל.ה 2675 לייקים
עד כה ספרתי
- שמירת שבת בבית של חבר
- צום בכיפור
- הדלקת נרות חנוכה
- מתנות כריסטמס
סתם שבר את היהדות עכשיו עם לואי ויטון הזה
- שמירת שבת בבית של חבר
- צום בכיפור
- הדלקת נרות חנוכה
- מתנות כריסטמס

יחד, רק יחד! 

- גביזון
- קיבל.ה 3089 לייקים
הכל קורה לכם מול העיניים עדר של עיוורים, הוא נשלח על ידי עופר הדתי בשביל לייהד את הקבוצה ולהפוך אתנו לבוטים שעושים קידוש. תמשיכו להגיד אמן לעופר, כבשים7even כתב:עד כה ספרתי
- שמירת שבת בבית של חבר
- צום בכיפור
- הדלקת נרות חנוכה
- מתנות כריסטמס
-
- קיבל.ה 950 לייקים
ברשתות החברתיות עופר השתדרג לעגל הזהבגביזון כתב: ↑31 דצמבר 2024, 10:50הכל קורה לכם מול העיניים עדר של עיוורים, הוא נשלח על ידי עופר הדתי בשביל לייהד את הקבוצה ולהפוך אתנו לבוטים שעושים קידוש. תמשיכו להגיד אמן לעופר, כבשים7even כתב:עד כה ספרתי
- שמירת שבת בבית של חבר
- צום בכיפור
- הדלקת נרות חנוכה
- מתנות כריסטמס
יאללה הביתה!!!
- גביזון
- קיבל.ה 3089 לייקים
מרגש, ומי זה משה שמציל אותנו?יהלום14אדום כתב:ברשתות החברתיות עופר השתדרג לעגל הזהבגביזון כתב: ↑31 דצמבר 2024, 10:50הכל קורה לכם מול העיניים עדר של עיוורים, הוא נשלח על ידי עופר הדתי בשביל לייהד את הקבוצה ולהפוך אתנו לבוטים שעושים קידוש. תמשיכו להגיד אמן לעופר, כבשים7even כתב:עד כה ספרתי
- שמירת שבת בבית של חבר
- צום בכיפור
- הדלקת נרות חנוכה
- מתנות כריסטמס
-
- קיבל.ה 1609 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2675 לייקים
איזה כיף שעשיתי בלוק למטומטם הזה כבר לפני איזה שנה.
לבחור יש אינטליגנציה של אמבה ביום רע.
לא להאמין שהדברהזה היה בוועד המנהל של העמותה. כתם על כולנו.
עוד יותר הזוי שקיבל יותר מקול אחד. שלו עצמו.
לבחור יש אינטליגנציה של אמבה ביום רע.
לא להאמין שהדברהזה היה בוועד המנהל של העמותה. כתם על כולנו.
עוד יותר הזוי שקיבל יותר מקול אחד. שלו עצמו.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 368 לייקים
-
- קיבל.ה 368 לייקים
-
- קיבל.ה 368 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2675 לייקים
פטריק בברלי ממשיך לשתף בפודקאסט שלו על חוויות מישראל, ולאחר שהגארד של הפועל תל אביב שב ארצה ומתקרב לחזרה למגרשים, הוא חלק את שקרה במהלך חנוכה ובמהלך האזעקות האחרונות בתל אביב.
"אני אוהב לצלול אל תוך התרבות היהודית", אמר, "עשיתי את יום כיפור, עשיתי שבתות. הטיסה שלי עזבה את לוס אנג'לס לתל אביב ואמרו לי שכשאני אנחת בשישי אני חייב להדליק נרות לפני 17:30. חנוכה התחילה כשכבר הייתי בארה"ב, זה היה היום השלישי או הרביעי של חנוכה. המונית הביאה אותי הביתה, הכל היה טוב והיה לי 20 דקות להדליק נרות כשאני לא יודע מה לעשות".
בברלי המשיך וסיפר: "הדלקתי את הנרות, ואתה צריך להשתמש בשמש כדי להדליק את כל יתר הנרות. אתה מדליק מצד ימין לצד שמאל, אתה חייב לתת לכל הנרות לסיים את הבעירה שלהם, וכל יום עושים את זה מחדש עם עוד נר. תהיתי למה הגיעו כל כך הרבה נרות כשקניתי, ואז אנשים מישראל ומהקהילה היהודית הסבירו לי שצריך הרבה".
"כשהייתי בארה"ב ועשיתי את השיקום, הקבוצה שיחקה גמד וענק", אמר, "לא יכולתי להשתתף, אז רציתי לעשות משהו מגניב עבור הקבוצה. דיברתי עם כמה אנשים טובים מלואי ויטון וניסיתי להתאים את המתנות לשחקנים. זה היה מגניב, זה היה נחמד".
לאחר מכן, התייחס לאזעקה שחווה לאחרונה בארץ: "קרה לי השבוע משהו שעדיין לא קרה לי מעולם. הייתי במסעדה, האוכל היה מדהים, וייבים נפלאים, מוזיקה מעולה. בשלב כלשהו המוזיקה הפסיקה, אני רואה אנשים לוקחים את המעילים שלהם ואומרים לי 'בוא נלך'. אמרתי להם 'לאן?', והם אמרו שיש אזעקה. הלכתי בפעם הראשונה לממ"ד, אבל זה היה ממש שום דבר. נכנסנו לחדר, כולם היו בטלפון ואחרי שבע דקות כולם יצאו וסיימו לאכול. זה היה שום דבר. זה היה טילים מתימן או משהו, ציפיתי ליותר מזה, הרבה יותר מאשר מה שהיה. כולם היו כזה 'כן אחי, זה קורה כל הזמן, כלום לא קורה, תכף נסיים את הארוחה'".
"החוויה בממ"ד לא הייתה מה שחשבתי שתהיה", המשיך, "חשבתי שאסתתר מתחת לכרית, לא יודע, אבל זה הרגיש כמו בזבוז זמן. לא שמעתי כלום בכלל, זה פשוט היה כלום. הגעתי לנקודה שאני אומר לעצמי 'זה כל העניין?!'. אחרי זה פשוט חזרתי לאכול את טרטר הטונה שלי עם ג'יי זי ואלישייה קיז ברקע. האם פחדתי? בעיקר הייתי מופתע, הסתכלתי למעלה ואמרתי 'מה לעזאזל?'".
"אני אוהב לצלול אל תוך התרבות היהודית", אמר, "עשיתי את יום כיפור, עשיתי שבתות. הטיסה שלי עזבה את לוס אנג'לס לתל אביב ואמרו לי שכשאני אנחת בשישי אני חייב להדליק נרות לפני 17:30. חנוכה התחילה כשכבר הייתי בארה"ב, זה היה היום השלישי או הרביעי של חנוכה. המונית הביאה אותי הביתה, הכל היה טוב והיה לי 20 דקות להדליק נרות כשאני לא יודע מה לעשות".
בברלי המשיך וסיפר: "הדלקתי את הנרות, ואתה צריך להשתמש בשמש כדי להדליק את כל יתר הנרות. אתה מדליק מצד ימין לצד שמאל, אתה חייב לתת לכל הנרות לסיים את הבעירה שלהם, וכל יום עושים את זה מחדש עם עוד נר. תהיתי למה הגיעו כל כך הרבה נרות כשקניתי, ואז אנשים מישראל ומהקהילה היהודית הסבירו לי שצריך הרבה".
"כשהייתי בארה"ב ועשיתי את השיקום, הקבוצה שיחקה גמד וענק", אמר, "לא יכולתי להשתתף, אז רציתי לעשות משהו מגניב עבור הקבוצה. דיברתי עם כמה אנשים טובים מלואי ויטון וניסיתי להתאים את המתנות לשחקנים. זה היה מגניב, זה היה נחמד".
לאחר מכן, התייחס לאזעקה שחווה לאחרונה בארץ: "קרה לי השבוע משהו שעדיין לא קרה לי מעולם. הייתי במסעדה, האוכל היה מדהים, וייבים נפלאים, מוזיקה מעולה. בשלב כלשהו המוזיקה הפסיקה, אני רואה אנשים לוקחים את המעילים שלהם ואומרים לי 'בוא נלך'. אמרתי להם 'לאן?', והם אמרו שיש אזעקה. הלכתי בפעם הראשונה לממ"ד, אבל זה היה ממש שום דבר. נכנסנו לחדר, כולם היו בטלפון ואחרי שבע דקות כולם יצאו וסיימו לאכול. זה היה שום דבר. זה היה טילים מתימן או משהו, ציפיתי ליותר מזה, הרבה יותר מאשר מה שהיה. כולם היו כזה 'כן אחי, זה קורה כל הזמן, כלום לא קורה, תכף נסיים את הארוחה'".
"החוויה בממ"ד לא הייתה מה שחשבתי שתהיה", המשיך, "חשבתי שאסתתר מתחת לכרית, לא יודע, אבל זה הרגיש כמו בזבוז זמן. לא שמעתי כלום בכלל, זה פשוט היה כלום. הגעתי לנקודה שאני אומר לעצמי 'זה כל העניין?!'. אחרי זה פשוט חזרתי לאכול את טרטר הטונה שלי עם ג'יי זי ואלישייה קיז ברקע. האם פחדתי? בעיקר הייתי מופתע, הסתכלתי למעלה ואמרתי 'מה לעזאזל?'".
יחד, רק יחד! 

- גביזון
- קיבל.ה 3089 לייקים
מתוק רציני וספורטאי בכל רמ"ח איבריו7even כתב:פטריק בברלי ממשיך לשתף בפודקאסט שלו על חוויות מישראל, ולאחר שהגארד של הפועל תל אביב שב ארצה ומתקרב לחזרה למגרשים, הוא חלק את שקרה במהלך חנוכה ובמהלך האזעקות האחרונות בתל אביב.
-
- קיבל.ה 188 לייקים
איש ענק אבל שאלת תם ...
אנחנו לא נראים יותר טוב בלעדיו ?
לפחות בהובלת הכדור ?
אנחנו לא נראים יותר טוב בלעדיו ?
לפחות בהובלת הכדור ?
-
- קיבל.ה 645 לייקים
-
- קיבל.ה 188 לייקים
להוסיף לנו המון זה ברור ,נייט רובינסון כתב: ↑01 ינואר 2025, 21:36לא.
בזמן שים מדר משחק ההתאמה של בברלי לידו הרבה יותר טובה מרגלנד, ובברלי יכול להוסיף לנו המון
האיש חתיכת שחקן ומבחינתי החשיבות שלו לסגל היא ברורה .
פשוט נראה לי שהוא לא צריך להיות המוביל כדור שלנו , והאמת גם לא לזרוק כמות כזו של שלשות כמו שהוא לקח .
אולי עכשיו הצוות אימון ידע להשתמש בו יותר נכון .
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
השינוי זה ים...Red roy כתב: ↑01 ינואר 2025, 21:45להוסיף לנו המון זה ברור ,נייט רובינסון כתב: ↑01 ינואר 2025, 21:36לא.
בזמן שים מדר משחק ההתאמה של בברלי לידו הרבה יותר טובה מרגלנד, ובברלי יכול להוסיף לנו המון
האיש חתיכת שחקן ומבחינתי החשיבות שלו לסגל היא ברורה .
פשוט נראה לי שהוא לא צריך להיות המוביל כדור שלנו , והאמת גם לא לזרוק כמות כזו של שלשות כמו שהוא לקח .
אולי עכשיו הצוות אימון ידע להשתמש בו יותר נכון .
בדקות הבודדות בדרבי שהם שיחקו ביחד זה היה נראה די טוב.
- רדנקו
- קיבל.ה 1584 לייקים
יש לנו שני מובילי כדור ואין שום סיבה שהוא יהיה מוביל כדור.
לשחק ליד מוביל כדור זה אחלה.
רק שיוציא לו מהראש שהוא הגו טו גאיי שלנו ולא יקח על עצמו את כל הזריקות האחרונות.
לשחק ליד מוביל כדור זה אחלה.
רק שיוציא לו מהראש שהוא הגו טו גאיי שלנו ולא יקח על עצמו את כל הזריקות האחרונות.
-
- קיבל.ה 753 לייקים
מקווה מאד שיתחיל להשתלב במשחק שלנו לאחר הפציעה.
שחקן חשוב מאד מול גראן קנריה ובעיקר מול ירושלים. בעיקר בגלל הפיזיות שלו, ויכולת שמירה משופרת יחסית לרגלנד.
שחקן חשוב מאד מול גראן קנריה ובעיקר מול ירושלים. בעיקר בגלל הפיזיות שלו, ויכולת שמירה משופרת יחסית לרגלנד.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- רדנקו
- קיבל.ה 1584 לייקים
מול גראן קנאריה הוא לא ישחק. הוא אפילו לא נסע עם הקבוצה.
- 7even
- קיבל.ה 2675 לייקים
אני אופתע אם יחזור בכלל בשבועיים הקרובים.
לליגה אני לא בטוח שצריך כרגע את בברלי לפני השלבים המכריעים.
יותר לאירופה.
הפועל יכולה וצריכה לנצח את ירושלים גם בלעדיו.
לליגה אני לא בטוח שצריך כרגע את בברלי לפני השלבים המכריעים.
יותר לאירופה.
הפועל יכולה וצריכה לנצח את ירושלים גם בלעדיו.
יחד, רק יחד! 

- רווי
- קיבל.ה 748 לייקים
זה קטע כי אני ממש מאחל לו שיהיה בריא אבל מבחינתי שיחזור רק במרץ-אפריל לשחק.
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 1470 לייקים
אם הוא יחזור במרץ הקושי יהיה גדול פי כמה מאשר עכשיו, וגם עכשיו זה כאב ראש רציני
- מילפורד
- קיבל.ה 2331 לייקים
כתב שהוא הולך להישאר ער הלילה כדי לראות משחק בnba.
מקוה שזה כי הוא יודע שהוא לא הולך לשחק מחר.
מקוה שזה כי הוא יודע שהוא לא הולך לשחק מחר.
-
- קיבל.ה 188 לייקים
ממשחק למשחק רק יותר לא ברור לי מה יהיה עם בברלי ...
-
- קיבל.ה 1762 לייקים
כל כך מקווה שתשנה את דעתך וכן תגיע למשחקי הבית.Red roy כתב:ממשחק למשחק רק יותר לא ברור לי מה יהיה עם בברלי ...
-
- קיבל.ה 188 לייקים
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 774 לייקים
-
- קיבל.ה 188 לייקים
שמע , כשאתה חלק ממשהו
בתוך המשהו הזה אפשר לריב , להתווכח , להגיד דעות שונות , הכל אפשרי .
אבל כאשר יש החלטה , גם היא היא נוגדת את דעתך ואני לא אומר שהיא נוגדת , מקבלים את ההחלטה .
אחרת , אתה לא חלק מהמשהו הזה .
אבל וזה חשוב להגיד שוב ושוב , זה לרגע לא מוריד מהרצון לנצח ולקחת תואר .
טפו טפו טפו .
-
- קיבל.ה 188 לייקים
-
- קיבל.ה 195 לייקים
-
- קיבל.ה 188 לייקים
-
- קיבל.ה 1609 לייקים
אתה חלק מקהילת אוהדי הפועל ת"א.Red roy כתב: ↑05 ינואר 2025, 20:30שמע , כשאתה חלק ממשהו
בתוך המשהו הזה אפשר לריב , להתווכח , להגיד דעות שונות , הכל אפשרי .
אבל כאשר יש החלטה , גם היא היא נוגדת את דעתך ואני לא אומר שהיא נוגדת , מקבלים את ההחלטה .
אחרת , אתה לא חלק מהמשהו הזה .
אבל וזה חשוב להגיד שוב ושוב , זה לרגע לא מוריד מהרצון לנצח ולקחת תואר .
טפו טפו טפו .
הקהילה אכן קיבלה החלטה (ברוב מוחץ, יש לציין) .
לפי מה שכתבת אתה צריך להשלים עם ההחלטה גם אם היא נוגדת את דעתך ולבוא ליד אליהו
- רווי
- קיבל.ה 748 לייקים