ג׳ונתן מוטלי
- רדנקו
- קיבל.ה 1605 לייקים
לא לשחרר בחיים.
הוא לא ישאר, אבל לפחות שלא יוכל לשחק עד שתהיה פסיקה של פיבא.
פיצוי נקבל בכל מקרה.
הוא לא ישאר, אבל לפחות שלא יוכל לשחק עד שתהיה פסיקה של פיבא.
פיצוי נקבל בכל מקרה.
-
- קיבל.ה 2440 לייקים
בסוף זה עניין של כסף , אם עופר היה מוכן לשלם לו את ה2.5 שהוא רצה הוא היה נשאר בלי קשר למלחמה (וטוב שלא הסכים אחריי ההתנהגות שלו)
- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
הוא מטומטם כי הוא הלך ועשה את זה. הוא חתם על חוזה, והוא ברח בלי להיות בקשר בידיעה שזו הפרת חוזה. הוא הפר את המילה שלו.רדנקו כתב: ↑04 נובמבר 2024, 17:13 כולם נהיו חכמים גדולים.
שחקן בן 29 שיש לו עוד שנים ספורות לשחק מקבל הצעה בשכר יותר מכפול ממה שהוא משתכר היום.
הסוכן ועוה"ד שלו אומרים לו שיש לו סיכוי מצוין להיות משוחרר בגלל המלחמה אז הוא הולך על זה.
העצות שהם נתנו לו כיצד להתנהג בענין כנראה לא היו טובות במיוחד, אבל לומר שהוא מטומטם כי הלך לפי מה שאנשי המקצוע יעצו לו?
הבחירה להקשיב לאיש מקצוע אחד על פני אחר היא שלו, וכן - אשמתו.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
- קיבל.ה 1081 לייקים
כל הכבוד ינאי
מצדי שנפסיד את מה ששילמו לו עד עכשיו ושיתייבש כל העונה ביציע.
נראה איזה קבוצה תיקח שחקן שלא שיחק שנה
-
- קיבל.ה 196 לייקים
אם הוא רוצה שיפצה אותנו ב מיליון דולר מינימום ואז ב 2.5 מיליון נביא כבר שחקן יותר טוב. אם לא אז שירקב הטינופת..
-
- קיבל.ה 61 לייקים
בינתיים ג'ורדן מיקי בדיוק חתם בסין, שוב, לא מוטלי, אבל שחקן נהדר והתאמה די טובה בעיניי
-
- קיבל.ה 9 לייקים
השאלה אם יש שחקן כזה בנמצא. גם מבלי לרדת עכשיו לרזולוציות של סגנון והתאמה לסגל ולשיטת המשחק - האם יש שחקן בקליבר הזה שניתן להביא? לעניות דעתי התשובה היא לא.
הלוואי שישאר ויתייבש ביציע מצד אחד, מצד שני זה עולה המון. מנגד, אם יתייבש הוא ככל הנראה ירצה לחזור לשחק ו/או לא יביאו מחליף עד אז בגלל השכר שלו או מחליף זמני.. בקיצור פרדוקס
-
- קיבל.ה 196 לייקים
בסכומים כאלה אפשר להביא שחקן ברמה, פליטי נביאי/ סין או אפילו להוציא מישהו מאחת הקבוצות באירופה, הכוונה שלי שאם הוא רוצה להשתחרר אין בעיה שישים פיצוי שמן כדי שנוכל להביא שחקן איכותי ויעוף.חתול במגפיים כתב: ↑04 נובמבר 2024, 17:39השאלה אם יש שחקן כזה בנמצא. גם מבלי לרדת עכשיו לרזולוציות של סגנון והתאמה לסגל ולשיטת המשחק - האם יש שחקן בקליבר הזה שניתן להביא? לעניות דעתי התשובה היא לא.
-
- קיבל.ה 2440 לייקים
אוליי נציע אותו לריאל שרוצה את קבוקלו ? אותו בכל מקרה לא נראה משחק פה לדעתי אז אוליי עדיף כבר להשאיר ציפור אחת ביד
-
- קיבל.ה 2440 לייקים
האמת ? למה אתה צריך שחקן כזה ? המטרה היא לזכות בירוקאפ ואליפות , לא לזכות ביורוליג , אנחנו לא שם כרגע בכל מקרה שאנחנו צריכים סנטר טופ 3 ביורוליג , אפשר להביא איזה שחקן ברמה של ניבו או ניבו עצמו ויש לנו סגל אש על הנייר ועדיין הכי טוב בליגה , מעבר לזה זה על המאמןחתול במגפיים כתב: ↑04 נובמבר 2024, 17:39השאלה אם יש שחקן כזה בנמצא. גם מבלי לרדת עכשיו לרזולוציות של סגנון והתאמה לסגל ולשיטת המשחק - האם יש שחקן בקליבר הזה שניתן להביא? לעניות דעתי התשובה היא לא.
-
- קיבל.ה 78 לייקים
...אני אחזור על עצמי, אם הוא לא רוצה להשאר, הוא יעזוב. הסיבות ותירוצים משניים, דיונים בבית משפט גם כן. חופש העיסוק יותר חזק מחוזה. הוא בטח יגרד תירוצים...מלחמה, אולמות ריקים מקהל ועוד ירקות...
חבל...
חבל...
-
- קיבל.ה 1621 לייקים
ממתי אולמות ריקים זה תירוץ להפרת חוזה ?indiferent כתב: ↑04 נובמבר 2024, 18:04 ...אני אחזור על עצמי, אם הוא לא רוצה להשאר, הוא יעזוב. הסיבות ותירוצים משניים, דיונים בבית משפט גם כן. חופש העיסוק יותר חזק מחוזה. הוא בטח יגרד תירוצים...מלחמה, אולמות ריקים מקהל ועוד ירקות...
חבל...
אולי גם יאמר שמישהו צפר לו בכביש אז הוא רוצה להפר את החוזה ?
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
-
- קיבל.ה 1474 לייקים
מה זה חופש העיסוק יותר חזק מחוזה?indiferent כתב:...אני אחזור על עצמי, אם הוא לא רוצה להשאר, הוא יעזוב. הסיבות ותירוצים משניים, דיונים בבית משפט גם כן. חופש העיסוק יותר חזק מחוזה. הוא בטח יגרד תירוצים...מלחמה, אולמות ריקים מקהל ועוד ירקות...
חבל...
זה לא שמעסיקים אותו במשהו בכפייה.
יש אינסוף שחקנים שלא שיחקו/ישבו ביציע (בעיקר כדורגל) רק בגלל שהיה להם חוזה. עופר ילמד אותו מה זה לכבד חוזה, בלי לדבר על המשמעויות להמשך העונה לשאר הזרים במידה ומוטלי מצליח להוציא לפועל מה שתיכנן
-
- קיבל.ה 803 לייקים
לא נפסיד אגורהXavi כתב:כל הכבוד ינאי
גם אם אין סעיף בחוזה שמשחרר את הפועל מלשלם לשחקן שנעלם - מתישהו יהיה ביי אאוט בחסות פיבא או משהו כזה והוא יהיה בגובה כל הסכום ששולם +++
ינאי לא פראייר.
בינתיים להחתים סנטר חלופי ולנתק מגע (!!!) ממוטלי. אם הוא רוצה לדבר - יש לו את הנייד של עופר (לא בשבת

-
- קיבל.ה 1081 לייקים
התנהלות נכונה במקרה הזה תמנע לנו כאבי ראש ענקיים בעתיד
- רווי
- קיבל.ה 760 לייקים
איזה סאגה מטומטמת שיחתכו את זה לפה או לשם כבר
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 1567 לייקים
שוב אומר לתת לר"ג סכום יפה ולהביא את סטיבנס
-
- קיבל.ה 1411 לייקים
אני שמח שלא מוותרים לו.
מבחינתי, שלא יראה מגרש בשנתיים הקרובות.
Sent from my iPhone using Tapatalk
מבחינתי, שלא יראה מגרש בשנתיים הקרובות.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
מנסה להבין מה יכול לגרום לשחקן להתנהג ככה.
ההסבר ההגיוני היחיד שאני מוצא, זה שאולי הוא מרגיש מאויים באופן אישי.
אולי אחרי המשחק האחרון בבולגריה מישהו הצליח להגיע אליו ולאיים עליו או על משפחתו באופן אישי.
כל הסבר אחר, שכנראה יותר סביר, הוא לא רציונאלי (אני מבין את טיעון הכסף, אבל אם זאת המטרה שלו, לא חושב שהוא פועל נכון כדי להשיג את מטרתו).
אולי אחרי המשחק האחרון בבולגריה מישהו הצליח להגיע אליו ולאיים עליו או על משפחתו באופן אישי.
כל הסבר אחר, שכנראה יותר סביר, הוא לא רציונאלי (אני מבין את טיעון הכסף, אבל אם זאת המטרה שלו, לא חושב שהוא פועל נכון כדי להשיג את מטרתו).
-
- קיבל.ה 2440 לייקים
אוליי שמעון ? צריך למחוק את המועדון הבזויי הזה פשוטמילפורד כתב: ↑04 נובמבר 2024, 19:27 מנסה להבין מה יכול לגרום לשחקן להתנהג ככה.
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
אני לקחתי את זה יותר לכיוון של איזה פרו פלסטיני/איראני.
אבל ההסבר שלך אפשרי , אולי אפילו באותה המידה.
בכל מקרה, זה לא מה שאני חושב שקרה…
אבל ההסבר שלך אפשרי , אולי אפילו באותה המידה.
בכל מקרה, זה לא מה שאני חושב שקרה…
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
שחקן שבא לפה רק בגלל כסף, ילך מפה רק בגלל כסף.
זה רגע כדי להסביר לכם ״למהההההה״
זה רגע כדי להסביר לכם ״למהההההה״
-
- קיבל.ה 2440 לייקים
אבל תאכלס בלי קשר להתנהגות שלו אלא כמה שהוא מביא כשחקן שווה לפתוח לו את החוזה ? בפועל מה שהוא רוצה לפי הדיווחים זה בערך מה שבברלי מרוויח , אוליי קצת יותר
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אסור לפתוח לו את החוזה. כי אז כולם יעשו את הטריק הזה.
צריך לגמור לו את הקריירה.
צריך לגמור לו את הקריירה.
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1178 לייקים
עכשיו גם לעו"ד הנבלה שלו הוא נעלם, נהדר
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 24 לייקים
להפועל יש מספיק סקוררים בקבוצה.
מה שחסר לה זה סנטר עם אימפקט בהגנה ובריבאונד.מוטלי לא נתן את זה
האתגר להפוך את השלם גדול מסך החלקים. עם סנטר מתאים- זה יכול לחזק אותנו כקבוצה
-
- קיבל.ה 2440 לייקים
לא חושב שחסר כאלה , יש לך את קבוקלו שהוא גם טוב הגנתית והתקפית , צריך שחקן סטייל בנטיל רק יותר טובהכי אדום שיש כתב: ↑04 נובמבר 2024, 21:51 להפועל יש מספיק סקוררים בקבוצה.
- רדנקו
- קיבל.ה 1605 לייקים
אני ממש משתדל להתאפק ולא להעליב, אבל לא מצליח להבין מאיפה אתה מביא את השטות הזאת ואיך נראה לך שסטיבנס מתאים להחליף אצלנו את מוטלי.El dudernio כתב:שוב אומר לתת לר"ג סכום יפה ולהביא את סטיבנס
Sent from my NE2215 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 78 לייקים
תשימו לב מה קורה פה. מוטלי עזב את הארץ בלי אישור, לא מגיע לאימונים, לא מגיע למשחקים...איזה שוט יש עליו? כלום. בשביל לעבור תהיה התערבות של פיב"א. ותהיה. שמה לא בדיוק ציונים, אוהבי הפועל או סתם משפטנים...פשוט יחפשו לדפוק אותנו ולהראות גם לעופר ינאי למי יש ז.. יותר גדול.
קודם ישחררו אותו. אח"כ יתעסקו בפילפולים למה עזב...במקרה שלנו זה פשוט...מלחמה, מפחד...בלה, בלה, בלה...פיצוי? יאללה בסדר, לא מגרד לעופר ינאי.
שורה תחתונה. לא רוצה לשחק לא ישאר.
קודם ישחררו אותו. אח"כ יתעסקו בפילפולים למה עזב...במקרה שלנו זה פשוט...מלחמה, מפחד...בלה, בלה, בלה...פיצוי? יאללה בסדר, לא מגרד לעופר ינאי.
שורה תחתונה. לא רוצה לשחק לא ישאר.
-
- קיבל.ה 129 לייקים
לא משכנעהכי אדום שיש כתב: ↑04 נובמבר 2024, 21:51 להפועל יש מספיק סקוררים בקבוצה.
השחקו הכי טוב שלנו
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
אם אכן טס לארה״ב.
האם יש מצב שבכלל יש לו הצעה בnba?
האם יש מצב שבכלל יש לו הצעה בnba?
-
- קיבל.ה 78 לייקים
אל תתפלא, חסר תירוצים? וכאילו שלאנטישמים בפיב"א תהיה בעיה לקבל את התירוצים שהכלב אכל את שיעורי הבית....בני12 כתב: ↑04 נובמבר 2024, 18:09ממתי אולמות ריקים זה תירוץ להפרת חוזה ?indiferent כתב: ↑04 נובמבר 2024, 18:04 ...אני אחזור על עצמי, אם הוא לא רוצה להשאר, הוא יעזוב. הסיבות ותירוצים משניים, דיונים בבית משפט גם כן. חופש העיסוק יותר חזק מחוזה. הוא בטח יגרד תירוצים...מלחמה, אולמות ריקים מקהל ועוד ירקות...
חבל...
-
- קיבל.ה 803 לייקים
טוב הגנתית וכו׳….רק הפועל כתב:לא חושב שחסר כאלה , יש לך את קבוקלו שהוא גם טוב הגנתית והתקפית , צריך שחקן סטייל בנטיל רק יותר טובהכי אדום שיש כתב: ↑04 נובמבר 2024, 21:51 להפועל יש מספיק סקוררים בקבוצה.
מזכיר לי 2 שחקנים במחלקת הכדורגל פעם. שיחקו על אותה עמדה: האחד טוב הגנתית והשני התקפית

-
- קיבל.ה 508 לייקים
אויש נו. אם פיבא היו אנטישמים דינך היה כדין רוסיה.indiferent כתב: ↑04 נובמבר 2024, 22:10אל תתפלא, חסר תירוצים? וכאילו שלאנטישמים בפיב"א תהיה בעיה לקבל את התירוצים שהכלב אכל את שיעורי הבית....בני12 כתב: ↑04 נובמבר 2024, 18:09ממתי אולמות ריקים זה תירוץ להפרת חוזה ?indiferent כתב: ↑04 נובמבר 2024, 18:04 ...אני אחזור על עצמי, אם הוא לא רוצה להשאר, הוא יעזוב. הסיבות ותירוצים משניים, דיונים בבית משפט גם כן. חופש העיסוק יותר חזק מחוזה. הוא בטח יגרד תירוצים...מלחמה, אולמות ריקים מקהל ועוד ירקות...
חבל...
-
- קיבל.ה 1776 לייקים
דבר אחד אני לא מבין
במשחק ברביעי הוא חגג את הסלים שהוא קלע,וגם סלים של שחקנים האחרים.
באותו משחק הוא נראה כל כך שמח להיות חלק מהקבוצה הזאת.
איך הכול השתנה בפחות מ24 שעות?
במשחק ברביעי הוא חגג את הסלים שהוא קלע,וגם סלים של שחקנים האחרים.
באותו משחק הוא נראה כל כך שמח להיות חלק מהקבוצה הזאת.
איך הכול השתנה בפחות מ24 שעות?
-
- קיבל.ה 2440 לייקים
כוחו של הכסף , אגב בראיון לבלגרד עופר אמר שאם היה מדבר איתו לפניי היה משווה את השכר להצעה של הכוכב ואפילו עובר אותה
נערך לאחרונה על ידי רק הפועל ב 04 נובמבר 2024, 23:18, נערך פעם 1 בסך הכל.