נו, ושנה שעברה ירדנו ליגה???
אגב, גם אתה שנה שעברה כתבת את הדברים שאתה כותב השנה ("אנחנו בדרך לליגת המשנה, אין ספק").
תזכיר לי רגע שוב, ירדנו ליגה בסוף?
נו, ושנה שעברה ירדנו ליגה???
בעונה הקודמת? שער עצמי?רק הפועל כתב:כן כי בעונה הקודמת ירדנו , ההפסד הזה מזעזע בלי קשר לעניין ההשארות בליגה שכרגע זה בכלל לא על הפרק
חחח מה היה חסר? שער עצמי?teknoboy כתב:נו, ושנה שעברה ירדנו ליגה???
אגב, גם אתה שנה שעברה כתבת את הדברים שאתה כותב השנה ("אנחנו בדרך לליגת המשנה, אין ספק").
תזכיר לי רגע שוב, ירדנו ליגה בסוף?
אתה לא יכול לדבר כאילו שהעונה שעברה הוכיחה שאתה צודק בנבואות ירידת ליגה שלך, כי טעית ולא ירדנו ליגה.
לצערנו הרב מאד , ה"קלישאות" שלי בינתיים מוכיחות עצמן.זו המציאות העצובה.teknoboy כתב:אתה לא יכול לדבר כאילו שהעונה שעברה הוכיחה שאתה צודק בנבואות ירידת ליגה שלך, כי טעית ולא ירדנו ליגה.
אם אתה רוצה להגיד ש"במזל נשארו וכמו שזה נראה נצטרך מזל גם השנה", אז תכתוב משהו כזה במקום הקלישאות הנבובות שאתה זורק לנו פה כל שבוע, אחרי כל משחק, מאז היום שנרשמת לפורום בערך.
אנחנו נראים כמו קלישאה, אז איך לא תתייחס אלינו כקלישאה?De Niro כתב: ↑26 ספטמבר 2023, 23:34לצערנו הרב מאד , ה"קלישאות" שלי בינתיים מוכיחות עצמן.זו המציאות העצובה.teknoboy כתב:אתה לא יכול לדבר כאילו שהעונה שעברה הוכיחה שאתה צודק בנבואות ירידת ליגה שלך, כי טעית ולא ירדנו ליגה.
אם אתה רוצה להגיד ש"במזל נשארו וכמו שזה נראה נצטרך מזל גם השנה", אז תכתוב משהו כזה במקום הקלישאות הנבובות שאתה זורק לנו פה כל שבוע, אחרי כל משחק, מאז היום שנרשמת לפורום בערך.
בדיוק כמו שהוכיחו את עצמן בעונה שעברה, כשירדנו ליגה בדיוק כמו שאמרת.De Niro כתב: ↑26 ספטמבר 2023, 23:34לצערנו הרב מאד , ה"קלישאות" שלי בינתיים מוכיחות עצמן.זו המציאות העצובה.teknoboy כתב:אתה לא יכול לדבר כאילו שהעונה שעברה הוכיחה שאתה צודק בנבואות ירידת ליגה שלך, כי טעית ולא ירדנו ליגה.
אני מסכים איתך, כתבתי, אין לי טענות לשחקנים, אין לי טענות למאמן, אין לי טענות לחן סול.
אתה יודע זה מצחיק.נשארנו ליגה במזל.teknoboy כתב:בדיוק כמו שהוכיחו את עצמן בעונה שעברה, כשירדנו ליגה בדיוק כמו שאמרת.De Niro כתב: ↑26 ספטמבר 2023, 23:34לצערנו הרב מאד , ה"קלישאות" שלי בינתיים מוכיחות עצמן.זו המציאות העצובה.teknoboy כתב: אתה לא יכול לדבר כאילו שהעונה שעברה הוכיחה שאתה צודק בנבואות ירידת ליגה שלך, כי טעית ולא ירדנו ליגה.
מהצד שלי זה נראה שאתה מכניס את עצמך לעמדה שבה אתה רוצה שנרד ליגה, רק כדי להגיד אחר כך "אמרתי לכם".
מותר לך תמיד, וגם עכשיו, לכתוב שאתה חושב שאנחנו הולכים\עלולים\בסכנה של לרדת ליגה.
לא כי בינואר - ברצלונה
תגיד שנה שעברה היה שלב שהיית קרוב למקום שיורד ליגה פחות מ 3 נק'?
אין על גולדהאר הגביר. איזה תרגיל. תפס אותם בביצים. שלב הבא הוא יטפל בגזענות שלהם.
גם אני הבנתי את זה בשנים האחרונות.Giovanni Giorgio כתב:מה שהכי מפריע לי שזה לא כואב לי יותר
היום השילוב של התבוסה, עם יחס המשטרה בכניסות וכל הבלאגן עם האולטראס הביא אותי לתחושות שלא הכרתי
פתאום הבנתי איך אוהדים טובים מפסיקים לבוא ואיך שושלות של אהדת הפועל נגדעות
בוא נקווה שלא נגיע לפלייאוף העליון ונהיה קבוצה של 7-8, שרחוקה מהקו האדום אבל גם לא תחטוף עוד 2 תבוסות בדרבי ונגד מכבי חיפה (ותחסוך מפגשים עם ביתר ובאר שבע שגם עלולות להיגמר רע).Asafasraf כתב:המשחק היום הוא ביזיון ענק- מהתור האינסופי ועד ליכולת על כר הדשא.
מצד שני, לא צריך להגזים, כי בליגה שלנו יש מספיק קבוצות חלשות, כשגם עם הסגל הזה פחות מפלייאוף עליון זה יהיה כישלון.
Sent from my iPhone using Tapatalk
1. נשארנו ליגה במזל, ממש במקרה. חצי נס. אין ספק בכך בכלל.De Niro כתב:אתה יודע זה מצחיק.נשארנו ליגה במזל.
אחרי שאימנו שלושה מאמנים והחליפו לא מעט שחקנים.ואתה טוען שלא הייתי צריך לרשום שאנחנו בדרך לירידת ליגה? מה עוד צריך לקרות כדי שיותר לי לרשום דבר כזה?
עם מי שכותב שאני רוצה לומר "אמרתי לכם" אין לי שיח.
כשהם משחקים נגד ריינה ואיסלנדים הם לא משחקים אותו דבר כמו שהם משחקים נגדך, זה ההסבר.shaharot כתב: ↑27 ספטמבר 2023, 01:37 אין מה לנתח מקצועי כי כולם היו בני זונות
רק אני לא מצליח להבין איך שחקנים מתחלפים, מאמנים ובעלים ועדיין ברגע שמכבי נותנת את הראשון זה game over ותוך דקות זה כבר 2 ו3 ?? מזה ההפקרות הזאת? עולים למחצית השנייה ותוך 2 דקות עוד גול ממטר!! היו שם 3 שחקנים לבדד 3 מטר מהשער. דקה 47!! זה באמת לא נתפס.
רק השבוע ריינה חטפו דקה 45+8 והצליחו לסיים בתיקו. עוד קבוצה קיקיונית באירופה פיגרה 3-0 מחצית ונגמר 3-2.
עלינו בהרכב הכי חזק שלנו מה ש90% מהאנשים פה רצו וחוץ מהתלהבות של 5 דקות , פשוט לא מצליחים לעבור את החצי.
ועדיין לא הגיוני 9 שנים לא לנצח אותם ולקבל חמישיות ורביעיות בכזו קלות. זו חתיכת אנומליה גם בהתחשב בפערי התקציב והרמה.
די עם החרטות, מכבי שיחקו ב-PIC (מוקדש לאנשים שלפני 15 שנה שיחקו האטריק).DJSavta כתב: ↑27 ספטמבר 2023, 01:44כשהם משחקים נגד ריינה ואיסלנדים הם לא משחקים אותו דבר כמו שהם משחקים נגדך, זה ההסבר.shaharot כתב: ↑27 ספטמבר 2023, 01:37 אין מה לנתח מקצועי כי כולם היו בני זונות
רק אני לא מצליח להבין איך שחקנים מתחלפים, מאמנים ובעלים ועדיין ברגע שמכבי נותנת את הראשון זה game over ותוך דקות זה כבר 2 ו3 ?? מזה ההפקרות הזאת? עולים למחצית השנייה ותוך 2 דקות עוד גול ממטר!! היו שם 3 שחקנים לבדד 3 מטר מהשער. דקה 47!! זה באמת לא נתפס.
רק השבוע ריינה חטפו דקה 45+8 והצליחו לסיים בתיקו. עוד קבוצה קיקיונית באירופה פיגרה 3-0 מחצית ונגמר 3-2.
עלינו בהרכב הכי חזק שלנו מה ש90% מהאנשים פה רצו וחוץ מהתלהבות של 5 דקות , פשוט לא מצליחים לעבור את החצי.
למה זה לא הגיוני? 9 שנים הקבוצה שלנו נראית כמו זבל, דווקא לא ממש מריח לי כמו אנומליה.Hapolo כתב: ↑27 ספטמבר 2023, 02:18ועדיין לא הגיוני 9 שנים לא לנצח אותם ולקבל חמישיות ורביעיות בכזו קלות. זו חתיכת אנומליה גם בהתחשב בפערי התקציב והרמה.
אין ספק שיש פה עניין מנטלי, כי כמו שמכבי יעלו בשיא שלהם מולך זה צריך לעבוד גם לצד שני, ומשום מה לא רק שהרמה שלנו לא עולה היא יורדת לרמה שאנחנו לא מסוגלים לחבר 3 מסירות. שחקני ההתקפה חסרי אונים כי הם מבודדים מקדימה ומקבלים הרחקות וישר מתנפלים עליהם 2-3 שחקנים. מה לאיוס יכול לעשות במצב כזה? גם אם הוא עובר שחקן אין לו למי למסור זה הרגיש כאילו אנחנו משחקים עם 9 שחקנים. ושחקני הגנה גם חסרי אונים, נתונים ללחץ בלתי פוסק ומלא שטחים ריקים באיזורים מסוכנים.
אם אתם חושבים שנגד ביתר ונתניה מכבי עולים לטיול אז אתם טועים, פשוט הקבוצות האלה עולות לשחק עם ביצים מולם ולא מאפשרות להם את העליונות המוגזמת הזו, לפחות לא באופן ובתדירות שאנחנו מאפשרים להם
לא הבנתי- למה הם מולנו במוטיבצית שיא ואנחנו לא? אצלנו רואים בזה משחק שגרתי?DJSavta כתב: ↑27 ספטמבר 2023, 04:09למה זה לא הגיוני? 9 שנים הקבוצה שלנו נראית כמו זבל, דווקא לא ממש מריח לי כמו אנומליה.Hapolo כתב: ↑27 ספטמבר 2023, 02:18ועדיין לא הגיוני 9 שנים לא לנצח אותם ולקבל חמישיות ורביעיות בכזו קלות. זו חתיכת אנומליה גם בהתחשב בפערי התקציב והרמה.
אין ספק שיש פה עניין מנטלי, כי כמו שמכבי יעלו בשיא שלהם מולך זה צריך לעבוד גם לצד שני, ומשום מה לא רק שהרמה שלנו לא עולה היא יורדת לרמה שאנחנו לא מסוגלים לחבר 3 מסירות. שחקני ההתקפה חסרי אונים כי הם מבודדים מקדימה ומקבלים הרחקות וישר מתנפלים עליהם 2-3 שחקנים. מה לאיוס יכול לעשות במצב כזה? גם אם הוא עובר שחקן אין לו למי למסור זה הרגיש כאילו אנחנו משחקים עם 9 שחקנים. ושחקני הגנה גם חסרי אונים, נתונים ללחץ בלתי פוסק ומלא שטחים ריקים באיזורים מסוכנים.
אם אתם חושבים שנגד ביתר ונתניה מכבי עולים לטיול אז אתם טועים, פשוט הקבוצות האלה עולות לשחק עם ביצים מולם ולא מאפשרות להם את העליונות המוגזמת הזו, לפחות לא באופן ובתדירות שאנחנו מאפשרים להם
גם אם מכבי לא נראו משהו מיוחד לאורך התקופה, קח סגל שלנו מול סגל שלהם בכל זמן נתון בתקופה הזו, שלהם טוב משמעותית כמעט בכל עמדה.
זה שאנחנו גרועים בכדורגל אני יודע כבר, ראיתי את זה גם במשחקים הקודמים, זה שלא הפסדנו לב"ש למשל זה די בפוקס, ויכולנו לחטוף שערים ואולי אפילו להפסיד גם במשחקים האחרים.
לקבוצה יש חולשות בולטות מאוד כמו חוסר (עד כדי מצב אנוש) במגנים משני הצדדים, קשר אמצע נורמלי במקום איינבינדר שפרש ולא הודיע, וחלוץ (זה ככה על רגל אחת).
על מנטלי אפשר לדון, הטיעון סביר אבל בהתחשב בעובדה שבתקופה הנתונה כל הסגל שלנו ושלהם התחלף (כמה פעמים אפילו, כולל הצוות המקצועי ואפילו הבעלים), קצת מוזר לדעתי.
זה לא שהם עולים לטיול נגד ביתר/נתניה/ריינה/..., זה שנגדך יש להם פי אלף מוטיבציה, היום גם ממש היה ניכר שיותר מוטיבציה מהשחקנים שלנו, שאחרי השער הראשון נשברו מנטלית באופן ממש מביך.
למרות זאת, היום פחות התרשמתי מאיך שהם נראו ויותר ראיתי שהם פשוט יודעים לנצל את המאצ'אפים הנוראיים שסיפקנו להם (האגפים בעיקר, אבל האמצע החלש שלנו זה ברמת ההזוי), תוסיף לזה את העובדה שהתירוץ לשחקנים שיש לנו לא טובים בכדורגל ותקבל מה שקיבלנו.
בכל מקרה, כשמסתכלים על תקופה כזו ארוכה אני מסכים שאמורות להיות עליות ומורדות, וזה לא שביתר או קטמון זה קבוצות מדהימות, מדובר על סטטיסטיקה.
אני יכול להבין איך דבר כזה יכול להיראות כמו אנומליה, אבל אני חושב שהעניין הוא שאנחנו קבוצה פחות טובה מהם לרוב, אם לא כל אורך התקופה, הסתברותית זה לא כזה מופרך שנפסיד להם את רוב המשחקים בה.
אם היינו מפסידים את כל המשחקים הייתי מסכים איתך ב-100% שזה כבר ברמת האנומליה.
עוד נקודה קריטית, למאמנים שלנו לאורך התקופה יש חלק גדול בסיפור הזה, עם כל מיני ניסויי התאבדות כאלה ואחרים שהובילו אותנו לתבוסות.
אגב מאז רב"ש (עונת 13/14) לא היה לנו מאמן נורמלי וסביר שהעמיד קבוצה שבאמת ראויה לניצחון דרבי, אפילו כשכמעט הצלחנו לעשות את זה.
תוסיף לכל זה את העובדה שההבדלים התקציביים מאוד משמעותיים בכדורגל של העידן הנוכחי, אין מה לעשות.
אז יש כאן צירוף של כמה דברים: תקציב, שחקנים, צוות מקצועי, מנטליות ומזל.
כשלוקחים את כל אלה בחשבון שוב מגיעים למצב שבו זה לא מופרך להפסיד להם לאורך תקופה ארוכה.
יש הפתעות בכדורגל, והלוואי שאתבדה אני אהיה הכי שמח לאכול את הכובע.
שלא תחשוב שאני לא עצוב מכל זה, אבל אי אפשר להתעלם ולחשוב שזה סתם טעות בסטטיסטיקה.
זה שקרDJSavta כתב: ↑27 ספטמבר 2023, 01:44כשהם משחקים נגד ריינה ואיסלנדים הם לא משחקים אותו דבר כמו שהם משחקים נגדך, זה ההסבר.shaharot כתב: ↑27 ספטמבר 2023, 01:37 אין מה לנתח מקצועי כי כולם היו בני זונות
די עם החארטה הזו.DJSavta כתב: ↑27 ספטמבר 2023, 01:44כשהם משחקים נגד ריינה ואיסלנדים הם לא משחקים אותו דבר כמו שהם משחקים נגדך, זה ההסבר.shaharot כתב: ↑27 ספטמבר 2023, 01:37 אין מה לנתח מקצועי כי כולם היו בני זונות