לאיוס יחסינו לאן
-
- קיבל.ה 270 לייקים
יאללה עוד שחקן שפיתחנו למכבי , ביי.
אגב העליית שכר שלו בשנתיים האחרונות לעומת מה שהוא נותן על המגרש לא פחות ממדהים, רק בכדורגל.
אגב העליית שכר שלו בשנתיים האחרונות לעומת מה שהוא נותן על המגרש לא פחות ממדהים, רק בכדורגל.
-
- קיבל.ה 35 לייקים
כארם זועבי עוד לא חגג 18 לדעתי... אם לאיוס היה בגילו היה נמכר ב5 מליון יורו. טאג'י הזה באמת עסק קצת מוזר.. מכבי נתניה כבר שנים מוכרת קשרים אחוריים ביוקר..נכנס כסף מאיתן אזולאי מנסים למצוא יורש ומוכנים לשלם.
לאיוס בן 24, עם 5 גולים ב2 עונות וירידת ליגה... השארת אצלך עוד 20 אחוז (שלדעתי לא יניבו עוד הרבה) ו200 אלף יורו בבונוסים.. לא עסקה רעה
- כרובית
- קיבל.ה 1004 לייקים
לא חייב להפוך אותו לגרוע, הוא שחקן טוב וחבל שהוא הלך ודווקא למכבי
כאילו הוא חתיכת מזדיין כי לא רצה להיות פה ועשה פרצופים ואני מאחלת לו רק כישלון אבל זה שעבר למכבי לא אומר שהוא לא שחקן טוב
כאילו הוא חתיכת מזדיין כי לא רצה להיות פה ועשה פרצופים ואני מאחלת לו רק כישלון אבל זה שעבר למכבי לא אומר שהוא לא שחקן טוב
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
המציאות 6932 - טכנית לצורר 0
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 230 לייקים
מהשחקנים המעצבנים ביותר. היה רעל בחדר הלבשה. למרות שהוא מוכשר, לדעתי כשהוא שיחק הוא היה השחקן שגרם לנו להכי הרבה נזק, וזה היה חתיכת אתגר.
עושה פרצופים, עושה לחץ בכאילו, מעדיף תמיד את הפעולה האישית, לא עושה הגנה, אינטיליגנצית משחק נמוכה, משדר שליליות תמידית, ולא מוכן לקבל כדור לשטח.
מניח שבקבוצה כמו מכבי שמשחקת לרוב לרגל ולא לשטח, ועם מגן תוקף שיעזור לו לבטל את ה2 על 1 שעשו לו בהפועל הוא יתן יותר. ובכל זאת, הוא לא יתן להם מספרים מדהימים. מהמר על פחות מ15 בישולים + שערים. אם הוא יהיה שחקן הרכב שם הם בבעיה.
עושה פרצופים, עושה לחץ בכאילו, מעדיף תמיד את הפעולה האישית, לא עושה הגנה, אינטיליגנצית משחק נמוכה, משדר שליליות תמידית, ולא מוכן לקבל כדור לשטח.
מניח שבקבוצה כמו מכבי שמשחקת לרוב לרגל ולא לשטח, ועם מגן תוקף שיעזור לו לבטל את ה2 על 1 שעשו לו בהפועל הוא יתן יותר. ובכל זאת, הוא לא יתן להם מספרים מדהימים. מהמר על פחות מ15 בישולים + שערים. אם הוא יהיה שחקן הרכב שם הם בבעיה.
-
- קיבל.ה 213 לייקים
WINWIN
גם דחפנו למכבי את הקונטרה לעסקת רייכרט
וגם @טכנית לארז תיכף יצא במינפיסט התנצלות והשתפכות
( כן כן חצי הכוס המלאה וזה )
גם דחפנו למכבי את הקונטרה לעסקת רייכרט
וגם @טכנית לארז תיכף יצא במינפיסט התנצלות והשתפכות
( כן כן חצי הכוס המלאה וזה )
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
להבנתי, הכסף הולך למינצברג.Xavi כתב:עצם זה שאנחנו מוכרים להם ישירות מראה מה ההנהלה המסריחה הזאת עשתה לנו
וזה מבלי להיכנס בכלל לסכומים ומה יעשו עם הכסף
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 939 לייקים
הושמט הפרט שהוא יערוך ברית מילה לפני החתימה על החוזה, לדרישת הגביר מיטש.
-
- קיבל.ה 1070 לייקים
- בז'רנו
- קיבל.ה 706 לייקים
לאיוס פותח היום בהרכב של מכבי.
קרע כפול בצולבת ובצידית יתקבל בברכה
קרע כפול בצולבת ובצידית יתקבל בברכה
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
נסתפק גם בקרע במיניסקוס
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 213 לייקים
לאיוס, זהבי, דוידה רז שלמה ויחזקאל, אני לא בטוח אם לצחוק או לבכות
- Red Wolf
- קיבל.ה 801 לייקים
זה מראה יותר על כמה הליגה חלשה מאשר כל דבר אחר
יחזקאל היחיד שכנראה שווה משהו
דוידיה עדיין משחק עם רגל אחת
עוד כמה שנים הוא יהיה גם פחות מהיר ותראה אותו במקרה הטוב במכבי נתניה
רז שלמה, לא לוקח אותו ללאומית, עדיין שחקן של גול למשחק
זהבי בעונה האחרונה שלו במכבי, עדיין ווינר אבל נותן הרבה פחות מבעבר
לאיוס, בוא נראה איך הוא ישתלב שם, במיוחד כשיהיה טיפה קשה, אם ילמדו אותו למסור בזמן אז הוא יהיה שחקן גדול, תחושה אישית, הוא סתום מידי בשביל ללמוד משהו חדש בגיל הזה
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
בפעם הראשונה שזהבי יצעק על לאיוס כי הוא לא מוסר והוא יורד לחדר הלבשה בוכה ועושה ברוגז ברוגז לעולם שולם שולם אף פעם.Red Wolf כתב: ↑07 אוגוסט 2024, 10:28זה מראה יותר על כמה הליגה חלשה מאשר כל דבר אחר
לאיוס, בוא נראה איך הוא ישתלב שם, במיוחד כשיהיה טיפה קשה, אם ילמדו אותו למסור בזמן אז הוא יהיה שחקן גדול, תחושה אישית, הוא סתום מידי בשביל ללמוד משהו חדש בגיל הזה
לאיוס שחקן רגיש ונעלבי.
ועם כל זה אני עדיין חושב שהמערכת של מכבי מספיק חזקה כדי לייצר ממנו הרבה יותר ממה שאנחנו קבלנו ממנו
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
-
- קיבל.ה 213 לייקים
הכל יחסית בחיים, אתה חושב שהסגל של חיפה יותר טוב ?
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
-
- קיבל.ה 213 לייקים
נקודה מעניינת, אם ככה אתה חושב אז יש משהו בטענה שלך.
אני חולק עליך בייחוד שלחיפה יש כבר 4 זרים וסגל שרץ ולמכבי יש זר 1 סגל חדש ומאמן חדש, הכל שם עוד צריך להתחבר
חיפה נחלשו ללא ספק מהעזיבה של חלאילי שזה לא שחקן שיש לו תחליף ( הפתיע אותי שהם לא התאבדו על אצילי)
מכבי נחלשו מאוד עם העזיבה של מילסון שגם לו אין תחליף ועם ההחלשות של זהבי, שכנ' ישחק פחות השנה
מי נחלשה יותר? נראה
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
חיפה גם הרשימו נגד באר שבע , אין לי מושג מה קרה להם נגד הקבוצה מאזרבייגאן שספגו שם 3 0 ( גם מכבי היו חלשים מאוד נגד הקבוצה מהמקום האחרון בליטא ובקושי ניצחו שם )
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
להתאבד על אצילי זה אומר לשלם 2 מיליון יורו מס, לפני השכר של אצילי.ההוא מפעם כתב:נקודה מעניינת, אם ככה אתה חושב אז יש משהו בטענה שלך.
אני חולק עליך בייחוד שלחיפה יש כבר 4 זרים וסגל שרץ ולמכבי יש זר 1 סגל חדש ומאמן חדש, הכל שם עוד צריך להתחבר
חיפה נחלשו ללא ספק מהעזיבה של חלאילי שזה לא שחקן שיש לו תחליף ( הפתיע אותי שהם לא התאבדו על אצילי)
מכבי נחלשו מאוד עם העזיבה של מילסון שגם לו אין תחליף ועם ההחלשות של זהבי, שכנ' ישחק פחות השנה
מי נחלשה יותר? נראה
בכאלה מספרים, שחר מקזז את הרווח מהמכירה של חלאיילי.
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
זהבי שחקן עם מספרים אדירים.Red Wolf כתב:זה מראה יותר על כמה הליגה חלשה מאשר כל דבר אחר
אני רק מקווה שלאיוס יכשל שם.
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
אני רואה שאת פרחי הם כבר השאילו.
שיהיה בהצלחה להישאם על הקווים.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
הלוואי שיכולנו להשאיל את כל הפוטנציאלים הצעירים שלנו ושהיו לנו במקומם שחקני כדורגל בשלים, מאמין שהיינו היום בליגת העל.טכנית לארז כתב: ↑12 אוגוסט 2024, 13:51 אני רואה שאת פרחי הם כבר השאילו.
-
- קיבל.ה 213 לייקים
אתה ממש מביך עם הניתוק שלך מהמציאות.טכנית לארז כתב: ↑12 אוגוסט 2024, 13:51 אני רואה שאת פרחי הם כבר השאילו.
ועוד יותר מביך עם הזלזול שלך בעצמך ובנו שאני אדפדף אחורה ויביא את הציטוטים שלך או שאתה מספיק בוגר להגיד סליחה טעיתי
-
- קיבל.ה 230 לייקים
תכלס, אם הוא בא עם מוטיבציה וירד לו האף, יש מצב שהוא יכול להיות ההבדל בין עוד עונה בלאומית או לא.
-
- קיבל.ה 950 לייקים
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
-
- קיבל.ה 213 לייקים
התרעת מציאות, הוא נרכש במיליון יורו ו 370 אלפי יורו עושים דרכם ישירות לחשבון הבנק שלו כל שנה.
מבחינה מקצועית לאיוס סיים בדיוק עכשיו משחק בהרכב הפותח בשלב הבתים בליגה האירופאית אז באיזה סרט אתה רואה אותו חוזר לליגה הארצית שלנו ואותנו משלמים על זה.
* אני לא אתפלא אם מכבי היו שמחים לבטל את העיסקה הזאת כי התרומה שלו שם אפסית, אבל הוא מבחינתו תפס את אלוהים בביצים
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 519 לייקים
מי ?
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
טל בן חיים החלוץ פנוי?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- בז'רנו
- קיבל.ה 706 לייקים