למה?
אתה באמת חושב שסניור יתרום לך?
אתה באמת חושב שכדאי שרן ישאר ויתייבש?
הם לא בשלים כרגע, והם חייבים לשחק!
אצלנו אין להם מקום, לשבח שחקן זה לא אצלך, זה לתת לו ללמוד מטעויות במועדון אחר ולא על בשרך, לא מצליח למה אני צריך סגל של 30 שחקני נוער
למה?
לא למדת ממקרה אזוגי ואופק ביטון?shaolin232 כתב: ↑30 יולי 2023, 21:31למה?
אתה באמת חושב שסניור יתרום לך?
אתה באמת חושב שכדאי שרן ישאר ויתייבש?
הם לא בשלים כרגע, והם חייבים לשחק!
אצלנו אין להם מקום, לשבח שחקן זה לא אצלך, זה לתת לו ללמוד מטעויות במועדון אחר ולא על בשרך, לא מצליח למה אני צריך סגל של 30 שחקני נוער
כן בוא נקבל 4-0 במחצית אחלה הרכב.בן לוז כתב: ↑01 אוגוסט 2023, 09:05 אם ציבוטה מגיע ונשארים עם קו 3 הייתי משחק ככה:
---------------זובאס-------------
--------ישראלוב בלוריאן פאסי-------
קאיונדו--------------------- ציבוטה
------------רודריגז בונה-----------
-------------- אלטמן -------------
----------- לאיוס אוזבולט --------
ספסל:
ברנס, אזוגי, ארצל, גורפינקל, אייבי, רמות, גאנם, גונזאלס
סניור, סאלם, רן בנימין , ארי כהן להשאלה
לדעתי אתה יכול לשחק ככה נגד 60-70 אחוז מהליגה.האדס כתב: ↑01 אוגוסט 2023, 09:57כן בוא נקבל 4-0 במחצית אחלה הרכב.בן לוז כתב: ↑01 אוגוסט 2023, 09:05 אם ציבוטה מגיע ונשארים עם קו 3 הייתי משחק ככה:
ספסל:
לדעתי אין מצב שנשחק עם קו 5 איתו.בן לוז כתב: ↑01 אוגוסט 2023, 09:05 אם ציבוטה מגיע ונשארים עם קו 3 הייתי משחק ככה:
ספסל:
אוז'בולט ידוע ונכון.רדפוקס כתב: ↑03 אוגוסט 2023, 14:19 בספורט 5 מפרסמים את בכירי המשתכרים בהפועל:
עומרי אלטמן - 300 אלף יורו (מוגזם והזוי)
חוסה רודריגס - 300 אלף יורו (ידענו כבר)
מאוויס צ'יבוטה - 260 אלף יורו (בחיפה הרוויח 300, ירד בתנאים)
הישאם לאיוס - 250 אלף יורו (בעונה השניה השכר קופץ ל-325 אלף יורו ו-370 אלף יורו) (מטורף איזה צ'ופר הוא קיבל, להערכתי ישב על חוזה של מתחת ל-140 אלף לפני)
אלן אוז'בולט - 225 אלף יורו (ידענו כבר, החוזה היקר ביותר בתקופת ניסנוב)
מאיפה לך? אתה עובד בבקרה?555 כתב: ↑03 אוגוסט 2023, 14:23אוז'בולט ידוע ונכון.רדפוקס כתב: ↑03 אוגוסט 2023, 14:19 בספורט 5 מפרסמים את בכירי המשתכרים בהפועל:
הישאם לאיוס - 250 אלף יורו (בעונה השניה השכר קופץ ל-325 אלף יורו ו-370 אלף יורו) (מטורף איזה צ'ופר הוא קיבל, להערכתי ישב על חוזה של מתחת ל-140 אלף לפני)
אלטמן לא נכון.
חוסה נכון.
צ'יבוטה כנראה.
לאיוס לא נכון.
אני קורא תגובות שלו משנה שעברה והגעתי למסקנה שהוא פשוט טרול.רדפוקס כתב: ↑03 אוגוסט 2023, 14:28מאיפה לך? אתה עובד בבקרה?555 כתב: ↑03 אוגוסט 2023, 14:23אוז'בולט ידוע ונכון.רדפוקס כתב: ↑03 אוגוסט 2023, 14:19 בספורט 5 מפרסמים את בכירי המשתכרים בהפועל:
אלטמן לא נכון.
חוסה נכון.
צ'יבוטה כנראה.
לאיוס לא נכון.
הגיע הזמן שתסביר על סמך מה אתה רושם דברים כעובדה, אחרת איזו סיבה יש למישהו להתייחס אליך ברצינות יותר מאשר כתבי ספורט שמעורים בפרטים ומול המועדון?
המציאות לא מתיישבת עם האג'נדה?555 כתב: ↑03 אוגוסט 2023, 14:23אוז'בולט ידוע ונכון.רדפוקס כתב: ↑03 אוגוסט 2023, 14:19 בספורט 5 מפרסמים את בכירי המשתכרים בהפועל:
אלטמן לא נכון.
חוסה נכון.
צ'יבוטה כנראה.
לאיוס לא נכון.
מעבר לזהרדפוקס כתב: ↑03 אוגוסט 2023, 14:28מאיפה לך? אתה עובד בבקרה?555 כתב: ↑03 אוגוסט 2023, 14:23אוז'בולט ידוע ונכון.רדפוקס כתב: ↑03 אוגוסט 2023, 14:19 בספורט 5 מפרסמים את בכירי המשתכרים בהפועל:
אלטמן לא נכון.
חוסה נכון.
צ'יבוטה כנראה.
לאיוס לא נכון.
הגיע הזמן שתסביר על סמך מה אתה רושם דברים כעובדה, אחרת איזו סיבה יש למישהו להתייחס אליך ברצינות יותר מאשר כתבי ספורט שמעורים בפרטים ומול המועדון?
טוב עכשיו הוא יעלם
אלטמן 220
תמיד אותו הדבר איתך פשוט יצור תחת.
איפה ראית את טוויזר?
אמרו לו שהוא לא בתוכניות ושיחפש קבוצה, לא שיחררו
לא מעדיף אף אחד מהם, בעיניי שלושתם לא משתמשים שתורמים פה לשיח.אוגוסטוס היל כתב: ↑03 אוגוסט 2023, 16:26 מעדיף את 555 כל יום לעומת הלוטוס הלבן (שבניגוד למה שכתבו פה איפשהו, הוא בכלל לא דומה לדה נירו. דה נירו סבבה של משתמש. מבקר אבל ענייני)
זה לא הניסנובס הרוכלים שיש שחקן שהם לא רוצים אז ידיחו אותו מכל פעילות ויעשו עליו חרם
חותם על ההרכב הזה, למרות שאין לדעת איך יהיה צ'יבוטה בימין.זיטו כתב: ↑04 אוגוסט 2023, 01:44 כנראה נשחק 5-3-2 או 4-3-3, אבל אני חולם על הרכב כזה:
-----------------זובאס-------------------
--גורפי-----בלוריאן----פאסי/ישראלוב--אזוגי--
------------אל-ים-----רודריגז--------------
-----------------אלטמן-------------------
----לאיוס----------------------צ'יבוטה-----
----------------אוז'בולט-------------------
למרכז יש תחליפים בדמות בונה ואייבינדר
להתקפה יש כרגע את גאנם, רמות וסניור
להגנה יש את קאיונדו וחסר מגן ימני
כל מילה.אדום ותיק כתב:הדיון הנכבד על שיטת משחק וכו נחמד מאד, אבל
אותי מאד מטריד (ואני מקווה שגם את הנהלתנו החדשה והצוות המיקצועי) שבעוד כ 20 יום נפתחת הליגה.
יש לנו 4 מחזורים קשים מאד ופוטנציאל ל 1-2 נקודות מה 12.
והשחקנים שאמורים להיות המובילים העיקריים אצלנו בסגל - פצועים, לא חתומים וכו. רובם לא עשו הכנה טובה לעונה.
בקיצור עד עכשיו 20 יום פני הפתיחה הצוות המיקצועי לא ראה איך ההרכב הראשון מתפקד!
משחקי גביע הטוט הם משחקי אימון רשמיים אמנם והם אמורים להריץ את ההרכב לצד ניסיונות כאלה ואחרים.
מקווה מאד שרק אני הוא זה שרואה שחורות (או אפור כהה) לעתיד, והמציאות תהייה הרבה יותר טובה.
מה עושים,
מפסיקים לשחק בכאילו יש זמן , נכנסים למוד חרום ומתחילים ל"התאבד" על כל דבר ניהולי שניתן לעשות!
האמצע שלנו חלש הגנתית.אדום ותיק כתב:אין "מערך הגנה" יש משחק הגנה של כל הקבוצה. זה לארק שלא סגורים על הצוות בחוליה האחורית, גם בחוליית הקישור וההתקפה הכל פתוח.
משחק הגנה עיקרו הוא תיאום בין השחקנים ואז אתה משאיר אופציות סבירות לעקוץ. כמו שאבוקסיס משחק , ההפסד של ביתר אתמול זאת היתה דוגמה מה קורא כשאין מספיק זמן להכנה ותיאום.
מה אתה חושב שאפשר לעשות כששחקנים פצועים, להכשיר אותם בדרכים שהמדע עוד לא מכיר?אדום ותיק כתב: ↑04 אוגוסט 2023, 11:25 הדיון הנכבד על שיטת משחק וכו נחמד מאד, אבל
אותי מאד מטריד (ואני מקווה שגם את הנהלתנו החדשה והצוות המיקצועי) שבעוד כ 20 יום נפתחת הליגה.
והשחקנים שאמורים להיות המובילים העיקריים אצלנו בסגל - פצועים, לא חתומים וכו. רובם לא עשו הכנה טובה לעונה.
משחקי גביע הטוט הם משחקי אימון רשמיים אמנם והם אמורים להריץ את ההרכב לצד ניסיונות כאלה ואחרים.
מקווה מאד שרק אני הוא זה שרואה שחורות (או אפור כהה) לעתיד, והמציאות תהייה הרבה יותר טובה.
מה עושים,
מפסיקים לשחק בכאילו יש זמן , נכנסים למוד חרום ומתחילים ל"התאבד" על כל דבר ניהולי שניתן לעשות!
מה אתה מציע? מה אתה היית עושה?De Niro כתב: ↑04 אוגוסט 2023, 11:46האמצע שלנו חלש הגנתית.אדום ותיק כתב:אין "מערך הגנה" יש משחק הגנה של כל הקבוצה. זה לארק שלא סגורים על הצוות בחוליה האחורית, גם בחוליית הקישור וההתקפה הכל פתוח.
משחק הגנה עיקרו הוא תיאום בין השחקנים ואז אתה משאיר אופציות סבירות לעקוץ. כמו שאבוקסיס משחק , ההפסד של ביתר אתמול זאת היתה דוגמה מה קורא כשאין מספיק זמן להכנה ותיאום.
כל חוליית ההגנה (למעט השוער ובלם צעיר) חדשה לחלוטין ולא ברור מה האיכות שלה.
אתה באמת לא יודע?dino כתב: ↑04 אוגוסט 2023, 13:11מה אתה מציע? מה אתה היית עושה?De Niro כתב: ↑04 אוגוסט 2023, 11:46האמצע שלנו חלש הגנתית.אדום ותיק כתב:אין "מערך הגנה" יש משחק הגנה של כל הקבוצה. זה לארק שלא סגורים על הצוות בחוליה האחורית, גם בחוליית הקישור וההתקפה הכל פתוח.
קל שצריך שחקנים עפ ניסיוןdino כתב: ↑04 אוגוסט 2023, 13:11מה אתה מציע? מה אתה היית עושה?De Niro כתב: ↑04 אוגוסט 2023, 11:46האמצע שלנו חלש הגנתית.אדום ותיק כתב:אין "מערך הגנה" יש משחק הגנה של כל הקבוצה. זה לארק שלא סגורים על הצוות בחוליה האחורית, גם בחוליית הקישור וההתקפה הכל פתוח.
אז אולי כדאי לא לעלות לשחק ב4 המחזורים הראשונים.אדום ותיק כתב:הדיון הנכבד על שיטת משחק וכו נחמד מאד, אבל
מה עושים,