הייתי ג'ובניק בחיל חינוך בשירות שדומה לקייטנההאדום הצורר כתב: ↑10 מאי 2023, 16:25עליך זה לא משפיע? גויסת בכוח לצבא? יורים עליך טילים ומפוצצים עליך אוטובוסים באינטרוולים קבועים של זמן? אתה לא יכול לנסוע לרוב השטח מסביבך מחשש שיהרגו אותך? ממש החיים היפים וכיף לכולם, מצב נורמלי. באמת נראה לך שכשחשבו על מקום בו היהודים ירגישו בטוחים חשבו על הזוועה הזאת שמנוהלת על ידי נתניהו וחבריו ממפאי במשך כל כך הרבה שנים, אינסוף מלחמות, גיוס צבאי בכפייה לנצח וחרדה תמידית?ילד בן 6 כתב: ↑10 מאי 2023, 15:27אז מה בדיוק ההבדל הגדול בין מה שאני מדבר עליו לבין החלק המודגש בציטוט הזה?teknoboy כתב: ↑10 מאי 2023, 15:02
1. אני לא מתכוון לחוסר אמון במובן הרגיל (למען האמת, אני לא מצפה ממך לחתום על הסכם עם אף אחד על סמך המילה שלו, לא כל שכן עם אויביך), אלא לעמדה עקרונית של "אין אמונה בערבים".
2. נכון.
3. הצדדים יחליטו איזה פתרון מתאים להם, כשינהלו אחד עם השני דיאלוג של שווים. הזמן שזה ייקח יכול להיות תקופת הרגיעה שדיברת עליה.
בגלל שאני גזען שונא ערבים לשיטתך או וואטבר ? אז תקרא לי גזען שונא ערבים, למי אכפת?
אבל ללכת לפתרון של מדינת כל אזרחיה במצב הנוכחי לא ריאלי בשיט ואני לא מבין מה לעזאזל הבעיה עם שתי מדינות לשני עמים(אם כולם ירצו אחר כך מדינת כל אזרחיה על כל השטח? מה אכפת לי? בכיף)
אבל תמשיכו לשחק לידיים של ביבי כל הזמן ולהיות משת"פים שלו פעם אחר פעם ותמשיכו לירות לעצמכם ברגל, אבל למי אכפת - עליי זה לא משפיע![]()

ה"טילים" האלה זה חתיכות מתכת שלא באמת גורמות נזק אם אתה במרחב מוגן ויש לך התראה מספקת כשאתה גר במרכז.
אין כבר אוטובוסים מתפוצצים, החמאס מקבל מנתניהו כסף וכח וביסס את עצמו בעזה אז אין להם צורך בזה, בנוסף לאסטרטגיה שלהם בזמנו להפסיק עם זה כי הם זוהו עם דעאש בעולם.
לסוע לרוב השטח שסביבי? מה יש לי לעשות בשטחים או בחור התחת המיותר שנקרא ירושלים?