D&3 כתב: ↑20 יולי 2025, 14:14מומלץ מאוד לעבוד על ההסקה הלוגית שלך...צ'ימבויקה כתב: ↑20 יולי 2025, 13:50D&3 כתב: ↑20 יולי 2025, 12:22
ניתוח מציאות כמו הניתוח שלך שקבע ש"אין להם כסף" ועל הצעה על דנילסון "עלוב" ואחרי שעות בודדות החתימו שחקן ב2 מיליון יורו.
או כמו הקפיצה על המציאה שחשבת שהצענו על דיארה הרבה כסף ומיד טנטרום הבושה וחרפה הרגיל עד שגילית שזה בכלל על שחקן של מכבי.
לפי ההיגיון שלך מכבי נכשלו בטירוף עם פטאצ'י בקיץ שעבר כי הם נמרחו עם ההחתמה שלו כל הקיץ, וזה לא שפתאום היה אפשר להביא אותו. ובאר שבע חיכו עד סוף יולי עם קנגוואה, בושה וחרפה. הצוותים המקצועים שהביאו את שני שחקני העונה שעברה בליגה הם חסרי מושג ורק אתה הביאה של אלכס פרגוסון.
בסוף אתה טריק של פוני אחד, לא מביאים לך את הצעצועים שאתה רוצה בקצב שאתה רוצה אז אתה צועק פה הודעה אחרי הודעה פושה וחרפה ומידי פעם יוצא ליצן אחרי שעתיים, או ליצן אחרי שנייה כי הבנת שטיפסת על העץ הלא נכון עם דיארה, או שכתבת פה קודם שההתחתמה של דאפה היא כבר כישלון מקצועי ואפילו כנראה לך זה היה נראה מגוחך אז ערכת את זה (למשהו קצת פחות מגוחך).
יש דרך להעביר ביקורת על הקבוצה, לא חסרות סיבות, ויש נטו לילל בלי הפסקה, פה אתה נכנס לתמונה.
- מעדיף את ניתוח המציאות שלי על ניתוח המציאות שלך שלא מבוסס על המציאות אלא על משאלות לב וספקולציות.
- לפי ההיגיון שלך, אנחנו בהכרח הולכים להנחית פה שחקנים ברמה של פטאצ׳י וקנגוואה, וזאת למה? כי הם הגיעו מאוחר וכי אנחנו צפויים להביא שחקנים מאוחר. אין לך מושג בכלל כמה מתכוונים להשקיע, לא קיבלת שום אינדיקציה על כלום. אתה קורא לי ליצן? אתה רציני?
- במצב הנוכחי, ההחתמה שלו בהחלט כשלון. נקודת הייחוס שלי בניגוד אליך היא המציאות, המצב עכשיו, ההווה.
- אתה זה שנאחז בספקולציות והנחות כדי לשכנע בצדקת דרכך.
- אני אודה בטעות אם יבואו שחקנים ברמה. אבל אם יבואו לפה זרים בינוניים ונגלה ששמו על דאפה את כל הכסף, אתה תהיה הראשון שאחפש.
- אם לא חסרות סיבות, אז מה אתה רוצה ממני? מפריע לך שאני מיילל מדי? לכל אחד יש את הדרך שלו.
- בתכלס, אתה חושב שהכל מושלם ויהיו זרים אש, ולך אני אחכה בפינה אם נגלה שמשהו לא עבד בתיאוריה שלך. אל תגיד אחכ שהתכוונת למשהו אחר.
פטאצי וקנגאווה היו דוגמאות לשחקנים שהגיעו לפה אחרי התאריך של היום רק לפני ששנה, היו פנויים לפני, משמע הן היו רכש כישלוני של הקבוצות שלנו, לפי מה שאתה כותב פה, ובפועל הן היו שתיים מהרכישות היותר טובות של השנים האחרונות.
זאת אומרת שהלוגיקה שלך היא כבר כושלת, בלי קשר להאם הפועל תביא בסוף שחקנים טובים או לו.
בשום שלב לא כתבתי שהכל יהיה מושלם, זה לא יודע מה אתה הולך לעשות אחר כך אבל כבר עכשיו אתה ממציא ומסלף.
אני אגלה לך סוד, אפילו אם יביאו לפה את דנילסון ודיארה ועוד שלושה זרים כאלה , ואפילו אם היו עושים את זה ביוני, לא בטוח שהיינו מצליחים העונה להתברג לפלייאוף העליון. ויכול להיות שנביא רק זרים בינונים א-לה פלקאו ונסיים את העונה עם כרטיס לאירופה.
לפני שאתה מחלק ציונים על הסקות אני ממליץ לך לקרוא שוב את מה שכתבתי לך.
אתה השמעת שוב את הדעה שלך במילים אחרות, אתה לא הגבת בכלל למה שכתבתי לך.
ואני שוב אומר, את הלוגיקה שלי אני שם על השולחן עכשיו ולא בתאוריה. אני רואה שאין לי סגל: אתה זה שבוחר לדבר איתי דרך קנגוואה ודרך שחקנים דמיוניים.
בכלל השימוש שלך בקנגוואה ופטאצי כאיזה אקדח מעשן הוא פתטי. וואטאבוטיזם עלוב.
אני נותן להם ציון נמוך בשלב הזה, ערב פתיחת העונה.
אני לא בספקולציה כמוך.
בניגוד אליך יש לי גם יושר להגיד שהם יכולים לתקן את הרושם שלי.
אתה מנגד, מרגיש בנוח להתקרנף עליי פה אבל אתה מעיד שלא הכל מושלם, ושיכול להיות שלא נעמוד במטרות.
כל זה כמובן הוא בסדר ולגמרי תקין. הכל כדי שחלילה, לא תגיד איזו שהיא דעה שתוציא אותך ליצן.
אתה יושב על הגדר ומחלק ציונים למשתמשים בלי להגיד שום דבר.
עדיף להיות שופר ולהאמין בדרך שלהם או להיות הייטר (כמוני לשיטתך), מאשר להתבטא כמוך ולחפש משתמשים.
דמגוג.