תא מרבוטא כתב: ↑17 מאי 2025, 11:10
Scofield כתב: ↑17 מאי 2025, 10:09
Adom_Adom כתב: ↑17 מאי 2025, 07:13
לא צריך לשלם יותר מהיריבה לא מבין איך חשבו על זה בכלל שהכרטיסים של הפועל ירושלים זולים יותר.
אבל נשאל שאלה, לדעתך שיש קבוצה יותר אטרקטיבית עם תקציב גבוה בהרבה ושחקנים בלבל אחר לגמרי ממה שהיה, קבוצה שרצה לכל התארים צריך לשלם יותר על כרטיס ממה ששילמתה על קבוצה של מקום 8?
התשובה שלי נשארת -
סליחה שלא חתמתי על הסכם שכשעופר ינאי מגיע ושופך מיליוני שקלים אני אמור לתת השתתפות עצמית.
הרעיון של בעלים עשיר זה שהוא בא ומשקיע. לא מצפה מהקהל להחזיר את ההשקעה או חלקה. זה מעולם לא נאמר שהוא ישים כסף אז המחירים יעלו ו״כל אחד יתרום לפי כוחו״ (מי שאין לו מספיק כוח נשאר בחוץ? מה אני אמור להבין מהמשפט הזה?)
הניקס שיחקו במשחק 3 נגד בוסטון לפני שבוע. כרטיס הכי זול לגארדן היה 850 דולר (תבדוק אותי).
זה לא אותו קהל.
שורה תחתונה לפי מה שאני מבין מהדברים שלך - כדי לראות קבוצה טובה ואיכותית צריך לשלם יותר?
כמובן
זה נכון לדירה איכותית,מכונית איכותית, מסעדה איכותית וגם קבוצה איכותית.
אפשר לאכול חומוס מקופסא, לנסוע באוטובוס, לגור בשכירות בדירת מרתף ולאהוד את הפועל עודפים.
רוצה תארים? צריך לשלם יותר. לא לכסות עלויות למוטלי- אבל יותר.
תראה את הטבלא שצ'אבי שם באשכול אחר. לא לnba. לאירופה
סקירה אקראית
אלבה נגד אולם- כרטיסים החל מ50 יורו
כרטיסים לפרטיזן כדורסל- החל מ50 יורו עד 500 לקטגוריה נמוכה
באסקוניה- החל מ100 יורו
זה בעצם מינימום 200 - 400 שקל לכרטיס הכי זול . לא ניקס ולא לייקרס. זה קבוצות מרכז טבלא ומטה ביורוליג
אגב
כששיחקנו בכדורגל באירופה- איך היו המחירים?
מעולה, אז במילים אחרות - התחזקנו, הבאת שחקנים במליונים אז מעתה - הפועל לעשירים בלבד ומי שאין לו את האקסטרה למנוי/כרטיס פלייאוף בעת החדשה - בחוץ.
מזיז השחקנים שהגיעו ואם בזה זה כרוך - שלא יגיעו.
מזיז ההשוואות למשחקים בחו״ל - אתה משחק בישראל ושברת את המחירים בישראל, גם מכבי לא לוקחים ככה לליגה. מי ישמע אנחנו כבר 15-20 שנה זוכים בתארים שפתאום הקפיצה הזו.
כשעופר ינאי הגיע הוא אמר שיתמוך בכמה מליונים.
זה שהוא בחר לשים יותר, אף אחד לא אמר בשום מקום שזה יהיה כרוך במחירים חזיריים בשביל לראות את הקבוצה שלי.
בליגת האלופות אגב שילמתי 550 או 600 (לא זוכר) לשלושה משחקים לשער 5.
לא נגעו מילימטר במשחקי הליגה.
בוא תשווה משחק פלייאוף מול גליל (104 ליציע הכי גרוע לילד) להפועל מגיעה לצמפיונס.