מעניין אותי לדעת בימים אלו, ולא הצלחתי לגשת לכל מיני ידענים בטוויטר -
מה חושבים הדרוזים בלבנון על מה שקורה בסוריה. האם הם מתכננים לתת סיוע פיזי לאחיהם כמו הדרוזים בישראל?
מה הלכי הרוחות שם?
אשמח אם יש כאן מישהו שיכול לשפוך אור על הנושא.
יש מלחמה (מלחמת איראן ה1?)
-
- קיבל.ה 260 לייקים
שאל את ח'ליפה ח'ליפה בטוויטר. מעניין.בעל(ת) האוב כתב: ↑18 יולי 2025, 13:36 מעניין אותי לדעת בימים אלו, ולא הצלחתי לגשת לכל מיני ידענים בטוויטר -
מה חושבים הדרוזים בלבנון על מה שקורה בסוריה. האם הם מתכננים לתת סיוע פיזי לאחיהם כמו הדרוזים בישראל?
מה הלכי הרוחות שם?
אשמח אם יש כאן מישהו שיכול לשפוך אור על הנושא.
- teknoboy
- קיבל.ה 1885 לייקים
יש פה כמה אנשים (לפחות אחד) שהוא התגלמות פיזית של "כל הפוסל במומו פוסל", וראוי להם שייטלו קורה מבין עיניהם כמו שאומרים, כי היא קצת מסתירה להם את המראה שהגיע הזמן שהם יאספו מספיק אומץ כדי להציץ בה.
אלפקה, אני חושב שהוא עבר את הגבול כבר בפעם הראשונה שהוא הכריז שמי שיש לו בעיה עם טבח של אלפים (בזמנו, היום זה כבר רבבות) של חפים מפשע הוא נאצי, אבל משום מה יש בפורום ובישראל בכלל סובלנות אין קץ לאנשים שבשביל לראות את הנאצים צריכים להסתכל שמאלה (עריכה: יצא לי בפוקס תרתי משמע?).
אלפקה, אני חושב שהוא עבר את הגבול כבר בפעם הראשונה שהוא הכריז שמי שיש לו בעיה עם טבח של אלפים (בזמנו, היום זה כבר רבבות) של חפים מפשע הוא נאצי, אבל משום מה יש בפורום ובישראל בכלל סובלנות אין קץ לאנשים שבשביל לראות את הנאצים צריכים להסתכל שמאלה (עריכה: יצא לי בפוקס תרתי משמע?).
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא