הקטע הזה של לדבר על עצמך בגוף שלישי הרבה פחות חינני, מתוחכם ומשכנע ממה שנדמה לך (כנ"ל כשאתה מדבר על עצמך ברבים)
קריאה לאיחוי הקרע
- teknoboy
- קיבל.ה 1971 לייקים
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 29 לייקים
7even כתב: ↑07 אוקטובר 2025, 01:00יום הכיפורים עבר, ימי התיקון הסתיימו ושערי השמיים ננעלו.7even כתב: ↑06 אוקטובר 2025, 19:25
תודה על ההבהרה. לוידע למה היה צריך 16 עמודים כפול 40 הודעות כדי לאשר רשמית שהארגון הזה מעולם לא היה קשור להפועל.
את זה בגדול יודעים מזמן.
גם אלו שחשבו אחרת כבר מבינים עכשיו.
אגב אני אישית עוד הרבה לפני עופר התפללתי ליום שהאנרכיסטים יפסיקו להגיע.
כשכל המהות שלך בהגעה למשחקים היא לאחל 7.10 לאוהדים אדומים אחרים, ללכת מכות עם המשטרה בשביל הפאן שבעניין, להניף דגלי פלסטין, להתגאות בחולצות ארגון הטרור אנטיפה ולהרוס כל חלקה טובה בכל מקום...עדיף שתישאר בחוץ.
יהיה קצת יותר שקט בהתחלה. Set back. לא יותר מזה.
להפועל יש קהל נהדר וכמות אדירה של אוהדים גם בלי האנרכיסטים.
היא תגדל להיות אימפריה נקיה מאנרכיסטים. סוף סוף!
זה תמיד היה החלום.
איך יודעים?
חזרת להפיץ שקרים מחרידים ומטונפים בשביל לחדד מסרים
שעובדים יפה גם בלי זה.
אז למה אתה ממשיך?
כנראה שמשהו עדיין תקוע במכונת התעמולה המגושמת
אז צריך לחזור לאיחולי 7.10 לאוהדים אחרים (wtf זה חדש מאיזה בור חרא שלפת את זה??)
שוב הריקוד עם דגלי פלסטין
ותצוגת האופנה של חולצות אנטי פא
אין לי מושג מי אתה ואין לי שום רצון לדעת
אבל עד שמנהלי הפורום לא יתעוררו וימצאו דרך
לעצור או לווסת את הגזלייטינג הפסיכופטי שלך
אני אמשיך (לצערי אגב, אני לא שואב אפילו הנאה מינימלית מהדבר הזה) להעיר ולהאיר.
חשוב לי לציין שעוד לפני וביתר שאת מאז שעופר ינאי השתלט בצורה עוינית על מועדון הכדורסל והכריז מלחמה על חלק מאוהדיו, ישנם חילוקי דעות מרובים על הפרקטיקות
של ארגון האוהדים והם גלויים וידועים. הצורך של המשתמש המצוטט (כמו של אחרים אבל הוא הבולט והשקרן מכולם)
להדהד שקרים מסוימים (כולם פוליטיים כמובן ולא קשורים להפועל בכלל) הוא פתולוגי ומחריד
לטובת הגשמת חלומותיו ולשינה נעימה
אצטט את הנשיא שלנו האהוב מהבוקר הזה:
"יש לה בעיה של ניהול כעסים, אני חושב שהיא צריכה לראות רופא. בתור אדם צעיר, היא ממש כועסת וממש משוגעת".
הנהלה זונה
- מילפורד
- קיבל.ה 2858 לייקים
שלגי היקר,
אני חייב לחדד שתי נקודות, שאני חושב שאתה מפספס בזוית ראיה של הרבה אחרים.
א. עופר ינאי לא השתלט באופן עוין , על זה היתה הצבעה ו90% בערך הצביעו בעד.
ב. לטעמי, כחבר עמותה מאז הקמתה, מה שהיה עוין בסיפור הזה שנושא המעבר ליד אליהו לא עלה להצבעה עד לעצם היום הזה (ואני שם בצד את הביזיון של האסיפת זום והכאילו הצבעה בעיקבותיה , למרות שהתוצאות שהיו בה מחזקות את דברי, אבל תקין זה לא היה).
לגבי הטענות למשתמש המדובר, הוא אכן מפלרטט על הקו הדק שבין מה שלגיטימי לכתוב כאן ומה שלא ומחזיק בשיא האזהרות בפורום אם אינני טועה,
ההודעה המצוטטת שלך כביכול לא עוברת על משהו רשמי בחוקי הפורום מעבר לזה שמעלה טענות נטולות הוכחות.
אני כן אזהיר באופן בלתי פורמאלי ומול כולם, שימו לב מה אתם כותבים, איך ולמי.
אני חייב לחדד שתי נקודות, שאני חושב שאתה מפספס בזוית ראיה של הרבה אחרים.
א. עופר ינאי לא השתלט באופן עוין , על זה היתה הצבעה ו90% בערך הצביעו בעד.
ב. לטעמי, כחבר עמותה מאז הקמתה, מה שהיה עוין בסיפור הזה שנושא המעבר ליד אליהו לא עלה להצבעה עד לעצם היום הזה (ואני שם בצד את הביזיון של האסיפת זום והכאילו הצבעה בעיקבותיה , למרות שהתוצאות שהיו בה מחזקות את דברי, אבל תקין זה לא היה).
לגבי הטענות למשתמש המדובר, הוא אכן מפלרטט על הקו הדק שבין מה שלגיטימי לכתוב כאן ומה שלא ומחזיק בשיא האזהרות בפורום אם אינני טועה,
ההודעה המצוטטת שלך כביכול לא עוברת על משהו רשמי בחוקי הפורום מעבר לזה שמעלה טענות נטולות הוכחות.
אני כן אזהיר באופן בלתי פורמאלי ומול כולם, שימו לב מה אתם כותבים, איך ולמי.
-
- קיבל.ה 2214 לייקים
שלגיריס 2.0 כתב:לא מסכים עם רוב ממה שהוא בדרך כלל כותב.7even כתב: ↑07 אוקטובר 2025, 01:00יום הכיפורים עבר, ימי התיקון הסתיימו ושערי השמיים ננעלו.7even כתב: ↑06 אוקטובר 2025, 19:25
תודה על ההבהרה. לוידע למה היה צריך 16 עמודים כפול 40 הודעות כדי לאשר רשמית שהארגון הזה מעולם לא היה קשור להפועל.
את זה בגדול יודעים מזמן.
גם אלו שחשבו אחרת כבר מבינים עכשיו.
אגב אני אישית עוד הרבה לפני עופר התפללתי ליום שהאנרכיסטים יפסיקו להגיע.
כשכל המהות שלך בהגעה למשחקים היא לאחל 7.10 לאוהדים אדומים אחרים, ללכת מכות עם המשטרה בשביל הפאן שבעניין, להניף דגלי פלסטין, להתגאות בחולצות ארגון הטרור אנטיפה ולהרוס כל חלקה טובה בכל מקום...עדיף שתישאר בחוץ.
יהיה קצת יותר שקט בהתחלה. Set back. לא יותר מזה.
להפועל יש קהל נהדר וכמות אדירה של אוהדים גם בלי האנרכיסטים.
היא תגדל להיות אימפריה נקיה מאנרכיסטים. סוף סוף!
זה תמיד היה החלום.
איך יודעים?
חזרת להפיץ שקרים מחרידים ומטונפים בשביל לחדד מסרים
שעובדים יפה גם בלי זה.
אז למה אתה ממשיך?
כנראה שמשהו עדיין תקוע במכונת התעמולה המגושמת
אז צריך לחזור לאיחולי 7.10 לאוהדים אחרים (wtf זה חדש מאיזה בור חרא שלפת את זה??)
שוב הריקוד עם דגלי פלסטין
ותצוגת האופנה של חולצות אנטי פא
אין לי מושג מי אתה ואין לי שום רצון לדעת
אבל עד שמנהלי הפורום לא יתעוררו וימצאו דרך
לעצור או לווסת את הגזלייטינג הפסיכופטי שלך
אני אמשיך (לצערי אגב, אני לא שואב אפילו הנאה מינימלית מהדבר הזה) להעיר ולהאיר.
חשוב לי לציין שעוד לפני וביתר שאת מאז שעופר ינאי השתלט בצורה עוינית על מועדון הכדורסל והכריז מלחמה על חלק מאוהדיו, ישנם חילוקי דעות מרובים על הפרקטיקות
של ארגון האוהדים והם גלויים וידועים. הצורך של המשתמש המצוטט (כמו של אחרים אבל הוא הבולט והשקרן מכולם)
להדהד שקרים מסוימים (כולם פוליטיים כמובן ולא קשורים להפועל בכלל) הוא פתולוגי ומחריד
לטובת הגשמת חלומותיו ולשינה נעימה
אצטט את הנשיא שלנו האהוב מהבוקר הזה:
"יש לה בעיה של ניהול כעסים, אני חושב שהיא צריכה לראות רופא. בתור אדם צעיר, היא ממש כועסת וממש משוגעת".
אבל גם לך לא חסר.
השתלט בצורה עוינת???
הכריז מלחמה על חלק מאוהדיו??
מה ההבדל בין מה שהוא כותב למה שאתה כתבת?
-
- קיבל.ה 2020 לייקים
אין הבדל, הם שני צדדים של אותה מטבע
-
- קיבל.ה 687 לייקים
אוקיאיש גדול כתב: ↑07 אוקטובר 2025, 10:34חד משמעית המעבר היה הכרחי.תא מרבוטא כתב: ↑07 אוקטובר 2025, 10:22אז המעבר היה הכרחי לדבריך, יש ליותר אנשים אפשרות לעשות מנוי, יש (זה כבר טענה שלי) קבוצה שהביאה לנו תואר אירופי ראשון ועולה על כל פנטזיה רטובה שיכולנו לדמיין- גם אם רוצים שהישראלים ישחקו יותר, ועדיין הם מעדיפים לטענתך את האולטרס ,שגם, לטענתך לא מוכן להתגמש.איש גדול כתב: ↑07 אוקטובר 2025, 09:19
אמרתי כבר כמה פעמים שהמעבר ליד אליהו היה הכרחי.
הבעיה הייתה בדרך שהמעבר נעשה
ובמה שקרה אחרי המעבר
4000 מנויים עם קבוצה כזאת זה מביך
וכמו שכבר מישהו כתב מעליי ממה שאני שמעתי גם אין 4000 וגם לא קרוב לזה.
אבל אני זורם עם עופר ומה שרשם בוואצאפ באיזה הודעה.
תכף מתחילה העונה ונגלה מה המספר האמיתי
אם התחזית שלך נכונה והרוב זורם עם האולטרס, זה אומר שהרוב רוצה בינוניות ואפס אליפויות חדשות במקרה הטוב וקבוצה בחובות במקרה הרע.
אגב הפורום לשיטתך לא מייצג את דעת הקהל - מה הופך אותך למייצג?
הדרך הייתה הבעיה.
הרוב שלא חידש מנוי דווקא לא בא ממקום של להסכים עם האולטראס , זה יותר בא ממקום של חוסר חיבור לאווירה בלי האולטראס.
בלי קשר איזה צד הם בחרו בעימות הזה.
אף אחד לא הפך אותי למייצג , בסוף יש עובדות ומספרי מנויים וכמות אוהדים שתגיע למשחקים.
זה מה שקובע.
דרך אגב לי יש מנוי ואגיע לכל משחק.
לגבי הדרך מסכים שהיו בעיות, לשיטתי אם אוירה זה מה שקובע (לא שזה שיקול זניח השאלה אם שיקול מרכזי), ואם מי שאמון על זה לפי הרוב כמו שטענת, זה האולטרס- אז עתיד הקבוצה תלוי באולטרס.
ואם זה נכון, אני חוזר על תחזיתי שלקבוצה עתיד מאד מדכדך (למעט אולי בתחום האוירה). יש לחלק מהאולטרס הרבה מניות בשיקום הקבוצה, ולא חושב שכל האולטרס מצדדים או מקדמים אלימות וכד. וכאמור על ההשקעה בתפאורה והאוירה באמת מוריד כובע. ואחרי כל זה - אני לא צופה טובות אם עופר יעזוב בגלל הסכסוך איתם.
- teknoboy
- קיבל.ה 1971 לייקים
אבל רק אחד מהם משקר גם לגבי עצמו ומתיימר להיות בדיוק ההפך ממה שהוא באמת
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 279 לייקים
מסכים איתך שהעתיד לא נראה טוב.תא מרבוטא כתב: ↑07 אוקטובר 2025, 15:07אוקיאיש גדול כתב: ↑07 אוקטובר 2025, 10:34חד משמעית המעבר היה הכרחי.תא מרבוטא כתב: ↑07 אוקטובר 2025, 10:22
אז המעבר היה הכרחי לדבריך, יש ליותר אנשים אפשרות לעשות מנוי, יש (זה כבר טענה שלי) קבוצה שהביאה לנו תואר אירופי ראשון ועולה על כל פנטזיה רטובה שיכולנו לדמיין- גם אם רוצים שהישראלים ישחקו יותר, ועדיין הם מעדיפים לטענתך את האולטרס ,שגם, לטענתך לא מוכן להתגמש.
אם התחזית שלך נכונה והרוב זורם עם האולטרס, זה אומר שהרוב רוצה בינוניות ואפס אליפויות חדשות במקרה הטוב וקבוצה בחובות במקרה הרע.
אגב הפורום לשיטתך לא מייצג את דעת הקהל - מה הופך אותך למייצג?
הדרך הייתה הבעיה.
הרוב שלא חידש מנוי דווקא לא בא ממקום של להסכים עם האולטראס , זה יותר בא ממקום של חוסר חיבור לאווירה בלי האולטראס.
בלי קשר איזה צד הם בחרו בעימות הזה.
אף אחד לא הפך אותי למייצג , בסוף יש עובדות ומספרי מנויים וכמות אוהדים שתגיע למשחקים.
זה מה שקובע.
דרך אגב לי יש מנוי ואגיע לכל משחק.
לגבי הדרך מסכים שהיו בעיות, לשיטתי אם אוירה זה מה שקובע (לא שזה שיקול זניח השאלה אם שיקול מרכזי), ואם מי שאמון על זה לפי הרוב כמו שטענת, זה האולטרס- אז עתיד הקבוצה תלוי באולטרס.
ואם זה נכון, אני חוזר על תחזיתי שלקבוצה עתיד מאד מדכדך (למעט אולי בתחום האוירה). יש לחלק מהאולטרס הרבה מניות בשיקום הקבוצה, ולא חושב שכל האולטרס מצדדים או מקדמים אלימות וכד. וכאמור על ההשקעה בתפאורה והאוירה באמת מוריד כובע. ואחרי כל זה - אני לא צופה טובות אם עופר יעזוב בגלל הסכסוך איתם.
הסיבה שבגללה נרשמתי לפורום היא כי הבנתי מזמן לאן זה הולך והבנתי שעופר קורא ורושם פה אז ניסיתי לדבר לליבו.
או שהוא לא קרא או שהוא התעלם אבל מאז נעשו הרבה דברים הפוכים.
בכללי נראה שהוא קורא פה ומגיב בעיקר לאנשים שרושמים את מה שהוא רוצה לשמוע
בתור אחד שמבין את הצד של האולטראס ועדין מגיע ליד אליהו ועשה מנוי אני חושב שהדרך שאני מציע היא הדרך היחידה שעוד יש סיכוי איתה לסיים בטוב איכשהו.
כל דרך אחרת תביא לסוף לא טוב
-
- קיבל.ה 11 לייקים
די מדכדך לקרוא את כל השירשור הזה - שכותרתו - ״איחוי הקרע״ והפך מהר מאד לזירה של התנצחויות וניגוחים. (בטח בתאריך הסימלי והנוראי של היום). אני הגעתי למסקנה - שכמו בפוליטיקה - אף צד לא באמת יצליח - בטח דרך פוסטים שונים ומשונים - לשכנע את הצד השני בצדקת הדרך (וכן - גם אני חטאתי ממש בזה בעבר - וגם פה ספציפית בפורום). אני חושב שאפשר להתחיל, בלהפסיק את ההודעות הקנטרניות והמנגחות (משני הצדדים). פה בפורום , וגם בפורומים האחרים בפייס וכו של האוהדים בכדורסל ובכדורגל. יש אנשים ספציפים (משני הצדדים) שמלבים כל הזמן את האווירה ושופכים תרעלה על המקלדת. אולי נתחיל בזה שנמזער את התופעות האלה למינימום ונוקיע את המלבים. אולי בעתיד - האווירה לפחות תשתפר ויהיה סיכוי אמיתי להדברות וריפוי. פוסט נאיבי אני יודע. אבל אפשר להתחיל בצימצום צריכת ויצור כל ״הקלוריות הריקות והרעות האלה״. חומר למחשבה. חג שמח , ושנדע ימים טובים יותר ברמה הלאומית.
-
- קיבל.ה 739 לייקים
מאוד נוח לייצר מצב שלא מדברים על שום דבר עם תוכן תחת "ביחד ננצח". זה גם עובד מצויין לבעלי הכוח.mikelargey כתב: ↑07 אוקטובר 2025, 15:31 די מדכדך לקרוא את כל השירשור הזה - שכותרתו - ״איחוי הקרע״ והפך מהר מאד לזירה של התנצחויות וניגוחים. (בטח בתאריך הסימלי והנוראי של היום). אני הגעתי למסקנה - שכמו בפוליטיקה - אף צד לא באמת יצליח - בטח דרך פוסטים שונים ומשונים - לשכנע את הצד השני בצדקת הדרך (וכן - גם אני חטאתי ממש בזה בעבר - וגם פה ספציפית בפורום). אני חושב שאפשר להתחיל, בלהפסיק את ההודעות הקנטרניות והמנגחות (משני הצדדים). פה בפורום , וגם בפורומים האחרים בפייס וכו של האוהדים בכדורסל ובכדורגל. יש אנשים ספציפים (משני הצדדים) שמלבים כל הזמן את האווירה ושופכים תרעלה על המקלדת. אולי נתחיל בזה שנמזער את התופעות האלה למינימום ונוקיע את המלבים. אולי בעתיד - האווירה לפחות תשתפר ויהיה סיכוי אמיתי להדברות וריפוי. פוסט נאיבי אני יודע. אבל אפשר להתחיל בצימצום צריכת ויצור כל ״הקלוריות הריקות והרעות האלה״. חומר למחשבה. חג שמח , ושנדע ימים טובים יותר ברמה הלאומית.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 739 לייקים
ולמשתמש הלא יקר נתי - מעולם לא הייתי וגם אין לי שום כוונה להיות בתנועת נוער. מי שחושב שהפועל זה כסף ותקציב וששום דבר אחר לא חשוב היה צריך מזמן כבר לעבור לאהוד את הקבוצה ההולמת אותו, מכבי שלנו, מכבי תל אביב (איזה כיף זה דמגוגיה, אה?). ומי שכותב פה ונמצא בקשר הדוק עם אי אילו גורמים בתוך המערכת, ויענו כותב כמסתכל מהצד, היה הוגן יותר אם היה מציין זאת.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 687 לייקים
מה לא בסדר במה שהוא כתב?האדום הצורר כתב: ↑07 אוקטובר 2025, 16:36מאוד נוח לייצר מצב שלא מדברים על שום דבר עם תוכן תחת "ביחד ננצח". זה גם עובד מצויין לבעלי הכוח.mikelargey כתב: ↑07 אוקטובר 2025, 15:31 די מדכדך לקרוא את כל השירשור הזה - שכותרתו - ״איחוי הקרע״ והפך מהר מאד לזירה של התנצחויות וניגוחים. (בטח בתאריך הסימלי והנוראי של היום). אני הגעתי למסקנה - שכמו בפוליטיקה - אף צד לא באמת יצליח - בטח דרך פוסטים שונים ומשונים - לשכנע את הצד השני בצדקת הדרך (וכן - גם אני חטאתי ממש בזה בעבר - וגם פה ספציפית בפורום). אני חושב שאפשר להתחיל, בלהפסיק את ההודעות הקנטרניות והמנגחות (משני הצדדים). פה בפורום , וגם בפורומים האחרים בפייס וכו של האוהדים בכדורסל ובכדורגל. יש אנשים ספציפים (משני הצדדים) שמלבים כל הזמן את האווירה ושופכים תרעלה על המקלדת. אולי נתחיל בזה שנמזער את התופעות האלה למינימום ונוקיע את המלבים. אולי בעתיד - האווירה לפחות תשתפר ויהיה סיכוי אמיתי להדברות וריפוי. פוסט נאיבי אני יודע. אבל אפשר להתחיל בצימצום צריכת ויצור כל ״הקלוריות הריקות והרעות האלה״. חומר למחשבה. חג שמח , ושנדע ימים טובים יותר ברמה הלאומית.
וגם טענת שהוקיץ צריך לתת גילוי נאות. גילוי נאות למה? הוא עובד אצל עופר? הוא מנהל תיפעולי ביד אליהו? מה?
-
- קיבל.ה 739 לייקים
הפורום הזה התמלא בשנה האחרונה בנדרשי גילוי נאות שלא נדרשים לכך מסיבותיהם שלהם
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 687 לייקים
לא יודע אם יש סיבה ספציפית שאתה נמנע לציין מה הגילוי הנאות הנדרש במקרה של הוקיץ, בהמשך לשאלתיהאדום הצורר כתב: ↑07 אוקטובר 2025, 16:49 הפורום הזה התמלא בשנה האחרונה בנדרשי גילוי נאות שלא נדרשים לכך מסיבותיהם שלהם
בכל מקרה אם זו התשובה שלך, אני לא מבין ממנה מה הבעיה שהוקיץ מביע עמדותיו.
וגם לא הבנתי ממך מה לא בסדר במה שמייק לארגי כתב
- מילפורד
- קיבל.ה 2858 לייקים
לא יודע במה אתה מנסה להאשים את הוקיץ , אבל הוא נדרש לגילוי נאות בדיוק כמוך לטעמי.
בגדול, כל מי שנדרש לגילוי נאות לגבי זהותו/תפקידו קיבל מאיתנו פניה , רובם ככולם הסכימו ״להיחשף״ תחת תג של ״משתמש רשמי״.
בגדול, כל מי שנדרש לגילוי נאות לגבי זהותו/תפקידו קיבל מאיתנו פניה , רובם ככולם הסכימו ״להיחשף״ תחת תג של ״משתמש רשמי״.
-
- קיבל.ה 739 לייקים
אז כנראה יש לנו תפיסה מאוד שונה לגבי גילוי נאות, כי אני יודע שיש פה אנשים שמעורבים עמוקות במתרחש בקבוצה וכותבים כאן תחת שם משתמש יענו אובייקטיבי בלי שום תיוג רשמי.
אינתי עומרי, הפועל.
- red in blood
- קיבל.ה 491 לייקים
מבחינת האולטראס, ינאי עבר קווים אדומים.איש גדול כתב: ↑06 אוקטובר 2025, 23:35אז כה ידידי7even כתב: ↑06 אוקטובר 2025, 19:25 @איש גדול
ידידי, שאלתי אותך לפני כמה 2-3 עמודים פה, איזה צעד עשו מנהיגי האולטראס לכיוון עופר. עוד לא קיבלתי תשובה.
עופר, על כל הדברים המוזרים שעשה לפעמים, ידע להוריד מכבודו ולומר - טעיתי. אפילו הורה להסיר את התלונות האישיות, רבאק...אפילו צילם וידאו בזוית צילום נוראית.
נגיד שהלך 20-30% לכיוון האולטראס עבור איחוי הקרע(לדעת רבים פה לא מגיע לאוטראס אפילו זה אבל נגיד...)
איזה צעד אחד בודד ויחיד עשה עשה הארגון האולטראס לקראת עופר? תן לי אחד
כבר 16 עמודים טוחנים פה סביב השאלה הזו. אשמח לשמוע.
אני מקווה הפעם להיות ברור ושלא תחכה לתשובה על השאלה הזאת עד עמוד 56.
האולטראס לא עשה ולא יעשה שום צעד לכיוון עופר.
עופר מבחינת הארגון עבר קו אדום שהוא לעבור לאולם של מכבי ולאחר מכן עבר עוד כמה קווים אדומים בכל מיני מקרים.
מבחינת האולטראס כרגע אין מה לדבר.
לגבי החלק השני במשפט שרשמת זאת בדיוק הבעיה.
שרוב הקהל היום לא בהכרח הוא רוב הכותבים בפורום.
עובדתית יש לך קבוצת חלומות ובקושי 4000 מנויים.
בלי החרם היה יותר מכפול.
במשחקי חוץ בכלל נראה לי ישברו העונה שיאים שליליים.
לתחושתי היו משחקים בליגה ב' שהגיע יותר קהל ממשחקי חוץ מסויימים שיהיו העונה.
אז לא בטוח בכלל שרוב הקהל נכון להיום עם עופר.
אני יכול להבין למה זה קורה
מבחינת ינאי, האולטראס עברו קווים אדומים.
שני הצדדים צריכים לעשות צעדים כדי שזה ייפתר, לא רק צד אחד.
תפסיק להוציא את האחריות מהאולטראס עם הטענה של ״הם לא יעשו צעדים״, תתחיל לדרוש מהם לעשות את זה, בול כמו שדורשים מינאי.
כל דבר אחר זה לא לפעולה לאיחוי.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
- מילפורד
- קיבל.ה 2858 לייקים
הבנתי את זה, אבל זה שאתה טוען שהוקיץ אחד כזה, מעלה בי חשש עד כמה אתה באמת יודע מה שאתה טוען שאתה יודע.האדום הצורר כתב: ↑07 אוקטובר 2025, 17:34 אז כנראה יש לנו תפיסה מאוד שונה לגבי גילוי נאות, כי אני יודע שיש פה אנשים שמעורבים עמוקות במתרחש בקבוצה וכותבים כאן תחת שם משתמש יענו אובייקטיבי בלי שום תיוג רשמי.
-
- קיבל.ה 1623 לייקים
ומה שהעמותה ייצגה בחודשים האחרונים זה כן הפועל לדעתך? מעדיף שיהיה כסף ותקציב על פני הלנות שכר ופירוק.האדום הצורר כתב:ולמשתמש הלא יקר נתי - מעולם לא הייתי וגם אין לי שום כוונה להיות בתנועת נוער. מי שחושב שהפועל זה כסף ותקציב וששום דבר אחר לא חשוב היה צריך מזמן כבר לעבור לאהוד את הקבוצה ההולמת אותו, מכבי שלנו, מכבי תל אביב (איזה כיף זה דמגוגיה, אה?). ומי שכותב פה ונמצא בקשר הדוק עם אי אילו גורמים בתוך המערכת, ויענו כותב כמסתכל מהצד, היה הוגן יותר אם היה מציין זאת.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- iamgabormarton
- קיבל.ה 163 לייקים
צודק לגמרי אבל זה די מתבקש שזה יגיע למצב כזה כאשר בתחילת השירשור היה פה צד אחד שבא פתוח ושאל מה אפשר לעשות ומה יעזור לצד השני , והתשובה שקיבלנו היתהmikelargey כתב: ↑07 אוקטובר 2025, 15:31 די מדכדך לקרוא את כל השירשור הזה - שכותרתו - ״איחוי הקרע״ והפך מהר מאד לזירה של התנצחויות וניגוחים. (בטח בתאריך הסימלי והנוראי של היום). אני הגעתי למסקנה - שכמו בפוליטיקה - אף צד לא באמת יצליח - בטח דרך פוסטים שונים ומשונים - לשכנע את הצד השני בצדקת הדרך (וכן - גם אני חטאתי ממש בזה בעבר - וגם פה ספציפית בפורום). אני חושב שאפשר להתחיל, בלהפסיק את ההודעות הקנטרניות והמנגחות (משני הצדדים). פה בפורום , וגם בפורומים האחרים בפייס וכו של האוהדים בכדורסל ובכדורגל. יש אנשים ספציפים (משני הצדדים) שמלבים כל הזמן את האווירה ושופכים תרעלה על המקלדת. אולי נתחיל בזה שנמזער את התופעות האלה למינימום ונוקיע את המלבים. אולי בעתיד - האווירה לפחות תשתפר ויהיה סיכוי אמיתי להדברות וריפוי. פוסט נאיבי אני יודע. אבל אפשר להתחיל בצימצום צריכת ויצור כל ״הקלוריות הריקות והרעות האלה״. חומר למחשבה. חג שמח , ושנדע ימים טובים יותר ברמה הלאומית.
לא יקרה.
-
- קיבל.ה 114 לייקים
הצעד שעופר כביכול עשה לקראת האולטראס הוא לא צעד מבחינתם כי זה לא באמת לקראתם.
משיכת התביעות על ידי המועדון, שאגב המועדון התנער מהן כשנפתחו ונטען שהן תביעות שהוגשו על ידי העובדים עצמם, היא למראית עין ובעיקר כדי להראות לתומכים שלו "הנה ניסיתי".
משיכת התביעות נעשתה זמן קצר לפני הגשת כתב ההגנה, ככה שלא ניתנה לאותם תוקפים לכאורה הזכות להגן על עצמם וכל זה כאשר לא נחשפו עד כה הוכחות למקרה.
הפגיעה באנשים שנתבעו וששמם פורסם כבר נעשתה בעת הגשת התביעה, עכשיו נלקחה מהם הזכות להגן על שמם. מדובר בפגיעה אישית ועסקית שיכולה מאוד להקשות.
לפני שייקפצו פה אנשים, אני לא בא להגיד שלא היה ולא נברא כי באמת אין לי מוגש אבל התזמון הזה, ביחד עם העובדה שעופר יצא למסע גיוס מנויים כי הבין שהוא לא מתקרב להכנסות שדמייןן די שמה בסימן שאלה את המהלך הזה שעופר ואחרים כל כך מתגאים בו.
משיכת התביעות על ידי המועדון, שאגב המועדון התנער מהן כשנפתחו ונטען שהן תביעות שהוגשו על ידי העובדים עצמם, היא למראית עין ובעיקר כדי להראות לתומכים שלו "הנה ניסיתי".
משיכת התביעות נעשתה זמן קצר לפני הגשת כתב ההגנה, ככה שלא ניתנה לאותם תוקפים לכאורה הזכות להגן על עצמם וכל זה כאשר לא נחשפו עד כה הוכחות למקרה.
הפגיעה באנשים שנתבעו וששמם פורסם כבר נעשתה בעת הגשת התביעה, עכשיו נלקחה מהם הזכות להגן על שמם. מדובר בפגיעה אישית ועסקית שיכולה מאוד להקשות.
לפני שייקפצו פה אנשים, אני לא בא להגיד שלא היה ולא נברא כי באמת אין לי מוגש אבל התזמון הזה, ביחד עם העובדה שעופר יצא למסע גיוס מנויים כי הבין שהוא לא מתקרב להכנסות שדמייןן די שמה בסימן שאלה את המהלך הזה שעופר ואחרים כל כך מתגאים בו.
-
- קיבל.ה 739 לייקים
אוקיי נשמה.מילפורד כתב: ↑07 אוקטובר 2025, 17:40הבנתי את זה, אבל זה שאתה טוען שהוקיץ אחד כזה, מעלה בי חשש עד כמה אתה באמת יודע מה שאתה טוען שאתה יודע.האדום הצורר כתב: ↑07 אוקטובר 2025, 17:34 אז כנראה יש לנו תפיסה מאוד שונה לגבי גילוי נאות, כי אני יודע שיש פה אנשים שמעורבים עמוקות במתרחש בקבוצה וכותבים כאן תחת שם משתמש יענו אובייקטיבי בלי שום תיוג רשמי.
כבר כתבת פה למעלה משהו שהוא בין שקר לעיוות מציאות
אינתי עומרי, הפועל.
- מילפורד
- קיבל.ה 2858 לייקים
אתה מעלה פה טענות לא מבוססות על משתמש שכבר שנים כותב פה באופן עקבי ואני זה שמעוות את המציאות?
נו טוב…
נו טוב…
-
- קיבל.ה 279 לייקים
האמת?
האשכול הזה הוא רק הוכחה לזה שאם דברים ימשיכו ככה אז עופר לא טוב להפועל.
כסף והצלחה מקצועית זה כיף וזה חשוב
אבל אם נמשיך לריב בינינו לבין עצמנו ובנוסף חלק חשוב מתוך הקהילה ימשיך לא להגיע למשחקים זה לא שווה כלום.
האשכול הזה הוא רק הוכחה לזה שאם דברים ימשיכו ככה אז עופר לא טוב להפועל.
כסף והצלחה מקצועית זה כיף וזה חשוב
אבל אם נמשיך לריב בינינו לבין עצמנו ובנוסף חלק חשוב מתוך הקהילה ימשיך לא להגיע למשחקים זה לא שווה כלום.
-
- קיבל.ה 554 לייקים
גם אתה לא מייצג, ורוב מי שלא חידש לא קשור ולא מושפע מהאולטראסאיש גדול כתב: ↑07 אוקטובר 2025, 10:04בסוף הסוף למרות כל הסיפורים פהAsafasraf כתב: ↑07 אוקטובר 2025, 09:41ביזיון זה להדליק אבוקות, בידיעה שיש עונששל הפחתת נקודות על תנאי. מכאן ממשיכים.איש גדול כתב:אני בכלל אפילו לא מתכוון להתחיל דיון על הורדת נקודות על אבוקות.
זה ביזיון בפני עצמו.
אבל בלי קשר מה שעלה לנו באליפות זה שאיבדנו יתרון 17 הפרש ברבע אחד.
לא שום דבר אחר
עניין אותם תמונות של פירוטכניקה הרבה יותר מאשר הקבוצה עצמה.
אם הם לא מעוניינים באיחוי הקרע, סלאמת.
Sent from my iPhone using Tapatalk
כן אבוקות לא אבוקות
נראה לי שהעונה הזאת תוכיח סופית שהקהל של הפועל מעדיף את האולטראס ואת האווירה במשחקים ביחד איתו מאשר בלעדיו.
כבר יצא לי לדבר עם כמה אוהדים שעונה שעברה היה להם מנוי והעונה לא עשו כי הם אומרים שהאווירה במשחקים מבאסת.
הפורום הזה לא מייצג את דעת הקהל
-
- קיבל.ה 554 לייקים
אתה ממשיך להתעלם מזה שהאולטרס היו קיימים לפני עופר והקרע בינם לבין שאר הקהל הלך והתרחב בגלל הפעולות שלהם במשך שנים. הקהל הרחב לא רב עם אף אחד, וסהכ נמאס לו ממיעוט שפוגע בו ובקבוצה.
האשכול הזה די מיצה את עצמו, מהתחלה הוא מיותר כי אנחנו ו90% מהקהל בכלל לא צד, כי האולטראס כמו תמיד לא שם קצוץ עלינו ועופר לא עושה רושם גם הוא שמתעניין בנו אלא בהם ובאיזה פילוסוף דמיקולו, למרות שכל פעם שהוא כותב כאן ממליצים לו לקרוא היטב מה נכתב פה.
-
- קיבל.ה 279 לייקים
אני מתעלם מזה כי זה שטויות פורוםjoshsoos כתב: ↑07 אוקטובר 2025, 20:11אתה ממשיך להתעלם מזה שהאולטרס היו קיימים לפני עופר והקרע בינם לבין שאר הקהל הלך והתרחב בגלל הפעולות שלהם במשך שנים. הקהל הרחב לא רב עם אף אחד, וסהכ נמאס לו ממיעוט שפוגע בו ובקבוצה.
האשכול הזה די מיצה את עצמו, מהתחלה הוא מיותר כי אנחנו ו90% מהקהל בכלל לא צד, כי האולטראס כמו תמיד לא שם קצוץ עלינו ועופר לא עושה רושם גם הוא שמתעניין בנו אלא בהם ובאיזה פילוסוף דמיקולו, למרות שכל פעם שהוא כותב כאן ממליצים לו לקרוא היטב מה נכתב פה.
רוב הקהל בסדר גמור עם האולטראס , שונאי האולטראס נשמעים בעיקר פה בפורום.
יש מידי פעם לעיתים די רחוקות איזה מקרה שקצת יוצר יותר ביקורת על הארגון אבל לרוב הכל בסדר.
ההוכחה לזה היא הכדורגל.
סביב הקבוצה יש אווירה מדהימה נמכרים כרטיסים כמו שלא נמכרו בחיים ופשוט חוויה להגיע למשחקים.
ואותו דבר היה בכדורסל.
בלעדיהם כמה מנווים יש? 3000? 4000 במקרה הטוב?
איתם ביחד היה יותר מכפול
אז להגיד לי שרוב הקהל מאס בהם?
תסלח לי אבל אני אמשיך לא להתייחס לזה ברצינות.
לגבי ההחלטה שלהם אחרי שעברנו בהתחלה לא להגיע ליד אליהו אמרתי גם פה וגם במקומות אחרים יותר רלוונטים מפה מה אני חושב.
לגבי זה שהם לא מגיעים כרגע ? עופר הפך את המצב לעוד יותר בעייתי עם ההתנהלות שלו.
מודה שגם אני מגיע היום בלב כבד בניגוד למה שהיה בהתחלה שהגעתי בלב שלם
-
- קיבל.ה 636 לייקים
אם 90 אחוז מהקהל לא היה צד, היינו ב8k מנויים.joshsoos כתב: ↑07 אוקטובר 2025, 20:11אתה ממשיך להתעלם מזה שהאולטרס היו קיימים לפני עופר והקרע בינם לבין שאר הקהל הלך והתרחב בגלל הפעולות שלהם במשך שנים. הקהל הרחב לא רב עם אף אחד, וסהכ נמאס לו ממיעוט שפוגע בו ובקבוצה.
היה קמפיין דיכאון ורעל אגרסיבי ומבריק שהצליח.
אני עדיין מאוד מאוכזב שלא התפרסמה רשימת דרישות סבירה לסולחה.
התחושה שלי שהעמימות הזו היא מכוונת ומאפשרת להם להמשיך בקמפיין הרעיל בלי לקחת גרם של אחריות על המצב המדכא. כמו שכתבתי בעבר, נתעשת או שנתחרט.
-
- קיבל.ה 318 לייקים
לאט לאט יוצא המרצע מהשק.
עלאק אתה בעד איחוי הקרע. אתה בעד שעופר יעוף מהפועל.
אתה בעד הפועל שהאולטראס רוצה. דלת אמצעים, בלי שום סיכוי לאליפות ומפסידה דרבים סידרתית.
בהודעה הראשונה שלך, עוד בתמימותי תמכתי בה.
בהמשך שמתי לב שכל ההודעות שלך הן נגד עופר ינאי ובעצם נגד הפועל תל אביב כדורסל של היום.
מס השפתיים שלך, "האולטראס לא בסדר" לעומת אין ספור המילים והתיאורים השונים שלך נגד עופר ינאי.
לאט לאט, מהודעת אנטי עופר ינאי אחת שלך לשניה משתמשים התחילו לדחוק אותך לפינה.
בהתחלה התעלמת ואח"כ לא הייתה לך ברירה אז ענית "לכו שתו מים" "שטויות" "לא מעניין".
לא התחלת לכתוב פה כדי לנהל דיאלוג למען איחוי הקרע.
התחלת לכתוב פה כדי ליצור כאוס.
התחלת לכתוב פה כדי להשפריץ פה מונולוגים של כאוס.
אתה, האדום הצורר וכל השלגריסים למיניהם, כולכם סוכני כאוס.
-
- קיבל.ה 279 לייקים
יכולת איפוק זה דבר חשובקובי כתב: ↑07 אוקטובר 2025, 21:26לאט לאט יוצא המרצע מהשק.
אתה בעד הפועל שהאולטראס רוצה. דלת אמצעים, בלי שום סיכוי לאליפות ומפסידה דרבים סידרתית.
בהמשך שמתי לב שכל ההודעות שלך הן נגד עופר ינאי ובעצם נגד הפועל תל אביב כדורסל של היום.
מס השפתיים שלך, "האולטראס לא בסדר" לעומת אין ספור המילים והתיאורים השונים שלך נגד עופר ינאי.
בהתחלה התעלמת ואח"כ לא הייתה לך ברירה אז ענית "לכו שתו מים" "שטויות" "לא מעניין".
מתפתח עם הגיל.
אז אגיב באיפוק שאתה ליצן
-
- קיבל.ה 133 לייקים
אנחנו בתקופה מאוד ייחודית ויפה, אני נמצא עכשיו בסופיה ומחכה בכיליון עיניים למחר, ומאחל שכולנו נעשה את האקסטרה כדי שגם האולטראס וכל מי שתרם המוון בעבר יחזור להינות ולהיות איתנו 

-
- קיבל.ה 596 לייקים
עם התארים המקומיים יגיעו גם המנויים. הלוואי שניתן למציאות לבחון את זה.
-
- קיבל.ה 318 לייקים
תמשיך, סוכן כאוס.איש גדול כתב: ↑07 אוקטובר 2025, 21:38יכולת איפוק זה דבר חשובקובי כתב: ↑07 אוקטובר 2025, 21:26לאט לאט יוצא המרצע מהשק.
מתפתח עם הגיל.
אז אגיב באיפוק שאתה ליצן
-
- קיבל.ה 279 לייקים
כן כןעד המ!!ת הפועל כתב: ↑07 אוקטובר 2025, 21:44 עם התארים המקומיים יגיעו גם המנויים. הלוואי שניתן למציאות לבחון את זה.
זה גם מה שמספרים לעופר
ואז הוא לא מבין למה אין מנויים
בלי סיום הקרע בין עופר לקהל והחזרת השקט והאחדות בקהל להפועל לעולם לא יהיו הרבה מנויים.
מקווה מאוד שעופר ישכיל להבין את זה
-
- קיבל.ה 2214 לייקים
Okאיש גדול כתב:כן כןעד המ!!ת הפועל כתב: ↑07 אוקטובר 2025, 21:44 עם התארים המקומיים יגיעו גם המנויים. הלוואי שניתן למציאות לבחון את זה.
זה גם מה שמספרים לעופר
בלי סיום הקרע בין עופר לקהל והחזרת השקט והאחדות בקהל להפועל לעולם לא יהיו הרבה מנויים.
-
- קיבל.ה 636 לייקים
מה צריך לעשות?איש גדול כתב: ↑07 אוקטובר 2025, 21:47כן כןעד המ!!ת הפועל כתב: ↑07 אוקטובר 2025, 21:44 עם התארים המקומיים יגיעו גם המנויים. הלוואי שניתן למציאות לבחון את זה.
זה גם מה שמספרים לעופר
רשימת דרישות.
-
- קיבל.ה 2214 לייקים
להחזיר את המשחקים לארץאוהד כורסא כתב:מה צריך לעשות?איש גדול כתב: ↑07 אוקטובר 2025, 21:47כן כןעד המ!!ת הפועל כתב: ↑07 אוקטובר 2025, 21:44 עם התארים המקומיים יגיעו גם המנויים. הלוואי שניתן למציאות לבחון את זה.
זה גם מה שמספרים לעופר
רשימת דרישות.
-
- קיבל.ה 279 לייקים
אני לא דובר של אף אחדאוהד כורסא כתב: ↑07 אוקטובר 2025, 22:12מה צריך לעשות?איש גדול כתב: ↑07 אוקטובר 2025, 21:47כן כןעד המ!!ת הפועל כתב: ↑07 אוקטובר 2025, 21:44 עם התארים המקומיים יגיעו גם המנויים. הלוואי שניתן למציאות לבחון את זה.
זה גם מה שמספרים לעופר
רשימת דרישות.
למרות שאיזה ליצן פה קודם קרא לי סוכן כאוס אני יודע לשים את הפועל מעל המחלוקות ואותי לא צריך לשכנע להגיע.
מה לדעתי צריך לעשות כדיי שדברים יראו אחרת גם עם אלה שלא מגיעים כבר אמרתי.
*לסגור את נושא האולם החדש.
*ליצור אווירה שקטה וחיובית סביב הקבוצה בלי סקנדלים וריבים עם אוהדים.
במידה ושני הדברים האלה יקרו אני מקווה ומאמין שדברים יראו אחרת.
עכשיו יש מחר דרבי ופני לשם.
שם את כל הנושאים האחרים בצד
-
- קיבל.ה 554 לייקים
לא ידידי, הסיבות העיקריות שאין הרבה מנויים, הן שאין יורוליג, והמנוי לליגה המקומית לא מספיק אטרקטיבי מבחינת איכות, לא מצדיק את המחיר על משחקים רבים שמשוחקים בשעות מגוחכות שהמנהלת תוקעת אז אנשים לא חידשו לעצמם או למשפחה המורחבת, זה בנוסף לשובו של הכדורגל לליגת העל. הסיבה לחלק קטן בהרבה של אי החידושים הוא הקמפיין של האולטראס. המבחן הוא פשוט- שאל את עצמך מה היה קורה אם היה יורוליג, היה אותו מספר מנויים? אם התשובה היא לא- והיא לא ברור - קיבלת את התשובה.אוהד כורסא כתב: ↑07 אוקטובר 2025, 20:58אם 90 אחוז מהקהל לא היה צד, היינו ב8k מנויים.joshsoos כתב: ↑07 אוקטובר 2025, 20:11אתה ממשיך להתעלם מזה שהאולטרס היו קיימים לפני עופר והקרע בינם לבין שאר הקהל הלך והתרחב בגלל הפעולות שלהם במשך שנים. הקהל הרחב לא רב עם אף אחד, וסהכ נמאס לו ממיעוט שפוגע בו ובקבוצה.
היה קמפיין דיכאון ורעל אגרסיבי ומבריק שהצליח.
אני עדיין מאוד מאוכזב שלא התפרסמה רשימת דרישות סבירה לסולחה.
התחושה שלי שהעמימות הזו היא מכוונת ומאפשרת להם להמשיך בקמפיין הרעיל בלי לקחת גרם של אחריות על המצב המדכא. כמו שכתבתי בעבר, נתעשת או שנתחרט.
ותראה, או שאתה תמים או ש....אין כנראה סיבה אחרת =)
כביכול כן יצאו המסרים, יד ואליהו וכו, אבל הדרישה היחידה האמיתית שמן הסתם לא תתפרסם- תן לנו מה שאנחנו באמת רוצים וזה להחזיר את השליטה שנלקחה. עופר לא בנוי לדברים כאלה ( ולפחות בזה טוב שכך ) והם כמו כל כת לא בנויים לפשרות אמיתיות ולכן זה לא יקרה. הבעיה היותר גדולה היא כל הטעויות שעופר עושה וממשיך לעשות, וחוסר היכולת להקשיב לאנשים הנכונים ולקבל החלטות בהתאם. אם אני חוזר אחורה, אז היה והיורוליג היה משוחק בארץ- או בדרך קסם חוזר העונה מה שלא יקרה- הרבה מהחרא היה מאחורינו כי פשוט היה בא הרבה קהל, הקמפיין היה ממשיך אבל ההשפעה הייתה מינורית, במצב הנוכחי קשה להגיד. בסופו של דבר ישנה הפרזה בחשיבות הכלכלית של אי חידוש המנויים, מדובר בסכום של כמה מיליוני שקלים ( כמובן למחירי הליגה ) וראינו שיש סיכוי סביר שהמועדון יכניס בערך אותו סכום בסופיה, כך שזה יותר ענין פסיכולוגי מאשר כלכלי- עופר מחפש הצבעת אמון בעיקר. אבל בשביל זה הוא יצטרך להפסיק לחשוב על אותם 10-15 אחוז ולהתחיל לחשוב על השאר...
-
- קיבל.ה 554 לייקים
כן כן, שטויות פורום, ואתה הסתמכת בטיעונים שלך על כמה אנשים שדיברת איתם לא? אמרת שאתה מנוי ומגיע למשחקים, מניח שגם לרגל. אז או שהראיה והשמיעה שלך לא טובות ולא ראית ושמעת איך הקהל מתייחס לשער 5/1 בשנתיים האחרונות בעיקר , או שאנחנו מנהלים פה דיון די עקר.איש גדול כתב: ↑07 אוקטובר 2025, 20:38אני מתעלם מזה כי זה שטויות פורוםjoshsoos כתב: ↑07 אוקטובר 2025, 20:11אתה ממשיך להתעלם מזה שהאולטרס היו קיימים לפני עופר והקרע בינם לבין שאר הקהל הלך והתרחב בגלל הפעולות שלהם במשך שנים. הקהל הרחב לא רב עם אף אחד, וסהכ נמאס לו ממיעוט שפוגע בו ובקבוצה.
רוב הקהל בסדר גמור עם האולטראס , שונאי האולטראס נשמעים בעיקר פה בפורום.
יש מידי פעם לעיתים די רחוקות איזה מקרה שקצת יוצר יותר ביקורת על הארגון אבל לרוב הכל בסדר.
ההוכחה לזה היא הכדורגל.
סביב הקבוצה יש אווירה מדהימה נמכרים כרטיסים כמו שלא נמכרו בחיים ופשוט חוויה להגיע למשחקים.
ואותו דבר היה בכדורסל.
בלעדיהם כמה מנווים יש? 3000? 4000 במקרה הטוב?
איתם ביחד היה יותר מכפול
אז להגיד לי שרוב הקהל מאס בהם?
תסלח לי אבל אני אמשיך לא להתייחס לזה ברצינות.
לגבי ההחלטה שלהם אחרי שעברנו בהתחלה לא להגיע ליד אליהו אמרתי גם פה וגם במקומות אחרים יותר רלוונטים מפה מה אני חושב.
לגבי זה שהם לא מגיעים כרגע ? עופר הפך את המצב לעוד יותר בעייתי עם ההתנהלות שלו.
מודה שגם אני מגיע היום בלב כבד בניגוד למה שהיה בהתחלה שהגעתי בלב שלם
אין לי כח לכתוב שוב ושוב את ההבדלים בין הרגל לסל, כבר כתבתי אותם כמה פעמים, שורה תחתונה כרגע אתה מתפקד כאן בתור מחליף יותר אינטליגנטי של רוי, שבא להוכיח את כותבי הפורום כשונאים הוזים ולא מייצגים, ולכן לא ברור לי מה הויכוח הזה עושה באשכול ששמו איחוי הקרע ( שכמו שכתבתי הוא מיותר ממילאכי אין לו תכלית )
נראה לי שמיצינו אותו, ואפשר לחזור לריב באשכול על שם עופר.