פלקאו
-
- קיבל.ה 2550 לייקים
באמת שלא הבנתי מה כולם נפלו עליו.
בגול הראשון הגול בגלל שטויות של מאיימבו שהביא להם קרן מתנה.
בגול השני, הכל התחיל מתרגיל קרן מטומטם (כאילו לא נכוונו בלאומית מול כפר קאסם), טעויות של שחקן זה חלק מהמשחק.
אם יאזן לא נותן גליץ' מטומטם ונשאר לעמוד על הרגליים או שצור קצת יותר מרוכז ואנחנו גם לא סופגים את זה
בגול השני, הכל התחיל מתרגיל קרן מטומטם (כאילו לא נכוונו בלאומית מול כפר קאסם), טעויות של שחקן זה חלק מהמשחק.
אם יאזן לא נותן גליץ' מטומטם ונשאר לעמוד על הרגליים או שצור קצת יותר מרוכז ואנחנו גם לא סופגים את זה
- רדפוקס
- קיבל.ה 5544 לייקים
הוא טעה אתמול גם בקרן, הוא היה צריך לשמור את השחקן שכבש ועזב אותו.El dudernio כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 13:46אתמול טעה פעם 1 מהותית.רדפוקס כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 12:26אף אחד לא חיכה לו בפינה, הוא פשוט שחקן לא טוב שטועה הרבה ולכן לא מן הנמנע שנקבל גם גולים מהטעויות שלו.El dudernio כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 07:14
אם הוא יעשה טעות כל משחק לא.
אבל על טעות ראשונה לקבור שחקן זה הזוי... משום מה לא ראיתי ביקורת על שחקנים אחרים שטעו וספגנו בגללם אתמול.
הביקורת היא כי חיכו לו בפינה.
מעבר לזה הוא בקושי טועה, בא נגיד שמיאבו וצור טעו אתמול יותר ממנו, משום מה הם "נקיים" מביקורת.
גם יאזן היה אתמול לא משהו וטעה לא מעט
מה שכן ובזה אתה צודק זה שטעויות שלו יניבו יחסית הרבה שערים בגלל התפקוד שלו.
וזה רק שתי טעויות מאוד משמעותיות שלו אתמול שנגמרו ב-2 שערים, אני לא מדבר בכלל על המון פסים קצרים מדי או לא מדויקים שהוא נתן.
-
- קיבל.ה 1375 לייקים
השערים על ברדה הרבה לפני כל שחקןרדפוקס כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 13:58הוא טעה אתמול גם בקרן, הוא היה צריך לשמור את השחקן שכבש ועזב אותו.El dudernio כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 13:46אתמול טעה פעם 1 מהותית.
מעבר לזה הוא בקושי טועה, בא נגיד שמיאבו וצור טעו אתמול יותר ממנו, משום מה הם "נקיים" מביקורת.
וזה רק שתי טעויות מאוד משמעותיות שלו אתמול שנגמרו ב-2 שערים, אני לא מדבר בכלל על המון פסים קצרים מדי או לא מדויקים שהוא נתן.
ונסאר צריך להכנס להסגר אחרי הגלות המביך בגול השני
- רדפוקס
- קיבל.ה 5544 לייקים
זה שיש הרבה אשמים לא הופך את פלקאו ללא אשם או לשחקן טוב וראוי להפועל תל אביב.אוגוסטוס היל כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 14:02השערים על ברדה הרבה לפני כל שחקןרדפוקס כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 13:58הוא טעה אתמול גם בקרן, הוא היה צריך לשמור את השחקן שכבש ועזב אותו.El dudernio כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 13:46
אתמול טעה פעם 1 מהותית.
ונסאר צריך להכנס להסגר אחרי הגלות המביך בגול השני
-
- קיבל.ה 1375 לייקים
הוא כרגע נראה לא מספיק טוב אבל פחות גרוע ממה שעושים ממנו
הלוואי שישאילו אותו ויביאו לשם זרתותח, אבל כשחסרים לך שחקנים קריטיים ב3 עמדות זה לא נראה לי בסדרי העדיפויות כרגע
הלוואי שישאילו אותו ויביאו לשם זרתותח, אבל כשחסרים לך שחקנים קריטיים ב3 עמדות זה לא נראה לי בסדרי העדיפויות כרגע
-
- קיבל.ה 107 לייקים
לא הבנתי מה ההתנפלות על פלקאו ?
מבחינה קו אחורי הוא אחלה גרזן באמצע ולא חושב שהביאו אותו לתפקיד של בונה התקפות אלא יותר בתור התחנה אחרונה באמצע! קשה לעבור אותו ויש לו לא מעט חילוצים ותיקולים מעולים. הוא גם יודע לסחוט עבירה כשצריך ועשה את זה לא מעט פעמים עד עכשיו. כן הייתי מביא עוד קשר עושה משחק ושם אותו לידו וליד קרייב ואז משחק בשיטה של 4-5-1 שה5 באמצע הם בצורת משולש שפלקאו הוא השחקן האמצעי שצריך להעביר את הכדור לקרייב או לקשר השני ולתת להם לטוס קדימה ולבנות את ההתקפה.
מצידי שפלקאו לא יעבור את קו האמצע אבל שיהיה באמצע גרזן שלא עוברים אותו.
אין ספק שטעה בגול הראשון בסגירה אבל לדעתי מאיימבו וצור יותר אשמים ממנו שבכלל הביאו אותנו למצב הזה.
בגול השני הוא הפסיד בפיזיות לשחקן ריינה בצורה לא טובה חייב לשפר קצת את הפיזיות מה שכן האיבוד היה בחצי ומהרגע שאיבד כדור ועד הגול (שלא נדבר שוב על אסף צור שהכדור בא לפינה הקרובה שלו ולא הבנתי איך הוא לא הדף את זה) היו מסםיק הזדמנויות לעצור את ההתקפה של ריינה לפני הגול.
כולם אתמול היו לא בשיאם ומיטבם… מחזור 2 אפשר להוריד את הפאניקה ובעיקר לשחרר מהטרחנות כלפי פלקאו עצמו.
מבחינה קו אחורי הוא אחלה גרזן באמצע ולא חושב שהביאו אותו לתפקיד של בונה התקפות אלא יותר בתור התחנה אחרונה באמצע! קשה לעבור אותו ויש לו לא מעט חילוצים ותיקולים מעולים. הוא גם יודע לסחוט עבירה כשצריך ועשה את זה לא מעט פעמים עד עכשיו. כן הייתי מביא עוד קשר עושה משחק ושם אותו לידו וליד קרייב ואז משחק בשיטה של 4-5-1 שה5 באמצע הם בצורת משולש שפלקאו הוא השחקן האמצעי שצריך להעביר את הכדור לקרייב או לקשר השני ולתת להם לטוס קדימה ולבנות את ההתקפה.
אין ספק שטעה בגול הראשון בסגירה אבל לדעתי מאיימבו וצור יותר אשמים ממנו שבכלל הביאו אותנו למצב הזה.
בגול השני הוא הפסיד בפיזיות לשחקן ריינה בצורה לא טובה חייב לשפר קצת את הפיזיות מה שכן האיבוד היה בחצי ומהרגע שאיבד כדור ועד הגול (שלא נדבר שוב על אסף צור שהכדור בא לפינה הקרובה שלו ולא הבנתי איך הוא לא הדף את זה) היו מסםיק הזדמנויות לעצור את ההתקפה של ריינה לפני הגול.
כולם אתמול היו לא בשיאם ומיטבם… מחזור 2 אפשר להוריד את הפאניקה ובעיקר לשחרר מהטרחנות כלפי פלקאו עצמו.
-
- קיבל.ה 425 לייקים
איזה תחנה אחרונהOr_5 כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 15:18 לא הבנתי מה ההתנפלות על פלקאו ?
איזה גרזן
איך אתם רואים כדורגל לעזאזל?
- Sin Queso
- קיבל.ה 652 לייקים
גרזן לא מפסיד את המאבק כמו בגול השניOr_5 כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 15:18 לא הבנתי מה ההתנפלות על פלקאו ?
- רדפוקס
- קיבל.ה 5544 לייקים
גם אוהד ממוצע מהיציע לא בטוח.Sin Queso כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 15:34גרזן לא מפסיד את המאבק כמו בגול השניOr_5 כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 15:18 לא הבנתי מה ההתנפלות על פלקאו ?
הוא פשוט נתן לו לדחוף אותו במקום להיות זה שדוחף במצב שכזה שאתה יודע שאתה שחקן אחרון או כמעט אחרון ואם אתה יוצא מהמאבק הזה בלי הכדור הם במתפרצת מול שחקן ושוער.
פשוט מרתיח לראות את הרכות הזאת.
-
- קיבל.ה 425 לייקים
וגם חוץ מהמאבק, ספרתי לפחות 4-5 איבודים של פלקאו במרכז המגרש
ואלו מסירות פשוטות שהוא מאבד
מה יהיה שקבוצות יבואו ללחוץ אותנו בטירוף?
ואלו מסירות פשוטות שהוא מאבד
מה יהיה שקבוצות יבואו ללחוץ אותנו בטירוף?
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1042 לייקים
מה?!לירון האדום כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 13:58 באמת שלא הבנתי מה כולם נפלו עליו.
הבן אדם נרדם בשמירה בקרן ונתן לשחקן שלו לקחת כדור בגובה נמוך
איך האשמה היא על השחקן שעשה טעות במהלך קודם?
להבדיל, זה מזכיר לי שיש כאלה שמאשימים את אוסלו ב-7.10
-
- קיבל.ה 1000 לייקים
יש את האוהדים האלו שכל פעם שקורה משהו לא טוב מחפשים את מי צריך לתלות על עץ, ויש את אלו שמבינים שטעויות כאלו הן חלק מהמשחק.
אני גם רחוק מלהתלהב ממנו, אבל הקטע הזה שמחפשים כל היום לערוף פה שחקנים זרים (הרי גם את סילבה כבר יש ששולחים פה הביתה אחרי 6 דקות וכמובן את צ'יקו אחרי חצי משחק), זה דבר בלתי נסבל ברמות.
אני גם רחוק מלהתלהב ממנו, אבל הקטע הזה שמחפשים כל היום לערוף פה שחקנים זרים (הרי גם את סילבה כבר יש ששולחים פה הביתה אחרי 6 דקות וכמובן את צ'יקו אחרי חצי משחק), זה דבר בלתי נסבל ברמות.
-
- קיבל.ה 1000 לייקים
טוב שכתבת "להבדיל"צ'ימבויקה כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 15:45מה?!לירון האדום כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 13:58 באמת שלא הבנתי מה כולם נפלו עליו.
לא מאשים אף אחד בגול מקרן חוץ מאת מי שנתן את הקרן. 6-7 קרנות ב20 דקות עם ספר שכל כדור מכניס מסובב לתיבת החמש, הסיכוי שלא יווצר מזה מצב הבקעה של ממש הוא אפסי.
-
- קיבל.ה 1624 לייקים
זה קודם כל ברדה והבילד אפ.נועם שחם כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 16:16טוב שכתבת "להבדיל"צ'ימבויקה כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 15:45מה?!לירון האדום כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 13:58 באמת שלא הבנתי מה כולם נפלו עליו.
לא מאשים אף אחד בגול מקרן חוץ מאת מי שנתן את הקרן. 6-7 קרנות ב20 דקות עם ספר שכל כדור מכניס מסובב לתיבת החמש, הסיכוי שלא יווצר מזה מצב הבקעה של ממש הוא אפסי.
-
- קיבל.ה 2550 לייקים
כן נכון, בול אותו דבר.צ'ימבויקה כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 15:45מה?!לירון האדום כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 13:58 באמת שלא הבנתי מה כולם נפלו עליו.
מתלבט אם באמת שווה להסביר לך או שאתה סתם כותב.
בכל זאת, הקרן הגיעה משטות של מאיימבו.
קרן זה מצב נייח מסוכן שאם אפשר להימנע ממנו אז עדיף (לכן מעיפים החוצה ולא לקרן), טעה בגול זה נכון, אבל אפשר מראש היה שלא תהיה את הקרן הזאת.
-
- קיבל.ה 2550 לייקים
איזה בילד אפ, מאיימבו עצר כדור ארוך על החזה ואחרי זה במקום למסור ולשחרר העדיף לכדרר ולהיתקע על הקו וגם אז במקום להרחיק לחוץ העדיף להחזיר כדור גרוע לצור, כל כך גרוע שהכדור עבר את קו הרוחב
-
- קיבל.ה 1681 לייקים
אם הוא טעה בקרן (והסברתי למה זאת טעות קטנה עם בכלל).רדפוקס כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 13:58הוא טעה אתמול גם בקרן, הוא היה צריך לשמור את השחקן שכבש ועזב אותו.El dudernio כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 13:46אתמול טעה פעם 1 מהותית.
אז אסף צור טעה יותר ממנו. מאימבו 2 טעויות רק בקרן גדולות יותר ועוד הרבה...
אם הוא אשם במשהו בגול של הקרן יאזן אשם בגול השני שהוא בכלל על אסף צור, או בקיצור אין לפלקאו אשמה בשער השני, אלא אם אתה מחפש בכח להאשים אותו, ואז כמו שאמרתי דבר לא יעזור אבל אוביקטיבי / מקצועי זה לא.
-
- קיבל.ה 1624 לייקים
כל ההסבתכויות והכדרורים באיזור הרחבה, נבעו מהבילד אפ שעזר לריינה להלחיץ אותנו ולהסתבך.לירון האדום כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 16:40איזה בילד אפ, מאיימבו עצר כדור ארוך על החזה ואחרי זה במקום למסור ולשחרר העדיף לכדרר ולהיתקע על הקו וגם אז במקום להרחיק לחוץ העדיף להחזיר כדור גרוע לצור, כל כך גרוע שהכדור עבר את קו הרוחב
-
- קיבל.ה 1681 לייקים
דניס כפרה עליו הוא אלוהי הכדורגל.
10 רמות מעל קרייב ופלקאו ביחד.
זאת הזדמנות נוספת להגיד שאני מוכן לרכוש חולצה שלו בכל סכום.
תודה.
-
- קיבל.ה 1681 לייקים
כדור ברחבת ה 5 אני מצפה מהשוער שיסתער עליו וידרוס כל מי שבדרך... ראבק בשביל מה יש לך שוער 2 מ' אם הוא נותן לכדור קרן לעבור מטר ממנו ולהגיע לנגיעה קלה חצי מטר מהשער.נועם שחם כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 16:16טוב שכתבת "להבדיל"צ'ימבויקה כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 15:45מה?!לירון האדום כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 13:58 באמת שלא הבנתי מה כולם נפלו עליו.
מה שעזר לזה מאוד היא העובדה שמתוך 12 כדורים ארוכים של אסף צור רק 2 הגיעו לרגל אדומה.שחר כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 16:42כל ההסבתכויות והכדרורים באיזור הרחבה, נבעו מהבילד אפ שעזר לריינה להלחיץ אותנו ולהסתבך.לירון האדום כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 16:40איזה בילד אפ, מאיימבו עצר כדור ארוך על החזה ואחרי זה במקום למסור ולשחרר העדיף לכדרר ולהיתקע על הקו וגם אז במקום להרחיק לחוץ העדיף להחזיר כדור גרוע לצור, כל כך גרוע שהכדור עבר את קו הרוחב
-
- קיבל.ה 1205 לייקים
ראית עכשיו את התקציר סוף סוף, הייתי בטוח שאני הולך לראות בגול השני איזה טעות מטורפת, בפועל ברדה הוא האשם העיקרי וליזן ואסף צור אשמה לא פחות מפלקאו
אבל כרגיל אוהדי הפועל מוצאים שעיר לעזאזל ומפילים הכל עליו, כשהפעם זה עוד התחיל עוד לפני שהוא הגיע
אבל כרגיל אוהדי הפועל מוצאים שעיר לעזאזל ומפילים הכל עליו, כשהפעם זה עוד התחיל עוד לפני שהוא הגיע
-
- קיבל.ה 1473 לייקים
ואני צפיתי עכשיו במשחק שוב (הייתי במגרש אתמול) כדי להבין על מה ההייט אולי פספסתי משהו
מחצית ראשונה מהבודדים שתיפקד
חילץ לא מעט כדורים בשליש שני של המגרש
היה היחיד שאגרסיבי מחבורת הבלרינות במחצית הראשונה
דחף כמה כדורים קדימה שבנימין וטוריאל הצליחו לאבד בשניה שהגיעו אליו
הוא עובד בלי הפסקה
שרפתם אותו ואין שום סיכוי לגרום לכם לשנות את דעתכם
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5544 לייקים
אין הייט.
שתי טעויות בשני השערים שספגנו, אפס תרומה להנעת הכדור ובילד-אפ, 64% דיוק בלבד במסירות הבאמת פשוטות שהוא נותן ובהגנה הוא לא מספיק טוב כדי שזה יפצה על כל השאר.
פשוט לא טוב, בלי שנאה ובלי המצאות.
שתי טעויות בשני השערים שספגנו, אפס תרומה להנעת הכדור ובילד-אפ, 64% דיוק בלבד במסירות הבאמת פשוטות שהוא נותן ובהגנה הוא לא מספיק טוב כדי שזה יפצה על כל השאר.
פשוט לא טוב, בלי שנאה ובלי המצאות.
-
- קיבל.ה 1473 לייקים
אין הייט? גם פה, גם ברשתות וגם במגרש אתמול אנשים מקללים אותו מעלים אותו על מטוס.
יש שתי מסירות לפחות שהלכו לרן בנימין שחירבן בתחתון במקום לעשות צעד לכיוון הכדור, הסטטיסטיקה הזו קצת משקרת
הוא בסה״כ עושה עבודה טובה. בטח ביחס למה שנאמר עליו כאן ב17 העמודים.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 2840 לייקים
מסכים שבשער לפחות נסאר אשם לא פחות עם הגליץ׳ לשום מקום הזה.
-
- קיבל.ה 425 לייקים
איזו עבודה טובה
שים את ג'וקו מעונה קודמת והוא עושה אותו דבר.
שחקן שלא משדרג אותנו בעמדה כל כך קריטית
שים את ג'וקו מעונה קודמת והוא עושה אותו דבר.
שחקן שלא משדרג אותנו בעמדה כל כך קריטית
-
- קיבל.ה 2840 לייקים
הוא יותר טוב מז׳וקו. ההוא היה כבד כמו סמיטריילר שעולה בסיבובים בהר.
אולי ההיתרון היחיד של ז׳וקו זה שהיה יודע לבעוט לא רע.
אולי ההיתרון היחיד של ז׳וקו זה שהיה יודע לבעוט לא רע.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5544 לייקים
בעיניי הוא לא עושה עבודה טובה, לי אין הייט כלפיו אלא הרבה ביקורת מקצועית (בעיקר למי שבחר בו).
אם אתה תהדוף כל ביקורת מקצועית לגביו כהייט ושטויות כאלה אז כנראה שאתה (לא ספציפית אתה אלא מי שמגן עליו בחירוף נפש משום מה) בעל האג׳נדה ולא המבקר.
-
- קיבל.ה 1681 לייקים
אבל זאת רק טעות 1.
אין לו שום אשמה בשער הראשון, בטוח לט אשמה ישירה.
בטוח פחות אשמה ממיאמבו / צור.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5544 לייקים
כן כן מה שתגיד, אין אשמה לשחקן שהשחקן שהוא שומר עליו מסתובב באין מפריע ונוגח לשער.El dudernio כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 21:29אבל זאת רק טעות 1.
הלאה נקסט לא מעניין ההמצאות שלך.
-
- קיבל.ה 1375 לייקים
לא אתה אבל הייט יש פה בשפערדפוקס כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 20:41בעיניי הוא לא עושה עבודה טובה, לי אין הייט כלפיו אלא הרבה ביקורת מקצועית (בעיקר למי שבחר בו).
אם אתה תהדוף כל ביקורת מקצועית לגביו כהייט ושטויות כאלה אז כנראה שאתה (לא ספציפית אתה אלא מי שמגן עליו בחירוף נפש משום מה) בעל האג׳נדה ולא המבקר.
בכל אופן אני מזכים שהוא לא מספיק טוב וגם בתרחיש חיובי שיכול לקרות הוא לא השחקן האופטימלי לעמדה הזאת בשיטה של ברדה וזה עיקר התמיהה שלי כרגע.
Having said that יש כרגע לפחות 3 עמדות יותר דחופות
-
- קיבל.ה 1681 לייקים
האמת שעניינת אז בדקתי שוב.רדפוקס כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 22:34כן כן מה שתגיד, אין אשמה לשחקן שהשחקן שהוא שומר עליו מסתובב באין מפריע ונוגח לשער.El dudernio כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 21:29אבל זאת רק טעות 1.
הלאה נקסט לא מעניין ההמצאות שלך.
הכדור עובר מעל הראש של 4 שחקנים ומגיע למקום שבו שיקו עמד בזמן ההרמה.
רק שהוא יצא החוצה במקום לסגור את הפינה הרחוקה ולהעיף את הכדור, ובנוסף גם הפריע לפלקאו.
1. תחילת המהלך שיקו סוגר קורה רחוקה פלקאו ושחקן רינה 4 מטר ממנו מחוץ לרחבת ה 5.

2. שחקן ריינה בתנועה קדימה נמצא בין פלקאו לשיקו שיצא קצת החוצה ויצר בור באזור הקורה הרחוקה

3. סוף המהלך שיקו מאבד את שחקן ריינה שעובר מאחוריו ומפריע לפלקאו.

בא תסביר לי שוב כמה פלקאו אשם בשער הראשון, שדר"א היה ברגל ולא בראש..
אבל אם באמת תסתכל על השער מעבר לטעות של מיאמבו שהובילה לקרן.
1. יאזן מתחיל את המהלך עם חוטבא, הוא עוזב אותו ובה לשמור שחקן בקורה הקרובה שם יש כבר את דאפה ובניימין. חוטבא נשאר חופשי ומחליק את הכדור אחורה.
2. בניימין מפספס את הכדור ומסתיר אותו לפיבן וקרייב.
3. פיבן מנסה לנגוח אבל מפספס אותו.
4. קרייב מוריד את הראש ומאפשר לכור לעבור.
5. צור בכלל לא מנסה לגעת בכדור
6. כנ"ל שיקו.
אז אני שוב אומר לפלקאו 0 אשמה בשער הזה.
-
- קיבל.ה 425 לייקים
גם אם הוא לא אשם בגול הראשון
וגם אם הוא לא אשם בגול השני
הוא לא מספיק טוב נקודה.
ותפסיקו לחשוב שקשר 6 זה רק תיקולים, אנחנו לא בשנות ה90.
קשר 6 צריך להיות גם טכני, צריך לדעת להתשחרר מלחץ, וכן! מידי פעם צריך לתת מסירה טובה שתשבור לחץ של היריב.
ופלקאו לא כזה.
כן הוא יכול לתרום כשאנחנו רוצים לשמור על יתרון, אבל זה לא מספיק טוב.
וגם אם הוא לא אשם בגול השני
הוא לא מספיק טוב נקודה.
ותפסיקו לחשוב שקשר 6 זה רק תיקולים, אנחנו לא בשנות ה90.
קשר 6 צריך להיות גם טכני, צריך לדעת להתשחרר מלחץ, וכן! מידי פעם צריך לתת מסירה טובה שתשבור לחץ של היריב.
ופלקאו לא כזה.
כן הוא יכול לתרום כשאנחנו רוצים לשמור על יתרון, אבל זה לא מספיק טוב.
-
- קיבל.ה 243 לייקים
השחקן הכי דומה שאני יכול להשוות אליו מהעבר שלנו זה לא לוקאס סשה.
איפה הוא ואיפה הוא.
לסשה היה כושר עילאי, כיסה את כל המגרש, ידעת שבכל מקום שבו יתחיל מאבק פיזי הוא יהיה שם.
הבעיה עם פלקאו זה שלמרות שהוא שחקן הגנתי, גם הגנתית הוא לא בולט.
איפה הוא ואיפה הוא.
לסשה היה כושר עילאי, כיסה את כל המגרש, ידעת שבכל מקום שבו יתחיל מאבק פיזי הוא יהיה שם.
הבעיה עם פלקאו זה שלמרות שהוא שחקן הגנתי, גם הגנתית הוא לא בולט.
-
- קיבל.ה 151 לייקים
ולוקאס סשה בנוסף לכל מה שציינת ידע גם לכבוש ולבשל
-
- קיבל.ה 164 לייקים
מה הקשר בין פלקאו ללוקאס סשה?
פלקאו לא תורם כמעט כלום למשחק ההתקפה
פלקאו לא תורם כמעט כלום למשחק ההתקפה
זה פשוט זועק, מספיק רק לצפות מחצית ראשונה של ריינה, לחץ רפוי ולא מתואם שלהם מספיק לגרום לנו לאבד. לא הכל עליו כמובן , אבל הוא בורח ולא בא לקבל כדור, ואם זה בא אליו הוא משחרר זריז שחלילה לא יצטרך לחשוב על פס קדימה. לא מספיק טוב להפועל של ברדה ובספק אם מספיק טוב לליגה שלנו
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk