עונת המלפפונים 25/26

פורום אוהדי הפועל תל אביב
tormenta
קיבל.ה  32 לייקים

7even כתב: 15 מאי 2025, 09:35
לירון האדום כתב: 15 מאי 2025, 09:33
קוקאין ואלכוהול כתב: 14 מאי 2025, 21:12 אמיתי צריך לאשפז אוהדי הפועל כאלה ^ שברצינות רוצים את זהבי או לחילופין חושבים שיש איזו סיכוי שהוא יחזור.
מה עובר עליכם יא פגומים בשכל.
אני לא חושב שזהבי יחזור, אבל כן היתי שמח אם זה היה קורה.
היחיד מכל הבוגדים שאני יכול לסלוח לו, מבחינתי זה הבן שחזר בתשובה, עשה דווקא, ניתק קשרים עם המשפחה שלו,
בכל הזדמנות שהיה יכול, היה עושה דווקא ולהכאיב למשפחה שלו ועכשיו הוא חוזר חזרה בשאלה לחיק המשפחה שלו שסלחה לו על הכל.
בסוף צריך לחזור הביתה, למקום בו הכל התחיל.
הביאו את היום
אתה יודע, זה לא שהוא היה בטיול בדרום אמריקה ולא חזר הביתה למרות הפצרות המשפחה.
הוא בגד במשפחה. ואז בגד שוב ואז שוב ואז שוב ומעולם לא התנצל אפילו בטעות. כאילו הוא נהנה לבגוד.

נ.ב - הוא סגור בבית"ר, ת'יכול להיות רגוע.

דיי עם הבלבולי ביצים, ערן רצה לחזור להפועל, ההנהלה המטומטמת החליטה להביא את אלמוג כהן במקום, אין לי שום כעס אליו והייתי רוצה לראות אותו בהפועל ושאף אחד לי יזיין לי את המוח על זה שאני לא הפועל. מגיל 10 אני בשער 5.

אין יותר כיף לראות אותו מבקיע על הראש של שער 11 אחרי כל השנים שהוא נתן להם, אבל זה לא יקרה בחיים הסיפוא נגמר. הלאה קדימה
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  718 לייקים

לי אין בעיה שזהבי יחזור להפועל.
כל עוד זה לא הפועל תל אביב
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2760 לייקים

tormenta כתב: 15 מאי 2025, 10:34
לירון האדום כתב: 15 מאי 2025, 09:33

אני לא חושב שזהבי יחזור, אבל כן היתי שמח אם זה היה קורה.
היחיד מכל הבוגדים שאני יכול לסלוח לו, מבחינתי זה הבן שחזר בתשובה, עשה דווקא, ניתק קשרים עם המשפחה שלו,
בכל הזדמנות שהיה יכול, היה עושה דווקא ולהכאיב למשפחה שלו ועכשיו הוא חוזר חזרה בשאלה לחיק המשפחה שלו שסלחה לו על הכל.
בסוף צריך לחזור הביתה, למקום בו הכל התחיל.
הביאו את היום
הוא בגד במשפחה. ואז בגד שוב ואז שוב ואז שוב ומעולם לא התנצל אפילו בטעות. כאילו הוא נהנה לבגוד.

דיי עם הבלבולי ביצים, ערן רצה לחזור להפועל, ההנהלה המטומטמת החליטה להביא את אלמוג כהן במקום, אין לי שום כעס אליו והייתי רוצה לראות אותו בהפועל ושאף אחד לי יזיין לי את המוח על זה שאני לא הפועל. מגיל 10 אני בשער 5.

אין יותר כיף לראות אותו מבקיע על הראש של שער 11 אחרי כל השנים שהוא נתן להם, אבל זה לא יקרה בחיים הסיפוא נגמר. הלאה קדימה
אע?
הרי אני כבר רשמתי פה שזה שערן לא חזר להפועל מפאלרמו זה באשמה ישירה של מנהלי הפועל באותה תקופה. הוא רצה, אחרים פחות.
בסופו של דבר היה פער מזערי בין מה שזהבי ביקש לבין מה ששילמו לאלמוג כהן שעשה בהפועל כלום ומשודבר. טעות היסטורית שאת ההשפעה שלה אנחנו אוכלים כבר מעל 10 שנים!

ואיך כל זה קשור לעזאזל לכך שהוא עשה כל שביכולתו ובמאמציו כדי להתגרות בנו?
אתה יודע...זה לא איזה שחקן שדופק עליך 40 נקודות כל משחק ומשחק מלוכלך. זה שחקן שבכל הזדמנות דאג להתגרות שוב ושוב באוהדים שפעם היה חלק מהם.

שיילך לבית"ר או לקרית שמונה או מכבי שעריים. לא ממש מעניין אותי.
יחד, רק יחד! :heart:
tormenta
קיבל.ה  32 לייקים

7even כתב: 15 מאי 2025, 10:58

אע?
הרי אני כבר רשמתי פה שזה שערן לא חזר להפועל מפאלרמו זה באשמה ישירה של מנהלי הפועל באותה תקופה. הוא רצה, אחרים פחות.
בסופו של דבר היה פער מזערי בין מה שזהבי ביקש לבין מה ששילמו לאלמוג כהן שעשה בהפועל כלום ומשודבר. טעות היסטורית שאת ההשפעה שלה אנחנו אוכלים כבר מעל 10 שנים!

אתה יודע...זה לא איזה שחקן שדופק עליך 40 נקודות כל משחק ומשחק מלוכלך. זה שחקן שבכל הזדמנות דאג להתגרות שוב ושוב באוהדים שפעם היה חלק מהם.

לגבי ההתגרות אני מסכים איתך לגמרי, אין לי שום בעיה עם זה שהוא עבר למכבי, כי אני מבין שזה לא שנות ה80 יותר וכדורגל זה מזמן לא ספורט עם ערכים אלא יותר בידור קפיטליסטי. זה הדבר היחידי שהציק לי איתו אבל מצד שני יש לי אליו חיבה מסוימת שאני לא יכול להסביר הדאבל של 2010 זאת הייתה התקופה הכי מאושרת בחיי כאוהד הפועל
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2760 לייקים

tormenta כתב: 15 מאי 2025, 11:05
7even כתב: 15 מאי 2025, 10:58

אע?

לגבי ההתגרות אני מסכים איתך לגמרי, אין לי שום בעיה עם זה שהוא עבר למכבי, כי אני מבין שזה לא שנות ה80 יותר וכדורגל זה מזמן לא ספורט עם ערכים אלא יותר בידור קפיטליסטי. זה הדבר היחידי שהציק לי איתו אבל מצד שני יש לי אליו חיבה מסוימת שאני לא יכול להסביר הדאבל של 2010 זאת הייתה התקופה הכי מאושרת בחיי כאוהד הפועל
אמת. הוא בחר בכסף וזו זכותו המלאה.
עופר ינאי הבין מהר מאד שככה זה עובד עם שחקנים גדולים. או שתפתח את הארנק או שכל החיים תתעסק ב 'מה היה אם'...'
בסופו של דבר הרומנטיקה אוהבת נצחונות יותר מהפסדים, לא ממש משנה מה יספרו אחרים.

ערן זהבי שחקן אדיר שהביא לנו רגעים אדירים בישראל ובאירופה. גם הוא יודע שהקלוז'ר לקריירה לא יהיה בהפועל. לא כי בחר במכבי, אלא עקב מה שעשה לאחר מכן.
Mendelson
קיבל.ה  165 לייקים

איתמר נוי חתם במכבי, יודע שחיזרנו אחריו, והיה כתוב שלא הסכמנו לשלם את הסכומים שדרש. ירוויח במכבי 150 אלף יורו לעונה, את זה לא הסכמנו לשלם?
D&3
קיבל.ה  1016 לייקים

אתה יודע שהסכום שקבוצה מוכנה להציע לשחקן זו פונקציה של איכות השחקן והמקום שהיא מתכננת לו בהיררכיה, נכון?
זרתותח
קיבל.ה  64 לייקים

אם היינו מחתימים עד עכשיו את איתמר נוי וגראפי היו פה דאגות רבות.
ונרקומן
קיבל.ה  308 לייקים

מי שמנהל את הפורום - תוכל בבקשה להעיף מפה את הסוכנים/מקורבים/בוטים שהצטרפו לפה?
אובייסלי הם לא אוהדי הפועל
ספרא טבא
קיבל.ה  187 לייקים

לא צריך בינוניים והאמת כל השוק הישראלי לא מלהיב אותי, שישקיעו בזרים איכותיים ותהיה קבוצה טובה, ישקיעו בישראלים וזה 50:50
הישראלים היחידים ששווה להשקיע עליהם סכומים של זרים זה סבע וכנעאן ושניהם לא רלונטים
htafan99
קיבל.ה  61 לייקים

אני בעד להביא את זהבי רק בשביל האקשן שילווה אותנו כל שנה הבאה.
זה יעלה את פעילות הפורום לפחות פי שתיים.
Niro
קיבל.ה  999 לייקים

פראייר זהבי שהסתפק בתנועת ירייה לכיוון שלנו, היה צריך לחרבן ליד אחרי כל גול ולזרוק עלינו.
להחזיר אותו עלק
Piz
קיבל.ה  80 לייקים

השיח על זהבי לא רציני, תמשיכו הלאה. לפני השאלה אם הפועל רוצה. הוא לא יבוא לפה בחיים. אם יש לו מטרות בקריירה זה להיזכר כסמל של מכבי, אולי לגדול שחקניה. ולעקוף את אלון מזרחי. אפשר להמשיך הלאה
לירון האדום
קיבל.ה  2344 לייקים

L.S כתב: 15 מאי 2025, 10:11
לירון האדום כתב: 15 מאי 2025, 10:08

כמו שכתבתי, אני לא חושב שהוא יחזור להפועל.
החזרה שלו תהיה מלווה בסליחה ומחילה ובהחזרת הפועל לקדמת הבמה איפה שהיא היתה אז...
אחרי שהוא יחזיר את הפועל לקדמת הבמה הוא יוכל לפרוש בידיעה שהחזיר את הבית שלו למקום הנכון.
לגבי דרום אמריקה - אני לא מכיר הרבה משפחות שכועסות על הבן שלא חוזר הביתה מטיול, דווקא יש יותר מקרים של ריבים משפחתיים
ושלא נמצאים בקשר שיש חזרה בתשובה/שאלה (אבל עזוב, אנחנו סתם פה דנים בדיונים דמיונים)
מאוד מתוק ורומנטי הסיפור הזה שבנית לעצמך בראש. באמת.

הןא יחרבן לך על הראש תוך כדי שתקריא את סיפור האהבה הזה שלך. זו האמת. עכשיו תחזןר למציאות כי זה כבר לא לעניין
למה? מה רע לחיות באשליות?
:)
טכנית לארז
קיבל.ה  2013 לייקים

אם זהבי יקבל את התחושה שאוהדי הפועל יסגדו לו אם הוא יחזור - הוא יחזור.
הסגידה (או במילים שלו "העריכו אותי") זה מה שמניע אותו.
אבל שיילך להזדיין מן הסתם.
יילך לביטר בשביל להיות על הכתפיים באימון הפתיחה בבית וגן
ברקע אברמוב עם המחשוף ילקקלו בראיונות. "הייתי מביא אותו גם בגיל 50", "אם יש אפשרות להביא שחקן כמו זהבי אתה לא ממצמץ" וכל מיני כאלה וכולם יהיו מבסוטים.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
Mendelson
קיבל.ה  165 לייקים

הסיבה היחידה להביא את זהבי, זה אם מתכוונים להוליך אותו כל משחק לאורך היציעים שלנו, בעירום, כשהאולטרס הולכים מאחוריו עם פעמון וצועקים Shame בכל צלצול. אם זו התוכנית - להתאבד עליו, בכל סכום.
L.S
קיבל.ה  1088 לייקים

היה לי טוב יותר בתקופות הרועשות
אני לא בנוי לשקט הזה סביב המועדון

שמישהו יספין אותי
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
סמל אישי של משתמש
ההוא שאמרו לו
קיבל.ה  1180 לייקים

די נו, איזה כיף השקט. בלי כתבות ובלי הדלפות ובלי לחץ.
עוד חודש נקום בבוקר לוולקאמים ונחסור לריב על הא ועל דא. בינתיים בואו ננסה ליהנות מהשקט
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
בני12
קיבל.ה  1658 לייקים

Mendelson כתב: 15 מאי 2025, 14:02 הסיבה היחידה להביא את זהבי, זה אם מתכוונים להוליך אותו כל משחק לאורך היציעים שלנו, בעירום, כשהאולטרס הולכים מאחוריו עם פעמון וצועקים Shame בכל צלצול. אם זו התוכנית - להתאבד עליו, בכל סכום.
כבר הצעתי:
בני12 כתב: 08 מאי 2025, 15:14 הטקס היחיד שמגיע לזהבי זה
Walk of shame
ואז שיעמוד בעיגול האמצע ושאלי קוקוס כהן יעשה לו רפי דהן
ספרא טבא
קיבל.ה  187 לייקים

אשכרה קישרו כל שחקן אפשרי להפועל בחודש האחרון אז כבר אין ספינים, באסה
מה הסיפור עם גוקו למה הוא עדיין פה? לכמה זמן הוא חתום בכלל? מקווה שהוא לא שוחרר עדיין כי החוזה מסתיים ביוני כמו בדרך כלל ולא בגלל שחושבים שהבובל הזה יכול לתרום
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2760 לייקים

Mendelson כתב: 15 מאי 2025, 14:02 הסיבה היחידה להביא את זהבי, זה אם מתכוונים להוליך אותו כל משחק לאורך היציעים שלנו, בעירום, כשהאולטרס הולכים מאחוריו עם פעמון וצועקים Shame בכל צלצול. אם זו התוכנית - להתאבד עליו, בכל סכום.
אני כבר מתחיל לחשוש שהוא הולך להטמין wild fire במרתפי בלומפילד ולחכות לשעת כושר
Chego
קיבל.ה  16 לייקים

הפועל ת"א הגישה הצעה לאקס ברצלונה ב`
גובה ההצעה בפנים: פערים בין האדומים למרווייל אנדוקיט, קשר התקפי מקונגו
הדר יעקביהדר יעקבי
15.05.25 - 20:30
2
תגיות: מרבייל אנדוקיט

הפועל תל אביב ממשיכה בהכנות לקראת החזרה שלה לליגת העל, ופועלת כמובן גם בגזרת חיזוק הסגל. לערוץ הספורט נודע כי אחד השמות שבקבוצה פועלים לצרפו הוא קשרה הקונגולזי של גוריצה, מרווייל אנדוקיט.

השחקן בן ה-26, שמשחק כקשר התקפי ובכנפיים, מסיים את חוזהו בקבוצה הקרואטית בתום העונה ויוכל להצטרף כשחקן חופשי והאדומים הגישו לו הצעה בגובה 240 אלף יורו לעונה. עם זאת, אנדוקיט מצפה לשכר של כ-300 אלף יורו כך שכרגע יש פערים בין הצדדים ובמועדון בוחנים אפשרויות נוספות.

העונה רשם אנדוקיט 32 הופעות במדי גוריצה בכל המסגרות, שבהן כבש שני שערים ובישל שלושה. לצד קבוצות במולדתו, שיחק גם בקיי אף טירנה
האלבנית, וכן עבר בקריירה גם בחטאפה, מאיורקה וברצלונה ב'. בקיץ 2019 הצטרף לאוסייק הקרואטית ובשלוש השנים האחרונות הוא משחק בגוריצה. בנבחרת קונגו הוא רשם 21 הופעות בהן כבש שער אחד.
הוקיץ'
קיבל.ה  5985 לייקים

קשר התקפי שלא מבקיע או כובש בליגה הקרואטית.
Can't wait.
גילו
קיבל.ה  29 לייקים

בהתחלה זו סתם היתה ידיעה מדכאת אבל אז בדקתי וגיליתי שגוריצה בליגה השניה בקרואטיה אז זה לפחות קיבל גם רובד קומי
בן לוז
קיבל.ה  193 לייקים

https://www.transfermarkt.us/merveil-nd ... ler/398886

לפי הדר הציעו לו 240 אלף יורו לעונה
לירון האדום
קיבל.ה  2344 לייקים

גילו כתב: 15 מאי 2025, 20:49 בהתחלה זו סתם היתה ידיעה מדכאת אבל אז בדקתי וגיליתי שגוריצה בליגה השניה בקרואטיה אז זה לפחות קיבל גם רובד קומי
ליגה שניה?
אוי ואבוי אם אלו הזרים שיגיעו
סמל אישי של משתמש
Shacham
קיבל.ה  856 לייקים

גילו כתב: 15 מאי 2025, 20:49 בהתחלה זו סתם היתה ידיעה מדכאת אבל אז בדקתי וגיליתי שגוריצה בליגה השניה בקרואטיה אז זה לפחות קיבל גם רובד קומי
הם בליגה הראשונה.

אבל בכל מקרה פרופיל די עלוב לשחקן, זר של הניסנוב.
ובכל מקרה כל השמועות האלה כרגע זה חרטא, כל שם שעולה הוא לא מעניין לפחות עד שהוא מוזכר ב3-4 כתבות שונות ואז, אולי, מדובר במשהו רציני.
L.S
קיבל.ה  1088 לייקים

https://www.google.com/search?sca_esv=7 ... GEvSI,st:0

סרטון ביצועים
תבלו

גורציה בליגה קרואטית ראשונה והיא במקום השמיני כרגע
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
בן לוז
קיבל.ה  193 לייקים

אם היינו מזמינים קנגוואה מאלי אקספרס ככה הוא היה נראה
L.S
קיבל.ה  1088 לייקים

ואחד מחמיא יותר

לפי מה שאני רואה הוא יותר 8 מ10 או כנף על המגרש

https://www.google.com/search?sca_esv=7 ... 5A3eE,st:0
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
jonati
קיבל.ה  338 לייקים

איך אוהדי הפועל אוהבים להתרכז בשלילי, שחקן ליגה שנייה בקרואטיה שלא כובש או מבשל, תסתכל על החיובי, הוא 1.69, יותר גבוה מביסקוט אמבלה
Niro
קיבל.ה  999 לייקים

לפי האתר הזה, שאין לי מושג לגבי אמינותו, הוא מרוויח 100 אלף יורו לעונה היום. https://salarysport.com/football/croati ... hest-paid/
לא נראה שהוא מגיע מאיזו עונת שיא שהוא יקבל פי 3.
L.S
קיבל.ה  1088 לייקים

אתה בדקת הסתכלת ולא העמקת ולכן הסתכלת על גוריצה מהליגה השניה *בסלובניה*
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
Mario
קיבל.ה  348 לייקים

נשמע כמו סתם המצאה, בטח בסכומים המטורפים שרשום שם.
מקווה ומאמין שעובדים על רכש טוב ואיכותי ולא רכש שאנחנו רגילים לראות כבר הרבה שנים.
הגיע הזמן להתקדם ולא להילחם על ההישארות או פלייאוף תחתון.
dino
קיבל.ה  2520 לייקים

תקציב 55-60 מיליון בתחת שלי אם מביאים או מחפשים זר כזה.
את זה גם הפועל חיפה ונתניה מביאות בלי להתאמץ מידי.
נשמע חרטא השכר שהוא מבקש לכאורה.
עם פרופיל זרים כאלו אנחנו לא נעבור את ה9-10 אלף מנוי.
נערך לאחרונה על ידי dino ב 15 מאי 2025, 21:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
oleg neduda
קיבל.ה  1973 לייקים

נשמע כמו כתבת סוכן קלאסית. אפילו הסכום המבוקש מצוין שם
L.S
קיבל.ה  1088 לייקים

דף אוהדים פירסם שהפועל הגישה הצעה לפיירו
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
לירון האדום
קיבל.ה  2344 לייקים

L.S כתב: 15 מאי 2025, 21:25 דף אוהדים פירסם שהפועל הגישה הצעה לפיירו
או, עכשיו מדברים, זה רכש.
בינתיים כולם ממציאים דברים
Niro
קיבל.ה  999 לייקים

L.S כתב: 15 מאי 2025, 21:25 דף אוהדים פירסם שהפועל הגישה הצעה לפיירו
קנו אותו בינואר ב3.5 מיליון יורו, מה רע לו ביוון?
סמל אישי של משתמש
לוסיאנו
קיבל.ה  35 לייקים

לפי סרטון הביצועים זה נראה זר משלים
שליחת תגובה