קוקאין ואלכוהול כתב: ↑14 מאי 2025, 21:12
אמיתי צריך לאשפז אוהדי הפועל כאלה ^ שברצינות רוצים את זהבי או לחילופין חושבים שיש איזו סיכוי שהוא יחזור.
מה עובר עליכם יא פגומים בשכל.
אני לא חושב שזהבי יחזור, אבל כן היתי שמח אם זה היה קורה.
היחיד מכל הבוגדים שאני יכול לסלוח לו, מבחינתי זה הבן שחזר בתשובה, עשה דווקא, ניתק קשרים עם המשפחה שלו,
בכל הזדמנות שהיה יכול, היה עושה דווקא ולהכאיב למשפחה שלו ועכשיו הוא חוזר חזרה בשאלה לחיק המשפחה שלו שסלחה לו על הכל.
בסוף צריך לחזור הביתה, למקום בו הכל התחיל.
הביאו את היום
אתה יודע, זה לא שהוא היה בטיול בדרום אמריקה ולא חזר הביתה למרות הפצרות המשפחה.
הוא בגד במשפחה. ואז בגד שוב ואז שוב ואז שוב ומעולם לא התנצל אפילו בטעות. כאילו הוא נהנה לבגוד.
נ.ב - הוא סגור בבית"ר, ת'יכול להיות רגוע.
דיי עם הבלבולי ביצים, ערן רצה לחזור להפועל, ההנהלה המטומטמת החליטה להביא את אלמוג כהן במקום, אין לי שום כעס אליו והייתי רוצה לראות אותו בהפועל ושאף אחד לי יזיין לי את המוח על זה שאני לא הפועל. מגיל 10 אני בשער 5.
אין יותר כיף לראות אותו מבקיע על הראש של שער 11 אחרי כל השנים שהוא נתן להם, אבל זה לא יקרה בחיים הסיפוא נגמר. הלאה קדימה
אני לא חושב שזהבי יחזור, אבל כן היתי שמח אם זה היה קורה.
היחיד מכל הבוגדים שאני יכול לסלוח לו, מבחינתי זה הבן שחזר בתשובה, עשה דווקא, ניתק קשרים עם המשפחה שלו,
בכל הזדמנות שהיה יכול, היה עושה דווקא ולהכאיב למשפחה שלו ועכשיו הוא חוזר חזרה בשאלה לחיק המשפחה שלו שסלחה לו על הכל.
בסוף צריך לחזור הביתה, למקום בו הכל התחיל.
הביאו את היום
הוא בגד במשפחה. ואז בגד שוב ואז שוב ואז שוב ומעולם לא התנצל אפילו בטעות. כאילו הוא נהנה לבגוד.
דיי עם הבלבולי ביצים, ערן רצה לחזור להפועל, ההנהלה המטומטמת החליטה להביא את אלמוג כהן במקום, אין לי שום כעס אליו והייתי רוצה לראות אותו בהפועל ושאף אחד לי יזיין לי את המוח על זה שאני לא הפועל. מגיל 10 אני בשער 5.
אין יותר כיף לראות אותו מבקיע על הראש של שער 11 אחרי כל השנים שהוא נתן להם, אבל זה לא יקרה בחיים הסיפוא נגמר. הלאה קדימה
אע?
הרי אני כבר רשמתי פה שזה שערן לא חזר להפועל מפאלרמו זה באשמה ישירה של מנהלי הפועל באותה תקופה. הוא רצה, אחרים פחות.
בסופו של דבר היה פער מזערי בין מה שזהבי ביקש לבין מה ששילמו לאלמוג כהן שעשה בהפועל כלום ומשודבר. טעות היסטורית שאת ההשפעה שלה אנחנו אוכלים כבר מעל 10 שנים!
ואיך כל זה קשור לעזאזל לכך שהוא עשה כל שביכולתו ובמאמציו כדי להתגרות בנו?
אתה יודע...זה לא איזה שחקן שדופק עליך 40 נקודות כל משחק ומשחק מלוכלך. זה שחקן שבכל הזדמנות דאג להתגרות שוב ושוב באוהדים שפעם היה חלק מהם.
שיילך לבית"ר או לקרית שמונה או מכבי שעריים. לא ממש מעניין אותי.
אע?
הרי אני כבר רשמתי פה שזה שערן לא חזר להפועל מפאלרמו זה באשמה ישירה של מנהלי הפועל באותה תקופה. הוא רצה, אחרים פחות.
בסופו של דבר היה פער מזערי בין מה שזהבי ביקש לבין מה ששילמו לאלמוג כהן שעשה בהפועל כלום ומשודבר. טעות היסטורית שאת ההשפעה שלה אנחנו אוכלים כבר מעל 10 שנים!
אתה יודע...זה לא איזה שחקן שדופק עליך 40 נקודות כל משחק ומשחק מלוכלך. זה שחקן שבכל הזדמנות דאג להתגרות שוב ושוב באוהדים שפעם היה חלק מהם.
לגבי ההתגרות אני מסכים איתך לגמרי, אין לי שום בעיה עם זה שהוא עבר למכבי, כי אני מבין שזה לא שנות ה80 יותר וכדורגל זה מזמן לא ספורט עם ערכים אלא יותר בידור קפיטליסטי. זה הדבר היחידי שהציק לי איתו אבל מצד שני יש לי אליו חיבה מסוימת שאני לא יכול להסביר הדאבל של 2010 זאת הייתה התקופה הכי מאושרת בחיי כאוהד הפועל
אע?
לגבי ההתגרות אני מסכים איתך לגמרי, אין לי שום בעיה עם זה שהוא עבר למכבי, כי אני מבין שזה לא שנות ה80 יותר וכדורגל זה מזמן לא ספורט עם ערכים אלא יותר בידור קפיטליסטי. זה הדבר היחידי שהציק לי איתו אבל מצד שני יש לי אליו חיבה מסוימת שאני לא יכול להסביר הדאבל של 2010 זאת הייתה התקופה הכי מאושרת בחיי כאוהד הפועל
אמת. הוא בחר בכסף וזו זכותו המלאה.
עופר ינאי הבין מהר מאד שככה זה עובד עם שחקנים גדולים. או שתפתח את הארנק או שכל החיים תתעסק ב 'מה היה אם'...'
בסופו של דבר הרומנטיקה אוהבת נצחונות יותר מהפסדים, לא ממש משנה מה יספרו אחרים.
ערן זהבי שחקן אדיר שהביא לנו רגעים אדירים בישראל ובאירופה. גם הוא יודע שהקלוז'ר לקריירה לא יהיה בהפועל. לא כי בחר במכבי, אלא עקב מה שעשה לאחר מכן.
לא צריך בינוניים והאמת כל השוק הישראלי לא מלהיב אותי, שישקיעו בזרים איכותיים ותהיה קבוצה טובה, ישקיעו בישראלים וזה 50:50
הישראלים היחידים ששווה להשקיע עליהם סכומים של זרים זה סבע וכנעאן ושניהם לא רלונטים
השיח על זהבי לא רציני, תמשיכו הלאה. לפני השאלה אם הפועל רוצה. הוא לא יבוא לפה בחיים. אם יש לו מטרות בקריירה זה להיזכר כסמל של מכבי, אולי לגדול שחקניה. ולעקוף את אלון מזרחי. אפשר להמשיך הלאה
כמו שכתבתי, אני לא חושב שהוא יחזור להפועל.
החזרה שלו תהיה מלווה בסליחה ומחילה ובהחזרת הפועל לקדמת הבמה איפה שהיא היתה אז...
אחרי שהוא יחזיר את הפועל לקדמת הבמה הוא יוכל לפרוש בידיעה שהחזיר את הבית שלו למקום הנכון.
לגבי דרום אמריקה - אני לא מכיר הרבה משפחות שכועסות על הבן שלא חוזר הביתה מטיול, דווקא יש יותר מקרים של ריבים משפחתיים
ושלא נמצאים בקשר שיש חזרה בתשובה/שאלה (אבל עזוב, אנחנו סתם פה דנים בדיונים דמיונים)
מאוד מתוק ורומנטי הסיפור הזה שבנית לעצמך בראש. באמת.
הןא יחרבן לך על הראש תוך כדי שתקריא את סיפור האהבה הזה שלך. זו האמת. עכשיו תחזןר למציאות כי זה כבר לא לעניין
אם זהבי יקבל את התחושה שאוהדי הפועל יסגדו לו אם הוא יחזור - הוא יחזור.
הסגידה (או במילים שלו "העריכו אותי") זה מה שמניע אותו.
אבל שיילך להזדיין מן הסתם.
יילך לביטר בשביל להיות על הכתפיים באימון הפתיחה בבית וגן
ברקע אברמוב עם המחשוף ילקקלו בראיונות. "הייתי מביא אותו גם בגיל 50", "אם יש אפשרות להביא שחקן כמו זהבי אתה לא ממצמץ" וכל מיני כאלה וכולם יהיו מבסוטים.
הסיבה היחידה להביא את זהבי, זה אם מתכוונים להוליך אותו כל משחק לאורך היציעים שלנו, בעירום, כשהאולטרס הולכים מאחוריו עם פעמון וצועקים Shame בכל צלצול. אם זו התוכנית - להתאבד עליו, בכל סכום.
Mendelson כתב: ↑15 מאי 2025, 14:02
הסיבה היחידה להביא את זהבי, זה אם מתכוונים להוליך אותו כל משחק לאורך היציעים שלנו, בעירום, כשהאולטרס הולכים מאחוריו עם פעמון וצועקים Shame בכל צלצול. אם זו התוכנית - להתאבד עליו, בכל סכום.
כבר הצעתי:
בני12 כתב: ↑08 מאי 2025, 15:14
הטקס היחיד שמגיע לזהבי זה
Walk of shame
ואז שיעמוד בעיגול האמצע ושאלי קוקוס כהן יעשה לו רפי דהן
אשכרה קישרו כל שחקן אפשרי להפועל בחודש האחרון אז כבר אין ספינים, באסה
מה הסיפור עם גוקו למה הוא עדיין פה? לכמה זמן הוא חתום בכלל? מקווה שהוא לא שוחרר עדיין כי החוזה מסתיים ביוני כמו בדרך כלל ולא בגלל שחושבים שהבובל הזה יכול לתרום
Mendelson כתב: ↑15 מאי 2025, 14:02
אני כבר מתחיל לחשוש שהוא הולך להטמין wild fire במרתפי בלומפילד ולחכות לשעת כושר
הפועל ת"א הגישה הצעה לאקס ברצלונה ב`
גובה ההצעה בפנים: פערים בין האדומים למרווייל אנדוקיט, קשר התקפי מקונגו
הדר יעקביהדר יעקבי
15.05.25 - 20:30
2
תגיות: מרבייל אנדוקיט
הפועל תל אביב ממשיכה בהכנות לקראת החזרה שלה לליגת העל, ופועלת כמובן גם בגזרת חיזוק הסגל. לערוץ הספורט נודע כי אחד השמות שבקבוצה פועלים לצרפו הוא קשרה הקונגולזי של גוריצה, מרווייל אנדוקיט.
השחקן בן ה-26, שמשחק כקשר התקפי ובכנפיים, מסיים את חוזהו בקבוצה הקרואטית בתום העונה ויוכל להצטרף כשחקן חופשי והאדומים הגישו לו הצעה בגובה 240 אלף יורו לעונה. עם זאת, אנדוקיט מצפה לשכר של כ-300 אלף יורו כך שכרגע יש פערים בין הצדדים ובמועדון בוחנים אפשרויות נוספות.
העונה רשם אנדוקיט 32 הופעות במדי גוריצה בכל המסגרות, שבהן כבש שני שערים ובישל שלושה. לצד קבוצות במולדתו, שיחק גם בקיי אף טירנה
האלבנית, וכן עבר בקריירה גם בחטאפה, מאיורקה וברצלונה ב'. בקיץ 2019 הצטרף לאוסייק הקרואטית ובשלוש השנים האחרונות הוא משחק בגוריצה. בנבחרת קונגו הוא רשם 21 הופעות בהן כבש שער אחד.
גילו כתב: ↑15 מאי 2025, 20:49
בהתחלה זו סתם היתה ידיעה מדכאת אבל אז בדקתי וגיליתי שגוריצה בליגה השניה בקרואטיה אז זה לפחות קיבל גם רובד קומי
הם בליגה הראשונה.
אבל בכל מקרה פרופיל די עלוב לשחקן, זר של הניסנוב.
ובכל מקרה כל השמועות האלה כרגע זה חרטא, כל שם שעולה הוא לא מעניין לפחות עד שהוא מוזכר ב3-4 כתבות שונות ואז, אולי, מדובר במשהו רציני.
נשמע כמו סתם המצאה, בטח בסכומים המטורפים שרשום שם.
מקווה ומאמין שעובדים על רכש טוב ואיכותי ולא רכש שאנחנו רגילים לראות כבר הרבה שנים.
הגיע הזמן להתקדם ולא להילחם על ההישארות או פלייאוף תחתון.
תקציב 55-60 מיליון בתחת שלי אם מביאים או מחפשים זר כזה.
את זה גם הפועל חיפה ונתניה מביאות בלי להתאמץ מידי.
נשמע חרטא השכר שהוא מבקש לכאורה.
עם פרופיל זרים כאלו אנחנו לא נעבור את ה9-10 אלף מנוי.
נערך לאחרונה על ידי dino ב 15 מאי 2025, 21:24, נערך פעם 1 בסך הכל.