אם יגיעו רוטמן ועוד זר רציני זה יהיה מעל ומעבר לציפיות שלי.לירון האדום כתב: ↑01 אוגוסט 2024, 14:37 שחקן של יחצ, שיהנה ביוון.
שיביאו את רוטמן עוד קשר זר ועוד איזה ישראלי שניים שלא ימצאו את עצמם בליגת העל
עאלק עוד שני ישראלים מליגת העל…
אם יגיעו רוטמן ועוד זר רציני זה יהיה מעל ומעבר לציפיות שלי.לירון האדום כתב: ↑01 אוגוסט 2024, 14:37 שחקן של יחצ, שיהנה ביוון.
לפי כל הפרסומים רוטמן יגיע וגם זר נוסף (מתאר לעצמי שכרגע בעיה להנחית זר בישראל), אמרו שדגו ירצה עוד 2 שחקנים.רדפוקס כתב: ↑01 אוגוסט 2024, 14:39אם יגיעו רוטמן ועוד זר רציני זה יהיה מעל ומעבר לציפיות שלי.לירון האדום כתב: ↑01 אוגוסט 2024, 14:37 שחקן של יחצ, שיהנה ביוון.
יש יותר סיכוי שיעזבו מאשר יגיעו.לירון האדום כתב: ↑01 אוגוסט 2024, 15:00לפי כל הפרסומים רוטמן יגיע וגם זר נוסף (מתאר לעצמי שכרגע בעיה להנחית זר בישראל), אמרו שדגו ירצה עוד 2 שחקנים.רדפוקס כתב: ↑01 אוגוסט 2024, 14:39אם יגיעו רוטמן ועוד זר רציני זה יהיה מעל ומעבר לציפיות שלי.לירון האדום כתב: ↑01 אוגוסט 2024, 14:37 שחקן של יחצ, שיהנה ביוון.
חסר לך מגן ימני מחליף, וליגת העל הכוונה לשחקנים שלא מצאו את המקום שלהם באותם קבוצות =
שחקנים של ליגה שניה
שוערים:
כל מילה.De Niro כתב: ↑01 אוגוסט 2024, 17:51 לגבי לאיוס אולי זה לכאורה היה שיקול כלכלי לשחרר אותו , אבל עדיין מחליש את הקבוצה מבחינה מקצועית.
לגבי אלטמן וצ'יבוטה זו כבר לפי הפרסומים החלטה מקצועית , ומדובר בהחלטה מקצועית מוטעית שתפגע בקבוצה מבחינה מקצועית. שניהם יכלו לתרום המון בלאומית.
גם השיקול שכלאורה לפי הפרסום הם עשויים להיות לא מרוצים ממעמדם נשמע לי כמו תירוץ במקרה הטוב.חבל.
אוסמה חלאיילה בהחלט יכול להיות אופציה טובה. גם עשה מספרים טובים עונה שעברה באזרבייג'ן.
אז על בסיס משחק אחד בשוקו בלחות וחום של אוגוסט כבר החלטת שהחלוץ זה לא זה למרות שאם גניס לא נוגע בכדור זה גול שלו?L.S כתב: ↑02 אוגוסט 2024, 10:10כל מילה.De Niro כתב: ↑01 אוגוסט 2024, 17:51 לגבי לאיוס אולי זה לכאורה היה שיקול כלכלי לשחרר אותו , אבל עדיין מחליש את הקבוצה מבחינה מקצועית.
לגבי אלטמן וצ'יבוטה זו כבר לפי הפרסומים החלטה מקצועית , ומדובר בהחלטה מקצועית מוטעית שתפגע בקבוצה מבחינה מקצועית. שניהם יכלו לתרום המון בלאומית.
גם השיקול שכלאורה לפי הפרסום הם עשויים להיות לא מרוצים ממעמדם נשמע לי כמו תירוץ במקרה הטוב.חבל.
אלטמן זו טעות נוראית, ראינו אתמול מי החלוץ שלנו לעונה הקרובה, זה לא זה.
על צ׳יבוטה אני עוד חלוק, אבל אין ספק ששגיא גניס לא יספיק, חייבים שם חיזוק.
אוסאמה חלאיילה לא פחות מופרך מעדן שמיר, שחקן שאין לנו כסף בשבילו ואין שום סיבה שהוא לא ימצא קבוצה בליגת העל.הוקיץ' כתב: ↑02 אוגוסט 2024, 11:58אוסמה חלאיילה בהחלט יכול להיות אופציה טובה. גם עשה מספרים טובים עונה שעברה באזרבייג'ן.
עדן שמיר נראה לי מופרך, אבל יש בנוף הגליל קשר בן 22 בשם שי מוסינקו שאני מאוד מופתע שלא חתם בליגת העל. חיה מבחינה פיזית, מהיר וחזק עם פוטנציאל מאוד גבוה. הוא לא שחקן חופשי, אבל רכישה שלו יכולה להיות שיחוק.
עונה אחרונה שלו בליגת העל הבקיע שער אחד ב-24 הופעות במדי בני ריינה.רדפוקס כתב: ↑02 אוגוסט 2024, 12:54אוסאמה חלאיילה לא פחות מופרך מעדן שמיר, שחקן שאין לנו כסף בשבילו ואין שום סיבה שהוא לא ימצא קבוצה בליגת העל.הוקיץ' כתב: ↑02 אוגוסט 2024, 11:58אוסמה חלאיילה בהחלט יכול להיות אופציה טובה. גם עשה מספרים טובים עונה שעברה באזרבייג'ן.
עדן שמיר נראה לי מופרך, אבל יש בנוף הגליל קשר בן 22 בשם שי מוסינקו שאני מאוד מופתע שלא חתם בליגת העל. חיה מבחינה פיזית, מהיר וחזק עם פוטנציאל מאוד גבוה. הוא לא שחקן חופשי, אבל רכישה שלו יכולה להיות שיחוק.
אלטמן אולי לא היה מסיים אתמול עם שלושער, אבל כנראה שלא היה מופל מהרגליים כל פעם ששמו לו גוף.לירון האדום כתב: ↑02 אוגוסט 2024, 12:04אז על בסיס משחק אחד בשוקו בלחות וחום של אוגוסט כבר החלטת שהחלוץ זה לא זה למרות שאם גניס לא נוגע בכדור זה גול שלו?L.S כתב: ↑02 אוגוסט 2024, 10:10כל מילה.De Niro כתב: ↑01 אוגוסט 2024, 17:51 לגבי לאיוס אולי זה לכאורה היה שיקול כלכלי לשחרר אותו , אבל עדיין מחליש את הקבוצה מבחינה מקצועית.
אלטמן זו טעות נוראית, ראינו אתמול מי החלוץ שלנו לעונה הקרובה, זה לא זה.
על צ׳יבוטה אני עוד חלוק, אבל אין ספק ששגיא גניס לא יספיק, חייבים שם חיזוק.
אלטמן אתמול מסיים עם שלושער?
גניס לא אמור להיות בהרכב, יש שם את קורין וגם רוטמן יגיע.
לא יודע, לא ראיתי אתמול שום דבר מיוחד מאף שחקן אבל גם לא ראיתי מישהו חלש (למעט למקין שלא הסתדר באגף).L.S כתב: ↑02 אוגוסט 2024, 13:51אלטמן אולי לא היה מסיים אתמול עם שלושער, אבל כנראה שלא היה מופל מהרגליים כל פעם ששמו לו גוף.לירון האדום כתב: ↑02 אוגוסט 2024, 12:04אז על בסיס משחק אחד בשוקו בלחות וחום של אוגוסט כבר החלטת שהחלוץ זה לא זה למרות שאם גניס לא נוגע בכדור זה גול שלו?
אלטמן אתמול מסיים עם שלושער?
גניס לא אמור להיות בהרכב, יש שם את קורין וגם רוטמן יגיע.
הוא הפסיד אתמול המון כדורים שהיו לכיוונו.
כמה פעמים היה במצב של אחד על אחד ועשה מזה כלום בגלל הכבדות שלו.
יכול להיות שעם המשך העונה הוא ישתפר, נכון למה שראיתי אתמול הוא שק תפוחי אדמה כבד ולא חד
שלא נדבר על מי שהחליף אותו שזה כבר ממש מביך לראות
ההיפך, ככל שהסגל יותר צעיר ככה יש יותר לאן לשאוף, בשנים האחרונות ראינו לאן הביאו אותנו כל הגמורים בני ה30, אזולאי ורד בן ביטון אייבינדר אלטמן, רק חרא ולוזריות ראינו מהם, רק סגל שחקנים בסביבות גילאי 25 מסוגל לעשות משהו בליגה ובמיוחד לעלות אותנו ליגה.
זה בדיוק העניין שמי שבונה את הסגל צריך להבין שאל ים, סניור, גניס לא ברמה ולא יכולים לקחת חלק מרכזי בסגלוינסנט כתב: ↑02 אוגוסט 2024, 20:06ההיפך, ככל שהסגל יותר צעיר ככה יש יותר לאן לשאוף, בשנים האחרונות ראינו לאן הביאו אותנו כל הגמורים בני ה30, אזולאי ורד בן ביטון אייבינדר אלטמן, רק חרא ולוזריות ראינו מהם, רק סגל שחקנים בסביבות גילאי 25 מסוגל לעשות משהו בליגה ובמיוחד לעלות אותנו ליגה.
כמו טוריאל רוי קורין חזוט ארי כהן ובנימין, גם אם חלקם לא להיט לפחות הם רעבים ויורקים דם. צעירים יותר בלי ניסיון שרק עלו מהנוער זה כבר משהו אחר ולא בטוח שצריך לסמוך עליהם, למשל גניס ורמות או אל ים וסניור שאין להם קשר לענף.
וליעד רמות. בבקשה די עם הבלוף הזהAdom_Adom כתב: ↑02 אוגוסט 2024, 20:16זה בדיוק העניין שמי שבונה את הסגל צריך להבין שאל ים, סניור, גניס לא ברמה ולא יכולים לקחת חלק מרכזי בסגלוינסנט כתב: ↑02 אוגוסט 2024, 20:06ההיפך, ככל שהסגל יותר צעיר ככה יש יותר לאן לשאוף, בשנים האחרונות ראינו לאן הביאו אותנו כל הגמורים בני ה30, אזולאי ורד בן ביטון אייבינדר אלטמן, רק חרא ולוזריות ראינו מהם, רק סגל שחקנים בסביבות גילאי 25 מסוגל לעשות משהו בליגה ובמיוחד לעלות אותנו ליגה.
כמו טוריאל רוי קורין חזוט ארי כהן ובנימין, גם אם חלקם לא להיט לפחות הם רעבים ויורקים דם. צעירים יותר בלי ניסיון שרק עלו מהנוער זה כבר משהו אחר ולא בטוח שצריך לסמוך עליהם, למשל גניס ורמות או אל ים וסניור שאין להם קשר לענף.
זה מטורף שבהשאלה, אשכרה הבן אדם הוריד אותנו ליגה פעמיים, לא העלה אותנו פעם אחת ועוד עשוי לחזור לקדנציה רביעית אחרי שנת שבתון ביוון.