הקבוצה האמריקאית
- הפועל
- קיבל.ה 1710 לייקים
- יצירת קשר:
זה שהם יושבים בשקט בזמן שההשקעה העתידית שלהם כושלת והקבוצה מחליקה לה בשלווה לליגה השניה זה סימן לא טוב.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
בדיוקהפועל כתב:זה שהם יושבים בשקט בזמן שההשקעה העתידית שלהם כושלת והקבוצה מחליקה לה בשלווה לליגה השניה זה סימן לא טוב.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
השוו בדקה ה-93 במשחק מאד חשובעמית כתב:בדרך למשחק של פלימות' איפסוויץ כרגע
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
כמו שזה נראה, השבוע יהיו בשורות לכאן או לכאן. אם זה נכון שהאמריקאים מגיעים לפה פיזית מחרתיים, יש מקום לאופטימיות
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
מבט פנימה: מה באמת קורה במגעים לרכישת הפועל ת"א ע"י האמריקאים?
התיקונים לחוזה, עלות בדיקת הנאותות והאם יש מי שמעדיף שהעסקה לא תצא לפועל? נציגי הרוכשים ינחתו בישראל מחר כשהכוח בידיים שלהם. הסיפור המלא על מה שמתרחש מאחורי הקלעים
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=425744
התיקונים לחוזה, עלות בדיקת הנאותות והאם יש מי שמעדיף שהעסקה לא תצא לפועל? נציגי הרוכשים ינחתו בישראל מחר כשהכוח בידיים שלהם. הסיפור המלא על מה שמתרחש מאחורי הקלעים
-
- קיבל.ה 398 לייקים
כל אחד והמדליף שלו (או שלה).De Niro כתב: ↑16 ינואר 2023, 13:02 מבט פנימה: מה באמת קורה במגעים לרכישת הפועל ת"א ע"י האמריקאים?
כך עובדת העתונות. בלי מדליפים אין סקופים.
פה יוצאים נגד צנציפר. הוא ניזון מחלק מההנהלת הקבוצה. הכתבה שצרפת מציגה בעל או בעלי מניות שתומכים בעסקה כאן ועכשיו.
שורה תחתונה : קשה באימונים יותר קשה במו"מ.
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
דיברו על זה בתחילת האשכול לפי דעתי איך "מפת התקשורת" מתחלקת בהקשר שלנו ומי מדליף למי. השאלה היא למי אנחנו בוחרים להאמין מעבר לזה: תושב ויעקבי או ניסנוב וצנציפר (זכור לי גם שגרינברג בזמנו היה קשור למישהו אבל לא זוכר לאיזה כתב)הלוטוס הלבן כתב: ↑16 ינואר 2023, 14:50כל אחד והמדליף שלו (או שלה).De Niro כתב: ↑16 ינואר 2023, 13:02 מבט פנימה: מה באמת קורה במגעים לרכישת הפועל ת"א ע"י האמריקאים?
כך עובדת העתונות. בלי מדליפים אין סקופים.
פה יוצאים נגד צנציפר. הוא ניזון מחלק מההנהלת הקבוצה. הכתבה שצרפת מציגה בעל או בעלי מניות שתומכים בעסקה כאן ועכשיו.
שורה תחתונה : קשה באימונים יותר קשה במו"מ.
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 472 לייקים
אם 150 אלף דולר על בדיקת נאותות נחשב אצלם כאיזה סכום מטורף, אני יותר מתמיד חושש שמדובר בקרן של אנג'לים במקרה הטוב.
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
150 אלף דולר עבור בדיקת נאותות חשבונאית כזאת זה הרבה מאוד מאוד מאוד
לא יודע מה אתה חושב או מכיר, אבל גופים כאלה ממש לא ממהרים לזרוק סכום כזה על בדיקה של עסקה שהם לא מתכוונים להשלים, אפילו שזה ״כסף קטן״ עבורם
-
- קיבל.ה 472 לייקים
אני לא מכיר שום קרנות השקעה בקבוצות כדורגל. אני מכיר מעולומות ההייטק. לשאלתך, אני חושב שהם לא הולכים לשדרג אותנו כלכלית. ואני מדבר על מועדון כדורגל, לא הייטק, ובעולם הכדורגל, אפילו הישראלי 150 אלף דולר זה לא סכום פסיכי. אתה המומחה, אולי אתה מכיר.oleg neduda כתב: ↑16 ינואר 2023, 19:04150 אלף דולר עבור בדיקת נאותות חשבונאית כזאת זה הרבה מאוד מאוד מאוד
לא יודע מה אתה חושב או מכיר, אבל גופים כאלה ממש לא ממהרים לזרוק סכום כזה על בדיקה של עסקה שהם לא מתכוונים להשלים, אפילו שזה ״כסף קטן״ עבורם
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
כלכלית , אם ישקיעו עוד כמיליון וחצי דולר כל עונה דיינו.זה משמעותי.אבל גם אני לא בטוח שזה יקרה.
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
אני מכיר ולכן אני כותב. כשאני לא מכיר אני לא כותבchimpfive כתב: ↑16 ינואר 2023, 21:54אני לא מכיר שום קרנות השקעה בקבוצות כדורגל. אני מכיר מעולומות ההייטק. לשאלתך, אני חושב שהם לא הולכים לשדרג אותנו כלכלית. ואני מדבר על מועדון כדורגל, לא הייטק, ובעולם הכדורגל, אפילו הישראלי 150 אלף דולר זה לא סכום פסיכי. אתה המומחה, אולי אתה מכיר.oleg neduda כתב: ↑16 ינואר 2023, 19:04150 אלף דולר עבור בדיקת נאותות חשבונאית כזאת זה הרבה מאוד מאוד מאוד
150 אלף דולר לבדיקת נאותות זה ועוד איך סכום פסיכי. מי ישמע מה כבר יש לבדוק בפעילות כזאת
ואיפה אתה רואה שאמרתי שהם הולכים לשקיע? אין לי מושג. התייחסתי רק לזלזול שלך בסכום כזה עבור בדיקת נאותות שלא ברור על סמך מה היא מבוססת.
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
ממה שאני מכיר משקיעים, עשירים ככל שיהיו, לא מאופיינים בפזרנות
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
התחושה היא שאנחנו צועדים מהפח אל הפחת.
אם באמת ישקיעו 7 מיליון ₪, זה בערך כמו יואב כץ, אייל סגל ושות׳, לא?
Sent from my iPhone using Tapatalk
אם באמת ישקיעו 7 מיליון ₪, זה בערך כמו יואב כץ, אייל סגל ושות׳, לא?
-
- קיבל.ה 472 לייקים
לא מזלזל, אבל לעשות מזה כותרת באתרי הספורט זה קצת מוגזם. ואני לא מכיר את התוואי של העסקה, לא מבין מה הם מביאים מבחינת השקעה כספית, ולא רק ניהולית. זה לא שיש משהו יותר טוב, אבל מניסיון מר עם בעלים, אני לא ממש אופטימי בתחום הכספי נטו.oleg neduda כתב: ↑16 ינואר 2023, 22:39אני מכיר ולכן אני כותב. כשאני לא מכיר אני לא כותבchimpfive כתב: ↑16 ינואר 2023, 21:54אני לא מכיר שום קרנות השקעה בקבוצות כדורגל. אני מכיר מעולומות ההייטק. לשאלתך, אני חושב שהם לא הולכים לשדרג אותנו כלכלית. ואני מדבר על מועדון כדורגל, לא הייטק, ובעולם הכדורגל, אפילו הישראלי 150 אלף דולר זה לא סכום פסיכי. אתה המומחה, אולי אתה מכיר.oleg neduda כתב: ↑16 ינואר 2023, 19:04
150 אלף דולר עבור בדיקת נאותות חשבונאית כזאת זה הרבה מאוד מאוד מאוד
150 אלף דולר לבדיקת נאותות זה ועוד איך סכום פסיכי. מי ישמע מה כבר יש לבדוק בפעילות כזאת
ואיפה אתה רואה שאמרתי שהם הולכים לשקיע? אין לי מושג. התייחסתי רק לזלזול שלך בסכום כזה עבור בדיקת נאותות שלא ברור על סמך מה היא מבוססת.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4723 לייקים
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
סלח לי שאני לא מתלהב שקבוצת פאר כמו הפועל תל אביב תהיה בבעלות של אנשים שישקיעו כמו יואב כץ. זה מבחינתי (אם יקרה) ינציח אותנו כקבוצה לא רלוונטית לצמרת.
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
אתם שופטים ולא מתלהבים עוד לפני שהם נחתן כאן …
שלא לדבר על הסכם .
מה נהייה ממכם ??
שלא לדבר על הסכם .
מה נהייה ממכם ??
- רדפוקס
- קיבל.ה 4723 לייקים
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
אם הם:Asafasraf כתב:סלח לי שאני לא מתלהב שקבוצת פאר כמו הפועל תל אביב תהיה בבעלות של אנשים שישקיעו כמו יואב כץ. זה מבחינתי (אם יקרה) ינציח אותנו כקבוצה לא רלוונטית לצמרת.
1.לא יותירו מועדון עם חובות
2.ישקיעו כל עונה כמה מיליוני שקלים
3.יבחרו נכון מאמן בכיר
אז אולי הם יהיו בעמדה טובה יותר למכור את המועדון לאנשי עסקים משמעותיים יותר בעתיד.
הכל זה רק אם ואולי.
רב הנסתר על הגלוי בעסקה הזו.כרגע לפחות.
תקווה ואופק לקהל במועדון כדורגל גם אם לזמן קצר הם שני דברים מאד חשובים למועדון כדורגל בדעיכה מקצועית מתמשכת. גם אם לזמן קצר עד ההתפכחות.
-
- קיבל.ה 693 לייקים
א. אחרי מה שעברנו אני אתלהב מכל השקעה שהיא. מה האלטרנטיבה, להיות בבעלות של אנשים כמו איציק ניסנוב?
ב. אלו אנשים שלפחות לפי הצהרתם מגיעים להפועל כדי למכור אותה בהמשך למישהו עשיר יותר, אחרי שהעלו את שוויה. יואב כץ לא שיפר את הפועל חיפה ולא מתכוון למכור, הוא בעסק בשביל התענוג האישי שלו. האמריקאים לא שורפים את הכסף שלהם בשביל להנות, הם משקיעים כסף ומצפים לראות עליו תמורה - אז אני בהחלט מצפה לראות איך ישקיעו את הכסף. נותן להם את הקרדיט שהם מבינים יותר ממני ומקושרים יותר מהאחים ניסנוב כדי למכור את הקבוצה לבעל הון רציני.
ג. אפשר לעשות הרבה בליגה הזו עם מעט כסף. אולי לא להלחם ראש בראש עם הקנדי אבל אפשר להתחיל להשתקם כמועדון, ובאמת שהגיע הזמן. בלתי נסבל לחשוב על עוד עונה עם הניסנובים.
- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
יותר חשוב לי מהסכום שישקיעו, זה במה ישקיעו אותו.
אין לי כמובן מושג אם הם רק דיבורים או לא, אבל אני אעדיף למשל שישקיעו מיליון מתוך זה בהקמת מערך סקאוטינג מבוסס נתונים שידע לבדוק לעמוק על שחקנים פוטנציאלים, מאשר שיזרקו עוד מיליון על שחקן שסוכן שמקושר לבעלים המליץ עליו.
אני אעדיף שהם ישפרו את המערך השיווקי של המועדון, מה שיכול להגדיל עוד יותר את הכנסות הקבוצה.
האם 7 מיליון זה מספיק? לא. אבל תוספת של 7 מיליון יחד עם עבודה מסודרת, מתוכננת ובעיקר - מקצועית, מה שאין אצלנו בהמון שנים האחרונות, יכול לשפר אותנו משמעותית. לא מספיק, אבל אולי מספיק כדי לעשות בהמשך את המקפצה הבאה.
אין לי כמובן מושג אם הם רק דיבורים או לא, אבל אני אעדיף למשל שישקיעו מיליון מתוך זה בהקמת מערך סקאוטינג מבוסס נתונים שידע לבדוק לעמוק על שחקנים פוטנציאלים, מאשר שיזרקו עוד מיליון על שחקן שסוכן שמקושר לבעלים המליץ עליו.
אני אעדיף שהם ישפרו את המערך השיווקי של המועדון, מה שיכול להגדיל עוד יותר את הכנסות הקבוצה.
האם 7 מיליון זה מספיק? לא. אבל תוספת של 7 מיליון יחד עם עבודה מסודרת, מתוכננת ובעיקר - מקצועית, מה שאין אצלנו בהמון שנים האחרונות, יכול לשפר אותנו משמעותית. לא מספיק, אבל אולי מספיק כדי לעשות בהמשך את המקפצה הבאה.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
זה בלפחות 2 מיליון יותר מכץ וסגל
השאלה לאן ינתבו את הכסף
כמה מזה ילך לסגל וכמה למסביב
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
צנציפר מתיישר עם יעקבי זה די אומר שגם ניסנוב כבר בקטע של עסקה סגורה
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
- covid bryant
- קיבל.ה 66 לייקים
https://www.ynet.co.il/sport/israelisoc ... ent=Header
חשיפה | הקבוצה האמריקאית החליטה לרכוש את הפועל ת"א
חשיפה | הקבוצה האמריקאית החליטה לרכוש את הפועל ת"א
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
אוקיי אם צנציפר מתיישר זה כנראה סגור.
אבל אנחנו הפועל ולא צועקים יש לא לפני גול בשום מצב
אבל אנחנו הפועל ולא צועקים יש לא לפני גול בשום מצב
- Hapolo
- קיבל.ה 811 לייקים
" כשנודעו הממצאים לאנשי עסקים ששקלו בעבר לרכוש את המועדון, הם הגישו שוב הצעות, אבל בהפועל הבהירו להם כי הם מחויבים לאמריקאים, שקיבלו בעצמם הצעה מאיש עסקים מיליארדר לרכוש את המועדון בסכום גבוה"
מאיפה הביאו את הדבר הזה?
מאיפה הביאו את הדבר הזה?
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 939 לייקים
חבל רק שהם יקבלו את המועדון לידיהם, אם זה יקרה, כשנהיה בלאומית בעונה הבאה.
-
- קיבל.ה 693 לייקים
חרטוט מהתחת. במקסימום ניסיון של הניסנובים לשפר עמדות לקראת סיום המו״מ. תאמין לי שאם היה מיליארדר שהיה מבקש לקנות את הקבוצה בסכום גבוה היית רואה את הניסנובים מטפסים על עצים כדי להרוג את העסקה עם האמריקאים
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
מיליארדר אחד?
בהחלט חדשות טובות, אבל לא צועקים יש לפני הגול. בטח לא אם מסתכלים על מקרי העבר.
בהחלט חדשות טובות, אבל לא צועקים יש לפני הגול. בטח לא אם מסתכלים על מקרי העבר.
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 519 לייקים
יש וולקאם?
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
- קיבל.ה 673 לייקים
נראה שיהיה היום וולקאם לא רשמי
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 419 לייקים
מבאס הקטע שניסנובס נשארים בתמונה עד הודעה חדשה
רואה שחורות המקורי
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים

האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 673 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2659 לייקים
אני רואה בקצה של הקצה של המנהרה אור. קטן כזה ממש.
רק אני רואה אותו?
רק אני רואה אותו?
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 220 לייקים