ג'ורדן מקריי
שחקן טוב כן? אבל אוברייטד מוגזם עם פוזה של סופרסטאר ואגו בשמיים. במו ידיו הרס לנו אליפות. חלאס לאונן עליו
שי אבוטבול לראשות הממשלה
-
- קיבל.ה 426 לייקים
אפשר לעבור על כל אחת מהעונות שמכבי איבדה אליפות, והאמת שכמעט בכולן היא לדעתי לא היתה לוקחת אליפות גם אם היו סדרות:ארז שדה כתב: ↑14 יולי 2023, 19:20ברור שהיינו יכולים לקחת אליפות השנה, הפסדנו על דברים קטנים הצלחנו לחזור מפיגור של 15 נקודות ברבע האחרון, הפועל של העונה הייתה קבוצה חזקה ומוכשרת, אני דיברתי על קבוצות פחות חזקות כמו מכבי חיפה ומכבי ראשל"צ שהצליחו להתעלות בפיינל פור וניצחו במשחק אחד למרות שהן לא היו מדהימות. וסביר להניח שבסדרת גמר הן לא היו זוכות באליפות.
2008 - חולון היו יותר טובים + אם היה סדרות יתרון הביתיות היה שלהם
2010 - חד משמעית - מכבי היתה לוקחת אליפות אם היו סדרות
2013 - לעניות דעתי בסדרה בין חיפה למכבי זה היה 50-50. חיפה זה דונטה, פת קלטאס וגל מקל הציגה חמישיה פסיכית
2015 - מכבי עפה בסדרה. לא רלוונטי
2016 - אם היו סדרות ירושלים היו לוקחים אליפות ולא ראשון. לא מכבי.
2017 - ירושלים היו לוקחים את מכבי בגמר בסדרה לדעתי. מרגע ההחתמה של האוול שאיפשרה להם לשחק עם קו אחורי פסיכי של דייסון, קינזי וג׳רלס יחד זה היה שלהם
2022 - מכבי עפה בסדרה, לא רלוונטי
מתוך 7 אליפויות אני נותן להם אחת וחצי
ואגב אפשר ללכת גם לכיוון השני. ב2007 למשל, בסדרה, יש מצב שירושלים היתה לוקחת. כנ״ל 2014 מול חיפה אם היתה סדרה במקום צמד משחקים על הפרשים
-
- קיבל.ה 798 לייקים
ומי אמר שבפיינל פור היינו אלופים? כנראה שהיינו מגיעים לגמר ביד אליהו ומפסידים, כמו שהפסדנו את כל ארבעת המשחקים שלנו העונה בהיכל.Segev כתב:אפשר לעבור על כל אחת מהעונות שמכבי איבדה אליפות, והאמת שכמעט בכולן היא לדעתי לא היתה לוקחת אליפות גם אם היו סדרות:ארז שדה כתב: ↑14 יולי 2023, 19:20ברור שהיינו יכולים לקחת אליפות השנה, הפסדנו על דברים קטנים הצלחנו לחזור מפיגור של 15 נקודות ברבע האחרון, הפועל של העונה הייתה קבוצה חזקה ומוכשרת, אני דיברתי על קבוצות פחות חזקות כמו מכבי חיפה ומכבי ראשל"צ שהצליחו להתעלות בפיינל פור וניצחו במשחק אחד למרות שהן לא היו מדהימות. וסביר להניח שבסדרת גמר הן לא היו זוכות באליפות.
2013 - לעניות דעתי בסדרה בין חיפה למכבי זה היה 50-50. חיפה זה דונטה, פת קלטאס וגל מקל הציגה חמישיה פסיכית
2017 - ירושלים היו לוקחים את מכבי בגמר בסדרה לדעתי. מרגע ההחתמה של האוול שאיפשרה להם לשחק עם קו אחורי פסיכי של דייסון, קינזי וג׳רלס יחד זה היה שלהם
ואגב אפשר ללכת גם לכיוון השני. ב2007 למשל, בסדרה, יש מצב שירושלים היתה לוקחת. כנ״ל 2014 מול חיפה אם היתה סדרה במקום צמד משחקים על הפרשים
אחיזת עיניים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 426 לייקים
אף אחד לא טען את זה.Charlie כתב: ↑15 יולי 2023, 00:26ומי אמר שבפיינל פור היינו אלופים? כנראה שהיינו מגיעים לגמר ביד אליהו ומפסידים, כמו שהפסדנו את כל ארבעת המשחקים שלנו העונה בהיכל.Segev כתב:אפשר לעבור על כל אחת מהעונות שמכבי איבדה אליפות, והאמת שכמעט בכולן היא לדעתי לא היתה לוקחת אליפות גם אם היו סדרות:ארז שדה כתב: ↑14 יולי 2023, 19:20
ברור שהיינו יכולים לקחת אליפות השנה, הפסדנו על דברים קטנים הצלחנו לחזור מפיגור של 15 נקודות ברבע האחרון, הפועל של העונה הייתה קבוצה חזקה ומוכשרת, אני דיברתי על קבוצות פחות חזקות כמו מכבי חיפה ומכבי ראשל"צ שהצליחו להתעלות בפיינל פור וניצחו במשחק אחד למרות שהן לא היו מדהימות. וסביר להניח שבסדרת גמר הן לא היו זוכות באליפות.
אחיזת עיניים.
אבל בכל מקרה - ברור שלקבוצה חלשה משמעותית יש סיכוי הרבה יותר טוב לקחת אליפות בפיינל פור.
העונה לא היינו חלשים משמעותית ממכבי וכנראה גם לא חלשים בכלל…
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
מכבי של השנה הייתה יותר חזקה מהקבוצות שלהם בשנים שהם איבדו אליפות.Segev כתב: ↑14 יולי 2023, 23:32אפשר לעבור על כל אחת מהעונות שמכבי איבדה אליפות, והאמת שכמעט בכולן היא לדעתי לא היתה לוקחת אליפות גם אם היו סדרות:ארז שדה כתב: ↑14 יולי 2023, 19:20ברור שהיינו יכולים לקחת אליפות השנה, הפסדנו על דברים קטנים הצלחנו לחזור מפיגור של 15 נקודות ברבע האחרון, הפועל של העונה הייתה קבוצה חזקה ומוכשרת, אני דיברתי על קבוצות פחות חזקות כמו מכבי חיפה ומכבי ראשל"צ שהצליחו להתעלות בפיינל פור וניצחו במשחק אחד למרות שהן לא היו מדהימות. וסביר להניח שבסדרת גמר הן לא היו זוכות באליפות.
אנחנו גם יודעים שכשמכבי מגיעה מול הפועל אז היא מגיעה במוד אחר מאשר נגד שאר הליגה, בטח למשחק אחד.
בשנה שעברה בחצי גמר הגביע זו באמת הייתה דוגמה לקבוצה שהיא חלשה להחריד ולכן הפסידה לנו, הרי הפועל של השנה תוקעת להפועל של שנה שעברה 15 הפרש.
מפה צריך להיבנות ולהפסיק לעסוק בעבר. אם נראה קבוצה חלשה בשנה הקרובה יהיה לזה מקום, עכשיו צריך לבנות נכון ולקוות לטוב.
-
- קיבל.ה 426 לייקים
מסכים איתך במאה אחוזהלך המומנטום כתב: ↑15 יולי 2023, 08:46מכבי של השנה הייתה יותר חזקה מהקבוצות שלהם בשנים שהם איבדו אליפות.Segev כתב: ↑14 יולי 2023, 23:32אפשר לעבור על כל אחת מהעונות שמכבי איבדה אליפות, והאמת שכמעט בכולן היא לדעתי לא היתה לוקחת אליפות גם אם היו סדרות:ארז שדה כתב: ↑14 יולי 2023, 19:20
ברור שהיינו יכולים לקחת אליפות השנה, הפסדנו על דברים קטנים הצלחנו לחזור מפיגור של 15 נקודות ברבע האחרון, הפועל של העונה הייתה קבוצה חזקה ומוכשרת, אני דיברתי על קבוצות פחות חזקות כמו מכבי חיפה ומכבי ראשל"צ שהצליחו להתעלות בפיינל פור וניצחו במשחק אחד למרות שהן לא היו מדהימות. וסביר להניח שבסדרת גמר הן לא היו זוכות באליפות.
אנחנו גם יודעים שכשמכבי מגיעה מול הפועל אז היא מגיעה במוד אחר מאשר נגד שאר הליגה, בטח למשחק אחד.
בשנה שעברה בחצי גמר הגביע זו באמת הייתה דוגמה לקבוצה שהיא חלשה להחריד ולכן הפסידה לנו, הרי הפועל של השנה תוקעת להפועל של שנה שעברה 15 הפרש.
מפה צריך להיבנות ולהפסיק לעסוק בעבר. אם נראה קבוצה חלשה בשנה הקרובה יהיה לזה מקום, עכשיו צריך לבנות נכון ולקוות לטוב.
מתסכל גם שעד שיש לנו קבוצה מטורפת אז אנחנו נופלים על עונה שמכבי ממש טובה.
קרה גם ב2004
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
לפי ראיון שלו הוא חיכה להצעה שפשוט לא הגיעה , באסההה
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
למה לא התקשר לפני לרמי למה??רק הפועל כתב:לפי ראיון שלו הוא חיכה להצעה שפשוט לא הגיעה , באסההה
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
יש מצב שידעו שהמהלך הזה יקרה ולא הציעו לו חוזה משופר כרצונו?
-
- קיבל.ה 798 לייקים
לפי מה שהוא אמר הנושא הכספי כלל לא עלה. פשוט החליטו להיפרד ממנו משיקולים מקצועיים.
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
פשוט כואב ומעצבן שהמפלצת שבנו כאן בעונה שעברה לא ממשיכה עם שיפצורים.
כעסתי לא פעם על מקריי, אבל באובר אול הוא שחקן שחקן.
כעסתי לא פעם על מקריי, אבל באובר אול הוא שחקן שחקן.
-
- קיבל.ה 430 לייקים
-
- קיבל.ה 263 לייקים
-
- קיבל.ה 189 לייקים
מאוד מעריך את זה שעם כל האכזבה הוא לא מתלכלך על פרנקו או על מישהו אחר... מסיים כמו שצריך למרות שבטוח מבאס שלא רוצים אותך
מקריי
מקריי

- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
הראיון הזה חץ בלב.
מקריי
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
מקריי

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
-
- קיבל.ה 511 לייקים
כואב הלב, אבל למרות הכול אני סומך על רמי ודני שהם יודעים מה הם עושים.
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
-
- קיבל.ה 1556 לייקים

איזה מלך.
וטוב שמוע שפרנקו דיבר איתו והכל לפני הודעת הפרידה ושיודעים להיפרד יפה משחקנים... עוד שינוי חיובי
-
- קיבל.ה 221 לייקים
דעה כואבת. למרות שהבטחתי לעצמי לשחרר את זה, ההחתמה המסתמנת של ג'ון הולנד משחירה אותי על השחרור של מקריי עוד יותר.
מה בעצם דובר שהיה חסר לנו ומחפשים בעמדה 3? סוג של 3&d, קליעה יותר יציבה והגנה יותר יציבה ואת שתיהן יש להולנד, בחיים לא הייתי מעדיף אותו על ג'ורדן, אבל, יש פה קאץ' ענק והוא שמייעדים אותו לזר 6 וזה טורף את הקלפים.
בתקציב המיועד פתאום הכל שונה, לפחות ברמת יורוקאפ שג'ון הולנד עולה מהספסל במקום ג'ורדן מקריי זאת פריבילגיה מטורפת, הוא יכול היה להשלים אותו כמעט ברמה מדוייקת ולענות על רוב החסרונות שלו, אני חי עם הריבאונד כי אפשר להתמקד בעמדות 4-5.
זה פסיכי, אשכרה במקום אדם אריאל שאני מחבב אותו אבל הוא לא נתן 3 ובטח שלא D, ג'ון הולנד. אז צר לי אבל עכשיו גם הסיבות שהצלחתי להבין וחייתי איתן בשלום לא משכנעות אולי לגבי השחרור מקריי. פרקתי.
מה בעצם דובר שהיה חסר לנו ומחפשים בעמדה 3? סוג של 3&d, קליעה יותר יציבה והגנה יותר יציבה ואת שתיהן יש להולנד, בחיים לא הייתי מעדיף אותו על ג'ורדן, אבל, יש פה קאץ' ענק והוא שמייעדים אותו לזר 6 וזה טורף את הקלפים.
בתקציב המיועד פתאום הכל שונה, לפחות ברמת יורוקאפ שג'ון הולנד עולה מהספסל במקום ג'ורדן מקריי זאת פריבילגיה מטורפת, הוא יכול היה להשלים אותו כמעט ברמה מדוייקת ולענות על רוב החסרונות שלו, אני חי עם הריבאונד כי אפשר להתמקד בעמדות 4-5.
זה פסיכי, אשכרה במקום אדם אריאל שאני מחבב אותו אבל הוא לא נתן 3 ובטח שלא D, ג'ון הולנד. אז צר לי אבל עכשיו גם הסיבות שהצלחתי להבין וחייתי איתן בשלום לא משכנעות אולי לגבי השחרור מקריי. פרקתי.
די עם ה-נו
קראתי עכשיו, עשה לי רע בגוף. איזה מלך הוא.beny כתב: ↑20 יולי 2023, 11:05 ראיון פריד עם מקרי בישראל היום:
https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... 06058?s=08
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
מאד דומה לראיון שהיה איתו כמה ימים לפני כן . תמיד מרגש.beny כתב: ↑20 יולי 2023, 11:05 ראיון פריד עם מקרי בישראל היום:
https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... 06058?s=08
מה שכן, הדיבור היה שזה נפל על כסף. מסתבר שלא.
יחד, רק יחד! 

- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
האסיפה אתמול הייתה כבר בשלב השאלות הסופיות, ברגע שהגיע השאלה על ג'ורדן היא התפוצצה/נגמרה. חד משמעית זה פצע פתוח
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 798 לייקים
ואני מקווה ומאמין שזה יגליד. לא צריך גם להגזים.Chegi כתב:האסיפה אתמול הייתה כבר בשלב השאלות הסופיות, ברגע שהגיע השאלה על ג'ורדן היא התפוצצה/נגמרה. חד משמעית זה פצע פתוח
-
- קיבל.ה 263 לייקים
רמי כהן אמר במפורש בפודקאסט "אמרו לו" שדני פרנקו לא רצה אותו וזו הסיבה שהוא לא בהםועל
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
-
- קיבל.ה 645 לייקים
בואו קודם ונראה מי השחקן שיגיע ואז נחשוב אם זה היה שווה את זה. כרגע אני חושב שמעטים השחקנים שיהיה שווה להחליף את ג׳ורדן מקריי בשבילם, והוא אחד השחקנים האהובים עליי בהיסטוריה, אבל בואו נראה
-
- קיבל.ה 101 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
הוא אמר את זה בהמשך לדברים על מקריי.
מצד אחד אני לגמרי מסכים, פרנקו שחצן שחייב תמיד לקחת את ההחלטות הלא פופולריות כדי להראות כמה הוא גאון. יש לך שחקן nba ביד שסוף סוף למדת איך לשלב אותו עם מנפורד אז אתה חותך אותו? ועוד על חשבון המשכיות וחיבור לקבוצה. מי מבטיח שהמחליף שלו לא יאכל סיבוב באמצע העונה וירצה לעזוב לקבוצת יורוליג או משהו?
מצד שני אני חושב שהתמיכה העיוורת שהוא מקבל מרמי נותנת לו את האפשרות לעבוד בשקט ועם פחות לחץ שהחרב על הצוואר.
בכל מקרה אם השנה הוא לא לוקח כלום שילך מפה.
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
יש לי הרגשה שפרנקו מחפש בכוח שחקנים שהם שמות או שחקנים יקרים ומתעלם מאופציות שהן אולי מתאימות לנו יותר רק כי הוא לא מסוגל לסבול מצב שאולי אחר כל יאמרו 'היה יכול להביא שחקן טוב יותר ביותר כסף.
תסמונת ארז בירושלים בעבר.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
תסמונת ארז בירושלים בעבר.
-
- קיבל.ה 645 לייקים
תהיה בטוח שלפרנקו לא אכפת מה יגידו אחר כך. אם היה לו אכפת מה אוהדים יגידו הוא היה משאיר את מקריי
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
תתפלא אבל אכפת מאוד.
- Shacham
- קיבל.ה 843 לייקים
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
נשמע סה״כ הגיוני.
פרנקו קיבל תקציב של עוד 10 מיליון ומה שיושב לו בראש זה להוכיח לאוהדים שהגיבו בטוויטר על מקריי, ולא העובדה שאם הפועל תצליח הוא יצליח וגם ירוויח מזה (כולל כלכלית).
פרנקו קיבל תקציב של עוד 10 מיליון ומה שיושב לו בראש זה להוכיח לאוהדים שהגיבו בטוויטר על מקריי, ולא העובדה שאם הפועל תצליח הוא יצליח וגם ירוויח מזה (כולל כלכלית).
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
חשבתי שוב על מקריי עם כאב הלב הרגיל. ופתאום קלטתי משהו.
נאמר שפרנקו שלא רצה אותו לא פה בעוד שנה, כבר לא נוכל להביא את מקריי כי ניתקו איתו קשר, לא נתנו לו הצעה ופשוט התעלמו ממנו.
לא יכלו לקחת אותו לשיחה להסביר לו שהמאמן לא מעונין בו אבל שכולם אוהבים אותו גם בקבוצה וגם בקהל ומאד רוצים שיחזור אלינו בעתיד?
למה לסיים דברים לא יפה עם כזה כוכב שאוהב את הקבוצה?
נאמר שפרנקו שלא רצה אותו לא פה בעוד שנה, כבר לא נוכל להביא את מקריי כי ניתקו איתו קשר, לא נתנו לו הצעה ופשוט התעלמו ממנו.
לא יכלו לקחת אותו לשיחה להסביר לו שהמאמן לא מעונין בו אבל שכולם אוהבים אותו גם בקבוצה וגם בקהל ומאד רוצים שיחזור אלינו בעתיד?
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
רמי עשה איתו שיחה ומבינים גם ממנו וגם מהראיון של מקריי שזה נגמר יפה מאודits-sick כתב: ↑27 יולי 2023, 14:17 חשבתי שוב על מקריי עם כאב הלב הרגיל. ופתאום קלטתי משהו.
-
- קיבל.ה 221 לייקים
אני חושב שמה ששאלת בשאלה הראשונה יותר קרוב למה שקרה מאשר איך שפתחתits-sick כתב: ↑27 יולי 2023, 14:17 חשבתי שוב על מקריי עם כאב הלב הרגיל. ופתאום קלטתי משהו.
די עם ה-נו
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
רמי אמר במפורש שהוא דיבר עם מקריי ואמר לו שהוחלט ללכת בכיוון אחר.
מקריי אמר שהיתה לו שיחה חיובית עם פרנקו.
נשמע שנפרדו ממנו יפה מאוד , בהתחשב בעובדה שלא היו חייבים לו כלום, החוזה שלו הסתיים ומשם גם הוא וגם הפועל יכלו לעשות מה שנראה להם וסה״כ נראה שהיה קשר נעים וחיובי בתהליך.
מקריי אמר שהיתה לו שיחה חיובית עם פרנקו.
נשמע שנפרדו ממנו יפה מאוד , בהתחשב בעובדה שלא היו חייבים לו כלום, החוזה שלו הסתיים ומשם גם הוא וגם הפועל יכלו לעשות מה שנראה להם וסה״כ נראה שהיה קשר נעים וחיובי בתהליך.
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
זה לא מה שאני הבנתי ממקריי. אבל אם זה נכון, אז יופי.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
لا إله