אל ים. אשכול מקצועי

פורום אוהדי הפועל תל אביב
adom4
קיבל.ה  437 לייקים

Shacham כתב: 16 דצמבר 2024, 23:38 מותר להגיד שהוא היה אחד הטובים היום?
אני ממש לא מהתומכים שלו אבל נתן יופי של משחק היום, פעם ראשונה שהוא שיחק אחראי בחיים שלו.
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  227 לייקים

עד שהיה לו אוויר הוא היה דיי טוב באמצע, לקראת מחצית שנייה הכושר הלקוי שלו ניכר וטוב שהוא הוציא אותו.
צריך להמשיך לצד גוני באופציות הקיימות כרגע, אבל עדיין הייתי מביא את אליאס וחוסה במקום גוני ואל ים בינואר.
לירון האדום
קיבל.ה  2287 לייקים

Shacham כתב: 16 דצמבר 2024, 23:38 מותר להגיד שהוא היה אחד הטובים היום?
נלחם על כל כדור, לא ניסה דברים שהוא לא יודע.
על כלום מסאי שרף אותו
arik89
קיבל.ה  96 לייקים

החוזה נגמר בסוף העונה אבל לקבוצה יש אופציה, נכון?
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  227 לייקים

הזוי שהוא לא קיבל צ'אנס ממסאי, על גבול הפשע אפילו.
ואני ממבקריו הרבים ואני עדיין חושב שהוא לא איזה עילוי, אבל בהחלט בסגל הקיים הוא חייב לפתוח לפניי ארי כהן ואלקוקין באמצע.

הוא וגוני מאוד דומים במשחק שלהם, מחלצים כדורים פה ושם, מאבדים כדורים קריטיים פה ושם, לוחצים לא רע בכלל.
יש לשניהם רגעים טובים מאוד במשחקים ביחד, אבל הם חייבים לנקות את האיבודי כדור שלהם באמצע באיזורים קריטיים, נגד קבוצות עם חלק קדמי יותר איכותי אנחנו ניענש.
arik89
קיבל.ה  96 לייקים

arik89 כתב: 17 דצמבר 2024, 01:40 החוזה נגמר בסוף העונה אבל לקבוצה יש אופציה, נכון?
מישהו?
dino
קיבל.ה  2440 לייקים

היה חלש אתמול וגם גוני נאור.
היו רגעים שהיה נראה שהוא אאוט לגמרי, חולם, לא בתוך המשחק.
הקישור האחורי שלנו חייב חיזוק בקשר דומיננטי.
לירון האדום
קיבל.ה  2287 לייקים

בלי קשר לעובדה שאנחנו חיבים גרזן כמו אליאס בקישור האחורי, אל ים היה בסדר גמור אתמול.
ברגע שהוא משחק עם גוני, אפשר לראות שהרבה יותר קשה להגיע לרחבה שלנו, זה משהו שכולם שמו לב אליו חוץ מדגו.
dino
קיבל.ה  2440 לייקים

זה בגלל שינוי המערך בעיקר
El dudernio
קיבל.ה  1555 לייקים

לירון האדום כתב: 24 דצמבר 2024, 09:37 בלי קשר לעובדה שאנחנו חיבים גרזן כמו אליאס בקישור האחורי, אל ים היה בסדר גמור אתמול.
ברגע שהוא משחק עם גוני, אפשר לראות שהרבה יותר קשה להגיע לרחבה שלנו, זה משהו שכולם שמו לב אליו חוץ מדגו.
אחלה אל ים.... ואחלה גוני.
ארי ורן היו חלשים אתמול ולכן התקשנו לשלוט באמצע כי איבדנו הרבה אבל כמעט ולא אימו על השער שלנו.

dino שינוי המערך זה אל ים במקום אלקוקין / בנימין בקישור. זה לשחק מבוקר יותר ופחות חשוף להתקפות מעבר
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1154 לייקים

היה בסדר חסר לו בטחון
L.S
קיבל.ה  1029 לייקים

הוא מוסיף ערך באמצע

אבל כל מסירה שלו אחורה
לא יודע אם זה בטחון או יכולת. אבל ברגע שהכדור בדרך אליו המבט תמיד מחפש את השחקן הפנוי *מאחורה* ולא מקדימה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
redrony
קיבל.ה  856 לייקים

אולי זה בטחון, אבל כמעט כל פעולה אקטיבית/התקפית שלו עם הכדור מסתיימת בהחלטה לא נכונה. מוסר למקום הלא נכון, במקום לשחרר בנגיעה מנסה להסתובב על שחקן.
ספרא טבא
קיבל.ה  157 לייקים

גרוע מאוד
קירקגור
קיבל.ה  230 לייקים

היה טוב שבוע שעבר, היה חלש מאוד אתמול. לא הראה מסוגלות לעשות את התפקיד המרכזי של קשר, והוא לקשר בין ההגנה להתקפה. בקושי מוסר קדימה, וגם כשעושה את זה התוצאה לא טובה.
עם זאת, גוני נאור לא עדיף עליו.
KingZivos
קיבל.ה  63 לייקים

אל ים לדעתי לא איזה עילוי כמו שחשבו אולי פעם, אבל כנראה יהיה אחד השחקנים הבולטים בקבוצות ליגת על בשנים הקרובות ( נקווה שזה הפועל)
הוא צריך קבוצה חזקה, עם בלמים נורמאלים שיכולים לכפות על טעויות שלו (זה מעלה גם ביטחון ואז אולי יתחיל לשחק התקפית)
הוא בן 21, תפקיד קשר אחורי זה תפקיד שלומדים עם הרבה ניסיון עם השנים, בכללי רוב תפקידי ההגנה , השחקנים מגיעים לטופ בשנות ה 20 מאוחרות או 30 מוקדמות .
בקיצור לא רואה אותו מגיע לאירופה לצערי ( לא מדבר על בלגיה קפריסין) אבל כן מוביל פה קבוצות צמרת בליגת העל, נקווה שלא מכבי
נועם שחם
קיבל.ה  864 לייקים

היה צריך ללכת מזמן להשאלה.

זר טוב בעמדה שלו ואנחנו במקום אחר
Niro
קיבל.ה  950 לייקים

KingZivos כתב: 25 דצמבר 2024, 10:59 אל ים לדעתי לא איזה עילוי כמו שחשבו אולי פעם, אבל כנראה יהיה אחד השחקנים הבולטים בקבוצות ליגת על בשנים הקרובות ( נקווה שזה הפועל)
הוא צריך קבוצה חזקה, עם בלמים נורמאלים שיכולים לכפות על טעויות שלו (זה מעלה גם ביטחון ואז אולי יתחיל לשחק התקפית)
הוא בן 21, תפקיד קשר אחורי זה תפקיד שלומדים עם הרבה ניסיון עם השנים, בכללי רוב תפקידי ההגנה , השחקנים מגיעים לטופ בשנות ה 20 מאוחרות או 30 מוקדמות .
בקיצור לא רואה אותו מגיע לאירופה לצערי ( לא מדבר על בלגיה קפריסין) אבל כן מוביל פה קבוצות צמרת בליגת העל, נקווה שלא מכבי
ואני רואה אותו עד גיל 24 במקצוע אחר. לא מוצא בו שום תכונה שיכולה להעיד שהוא יתפתח לשחקן כדורגל סביר, אבל הלוואי ואתה צודק.
קירקגור
קיבל.ה  230 לייקים

הוא לא יהיה שחקן הרכב בקבוצת צמרת בשום סיטואציה, אלא אם יפתח מאוד כישורים שכרגע נראה שפשוט אין לו.
ספרא טבא
קיבל.ה  157 לייקים

Niro כתב: 25 דצמבר 2024, 11:30
KingZivos כתב: 25 דצמבר 2024, 10:59 אל ים לדעתי לא איזה עילוי כמו שחשבו אולי פעם, אבל כנראה יהיה אחד השחקנים הבולטים בקבוצות ליגת על בשנים הקרובות ( נקווה שזה הפועל)
ואני רואה אותו עד גיל 24 במקצוע אחר. לא מוצא בו שום תכונה שיכולה להעיד שהוא יתפתח לשחקן כדורגל סביר, אבל הלוואי ואתה צודק.
לגמרי
אין לו קשר למקצוע וזה בולט גם במשחקים שהוא "טוב" בהם
נראה עד איזה גיל הוא ירכב על המונדיאליטו
arik89
קיבל.ה  96 לייקים

אף אחד לא יודע אם יש עליו בכלל אופציה לעונה הבאה? אם לא, לא חבל על הזמן שהוא מקבל דקות? ישתחרר חופשי
ונרקומן
קיבל.ה  295 לייקים

בליגה שדור פרץ הוא קשר עילוי בה, אני נוטה להאמין שהוא ישאר שחקן כדורגל מקצועי ויעשה קריירה לא רעה.
כמו שכתבתי בהקשר של גוני נאור, אם ניר לקס, אייזן ודומיהם הם שחקני הרכב לגיטימיים בליגת העל - הסטנדרט הוא נמוך כנראה בהרבה ממה שאתם חושבים.
לירון האדום
קיבל.ה  2287 לייקים

היה טוב אתמול, הוא במגמת שיפור.
לא להאמין שדגו לא ספר אותו למרות שכל האמצע שלנו היה פרוץ
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4721 לייקים

ונרקומן כתב: 29 דצמבר 2024, 11:56 בליגה שדור פרץ הוא קשר עילוי בה, אני נוטה להאמין שהוא ישאר שחקן כדורגל מקצועי ויעשה קריירה לא רעה.
כמו שכתבתי בהקשר של גוני נאור, אם ניר לקס, אייזן ודומיהם הם שחקני הרכב לגיטימיים בליגת העל - הסטנדרט הוא נמוך כנראה בהרבה ממה שאתם חושבים.
דור פרץ עילוי בליגת העל כי יש לו נתונים פיזיים מעולים והוא מצטרף טוב מקו שני.
לאל-ים יש נתונים פיזיים מביכים והוא מצטרף מקו שני פעם בחמישה משחקים בלחץ.
השוואה מצחיקה (ואני לא אחד שמחזיק מדור פרץ יותר מדי).

לגבי ניר לקס ואייזן - שניהם שחקנים לגיטימיים רק בלאומית, ממש לא בליגת העל.
ונרקומן
קיבל.ה  295 לייקים

רדפוקס כתב: 29 דצמבר 2024, 12:57
ונרקומן כתב: 29 דצמבר 2024, 11:56 בליגה שדור פרץ הוא קשר עילוי בה, אני נוטה להאמין שהוא ישאר שחקן כדורגל מקצועי ויעשה קריירה לא רעה.

לא השוויתי ביניהם. אין לו יכולות כמו של דור פרץ וזה לא אותו תפקיד.. הצבתי את דור פרץ כמדד לרמה הבינונית בליגה הזאת.
אל ים הוא סוג של 6 שחייב להשתדרג פיזית כדי להיות שחקן טוב באמת. לא חייזר כמו שעושים ממנו פה
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4721 לייקים

ונרקומן כתב: 29 דצמבר 2024, 14:16
רדפוקס כתב: 29 דצמבר 2024, 12:57

לא השוויתי ביניהם. אין לו יכולות כמו של דור פרץ וזה לא אותו תפקיד.. הצבתי את דור פרץ כמדד לרמה הבינונית בליגה הזאת.
אל ים הוא סוג של 6 שחייב להשתדרג פיזית כדי להיות שחקן טוב באמת. לא חייזר כמו שעושים ממנו פה
אתה מסביר שדור פרץ הוא שחקן בינוני ובגלל זה אל-ים יכול להצליח בליגת העל.
אז אני מסביר לך שאם דור פרץ הוא בינוני נניח, אל-ים הוא עשר רמות מתחת לבינוני.
מבין עכשיו?
ספרא טבא
קיבל.ה  157 לייקים

בחיי לא יודע מה אתם רואים, אין לו קשר למקצוע
לגבי פרץ הוא שחקן גרוע אבל יש לו חוש לשערים ובסך הכל מדובר בשחקן חכם, מקוטמיניי הישראלי
רשמתם את אייזן וניר לקס אז זאת הרמה של אל ים והוא יגיע לראשון לציון ונוף הגליל בקרוב מאוד
מקווה שברדה מתכנן להביא לפחות שני קשרים, חוסה וישראלי
El dudernio
קיבל.ה  1555 לייקים

אני לא יודע אם הוא יצא שחקן אבל להגיד שאין לו קשר למקצוע זה פשוט מנותק מהמציאות... ומעיד על חוסר הבנה של תפקיד הקשר הישראלי. לדבר על רכש של רודריגס + ישראלי לאמצע כשיש לך את גוני והדיבור הוא על אליאס זה בכלל לא קשור למשחק
KingZivos
קיבל.ה  63 לייקים

היה בסדר גמור אתמול
אדום ותיק
קיבל.ה  752 לייקים

KingZivos כתב: 11 ינואר 2025, 11:36 היה בסדר גמור אתמול
לדעתי היה בינוני מאד. לא לחינם החליפו אותו במחצית.
אחד המשחקים הפחות טובים שלו מאז שברדה החזירו להרכב.
לא התמודד היטב עם התקפות המעבר של רמת השרון.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
ר.ש
קיבל.ה  419 לייקים

אל ים לא ברמה ולא אמור לפתוח בהרכב.
רואה שחורות המקורי
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  227 לייקים

בסדר כמחליף לליגה הזאת, אבל לא לפתוח בהרכב
צבי שיסל
קיבל.ה  115 לייקים

אנחנו בתהליך כתב: 11 ינואר 2025, 15:19 בסדר כמחליף לליגה הזאת, אבל לא לפתוח בהרכב
לא בסדר בשום צורה ובאף ליגה
צריך להפרד ממנו
redrony
קיבל.ה  856 לייקים

חלש מאוד. היה לו משחק סביר נגד בני יהודה וזהו. שחקן מאוד לא חכם, לא מספיק אגרסיבי, לא חושב נכון התקפה ולא טכני. אם הפועל רוצים להבטיח עלייה חייב לבוא שם שחקן שהוא גיים צ׳יינג׳ר לליגה הזו.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4721 לייקים

redrony כתב: 11 ינואר 2025, 15:26 חלש מאוד. היה לו משחק סביר נגד בני יהודה וזהו. שחקן מאוד לא חכם, לא מספיק אגרסיבי, לא חושב נכון התקפה ולא טכני. אם הפועל רוצים להבטיח עלייה חייב לבוא שם שחקן שהוא גיים צ׳יינג׳ר לליגה הזו.
כל זה ולא ציינת את החסרון הכי משמעות שלו - איטי כמו צב.
בן לוז
קיבל.ה  170 לייקים

אני מאמין שכרגע הוא משחק כי אין לנו שחקני קישור נורמליים בסגל
ברגע שיהיה עוד 2 שחקנים אמצע הוא יהיה מחליף במקרה הטוב ולא בטוח שבכלל יש לו מקום בהפועל (בהסתכלות עתידית)
צבי שיסל
קיבל.ה  115 לייקים

בן לוז כתב: 12 ינואר 2025, 11:27 אני מאמין שכרגע הוא משחק כי אין לנו שחקני קישור נורמליים בסגל
ברגע שיהיה עוד 2 שחקנים אמצע הוא יהיה מחליף במקרה הטוב ולא בטוח שבכלל יש לו מקום בהפועל (בהסתכלות עתידית)
לדעתי זה מאוד בטוח ולא לא בטוח
אין לו מקום בהפועל תל אביב
סמל אישי של משתמש
זיטו
קיבל.ה  326 לייקים

לא ייצא ממנו כלום.
אפשר להיפרד, הכל בסדר
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
El dudernio
קיבל.ה  1555 לייקים

משחק סולידי שלו, אבל חייב להיות יותר בתנועה, נתקע באמצע לא מעט ולמרות שחילץ שם כדורים והוציא כמה התקפות, עשה עבודה הגנתית לא מספיק טובה.

ההורדה של גוני להגנה היה מה ששינה את המשחק, ולכן טוב שהביאו את פיבן, יחד עם הזזה של בנימין ואלקוקין לאמצע. שניהם שחקנים זזים יותר מאל ים וכל הזמן בתנועה יחד עם השקט והנעת הכדור קדימה של גוני והעמסת השחקנים בחלק ההתקפי, זה פירק את הרעיונות שאיתם רמה"ש הגיעו והכריע את המשחק.
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  227 לייקים

הכי חלש בהיסטוריה
שליחת תגובה