יש מלחמה (מלחמת איראן ה1?)

המועצה ע"ש וולטון הקדוש היא המקום בו תוכלו לדבר על כל נושא שהקשר בינו לבין כדורגל קלוש עד לא קיים בכלל
dino
קיבל.ה  2610 לייקים

מטורללי ערוץ tov לא הציעו להכנס לשם עם כוחות רגליים לכבוש שטח?
dino
קיבל.ה  2610 לייקים

6 טילים על בסיס אמריקאי בקטאר וטיל אחד לעיראק.
יותר מהמשחק הילדותי ״אני נגעתי אחרון״ זה לא עושה כלום. גם האמריקאים יתנו תגובונת רק כדי להגיד הגבנו.
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  447 לייקים

זה מתואם לגמרי. ארה״ב בחוץ.
עכשיו זה נטו ישראל VS איראן. מלחמת התשה או לקראת סיום? נראה.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1867 לייקים

למה אנשים אומרים שזה מתואם? מאיפה זה מגיע?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
D&3
קיבל.ה  1028 לייקים

זה הMO של המיליציות של איראן באיזור, תוקפים כדי לתקוף כדי להגיד תקפנו אבל מודיעים מראש כדי שלא באמת יפגעו במשהו...
גם פה, הבסיס די ריק ואנחנו יודעים על התקיפה כבר שעות, וגם התקיפה עצמה הייתה די סימבולית

אני לא בטוח באופן אישי שזה מתואם, אבל ברור מאיפה זה מגיע
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1867 לייקים

יש הבדל קטן בין הודעה מראש לבין תיאום, אבל שיהיה.
תודה.
אם במילה "מתואם" הכוונה הייתה למתואם, אני אשמח לשמוע על מה זה מתבסס (ראיתי בעוד מקומות, לא רק פה, אז חשבתי שפורסם משהו קונקרטי, אולי אפילו משהו שיש סיבה להאמין לו).
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
ההוא מפעם
קיבל.ה  248 לייקים

teknoboy כתב: 23 יוני 2025, 20:10 למה אנשים אומרים שזה מתואם? מאיפה זה מגיע?
א. זה ברור
ב. כתוב בניו יורק פוסט שהם תיאמו עם קטור
ג. קטאר זה לא ישראל, זה פחות מ 300 ק"מ לשם האירנים יכלו לירות בקלות עשרות טילים

* זה בדיוק המשמעות של תיאום להגיד לקטאר אנחנו נירה עליכם היום ב 7 בערב, נכוון רק לבסיס האמריקאי תגידו 10 טילים זה סבבה נכון? לא מוגזם מיד.
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1867 לייקים

ההוא מפעם כתב: 23 יוני 2025, 21:09
א. זה ברור

* זה בדיוק המשמעות של תיאום להגיד לקטאר אנחנו נירה עליכם היום ב 7 בערב, נכוון רק לבסיס האמריקאי תגידו 10 טילים זה סבבה נכון? לא מוגזם מיד.
מהמשך המשפט שלו ("ארה"ב בחוץ") הבנתי שהתיאום המדובר הוא עם ארה"ב, במובן שמתואם איתם שיתקפו אותם סמלית והאמריקאים לא יגיבו והאזור לא ייגרר למעגל הסלמה.
ממך אני מבין שהכוונה הייתה שהודיעו לקטאר מראש, שזה משהו אחר לגמרי.

טוב, לפחות המעצמה הצבאית קטאר לא תיכנס למעגל האלימות, גם זה משהו :smoke:
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1520 לייקים

מעניין...
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
dino
קיבל.ה  2610 לייקים

ולפעמים, החגיגה נגמרת, כיבוי אורות, החצוצרה אומרת
שלום לכינורות
אשמורת תיכונה נושקת לשלישית -
לקום מחר בבוקר ולהתחיל מבראשית

טוב, היה נחמד. מיוחד. הרבה קירבה לילדים, חופש.
עכשיו חוזרים לחרא- השיגרה
Flamengo
קיבל.ה  22 לייקים

שרקו כבר או שהוסיף זמן על החילוף של האירני בפתיחה?
במבי
קיבל.ה  2 לייקים

SickleCell כתב: 17 יוני 2025, 02:54
L.S כתב: 16 יוני 2025, 19:04
SickleCell כתב: 16 יוני 2025, 18:14
מצחיק שאתה גר בארץ ולא רק שטועה בעברית גם לא מבין שאנחנו בדיוק במסלול להיות איראן היהודית. המוחות יברחו נישאר רק עם אומרי הן וכאלה שאין ביכולתם לברוח. עצוב לי בקיצור.
שמע הכנסת לי עם העברית. מאוד נפגעתי שתדע.

לגבי העצבות שלך, טפל בזה אחי. למה שתהיה עצוב?
הכל בסדר, השמש זורחת. יש כלכלה חופשית. אין איזור על נשים להיות עם גברים במקומות ציבוריים. נשים יכולות לעבוד באיזה עבודה שהן רוצות.
מריחים קוקאין בכל פינה בתל אביב
מסעדות הכי טובות בעולם
למה אתה עצוב אבאלה מה רע לך?

לך קצת לים, סתכל אל האופק, תכניס מהאף תוציא מהפה, תשכח לרגע מהתבהלה הטלויזיונית או כל מיני שטויות שזרעו לך בראש

ישראל דמוקרטיה ותשאר דה מו קרה טיה
מה שאתה מסרב לקבל זה שאם קמה התנחלות בעזה זה אומר שאנחנו לנצח נהיה מדינת אפרטהייד. אז סבבה אתה אולי עושה הרבה קוק (מסביר את סגנון החשיבה האופורי). אתה כנראה אפילו באופן די חריג מריח מי ים. אולי מתוך הרגל (קיצוני משהו).

אם המדינה לא מוסרית, אנשים כמוני שחזרו לכאן אחרי מעל עשור של לימודים בחו״ל (לא אני אלא זוגתי, אני סתם טיפש שמתווכח איתך כאן), יעזבו הפעם בלי כוונה לחזור. יכולתי להוציא אזרחות זרה ולא עשיתי את זה כי אני ציוני אידיאולוגי (טיפש גמור בדיעבד). אנשים עם השכלה ומצפון לא יכולים לחיות במדינה שמתעללת באופן מאורגן וממוסד בעם אחר.

לאורך השנים הגענו תמיד להצביע בבחירות כי האמנו שזו דמוקרטיה חולה אבל עדיין דמוקרטיה שיכולה לחזור למסלול הסוציאליזם והדאגה לאחר עם דגש על החלשים בחברה (היהדות כפי שאני רואה אותה). בכל פעם ראיתי יותר א.נשים עם כיפות וטורבנים בתל אביב. חב״דניקים השתלטו על כל שכונה והאנשים בסרבלים האדומים חילקו את הביביטון (ששודרג אחר כך לערוץ 14). דורות שנולדו אחרי רצח רבין הם דתיים יותר וימנים יותר. הם גם אלימים יותר ונותנים יותר משקל לכסף מאשר לידע.

יש לי ילדים. אני לא רוצה שיחונכו על ידי אנשים שמאמינים באלוהים ורואים בזה תנאי להיותך אדם יהודי. הסבים והסבתות שלי הגיעו לכאן לפני השואה ועם קום המדינה כי היו ציונים. סבי הבולגרי אחרי עינויים במחנה עבודה. הפולני איבד 12 אחים ואחיות על כל משפחותיהם. עלו לארץ, לא התלוננו והקימו בית בישראל. אנשי עבודה וידע. לא היו דתיים אבל היו יהודים שמאמינים באהבת לרעך כמוך והלכו מידי פעם לבית הכנסת בגלל הקהילה והמסורת. ידעו להבדיל בין מיתולוגיה למציאות.

אף פעם לא הזדקקתי לאיום של אלוהים שיעניש אותי כדי לבחור באפשרות המוסרית והאלטרואיסטית. את המצוות עשיתי בסתר. אני נהנה לראות אחרים נהנים אז אני שמח בשבילך שאין לך דאגות. חשוב שתדע ותהיה מוכן לכך (אולי לא יפריע לך) שהילדים והנכדים שלך יהיו דתיים ולא משכילים בגלל שהמדינה הזו מתפרקת מערכי היהדות ומחליפה אותם בפונדמנטליזם ריק מתוכן. הצגה של יהדות. כמו האיסלאם של האייתולות באיראן. זה מה שיאיר גרבוז אמר בזמנו על מנשקי הקמעות ומשתטחי הקברים. אנשים שהיהדות שלהם היא סביב צורה ונראות ולא סביב כנות ורצון אמיתי להיות אנשים טובים יותר. המנהיגים מנצלים את כוחם כדי לדכא ולהחליש את האזרח הפשוט. כופים פרשנות קיצונית ומילולית של הדת.

אתן לך דוגמא ליהדות שלי; המשפט לא תאכל גדי בחלב אימו. לקחו אותו פרשנים באופן מילולי ומשם צמח עסק שלם של כשרות שמלכלך את הרוחניות עם חומרנות. המשמעות האמיתית של המשפט, כפי שאני מבין על בסיס ערכי היהדות בהם חונכתי, זה שאסור לנו להיות אכזריים. אדם צריך לאכול אבל אל לו לעשות זאת ברוע ובזילות. אל תבשל את הילד בחלב של אימו. היא כואבת את אובדן ילדה. תכבד את הקורבן שלה. תכבד את הטבע ותודה לו על מה שנתן לך. אל תלעג לו, אל תזלזל בו אל תשכח שמדובר ביצור חי עם רגשות. אם זה מה שהיו מלמדים את כל חובשי הכיפה במקום להתעסק בכמה זמן עבר מאז שתו חלב, אולי היו מבינים מה המהות של הדת. ואהבת לרעך כמוך. אם היו מחונכים כך לא היה שום סיכוי שידכאו עם אחר.

ופסקה אחרונה על הפלסטינים. אין לי שום אהבה מיוחדת אליהם. שנים אמרתי שאם תהיה להם מדינה והם יבחרו לתקוף אז מבחינתי לפרק אותם לגורמים ונביס אותם בקרב. כל עוד הם תחת אחריותינו אז אנחנו שותפים לאשמה בסבלם. גם מדינות ערב שניצלו אותם אשמות, גם האו״ם, גם המעצמות הגדולות שהפכו את האזור למגרש המשחקים שלהם. צריך לתת להם מדינה ולהפסיק להשתלט להם על האדמות. צריך לעשות זאת במעורבות כל האשמים שהזכרתי ותוך התחייבות אמיתית שלהם ושלנו לשלום. קוצר הרואי של אלה משני העמים שחושבים שזו ארצם (המובטחת או ההיסטורית או כל טיעון חלש אחר) ושלא מבינים שבתנאי שלום יוכלו לאחר כמה שנים של דרדיקליזצייה בחינוך וסולחה אמיתית לחיות בכל מקום בארץ ישראל/פלסטין. בסוף המזה״ת יהיה פדרציה ונוכל לחיות ולפתח בכל מקום אחר כאן ולחיות בשלום ולעשות עסקים עם כל שכנינו. לטייל ללבנון, סוריה ועיראק. זה מה שנקבל משלום. אתה לא חושב שזה עדיף על התנחלות בעזה של מטורפים ששכחו מה זה להיות יהודים?
כל כך עצוב לקרוא אבל משמח לדעת שיש אנשים כמוך
צריך להראות את הטקסט הזה לכל ילד בישראל.
סמל אישי של משתמש
רועי גווארה
קיבל.ה  368 לייקים

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
רק הפועל
קיבל.ה  2637 לייקים

ביביסטית למופת בערוץ 13 , מרשים
dino
קיבל.ה  2610 לייקים

בישראל אמרו כי יש תיאום עם ארה"ב בנוגע לתגובה לאיראן, ששיגרה טילים שלוש שעות וחצי אחרי כניסת הפסקת האש לתוקף - אך נשיא ארצות הברית טען ששתי המדינות אשמות: "לא אהבתי שישראל 'פירקה מחסנית' אחרי ההכרזה". לדבריו, "ישראל חייבת להירגע. אני חייב לגרום לה. לא יודע 'וואט דה פאק' הם עושים

זה נהדר
הלוואי והוא יתחיל לקחת שליטה על כל הסמוטריצ׳יזם בן גביריזם המתלהם ובעל האג׳נדה -לחשוב מהאשך לפני הכל
טכנית לארז
קיבל.ה  2132 לייקים

הלוואי שיישבו עכשיו בשקט ושבצלאל ואיתמר עם הכיפה הענקית יילכו להזדיין.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
dino
קיבל.ה  2610 לייקים

בגלל זה ביבי ביקש לא להתראיין
למה כל אחד דביל כזה שם יורה משפטי זעם שיוצרים ציפיות בבייס
רק הפועל
קיבל.ה  2637 לייקים

טרמפ הוא סוג של עופר ינאי על 200 , הציוצים שלו זה משהו הזויי
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1520 לייקים

זה מצחיק, כי לביבי הכי קשה לשלוט בעצמו. הוא זוכר שיש לו משפט...
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
בני12
קיבל.ה  1758 לייקים

עכשיו גם לטראמפ יש את ה-Don't שלו
ההוא מפעם
קיבל.ה  248 לייקים

teknoboy כתב: 23 יוני 2025, 22:03
ההוא מפעם כתב: 23 יוני 2025, 21:09
א. זה ברור

מהמשך המשפט שלו ("ארה"ב בחוץ") הבנתי שהתיאום המדובר הוא עם ארה"ב, במובן שמתואם איתם שיתקפו אותם סמלית והאמריקאים לא יגיבו והאזור לא ייגרר למעגל הסלמה.
ממך אני מבין שהכוונה הייתה שהודיעו לקטאר מראש, שזה משהו אחר לגמרי.

טוב, לפחות המעצמה הצבאית קטאר לא תיכנס למעגל האלימות, גם זה משהו :smoke:
היה גם דיווח שהודיעו מראש גם לקטאר
גם מאוד סביר שהודיעו מראש לקטאר, לא כי הם כוח צבאי כמו שאתה מזלזל אלה בגלל שהם המדינה הכי מקורבת לאירנים ומשמשמים להם מתווכים לעולם הערביי
אז אם אתה תוקף שטח ריבוני של מדינה ידידותית, ראוי להודיע מראש ולהתנצל
ההוא מפעם
קיבל.ה  248 לייקים

רק הפועל כתב: 24 יוני 2025, 10:01 ביביסטית למופת בערוץ 13 , מרשים
אתה יודע שהימנים זה הרוב במדינה וזה שאין להם ייצוג בערוץ 13 זה המוזר לא שיש שם איזה אחד/ת לרפואה
ההוא מפעם
קיבל.ה  248 לייקים

KingAlpaca כתב: 24 יוני 2025, 14:43 זה מצחיק, כי לביבי הכי קשה לשלוט בעצמו. הוא זוכר שיש לו משפט...
מהתגובות הגאוניות שיש פה, נו ואז מה אם יש משפט למה שזה יזיז לו את הביצה ?
רק הפועל
קיבל.ה  2637 לייקים

ההוא מפעם כתב: 24 יוני 2025, 16:02
אתה יודע שהימנים זה הרוב במדינה וזה שאין להם ייצוג בערוץ 13 זה המוזר לא שיש שם איזה אחד/ת לרפואה
אין לי בעיה עם ימין אני אפילו לא רואה את עצמי כשמאל יותר מדיי פשוט התנהגות כזו זה מביך לא משנה השקפה פוליטית
ההוא מפעם
קיבל.ה  248 לייקים

רק הפועל כתב: 24 יוני 2025, 16:13
אין לי בעיה עם ימין אני אפילו לא רואה את עצמי כשמאל יותר מדיי פשוט התנהגות כזו זה מביך לא משנה השקפה פוליטית
ההתנהגות זאת הבעיה שלך ? שאני אעלה לך פה סרטונים מקפלן ? מהפגנות יותר גרועות ? סתם נאומים של טובי בניכם ?
מביכים יש לצערי משני הצדדים, גם מסיתים ומכונות רעל על מלא, גם שקרנים חסרי קשר למציאות . אבל ההתנשאות שייכת (עדיין) לצד אחד בלבד*
אני מניח שעוד כמה שנים גם את הפער הזה יסגרו בימין .
* אני יוצא מהכלל שאינו מעיד על הכלל :smoke:
טכנית לארז
קיבל.ה  2132 לייקים

ממה שאני מבין, אמור להיות להם גרעין בנכה.
העיקר כולם מבסוטים.
תא מרבוטא
קיבל.ה  640 לייקים

ההוא מפעם כתב: 24 יוני 2025, 17:19
רק הפועל כתב: 24 יוני 2025, 16:13

ההתנהגות זאת הבעיה שלך ? שאני אעלה לך פה סרטונים מקפלן ? מהפגנות יותר גרועות ? סתם נאומים של טובי בניכם ?
מביכים יש לצערי משני הצדדים, גם מסיתים ומכונות רעל על מלא, גם שקרנים חסרי קשר למציאות . אבל ההתנשאות שייכת (עדיין) לצד אחד בלבד*
אני מניח שעוד כמה שנים גם את הפער הזה יסגרו בימין .
* אני יוצא מהכלל שאינו מעיד על הכלל :smoke:
ההתנשאות ממש לא בלעדית לצד אחד, בטח אם בשמאל הכוונה למי שכרגע מזוהה עם המחנה באופוזיציה (שחלקו בכלל לא שמאל)

עע היחס לחילונים כגויים דוברי עברית
https://www.inn.co.il/news/612249
או אכולי רגשי נחיתות ללא ערכים
https://ch10.co.il/news/330551/
וכמובן הקלסיקה של שכחו מה זה להיות יהןדים
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1867 לייקים

לא צריך ללכת רחוק בשביל לחפש התנשאות על שמאלנים.
מספיק להסתכל איך מדברים לשמאלנים פה בפורום (אפשר פשוט לדפדף אחורה באשכול הזה ממש, למי שיש מספיק סבלנות).
מהפנינים הבולטות: "מנותקים מהמציאות", "הזויים", "מזל שאתם מיעוט מבוטל שאף אחד לא מתייחס אליו" וכו' וכו'.
(בהערת אגב: לא פעם ולא פעמיים התברר שהמנותקים מהמציאות הם היחידים שמעזים להסתכל עליה, אבל זה לא קשור לרצון\צורך של חלק מהמגיבים להתנשא כדי להשתיק את מי שאומר דברים שלא נעימים להם)
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
ההוא מפעם
קיבל.ה  248 לייקים

אדון ארז שדה והססמאות ( כולכם* מוזמנים כמובן )
בוא ננסה לנהל דיון ברשותך, מה "תחזירו" אני מניח שגם להכי קיצונים פה ברור שהחטופים לא על המדף ולא מחכים בתחנת אוטובוס שרק צריך לאסוף אותם. בחטופים מחזיק אירגון עם מטרה מוצהרת להשמיד את ישראל ובשביל להחזיר אותם הוא דורש ( ואנחנו נותנים ) כלים שיעזרו לו להשמיד את המדינה.

עכשיו בו תגיד לא בססמאות אלה בעובדות מה אתה מוכן/רוצה/דורש שהמדינה תיתן לחמאס בעד שחרור החטופים. אדגיש שנית כי הנטיה ב 99% זה לספר סיפורי מעשיות מסביב. נניח שאתה ראש ממשלה תעשה רשימת קניות/מכירות ( כמו שאתה עושה הרכב למשחק :-) ) מה צריך לעשות.

^ כולכם זה כמובן לא כולל אלפקה שעדיין מתחמת לענות על הסיסמא הנבובה הקודמת שלו :smoke:
סמל אישי של משתמש
רועי גווארה
קיבל.ה  368 לייקים

בעובדות,
1. לחמאס אין, אף פעם לא היתה ולעולם לא תהיה יכולת להשמיד את ישראל. אפילו לא קרוב.

2. האחריות לארועים כמו ה-7.10 נמצאת 99.9% במחדל של גופי הביטחון והמודיעין הישראליים. המדיניות של ממשלות ישראל ב-20 שנים האחרונות אפשרה את המצב הקיים מתוך הסתמכות על העובדה הזאת והקודמת.

3. אף אחד מהדברים שחמאס עשוי לקבל בהסכם כזה (יציאת צה"ל מהרצועה, שחרור אסירים, סיוע הומינטרי, שיקום אזרחי) לא יכול לקדם אותו בצורה משמעותית ובוודאי לא להחזיר אותו למצב שלפני ה-7.10 באף תחום. בעיקר בסד"כ ובתמיכה העממית.

4. ישראל הפרה באופן בוטה הסכם שהיא חתמה עם חמאס רק לפני כמה חודשים. חלקים בעולם הזדעקו אבל המצב הדיפלומטי נשאר כמעט זהה. לישראל לא תהיה שום בעיה לקבל גיבוי להפר הסכם עתידי במידה וחמאס יפר אותו. וכולנו יודעים שתמצא הדרך להראות שהוא הפר אותו.....
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
ארז שדה
קיבל.ה  1072 לייקים

ההוא מפעם כתב: 24 יוני 2025, 23:10 אדון ארז שדה והססמאות ( כולכם* מוזמנים כמובן )
בוא ננסה לנהל דיון ברשותך, מה "תחזירו" אני מניח שגם להכי קיצונים פה ברור שהחטופים לא על המדף ולא מחכים בתחנת אוטובוס שרק צריך לאסוף אותם. בחטופים מחזיק אירגון עם מטרה מוצהרת להשמיד את ישראל ובשביל להחזיר אותם הוא דורש ( ואנחנו נותנים ) כלים שיעזרו לו להשמיד את המדינה.

עכשיו בו תגיד לא בססמאות אלה בעובדות מה אתה מוכן/רוצה/דורש שהמדינה תיתן לחמאס בעד שחרור החטופים. אדגיש שנית כי הנטיה ב 99% זה לספר סיפורי מעשיות מסביב. נניח שאתה ראש ממשלה תעשה רשימת קניות/מכירות ( כמו שאתה עושה הרכב למשחק :-) ) מה צריך לעשות.

^ כולכם זה כמובן לא כולל אלפקה שעדיין מתחמת לענות על הסיסמא הנבובה הקודמת שלו :smoke:
.
המחיר של עסקה לשחרור חטופים ידוע כבר זמן רב: שחרור אסירים ויציאת צה"ל מהרצועה. המשך הלחימה פוגע בחטופים ובחיילים ומשרת רק את האינטרסים הפוליטים של ביבי ושות'. וגם לטווח ארוך הלחימה מחזקת את חמאס מכיוון שהיא מגבירה את השנאה והרצון לנקמה וזה הדלק שמזין את ארגון הטרור רק הסדר מדיני יחליש את החמאס לטווח ארוך.
dino
קיבל.ה  2610 לייקים

תמורת אנשים שלנו שעכשיו חיים וידוע שחיים, מצילים אותם.
ההשלכות הן לא מיידיות שאין אפשרות להתנגד/להתכונן/לעשות תוכנית כנגדן. כל ההשלכות הן על בסיס תיאוריות שונות שגם אין להן תאריך ביצוע, או שרדיוס התאריך הוא ארוך(שוב לפי תיאוריות כאלו וכאלו)
יש 700 דרכים לפעול כדי למגר אפשרות שכמו שנאמר- טבח 2.
אם באופן כלשהו היה ניתן לומר בודאות שביום שנשחרר 20 חיים, מישהו ילחץ על כפתור ובאופן מיידי ימותו 10,000 ישראלים ואין לנו מה לעשות, או שהאפשרות להתגונן מזה ממש קלושה, אז אך ורק במצב כזה, אפשר להביא את התיאוריה של מתנגדי העיסקה לשחרור החטופים שטוענים שזה שחרור של 20 שיסכן את החיים של מיליונים.
אבל אין תיאוריה נכונה כזו. היא נועדה כדי לגונן על האינטרסים של מי שמפיץ אותה.

המלחמה כפי שהיא כיום היא לגמרי פוליטית.
תוצר של מיזוג אינטרסים שונים בקואליציה. אפשר לפרט מי שירצה(אבל כבר פירטנו כמה פעמים)
תא מרבוטא
קיבל.ה  640 לייקים

ההוא מפעם כתב: 24 יוני 2025, 23:10 אדון ארז שדה והססמאות ( כולכם* מוזמנים כמובן )

היות ודי ברור וגם ארז רשם בעבר לזכרוני מה בעיניו הפתרון למצב או מה על השולחן- בוא תגיד מה אתה רוצה בעסקה כזו שהוא גם ריאלי להשגה (טרנספר של כל הרצועה נניח, ושאנשי חמאס יסגירו את עצמם- לא יקרה ).
או שמבחינתך אם המחיר (הידוע מזמן) לעסקה לא מוצדק, ועדיף שהחטופים ישארו שם- תצהיר שזו העדפתך.
D&3
קיבל.ה  1028 לייקים

הבעיה היא לא שאנשים לא מוכנים לקבל עסקה שפירושה המשך שליטה והתעצמות של חמאס ברצועה , זה סופר דופר לגיטימי.
הבעיה היא שאנשים לא מבינים שהמשך הלחימה הנוכחית לא יביא לא להחזרת החטופים ולא להפסקת השליטה של חמאס ברצועה.

בכל מקרה תהיה עסקה בקרוב כי צריך לקיים את העסקה עם הביזנסמן הכתום
dino
קיבל.ה  2610 לייקים

D&3 כתב: 27 יוני 2025, 11:12 הבעיה היא לא שאנשים לא מוכנים לקבל עסקה שפירושה המשך שליטה והתעצמות של חמאס ברצועה , זה סופר דופר לגיטימי.
הבעיה היא שאנשים לא מבינים שהמשך הלחימה הנוכחית לא יביא לא להחזרת החטופים ולא להפסקת השליטה של חמאס ברצועה.

בכל מקרה תהיה עסקה בקרוב כי צריך לקיים את העסקה עם הביזנסמן הכתום
לגבי עיסקה -הכל תלוי באיש אחד. רק הוא יכול להחליט.
אם זה ישתלם לו(שאין פה שום שיקול שקשור לחיים, מתים, ביטחון) מבחינת המשך הממשלה, או משהו שאפשר לבוא עם זה לבחירות לעם, הוא יבצע עיסקה.
אלא אם זה שיקול של אינטרס אישי עם טראמפ(לא יודע מה הפסיכי הזה מסוגל, יכול להחליט שכל מי שהשם שלו זה נתניהו, רגלו לא יכולה לדרוך ביארצות הברית, אולי אז שרה תעדיף לרדת מכס המלכות)
ולגמרי מסכים איתך שהמשך הלחימה הנוכחית לא מביא כלום ולא יביא כלום חוץ מעוד הרוגים. אבל זה מה שקורה שמנסים לא ממש לקחת צד(ויש שתי אפשרויות) ולנסות להיות באמצע. זיבי חייב להראות שהוא גם מנסה להציל חטופים. רוצה להנות מכל העולמות, אבל אין לזה יכולת. אי אפשר גם חטופים חיים וגם שהחמאס יתפרק מנשקו. את זה חכמים הבינו מיד בתחילת חרבות ברזל. לא רבים הם היו מי שהבין זאת.
dino
קיבל.ה  2610 לייקים

אגב כותרת האשכול העדכנית
מישהו חי בסרט שנגמר האיום האיראני? יש פנטזיונרים?
אם אתה בונה שנים תוכנית התקפה עם הפתעות רבות(שסביר הרי שחשפנו עכשיו הרבה מקורות שלנו באיראן והם למדו משהו) וככה לסיים את האירוע, במצב שכן או לא יחזרו להרכיב פצצה עוד כמה חודשים, זה בהחלט לא נראה לי מה שהתכוון המשורר כשכתב את התוכנית תקיפה(ולכל הביביסטים- זה לא ביבי כתב את זה)

עכשיו הם למדו אותנו, יעשו את ההכנות להתמודד עם עוד תקיפה, כולל חשפו כנראה כל מיני מקורות חשאיים ומה בעצם עשינו בזה?
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1520 לייקים

דחינו את המשפט בשבועיים
האדום הצורר:

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
טכנית לארז
קיבל.ה  2132 לייקים

dino כתב: 27 יוני 2025, 11:40 אגב כותרת האשכול העדכנית
מישהו חי בסרט שנגמר האיום האיראני? יש פנטזיונרים?
אם אתה בונה שנים תוכנית התקפה עם הפתעות רבות(שסביר הרי שחשפנו עכשיו הרבה מקורות שלנו באיראן והם למדו משהו) וככה לסיים את האירוע, במצב שכן או לא יחזרו להרכיב פצצה עוד כמה חודשים, זה בהחלט לא נראה לי מה שהתכוון המשורר כשכתב את התוכנית תקיפה(ולכל הביביסטים- זה לא ביבי כתב את זה)

עכשיו הם למדו אותנו, יעשו את ההכנות להתמודד עם עוד תקיפה, כולל חשפו כנראה כל מיני מקורות חשאיים ומה בעצם עשינו בזה?
המיץ סגל אמר שהאור"מ בטח היה בפורדו ואין תכנית גרעין איראנית יותר.
בטח זה נכון כרגיל עם המיץ.

אדונו גם אמר שהאיום הוסר. שחרר. תריע למנהיג.
שליחת תגובה