אם רק היה אפשר לנסר את העצים האלה ושהם יפלו מטאפורית…
עופר ינאי
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
-
- קיבל.ה 229 לייקים
עם כל הכבוד לכל השחקנים, אתה הגיבור האמיתי! תודה לך על כל רגעי האושר שאתה הבאת מביא ותביא לנו!!
-
- קיבל.ה 2383 לייקים
איך באתר של רקנטי מתחרפנים על זה שאמר שזו הקבוצה הכי טובה שעברנו העונה בפער , פשוט מביך התגובות שם
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
עופר אוהב לשבור קירות.
עכשיו יש את הקיר הכי גדול וחזק לשבור.
להביא את הגמר לת״א
עכשיו יש את הקיר הכי גדול וחזק לשבור.
להביא את הגמר לת״א
-
- קיבל.ה 110 לייקים
פשוט עלובים. אין מה לומר.מילפורד כתב: ↑03 אפריל 2025, 01:58 אין סיכוי כזה.
גם היום , אחרי המשחק הם התפנו לקלל את עופר ינאי, כולל דברים כמו ״נאצי״ ו״הלוואי שתמות״.
וכשאוהדים אחרים התחילו לעודד כדי להשתיק את זה, הם קיבלו טענות של ״עכשיו נזכרתם לעודד , למה לא עודדתם ככה בזמן המשחק?״.
אני לא רואה דרך הגיונית לצאת מהמילכוד הזה, כולם טיפסו על עצים שהם לא מוכנים/יכולים לרדת מהם.
-
- קיבל.ה 5884 לייקים
חוק טבע:גביזון כתב: ↑02 אפריל 2025, 20:28גם לי הוא השם שהכי הזיל ריר משםהוקיץ' כתב:תארוז לי חואנצ'ו אחד לדרך.גביזון כתב: ↑02 אפריל 2025, 19:58 https://sports.walla.co.il/item/3739576
Sent from my 22101320G using Tapatalk
לא משנה על מי תפנטז, עופר יביא מועמד יותר מופרך תוך חצי שעה.
אתה רוצה את ברייס קוטון? מיצ'יץ' במו"מ. תרייר על חואנצ'ו? עופר רוצה יבוסלה.
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 768 לייקים
תודה.
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1109 לייקים
עם כל הדיבורים עם שחקנים על העונה הבאה, קודם לדעתי צריך העונה גארד נוסף לליגה כדי להצליח לקחת את האליפות למכבי
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
כמה עליות וירידות היו השנה. עופר הלוואי שאתה קורא פה ורואה כמה אוהבים אותך
-
- קיבל.ה 752 לייקים
תודה! תודה! ועוד פעם תודה!

השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- מילפורד
- קיבל.ה 2313 לייקים
לא נשמע שזה היה נושא השיחה.הוקיץ' כתב: ↑02 אפריל 2025, 20:20תארוז לי חואנצ'ו אחד לדרך.גביזון כתב: ↑02 אפריל 2025, 19:58 https://sports.walla.co.il/item/3739576
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1109 לייקים
למה הוא צריך לבלבל את המוח עכשיו על לנצח את מכבי בגמר היורוליג שנה הבאה
איזה לא הפועל זה כל השחץ הזה כשאפילו לא ניצחנו בגמר עדיין. לא סובל את זה
איזה לא הפועל זה כל השחץ הזה כשאפילו לא ניצחנו בגמר עדיין. לא סובל את זה
בגדול אני גם ממש לא אוהב את זה, בייחוד שעדיין לא זכינו בכלום.
אבל אני חייב להגיד שאם מתייחסים לזה בהומור ובקלילות, זה ממש מצחיק לראות איך הוא מטריל את ההנהלה והאוהדים של מכבי.
גם להטריל צריך לדעת לפעמים
-
- קיבל.ה 2383 לייקים
חחחח עלק מכבי תהיה בגמר ביורוליג עונה הבאה , גדול
-
- קיבל.ה 945 לייקים
למה הוא כזה טרול
ולמה ביום הכי גדול של הפועל הוא צריך בכלל להזכיר אותם
long live the zapta
-
- קיבל.ה 5884 לייקים
זה עופר ינאי, הוא כנראה לא ישתנה.
לוקח את זה כעסקת חבילה וחי עם זה מצוין.
- גביזון
- קיבל.ה 3075 לייקים
בדיוק.הוקיץ' כתב:זה עופר ינאי, הוא כנראה לא ישתנה.
-
- קיבל.ה 1453 לייקים
אני נקרע מכל הטרלה שלו להם. זה מחרפן אותם, והוא יודע את זה, וזה מעולה.Giovanni Giorgio כתב:למה הוא כזה טרול
כולה עקיצה של 4 שניות וממשיכים הלאה.
-
- קיבל.ה 632 לייקים
פיי איזה כבדים, אחלה עופר לקח אותנו להישג הכי גדול של הפועל בכל הזמנים (!), והאמת גם אחלה עקיצה חחח, ואללה אם זה גורם לו לדרייב כזה להמשיך להשקיע בקבוצה אני בעד (דיבר עם פאקינג יבוסלה ומיסיץ), אנשים פה (הכוונה לכל מי שאנטי עופר מובהק) קצת שחכו כמה סיטואציות נתקלנו עם ״אוהדים״ שהשנאה שלהם למכב* גברה על האהבה להפועל…אז זה שהוא הזכיר את הצהבת זה כזה נורא ?? ואללה למי אכפת
ספורט בלי טראש טוק זה לא ספורט.
זו סתם חבורה של רובוטים.
הוא לא קילל אף אחד ולא השתמש באלימות כלפי אף אחד.
זה עופר. חושב בגדול ולפעמים השאיפות שלו עוברות מהמוח לפה.
התקשורת קלטה את זה ודוחפת לו מיקרופון בכל הזדמנות.
מכ'פת להם, גם ככה בלי הפועל משעמם שם כרגע בחוץ.
זו סתם חבורה של רובוטים.
הוא לא קילל אף אחד ולא השתמש באלימות כלפי אף אחד.
זה עופר. חושב בגדול ולפעמים השאיפות שלו עוברות מהמוח לפה.
התקשורת קלטה את זה ודוחפת לו מיקרופון בכל הזדמנות.
מכ'פת להם, גם ככה בלי הפועל משעמם שם כרגע בחוץ.
אדום-לבן. 

-
- קיבל.ה 1957 לייקים
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
בזמן החגיגות של הניצחון,במקום לחגוג היו שם 2 אוהדים שהיה יותר חשוב להם לסמן שטרות של כסף עם מבט של רצח בעיניים.
-
- קיבל.ה 752 לייקים
נותרה לנו רק אפשרות אחת לחיזוק.
אם רגלנד לא כשיר וסיים את העונה אז כן צריך גארד תותח, ולא ידוע עד כמה מדר יוכל לסחוב אותנו בהינתן הלחץ (על סף אלימות ובוטליות) שיופעל עליו בכל משחק .
אחרת, חשבתי שזקוקים דחוף לשחקן פורוורד אטלתי שיוכל לנטרל את רומן.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
-
- קיבל.ה 948 לייקים
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
-
- קיבל.ה 950 לייקים
2 אפשרויות, לא אחת.
-
- קיבל.ה 950 לייקים
דיווחים שעופר הציע 10 מיליון יורו ליורוליג בשביל רישיון ל3 שנים. לפי אותו דיווח הכוכב, פרטיזן ואלבה שילמו בין חצי מיליון למיליון לעונה. מטורף לגמרי.
- גביזון
- קיבל.ה 3075 לייקים
אלוהים ישמור איזה גוף רקוב.Niro כתב:דיווחים שעופר הציע 10 מיליון יורו ליורוליג בשביל רישיון ל3 שנים. לפי אותו דיווח הכוכב, פרטיזן ואלבה שילמו בין חצי מיליון למיליון לעונה. מטורף לגמרי.
שנה באה דובאי נכנסת ליורוליג, מי בכלל יתחרה איתם עם שחקנים עם הכסף שיש להם?
-
- קיבל.ה 2383 לייקים
מקווה מאוד שלא שההתעסקות ביורוליג לא תפריע להכנות למשחק , כן יהיה או לא יהיה פחות מענייו יש פה פאקינג גביע יוקרתי רצח לקחת
-
- קיבל.ה 1605 לייקים
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
-
- קיבל.ה 950 לייקים
זה הדיווח. ראיתי גם את מה שאתה כתבת, לא יודע מה נכון.
- גביזון
- קיבל.ה 3075 לייקים
הפועל תל אביב עשתה הישג פשוט מדהים אמש (רביעי), כשניצחה 92:94 את ולנסיה והעפילה לגמר היורוקאפ מול גראן קנריה. לרגל ההישג, בעלי המועדון האדום, עופר ינאי, דיבר ביום חמישי בתכנית הספורט של ישראל ב-102FM בהנחיית דולב נישליס וגידי ליפקין.עופר ספר על הכיף של אתמול.
“רגעים שהנפש מתקשה להכיל, אתה רואה את הזריקה ואומר זה הכל או כלום, שברון לב עצום או להגיע לעננים. אתה מבין שנגמר המשחק ויש לך בערך חצי שנייה לעכל. מה שאני זוכר זה את איטודיס, שתמיד מנומס, מזנק עליי ומושך אותי לרצפה. היה כיף אדיר”.
מה עבר עליך בדקות האחרונות עם כל המתח? והאם הייתה לך תסמונת האוהד הטיפוסי, שרואה כבר איך זה בורח?
”לרגע לא הייתי במקום הפסימי. באנו כאנדרדוג בלי שום דבר להפסיד נגד אחת הקבוצות הטובות באירופה וידענו שלנצח אותם יהיה מדהים. באופן כללי בחיים אני גם מאמין שצריך לעשות תמיד הכל ולפעמים זה גם לא תלוי בך, בדקה האחרונה קראתי תהילים ולא ראיתי אותה”.
אתם פסע מלהשיג את הכרטיס ליורוליג.
”אני חייב לומר שאני אדם שיש לו ביקורת עצמית ויכול להיות שבתחילת העונה עשיתי כמה טעויות אבל עשיתי גם כמה דברים טובים. היום מישהו אחר מקבל את ההחלטות המקצועיות והמערכת מצוינת. אנשים צריכים להבדיל בין פנטזיה לבין חלום. חלום הוא פנטזיה עם תוכנית, אני תמיד עובד עם חלומות. אמרו לי מה לגבי שנה הבאה, כבר יש לי תכנונים אחרים לעונה הבאה”.אחת ההחלטות הקשות הייתה להיפרד מבברלי, ספר לנו קצת מאחורי הקלעים על ההעברה.
”איטודיס שאל מה דעתי ואמרתי שבסיטואציה הנוכחית אנו נפרדים. אני מאוד מעריך את בברלי אבל בסיטואציה שנוצרה, עם כל הסחות הדעת, הוא לא הבין את ההבדל בין כדורסל אירופי לאמריקאי, למרות שהיה באירופה. מול ב”ש הרגשתי שאנחנו לא יכולים להמשיך, אפשר לומר שהוא היה חסר לנו מקצועית בשבועות האחרונים”.אבל אולי איתו לא הייתם מגיעים לסיטואציה של גמר יורוקאפ.
“אי אפשר לדעת, אולי גם הפוך”.
צריך לקבל החלטות מהראש ולא מהרגש, בסוף הפועל הצליחה בלעדיו.
”מה שהיה מבלבל בסיטואציה עם בברלי זה שהוא היה הכי טוב על המגרש בכל משחק, אבל בגדול הקבוצה שיחקה איתו פחות טוב ולכן זה היה משהו מערכתי”.
הוא גם פגע בגיבוש של הקבוצה, עם החדר לבד במלון ופודקאסט באמצע הלילה וכו’.
”הירידה מכוכב נ.ב.א לאירופה הייתה קשה לו, בסוף לפי התוצאה אנחנו שמחים”.מה המענקים של עלייה ליורוליג?
”לא אומר את הסכום מן הסתם, יש גם כמה מאות אלפי אירו שאנחנו מקבלים על עלייה ליורוליג ועוד סכומים עתידיים שנכניס בזכות היורוליג”.
אתם מארחים בסמוקוב? אני מקבל הודעות שיש ביקוש גדול.
”אנחנו צריכים לעשות את המקסימום ונעשה רכבת אווירית לסמוקוב. יש ביקוש משוגע וניתן עדיפות למנויים, לא נעבור אולם כי איטודיס לא רוצה לשנות כרגע. הכי חשוב זה לעלות ליורוליג ולשבור את תקרת הזכוכית”.מה דעתך על כך שלא קיבלו את בקשתכם לדחות את המשחק בשבת?
“כולם לא מתעלים לגודל השעה. בסוף אנחנו נמצאים פה במהלך שהוא הכי חשוב עבור הכדורסל הישראלי, זה ספורט עם הרבה פוטנציאל וזה שיש רק קבוצה אחת ביורוליג זו גזירת גורל. ברגע שתהיה עוד קבוצה נראה כדורסל יותר טוב ואולי את אחת הליגות הטובות באירופה. במטוס עוד איטודיס החליט שהוא רוצה את המשחק ביום שבת כדי להריץ את השחקנים”.בכית אתמול?
”לא אתמול, אבל הבוקר, כל כמה דקות עלו לי דמעות בעיניים. אתמול הייתי במצב רוחני שכזה. ילד כתב לי היום שהוא הולך פעם ראשונה עם צעיף של הפועל לבית ספר, זה כיף גדול. הפער הבלתי נתפס בין זה שמקללים אותם בהרצליה וזה שאתה מנצח את ולנסיה באותו שבוע, זה לא נתפס”.“יש קומץ שמקלל, גם אתמול, אני מקווה שהם יפסיקו. זה לא משהו שמרתיע אותי או ישנה לי את התוכניות אבל זה כן גורם לי לרע ואני מקווה שהם יפסיקו”.
מה הם רוצים? הבאת את הקבוצה לקידמה.
”הד.נ.א השתנה, זו קבוצה ווינרית ובאמת ברוח ובלב עשינו ניצחון מדהים”.איך אתה רואה את המשחק מול גראן קנריה?
”מה שמאוד יפה לראות זה שבטיסות חזרה רואים את כל הצוות יושבים עם האייפדים ומנתחים מהלכים ועושים דיונים. רמת האינטלגנציה בכדורסל שיש בהפועל זה מדהים, הם עושים את העבודה שלהם וגם אני מדי פעם שואל פה ושם שאלה. גראן קנריה קבוצה קשה, הרבה יותר פיזית, אבל זה בידיים שלנו. ניצחנו אותם פעמיים, בפעם השנייה היו חסרים להם שחקנים, בפעם הראשונה זה הסגל שנתמודד איתו השבוע בתוספת לשחקן”.ים מדר באמת היה פצוע?
“הוא ניגש אליי אחרי המשחק ואמר לי שכל 30 שניות הוא חשב שהוא לא יכול לדרוך על הרגל. הוא עשה דבר הירואי וכשיש לך ילד בן 23 שמסכן את הגוף שלו בשביל לנצח, זה מהדהד”.
משחק הגומלין הוא בשישי לפני ליל הסדר.
”אני נשאר וגם אוהדים יישארו. נעשה ליל הסדר באיים הקנריים. עשינו את זה בעבר והכל יהיה מאורגן למופת. השאלה אם נעשה את זה אחרי שהפסדנו או אחרי שזכינו. עד היום פספסתי סדר פעמיים עם ההורים, פעם אחת כשהייתי חייל ופעם שנייה בקורונה”.המשפחה תהיה איתך?
”הבת שלי אמרה שהיא עוד צריכה להחליט, נראה מה יקרה”.מדר יהיה כשיר למשחקים?
”אמרתי לו שאני משבית אותו מול גראן קנריה, אמר לי לשכוח מזה. כנ”ל גם מול ולנסיה. הוא בא נחוש וברבע האחרון ראינו את זה”.
קיבלת בקשות מאנשי עסקים שרוצים להצטרף להפועל?
”יש לא מעט ואני חושב שאנחנו צריכים עוד כמה אנשים. אמרתי כבר בעבר שאני מוכן לרדת עד לכ-55%”.כמה אתה רוצה למכור?
“העסקה האחרונה הייתה בשווי של 120 מיליון, העסקה הבאה תהיה יקרה משמעותית”.
“רגעים שהנפש מתקשה להכיל, אתה רואה את הזריקה ואומר זה הכל או כלום, שברון לב עצום או להגיע לעננים. אתה מבין שנגמר המשחק ויש לך בערך חצי שנייה לעכל. מה שאני זוכר זה את איטודיס, שתמיד מנומס, מזנק עליי ומושך אותי לרצפה. היה כיף אדיר”.
מה עבר עליך בדקות האחרונות עם כל המתח? והאם הייתה לך תסמונת האוהד הטיפוסי, שרואה כבר איך זה בורח?
”לרגע לא הייתי במקום הפסימי. באנו כאנדרדוג בלי שום דבר להפסיד נגד אחת הקבוצות הטובות באירופה וידענו שלנצח אותם יהיה מדהים. באופן כללי בחיים אני גם מאמין שצריך לעשות תמיד הכל ולפעמים זה גם לא תלוי בך, בדקה האחרונה קראתי תהילים ולא ראיתי אותה”.
אתם פסע מלהשיג את הכרטיס ליורוליג.
”אני חייב לומר שאני אדם שיש לו ביקורת עצמית ויכול להיות שבתחילת העונה עשיתי כמה טעויות אבל עשיתי גם כמה דברים טובים. היום מישהו אחר מקבל את ההחלטות המקצועיות והמערכת מצוינת. אנשים צריכים להבדיל בין פנטזיה לבין חלום. חלום הוא פנטזיה עם תוכנית, אני תמיד עובד עם חלומות. אמרו לי מה לגבי שנה הבאה, כבר יש לי תכנונים אחרים לעונה הבאה”.אחת ההחלטות הקשות הייתה להיפרד מבברלי, ספר לנו קצת מאחורי הקלעים על ההעברה.
”איטודיס שאל מה דעתי ואמרתי שבסיטואציה הנוכחית אנו נפרדים. אני מאוד מעריך את בברלי אבל בסיטואציה שנוצרה, עם כל הסחות הדעת, הוא לא הבין את ההבדל בין כדורסל אירופי לאמריקאי, למרות שהיה באירופה. מול ב”ש הרגשתי שאנחנו לא יכולים להמשיך, אפשר לומר שהוא היה חסר לנו מקצועית בשבועות האחרונים”.אבל אולי איתו לא הייתם מגיעים לסיטואציה של גמר יורוקאפ.
“אי אפשר לדעת, אולי גם הפוך”.
צריך לקבל החלטות מהראש ולא מהרגש, בסוף הפועל הצליחה בלעדיו.
”מה שהיה מבלבל בסיטואציה עם בברלי זה שהוא היה הכי טוב על המגרש בכל משחק, אבל בגדול הקבוצה שיחקה איתו פחות טוב ולכן זה היה משהו מערכתי”.
הוא גם פגע בגיבוש של הקבוצה, עם החדר לבד במלון ופודקאסט באמצע הלילה וכו’.
”הירידה מכוכב נ.ב.א לאירופה הייתה קשה לו, בסוף לפי התוצאה אנחנו שמחים”.מה המענקים של עלייה ליורוליג?
”לא אומר את הסכום מן הסתם, יש גם כמה מאות אלפי אירו שאנחנו מקבלים על עלייה ליורוליג ועוד סכומים עתידיים שנכניס בזכות היורוליג”.
אתם מארחים בסמוקוב? אני מקבל הודעות שיש ביקוש גדול.
”אנחנו צריכים לעשות את המקסימום ונעשה רכבת אווירית לסמוקוב. יש ביקוש משוגע וניתן עדיפות למנויים, לא נעבור אולם כי איטודיס לא רוצה לשנות כרגע. הכי חשוב זה לעלות ליורוליג ולשבור את תקרת הזכוכית”.מה דעתך על כך שלא קיבלו את בקשתכם לדחות את המשחק בשבת?
“כולם לא מתעלים לגודל השעה. בסוף אנחנו נמצאים פה במהלך שהוא הכי חשוב עבור הכדורסל הישראלי, זה ספורט עם הרבה פוטנציאל וזה שיש רק קבוצה אחת ביורוליג זו גזירת גורל. ברגע שתהיה עוד קבוצה נראה כדורסל יותר טוב ואולי את אחת הליגות הטובות באירופה. במטוס עוד איטודיס החליט שהוא רוצה את המשחק ביום שבת כדי להריץ את השחקנים”.בכית אתמול?
”לא אתמול, אבל הבוקר, כל כמה דקות עלו לי דמעות בעיניים. אתמול הייתי במצב רוחני שכזה. ילד כתב לי היום שהוא הולך פעם ראשונה עם צעיף של הפועל לבית ספר, זה כיף גדול. הפער הבלתי נתפס בין זה שמקללים אותם בהרצליה וזה שאתה מנצח את ולנסיה באותו שבוע, זה לא נתפס”.“יש קומץ שמקלל, גם אתמול, אני מקווה שהם יפסיקו. זה לא משהו שמרתיע אותי או ישנה לי את התוכניות אבל זה כן גורם לי לרע ואני מקווה שהם יפסיקו”.
מה הם רוצים? הבאת את הקבוצה לקידמה.
”הד.נ.א השתנה, זו קבוצה ווינרית ובאמת ברוח ובלב עשינו ניצחון מדהים”.איך אתה רואה את המשחק מול גראן קנריה?
”מה שמאוד יפה לראות זה שבטיסות חזרה רואים את כל הצוות יושבים עם האייפדים ומנתחים מהלכים ועושים דיונים. רמת האינטלגנציה בכדורסל שיש בהפועל זה מדהים, הם עושים את העבודה שלהם וגם אני מדי פעם שואל פה ושם שאלה. גראן קנריה קבוצה קשה, הרבה יותר פיזית, אבל זה בידיים שלנו. ניצחנו אותם פעמיים, בפעם השנייה היו חסרים להם שחקנים, בפעם הראשונה זה הסגל שנתמודד איתו השבוע בתוספת לשחקן”.ים מדר באמת היה פצוע?
“הוא ניגש אליי אחרי המשחק ואמר לי שכל 30 שניות הוא חשב שהוא לא יכול לדרוך על הרגל. הוא עשה דבר הירואי וכשיש לך ילד בן 23 שמסכן את הגוף שלו בשביל לנצח, זה מהדהד”.
משחק הגומלין הוא בשישי לפני ליל הסדר.
”אני נשאר וגם אוהדים יישארו. נעשה ליל הסדר באיים הקנריים. עשינו את זה בעבר והכל יהיה מאורגן למופת. השאלה אם נעשה את זה אחרי שהפסדנו או אחרי שזכינו. עד היום פספסתי סדר פעמיים עם ההורים, פעם אחת כשהייתי חייל ופעם שנייה בקורונה”.המשפחה תהיה איתך?
”הבת שלי אמרה שהיא עוד צריכה להחליט, נראה מה יקרה”.מדר יהיה כשיר למשחקים?
”אמרתי לו שאני משבית אותו מול גראן קנריה, אמר לי לשכוח מזה. כנ”ל גם מול ולנסיה. הוא בא נחוש וברבע האחרון ראינו את זה”.
קיבלת בקשות מאנשי עסקים שרוצים להצטרף להפועל?
”יש לא מעט ואני חושב שאנחנו צריכים עוד כמה אנשים. אמרתי כבר בעבר שאני מוכן לרדת עד לכ-55%”.כמה אתה רוצה למכור?
“העסקה האחרונה הייתה בשווי של 120 מיליון, העסקה הבאה תהיה יקרה משמעותית”.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
הדבר הכי נכון שעופר ינאי עשה זה להביא את איטודיס.
מעבר להיותו מאמן ברמה סופר גבוהה, הוא המילה האחרונה בקבלת ההחלטות המקצועיות.
זה יהיה עם שחקנים וכמו שהוא אמר לגבי סמוקוב. אם זה תלוי בעופר הוא לוקח אותנו לאולם של 7000-10000 מקומות וממלא אותו, דואג להכנסות גדולות למועדון ולחתיכת אווירה במשחק/ים, אבל איטודיס החליט שממשיכים בסמוקוב וזה מה שיהיה.
מעבר להיותו מאמן ברמה סופר גבוהה, הוא המילה האחרונה בקבלת ההחלטות המקצועיות.
זה יהיה עם שחקנים וכמו שהוא אמר לגבי סמוקוב. אם זה תלוי בעופר הוא לוקח אותנו לאולם של 7000-10000 מקומות וממלא אותו, דואג להכנסות גדולות למועדון ולחתיכת אווירה במשחק/ים, אבל איטודיס החליט שממשיכים בסמוקוב וזה מה שיהיה.
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
שובNati כתב:עופר ינאי
עופר אתה מלךךךך