אדוםאדום כתב: ↑14 יולי 2025, 18:27
ממה שאני מבין הגיעה לקאויבה מקבוצה אחרת הצעה משמעותית גבוהה יותר משל הפועל. השחקן מאוד מבוקש בליגה הראשונה בברזיל . נזכור כי לפיהמידע שיש אצלי רצונו כן לשחק בישראל ובהפועל.
אדום ותיק כתב: ↑14 יולי 2025, 17:21
מקווה שהפירסום על חתימת שיתוף פעולה עם מכבי יפו נכון.
זה יאפשר לשחקני נוער מצטיינים להשתפשף בליגה הלאומית בקבוצת בוגרים, ולחזור בשלים ומנוסים יותר להפועל!
לאלה שלא זוכרים,
משה סיני עבר ליפו, וחזר להפועל להוביל אותה לאליפות 1981 ולשנים מופלאות!
מה זה מקווה? המועדון הוציא הודעה רשמית
אם אנחנו לא מאמינים להודעות רשמיות אז אפשר להטיל ספק גם בהחתמת דאפפה וליידנר
נכון שאני בדכ ספקן גדול, אבל לקחתם את זה קצת רחוק... לא מטיל ספק בהודעות רשמיות.
פשוט לא ראיתי כזאת הודעה.
אני מחרים את הרשתות האנטי-חברתיות, ובדכ מתעדכן בשדים או בעיתונות.
היום סוף סוף התחברתי לאפליקציה.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
מיכאלנקו כתב: ↑14 יולי 2025, 17:43
מה יהיה איפה הוולקאם של דאפפא? נראה שקצת חורק בהפועל
גם דנילסון גם דיארה גם דאפפא מה ביקשנו תביאו וולקאם.
יש שמועות שגם דאפפא לא סגור ומיהרו להוציא הודעה ב11 בלילה בגלל הלחץ
כמו שאמרתי ונאמר פה גם לא רק קויאבה מחזיקה בכרטיס ולכן לא כל הדברים רק בשליטתה. הדברים משתנים ודינמיים
אין דבר כזה כרטיס
Economic rightsהמקבילה לכרטיס שחקן בארץ
אין דבר כזה כרטיס שחקן בארץ. יש סעיפים שמאפשר אחוזים ממכירה עתידית. אני לא מכיר שלצדדים האלה יש סיי בתהליך המכירה, אבל אולי בברזיל זה מתנהג אחרת מישראל ואירופה.
האמת שהיה מקרה כזה אחד שזכור לי וזה היה לוזון עם טל בן חיים. זה מאוד מאוד לא סטנדרטי.
אין דבר כזה כרטיס שחקן בארץ. יש סעיפים שמאפשר אחוזים ממכירה עתידית. אני לא מכיר שלצדדים האלה יש סיי בתהליך המכירה, אבל אולי בברזיל זה מתנהג אחרת מישראל ואירופה.
האמת שהיה מקרה כזה אחד שזכור לי וזה היה לוזון עם טל בן חיים. זה מאוד מאוד לא סטנדרטי.
בעיקרון לאנשים פרטיים אסור להחזיק בזכויות על שחקני כדורגל אבל זה לא באמת נאכף ע״י פיפא וזה דיי נפוץ במדינות דרום אמריקה/אפריקה וכו׳.