זה כבר לא ריקוד האחרון,זה צריך להיות ריקוד לתואר.OY כתב:זה לא קורה כרגע (בעל הבית) אבל הוא ינסה לצרף אותו אחרי שייגמר פלייאוף היורוקאפ. מחווה לריקוד אחרון כמו שהוא הבטיח לו
עופר ינאי
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
-
- קיבל.ה 522 לייקים
אני מנשק רגליים רק למורמים מעם כמו
ביבי,שרה יאיר....
השאר יכולים לנשק לי ב-

אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים!
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
נרצח בידי אויב צמא דם ואכזר
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
נרצח בידי אויב צמא דם ואכזר
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
בעלי הפועל תל אביב משקיע סכומים חסרי תקדים בשביל הפועל
קהל חוץ הפועל תל אביב: מנופף בשטרות מולו
מה
Sent from my 22101320G using Tapatalk
קהל חוץ הפועל תל אביב: מנופף בשטרות מולו
מה
נערך לאחרונה על ידי גביזון ב 22 מרץ 2025, 21:13, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
- קיבל.ה 948 לייקים
-
- קיבל.ה 798 לייקים
אני מקווה שבעונה הבאה יקום ארגון אוהדים חדש לכדורסל (שיחליף את האולטראס שיתרכז בכדורגל) כי לא יחכו 6-7 שנים עד שיבנה אולם חדש והאולטראס ישוב.
כשזה יקרה ברור שהם כבר לא יהיו דומיננטיים במשחקי חוץ, לא יוכלו להכניס אביזרי עידוד ושלטים (בלי אישור משטרה שלא תקבל הסכמה מהמועדון להכנסת ציוד למי שאינו ארגון אוהדים רשמי מוכר) ולאט לאט יידחקו.
עופר לא צריך להתרגש מהם. השוליים של השוליים. פסולת. מיץ של זבל.
כשזה יקרה ברור שהם כבר לא יהיו דומיננטיים במשחקי חוץ, לא יוכלו להכניס אביזרי עידוד ושלטים (בלי אישור משטרה שלא תקבל הסכמה מהמועדון להכנסת ציוד למי שאינו ארגון אוהדים רשמי מוכר) ולאט לאט יידחקו.
עופר לא צריך להתרגש מהם. השוליים של השוליים. פסולת. מיץ של זבל.
-
- קיבל.ה 218 לייקים
האנשים האלו תמיד השנאה ולא האהדה הגדירה את מהותם.
פעם זו הייתה מכבי תל אביב והיום זו הפועל תל אביב.
מי יודע, אולי עוד כמה שנים הם ישלימו את המהפך ויתחילו ללבוש צהוב במשחקי כדורסל.
פעם זו הייתה מכבי תל אביב והיום זו הפועל תל אביב.
מי יודע, אולי עוד כמה שנים הם ישלימו את המהפך ויתחילו ללבוש צהוב במשחקי כדורסל.
-
- קיבל.ה 194 לייקים
יש סיכוי גדול יותר שינאי ילביש את הקבוצה שלנו בצהוב ופה יגידו שזה רק צבע ולמה צריך לעשות עניין מכזה דבר שולי
-
- קיבל.ה 939 לייקים
למה שמישהו שפוי ירצה להיות בעלים של קבוצה, להשקיע בה סכומי עתק - ולקבל קללות ותנועות של "נרצח אותך" מהקהל שלו?
נערך לאחרונה על ידי אדום ב 22 מרץ 2025, 23:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 218 לייקים
המשותף ליקום ולמירמור הוא שלשניהם אין סוף.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
באמת שאני מפחד שיהיו אוהדים שלא ידעו איך לקבל את זה אם בטעות ניקח איזה תואר , אנשים הזויים פשוט זו סוג של קבוצת חלומות ובמקום להגיד תודה לעופר מוחים על מעבר של פאקינג אולם כדורסל ומקללים את הבעלים שזכותו אנחנו יכולים בכלל לחלום
-
- קיבל.ה 328 לייקים
בחיים לא אבין את הטמטום הזה. במקום ליהנות אחרי עשורים של חרא, מחפשים רק את הרע. דפקטים.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
-
- קיבל.ה 194 לייקים
מקווה שלאהלך המומנטום כתב: ↑23 מרץ 2025, 00:39קיים סיכוי גבוה יותר שאותם אנשים ישמחו בהפסד של הפועל / בהפסד תואר של הפועל מאשר שינאי ילביש בצהוב או יקנה את הקבוצה הצהובה של העיר.
לא מכיר כאלה אנשים
-
- קיבל.ה 556 לייקים
באמת לא תקין שהבעלים הנןכחיים פנו לבלאט אחרי שכבר החזיק טיוטת חוזה.הפועל כתב: ↑20 מרץ 2025, 08:33 "אנחנו לא פונים לשחקנים תחת חוזה"![]()
![]()
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=500670
גם לא תקין שהבעלים הקודמים הלינו שכר לעובדים
לכל הנהלה יש חשבון נפש לעשות
Red roy כתב: ↑23 מרץ 2025, 00:44מקווה שלאהלך המומנטום כתב: ↑23 מרץ 2025, 00:39קיים סיכוי גבוה יותר שאותם אנשים ישמחו בהפסד של הפועל / בהפסד תואר של הפועל מאשר שינאי ילביש בצהוב או יקנה את הקבוצה הצהובה של העיר.
לא מכיר כאלה אנשים

-
- קיבל.ה 1178 לייקים
בכל מקרה קודם כל זה קשקוש מה שהוא אומר. זה דף המסרים החדש, הוא לא היה ״כנה״ ואם הוא היה כולם היו נגד? אז לכל הליצנים גם אם הוא היה אומר בהדר יוסף שהוא הולך להשקיע ככה ובתמורה הוא רוצה את יד אליהו היו מצביעים באחוזים של אסד בימיו הגדולים בעד ההסכם. אגב, היה אפשר לדעת מה דעת הקהל וחברי העמותה לעניין יד אליהו אבל לעולם לא נדע כי העמותה בגדה באמון החברים.
אנחנו הקהל המטומטם בעולם בפער עצום
-
- קיבל.ה 945 לייקים
התשובה של כל מי שחשובה לו הפועל תל אביב היא להגיע למשחקי הבית ולהשכיח את האולטראס
אני מקווה שלעופר יש את האורך רוח, תוך שנה שנתיים אף אחד לא יזכור אותם בכדורסל
הם חיים בסרט שבלעדיהם אין הפועל, הם חושבים שהם יכולים לקבוע הכל וברגע שדברים לא הולכים בכיוון שלהם אז שוברים את הכלים ולא משחקים
אם פעם רציתי איחוי היום אני לא רוצה אותם יותר
ואני בכלל לא בטוח שעופר ישאר פה או מה התוכניות שלו
אבל הם פשוט נגע רע, זה לא משנה מי בכלל הבעלים שלנו
אני מקווה שלעופר יש את האורך רוח, תוך שנה שנתיים אף אחד לא יזכור אותם בכדורסל
הם חיים בסרט שבלעדיהם אין הפועל, הם חושבים שהם יכולים לקבוע הכל וברגע שדברים לא הולכים בכיוון שלהם אז שוברים את הכלים ולא משחקים
אם פעם רציתי איחוי היום אני לא רוצה אותם יותר
ואני בכלל לא בטוח שעופר ישאר פה או מה התוכניות שלו
אבל הם פשוט נגע רע, זה לא משנה מי בכלל הבעלים שלנו
long live the zapta
-
- קיבל.ה 490 לייקים
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
אני דווקא אחד שכן היה מצביע ,אז זה כבר לא אף אחד.גילו כתב:Red roy כתב: ↑23 מרץ 2025, 00:44מקווה שלאהלך המומנטום כתב: ↑23 מרץ 2025, 00:39 קיים סיכוי גבוה יותר שאותם אנשים ישמחו בהפסד של הפועל / בהפסד תואר של הפועל מאשר שינאי ילביש בצהוב או יקנה את הקבוצה הצהובה של העיר.
לא מכיר כאלה אנשים
״אוהד״ שמאחל לקבוצה״שלו״ להפסיד

-
- קיבל.ה 556 לייקים
למה "אנחנו"? זה חלק מאד מסויםRed_man כתב: ↑23 מרץ 2025, 07:46בכל מקרה קודם כל זה קשקוש מה שהוא אומר. זה דף המסרים החדש, הוא לא היה ״כנה״ ואם הוא היה כולם היו נגד? אז לכל הליצנים גם אם הוא היה אומר בהדר יוסף שהוא הולך להשקיע ככה ובתמורה הוא רוצה את יד אליהו היו מצביעים באחוזים של אסד בימיו הגדולים בעד ההסכם. אגב, היה אפשר לדעת מה דעת הקהל וחברי העמותה לעניין יד אליהו אבל לעולם לא נדע כי העמותה בגדה באמון החברים.
אנחנו, כי לפעמים (זה לא נכון בכל המקרים) - אנחנו מטומטמים כמו החוליה הכי מטומטמת בקהל. אם שלושה מטומטמים יורדים להרביץ לשוער של היריבה - זה הופך גם אותי למטומטם (באיזשהו מובן). הקהל הוא גם האופן שבו הוא נתפס למי שמביט בו מבחוץ ולא רק האופן שבו כל פרט תופס את עצמו.תא מרבוטא כתב: ↑23 מרץ 2025, 08:40למה "אנחנו"? זה חלק מאד מסויםRed_man כתב: ↑23 מרץ 2025, 07:46בכל מקרה קודם כל זה קשקוש מה שהוא אומר. זה דף המסרים החדש, הוא לא היה ״כנה״ ואם הוא היה כולם היו נגד? אז לכל הליצנים גם אם הוא היה אומר בהדר יוסף שהוא הולך להשקיע ככה ובתמורה הוא רוצה את יד אליהו היו מצביעים באחוזים של אסד בימיו הגדולים בעד ההסכם. אגב, היה אפשר לדעת מה דעת הקהל וחברי העמותה לעניין יד אליהו אבל לעולם לא נדע כי העמותה בגדה באמון החברים.
-
- קיבל.ה 556 לייקים
אם הכוונה לדימוי יש משהו בדבריךרמונז כתב: ↑23 מרץ 2025, 09:30אנחנו, כי לפעמים (זה לא נכון בכל המקרים) - אנחנו מטומטמים כמו החוליה הכי מטומטמת בקהל. אם שלושה מטומטמים יורדים להרביץ לשוער של היריבה - זה הופך גם אותי למטומטם (באיזשהו מובן). הקהל הוא גם האופן שבו הוא נתפס למי שמביט בו מבחוץ ולא רק האופן שבו כל פרט תופס את עצמו.תא מרבוטא כתב: ↑23 מרץ 2025, 08:40למה "אנחנו"? זה חלק מאד מסויםRed_man כתב: ↑23 מרץ 2025, 07:46
בכל מקרה קודם כל זה קשקוש מה שהוא אומר. זה דף המסרים החדש, הוא לא היה ״כנה״ ואם הוא היה כולם היו נגד? אז לכל הליצנים גם אם הוא היה אומר בהדר יוסף שהוא הולך להשקיע ככה ובתמורה הוא רוצה את יד אליהו היו מצביעים באחוזים של אסד בימיו הגדולים בעד ההסכם. אגב, היה אפשר לדעת מה דעת הקהל וחברי העמותה לעניין יד אליהו אבל לעולם לא נדע כי העמותה בגדה באמון החברים.
אבל בפועל חלק לא מבוטל מהקהל סולד מהמטומטמים האלה, מרחיק עצמו מהם ומגנה אותם.
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
כמו שאמרת זה לא משנה את הדימוי שזה יוצר לקהל.תא מרבוטא כתב: ↑23 מרץ 2025, 09:31אם הכוונה לדימוי יש משהו בדבריך
אבל בפועל חלק לא מבוטל מהקהל סולד מהמטומטמים האלה, מרחיק עצמו מהם ומגנה אותם.
בניגוד לדעה הרווחת אצל אוהדי הפועל הקהל שלנו לא באמת כזה שונה ומיוחד ביחס לאחרים. הקבוצה מצליחה ורצה לתארים? וואו פתאום אנשים חדשים רוצים לבוא למשחקים. כאילו אוהדי הפועל הם לא אנושיים רק אצלנו יש צורך עז להיות יותר צדיקים מהאפיפיור.
-
- קיבל.ה 752 לייקים
בזמנו בבלומפילד הצליחט לדכא את תופעת "שירי השואה" עי מחיאות כפיים של רוב הקהל שהשתיק את השירה המגעילה.
הגיע הזמן לנקוט באותה דרך גם בכדורסל וגם בכדורגל כשמנאצים את עופר.
הגיע הזמן לנקוט באותה דרך גם בכדורסל וגם בכדורגל כשמנאצים את עופר.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
ברגע שהם מנסים את זה הם חוטפים בוז משאר הקהל ומשתתקים מהר.
הם נאלצים לעשות את זה רק אחרי שהמשחקים נגמרים ורוב הקהל עוזב
-
- קיבל.ה 213 לייקים
-
- קיבל.ה 556 לייקים
לא צדיקים מהאפיפיורRed_man כתב: ↑23 מרץ 2025, 09:47כמו שאמרת זה לא משנה את הדימוי שזה יוצר לקהל.
בניגוד לדעה הרווחת אצל אוהדי הפועל הקהל שלנו לא באמת כזה שונה ומיוחד ביחס לאחרים. הקבוצה מצליחה ורצה לתארים? וואו פתאום אנשים חדשים רוצים לבוא למשחקים. כאילו אוהדי הפועל הם לא אנושיים רק אצלנו יש צורך עז להיות יותר צדיקים מהאפיפיור.
אבל זה הגיע משלב של שירים שנויים במחלוקת אם גם קליטים ומבדרים
לשלב של השמדת ערך כמו שמישהו אחר אמר
ונכון שיש הרבה קהלים אחרים עם מטומטמים, או חוליגנים, אני תוהה אם דה גולש שם לקהל שיוצא נגד אןהדים אחרים של אותה הקבוצה. בזכרון שלי עולה רק לה פמיליה ואולי אוהדי נימני
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
אני זוכר ימים שהיינו מוחים כפיים לקהל יריב על קללות.
זה נשחק אחרי תקופה מסויימת שהקהלים היריבים התרגלו לזה, אבל בהתחלה זה היה משתיק אותם או מבלבול או מבושה.
זה נשחק אחרי תקופה מסויימת שהקהלים היריבים התרגלו לזה, אבל בהתחלה זה היה משתיק אותם או מבלבול או מבושה.
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
מחיאות הכפיים סביבות 2005 לדעתימילפורד כתב:אני זוכר ימים שהיינו מוחים כפיים לקהל יריב על קללות.
זה היה בעונה של אירופה (01/02).
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
-
- קיבל.ה 945 לייקים
@OY
@Oferyy
או כל עופר ינאי מכל מימד במטריקס, יש לי הצעה, בוא נשכיר שופטים מחו"ל שרק יקבלו קלטות של משחקים ויתנו חוות דעת אובייקטיבית
נפרסם את זה בעילום שם
זה יעשה את הבאז
@Oferyy
או כל עופר ינאי מכל מימד במטריקס, יש לי הצעה, בוא נשכיר שופטים מחו"ל שרק יקבלו קלטות של משחקים ויתנו חוות דעת אובייקטיבית
נפרסם את זה בעילום שם
זה יעשה את הבאז
long live the zapta
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
זה לא יעשה כלום כי זה לא מזיז לאף אחד.
-
- קיבל.ה 189 לייקים
גם הרבה אחרי... זכור לי מ2011-14
במיוחד כתגובה ל'אמא שלכם זונה'
אחר כך כבר עברנו לשיר בחזרה שתהיה לכם שואה
-
- קיבל.ה 328 לייקים
כי זו מילה קטנה, סך הכל ארבע אותיות, וזה עושה הרבה רעש אחר כך. אז למה לא? הם הרי כאלה מגניבים שנהנים לעשות דווקא ולעצבן את כולם. אל תחפש איזו אידיאולוגיה עמוקה מאחורי זה.