אני פה לפרקים לדעתי מעל ל-15 שנה. הסיבה שאני מגיע לכאן לפרקים היא בגלל הפסימיות המוגזמת של אנשים שאני לא יכול לסבול. אבל אני חייב לומר לכל אלו שכועסים על המודאגים היום - חבר'ה, שמענו על דנילסון הזה מעל לשבועיים ברמה הכמעט יומית. אותו צנציפר שדיווח על נפילת העסקה גם דיווח שהיא סגורה לפני כן. על דיארה אנחנו שומעים חודש-חודשיים. כולנו פיתחנו ציפיות. ברור שהאוהדים מאוכזבים, זכותם. איפה הם יביעו את זה? כאן, בפורום. לשם זה הוא קיים. אולי כדאי שגם חסרי הסלבנות כלפי אנשים אחרים ישתו מים.
arik89 כתב: ↑14 יולי 2025, 11:08
אני פה לפרקים לדעתי מעל ל-15 שנה. הסיבה שאני מגיע לכאן לפרקים היא בגלל הפסימיות המוגזמת של אנשים שאני לא יכול לסבול. אבל אני חייב לומר לכל אלו שכועסים על המודאגים היום - חבר'ה, שמענו על דנילסון הזה מעל לשבועיים ברמה הכמעט יומית. אותו צנציפר שדיווח על נפילת העסקה גם דיווח שהיא סגורה לפני כן. על דיארה אנחנו שומעים חודש-חודשיים. כולנו פיתחנו ציפיות. ברור שהאוהדים מאוכזבים, זכותם. איפה הם יביעו את זה? כאן, בפורום. לשם זה הוא קיים. אולי כדאי שגם חסרי הסלבנות כלפי אנשים אחרים ישתו מים.
גם כן פסימיות מוגזמת..
כשאני כתבתי פה באמצע העונה לפני שנתיים שאנחנו מועמדים ברורים לירידה, גיחכו עליי כאן (מוזמן לחפש) והשאר היסטוריה
כותבים פה על הקלטת של ג׳וקו שזה לא רציני והשאר היסטוריה
ועוד ועוד
אז אולי זה לא בדיוק ״פסימיות״
רוצה הבטחת השקעה טובה יותר מהבטחת קבוצה טובה.
שבשורה התחתונה יגיעו זרים במינימום הפרופיל של דנילסון ודיארה.
אני מבין שרכישה ב2 מליון יורו לא עשתה לך את זה.
בסדר, נמתין בסבלנות
כאמור, מהשיח הקודם, יותר חשוב שזה לא יבוא על חשבון 4-5 שחקנים בפרופיל גבוה. עם כל הכבוד לדאאפה(וזאת עיסקה נהדרת)
לא ידעתי שחלון העברות נסגר ומחר מתחילה הליגה
אני מבינה את הפאניקה בגלל השנים האחרונות, זה לא שאני אופטימית אקסטרה מטבעי אבל אלוהים כמה חוסר סבלנות ותלונות על כל מהלך שהפועל עושה
נערך לאחרונה על ידי כרובית ב 14 יולי 2025, 11:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
צנציפח הזה שלכם חזר לרמת ליצן, לפני יומיים שדפאא חתם הוא רץ בטוויטר והודיע לכל מאן דבעי שדנילסון זה ״עניין של ימים״ והיום הוא ״לא מתאים מקצועית״.
הוא עולה על עצים שהוא לא יכול לרדת מהם ואז הוא חושב שזה שהוא ירשום סיבה לא נכונה יציל את הכבוד שלו מהחרטות שהוא פיזר לפני יומיים.
אין לי שום כעס כלפי ההתנהלות של הפועל, צריכים להביא שחקנים והזמן מתחיל לדחוק ואם זה נמרח בלי סןף ולא מסתדר עם דנילסון (עאלק לא מתאים מקצועית) אז להגיד יפה שלום ולעבור להתאבד על המועמד הבא.
אז בדקתי לעומק, וממה שהבנתי זה לא נפל ולא התפוצץ אבל הפועל לא אוהבת את ההסתבכות של העסקה עם המון סוכנים וגורמים והדרישות של קויאבה לא נמוכות (1.5 מיליון על כל הכרטיס). אני מקווה שברור לכולם שזה בטח לא מסיבות מקצועיות.
אדוםאדום כתב: ↑14 יולי 2025, 12:39
אז בדקתי לעומק, וממה שהבנתי זה לא נפל ולא התפוצץ אבל הפועל לא אוהבת את ההסתבכות של העסקה עם המון סוכנים וגורמים והדרישות של קויאבה לא נמוכות (1.5 מיליון על כל הכרטיס). אני מקווה שברור לכולם שזה בטח לא מסיבות מקצועיות.
אז העסקה פוצצה, או מו"מ?
לפי מה שאני יודע לא פוצצה. יכול להיות שצנצי משפרר איזה משחקי כוח ולחץ
אז העסקה פוצצה, או מו"מ?
אז העסקה פוצצה, או מו"מ?
משפרר למי? ברזילאים לא קוראים טמקא.
זה נראה שיש 50 ערוצי תקשורת בין גורמים ברזילאיים שקשורים לעסקה לבין גורמים ישראליים (מעיתונאים ישראליים ועד יענו מקורבים כמו אדוםאדום או חבר'ה בסגנון בטוויטר).
תהיה בטוח ב100% שהידיעה הזאת של צנצי כבר הגיעה לגורמים ברזילאיים.