עופר ינאי
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
אוקיי הבנתי..
אפסיק להגיב לכם פה, שלכם אוהד עבר.
אפסיק להגיב לכם פה, שלכם אוהד עבר.
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
על זה שהדיון והשנאה לעופר היא עלמיד אליהו והוא הבטיח / לא הבטיח שיפוץ והוא שקרן... פייר אני אומר זה נושא לא רלונטי לכלום...
הזוי מבחינתי שהפיצוץ עם עופר הוא על דבר בעח משמעות ערכית שואפת לאפס אבל על דברים חשובים בהרבה היללו אותו גם מתנגדי יד אליהו.... כמו למשל ההצעות לבלאט ולסורקין. המרדף אחרי השריון ליורוליג ועוד....
על אוסידון יצא לאנשים פה קצף מהפה אבל זה שמנסים לרכוש רשיון B אנחנו שותקים.
ועוד משהו לגבי יד אליהו... אני ואחרים אמרנו פה מהתחלה שהדיל שח העיריה לא כלכלי מספיק ושבמתכונת הזאת לא יהיה שיפוץ. אני לא יכול לדעת מה יהיה בעתיד אבל זה מאוד ברור ששום בעל עסקים לא ישקיע 250 מליון בשביל לקבל 200 מליון לכיס לא שלו... ועדין המעבר ליד אליהו הכרחי לצורך הגדלת הקהל. לאפשר לעוד אוהדים להגיע לאפשר חווית צפיה משפחתית דבר שלא התאפשר בדרייב אין. בנוסף הוסכם מראש ששנה הבאה משחקים ביד אליהו אז כל הבלאגן הוא על שנת משחקים 1? ברור שלא. ברור שהריב הוא מעבר... הריב על השליטה במועדון.
-
- קיבל.ה 221 לייקים
למה? הוא אמר דברים נכונים, כמו שאתה אמרת לפני כן דברים נכונים לגבי הכינויים שעופר נותן לנו, יהיה פה יותר טוב כשזה לא יהיה או זה או זה.
מתבייש שעופר קורא לאנשים אוהדי עבר ועוד דברים והתביישתי לשבת ביציע 3 כשאוהדים נופפו בסושי, זרקו אותו וכפו על יציע שלם לא לעודד כמו במקרה ש@Red_man הזכיר.
מותר וחשוב להעביר ביקורת על שני הצדדים, אתה מגיב כאילו אין פה עם מי לדבר
די עם ה-נו
-
- קיבל.ה 960 לייקים
איפה עופר דיבר על הקהל?
יאללה הביתה!!!
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1477 לייקים
על מה מדובר?
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 1223 לייקים
-
- קיבל.ה 1223 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
טעות באשכול
Sent from my 22101320G using Tapatalk
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 802 לייקים
קודם כל האיש מעולם לא הסתיר את היותו איש המחנה הלאומי.טכנית לארז כתב:ינאי למוחים: תפסיקו להפוך את המגרש לקפלן.
ביבי על מלא האיש הזה.
שנית, אני מניח שהכוונה היתה שונה מהייחוס הפוליטי שיש לקפלן כיום, הוא יותר כיוון למחאות וכו'
שלישית, "ביבי על מלא"? לא יודע מה הכוונה, שהוא תומך בראש הממשלה? שהוא משתייך לרוב בעם שמצביע לו? מה לזה לכדורסל?!
-
- קיבל.ה 802 לייקים
יכול להיות שחלקם עדיין אוהדי הפועל. פשוט בחרו לא לבוא למשחקים שלה ב-6-7 השנים הקרובות. הזקן שיושב בשקט בשורה מעלי באולם 9 אוהד יותר מהם. אולי הוא לא קופץ ושר - אבל מתייצב לכל משחק בית "גם באפס מעלות. וגם אם בחוץ שרב", בניגוד אליהם.עידן סרור כתב:"אוהדי הקבוצה בעבר"
הוא לא רוצה להישאר פה, אין הסבר אחר
לדעתי נכון יהיה שפשוט ישחררו.
די. תהיה להם קבוצה בליגת העל בכדורגל, שזה ענף שאפשר לזרוק אבוקות, לפרוץ לדשא, לשיר על אושוויץ. נחלק את זה כמו מכבי - הגייט בכדורסל והפנטיקס בכדורגל. עובד נפלא.
הי לכם
קפלן - אין לי מה לומר בעד או נגד קפלן רק שקפלן מייצג הפגנות ומחאות ובעיני המגרש הוא לא המקום המתאים לכך.
המכתב למשטרה - גבי ויעקב הבהירו לעידן פלדה שאם הם לא יקבלו 25% מהכרטיסים הם יפוצצו את המשחק. אמרתי שהתנאי הוא שהם מפסיקים לקלל את עידן (הביאו אותו לדמעות משחק קודם) הם סירבו אז (למרות תחנונים של עידן) לא קיבלו כרטיסים. את המכתב הוצאנו לבקשת האיגוד כדי לוודא שלא תרד לנו נקודה אם יהיו ההתפרעויות המובטחות. אגב לימים גבי טען שעידן לא הבין אותו נכון ואז שמרנו על ערוץ פתוח שעבד טוב עד לטיסת
הקללות שבה סגרתי אותו.
בשורה התחתונה אני חושב שהייתי מכיל מאוד וסבלני מאוד ומבחינתי הסיטואציה לא יכולה להמשיך בצורתה הנוכחית. יש פה צד שלא בוחל באמצעים בשביל לפגוע בי ובקבוצה וצד שני שיש לו המון דרכים להשיב אש רק סופג ולא עושה דבר.
אני מתכוון ליזום איתם פגישה השבוע מקווה שנגיע להבנות
קפלן - אין לי מה לומר בעד או נגד קפלן רק שקפלן מייצג הפגנות ומחאות ובעיני המגרש הוא לא המקום המתאים לכך.
המכתב למשטרה - גבי ויעקב הבהירו לעידן פלדה שאם הם לא יקבלו 25% מהכרטיסים הם יפוצצו את המשחק. אמרתי שהתנאי הוא שהם מפסיקים לקלל את עידן (הביאו אותו לדמעות משחק קודם) הם סירבו אז (למרות תחנונים של עידן) לא קיבלו כרטיסים. את המכתב הוצאנו לבקשת האיגוד כדי לוודא שלא תרד לנו נקודה אם יהיו ההתפרעויות המובטחות. אגב לימים גבי טען שעידן לא הבין אותו נכון ואז שמרנו על ערוץ פתוח שעבד טוב עד לטיסת
הקללות שבה סגרתי אותו.
בשורה התחתונה אני חושב שהייתי מכיל מאוד וסבלני מאוד ומבחינתי הסיטואציה לא יכולה להמשיך בצורתה הנוכחית. יש פה צד שלא בוחל באמצעים בשביל לפגוע בי ובקבוצה וצד שני שיש לו המון דרכים להשיב אש רק סופג ולא עושה דבר.
- מילפורד
- קיבל.ה 2370 לייקים
אגב, ה״אפק״ הזה שאמור להוביל את ה״ארגון״ ב״מימון״ עופר , לא נראה בכלל ביציעים 5/6 היום.
ממש ״מנהיג״ של ״ארגון״ אוהדים.
ממש ״מנהיג״ של ״ארגון״ אוהדים.
כל ההתארגנות היא יוזמה של האוהדים. ככה זה אמור להיות וככה זה יהיה. אנחנו מסייעים במה שמבקשים מאיתנו.
-
- קיבל.ה 350 לייקים
אין לי מושג אם אתה באמת עופר, אבל תמשיך בכל הכח.
-
- קיבל.ה 1774 לייקים
אז אם אתה עופר האמיתי.Oferyy כתב:כל ההתארגנות היא יוזמה של האוהדים. ככה זה אמור להיות וככה זה יהיה. אנחנו מסייעים במה שמבקשים מאיתנו.
מי זה שמופיע פה תחת הכינוי OY?
-
- קיבל.ה 1774 לייקים
בכל מקרה רובנו מחזיקים לך ידיים.
אתה המתנה שלנו.
אתה המתנה שלנו.
-
- קיבל.ה 219 לייקים
הטעות של עופר ינאי היא שהוא מגיב לאולטראס.
בזה הוא יורד לרמתם ובעצם לא רק שהוא לא משיג דבר אלא מספק להם תחמושת נגדו.
בזה הוא גם מחזק ומלכד אותם.
השתיקה שלו תפורר את השוליים שלהם. את אלו שההתנגדות שלהם אליו אינה קיצונית ובכל מחיר.
לא כל המתנגדים שם הם פוליטי, שאקו ורמי.
אם קיימת אפשרות של הישארות ביד אליהו זו חייבת להיות האסטרטגיה שלו.
אחרת הכל יתהפך עליו.
התגובה שלו צריכה להיות על המגרש.
את האנרגיות שלו שישקיע באיך מגדילים את הסיכוי לקחת אליפות השנה.
ההצלחה של הקבוצה היא התגובה הכי יעילה שהוא יכול לספק.
בזה הוא יורד לרמתם ובעצם לא רק שהוא לא משיג דבר אלא מספק להם תחמושת נגדו.
בזה הוא גם מחזק ומלכד אותם.
השתיקה שלו תפורר את השוליים שלהם. את אלו שההתנגדות שלהם אליו אינה קיצונית ובכל מחיר.
לא כל המתנגדים שם הם פוליטי, שאקו ורמי.
אם קיימת אפשרות של הישארות ביד אליהו זו חייבת להיות האסטרטגיה שלו.
אחרת הכל יתהפך עליו.
התגובה שלו צריכה להיות על המגרש.
את האנרגיות שלו שישקיע באיך מגדילים את הסיכוי לקחת אליפות השנה.
ההצלחה של הקבוצה היא התגובה הכי יעילה שהוא יכול לספק.
הכינוי השני מישהי עם כוונות טובות וגישה למייל העבודה שלי אין בזה צורך יותר
מבחינתי אני מעדיף להיות פה לשיח עובדתי - כל שאלה שיש לכם תקבלו מענה.
-
- קיבל.ה 1774 לייקים
אחלהOferyy כתב:הכינוי השני מישהי עם כוונות טובות וגישה למייל העבודה שלי אין בזה צורך יותר
ברוך הבא
-
- קיבל.ה 1223 לייקים
אנחנו לקראת הצפה של משתמשים חדשים עשיו?
-
- קיבל.ה 1619 לייקים
אני לא מצליח להבין מה האסטרטגיה התקשורתית שלך.
כל פעם שהאולטראס יורים לעצמם ברגל אתה רץ להציל אותם עם פליטת פה טפשית ואז עם התנצלות שבדרך כלל רק מקלקלת עוד יותר.
If you want to shoot, shoot, don't talk
אתה רוצה ליזום פגישה עם האולטראס. תיזום
אתה רוצה לפעול כנגדם, פעל
אתה רוצה לקחת אליפות, תיקח
רק, למען השם, תפסיק לדבר (ואני מתכוון בכל אמצעי תקשורת הקיים עלי אדמות, כולל לא לענות לאנשים פרטיים)
כל פעם שהאולטראס יורים לעצמם ברגל אתה רץ להציל אותם עם פליטת פה טפשית ואז עם התנצלות שבדרך כלל רק מקלקלת עוד יותר.
רק, למען השם, תפסיק לדבר (ואני מתכוון בכל אמצעי תקשורת הקיים עלי אדמות, כולל לא לענות לאנשים פרטיים)
-
- קיבל.ה 219 לייקים
בני12 כתב: ↑16 מרץ 2025, 22:27 אני לא מצליח להבין מה האסטרטגיה התקשורתית שלך.

אין אסטרטגיה רק שליפות מהמותן.
-
- קיבל.ה 1774 לייקים
כל עוד הוא ייקח אותנו למשהו שאני מחכה לו מעל 50 שנה,מצידי הוא יכול לעשות ולהגיד כל מה שבא לו.קובי כתב:בני12 כתב: ↑16 מרץ 2025, 22:27 אני לא מצליח להבין מה האסטרטגיה התקשורתית שלך.
-
- קיבל.ה 1619 לייקים
עם כל הכבוד, קצנו בדיבורים.
אם אתה רוצה להקטין את המחאה וכוחו של האולטראס?
א. תביא תארים (ככל שהקבוצה תצליח, כמות המחרימים תלך ותרד)
ב. תקדם את נושא השיפוץ (גם אם זה כרגע בידי העירייה, תפעיל עליהם לחץ לקבל החלטות ולהתחיל להזיז דברים)
אם אתה רוצה להקטין את המחאה וכוחו של האולטראס?
א. תביא תארים (ככל שהקבוצה תצליח, כמות המחרימים תלך ותרד)
ב. תקדם את נושא השיפוץ (גם אם זה כרגע בידי העירייה, תפעיל עליהם לחץ לקבל החלטות ולהתחיל להזיז דברים)
-
- קיבל.ה 1619 לייקים
אחרי שהוא יביא את המשהו שכולנו מחכים לו, שידבר כמה שהוא רוצה.Nati כתב: ↑16 מרץ 2025, 22:37כל עוד הוא ייקח אותנו למשהו שאני מחכה לו מעל 50 שנה,מצידי הוא יכול לעשות ולהגיד כל מה שבא לו.קובי כתב:בני12 כתב: ↑16 מרץ 2025, 22:27 אני לא מצליח להבין מה האסטרטגיה התקשורתית שלך.
עד אז, דממה
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 779 לייקים
-
- קיבל.ה 1223 לייקים
אין בעיה עם לדברר פעולות הבעיות מתחילות שכל קטנה הופכת לריב.Nati כתב: ↑16 מרץ 2025, 22:37כל עוד הוא ייקח אותנו למשהו שאני מחכה לו מעל 50 שנה,מצידי הוא יכול לעשות ולהגיד כל מה שבא לו.קובי כתב:בני12 כתב: ↑16 מרץ 2025, 22:27 אני לא מצליח להבין מה האסטרטגיה התקשורתית שלך.
-
- קיבל.ה 1408 לייקים
בקשה אחת קטנה: שבוע אחד של שקט מכל הצדדים, כדי שהקבוצה תוכל להתכונן לחצי הגמר מול ולנסיה.Oferyy כתב:הכינוי השני מישהי עם כוונות טובות וגישה למייל העבודה שלי אין בזה צורך יותר
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1774 לייקים
-
- קיבל.ה 960 לייקים
מצאתי את ההתכתבות הזו שעליה מדובר כאן.
אין עתיד
יאללה הביתה!!!
צודק לחלוטין .Oferyy כתב: ↑16 מרץ 2025, 21:44 הי לכם
הקללות שבה סגרתי אותו.
חבורה של ערסים ופריקים אלימים לא ינהלו אותך .
אבל אני כן מציע שלא תענה לכל אוהד ולא כל יום תוציא הודעה .
אני לא מבין בכלל איך יש לך כח להתמודד עם כל הדגנרטים הללו .
עלה והצלח .
נ.ב אם כבודו בונה על אליפות , צריך 2 זרים מיידית בעמדות 1-2, 3
-
- קיבל.ה 2432 לייקים
לדעתי לא נראה פה שחקנים חדשים העונה ובטח לא זרים ,בתאכלס הסגל מספיק טוב על הנייר לאליפות ואוליי אפשר גם להביא יורוקאפ אבל זה כבר יותר קשה
-
- קיבל.ה 2432 לייקים
איפה ? כלום לא ברור לא ראיתי שום דבר על מה שעופר אמר
-
- קיבל.ה 960 לייקים
זה הדיון:רק הפועל כתב: ↑17 מרץ 2025, 10:20איפה ? כלום לא ברור לא ראיתי שום דבר על מה שעופר אמר

יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 2432 לייקים
התבטא בסדר גמור , מי שמציק לו סתם מחפש בכוח
-
- קיבל.ה 2432 לייקים
והוא בגדול צודק יש לא מעט כאלה שרק שמציגים את עצמם כאוהדים אבל כל הזדמנות פשוט מטנפים על המועדון בגלל המעבר לכאורה , כמובן שלא נראה אותם מפרגנים שהקבוצה מנצחת או משהו בדרך כלל רק בהפסדים מגיעים , אני לא יודע איך אותם אוהדים יגיבו אם איכשהו נזכה בתואר העונה , מבחינתם עופר והמועדון כרגע הם " חלק ממכונת רעל משומנת " להתרכז בהצלחות של הקבוצה ? חלילה , ממשיכים עם המנטרה שלא באים ליד אליהו כמו ילדים בני 3 וזה מעייף כבר
- מילפורד
- קיבל.ה 2370 לייקים
מי ששמח בהפסדים של הפועל , חד משמעית עונה על ההגדרה של אוהד הקבוצה בעבר (בהנחה שבעבר אכן היה אוהד הקבוצה).
לצורך העיניין , כשהקמנו את העמותה ועברנו לעודד את הפועל אוסישקין עד אשר נרכשו הזכויות והיתה במקביל קבוצת הפועל תל אביב , אפשר היה להגיד עלינו בזמן הזה שאנחנו אוהדי הפועל תל אביב בעבר ואוהדי הפועל אוסישקין בהווה.
אם מישהו היה אומר עלי דבר כזה אז , הייתי מתגאה בזה.
מי שהיום לא בא למשחק בית, ועוד מגדיל ושמח על הפסדים , גם הוא , צריך להתגאות בזה שהוא לא משתייך ל"המון הנטול אידאה" ואינו אוהד הפועל תל אביב כרגע. (לגטימי מצידו לטעון שהפועל תל אביב של היום זה לא הפועל תל אביב מבחינתו , בדיוק מה שאמרנו אז, אבל שגם יודה בזה שהוא לא אוהד הפועל תל אביב כרגע)
לצורך העיניין , כשהקמנו את העמותה ועברנו לעודד את הפועל אוסישקין עד אשר נרכשו הזכויות והיתה במקביל קבוצת הפועל תל אביב , אפשר היה להגיד עלינו בזמן הזה שאנחנו אוהדי הפועל תל אביב בעבר ואוהדי הפועל אוסישקין בהווה.
אם מישהו היה אומר עלי דבר כזה אז , הייתי מתגאה בזה.
מי שהיום לא בא למשחק בית, ועוד מגדיל ושמח על הפסדים , גם הוא , צריך להתגאות בזה שהוא לא משתייך ל"המון הנטול אידאה" ואינו אוהד הפועל תל אביב כרגע. (לגטימי מצידו לטעון שהפועל תל אביב של היום זה לא הפועל תל אביב מבחינתו , בדיוק מה שאמרנו אז, אבל שגם יודה בזה שהוא לא אוהד הפועל תל אביב כרגע)
מאיפה הגיע העניין שלא חוגגים בניצחונות ?
הייתי בהקרנה בדרבי והיו חגיגות רגילות כמו לאחר ניצחון בדרבי
הייתי בסמוקוב וגם לא ראיתי שמישהו התבאס שניצחנו
פספסתי אמירה כלשהי ?
הייתי בהקרנה בדרבי והיו חגיגות רגילות כמו לאחר ניצחון בדרבי
הייתי בסמוקוב וגם לא ראיתי שמישהו התבאס שניצחנו
פספסתי אמירה כלשהי ?
-
- קיבל.ה 574 לייקים
מה זה קצנו? כסף זה דיבורים?
שיפוץ אני איתך
תארים תלוי רק בכסף? מכבי חיפה שפכה המון כסף ובדרך לעונה שניה ברציפות בלי תואר. זה תלוי בסגל. לפחות מותר לו לדבר עם ההשקעה המכובדת
- Red Wolf
- קיבל.ה 841 לייקים
אכן מדובר במיעוט
אבל חלק מהמיעוט הזה הם מ״מובילי״ האולטראס
רואים את ההודעות שלהם בעיקר בטוויטר ובפייסבוק אחרי הפסדים