פלקאו

פורום אוהדי הפועל תל אביב
ונרקומן
קיבל.ה  431 לייקים

וינסנט כתב: 30 אוגוסט 2025, 22:49
ונרקומן כתב: 30 אוגוסט 2025, 22:45 תנו לו עוד כמה משחקים וצטטו אותי. הוא עוד יתגלה כמועיל, כמו מול ונטורה וקנגאווה. יש לו אלמנטים פיזיים שיעזרו לנו במשחקים מסוימים, אבל במשחקים כמו ריינה הוא כאב לעיניים.
אכן לא שחקן כדורגל מבריק, אבל חכו רגע
לך לטיפול
אני?
לך תחתוך ורידים ושחרר אותנו יא איש עצוב
El dudernio
קיבל.ה  1681 לייקים

אוגוסטוס היל כתב: 31 אוגוסט 2025, 00:50
ואן גוך כתב: 31 אוגוסט 2025, 00:26 אגב ראיתי את התקציר- גם הגול הראשון זה השחקן שלו שהבקיע. הכדור טייל ברחבה ועדיין השחקן שלו בפינה הרחוקה הבקיע
לגמרי
אבל בגול השני היה מאה אחוז פאול עליו ( וגם קיבל מסירה זוועה)
הכדור עבר את כל שחקני ההגנה 1 מ' מהשער כולל את השוער אם פאלקאו מתערב יש יותר סיכוי שזה גול עצמי מאשר הצלה..

זה לא משנה אם זה פאול או לא. הוא אמור להיכנס בכדור ולהעיף אותו לחוץ. דר"א אם הוא עושה את זה זה 100% פאול.
El dudernio
קיבל.ה  1681 לייקים

רדפוקס כתב: 30 אוגוסט 2025, 23:53
El dudernio כתב: 30 אוגוסט 2025, 23:41 חתום על ה 2:1...

מה שמדהים זה איך גאוני הפורום חיכו בפינה לשחקן שעשה טעות וביקש על זה סליחה כשירד.
אם הוא יעשה טעות כל משחק ויבקש סליחה אז הכל טוב?
כל הכבוד שהוא מודע לטעות שלו, זה לא הופך אותו לשחקן שמתאים להפועל.
לא הבנתי מה אמור להיות אכפת לי שהוא ביקש סליחה.
אם הוא יעשה טעות כל משחק לא.
אבל על טעות ראשונה לקבור שחקן זה הזוי... משום מה לא ראיתי ביקורת על שחקנים אחרים שטעו וספגנו בגללם אתמול.

הביקורת היא כי חיכו לו בפינה.
Or_5
קיבל.ה  107 לייקים

כל מי שאתמול שרק לו בוז ברגע שהוחלף הוא חלאה גדולה! שיתביישו
ונרקומן
קיבל.ה  431 לייקים

Or_5 כתב: 31 אוגוסט 2025, 07:26 כל מי שאתמול שרק לו בוז ברגע שהוחלף הוא חלאה גדולה! שיתביישו
כמו שאתה רואה בפורום ובפייסבוק.. מצאו שעיר לעזאזל אחרי משחק ורבע וגומרים לו את הביטחון כאילו הוא הבעיה בהפועל (ולא שאין מגן ימני, קשר 10 נורמלי ושרוטמן שחקן הרכב)
איזה עם עלוב זה אוהדי כדורגל. משחק אחד טוב והרי אתם תרימו אותו על הכתפיים.
קצת סבלנות. קצת
קפבלנקה
קיבל.ה  523 לייקים

לראות אותו מתנצל בזמן שהוא מוחלף, ולשמוע את הקהל שורק לו בוז(?!), כואב הלב על הבן אדם, העבירו את הראש שלו בגליוטינה עוד לפני שהוא נחת.

הוא רחוק מלהיות טוב כרגע אבל אני מקווה שהוא יצליח לצבור קצת ביטחון, זה יהיה קשה מאוד באטמוספירה הזאת סביבו.
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1375 לייקים

El dudernio כתב: 31 אוגוסט 2025, 07:12
אוגוסטוס היל כתב: 31 אוגוסט 2025, 00:50
ואן גוך כתב: 31 אוגוסט 2025, 00:26 אגב ראיתי את התקציר- גם הגול הראשון זה השחקן שלו שהבקיע. הכדור טייל ברחבה ועדיין השחקן שלו בפינה הרחוקה הבקיע
לגמרי
אבל בגול השני היה מאה אחוז פאול עליו ( וגם קיבל מסירה זוועה)
הכדור עבר את כל שחקני ההגנה 1 מ' מהשער כולל את השוער אם פאלקאו מתערב יש יותר סיכוי שזה גול עצמי מאשר הצלה..

זה לא משנה אם זה פאול או לא. הוא אמור להיכנס בכדור ולהעיף אותו לחוץ. דר"א אם הוא עושה את זה זה 100% פאול.
ברור כי הוא עמד לא במקום שהוא היה אמור לעמוד
נועם שחם
קיבל.ה  1000 לייקים

אני חושב שהגול הוא הרבה יותר על ברדה.

לא יכול להיות שבכדור קרן יש שחקן וחצי מאחורה ויש מתפרצת של ארבעה שחקנים.

ולא חושב שפלקאו עשה כזו טעות. הוא הלך לכדור קשה ובא שחקן שהלך בחכמה ואגרסיביות וניצל את זה שפלקאו עם הגב אליו. זה לא שהכדור היה בשליטת פלקאו או אצלו ברגל.

אני חושב שהוא לא שחקן מספיק טוב אבל גווקא כאן זו לא אשמתו.

בלי קשר שכל ההייט הזה דוחה.
D&3
קיבל.ה  1205 לייקים

אכלנו כזה גם עם ג'וקו שנה שעברה
דולימנגה99
קיבל.ה  82 לייקים

תמיד אמרתי - שחקנים לא יכולים להצליח אצלנו בגלל הסביבה שהאוהדים יוצרים
אולי פלקאו באמת שחקן לא טוב, אבל מה שבטוח שאי אפשר לגלות את זה כשהוא מקבל בוז כשהוא מוחלף במשחק השני בליגה
שוב אני חוזר ואומר כי אני צופה את התגובות-לא מגן עליו בעיוורון, בינתיים מה שהוא נותן מסתמן כלא מספיק. אבל אני בטוח שהוא שם לב לגוש ברשתות ובמגרש סביבו ואני בטוח שזה משפיע
D&3
קיבל.ה  1205 לייקים

מעניין אגב כמה משורקי הבוז מאוננים לעצמם כשהם מעודדים ב4-0 בחצי גמר נניח
Red_man
קיבל.ה  1615 לייקים

הוא היה נוראי אתמול אבל גמרו אותו בקהל עוד לפני האימון הראשון
ספרא טבא
קיבל.ה  311 לייקים

אמרתי מזמן
צריך להודות בטעות לפני שזה עולה ביוקר
די זה לא זה ולא יהיה זה
נקסט
פומפה
קיבל.ה  483 לייקים

דולימנגה99 כתב: 31 אוגוסט 2025, 08:20 תמיד אמרתי - שחקנים לא יכולים להצליח אצלנו בגלל הסביבה שהאוהדים יוצרים
אולי פלקאו באמת שחקן לא טוב, אבל מה שבטוח שאי אפשר לגלות את זה כשהוא מקבל בוז כשהוא מוחלף במשחק השני בליגה
שוב אני חוזר ואומר כי אני צופה את התגובות-לא מגן עליו בעיוורון, בינתיים מה שהוא נותן מסתמן כלא מספיק. אבל אני בטוח שהוא שם לב לגוש ברשתות ובמגרש סביבו ואני בטוח שזה משפיע
שחקן כדורגל צריך לדעת להתמודד עם דברים כאלה. מי שלא מסוגל להתמודד עם ביקורת (קשה ככל שתהיה) מקומו לא בספורט הזה.
שחקנים יכולים להצליח אצלנו, הם פשוט צריכים להיות טובים. קרייב זאת הוכחה חיה לזה.
יש שחקנים שאפשר לראות על ההליכה שלהם במגרש, על הטיפול שלהם בכדור, על תנועות גוף שזה פשוט לא זה. עברו לנו אינסוף כאלה בקבוצה בשנים האחרונות. מבאלדה ועד אולהה. פלקאו הוא אחד כזה. הוא פשוט לא מספיק טוב. אפשר לנסות למשוך את הקץ ואפשר פשוט להגיד די חבל על הזמן והנקודות שזה יעלה לנו ולנסות לתקן את הטעות כמה שיותר מהר.
נקודה שחשוב לי להבהיר - אני חד משמעית מתנגד לכל קללה, שריקות בוז או ביקורת שהיא לא עניינית כלפי שחקנים של הפועל.
אסון למכבי
קיבל.ה  37 לייקים

חמ משמעית הגול הוא אלף פעם יותר על ברדה והמצבים הנייחים מאשר על פלקאו. לא הגיוני שמגיע מצב שמקרן שלך נשארים 4 שחקנים על פלקאו לבד ועוד הוא האשם בסוף, זה הזיה. יש לנו כאלה סוסים בהגנה שיכולים לנגוח, קריב ציקו מאיימבו דאפה, יש לנו מרים קרנות מעולה. מה עושים? הולכים על תרגיל מטופש ששסופגים ממנו. ריינה עשו קרן רכילה בלי התחכמות שמו גול. זה כל הסיפור.
KingZivos
קיבל.ה  105 לייקים

D&3 כתב: 31 אוגוסט 2025, 08:22 מעניין אגב כמה משורקי הבוז מאוננים לעצמם כשהם מעודדים ב4-0 בחצי גמר נניח
שורקי הבוז ממש לא מהארגון
יותר שער 7
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1042 לייקים

דולימנגה99 כתב: 31 אוגוסט 2025, 08:20 תמיד אמרתי - שחקנים לא יכולים להצליח אצלנו בגלל הסביבה שהאוהדים יוצרים
לא שאני מצדיק בוז
אבל חלאס עם הבדיחה הזו

בטח בעידן הרשתות החברתיות, בכל העולם שחקני כדורגל מתמודדים עם ביקורות במגרש ובעיקר מחוצה לו

לפי ההיגיון שלך הארי מגווייר כזה היה צריך לעשות חרקירי

בן אדם מקבל קללה וחצי או בוז בחילוף
וכל המתחכמים פה מתחילים לספר לי שזה ירדוף אותו לכל החיים ועכשיו הפסדנו אותו לנצח

כמה אתם רגישים
תהיו רגישים גם לקהל שנאלץ לראות שחקן שכ״כ חיכו לו משחק בצורה כזו ולוקה בדברים בסיסיים
Mendelson
קיבל.ה  344 לייקים

אסון למכבי כתב: 31 אוגוסט 2025, 09:06 חמ משמעית הגול הוא אלף פעם יותר על ברדה והמצבים הנייחים מאשר על פלקאו. לא הגיוני שמגיע מצב שמקרן שלך נשארים 4 שחקנים על פלקאו לבד ועוד הוא האשם בסוף, זה הזיה. יש לנו כאלה סוסים בהגנה שיכולים לנגוח, קריב ציקו מאיימבו דאפה, יש לנו מרים קרנות מעולה. מה עושים? הולכים על תרגיל מטופש ששסופגים ממנו. ריינה עשו קרן רכילה בלי התחכמות שמו גול. זה כל הסיפור.
אגב, זה מזכיר מאוד את הגול שקיבלנו בגלל ג׳וקו בעונה שעברה. ההבדל היחיד בין שניהם זה שפלקאו בורח מהכדור, אז לקח לחלק מהאנשים זמן להבין שזה פלוס מינוס אותה רמה.

ומילה לכל מי שמבקר את הביקורת - כבר אמרתי כל הזמן שהוא שחקן הפועל ואני אשמח אם יצליח, רציתי שיצליח, ואני נגד השריקות בוז והקללות כי זה לא משהו אישי ולא שלא אכפת לו. אבל הכתובת הייתה על הקיר לפני שהגיע, היה ברור שצריך שכל הכוכבים בשמיים יסתדרו בקו ישר כדי שיתברר שמדובר בשחקן שחקן בהתחשב בכל מה שידענו, ראינו וקראנו עליו לפני שהגיע.
amorphis
קיבל.ה  165 לייקים

צ'ימבויקה כתב: 31 אוגוסט 2025, 09:30
לא שאני מצדיק בוז
אבל חלאס עם הבדיחה הזו

בטח בעידן הרשתות החברתיות, בכל העולם שחקני כדורגל מתמודדים עם ביקורות במגרש ובעיקר מחוצה לו

לפי ההיגיון שלך הארי מגווייר כזה היה צריך לעשות חרקירי

בן אדם מקבל קללה וחצי או בוז בחילוף
וכל המתחכמים פה מתחילים לספר לי שזה ירדוף אותו לכל החיים ועכשיו הפסדנו אותו לנצח

כמה אתם רגישים
תהיו רגישים גם לקהל שנאלץ לראות שחקן שכ״כ חיכו לו משחק בצורה כזו ולוקה בדברים בסיסיים
על אותו הגיון זכותם של חלק מהאוהדים לבקר את האוהדים שחייבים כל הזמן לבקר שחקנים והם לא צריכים להיות רגישים.

תראה כמה אקסים של הפועל משחקים בבש ,במכבי ובנבחרת.
אין שם שחקן אחד מביניהם שהוערך ולא ספג עלבונות מהקהל בזמן שהוא שיחק פה, הם באמת לא שיחקו טוב חלק מהזמן אבל הטרנד הזה של לרדת על שחקנים
יושב פה כל חזק שזה נהיה בלתי נסבל.
הם מצליחים יותר בקבוצות אחרות לא רק כי הם שיחקו עונה בבלגיה, אלא כי האווירה שם פחות רעילה לדעתי.

זה לא עניין של רגישות בכלל ובאמת לא איכפת לי אם יביאו שחקן על הראש של פלקאו,
זה פשוט לדעתי לגמרי אחת מהסיבות של כשלון שלנו . זה לא רק תקציב, זה מנטליות.
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1375 לייקים

Mendelson כתב: 31 אוגוסט 2025, 09:35
אסון למכבי כתב: 31 אוגוסט 2025, 09:06 חמ משמעית הגול הוא אלף פעם יותר על ברדה והמצבים הנייחים מאשר על פלקאו. לא הגיוני שמגיע מצב שמקרן שלך נשארים 4 שחקנים על פלקאו לבד ועוד הוא האשם בסוף, זה הזיה. יש לנו כאלה סוסים בהגנה שיכולים לנגוח, קריב ציקו מאיימבו דאפה, יש לנו מרים קרנות מעולה. מה עושים? הולכים על תרגיל מטופש ששסופגים ממנו. ריינה עשו קרן רכילה בלי התחכמות שמו גול. זה כל הסיפור.
אגב, זה מזכיר מאוד את הגול שקיבלנו בגלל ג׳וקו בעונה שעברה. ההבדל היחיד בין שניהם זה שפלקאו בורח מהכדור, אז לקח לחלק מהאנשים זמן להבין שזה פלוס מינוס אותה רמה.

ומילה לכל מי שמבקר את הביקורת - כבר אמרתי כל הזמן שהוא שחקן הפועל ואני אשמח אם יצליח, רציתי שיצליח, ואני נגד השריקות בוז והקללות כי זה לא משהו אישי ולא שלא אכפת לו. אבל הכתובת הייתה על הקיר לפני שהגיע, היה ברור שצריך שכל הכוכבים בשמיים יסתדרו בקו ישר כדי שיתברר שמדובר בשחקן שחקן בהתחשב בכל מה שידענו, ראינו וקראנו עליו לפני שהגיע.
איזה מצחיק אתה - אם אתה סופג פעמיים מאיבוד שבא אחרי מסירה גרועה 20 מטר מהשער של היריב- זו לא בעיה של שחקן זה בעיה של מאמן גם אם היתה טעות של השחקן
לירון האדום
קיבל.ה  2550 לייקים

הרגתם שחקן זר אחרי 2 משחקי ליגה.
חכו קצת עם זה, אנחנו קבוצה חדשה, כמעט כל ההרכב התחלף, עולה חדשה 4 מ 6.
פעמיים חוזרים מפיגור, משחקים שהינו מפסידים קל
וב 10 שחקנים יוצאים תיקו.
קצת פרופורציות
מריו פצ'אלקה
קיבל.ה  379 לייקים

טכניקה לא משפרים עם הזמן בגיל שלו, אין לו מושג, הוא לא יודע לטפל בכדור, הוא לא מבין את המשחק, לשחרר עוד בחלון הזה ולהביא זר אחר בתפקיד שלו זו ההחלטה הכי חשובה שאין לי ספק שלא יעשו.
נועם שחם
קיבל.ה  1000 לייקים

הרגע קנו אותו מהקבוצה שלו בברזיל ויש לו חוזה לשנתיים או שלוש.

לא רואה סרט שבו משחררים אותו כרגע. אולי בינואר יעשו חושבים וגם זה בסיכוי נמוך, תתקדמו.
שחר
קיבל.ה  1624 לייקים

יכול להיות שהוא ישתפר...יתאים את עצמו למערך, יתאלקם , יתרגל למזג האוויר, ואולי נגד הגדולות הוא יעזור לנו קצת לעבות את האמצע.
בכל מקרה תקרת הזכוכית שלו מאוד לא גבוהה, לא רואה איפה הוא משדרג אותנו אפילו ביחס לאל ים ולג'וקו, אבל אי אפשר לפגוע בכל הזרים.
מה שכן, מי ששרק לו בוז הוא אפס מאופס.
אדום ותיק
קיבל.ה  850 לייקים

שחר כתב: 31 אוגוסט 2025, 10:38 יכול להיות שהוא ישתפר...יתאים את עצמו למערך, יתאלקם , יתרגל למזג האוויר, ואולי נגד הגדולות הוא יעזור לנו קצת לעבות את האמצע.
בכל מקרה תקרת הזכוכית שלו מאוד לא גבוהה, לא רואה איפה הוא משדרג אותנו אפילו ביחס לאל ים ולג'וקו, אבל אי אפשר לפגוע בכל הזרים.
מקווה שאתה זוכר את אונישנקו איך ירדו על קשטן כשהביא אותו, הוא לא הפך לכוכב הקבוצה, אבל היה חלק חשוב מאד בהצלחות שלנו.
מקווה שאתה זוכר את קובי זיתוני זל, שהיה בורג חשוב מאד בהפועל של שנות ה80. ואני יכול לתת לך עוד גלריה גדולה של שחקנים כאלה.
בקבוצה יש מקום גם לשחקנים יותר אפורים בדכ בקישור האחורי, שנושאים בעיקר העומס ההגנתי.
כן, היתי רוצה את עלי מוחמד או תואם שלו, אבל התקציבים שונים, הסיטואציה שונה. אחרת כשאתה מביא 1-3 שחקנים לסגל ואחרת כשאתה בונה קבוצה מחדש!
תפקיד המאמן למקם אותם במערך שממקסם את היכולות שלהם, ולא מבליט את מה שהם לא יודעים לעשות, או עושים אותו פחות טוב.

תפקיד הסקאוטינג לנסות לאתר קשר אחורי הרבה יותר טוב ממנו במחירים שהפועל תוכל לעמוד בהם.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
שחר
קיבל.ה  1624 לייקים

אדום ותיק כתב: 31 אוגוסט 2025, 10:51
שחר כתב: 31 אוגוסט 2025, 10:38 יכול להיות שהוא ישתפר...יתאים את עצמו למערך, יתאלקם , יתרגל למזג האוויר, ואולי נגד הגדולות הוא יעזור לנו קצת לעבות את האמצע.
מקווה שאתה זוכר את אונישנקו איך ירדו על קשטן כשהביא אותו, הוא לא הפך לכוכב הקבוצה, אבל היה חלק חשוב מאד בהצלחות שלנו.
מקווה שאתה זוכר את קובי זיתוני זל, שהיה בורג חשוב מאד בהפועל של שנות ה80. ואני יכול לתת לך עוד גלריה גדולה של שחקנים כאלה.
בקבוצה יש מקום גם לשחקנים יותר אפורים בדכ בקישור האחורי, שנושאים בעיקר העומס ההגנתי.
כן, היתי רוצה את עלי מוחמד או תואם שלו, אבל התקציבים שונים, הסיטואציה שונה. אחרת כשאתה מביא 1-3 שחקנים לסגל ואחרת כשאתה בונה קבוצה מחדש!
תפקיד המאמן למקם אותם במערך שממקסם את היכולות שלהם, ולא מבליט את מה שהם לא יודעים לעשות, או עושים אותו פחות טוב.

תפקיד הסקאוטינג לנסות לאתר קשר אחורי הרבה יותר טוב ממנו במחירים שהפועל תוכל לעמוד בהם.
אונישנקו? על מה אתה מדבר, הוא היה שחקן סגל של דינמו קייב הגדולה. איפה הוא ואיפה פלקאו, זה היה שחקן שלא הפסיק לרוץ ולעשות הגנה.
אני אמרתי שזה בסדר שטעו איתו ואי אפשר לפגוע בכל הזרים, אבל מי שמצפה שיהיה פה איזה אונשינקו או שחקן משמעותי, קצת לא מחובר.
לירון האדום
קיבל.ה  2550 לייקים

הוא הרבה יותר טוב מאל-ים וגם מג'וקו
שחר
קיבל.ה  1624 לייקים

לירון האדום כתב: 31 אוגוסט 2025, 11:06
איך זה בדיוק בא לידי ביטוי?
אדום ותיק
קיבל.ה  850 לייקים

שחר כתב: 31 אוגוסט 2025, 11:05

אונישנקו? על מה אתה מדבר, הוא היה שחקן סגל של דינמו קייב הגדולה. איפה הוא ואיפה פלקאו, זה היה שחקן שלא הפסיק לרוץ ולעשות הגנה.
אני אמרתי שזה בסדר שטעו איתו ואי אפשר לפגוע בכל הזרים, אבל מי שמצפה שיהיה פה איזה אונשינקו או שחקן משמעותי, קצת לא מחובר.
כשאונישנקו הגיע לכן (כן כולם ידעו שהוא שחקן דינמו קייב) היתה ביקורת קטלנית למה מביאים אותו. אחר כך הבינו מה הוא עושה ומה תרומתו.
לא מצפה מקשר אחורי שיהיה הכוכב של הקבוצה. מצפה שהתרומה שלו תהיה משמעותית לנצחונות.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5544 לייקים

El dudernio כתב: 31 אוגוסט 2025, 07:14
El dudernio כתב: 30 אוגוסט 2025, 23:41 חתום על ה 2:1...

מה שמדהים זה איך גאוני הפורום חיכו בפינה לשחקן שעשה טעות וביקש על זה סליחה כשירד.
אבל על טעות ראשונה לקבור שחקן זה הזוי... משום מה לא ראיתי ביקורת על שחקנים אחרים שטעו וספגנו בגללם אתמול.

אף אחד לא חיכה לו בפינה, הוא פשוט שחקן לא טוב שטועה הרבה ולכן לא מן הנמנע שנקבל גם גולים מהטעויות שלו.
Mendelson
קיבל.ה  344 לייקים

אוגוסטוס היל כתב: 31 אוגוסט 2025, 10:03

איזה מצחיק אתה - אם אתה סופג פעמיים מאיבוד שבא אחרי מסירה גרועה 20 מטר מהשער של היריב- זו לא בעיה של שחקן זה בעיה של מאמן גם אם היתה טעות של השחקן
יש מספיק אשמה לכולם, ולא אומר שהתרגיל הזה לא מיצה את עצמו מזמן. אבל אתה מצפה מקשר אחורי לא לשלשל כשהכדור מגיע אליו ולאבד אותו בלי סיבה (או לפחות לסחוט עבירה הרבה יותר טוב ממה שהוא עשה), ובנקודה הזאת זו תכונה שמאוד איפיינה את ג'וקו המבוהל ועושה רושם שגם את פלקאו. וזו לא השטות היחידה שלו במשחק, או האיבוד כדור היחיד שלו שייצר מצב מסוכן על השער שלנו. וגם מבחינת חילוצים לא ראיתי שם משהו מיוחד, היה לו תיקול אחד שירד לקרקע ולקח כדור משחקן, אבל לא בשביל זה מביאים שחקן.

אצל ג'וקו, אגב, ממש לא מיהרתי לקטול אותו ולקח לי 4-5 משחקים כדי להבין שמדובר בנגר. אבל זו הייתה עונה אחרת, בליגה אחרת, עם ציפיות רכש שונות. ומעבר לכך - את ג'וקו בפירוש הביאו אחרי שקרס המו"מ מול כמה שחקנים בפרופיל גבוה יותר שרצו להביא לעמדה הזאת (אבא שירחם אם אחד מהם היה פלקאו, לא זוכר שפירסמו את השמות). עשה לי שכל שזה הכי טוב שהצליחו להביא ללאומית, עם תקציב של לאומית, בחלון של ינואר, אחרי שכמה אפשרויות אחרות נפלו. פלקאו היה הזר הראשון שהבאנו (מאיימבו הגיע מהליגה, לא יבוא אישי), שילמנו עליו דמי העברה לא מבוטלים, והדגלים האדומים היו שם כמו במצעד נצחון של הצבא הרוסי. והמציאות מתכתבת עם כל אחד מהדגלים האדומים האלו.

ואני לא מתחבר לאמירה של "אי אפשר לפגוע בכל הזרים", למרות שהמשפט הזה נכון. הבאנו כל מיני שחקנים שעל הנייר היו נראים מאוד מבטיחים, כמו נגיד קלאודיו בומבה, והתבררו כנפילה. אבל ההחתמה שלו בשעתו הייתה נראית מאוד הגיונית (וגם שמו עליו לא מעט כסף), וכאוהד רק חיכית לרגע שיפתחו לו הצ'אקרות והכל יתפוצץ, הייתה ציפייה מתמדת לזה. גם אצל סילבה יש לי ציפייה כזאת, אני מאמין בו למרות הפתיחה האומללה, יש תקווה שהכל יתחבר לו. אתה צריך משהו בפרופיל של שחקן כדי שהחתמה תראה מוצדקת, גם אם תתברר כנפילה - קלטת לוהטת, רקורד קבוצות מבטיח, גיל צעיר, הופעות בנבחרות צעירות בעבר, איזה חרטוט של לחמן בשידור. משהו, אפילו אחד מכל הרשימה הזאת. אצל פלקאו אין כלום מזה, אפילו בקלטת ביצועים (וגם לרן בנימין המושמץ פה יש אפשרות לייצר קלטת ביצועים שתנחית אותו בליגה הרומנית לפחות) שמו מסירות שלו שלא מגיעות ליעד, זו הזיה. אצל פלקאו הברירת מחדל הוא שמדובר בפלופ (אולי "כשלון" יותר מתאים, פלופ זה כשיש ציפייה מראש ונפילה אחריה), חובת ההוכחה עליו ובעיקר על מי שהביא אותו, ומסתבר שהאנשים האלו לא הצליחו להמציא את הגלגל מחדש.

הבעיה שלנו זה שמדובר בכשלון סקאוטינג אדיר, א-ד-י-ר. אנחנו מעסיקים את אחת מיחידות הסקאוטינג הכי גדולות בליגה, וזה מה שהבאנו, בניגוד לשנים שבהן עשינו דילים עם סוכנים בהתבסס על קלטות ביצועים. לשחרר את פלקאו עכשיו או לעשות עליו טרייד זו הודאה בכשלון שיכולה לעלות למישהו במשרה שלו, אבל אם טובת המועדון לנגד עיניהם ויש רצון אמיתי לרוץ בצמרת - זה מתבקש שהטעות הזאת תתוקן. אפשר למזער את הנזק ולעשות טרייד על דון, כסף גדול ופלקאו בתמורה לשחקן, להוסיף גם אחוזים ממכירה עתידית - אני בטוח שהם יקחו את הדיל. ואם לא - יש שחקנים חופשיים בסוף החלון באירופה, בעמדה הזאת, שלפחות נותנים לך פתח של תקווה שהם יהיו שדרוג מקצועי בעמדה הזאת. תביא אותם בלי דמי העברה ותמסור את פלקאו למי שמוכן לקנות.
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1042 לייקים

לא דובר מספיק אבל הוא אחראי גם על השער הראשון
מילא היה מאבד את השחקן בראש..
הוא פשוט עזב אותו

קשה להיות טולרנטיים לזה שהוא רק מכסה שטחים
מילא היה איזה רוצח מכונת חטיפות כמו שחשבנו..

אבל החולשה ההגנתית היחסית שלו
לצד היותו שחקן פחות בהתקפה

מאוד מאוד בעייתי

אגב, הוא שחקן טוב בהרבה מגוקו
והייתי רוצה אותו כשחקן סגל בספסל שלי במקום אל ים

אבל הרכב?
לא ולא
Niro
קיבל.ה  1322 לייקים

אדום ותיק כתב: 31 אוגוסט 2025, 11:12
שחר כתב: 31 אוגוסט 2025, 11:05

כשאונישנקו הגיע לכן (כן כולם ידעו שהוא שחקן דינמו קייב) היתה ביקורת קטלנית למה מביאים אותו. אחר כך הבינו מה הוא עושה ומה תרומתו.
לא מצפה מקשר אחורי שיהיה הכוכב של הקבוצה. מצפה שהתרומה שלו תהיה משמעותית לנצחונות.
עברו 25 שנים מאז שאונישנקו הגיע אלינו. באיזו קבוצה מצליחה יש היום קשר אמצע שכל התפקיד שלו הגנתי? שלא יודע לבוא לקבל כדור ולקדם את המשחק?
NARKOTIKA
קיבל.ה  243 לייקים

הוא יותר טוב מאל ים ומג'וקו.

ההשוואה לאונישנקו לא קשורה לכלום. אין דימניות אין אגרסיביות וזה לא ישתנה.

הוא שחקן מאוד מאוד מוגבל, אבל יש לי גרד בגוף כל פעם שאני רואה הודעה שמתייחסת לרכש הזה כ"טעות" או "אי אפשר לפגוע בכל הזרים".

אי אפשר לפגוע זה כששאנדה סילבה יתברר כפלופ או אפילו כשצ'יקו (שאני בעיקרון נגד ההחתמה שלו עוד מראש, אבל מקבל את ההימור) יהיה נפילה.

פלקאו זה ליגה אחרת של רכש ביזיוני.
זה רכש שחצני, מתיימר, בזבזני ופשוט חסר כל תירוץ רציונלי.

למה שהוא יהיה הרכש הראשון, למה לשלם עליו 300 אלף יורו כשזה שחקן שאף אוהד לא רצה בקבוצה שלו.
זה כמו שיבואו ויציעו לנו עכשיו 300 אלף יורו על אלטמן.

מי עקב אחריו והחליט שזה מתאים ולמה. מה הוא חשב שהוא מביא לקבוצה ועל סמך איזה משחק שהוא ראה או נתונים הוא הסיק את זה.

שימוע מחר בבוקר.
אצלי בעבודה טעות כזאת זה פיטורים.
לירון האדום
קיבל.ה  2550 לייקים

שחר כתב: 31 אוגוסט 2025, 11:08
לירון האדום כתב: 31 אוגוסט 2025, 11:06
איך זה בדיוק בא לידי ביטוי?
בינתיים פלקאו שיחק 2 משחקי ליגה ועוד כמה בשוקו.
בשוקו הוא היה נראה בסדר, הצליח לתקל ולזכות בלא מעט כדורים באמצע.
אל-ים לרוב או שלא מחלץ כדור או שעושה עבירה שטותית.
ג'וקו היה חסר אחריות וגם בליגה הלאומית הוא לא התבלט בלשון המעטה.
El dudernio
קיבל.ה  1681 לייקים

רדפוקס כתב: 31 אוגוסט 2025, 12:26

אף אחד לא חיכה לו בפינה, הוא פשוט שחקן לא טוב שטועה הרבה ולכן לא מן הנמנע שנקבל גם גולים מהטעויות שלו.
אתמול טעה פעם 1 מהותית.
מעבר לזה הוא בקושי טועה, בא נגיד שמיאבו וצור טעו אתמול יותר ממנו, משום מה הם "נקיים" מביקורת.
גם יאזן היה אתמול לא משהו וטעה לא מעט

מה שכן ובזה אתה צודק זה שטעויות שלו יניבו יחסית הרבה שערים בגלל התפקוד שלו.
ההוא מפעם
קיבל.ה  278 לייקים

השוואה לא כל כך הוגנת.
למאייבו יש ברבה יתרונות הרבה עשייה וגם לצערינו טעויות. אני לא בטוח מה אנחנו מקבלים אצלו בתמןרה לטעויות. כנראה שנאלץ להעזר בסבלנות עד ינואר כדי לשפוט את השחקן
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1375 לייקים

Mendelson כתב: 31 אוגוסט 2025, 12:58
אוגוסטוס היל כתב: 31 אוגוסט 2025, 10:03

יש מספיק אשמה לכולם, ולא אומר שהתרגיל הזה לא מיצה את עצמו מזמן. אבל אתה מצפה מקשר אחורי לא לשלשל כשהכדור מגיע אליו ולאבד אותו בלי סיבה (או לפחות לסחוט עבירה הרבה יותר טוב ממה שהוא עשה), ובנקודה הזאת זו תכונה שמאוד איפיינה את ג'וקו המבוהל ועושה רושם שגם את פלקאו. וזו לא השטות היחידה שלו במשחק, או האיבוד כדור היחיד שלו שייצר מצב מסוכן על השער שלנו. וגם מבחינת חילוצים לא ראיתי שם משהו מיוחד, היה לו תיקול אחד שירד לקרקע ולקח כדור משחקן, אבל לא בשביל זה מביאים שחקן.

אצל ג'וקו, אגב, ממש לא מיהרתי לקטול אותו ולקח לי 4-5 משחקים כדי להבין שמדובר בנגר. אבל זו הייתה עונה אחרת, בליגה אחרת, עם ציפיות רכש שונות. ומעבר לכך - את ג'וקו בפירוש הביאו אחרי שקרס המו"מ מול כמה שחקנים בפרופיל גבוה יותר שרצו להביא לעמדה הזאת (אבא שירחם אם אחד מהם היה פלקאו, לא זוכר שפירסמו את השמות). עשה לי שכל שזה הכי טוב שהצליחו להביא ללאומית, עם תקציב של לאומית, בחלון של ינואר, אחרי שכמה אפשרויות אחרות נפלו. פלקאו היה הזר הראשון שהבאנו (מאיימבו הגיע מהליגה, לא יבוא אישי), שילמנו עליו דמי העברה לא מבוטלים, והדגלים האדומים היו שם כמו במצעד נצחון של הצבא הרוסי. והמציאות מתכתבת עם כל אחד מהדגלים האדומים האלו.

ואני לא מתחבר לאמירה של "אי אפשר לפגוע בכל הזרים", למרות שהמשפט הזה נכון. הבאנו כל מיני שחקנים שעל הנייר היו נראים מאוד מבטיחים, כמו נגיד קלאודיו בומבה, והתבררו כנפילה. אבל ההחתמה שלו בשעתו הייתה נראית מאוד הגיונית (וגם שמו עליו לא מעט כסף), וכאוהד רק חיכית לרגע שיפתחו לו הצ'אקרות והכל יתפוצץ, הייתה ציפייה מתמדת לזה. גם אצל סילבה יש לי ציפייה כזאת, אני מאמין בו למרות הפתיחה האומללה, יש תקווה שהכל יתחבר לו. אתה צריך משהו בפרופיל של שחקן כדי שהחתמה תראה מוצדקת, גם אם תתברר כנפילה - קלטת לוהטת, רקורד קבוצות מבטיח, גיל צעיר, הופעות בנבחרות צעירות בעבר, איזה חרטוט של לחמן בשידור. משהו, אפילו אחד מכל הרשימה הזאת. אצל פלקאו אין כלום מזה, אפילו בקלטת ביצועים (וגם לרן בנימין המושמץ פה יש אפשרות לייצר קלטת ביצועים שתנחית אותו בליגה הרומנית לפחות) שמו מסירות שלו שלא מגיעות ליעד, זו הזיה. אצל פלקאו הברירת מחדל הוא שמדובר בפלופ (אולי "כשלון" יותר מתאים, פלופ זה כשיש ציפייה מראש ונפילה אחריה), חובת ההוכחה עליו ובעיקר על מי שהביא אותו, ומסתבר שהאנשים האלו לא הצליחו להמציא את הגלגל מחדש.

הבעיה שלנו זה שמדובר בכשלון סקאוטינג אדיר, א-ד-י-ר. אנחנו מעסיקים את אחת מיחידות הסקאוטינג הכי גדולות בליגה, וזה מה שהבאנו, בניגוד לשנים שבהן עשינו דילים עם סוכנים בהתבסס על קלטות ביצועים. לשחרר את פלקאו עכשיו או לעשות עליו טרייד זו הודאה בכשלון שיכולה לעלות למישהו במשרה שלו, אבל אם טובת המועדון לנגד עיניהם ויש רצון אמיתי לרוץ בצמרת - זה מתבקש שהטעות הזאת תתוקן. אפשר למזער את הנזק ולעשות טרייד על דון, כסף גדול ופלקאו בתמורה לשחקן, להוסיף גם אחוזים ממכירה עתידית - אני בטוח שהם יקחו את הדיל. ואם לא - יש שחקנים חופשיים בסוף החלון באירופה, בעמדה הזאת, שלפחות נותנים לך פתח של תקווה שהם יהיו שדרוג מקצועי בעמדה הזאת. תביא אותם בלי דמי העברה ותמסור את פלקאו למי שמוכן לקנות.
לא טענתי שהוא טוב מה או שזה לא תקלה.
אני פשוט מאוד מאוכזב מברדה כרגע.
תן לי מגן ימני, בוסקילה ו 10 זרתותח ואני חי בשלום עם פלקאו.
לפעמים גם עושים טעויות וחושבים שיש מציאות ויהלומים לא מלוטשים (ולפעמים באמת יש והלוואי שהוא יסתום לכולם את הפה).
מניח שאותו סקאוט יכול לתת לנו כמה דוגמאות למקרים בהם האסטרטגיה הזאת כן עבדה
בכל אופן פלקאו לא בעיה ראשונה שלנו וגם לא רביעית
L.S
קיבל.ה  1473 לייקים

El dudernio כתב: 31 אוגוסט 2025, 13:46
רדפוקס כתב: 31 אוגוסט 2025, 12:26

אתמול טעה פעם 1 מהותית.
מעבר לזה הוא בקושי טועה, בא נגיד שמיאבו וצור טעו אתמול יותר ממנו, משום מה הם "נקיים" מביקורת.
גם יאזן היה אתמול לא משהו וטעה לא מעט

מה שכן ובזה אתה צודק זה שטעויות שלו יניבו יחסית הרבה שערים בגלל התפקוד שלו.
ההודעה הזו שלך היא המהות של כל הדיון עליו

כדי שהוא יקבל פה מחמאה הוא צריך להיות מספר 1 על המגרש. ואם לא, כל ההייטרים יצאו מהחורים שלהם ויקליקו

אתם שרפתם אותו עוד לפני שנגע בכדור. אין לו סיכוי לכנע אותם אחרת וחבל להתאמץ בלשכנע אותם שהם טועים.
הם לא רוצים לראות את הפעולות החיוביות שלו ואת הערך המוסף שלו. הם מסתכלים רק על מה הוא לא ומחכים לטעות שלו יותר מלגול שלנו
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1375 לייקים

חחח הרגתם
אונשינקו ופלקאו באותו משפט זה כמו התחלה של בדיחה
שליחת תגובה