אם הוא נשאר בר"ג, בינואר הוא חופשי לחתום איפה שירצה או שיש עוד איזו מגבלה עכשיו?
מור בוסקילה
- 7even
- קיבל.ה 3166 לייקים
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 158 לייקים
מעבר לזה שהדר יעקובי טוענת שמור בוסקילה ככל הנראה לא ישחק בהפועל, היא אומרת שאמורה לצד הודעה בקרוב מטעם המועדון.
-
- קיבל.ה 1601 לייקים
היא לא אמרה שהוא לא ישחק בהפועל, אל תסלף.RedDrifter כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 19:58 מעבר לזה שהדר יעקובי טוענת שמור בוסקילה ככל הנראה לא ישחק בהפועל, היא אומרת שאמורה לצד הודעה בקרוב מטעם המועדון.
היא אמרה שעבר דם רע בין המועדונים ואם היא תקבל אותה הצעה מכמה קבוצות הפועל תהיה אחרונה ושאם היא תרצה אותו היא תצטרך לשלם יותר.
ואכן היא אמרה שהפועל מנסחת עכשיו הודעת תגובה רשמית.
בוא נמתין...
-
- קיבל.ה 158 לייקים
לא מסלף כלום גבר.. היא ממש אמרה את זה שהפועל לא רוצה לשלם יותר ורוב הסיכויים שלא ישחק בהפועל.שחר כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 20:00היא לא אמרה שהוא לא ישחק בהפועל, אל תסלף.RedDrifter כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 19:58 מעבר לזה שהדר יעקובי טוענת שמור בוסקילה ככל הנראה לא ישחק בהפועל, היא אומרת שאמורה לצד הודעה בקרוב מטעם המועדון.
היא אמרה שעבר דם רע בין המועדונים ואם היא תקבל אותה הצעה מכמה קבוצות הפועל תהיה אחרונה ושאם היא תרצה אותו היא תצטרך לשלם יותר.
בוא נמתין...
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1031 לייקים
הסיכוי היחיד שלנו הוא השחקן
בין אם יש קייס או אין קייס
היה ניסיון לפתור את האירוע, והפועל ר״ג לא ממש מודעת לתפקיד שלה במשחק הזה
מועדון קיקיוני ועלוב, גם אם הוא מנוהל על ידי עבריינים,
עדיין צריך לקיים את תפקידו בשרשרת המזון, בדיוק כמונו מול קבוצות גדולות מאיתנו ומול שחקנים אחרים בעבר
הכלבים האלה לא היו מוכנים לדבר איתנו כל הקיץ
הם סוחרים בו כמו בעז
אם הוא חוזר לשם מחר מתאמן ועובר לבית״ר
אז שיבושם לו
אני במקומו עושה להם טרור
הם צריכים לקלל את הרגע שהם הכירו אותו
בין אם יש קייס או אין קייס
היה ניסיון לפתור את האירוע, והפועל ר״ג לא ממש מודעת לתפקיד שלה במשחק הזה
מועדון קיקיוני ועלוב, גם אם הוא מנוהל על ידי עבריינים,
עדיין צריך לקיים את תפקידו בשרשרת המזון, בדיוק כמונו מול קבוצות גדולות מאיתנו ומול שחקנים אחרים בעבר
הכלבים האלה לא היו מוכנים לדבר איתנו כל הקיץ
הם סוחרים בו כמו בעז
אם הוא חוזר לשם מחר מתאמן ועובר לבית״ר
אז שיבושם לו
אני במקומו עושה להם טרור
הם צריכים לקלל את הרגע שהם הכירו אותו
נערך לאחרונה על ידי צ'ימבויקה ב 26 אוגוסט 2025, 20:05, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1357 לייקים
אתה עו״ד?האדום הצורר כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 19:53 אכתוב כאן שוב שהטענה שחוזה תקף למרות שלא הופקד לבקרה ולמרות שנחתם לפני יותר משנה, היא הזויה ביחס לחוק הקיים.
-
- קיבל.ה 1357 לייקים
אין לה מושג והדעה שלה טובה כמו שלך והיא גם די אמרה את זהRedDrifter כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 20:02לא מסלף כלום גבר.. היא ממש אמרה את זה שהפועל לא רוצה לשלם יותר ורוב הסיכויים שלא ישחק בהפועל.שחר כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 20:00היא לא אמרה שהוא לא ישחק בהפועל, אל תסלף.RedDrifter כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 19:58 מעבר לזה שהדר יעקובי טוענת שמור בוסקילה ככל הנראה לא ישחק בהפועל, היא אומרת שאמורה לצד הודעה בקרוב מטעם המועדון.
בוא נמתין...
-
- קיבל.ה 249 לייקים
את החוזה הנדון, זה שאתה מדבר עליו, ר"ג יהיו צריכים להפקיד עד ה 02/08/2025.האדום הצורר כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 19:53 אכתוב כאן שוב שהטענה שחוזה תקף למרות שלא הופקד לבקרה ולמרות שנחתם לפני יותר משנה, היא הזויה ביחס לחוק הקיים.
על סמך מה החלטת שהוא לא הופקד עד התאריך הזה?
-
- קיבל.ה 722 לייקים
במידע שפורסם קודם בוואן (הציטוטים מהחלטת הבורר), ובינתיים ירד ממנו, נטען שהחוזה השני נחתם בסוף 23. גם נטען שהוא לא הופקד בבקרה מאז כי החוזה ה"ראשון" היה בתוקף. זה מה שהיה ניתן להבין מהטקסט. לפי חוקי ההתאחדות, כדי שהחוזה השני יהיה בתוקף היה עליו להיות מוגש לבקרה עד תחילת עונת 2024/25.
נערך לאחרונה על ידי האדום הצורר ב 26 אוגוסט 2025, 20:16, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 1357 לייקים
המוזר הוא שממה שקראתי הוא לא השתמש בטיעון המאוד פשוט הזה אלא בכך שמהות ההפרדה הבקרה היא כלכלית ולא מהותיתקובי כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 20:07את החוזה הנדון, זה שאתה מדבר עליו, ר"ג יהיו צריכים להפקיד עד ה 02/08/2025.האדום הצורר כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 19:53 אכתוב כאן שוב שהטענה שחוזה תקף למרות שלא הופקד לבקרה ולמרות שנחתם לפני יותר משנה, היא הזויה ביחס לחוק הקיים.
למה בכלל להכנס לפלפולים האלה כשיש טיעון כזה פשוט?
-
- קיבל.ה 722 לייקים
בגלל מה שכתבתי לעיל, כנראה
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 249 לייקים
ממש לא נכון.האדום הצורר כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 20:10 במידע שפורסם קודם בוואן (הציטוטים מהחלטת הבורר), ובינתיים ירד ממנו, נטען שהחוזה השני נחתם בסוף 23. גם נטען שהוא לא הופקד בבקרה מאז כי החוזה השני היה בתוקף. זה מה שהיה ניתן להבין מהטקסט. לפי חוקי ההתאחדות, כדי שהחוזה השני יהיה בתוקף היה עליו להיות מוגש לבקרה עד תחילת עונת 2024/25.
את החוזה השני ניתן להגיש עד 02/08/2025.
החוזה מתייחס לעונה המשחקים 25/26 ולכן חייבים להגיש אותו עד 21 לפני תחילת העונה הרלוונטית.
-
- קיבל.ה 249 לייקים
כי הדיונים התנהלו, כמו שרדפוקס כתב, הרבה לפני 02/08/2025.אוגוסטוס היל כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 20:12המוזר הוא שממה שקראתי הוא לא השתמש בטיעון המאוד פשוט הזה אלא בכך שמהות ההפרדה הבקרה היא כלכלית ולא מהותיתקובי כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 20:07את החוזה הנדון, זה שאתה מדבר עליו, ר"ג יהיו צריכים להפקיד עד ה 02/08/2025.האדום הצורר כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 19:53 אכתוב כאן שוב שהטענה שחוזה תקף למרות שלא הופקד לבקרה ולמרות שנחתם לפני יותר משנה, היא הזויה ביחס לחוק הקיים.
למה בכלל להכנס לפלפולים האלה כשיש טיעון כזה פשוט?
אם הדיונים היו מתנהלים אחרי ה 02/08/2025 ועד תאריך זה ר"ג לא היו מגישים את החוזה אז ברור שאין חוזה בתוקף.
-
- קיבל.ה 158 לייקים
היא אמרה את זה על דברים אחרים. היא אומרת שהפועל לא רוצה לשים יותר ונכון לכרגע ממה שהיא יודעת רמת גן מבקשים 1.5 מיליון שקל. בשביל שבוסקילה יעבור להפועל היא תצטרך לשים עליו 2 מיליון שקל (מעריכה) וגם אז זה לא בטוח בגלל האגו של רמת גן.אוגוסטוס היל כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 20:05אין לה מושג והדעה שלה טובה כמו שלך והיא גם די אמרה את זהRedDrifter כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 20:02לא מסלף כלום גבר.. היא ממש אמרה את זה שהפועל לא רוצה לשלם יותר ורוב הסיכויים שלא ישחק בהפועל.
2 מיליון שקל זה 505,000 אירו (לפני שכר) המחיר שקנינו את קרייב. דעתי האישית שהוא לא שווה את הסכום הזה, אבל כמובן שיש פה גם עניין תדמיתי לתקן…
-
- קיבל.ה 1449 לייקים
שווה או לאRedDrifter כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 20:20היא אמרה את זה על דברים אחרים. היא אומרת שהפועל לא רוצה לשים יותר ונכון לכרגע ממה שהיא יודעת רמת גן מבקשים 1.5 מיליון שקל. בשביל שבוסקילה יעבור להפועל היא תצטרך לשים עליו 2 מיליון שקל (מעריכה) וגם אז זה לא בטוח בגלל האגו של רמת גן.אוגוסטוס היל כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 20:05אין לה מושג והדעה שלה טובה כמו שלך והיא גם די אמרה את זהRedDrifter כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 20:02
לא מסלף כלום גבר.. היא ממש אמרה את זה שהפועל לא רוצה לשלם יותר ורוב הסיכויים שלא ישחק בהפועל.
2 מיליון שקל זה 505,000 אירו (לפני שכר) המחיר שקנינו את קרייב. דעתי האישית שהוא לא שווה את הסכום הזה, אבל כמובן שיש פה גם עניין תדמיתי לתקן…
הוצאת אותו למחנה
עשית לו וולקאם
הלבשת אותו מדים יצוגיים של הפועל והבאת אותו למשחקי בית וחוץ
נתת לו לחגוג על הדאש בסוף משחק
הפועל צריכה לשלם כל סכום
תדמיתית, זה על הפנים אם הוא לא יהיה שחקן הפועל בסופו של יום
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 1601 לייקים
כל הרעיון שחוזה שלא הופקד בבקרה לא תקף משפטית לא הגיוני ואחרי 10 שניות עם GPT ותקדימי העבר ברור שהבוררות מתייחסת לחוזים האלה כלא מחייבים ספורטיבית (כלומר שחקן לא יכול לשחק בלי חוזה בבקרה) אבל כן מחייבים משפטית.
אז אני מניח שהטענה של הפועל תל אביב היתה קצת פחות שיטחית מזהוצריך להבין את כל התמונה.
אז אני מניח שהטענה של הפועל תל אביב היתה קצת פחות שיטחית מזהוצריך להבין את כל התמונה.
-
- קיבל.ה 158 לייקים
לא יודע מה להגיד, מאוכזב.L.S כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 20:23שווה או לאRedDrifter כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 20:20היא אמרה את זה על דברים אחרים. היא אומרת שהפועל לא רוצה לשים יותר ונכון לכרגע ממה שהיא יודעת רמת גן מבקשים 1.5 מיליון שקל. בשביל שבוסקילה יעבור להפועל היא תצטרך לשים עליו 2 מיליון שקל (מעריכה) וגם אז זה לא בטוח בגלל האגו של רמת גן.
הוצאת אותו למחנה
עשית לו וולקאם
הלבשת אותו מדים יצוגיים של הפועל והבאת אותו למשחקי בית וחוץ
נתת לו לחגוג על הדאש בסוף משחק
הפועל צריכה לשלם כל סכום
תדמיתית, זה על הפנים אם הוא לא יהיה שחקן הפועל בסופו של יום
ספרא כמובן לא אשם, יש פה עניין של מי לקח את ההחלטה לנהל משפט ולעשות את כל הדברים האלו שציינת.
הייתה פה יהירות שאין שנית לה, ואני לא יודע בוודאות אבל אני מאמין שהדבר יפגע לנו בתקציב העונתי במידה ונשלם עליו כזה סכום הלא כך?
כאוהד שרוצה לראות את הקבוצה שלו רצה ומנצחת, מעדיף שלא יגיע ושיביאו לו תחלופה ועם כל הכאב, מי שאשם במצב הנוכחי צריך לשלם על כך בדרך כזאת או אחרת.
-
- קיבל.ה 150 לייקים
יהיה מאוד בעייתי להפוך אותו לשחקן הפועל
רמת גן לא אהבו בכלל את ההנתנהלות של הפועל וממה שהבנתי מאוהדי רמת גן חמיאס הבעלים שלהם הוא לא איזה דג.
הפועל יצטרכו לשים סכום גדול מאוד בשביל להביא אותו ואני לא רואה את זה קורה
רמת גן לא אהבו בכלל את ההנתנהלות של הפועל וממה שהבנתי מאוהדי רמת גן חמיאס הבעלים שלהם הוא לא איזה דג.
הפועל יצטרכו לשים סכום גדול מאוד בשביל להביא אותו ואני לא רואה את זה קורה
-
- קיבל.ה 145 לייקים
1-2 מיליון שקל+קנצפולסקי וארי כהן, טוב לכל הצדדים. חייבים שההנהלה ילכו לכיוון הזה. רמת גן יקבלו 2 שחקני טופ ליגה לאומית וכסף, אנחנו נקבל את מורבוס, וניפתר מ2 שחקנים מיותרים בסגל.
-
- קיבל.ה 1297 לייקים
שמעו, הויכוח לגבי אם הסיבוב הזה היה נכון או לא די מגוחך כשאף אחד פה לא ראה את כתבי הטענות ופסק הבורר במלואו.
-
- קיבל.ה 158 לייקים
זה לא משנה כי אם הפועל ידעו שיש אפילו סיכוי של 10% שהוא ישאר ברמת גן אסור היה להם להתנהל ככה, זה פשוט הזייה שאנחנו מוצאים את עצמנו בעוד סיטואציה של התנהלות חובבנית שניה לפני המחזור השני של הליגה כשהשחקן לא התאמן איתך כבר מעל חודש והיה נוכח בכל המשחקים, ירד וחגג נצחונות… אתה עכשיו הולך לשלם יפה מאוד על הפאק הזה בשלב מאוד מאוחר כבר.
כל ההתנהלות הזאת שידרה שהוא יהיה בהפועל ב100% כאילו אין שום סיכוי שרמת גן יקחו את הקייס הזה, זה ממש מביך למועדון בסדר גודל של הפועל תל אביב.
אני פה מאלה שתמיד מגן אבל הפעם באמת, מישהו צריך לשלם את המחיר.
נערך לאחרונה על ידי RedDrifter ב 26 אוגוסט 2025, 20:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 128 לייקים
די לחפור,
גם ככה הבן אדם לא שיחק כדורגל חודשיים כבר.
אפשר להביא מישהו אחר, הכל טוב.
גם ככה הבן אדם לא שיחק כדורגל חודשיים כבר.
אפשר להביא מישהו אחר, הכל טוב.
-
- קיבל.ה 1297 לייקים
ידוע מי ייצג את הפועל בהליך?RedDrifter כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 20:52זה לא משנה כי אם הפועל ידעו שיש אפילו סיכוי של 10% שהוא ישאר ברמת גן אסור היה להם להתנהל ככה, זה פשוט הזייה שאנחנו מוצאים את עצמנו בעוד סיטואציה של התנהלות חובבנית שניה לפני המחזור השני של הליגה כשהשחקן לא התאמן איתך כבר מעל חודש והיה נוכח בכל המשחקים, ירד וחגג נצחונות… אתה עכשיו הולך לשלם יפה מאוד על הפאק הזה בשלב מאוד מאוחר כבר.
כל ההתנהלות הזאת שידרה שהוא יהיה בהפועל ב100% כאילו אין שום סיכוי שרמת גן יקחו את הקייס הזה, זה ממש מביך למועדון בסדר גודל של הפועל תל אביב.
אני פה מאלה שתמיד מגן אבל הפעם באמת, מישהו צריך לשלם את המחיר.
-
- קיבל.ה 722 לייקים
מכיוון שהחוזה השני נחתם לפי המתואר מהטקסט, מ-2023, והיה בתוקף כבר מסוף 2023, כדי שייחשב על חשבון החוזה הראשון, עליו להיות במקרה ההגיוני מופקד בבקרה לפני תחילת עונת המשחקים הבאה לפחות, דהיינו 24/25. לא מדובר על חוזה חדש שנחתם בין 24/25 ל-25/26. מכיוון שלא הופקד, החוזה היחיד התקף לפי חוקי ההתאחדות הוא החוזה הישן שלא כולל את עונת 25/26.קובי כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 20:16ממש לא נכון.האדום הצורר כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 20:10 במידע שפורסם קודם בוואן (הציטוטים מהחלטת הבורר), ובינתיים ירד ממנו, נטען שהחוזה השני נחתם בסוף 23. גם נטען שהוא לא הופקד בבקרה מאז כי החוזה השני היה בתוקף. זה מה שהיה ניתן להבין מהטקסט. לפי חוקי ההתאחדות, כדי שהחוזה השני יהיה בתוקף היה עליו להיות מוגש לבקרה עד תחילת עונת 2024/25.
את החוזה השני ניתן להגיש עד 02/08/2025.
החוזה מתייחס לעונה המשחקים 25/26 ולכן חייבים להגיש אותו עד 21 לפני תחילת העונה הרלוונטית.
אינתי עומרי, הפועל.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5507 לייקים
-
- קיבל.ה 2813 לייקים
בואו נדבר תכלס
החוזה שלו נגמר בסוף העונה הקרובה. סביר להניח שר״ג תרצה למכור, השאלה מי האפשרויות.
1.האם ר״ג תעדיף פחות כסף רק כדי להכניס להפועל?
2.האם היא תעדיף קבוצה שתבטיח שבוסקילה יושאל לר״ג העונה, יותר מאשר סכום גבוה?
3. אם מדובר רק בכסף, האם הפועל יכולה להיות עם ההצעה הגבוהה ביותר ממי שיציע?
4. האם לשחקן יש סיי באשר לאיפה מוכן ולא מוכן לשחק?
5. האם גם בקבוצה האחרת יזכה לכינוי ״מורבוס״?
רק באופציה 1 ו2 ביטר יכולה להכנס לתמונה.
אופציה 4 יכולה להוביל לבוררות 2, שהתוצאה כבר תצא לפועל בינואר
החוזה שלו נגמר בסוף העונה הקרובה. סביר להניח שר״ג תרצה למכור, השאלה מי האפשרויות.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5507 לייקים
-
- קיבל.ה 212 לייקים
אם השחקן ירצה להיות שחקן הפועל הוא יהיה שחקן הפועל.
קבוצה אחרת לא יכולה להחתים אותו כנגד רצונו.
עם כל הכבוד לכעס של רמת גן כלפינו, בסוף העונה נגמר לשחקן חוזה. רמת גן לא תוותר על מכירה שלו כדי להרוויח שנה שלו ממורמר.
עם כל הכבוד לכעס של רמת גן כלפינו, בסוף העונה נגמר לשחקן חוזה. רמת גן לא תוותר על מכירה שלו כדי להרוויח שנה שלו ממורמר.
-
- קיבל.ה 485 לייקים
למה 4 מביא לעוד בוררות?dino כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 21:14 בואו נדבר תכלס
מותר לו לא לחתום על כלום אם הוא לא רוצה.
-
- קיבל.ה 158 לייקים
בוא נדבר רגע עניינית אחי.dino כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 21:14 בואו נדבר תכלס
למה שנשלם סכום כזה עליו? הוא שחקן כישרוני בן 20 אין ספק, ובמחיר הגיוני הייתי גם שמח שיהיה שחקן ספסל שמידי פעם יפתח כשיש פציעות, מישהו במערכת עשה פאק ענק כשהתנהל איתו ככה. הפועל עכשיו תצטרך לשלם לפי החישוב המהיר באזור ה600 אלף אירו (שכר+תג קניה). האם אנחנו כאוהדים שרוצים שהעונה הזאת תהיה הצלחה נסכים לשלם דבר כזה רק בגלל אותו בן אדם שהתנהל בצורה פושעת? אני מזכיר שזה פחות מסכום הרכישה של קרייב.
אוהב את בוסקילה והוא היה טוב בחלק מהמשחקים בהכנה. לשלם 600 אלף אירו עליו בגלל פאק של איש בתוך המערכת נראה לי משהו שעדיף שלא נעשה בעונת החזרה שלנו. מי שפגע בשם המועדון והתנהל ככה חייב לתת את הדעת.
נערך לאחרונה על ידי RedDrifter ב 26 אוגוסט 2025, 21:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 33 לייקים
כן השאלה אם הוא ירצה לבזבז עונה שלמה בקריירה רק בשביל להגיע להפועל. לא יודע אם אני הייתי במקומו והייתה לי הצעה מבש או ביתר הייתי הולך אליהם.feigenbaum99 כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 21:19 אם השחקן ירצה להיות שחקן הפועל הוא יהיה שחקן הפועל.
-
- קיבל.ה 2813 לייקים
רוצה שחרור להפועל מוכן רק להפועלקפבלנקה כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 21:20למה 4 מביא לעוד בוררות?dino כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 21:14 בואו נדבר תכלס
מותר לו לא לחתום על כלום אם הוא לא רוצה.
אבל בכל מקרה הוא יכול ככה להלחיץ את ר״ג שלא תראה עליו שקל אם ישאר
הבנאדם כבר ישן ומתקלח איתנו, כבר חלק מהפועל.
-
- קיבל.ה 485 לייקים
הוא לא יבזבז עונה שלמה, כי ר"ג יודעים שזו ההזדמנות האחרונה שלהם להרוויח עליו.אסון למכבי כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 21:22כן השאלה אם הוא ירצה לבזבז עונה שלמה בקריירה רק בשביל להגיע להפועל. לא יודע אם אני הייתי במקומו והייתה לי הצעה מבש או ביתר הייתי הולך אליהם.feigenbaum99 כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 21:19 אם השחקן ירצה להיות שחקן הפועל הוא יהיה שחקן הפועל.
כרגע הכל תלוי בו ןבסוכן שלו. אם הם יהיו חזקים ויסרבו לחתום במועדון אחר.
-
- קיבל.ה 2186 לייקים
היה חשוד מהתחלה שזה בורר מאירי.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 2813 לייקים
קודם כל לא אומר אם כדאי או לא, אלא מה האופציות העומדות לפנינו כנראה.RedDrifter כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 21:22בוא נדבר רגע עניינית אחי.dino כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 21:14 בואו נדבר תכלס
למה שנשלם סכום כזה עליו? הוא שחקן כישרוני בן 20 אין ספק, ובמחיר הגיוני הייתי גם שמח שיהיה שחקן ספסל שמידי פעם יפתח כשיש פציעות, מישהו במערכת עשה פאק ענק כשהתנהל איתו ככה. הפועל עכשיו תצטרך לשלם לפי החישוב המהיר באזור ה600 אלף אירו (שכר+תג קניה). האם אנחנו כאוהדים שרוצים שהעונה הזאת תהיה הצלחה נסכים לשלם דבר כזה רק בגלל אותו בן אדם שהתנהל בצורה פושעת? אני מזכיר שזה פחות מסכום הרכישה של קרייב.
אוהב את בוסקילה והוא היה טוב בחלק מהמשחקים בהכנה. לשלם 600 אלף אירו עליו בגלל פאק של איש בתוך המערכת נראה לי משהו שעדיף שלא נעשה בעונת החזרה שלנו. מי שפגע בשם המועדון והתנהל ככה חייב לתת את הדעת.
אם להכנס לסכומים? ואללה אני לא נכנס לספרא לארנק
-
- קיבל.ה 543 לייקים
מבלי לדעת, אני משוכנע שהעבירו מסרים לשחקן שהקבוצה תהיה מאחוריו לא משנה מה תהיה החלטת הבורר.
השאלה מה ייקרה עכשיו כשהקבוצה בהלם מההחלטה, דם רע עם ר״ג כשהפועל בעמדת נחיתות למו״מ ופוטנציאל לסחיטות.
השאלה מה ייקרה עכשיו כשהקבוצה בהלם מההחלטה, דם רע עם ר״ג כשהפועל בעמדת נחיתות למו״מ ופוטנציאל לסחיטות.
-
- קיבל.ה 423 לייקים
בוסקילה מסיים חוזה בינואר או בסוף העונה?