במקום רוחאנא יש לך את בנימין את ארי כהן.
אם כבר, צריך קשר אחורי זר, כי בינתיים יש לנו רק את אל ים וחזוט...
חלוץ ישראלי זה קצת קשה להביא... גם מי יש כבר בשוק?
לירון האדום כתב: ↑28 יולי 2024, 15:32במקום רוחאנא יש לך את בנימין את ארי כהן.
כן כן ראינו אותם, אם הם יפתחו בהרכב שלנו יחד לא נעלה ליגה.לירון האדום כתב: ↑28 יולי 2024, 15:32במקום רוחאנא יש לך את בנימין את ארי כהן.
אז אולי תשאיר את אלטמן אם אין לך את מי להביא?לירון האדום כתב: ↑28 יולי 2024, 15:32במקום רוחאנא יש לך את בנימין את ארי כהן.
אלטמן היה מוכן להיות שחקן ספסל? נראה לי פחותL.S כתב: ↑28 יולי 2024, 16:09אז אולי תשאיר את אלטמן אם אין לך את מי להביא?לירון האדום כתב: ↑28 יולי 2024, 15:32במקום רוחאנא יש לך את בנימין את ארי כהן.
ברור שיבוא עוד קשר זר, השאלה אם חזוט ואל ים מספיקים ללאומית? רוצה לקוות שכןרדפוקס כתב: ↑28 יולי 2024, 15:39כן כן ראינו אותם, אם הם יפתחו בהרכב שלנו יחד לא נעלה ליגה.לירון האדום כתב: ↑28 יולי 2024, 15:32במקום רוחאנא יש לך את בנימין את ארי כהן.
אחד מהם צריך לעלות מהספסל ובמקומו צריך שחקן רציני להרכב.
לא צריך קשר אחורי זר בלאומית, נסתדר עם מה שיש, יותר חשוב מישהו שינהל את המשחק.
למה אלטמן צריך להיות שחקן ספסל בליגה לאומית? לא הגזמת?לירון האדום כתב:אלטמן היה מוכן להיות שחקן ספסל? נראה לי פחותL.S כתב: ↑28 יולי 2024, 16:09אז אולי תשאיר את אלטמן אם אין לך את מי להביא?לירון האדום כתב: ↑28 יולי 2024, 15:32 במקום רוחאנא יש לך את בנימין את ארי כהן.
לכן מקאריץ רמות ואולי עוד איזה ישראלי צעיר.
אז העניין הוא מקצועי או כלכלי?לירון האדום כתב: ↑28 יולי 2024, 21:57כי יש את מקאריץ וכנראה בהפועל בונים יותר על בנימין וארי כהן שיעשו את העבודה של אלטמן בשליש מחיר...
שכחת את "עוד איזה ישראלי צעיר" יחד איתם.L.S כתב: ↑29 יולי 2024, 10:10אז העניין הוא מקצועי או כלכלי?לירון האדום כתב: ↑28 יולי 2024, 21:57כי יש את מקאריץ וכנראה בהפועל בונים יותר על בנימין וארי כהן שיעשו את העבודה של אלטמן בשליש מחיר...
כי בדקות שאלטמן שיחק העונה הוא היה הכי טובה על הדשא.
מעריך שבליגה הלאומית העליונות שלו עוד יותר תבוא ליידי ביטוי.
אז אנחנו מוותרים על השחקן הכי טוב שלנו מקצועית או כלכלית?
דבר נוסף, מה ראית ממקאריץ' שאתה כל כך בטוח שהוא וליעד רמות יספיקו לך העונה?
ביחס למשכורת ולכך שהקבוצה נבנתה סביב אלטמן (וחוסה) העונה שלו שנה שעברה היתה כישלון אחד גדול.L.S כתב: ↑29 יולי 2024, 10:10אז העניין הוא מקצועי או כלכלי?לירון האדום כתב: ↑28 יולי 2024, 21:57כי יש את מקאריץ וכנראה בהפועל בונים יותר על בנימין וארי כהן שיעשו את העבודה של אלטמן בשליש מחיר...
תראה, אני דיי מחבבת את אלטמן והכל והיו לו כמה משחקים שהוא היה טוב אבל לא נראה לי שהייתי מגזימה ואומרת שהוא היה הכי טוב על הדשא כשהוא שיחקL.S כתב: ↑29 יולי 2024, 10:10אז העניין הוא מקצועי או כלכלי?לירון האדום כתב: ↑28 יולי 2024, 21:57כי יש את מקאריץ וכנראה בהפועל בונים יותר על בנימין וארי כהן שיעשו את העבודה של אלטמן בשליש מחיר...
גם בדקות המעטות ששיחק, כשהוא נכנס הוא השפיע על המשחק לטובה.כרובית כתב: ↑29 יולי 2024, 12:27תראה, אני דיי מחבבת את אלטמן והכל והיו לו כמה משחקים שהוא היה טוב אבל לא נראה לי שהייתי מגזימה ואומרת שהוא היה הכי טוב על הדשא כשהוא שיחקL.S כתב: ↑29 יולי 2024, 10:10אז העניין הוא מקצועי או כלכלי?לירון האדום כתב: ↑28 יולי 2024, 21:57
כי יש את מקאריץ וכנראה בהפועל בונים יותר על בנימין וארי כהן שיעשו את העבודה של אלטמן בשליש מחיר...
והוא באמת היה גם פצוע יחסית הרבה, שזה היה מעצבן
מכל צ'יבוטה, לאיוס והוא - אין לי בעיה שהוא ישאר (הייתי רוצה גם לאיוס בגלל הכישרון אבל הוא באמת כנראה זבל שבזבל אז שיכשל אמן) אבל לא הייתי מגזימה שהוא היה הכי טוב על הדשא בכל פעם כששיחק
אלטמן, גם כשפצוע, היה בקלות השחקן הכי טוב כשעלה על הדשא ברוב הפעמים.L.S כתב: ↑29 יולי 2024, 12:47גם בדקות המעטות ששיחק, כשהוא נכנס הוא השפיע על המשחק לטובה.כרובית כתב: ↑29 יולי 2024, 12:27תראה, אני דיי מחבבת את אלטמן והכל והיו לו כמה משחקים שהוא היה טוב אבל לא נראה לי שהייתי מגזימה ואומרת שהוא היה הכי טוב על הדשא כשהוא שיחקL.S כתב: ↑29 יולי 2024, 10:10
אז העניין הוא מקצועי או כלכלי?
מכל צ'יבוטה, לאיוס והוא - אין לי בעיה שהוא ישאר (הייתי רוצה גם לאיוס בגלל הכישרון אבל הוא באמת כנראה זבל שבזבל אז שיכשל אמן) אבל לא הייתי מגזימה שהוא היה הכי טוב על הדשא בכל פעם כששיחק
הוא יודע להחזיק כדור, להחזיק הגנות, יש לו בעיטה חזרה מאוד ונוכחות ב16.
אם הוא באמת הסכים לקצץ על חשבון העונה הבאה, הייתי משאיר אותו בלי לחשוב פעמיים.
אין לנו את הפריווילגיה לוותר על שחקן ברמה הזו אם הוא מוכן להשאר איתנו בלאומית.
ללאומית הוא חד משמעית שחקן שובר שיוויון.
בטח כשהאלטרנטיבה היא ליעד רמות
זה היה מעט מידי ולכן גם ירדנו ליגה.L.S כתב: ↑29 יולי 2024, 12:47גם בדקות המעטות ששיחק, כשהוא נכנס הוא השפיע על המשחק לטובה.כרובית כתב: ↑29 יולי 2024, 12:27תראה, אני דיי מחבבת את אלטמן והכל והיו לו כמה משחקים שהוא היה טוב אבל לא נראה לי שהייתי מגזימה ואומרת שהוא היה הכי טוב על הדשא כשהוא שיחקL.S כתב: ↑29 יולי 2024, 10:10
אז העניין הוא מקצועי או כלכלי?
הוא יודע להחזיק כדור, להחזיק הגנות, יש לו בעיטה חזרה מאוד ונוכחות ב16.
אם הוא באמת הסכים לקצץ על חשבון העונה הבאה, הייתי משאיר אותו בלי לחשוב פעמיים.
אין לנו את הפריווילגיה לוותר על שחקן ברמה הזו אם הוא מוכן להשאר איתנו בלאומית.
ללאומית הוא חד משמעית שחקן שובר שיוויון.
בטח כשהאלטרנטיבה היא ליעד רמות
אף אחד לא יודע כלום, פירסמו לפני חודש וחצי או משהו שנלבש נייק ושם זה נעצר.
אין גאווה גדולה מזה