סטפאנוס דדאס

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
ארבעת המופלאים
קיבל.ה  511 לייקים

ניהל היום את המשחק מצויין. מתחיל לנהל היררכיה בסגל והתוצאות מתחילות לבוא.
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1322 לייקים

נראה שההירכייה שהוא בונה בקבוצה היא שמוטלי, בברלי, פוסטר ואיש הם הבאנקר, אחריהם קבוקלו, רגלנד, טימור וגינת, ואז את הפירורים אוספים פלטין, בלייזר ויעקב. השאלה איפה בנטיל משתלב פה.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2655 לייקים

ככה בלי ששמנו לב, דדאס ניצח קבוצת טופ 3 בישראל בחוץ... ואז קבוצת צמרת בספרד וביורוקאפ במשחק שהוא הכל חוץ ממשחק בית.
שני המשחקים תוך תצוגת עליונות בחלקים לא קטנים של המשחק והגנה מעולה.

עברנו ממש כלום מהעונה, יש טיסות בלי סוף גם למשחקי בית באירופה, ונשארו עוד מיליון משחקים בערך.
כשלוקחים את כל המשתנים בחשבון לדעתי המצב שלנו ממש טוב.
נושאים לשיפור אנחנו נחפור ונמצא גם במשחק הראשון גמר ליגת ווינר כשאוברדוביץ' מאמן אותנו, הכל טוב.

אפשר לנשום אויר. הקבוצה בסדר גמור.
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3079 לייקים

הקבוצה משוועת לקלעי 3, קבוצת צמרת לא יכולה להסתדר בלי אפילו אחד כזה לאורך זמן.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2315 לייקים

לפני שבוע אנשים פה חשבו שאנחנו לא מנצחים אחד משלושת המשחקים שהיו לנו השבוע.
ניצחנו את שלושתם בדו ספרתי.
רק אומר.
נייט רובינסון
קיבל.ה  645 לייקים

שצריך לפרסם אני מפרגן. אחלה דדאס
Nati
קיבל.ה  1761 לייקים

מילפורד כתב:לפני שבוע אנשים פה חשבו שאנחנו לא מנצחים אחד משלושת המשחקים שהיו לנו השבוע.
רק אומר.
לא רק זה.
לא מדברים על זה,אבל מתעלמים מזה שניצחנו את ירושלים בחוץ,ואחרי פחות מ48 שעות עם טיסה ניצחנו עוד קבוצה ברמה גבוהה.
פומפה
קיבל.ה  430 לייקים

Nati כתב: 16 אוקטובר 2024, 17:19
מילפורד כתב:לפני שבוע אנשים פה חשבו שאנחנו לא מנצחים אחד משלושת המשחקים שהיו לנו השבוע.
רק אומר.
לא רק זה.
לא מדברים על זה,אבל מתעלמים מזה שניצחנו את ירושלים בחוץ,ואחרי פחות מ48 שעות עם טיסה ניצחנו עוד קבוצה ברמה גבוהה.
אכן רצף נצחונות מאוד יפה ושיפור של הקבוצה וגם של דדאס כמאמן. אבל תזכור איזה סגל יש לנו. חוץ ממכבי ומולנסיה כנראה אנחנו צריכים לנצח כל קבוצה בכל מגרש. אם נמשיך במגמת השיפור אז אשמח לאכול את הכובע עם דדאס. אני עדיין חושב שהוא לא מספיק טוב לקבוצה הזאת ושאנחנו מתבססים בעיקר על יכולת אישית (למעט גראן קנריה ששיחקנו מעולה גם כקבוצה).
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2315 לייקים

אחלה, ואתה תזכור שחוץ ממכבי וולנסיה, 4 מחמשת המשחקים הרשמיים שלנו עד עכשיו היו מהיותר קשים שיהיו לנו השנה.
את בשיקטש, ירושלים וגראן קנריה ניצחנו בדו ספרתי.

אני לא חושב שדדאס מאמן טוב, אבל כרגע, לא נראה לי שיש מה לדבר על להחליף אותו.
אגב, מי שחושב שלא יהיו לנו הפסדים השנה כי הסגל וכו׳, צר לי לאכזב מראש.

אם לפני חודש וחצי היית אומר לי אחרי משחקים נגד באדלונה, בשיקטש, ירושלים וגראן קנריה נהיה עם הפסד אחד בחוץ לבאדלונה , היית שואל איפה חותמים על זה.
Nati
קיבל.ה  1761 לייקים

פומפה כתב:
רק אומר.
לא רק זה.
אכן רצף נצחונות מאוד יפה ושיפור של הקבוצה וגם של דדאס כמאמן. אבל תזכור איזה סגל יש לנו. חוץ ממכבי ומולנסיה כנראה אנחנו צריכים לנצח כל קבוצה בכל מגרש. אם נמשיך במגמת השיפור אז אשמח לאכול את הכובע עם דדאס. אני עדיין חושב שהוא לא מספיק טוב לקבוצה הזאת ושאנחנו מתבססים בעיקר על יכולת אישית (למעט גראן קנריה ששיחקנו מעולה גם כקבוצה).
דברתי יותר על פחות מ48 שעות כולל טיסה.
פומפה
קיבל.ה  430 לייקים

מילפורד כתב: 16 אוקטובר 2024, 18:01 אחלה, ואתה תזכור שחוץ ממכבי וולנסיה, 4 מחמשת המשחקים הרשמיים שלנו עד עכשיו היו מהיותר קשים שיהיו לנו השנה.
את בשיקטש, ירושלים וגראן קנריה ניצחנו בדו ספרתי.

אני לא חושב שדדאס מאמן טוב, אבל כרגע, לא נראה לי שיש מה לדבר על להחליף אותו.
אגב, מי שחושב שלא יהיו לנו הפסדים השנה כי הסגל וכו׳, צר לי לאכזב מראש.

אם לפני חודש וחצי היית אומר לי אחרי משחקים נגד באדלונה, בשיקטש, ירושלים וגראן קנריה נהיה עם הפסד אחד בחוץ לבאדלונה , היית שואל איפה חותמים על זה.
עכשיו באמת אין מה להחליף אותו גם כי הקבוצה במגמת שיפור וגם כי אני לא רואה מאמן אחר ברמה שיסכים להגיע לפה.

אני גם כנראה הייתי קונה את המאזן הזה, אבל הבעיה שלי איתו זה היכולת. לנצח אנחנו כנראה ננצח את רוב הקבוצות גם ביכולת חלשה כי אנחנו פשוט הרבה הרבה הרבה יותר טובים משאר הקבוצות. מול ירושלים ובייחוד מגד גראן קנריה היה שיפור גם במשחק הקבוצתי וגם בניהול המשחק שלו וזה בהחלט מעודד. מקווה שנמשיך להשתפר ושלא ניפול במשחקים הבאמת חשובים כמו שקורה בכל שנה. אני מקווה שהפעם נראה אחרת ושסוף סוף ניקח תואר.
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

פומפה כתב: 16 אוקטובר 2024, 17:56
רק אומר.
לא רק זה.
גם את מכבי אנחנו צריכים לנצח
הוקיץ'
קיבל.ה  5888 לייקים

לזכותו של דדאס אפשר לזקוף לא מעט דברים. קודם כל והכי חשוב, התוצאות. אפשר לדבר עד מחר על רוטציה, היררכיה, הכנה למשחק, פיק אנד רול וחילופים אוטומטיים, אבל בשבוע האחרון היו לנו שלושה משחקים קשים מאוד, וניצחנו את שלושתם בצורה משכנעת וללא יותר מדי דפיקות לב. הפסד בכל אחד מהם יכל להיות מאוד בעייתי להמשך.
בנוסף, עם כל התלונות (כולל שלי), יש שיפור במשחק של הקבוצה, בטח בהגנה. החילופים האוטומטיים עדיין מוציאים אותי מדעתי ולפעמים גם עולים לנו בנקודות קלות, אבל האמת היא שגם את ירושלים וגם את גראן קנאריה זה הוציא מהקצב בדקות מסוימות, בעיקר כשקבוקלו על המגרש והוא מסתיר להם את השמיים עם מוטת הידיים העצומה שלו. יותר מכך, לרוב זה יותר משנה איך אתה שומר מאשר מה אתה שומר, וכאשר כולם במודעות גבוהה, באים לעזרות בזמן ומשחקים אגרסיבי, אז גם החילופים האוטומטיים נראים כמו הגנת ברזל.

בצד הפחות טוב צריך להגיד שהוא כמעט ולא מצליח לייצר רוטציה רחבה מהסגל הכל כך עמוק ואיכותי שלנו. אני לא מכיר אף קבוצה עם עומק כמו שלנו שהשחקנים המובילים נשחקים כל כך. אתמול היו ארבעה שחקנים ששיחקו למעלה מ-27 דקות ושלושה שחקנים לגיטימיים שלא קיבלו דקות בכלל. לשם השוואה, הכי הרבה ששחקן ולנסיה שיחק בשלושת המשחקים שלהם עד כה היה סמי אוג'ילי עם 25 דקות שבוע שעבר נגד קלוז'. זה פסיכי ובעיני גם יוצר המון בעיות, החל מכך ששחקנים כמו יעקב, פלטין ובנטיל בכלל לא נכנסו לעונה עדיין (וכבר מתחילות שמועות על עזיבה), כלה בכך ששחקנים מובילים כמו מוטלי ובברלי נשחקים עד דק, וכן שאנחנו לא משתמשים בכל מיני יתרונות של סגל עמוק, כמו היכולת ללחוץ את היריבה 40 דקות.
בעיה נוספת היא ההתקפה. בדקות רבות זה עדיין כואב בעיניים ונראה כאילו אנחנו תלויים לחלוטין ביכולת של בברלי ומוטלי ליצור יש מאין, בזמן ששחקנים כמו רגלנד, קבוקלו ופוסטר מתקשים לבוא לידי ביטוי. בעיני גם הבעיה של הרוטציה במידה רבה קשורה לבעייה ההתקפית. במקום שיהיו חסימות, ריווח ותנועה ללא כדור, ההתקפה שלנו היא לרוב פשוט לתת לגארד כלשהו את הכדור, להגיד לכולם לזוז הצידה ולראות מה הוא מצליח לעשות. לא פלא אם כך שיעקב לא מצליח לבוא לידי ביטוי ובכלל כל החמישיה השנייה נראית גרוע. פלטין נגד ירושלים ירד לספסל אחרי כמה דקות שהוא בכלל לא ראה כדור כשכל התקפה הייתה נועם יעקב מכדרר 20 שניות.

אז מה השורה התחתונה? קשה להגיד. מצד אחד, יש שיפור ניכר ואנחנו מנצחים משחקים חשובים. מצד שני, יש עוד לא מעט בעיות די ברורות לעין בקבוצה.
ראיתי הרבה אנשים שאומרים שאם אנחנו מנצחים יריבות ישירות שלנו כשיש עוד כל כך הרבה מה לשפר זה אומר דברים טובים מבחינתנו. אולי. אני רק לא בטוח שדדאס הוא זה שיכול למצות את הפוטנציאל העצום של הקבוצה הזאת, ואני קצת חושש ממצב שבו אנחנו נהיה מספיק טובים כדי לגבור על רוב היריבות שלנו מה שישאיר את דדאס בתפקיד, אבל לא מספיק טובים כדי ללכת עד הסוף.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3079 לייקים

הוקיץ' כתב:לזכותו של דדאס אפשר לזקוף לא מעט דברים. קודם כל והכי חשוב, התוצאות. אפשר לדבר עד מחר על רוטציה, היררכיה, הכנה למשחק, פיק אנד רול וחילופים אוטומטיים, אבל בשבוע האחרון היו לנו שלושה משחקים קשים מאוד, וניצחנו את שלושתם בצורה משכנעת וללא יותר מדי דפיקות לב. הפסד בכל אחד מהם יכל להיות מאוד בעייתי להמשך.
בנוסף, עם כל התלונות (כולל שלי), יש שיפור במשחק של הקבוצה, בטח בהגנה. החילופים האוטומטיים עדיין מוציאים אותי מדעתי ולפעמים גם עולים לנו בנקודות קלות, אבל האמת היא שגם את ירושלים וגם את גראן קנאריה זה הוציא מהקצב בדקות מסוימות, בעיקר כשקבוקלו על המגרש והוא מסתיר להם את השמיים עם מוטת הידיים העצומה שלו. יותר מכך, לרוב זה יותר משנה איך אתה שומר מאשר מה אתה שומר, וכאשר כולם במודעות גבוהה, באים לעזרות בזמן ומשחקים אגרסיבי, אז גם החילופים האוטומטיים נראים כמו הגנת ברזל.

בצד הפחות טוב צריך להגיד שהוא כמעט ולא מצליח לייצר רוטציה רחבה מהסגל הכל כך עמוק ואיכותי שלנו. אני לא מכיר אף קבוצה עם עומק כמו שלנו שהשחקנים המובילים נשחקים כל כך. אתמול היו ארבעה שחקנים ששיחקו למעלה מ-27 דקות ושלושה שחקנים לגיטימיים שלא קיבלו דקות בכלל. לשם השוואה, הכי הרבה ששחקן ולנסיה שיחק בשלושת המשחקים שלהם עד כה היה סמי אוג'ילי עם 25 דקות שבוע שעבר נגד קלוז'. זה פסיכי ובעיני גם יוצר המון בעיות, החל מכך ששחקנים כמו יעקב, פלטין ובנטיל בכלל לא נכנסו לעונה עדיין (וכבר מתחילות שמועות על עזיבה), כלה בכך ששחקנים מובילים כמו מוטלי ובברלי נשחקים עד דק, וכן שאנחנו לא משתמשים בכל מיני יתרונות של סגל עמוק, כמו היכולת ללחוץ את היריבה 40 דקות.
בעיה נוספת היא ההתקפה. בדקות רבות זה עדיין כואב בעיניים ונראה כאילו אנחנו תלויים לחלוטין ביכולת של בברלי ומוטלי ליצור יש מאין, בזמן ששחקנים כמו רגלנד, קבוקלו ופוסטר מתקשים לבוא לידי ביטוי. בעיני גם הבעיה של הרוטציה במידה רבה קשורה לבעייה ההתקפית. במקום שיהיו חסימות, ריווח ותנועה ללא כדור, ההתקפה שלנו היא לרוב פשוט לתת לגארד כלשהו את הכדור, להגיד לכולם לזוז הצידה ולראות מה הוא מצליח לעשות. לא פלא אם כך שיעקב לא מצליח לבוא לידי ביטוי ובכלל כל החמישיה השנייה נראית גרוע. פלטין נגד ירושלים ירד לספסל אחרי כמה דקות שהוא בכלל לא ראה כדור כשכל התקפה הייתה נועם יעקב מכדרר 20 שניות.

אז מה השורה התחתונה? קשה להגיד. מצד אחד, יש שיפור ניכר ואנחנו מנצחים משחקים חשובים. מצד שני, יש עוד לא מעט בעיות די ברורות לעין בקבוצה.
ראיתי הרבה אנשים שאומרים שאם אנחנו מנצחים יריבות ישירות שלנו כשיש עוד כל כך הרבה מה לשפר זה אומר דברים טובים מבחינתנו. אולי. אני רק לא בטוח שדדאס הוא זה שיכול למצות את הפוטנציאל העצום של הקבוצה הזאת, ואני קצת חושש ממצב שבו אנחנו נהיה מספיק טובים כדי לגבור על רוב היריבות שלנו מה שישאיר את דדאס בתפקיד, אבל לא מספיק טובים כדי ללכת עד הסוף.
כל מילה, הפסקה האחרונה שלך זה מה שאני מדקלם כבר חודש, בדיוק את החשש הזה.

סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2315 לייקים

מעבר לשאלה מי יותר פנוי?
יש גם עניין ״חברתי״ , מוטלי ובברלי למשל פה בזכות דדאס, איך הם יגיבו אם יפטרו אותו?

כרגע, אני באמת חושב שהוא קנה שקט בגיזרה הזאת.
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

מילפורד כתב: 16 אוקטובר 2024, 20:22 מעבר לשאלה מי יותר פנוי?
יש גם עניין ״חברתי״ , מוטלי ובברלי למשל פה בזכות דדאס, איך הם יגיבו אם יפטרו אותו?

הם שחקנים מקצוענים וצריכים לדעת להתמודד עם מצבים כאלה , בלי קשר כמובן שכרגע הקבוצה במומנטום טוב הוא צריך להמשיך פלוס אין כל כך אופציות
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1579 לייקים

הוקיץ' כתב:לזכותו של דדאס אפשר לזקוף לא מעט דברים. קודם כל והכי חשוב, התוצאות. אפשר לדבר עד מחר על רוטציה, היררכיה, הכנה למשחק, פיק אנד רול וחילופים אוטומטיים, אבל בשבוע האחרון היו לנו שלושה משחקים קשים מאוד, וניצחנו את שלושתם בצורה משכנעת וללא יותר מדי דפיקות לב. הפסד בכל אחד מהם יכל להיות מאוד בעייתי להמשך.

מסכים במאה אחוז.

Sent from my NE2215 using Tapatalk

הוקיץ'
קיבל.ה  5888 לייקים

ברור שלא צריך לפטר אותו, בטח לא כרגע.
אני תוהה בקול רם אם הוא יספיק לנו בטווח הארוך.
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  328 לייקים

אני לא מבין הרבה בכדורסל, אבל דעתי היא שלא נראה שום תואר עם המאמן הזה. תחושת בטן כזאת.
מקווה מאוד לטעות בענק.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1579 לייקים

הוקיץ' כתב:

ברור שלא צריך לפטר אותו, בטח לא כרגע.
אני תוהה בקול רם אם הוא יספיק לנו בטווח הארוך.
מבחינתי הדבר הנכון היה להביא מעליו את איטודיס ולהפוך אותו לעוזר.

אדום ותיק
קיבל.ה  753 לייקים

מאד הרשימה הדרך שבה יצאנו מהבור מול ירושלים לנצחון גדול ורבע שלישי אדיר, וכן המשחק מול גראן קנריה שנראתה נחותה מאיתנו. זה מחזיר אותי להפסד לבדלונה (הפסידה לוולבאס), ולרג בווינר.
לדעתי רמת ההכנה של המאמן, התכנון, ההבנה מה היריב עושה והפתרונות, שונים לגמרי.
נראה כאילו דדאס אחר לפנינו, הרבה יותר יסודי בהכנה ובדגש על פרטים.
כמובן שיש להוסיף לזה את הכימיה בסגל שמתפתחת בעיקר דרך משחקים. (ואת איכות הסגל עצמו).
שימשיך לבוא למשחקים עם אותה רמת מוכנות וירידה לפרטים כמו שהיה בשבוע האחרון גם נגד הרצליה, בש , חיפה (עם כל הכבוד להן), ולא רק מול גראן קנריה.
כפי שציינתי בעבר, המבחן שלנו הוא בהתמודדות מול מכבי שנראית לא פחות טובה ועם סגל מאד עמוק ואיכותי.
המבחן האמיתי הראשון שלו הוא בפברואר מרץ ביורוקאפ (תקופת הפליאוף).
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2655 לייקים

ממסיבת העיתונאים

איבודי כדור:
"יש לנו 97 נקודות עם 19 איבודי כדור... מה זה אומר? זה אומר שאנחנו במצב טוב. יש לנו פסיכולוגיה טובה, ולקחנו זריקות בביטחון, אבל אנחנו חייבים לשים לב לאיבודי הכדור."

ריבאונד התקפה של היריבה:
"היריבה לקחה 14 ריבאונדים בהתקפה מתוך כמעט 50 החטאות. זה לא נורא מבחינה אנליטית, כי כשהם החטיאו כל כך הרבה, היו יותר כדורים באוויר, והם לקחו חלק מהכדורים."

נועם:
"אני לא נותן לנועם לשחק כי הוא צעיר. אני נותן לו לשחק כי הוא שחקן טוב... הוא היה טוב היום, מאוד אנרגטי. אם היו לו כמה החלטות טובות יותר בהתקפה, הוא יכול היה לשחק אפילו טוב יותר."

שחקנים צעירים:
"כששחקן צעיר עם שאיפות לא משחק הרבה או בכלל, התגובה הראשונה היא לדבר עם הסוכן שלו – 'תוציא אותי מפה'. אבל ההזדמנות מגיעה, והוא משחק טוב, אז נראה איך זה ימשיך."

ים מדר:
"אם ים יהיה בשוק באופן רשמי, אדבר עם ההנהלה כי הוא שחקן טוב וישראלי... אבל כרגע אני מתמקד בקבוצה שיש לי."
אדום ותיק
קיבל.ה  753 לייקים

אני מקווה שהנצחון על הרצליה, לא סינוור אותו.
למרות הנצחון, עומק ההכנה ורמת הירידה לפרטים היתה נמוכה יותר מהמשחקים בשבוע שעבר.
אני מקווה שההכנה מול טרנטו תהיה ברמה הרבה יותר מעמיקה ושישים דגש רב יותר על ריבאונד התקפה .
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1322 לייקים

בהמשך למה שדדאס אומר אחרי המשחק, לרמת גן היו מלא החטאות של זריקות פנויות.
זה מטעה, כי נראה שהמשחק היה בשליטה שלנו אבל למעשה אם הם היו מחטיאים פחות זריקות פנויות המשחק היה הרבה יותר צמוד.
ההגנה שלנו לא טובה בכלל.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2655 לייקים

סומך כתב: 21 אוקטובר 2024, 11:11 בהמשך למה שדדאס אומר אחרי המשחק, לרמת גן היו מלא החטאות של זריקות פנויות.
זה מטעה, כי נראה שהמשחק היה בשליטה שלנו אבל למעשה אם הם היו מחטיאים פחות זריקות פנויות המשחק היה הרבה יותר צמוד.
ההגנה שלנו לא טובה בכלל.
במשחק הזה לא טובה או בכללי? כי נגד גראן קנריה שמרנו מדהים. לא פחות.
לדעתי הסיבה למה שרשמת נבע מהעובדה שהימרנו המון בהגנה ולראיה גם כמות חטיפות מאד גבוהה. לפחות בהתחלה.
המשחק לדעתי התחיל עם 4 איבודים של ר"ג ב-5 ההתקפות הראשונות שלה.
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1322 לייקים

7even כתב: 21 אוקטובר 2024, 11:42
סומך כתב: 21 אוקטובר 2024, 11:11 בהמשך למה שדדאס אומר אחרי המשחק, לרמת גן היו מלא החטאות של זריקות פנויות.
ההגנה שלנו לא טובה בכלל.
במשחק הזה לא טובה או בכללי? כי נגד גראן קנריה שמרנו מדהים. לא פחות.
לדעתי הסיבה למה שרשמת נבע מהעובדה שהימרנו המון בהגנה ולראיה גם כמות חטיפות מאד גבוהה. לפחות בהתחלה.
המשחק לדעתי התחיל עם 4 איבודים של ר"ג ב-5 ההתקפות הראשונות שלה.
התכוונתי למשחק הזה, והיו להרצליה מלא החטאות של זריקות פנויות לחלוטין, אי אפשר לסמוך על זה מול קבוצה יותר איכותית.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2655 לייקים

התכוונתי כמובן להרצליה ולא לר"ג......
Red_man
קיבל.ה  1178 לייקים

מיציתי את האירוע ממזמן
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

תעוף מפה
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3079 לייקים

אתה הראש
אתה אשם

לך!!!!!!!!!!!!!!!!

Red_man
קיבל.ה  1178 לייקים

אני פשוט שונא את האפס הזה. האירוע הזה עצום עליו שיודה שהוא לא ברמה ויחסוך לעצמו את הבושה. חבורת חוטבי עצים עושה לו בית ספר
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1472 לייקים

די
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
Niro
קיבל.ה  950 לייקים

Red_man כתב: 23 אוקטובר 2024, 23:00 אני פשוט שונא את האפס הזה. האירוע הזה עצום עליו שיודה שהוא לא ברמה ויחסוך לעצמו את הבושה. חבורת חוטבי עצים עושה לו בית ספר
איזה יודה נחת עליו משמיים הפרויקט הזה. צריך אקטיבית לבעוט לו בתחת או לזרוק את העונה לפח.
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

צעקתי את זה 300 פעם
רגלנד הרכז היחיד פה והוא מייבש אותו, קבוקלו לא מבין מה הוא עושה על המגרש, לא משתמש ביתרונות של איש, בברלי מאלתר תוך כדי התקפה.
לך כבר.
זה זועק יותר מאשר זעק אצל פרנקו
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4722 לייקים

המפגר הזה גם אם היו מביאים לו את אנתוני אדוארדס וג׳יילן בראון לא היה לוקח תואר.
שחרר אותנו מהסופלקיס הזה, שיתאחד עם ואלקאניס בלשכת האבטלה באתונה.
Adom_Adom
קיבל.ה  270 לייקים

אסור לחכות צריך להביא מאמן שיוציא מהקבוצה הזאת הרבה יותר
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1579 לייקים

עכשיו דדאס יספר שהחטאנו זריקות קלות

סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1579 לייקים

איך ידעתי

סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1579 לייקים

אצלו כך המשחק מתמצה בזה שהחטאנו בסוף והם קלעו זריקות קשות.
באמצע לא קרה כלום, נכון?

סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1472 לייקים

וואו, תודה על הראיון הזה, למדנו כל כך הרבה!
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
שליחת תגובה