עלאק אוהד הפועלעידן סרור כתב:עדי רובינשטיין די חזר בו ואמר שלא מופרך שעופר עומד מאחורי זה
נבלה
תמיד ממציא ומסכסך נגד הפועל.
איך אומרים??
עם אוהדים כאלו,מי צריך אויבים?
תראו לעומתו את האוהד של ב״ש שתמיד מגן עליהם.
עלאק אוהד הפועלעידן סרור כתב:עדי רובינשטיין די חזר בו ואמר שלא מופרך שעופר עומד מאחורי זה
הבעיה ״שהאוהד״ הדליק אותם.יהלום14אדום כתב:לשים את רז זהבי העילג, צנציפח שיחיה שנים על הסקופ של ספרא וזהו בערך, ורובינשטיין שנראה שרק מחפש שידליקו אותו כדי לשפוך עוד שמן. שילוב מנצח.
אם לא הצילום שהעלו פה לא הייתי טורח לראות על מה מדובר, כי מדובר באוסף של פח אשפה.
נכון, זה כביכול הסקופ שלו, יש לו מידע מאוהדים.Nati כתב: ↑14 אוקטובר 2024, 11:06הבעיה ״שהאוהד״ הדליק אותם.יהלום14אדום כתב:לשים את רז זהבי העילג, צנציפח שיחיה שנים על הסקופ של ספרא וזהו בערך, ורובינשטיין שנראה שרק מחפש שידליקו אותו כדי לשפוך עוד שמן. שילוב מנצח.
אם לא הצילום שהעלו פה לא הייתי טורח לראות על מה מדובר, כי מדובר באוסף של פח אשפה.
וזאת לא הפעם הראשונה.
מה עם ניסיון העבר עם הערוץ והתכנית שהביאו אליכם את "הדרייב אין הוא מקום משוקץ, זה כמו מעבדה של ד"ר מנגלה"?הלך המומנטום כתב: ↑14 אוקטובר 2024, 12:37מניסיון עבר של שימוש בכלי של הפגנות מחוץ לבתים + כשהאולטראס מחליטים ללכת נגד מישהו שום דבר לא יעזור.
שני מקרי העבר מראים היתכנות.bambo_leo כתב: ↑14 אוקטובר 2024, 13:02מה עם ניסיון העבר עם הערוץ והתכנית שהביאו אליכם את "הדרייב אין הוא מקום משוקץ, זה כמו מעבדה של ד"ר מנגלה"?הלך המומנטום כתב: ↑14 אוקטובר 2024, 12:37מניסיון עבר של שימוש בכלי של הפגנות מחוץ לבתים + כשהאולטראס מחליטים ללכת נגד מישהו שום דבר לא יעזור.
ומה עם נסיון העבר שכשהארגון הזה מצהיר "לא יקרה!" זה אומר שפניהם לעימות אלים וכוחני ואין מקום לדיון?bambo_leo כתב: ↑14 אוקטובר 2024, 13:02מה עם ניסיון העבר עם הערוץ והתכנית שהביאו אליכם את "הדרייב אין הוא מקום משוקץ, זה כמו מעבדה של ד"ר מנגלה"?הלך המומנטום כתב: ↑14 אוקטובר 2024, 12:37מניסיון עבר של שימוש בכלי של הפגנות מחוץ לבתים + כשהאולטראס מחליטים ללכת נגד מישהו שום דבר לא יעזור.
יש מספיק אנשים מבחוץ שמתים שכל העסק הזה יתפוצץ, לא צריך לתת להם שום כלום.סומך כתב: ↑14 אוקטובר 2024, 13:19ומה עם נסיון העבר שכשהארגון הזה מצהיר "לא יקרה!" זה אומר שפניהם לעימות אלים וכוחני ואין מקום לדיון?bambo_leo כתב: ↑14 אוקטובר 2024, 13:02מה עם ניסיון העבר עם הערוץ והתכנית שהביאו אליכם את "הדרייב אין הוא מקום משוקץ, זה כמו מעבדה של ד"ר מנגלה"?הלך המומנטום כתב: ↑14 אוקטובר 2024, 12:37
מניסיון עבר של שימוש בכלי של הפגנות מחוץ לבתים + כשהאולטראס מחליטים ללכת נגד מישהו שום דבר לא יעזור.
לא הבנתי, האולטראס התחיל מאבק בעופר עם ה״לא יקרה״ ולשיר ״לא עוברים ליד אליהו״, אבל שחלילה לא נגיב כדי לא לתת שום דבר לאנשים שרוצים שנתפרק.
אתה לא אוהד, אתה משת"פ של שימון. מכביסט על מלא מלא.
ואתה אוהד ?
אני מבין שאתה זה שמחלק פה את האזהרות
אנטיפה אנרכיסט בשקל ...ranjef כתב: ↑14 אוקטובר 2024, 07:27ההבדל שאני לא פגעתי בהפועל ורק עזרתי לה ואתה פגעת בה ורוצה להמשיך לפגוע בה.Red roy כתב:עוד נבלה
ארגון טרור ...
ובואו נלך על הקלישאה, בימים כאלה לקרוא למשהו ארגון טרור?
לך תהיה אוהד של נס ציונה שם אין קללות ויש קהל של 100 איש שחושבים אותו דבר .
תבין אתה והחארות האחרות פה , יש אנשים מכל הסוגים ביציע , כולם אוהדי הפועל , גם חלאה כמוך .
והנה, אני מקבל את זה בהבנה.
לך תאהד את אנטיפה יא אנרכיסט טיפש בשקל
הנושא טעון עם הרבה אמוציות ולכן משתדל לא להתערב (לצורך העניין , עם כל הטענות שלך, גם אתה מזמן היית אמור לקבל את שלושת האזהרות שהיו אמורות להגביל אותך לקנסו).
אני ???
וואלה גבר,מילפורד כתב: ↑19 אוקטובר 2024, 08:30הנושא טעון עם הרבה אמוציות ולכן משתדל לא להתערב (לצורך העניין , עם כל הטענות שלך, גם אתה מזמן היית אמור לקבל את שלושת האזהרות שהיו אמורות להגביל אותך לקנסו).
אבל הגישה הזאת מתחילה להימאס עלי כי אתם ממשיכים דיון ברמת ילדים בגנון.
פה בדיוק הטעות שלך. אין מקום לכולם.
1. האולטראס בדעתך?Red roy כתב: ↑19 אוקטובר 2024, 08:33וואלה גבר,
אני לדעתי היחיד פה שאומר שיש מקום לכולם כולל כולם .
מגיע לי לעוף אז בסדר...
הפועל שייכת למי שאוהד אותהפומפה כתב: ↑19 אוקטובר 2024, 08:43פה בדיוק הטעות שלך. אין מקום לכולם.
אין מקום לאנשים אלימים וכוחניים שעושים נזק מתמשך ובלתי הפיך לקבוצה שאותה הם טוענים שהם אוהדים.
אין מקום לאנשים שזורקים אבוקות מהיציע למעלה על אוהדים אחרים (לא משנה של איזו קבוצה) ביציע למטה.
אין מקום לאוהדים שמבזים טקסים לזכרם של אנשים שנרצחו באירוע הטרור הכי גדול בתולדות המדינה.
אין מקום לאנשים שבגלל שהם עסוקים כל היום בלריב על למי יש גדול יותר מול המשטרה שאר אוהדי הקבוצה נאלצים לספוג אלימות משטרתית, בדיקות מטורפות ותורי ענק בכנסיה לכל משחק.
אין מקום לאנשים שמטילים וטו ומנסים לקבוע בכוחניות מי יהיה בעלים של המועדון ובאיזה אולם נשחק.
הפועל שייכת לאוהדים שאוהבים אותה ושלא מזיקים לה. בין אלו כולם שווים ללא יוצא מן הכלל. לא משנה כמה זמן אתה אוהד או אם אתה נמצא בכל משחק או רואה אותו מהבית.
ישראל שייכת לכל אזרחיהRed roy כתב: ↑19 אוקטובר 2024, 08:50הפועל שייכת למי שאוהד אותהפומפה כתב: ↑19 אוקטובר 2024, 08:43פה בדיוק הטעות שלך. אין מקום לכולם.
אין מקום לאנשים אלימים וכוחניים שעושים נזק מתמשך ובלתי הפיך לקבוצה שאותה הם טוענים שהם אוהדים.
אין מקום לאנשים שזורקים אבוקות מהיציע למעלה על אוהדים אחרים (לא משנה של איזו קבוצה) ביציע למטה.
אין מקום לאוהדים שמבזים טקסים לזכרם של אנשים שנרצחו באירוע הטרור הכי גדול בתולדות המדינה.
אין מקום לאנשים שבגלל שהם עסוקים כל היום בלריב על למי יש גדול יותר מול המשטרה שאר אוהדי הקבוצה נאלצים לספוג אלימות משטרתית, בדיקות מטורפות ותורי ענק בכנסיה לכל משחק.
אין מקום לאנשים שמטילים וטו ומנסים לקבוע בכוחניות מי יהיה בעלים של המועדון ובאיזה אולם נשחק.
הפועל שייכת לאוהדים שאוהבים אותה ושלא מזיקים לה. בין אלו כולם שווים ללא יוצא מן הכלל. לא משנה כמה זמן אתה אוהד או אם אתה נמצא בכל משחק או רואה אותו מהבית.
זה הכל
אתה לא אוהב חלק מהקהל ? אחלה
גם אני לא , אז ?
הפועל היא של כל קהילת הפועל
הבעיה שלך היא שאתה נותן דוגמאות של מעבר על החוק , ברגע שמישהו עובר על החוק יעצרו אותו , גם ביציע .תא מרבוטא כתב: ↑19 אוקטובר 2024, 09:04ישראל שייכת לכל אזרחיהRed roy כתב: ↑19 אוקטובר 2024, 08:50הפועל שייכת למי שאוהד אותהפומפה כתב: ↑19 אוקטובר 2024, 08:43
פה בדיוק הטעות שלך. אין מקום לכולם.
זה הכל
אתה לא אוהב חלק מהקהל ? אחלה
גם אני לא , אז ?
הפועל היא של כל קהילת הפועל
יאללה למה לעצור אנשים שנוהגים באור אדום, מתחילים קטטה במלון, משתלטים ובונים על שטח ציבורי.
ישראל של כל הקהילה וזה
בכלל לא מיתמםמילפורד כתב: ↑19 אוקטובר 2024, 09:21 עכשיו זאת היתממות מאוד רצינית שלך.
לטעון שהאולטראס לא לכל הפחות מגבים בשתיקה את הדברים לעיל זה עלבון לאינטליגנציה של כולנו פה.
והייתי מאוד עדין בתיאור חלקם/תמיכתם של האולטראס בחולאות שיש בקהל של הפועל שצריך לטפל בהם.
האולטראס לא אלימים, לא תומכים באלימות, לא תומכים בעבירה על החוק.
תוציאו הודעות גינוי להתנהגות שיוצאת מבין הכיסאות שלהם , זה המינימום שהייתי מצפה מהם.
כמו שידעו להגיד ״לא יקרה״ שידעו להגיד שאין מקום לאלימות בקירבנו.
ולגבי זה שאתה זה ״שמקבל את כולם״ , כל עוד מתאפשר לך לברך בכינויים , אז אתה מקבל את כולם , אין ספק…
ממש תרבות דיון.
מה תהיה תגובת מרבית יושבי יציע 1 / אולטראס הפועל אם יבוא שוטר לעצור מישהו ביציע תוך כדי משחק?Red roy כתב: ↑19 אוקטובר 2024, 09:09הבעיה שלך היא שאתה נותן דוגמאות של מעבר על החוק , ברגע שמישהו עובר על החוק יעצרו אותו , גם ביציע .
כל יציע 1 עובר על החוק ?
מה הקשר בכלל לחוק פה ?
למה אתה קורא אולטראס? כל מי שמחזיק שלט ? כל מי שקנה חולצה ?
אתה והם פה לא יודעים על מה אתם מדברים ונגד מה אתם בכלל.
אתם יודעים פה בכלל מי באולטרס ?
השנאה שלכם לאולטראס לא קשורה לשום דבר .
השנאה שלכם היא בגלל שהם פשוט לא כמוכם
בכלל לא מיתמםמילפורד כתב: ↑19 אוקטובר 2024, 09:21 עכשיו זאת היתממות מאוד רצינית שלך.
לטעון שהאולטראס לא לכל הפחות מגבים בשתיקה את הדברים לעיל זה עלבון לאינטליגנציה של כולנו פה.
והייתי מאוד עדין בתיאור חלקם/תמיכתם של האולטראס בחולאות שיש בקהל של הפועל שצריך לטפל בהם.
האולטראס לא אלימים, לא תומכים באלימות, לא תומכים בעבירה על החוק.
תוציאו הודעות גינוי להתנהגות שיוצאת מבין הכיסאות שלהם , זה המינימום שהייתי מצפה מהם.
כמו שידעו להגיד ״לא יקרה״ שידעו להגיד שאין מקום לאלימות בקירבנו.
ולגבי זה שאתה זה ״שמקבל את כולם״ , כל עוד מתאפשר לך לברך בכינויים , אז אתה מקבל את כולם , אין ספק…
ממש תרבות דיון.
אני חושב שאולטראס הפועל כוחנים וקיצונים ,הלך המומנטום כתב: ↑19 אוקטובר 2024, 09:39מה תהיה תגובת מרבית יושבי יציע 1 / אולטראס הפועל אם יבוא שוטר לעצור מישהו ביציע תוך כדי משחק?Red roy כתב: ↑19 אוקטובר 2024, 09:09הבעיה שלך היא שאתה נותן דוגמאות של מעבר על החוק , ברגע שמישהו עובר על החוק יעצרו אותו , גם ביציע .
כל יציע 1 עובר על החוק ?
מה הקשר בכלל לחוק פה ?
אני גם חושב שצריכים לעצור אוהדים ספציפיים שעושים בעיות ולא לתת עונשים קולקטיביים, שהוכחו כלא עובדים, אבל זה רק למחרת בבוקר בבית של אותו האוהד בלי ההמון המשולהב.
לגבי קבלת כל אוהד באשר הוא וכל אוהדי הפועל שווים זו גם היתממות מצד האולטראס, כולנו מכירים את המקרים הבאים:
1. נפנוף בדגלים באמצע יציע של קהל חוץ / רדיוס ולהסתיר לכולם, כשידוע שחלק לא מבוטל הגיע קודם כל כדי לראות את המשחק.
2. אנשים שנכנסים כקהל חוץ למקומות לא מסומנים ומגיעים כמה ערסים עם שלטים ותופים וזורקים אותם מהמקום כי זה ״המקום שלהם״.
3. לא משהו שניסינו, אבל אני אשמח לראות את התגובה אם יום אחד יונף שלט ביציעי הפועל שמנוגד לדעת האולטראס, תוך כמה זמן לדעתך יגיעו 2-3 אנשים וידאגו שהשלט הזה יקופל?
אני פשוט חושב שיש מגוון דעות, אבל יש קבוצה אחת שמתנהגת בכוחניות כלפי שאר הקבוצות בקהל של הפועל, לא מסכים איתי?
הם יכולים גם להיות ממקימי בלומפילד, מה הקשרRed roy כתב: ↑19 אוקטובר 2024, 09:45אני חושב שאולטראס הפועל כוחנים וקיצונים ,הלך המומנטום כתב: ↑19 אוקטובר 2024, 09:39מה תהיה תגובת מרבית יושבי יציע 1 / אולטראס הפועל אם יבוא שוטר לעצור מישהו ביציע תוך כדי משחק?Red roy כתב: ↑19 אוקטובר 2024, 09:09
הבעיה שלך היא שאתה נותן דוגמאות של מעבר על החוק , ברגע שמישהו עובר על החוק יעצרו אותו , גם ביציע .
כל יציע 1 עובר על החוק ?
מה הקשר בכלל לחוק פה ?
אני גם חושב שצריכים לעצור אוהדים ספציפיים שעושים בעיות ולא לתת עונשים קולקטיביים, שהוכחו כלא עובדים, אבל זה רק למחרת בבוקר בבית של אותו האוהד בלי ההמון המשולהב.
לגבי קבלת כל אוהד באשר הוא וכל אוהדי הפועל שווים זו גם היתממות מצד האולטראס, כולנו מכירים את המקרים הבאים:
1. נפנוף בדגלים באמצע יציע של קהל חוץ / רדיוס ולהסתיר לכולם, כשידוע שחלק לא מבוטל הגיע קודם כל כדי לראות את המשחק.
2. אנשים שנכנסים כקהל חוץ למקומות לא מסומנים ומגיעים כמה ערסים עם שלטים ותופים וזורקים אותם מהמקום כי זה ״המקום שלהם״.
3. לא משהו שניסינו, אבל אני אשמח לראות את התגובה אם יום אחד יונף שלט ביציעי הפועל שמנוגד לדעת האולטראס, תוך כמה זמן לדעתך יגיעו 2-3 אנשים וידאגו שהשלט הזה יקופל?
אני פשוט חושב שיש מגוון דעות, אבל יש קבוצה אחת שמתנהגת בכוחניות כלפי שאר הקבוצות בקהל של הפועל, לא מסכים איתי?
ובאותו משפט אני אומר תודה שהם שם .
אבל זה בכלל לא משנה
שאני יושב בבלומפילד בשער 2 לפעמים בא להקיא ממה שאנים בני 60 מוציאים מהפה לעבר שחקני הפועל .
אי פעם פיקפקתי באהדה שלהם ?
לא , עוד אנשים ביציע שהם לא כוסות התה שלי .
אז ? אז מה אם הם לא כוס התה שלי , מי אני לעומתם ? משחק הבא הם שוב יהיו שם כמו שהם היו שם ב 40 שנה האחרונות .
אוהדי הפועל
אתה מתבלבל, השנאה של 99% מאוהדי הפועל לארגון האולטראס היא בגלל שהארגון הזה:Red roy כתב: ↑19 אוקטובר 2024, 09:09הבעיה שלך היא שאתה נותן דוגמאות של מעבר על החוק , ברגע שמישהו עובר על החוק יעצרו אותו , גם ביציע .
כל יציע 1 עובר על החוק ?
מה הקשר בכלל לחוק פה ?