מהסגל הנוכחי החלש מאד הוא הוציא מעל ומעבר לכל ציפיה.
גם באחוזי הצלחה וגם במיקום.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
מהסגל הנוכחי החלש מאד הוא הוציא מעל ומעבר לכל ציפיה.
אוקיי , בינוני מאד עם הגנה חלשה.BRUNO CONTI כתב:אל תעוף.
בינוני מאד מאד.
כשדיברו על קובי דיברו על כדורגל ותהליכים,
התגובה שלך היא קלינגרית בהגדרה.
צבירת נקודות לא אומרת הכל על המאמן. אני אישית מצפה לראות את הקבוצה משחקת כדורגל, את המאמן מגיב למה שקורה על המגרש ואפילו שהוא יכין אותם מראש ליריבה שאנו באים לשחק נגדה.
וואלה.
את ההגנה החלשה הזו אי אפשר לשפר.זה מה יש.Charmander כתב:צבירת נקודות לא אומרת הכל על המאמן. אני אישית מצפה לראות את הקבוצה משחקת כדורגל, את המאמן מגיב למה שקורה על המגרש ואפילו שהוא יכין אותם מראש ליריבה שאנו באים לשחק נגדה.
אני מאוד אהבתי את קובי בקדנציה הקודמת בידיוק בגלל הסיבות האלו, תמיד הרגשתי שהיה לנו מאמן, הקבוצה שיחקה כדורגל טוב עם שחקנים חלשים מאוד (עידן כהן, לקס, אעבד וזיקרי היו שחקני הרכב קבועים) וזה היה לזכותו, היום אנחנו פשוט לא משחקים כדורגל, אין שום משחק התקפה וגם ההגנה נראית מאוד לא יציבה.
אם הוא סגור בחו"ל ביכולת הזאת כדאי שיבין שיכולים לבטל איתו את ההסכם.האדס כתב:אושר דווידה לדעתי כבר סגור בחו״ל ושומר על הרגליים, בעיקר עסוק במחבואים.
התכוונתי יותר לאחוזי ההצלחה של רפואה.BRUNO CONTI כתב:הוא שאמרתי.
כתבת קודם מעל ומעבר…
בוא
אתה לא ברור.האדס כתב: ↑05 מרץ 2022, 22:32 לא צריך להיות נביא כדי לראות שכל השחקני נוער שעולים לבוגרים אצלנו הם כלי מסחרי שנועד להגיע למכירה לחו״ל ובקושי שחקני כדורגל.
גם דווידה וליינדר זה שחקנים שלפני 20 שנה לא היו רואים סגל עם היכולת שלהם.
אז עשו עליהם איזה כתבה ב-one. יאללה. איזה עילויים. התינוקות של בוקסה. בלה בלה בלה.
לא תמיד צריך לבטל ולזרוק שחקנים לפח. דווידה כשרון על, והוא יגיע רחוק, הראה את זה בהרבה משחקים. ליידנר שחקן כישרוני, בלה בלה, נמאס כבר לקרוא את הקיטורים שלך.האדס כתב: ↑05 מרץ 2022, 22:32 לא צריך להיות נביא כדי לראות שכל השחקני נוער שעולים לבוגרים אצלנו הם כלי מסחרי שנועד להגיע למכירה לחו״ל ובקושי שחקני כדורגל.
גם דווידה וליינדר זה שחקנים שלפני 20 שנה לא היו רואים סגל עם היכולת שלהם.
אז עשו עליהם איזה כתבה ב-one. יאללה. איזה עילויים. התינוקות של בוקסה. בלה בלה בלה.
גם אני.Yalla Hapoel כתב: ↑05 מרץ 2022, 23:48 אני מתומכיו ובגדול, אבל במשחקים האחרונים אנחנו נראים סירחון אחד גדול.
הכל קשור אחד בשני.redrony כתב: ↑06 מרץ 2022, 11:09גם אני.Yalla Hapoel כתב: ↑05 מרץ 2022, 23:48 אני מתומכיו ובגדול, אבל במשחקים האחרונים אנחנו נראים סירחון אחד גדול.
אני פחות מתחבר לכל דיבורי ההכנה נגד קבוצה כזו או אחרת. אני לא אומר שזה לא חשוב, אבל הפועל נופלים בדברים הרבה יותר בסיסיים מזה.
בגדול המשחק של הקבוצה פשוט תקוע. אין תנועה בלי כדור, קבלת החלטות, כל קלישאות הכדורגל הכי גדולות. הרבע שעה האחרונה אתמול בטדי היתה פשוט בושה. חזרה לימי קלינגר העליזים. אז מילא את זה אפשר להבין נגיד בגלל הלחץ, אבל רפואה התחיל מ-5 נצחונות מ-6 משחקים, אין סיבה שלא יהיה בטחון לשחקנים.
אותן טעויות פעם אחרי פעם בהתקפה, עוד פעם אליאס ואיינבינדר כדורים על 60 מטר שמאטים את המשחק וגורמים לאיבודי כדור, עוד נגיעה ועוד נגיעה בכדור.
אז מדברים על כמה מאמן יכול להשפיע בשיפור של יכולת אישית וקבלת החלטות של שחקנים כחלק מתבנית המשחק הקבוצתי. אני טוען שאם מאמנים לא יכולים להשפיע שם הם מאמנים פחות טובים.
להתכונן לקבוצה היריבה זה כבר הפיין טיונינג במשחק נתון, לא על זה הפועל נופלים
שההרחקה עשתה לו טוב. כי הפועל פתחה את המשחק וזה נתן להם את ההזדמנויות שהיו צריכים (בגדול לא מילה במילה)