דון כנף
דנילסון אמצע כזה
שמי שביקש ממך ישים אותך על השתק וישחרר את כולנו. די לסתימת פיות בפורום שדים.
שוב, חלוץ טוב מבקיע לפחות שער אחד מהמצבים שהיו פה במחצית הזאת.
גם לבעיטה שהיא החמצה אפשר לשפוט אם הסיומת טובה או לא, בכל המצבים שלו הסיומת הייתה טובה. אם הנגיחה שלו שפגעה במשקוף הייתה הולכת סנטימטר למטה ונכנסת אז הוא כן יכל להיות חלוץ 9?
אם היינו מביאים את דון, הייתי מעדיף אותו כ-10 ולא כ-8. דנילסון ודון, לצד פלקאו, יכול לעבוד מעולה
תפרסם מה אתה מסתלבט
אחים שלי הכל טוב.
אז כאחד שנמצא כאן מהקמת הפורום לפני יותר מעשרים שנה, אני מתיר לך להתעלם מהבקשות האלה. נראה לי מנצח אותם
תראה, יש לכתוב ויש לכתוב, יש להיות מעורב ויש להיות מעורב.
קודם כל מקבל ואהיה פחות פזיז, דבר שני רק אסביר שאני לא מדבר עם סוכנים לכיף שלי אלא זה כדרך אגב כחלק מהעבודה שלי. אני עדיין יש בדבריך דברים נכונים שאוליטעיתי. מתנצל. אהיה יותר זהיר. יאללה הפועלtalb55 כתב: ↑13 יולי 2025, 15:07תראה, יש לכתוב ויש לכתוב, יש להיות מעורב ויש להיות מעורב.
בעיני להוציא שם כידיעה ראשונית, מסכן את העסקה.
לדבר עם סוכנים מסכן את העסקה.
שם שיוצא עם מספרים לא רק מרגש את כולנו, אלא מביא רעיונות לקבוצות אחרות, ואני יכול להגיד לך שזה קרה.
גם אני ממש לא קרוב ללדעת הכל, ואשמח לשמוע קצת מידע, אבל בטעם הטוב.
הימור מושכל:oleg neduda כתב: ↑13 יולי 2025, 15:11 אחרי ההחתמה של דאפה, ובהינתן שיש מקום לעוד חמישה זרים, אין שום צורך או היגיון בלהחתים את מלמד.
להביא חמישה זרים (מגן ימני, קשר אמצע, קשר מתחת לחלוץ, כנף שמאל וחלוץ), להחזיר את גוני נאור כגיבוי לפלקאו, ולסגור את הסגל
תודה לךtalb55 כתב: ↑13 יולי 2025, 15:07תראה, יש לכתוב ויש לכתוב, יש להיות מעורב ויש להיות מעורב.
שם שיוצא עם מספרים לא רק מרגש את כולנו, אלא מביא רעיונות לקבוצות אחרות, ואני יכול להגיד לך שזה קרה.
מצוייןאדוםאדום כתב: ↑13 יולי 2025, 15:14קודם כל מקבל ואהיה פחות פזיז, דבר שני רק אסביר שאני לא מדבר עם סוכנים לכיף שלי אלא זה כדרך אגב כחלק מהעבודה שלי. אני עדיין יש בדבריך דברים נכונים שאוליטעיתי. מתנצל. אהיה יותר זהיר. יאללה הפועלtalb55 כתב: ↑13 יולי 2025, 15:07תראה, יש לכתוב ויש לכתוב, יש להיות מעורב ויש להיות מעורב.
זה מורכב לענות
תשמע, בחצי עונה האחרונה שחר היה השחקן הכי טוב אצלנו ביחד עם טוריאל ושיחק כמעט רק מגן ימין
לא יכול להיות שאלתור ללאומית יהפוך להיות הדרך קבע שלנו.
שמע, זה לא פייר מה שאתה עושה.talb55 כתב: ↑13 יולי 2025, 15:07תראה, יש לכתוב ויש לכתוב, יש להיות מעורב ויש להיות מעורב.