תעזוב אלה אנשים שבשם הצדק תמיד יהיו נגד ישראל. לא מבינים שהאויב מחכה לנו בפינה גם אם היינו נותנים להם הכל.Asafasraf כתב: ↑21 פברואר 2025, 14:42סתם שאלה:תא מרבוטא כתב:שמע , חמאס (בניגוד לעמדת ממשלת ישראל כשהם התגבשו לפני 40 שנה) הם תנועה רצחנית טרוריסטית, והם במובן זה כמו אל קעדה ודעאש.
לבוא ולומר שזה בdna של כל העזתים כבר נכנס לקטגוריה אחרת. יש שיאמרו תורת הגזע. בוא נאמר שאם זה היה נכתב על ישראלים נניח אחרי למשל ארועי כפר קאסם וקיביה, היו קופצים ישר שזה טענה אנטישמית. ובצדק
מה חומרי הלימוד בישראל ומה חומרי הלימוד לילדים בעזה?
Sent from my iPhone using Tapatalk
יש מלחמה (מבצע חרבות ברזל ומבצע חיצי צפון)
- רווי
- קיבל.ה 746 לייקים
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 556 לייקים
1. מכייון שחמאס שלט בכוח - לא בבחירות (מאז 2006)- בכוח בעזה, כמעט 20 שנה ומן הסתם אחראי על חומרי הלימוד, אני מניח שהם בהתאם לרוחו. זה לא אןמר שאלו חומרי הלימוד המועדפים , או שהיו מועדפים על תושבי עזה. גם בצפון קוריאה אני יכול לשער מהם חומרי הלימוד על נניח ארהב או דרום קוריאה. להשוות חומרי לימוד בישות דתית דיקטטורית לדמוקרטיה , זה השוואה קצת מוטה מראשAsafasraf כתב: ↑21 פברואר 2025, 14:42סתם שאלה:תא מרבוטא כתב:שמע , חמאס (בניגוד לעמדת ממשלת ישראל כשהם התגבשו לפני 40 שנה) הם תנועה רצחנית טרוריסטית, והם במובן זה כמו אל קעדה ודעאש.
לבוא ולומר שזה בdna של כל העזתים כבר נכנס לקטגוריה אחרת. יש שיאמרו תורת הגזע. בוא נאמר שאם זה היה נכתב על ישראלים נניח אחרי למשל ארועי כפר קאסם וקיביה, היו קופצים ישר שזה טענה אנטישמית. ובצדק
מה חומרי הלימוד בישראל ומה חומרי הלימוד לילדים בעזה?
2. חומרי לימוד לא מעידים על dna, גנטיקה, או שאר ההנחות שהועלו
3. אגב ישות דתית, מהם חומרי הלימוד במגזר החרד"לי לילדים?
- teknoboy
- קיבל.ה 1823 לייקים
כמו שהודגם פה כבר עשרות פעמים, מדובר בתמונת מראה די מדויקת.
מפות שמוחקות את הצד השני, חומרי לימוד שמעלימים את ההיסטוריה של הצד השני שלא לדבר על התרבות שלו וכו' וכו'.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
פוסט מדויק מהפייסבוק:
Avi Johnny Azri
למי שראה ושאל ״למה יש להם סרטים בצבעים שונים על הראש?״ וחשב שאולי שזה כמו אצל ״צבי הנינג׳ה״ ופשוט אחמד שולט בסכין, מוסטפה מומחה בזריקת אבנים, וואליד תותח בהנחת מטענים וסמיר אשף טכנולוגיה ואוהב לאכול כנאפה אז לא. זה לא בגלל זה.
הסרט הירוק הוא החמאס
הסרט השחור זה דעאש
הסרט האדום שייך ג׳יהד איסלמי
והסרט הצהוב של גדודי חללי אל אקצע של אבו מאזן.
זאת לא תצוגת אופנה ולא השקת ליין קולקציית ״לטרוריסט חורף 2025״, זה מסר שאומר ״אנחנו עובדים ביחד״.
שהם משלבים את ארבעת היסודות ויוצרים אווטר מחבל.
הם מתחברים ואנחנו מתפרקים.
אי אפשר לבוא ולדרוש ״בואו נסתדר״ ״בואו נאהב״ ״ביחד״ או כאלה סיסמאות גדולות שלא אומרות כלום ולא עבדו עד עכשיו.
מה שכן, תסתכלו על התמונה הזאת ורגע לפני שאתם באים לפתוח על 400 תגובה מלאה בחרא על ההוא או ההיא בתגובות כי הם לא דומים לכם בדעתם תזכרו שזה חלק ממה שמפורר אותנו חברתית, זה עובר מהרשת לרחוב.
אם החראות האלה יכולים לשתף פעולה ולא לירות אחד לשני בראש לתקופה גם אנחנו יכולים.
Avi Johnny Azri
למי שראה ושאל ״למה יש להם סרטים בצבעים שונים על הראש?״ וחשב שאולי שזה כמו אצל ״צבי הנינג׳ה״ ופשוט אחמד שולט בסכין, מוסטפה מומחה בזריקת אבנים, וואליד תותח בהנחת מטענים וסמיר אשף טכנולוגיה ואוהב לאכול כנאפה אז לא. זה לא בגלל זה.
הסרט הירוק הוא החמאס
הסרט השחור זה דעאש
זאת לא תצוגת אופנה ולא השקת ליין קולקציית ״לטרוריסט חורף 2025״, זה מסר שאומר ״אנחנו עובדים ביחד״.
אי אפשר לבוא ולדרוש ״בואו נסתדר״ ״בואו נאהב״ ״ביחד״ או כאלה סיסמאות גדולות שלא אומרות כלום ולא עבדו עד עכשיו.
מה שכן, תסתכלו על התמונה הזאת ורגע לפני שאתם באים לפתוח על 400 תגובה מלאה בחרא על ההוא או ההיא בתגובות כי הם לא דומים לכם בדעתם תזכרו שזה חלק ממה שמפורר אותנו חברתית, זה עובר מהרשת לרחוב.
אם החראות האלה יכולים לשתף פעולה ולא לירות אחד לשני בראש לתקופה גם אנחנו יכולים.
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
אולי המראה המעוותת שלך.
באף מקום במדינת ישראל, גם לא בחינוך הקיצוני ביותר אין קריאה לפיגועי התאבדות.
- רווי
- קיבל.ה 746 לייקים
-
- קיבל.ה 2440 לייקים
דובר צה"ל תת-אלוף דניאל הגרי התייחס בהצהרה מיוחדת לנסיבות מותם של כפיר ואריאל ביבס, ואמר: "אריאל וכפיר נרצחו באכזריות בשבי בעזה, בשבועות הראשונים למלחמה, על-ידי מרצחים. הם רצחו אותם בידיים וניסו לטשטש ראיות
-
- קיבל.ה 556 לייקים
https://www.haaretz.co.il/news/educatio ... fd34370000
ומה לגבי זה?
וכן אני *לא* ציינתי *שכלל* מערכת החינוך שלנו מסיתה נגד ערבים, אם כי גם עליה יש ביקורת. כן ציינתי *המגזר החרד"לי*.
-
- קיבל.ה 239 לייקים
נכון, אז בוא נמשיך להחזיק שטחים שיושבים בהם מליונים של פלסטינים ונמשיך לשמור איתם על גבול פתוח. זה בטוח יעבוד. אולי גם נרחיב גם לרצועת עזה. מה כבר יכול להשתבש?
-
- קיבל.ה 105 לייקים
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
יהודי שקרן
הילד בן 9 חודשים רצח את אחיו בן 4 ואז התאבד
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
יש לי עצה יותר טובה: בוא נתנתק מעזה והכל יהיה בסדר (ואני עד היום בעד ההתנתקות).עובדיה כתב:נכון, אז בוא נמשיך להחזיק שטחים שיושבים בהם מליונים של פלסטינים ונמשיך לשמור איתם על גבול פתוח. זה בטוח יעבוד. אולי גם נרחיב גם לרצועת עזה. מה כבר יכול להשתבש?
אחרי ה-7.10 איבדתי את מעט האמון שהיה לי בצד השני.
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
דמגוגיה יפהתא מרבוטא כתב: ↑21 פברואר 2025, 16:42https://www.haaretz.co.il/news/educatio ... fd34370000
ומה לגבי זה?
וכן אני *לא* ציינתי *שכלל* מערכת החינוך שלנו מסיתה נגד ערבים, אם כי גם עליה יש ביקורת. כן ציינתי *המגזר החרד"לי*.
אתה מביא לנו דוגמא אחת על מקום ספציפי לעומת מערכת חינוך שלמה של עם שלם.
בסדר, ככל שתנסו לייצר סימטריה ככה יצא ממכם המביך
תמשיכו
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 556 לייקים
באיזה שלב ניסיתי לטעון משהו על כלל מערכת החינוך בישראל?L.S כתב: ↑21 פברואר 2025, 18:19דמגוגיה יפהתא מרבוטא כתב: ↑21 פברואר 2025, 16:42https://www.haaretz.co.il/news/educatio ... fd34370000
ומה לגבי זה?
אתה מביא לנו דוגמא אחת על מקום ספציפי לעומת מערכת חינוך שלמה של עם שלם.
בסדר, ככל שתנסו לייצר סימטריה ככה יצא ממכם המביך
תמשיכו
מה שכן אני מסכים שאין סימטריה. אני אפילו ציינתי את זה - בעזה חיים בדיקטטורה דתית. אנחנו לא. עדיין.
מה שכן, מוזר שאתה ממשיך לטעון שאני טוען שיש סימטריה
ועוד משהו
אני לפחות טורח להביא אסמכתות לטענות שלי. לך יש איזו אסמכתא לטענת הdna שלך לגבי העזתים? משהו מדעי רשמי על זה שהם ביולוגית מתוכנתים לרצח וטרור? לא על זה שחמאס ארגון טרור- זה גם טענה שלי. הוכחה מדעית שהעזתים טרוריסטים בdna. יש?
-
- קיבל.ה 556 לייקים
מי זה אבי ג'וני עזרי ולמה הוא נחשב סמכות בתחום? טרחתי וחיפשתי ומה שראיתי שיש לו פודקסט או משהו כזה, ושקודם היה בבעלותו בר. למה שיהיה לי או לך אכפת מפוסטים שלו בענייני ביטחון?Asafasraf כתב: ↑21 פברואר 2025, 15:24 פוסט מדויק מהפייסבוק:
Avi Johnny Azri
הסרט הירוק הוא החמאס
הסרט השחור זה דעאש
-
- קיבל.ה 105 לייקים
רמות האכזריות והאלימות הן לא ברות השוואה, כנ"ל לגבי חומרי הלימוד.תא מרבוטא כתב: ↑21 פברואר 2025, 10:41קודם כל לומר שעזה מדינת טרור זה כבר אחרת מטענה שזה בdna של העזתים. זה כמו שאפגניסטן מנןהלת על ידי טרוריסטים של הטליבן וזה לא מעיד על הגנטיקה האפגנית.fidel כתב: ↑21 פברואר 2025, 10:28עזה לא דומה ליהודה ושומרון, ואירועים בודדים כאלה או אחרים של ישראלים לא דומים למדינת טרור כמו עזה. העזתים הם מפלצות טרור אכזריות וכמות הנשק שהם השתמשו בה, לא מנקה אף אחד מאחריותתא מרבוטא כתב: ↑21 פברואר 2025, 10:07
שמע , חמאס (בניגוד לעמדת ממשלת ישראל כשהם התגבשו לפני 40 שנה) הם תנועה רצחנית טרוריסטית, והם במובן זה כמו אל קעדה ודעאש.
דבר שני ברור שכל מי שתומך באופן מוצהר ומגבה את חמאס, בטח אחרי 7.10, הוא תומך טרור.
עדיין, לומר זאת באופן גורף על כולם כולל תינוקות וילדים- זה כבר השתלחות פרןעה ותאוות דם נטו.
אגב ארועים בודדים? אלו 2 פעולות מאורגנות של צהל, כלומר רשמיות מהמדינה. לגבי תקריות עם מתנחלים אלימים זה כבר סיפור אחר לגמרי וגדול בהרבה
לעודד ליפשיץ היה אישור להכנס לאיזור מיוחד להוציא פצועים וחולים מעזה, מבני אנוש יש ציפייה שינהגו אחרת. ולאוכלוסייה האזרחית יש השפעה, גם אם לא מוחלטת.
-
- קיבל.ה 2383 לייקים
באמת הויכוח אם הם נאצים או לא מעניין , אפשר להשוות משהו לפאקינג להרוג תינוק בן פחות משנה בחניקה ? לא מבין את כל היפי נפש פה "אי אפשר להשוות לשואה " עאלק , כל הקווים האדומים נחצו מזמן , מדובר במפלצות מהסוג הגרוע ביותר שיש לאנושות הזו להציע , איפה הגינויי של העזתים החמודים ? העיקר מאשימים פה את 2 הצדדים באותה מידה
-
- קיבל.ה 556 לייקים
אין לי שום ויכוח עם אף אחד על זה שחמאס וראשיו הם מחבלים איומים, עם השקפת עולם רצחנית ואפס חמלה.fidel כתב: ↑21 פברואר 2025, 23:14רמות האכזריות והאלימות הן לא ברות השוואה, כנ"ל לגבי חומרי הלימוד.תא מרבוטא כתב: ↑21 פברואר 2025, 10:41קודם כל לומר שעזה מדינת טרור זה כבר אחרת מטענה שזה בdna של העזתים. זה כמו שאפגניסטן מנןהלת על ידי טרוריסטים של הטליבן וזה לא מעיד על הגנטיקה האפגנית.
דבר שני ברור שכל מי שתומך באופן מוצהר ומגבה את חמאס, בטח אחרי 7.10, הוא תומך טרור.
עדיין, לומר זאת באופן גורף על כולם כולל תינוקות וילדים- זה כבר השתלחות פרןעה ותאוות דם נטו.
אגב ארועים בודדים? אלו 2 פעולות מאורגנות של צהל, כלומר רשמיות מהמדינה. לגבי תקריות עם מתנחלים אלימים זה כבר סיפור אחר לגמרי וגדול בהרבה
לעודד ליפשיץ היה אישור להכנס לאיזור מיוחד להוציא פצועים וחולים מעזה, מבני אנוש יש ציפייה שינהגו אחרת. ולאוכלוסייה האזרחית יש השפעה, גם אם לא מוחלטת.
הטענות שלי, ומשום מה שוב ושןב מתעלמים מהן, הן שזליגה לאמירות גזעניות כמו- זה בד.נ.א, גם תינוקות וילדים שלהם נחשבים מחבלים זו ראיה מעוותת שלא תורמת כלום. גרמניה נחשבה לאחת המדינןת המתקדמות והנאורות עם אנשי רוח כמו גתה,הוסרל וברכט שהלכה בעקבות עלבון לאומי ומשבר כלכלי אחרי קיצוני רצחני וגזעני כמו היטלר. ואחרי המלחמה הפכו לאחת המדינות הכי נחרצות בהוקעת אנטישמיות. אז זה בdna או לא? ברןר שלא. הנקןדה היא שעמים, מדינות, ציבורים יכולים להגרר אחרי חבורת קיצונים אלימים ואף אחד לא חסין לזה. לא הגרמנים, לא היפנים, לא הפלסתינאים, ואפשר לחשוב על עוד כמה דןגמאות.
זה לא אומר שצריך להתנהג כאילו המאבק בחמאס מיותר. רק שהכללות והנחות גזעניות בהקשר הזה הן לא מדויקות (נזכיר בהקשר הזה שהסקר שחמאס טען שהרוב בעזה תומכים בטבח אוקטובר התגלה כמזויף .https://www.ynet.co.il/news/article/syjvgsjhc מעניין שפתאום העדיפו להאמין לטענות חמאס שהרוב איתם כשזה מסתדר עם העמדה הפוליטית). וגם נזכיר שבישראל מבין המנהיגים והטוענים לשלטון היו בדיוק 2 שטענו שחמאס נכס. שניהם אגב, בממשלת ימין ימין מלא מלא
-
- קיבל.ה 105 לייקים
אני מודה שאני נצמד להפרדה שלך בין מנהיגי חמאס לציבור העזתי, ופחות מתעסק באמירות של הצד השלנו. ביום כמו היום שרואים המונים מלווים את הטקס, אחרי הזוועה של החזרת גופה לא נכונה, זה לא משהו שאנחנו יכולים לבוא ולהגיד לעזתים אין אשמה.
-
- קיבל.ה 556 לייקים
לא סותר מה שאמרתי. סביר שחלק לא מבוטל מהעזתים הולכים והלכו אחרי החמאס - אפילו אם חלק ניכר מהם חושב בדיעבד שהטבח היה טעות חמורה עבורם, והוא באמת היה טעות. בסוף הוא אחראי על הפרנסה ועל החינוך.
העניין הוא , שכשזה בdna אין אשמה. אתה לא מצפה מעקרב לא לעקוץ ומנחש לא להכיש. זה באמת בdna, ואין בחירה מוסרית. חמאס ותומכיו אכן אשמים, כי זו הייתה בחירה של מי שהשתתפו בטבח ותמכו בו.
וחבל שאתה מתעלם מההתמיכה המוצהרת של ביבי וסמוטריץ בחמאס בעזה טרם הטבח. בזכות התמיכה הזו בין היתר,היו לחמאס אמצעים לביצוע
-
- קיבל.ה 105 לייקים
אני לא מתעלם מהתמיכה של ביבי וסמוטריץ', ואני ממש רוצה מנהיגות אחרת שרוצה בטובתנו כמדינה, מה שמנהל אותנו עכשיו זה חבורת אינטרסנטים ששרידותם אומנותם. אני פשוט רוצה שיהיה לנו משהו להתאחד סביבו כדי לשפר את העתיד. לחפש צדק טהור במזרח התיכון יהיה בלתי אפשרי, ולהבין איך נכנס כל כך הרבה נשק לעזה, והשתמשו בו באכזריות אין קץ, גם אם אני מאוד רוצה לא אוכל להאשים רק את סמוטריץ בן גביר ביבי ושות'. אם נמשיך לתקן את עצמנו ולא להסתכל מסביב לא יעבור הרבה זמן ולא יהיה לנו את מי לתקן..תא מרבוטא כתב: ↑22 פברואר 2025, 13:32לא סותר מה שאמרתי. סביר שחלק לא מבוטל מהעזתים הולכים והלכו אחרי החמאס - אפילו אם חלק ניכר מהם חושב בדיעבד שהטבח היה טעות חמורה עבורם, והוא באמת היה טעות. בסוף הוא אחראי על הפרנסה ועל החינוך.
העניין הוא , שכשזה בdna אין אשמה. אתה לא מצפה מעקרב לא לעקוץ ומנחש לא להכיש. זה באמת בdna, ואין בחירה מוסרית. חמאס ותומכיו אכן אשמים, כי זו הייתה בחירה של מי שהשתתפו בטבח ותמכו בו.
וחבל שאתה מתעלם מההתמיכה המוצהרת של ביבי וסמוטריץ בחמאס בעזה טרם הטבח. בזכות התמיכה הזו בין היתר,היו לחמאס אמצעים לביצוע
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1109 לייקים
זה טקסט נאצי למהדרין. אתה נאצי.
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
אתה משקר לגבי ישראל כ"ץ, משקר לגבי מאסק שלגמרי כתבת שהוא נאצי במפורש , ובנוסף גם קראת לפורעים באנגליה נאצים והשתמשת בשביל להצדיק ביצוע לינצ'ים בהם( ואת הפשיזם שלך נשאיר ליום אחר). ואני בטוח שקראת לעוד אנשים שעשו דברים פחות חמורים מחמאס נאצים, שמתי לב לאחרונים רק שקלטתי את הקטע שלך למשטר קריאות נאצים לחמאס אבל להשתמש בהם בעצמך.teknoboy כתב: ↑21 פברואר 2025, 12:371. לגבי חמאס: מציע שתעשה ריענון על מה זה נאצים.D&3 כתב: ↑21 פברואר 2025, 07:161. דאמנ איזה אידאולוגיה וסט ערכים מטורללים צריך להחזיק כדי לנסות להסביר למה החמאס הם לא נאצים אבל לקרוא כל שני וחמישי לאילון מאסק ישראל כ"ץ ואחרים נאציםteknoboy כתב: ↑21 פברואר 2025, 01:18
אני כתבתי פעם שאין הבדל בין צ'רצ'יל לבין היטלר? או בין טרומן להיטלר?
וזה שיש הבדל, זה אומר שטרומן היה פיקס מאה אחוז בסדר?
זה שהיטלר חתום על השואה (האמיתית) זה אומר שכל מה שטרומן עשה היה בסדר ו\או היה עומד בדרישות של דיני הלחימה שנקבעו בעקבות זוועות מלה"ע ה-2?
וגם אם תקרא להיסטוריה "שטות" עוד מיליון פעם, זה לא ישנה אותה, וגם לא ישנה את ההיגיון שמאחורי הסדרת דיני הלחימה, וגם לא את מה שכתוב באמנות שמסדירות את דיני הלחימה.
כמו כן, גם אם תקרא לטבח של ה-7.10 "שואה" עוד מיליון פעם, זה לא יהפוך אותו למשהו שמתקרב בכלל למה שהנאצים עשו. לדעתי הטענה שזה אותו דבר היא בבחינת זילות שואה (נדמה לי שזה אפילו לא חוקי במדינה שאתה חי בה).
2. ועניתי להוקיץ' אז אסביר לו שוב איפה בהודעה שלך אתה לא מבין את מה שכותבים, כרגיל, אני לא טענתי בשום שלב שלעשות טרנספר לנאצים מעזה זה בסדר, טענתי שזה פשוט לא הופך אותך לנאצי אם אתה רוצה בכל, והבאתי ראיות היסטוריות שלבצע פשעים חמורים נגד נאצים זה פחות גרוע בהרבה מלהיות נאצי
לגבי כ"ץ: הוא הציע להרוג שני מיליון איש ברעב ובצמא, ולא כתבתי שהוא נאצי כתבתי שהוא went full nazi (כמו שאם הייתי כותב שהלכת פול ריטרד זה לא אומר שאני חושב שאתה מפגר אלא שאתה עושה משהו שאפשר לתאר כפיגור).
לגבי מאסק נדמה לי שלא כתבתי שהוא נאצי, רק הצבעתי על זה שהוא מצדיע הצדעות נאציות, תומך במפלגה הנאו-נאצית בגרמניה וכו'. את המסקנה שמכל הנ"ל נובע שהוא נאצי הסקת לבד.
2. לא בטוח שאני זה שלא מבין פה.
איפה ראית שכתבתי שמי שבעד טרנספר או טיהור אתני הוא נאצי?
כתבתי שהדברים האלה, ואחרים, הם מחוץ לגבולות שנקבעו בדיני הלחימה, באמנות הבינלאומיות וכו' וכו'.
יתר על כן, כתבתי במפורש (אתה בטח זוכר, כי תקפת אותי על זה בכל פעם) שהדינים האלה וכו' לא נקבעו רק בגלל הנאצים אלא גם בגלל הזוועות שביצעו הטובים במלחמה.
כל הנאצים האלה חיים בראש שלך ורק אצלך, ומעידה על כך העובדה שאתה מטבל כמעט כל הודעה ב"נאצי", "גבלס" ועוד תופינים.
הוקיץ קרא נאצי למשתמשים פה, להבנתי כי הם קראו לטרנספר את העזתים, זה שדחפת את האף שלך לא אומר שאת ההודעות המקוריות הפנתי אליך.
אבל אני בטוח שתמשטר את הוקיץ ואת פרימו שקוראים נאצים לאנשים הרבה פחות גרועים מהחמאס, ועוד לאוהדי הפועל פה בפורום , שלא עוד נחשוב בטעות שאתה אקטיבית מנסה להגן על כבודו של החמאס הממש לא נאצי
- teknoboy
- קיבל.ה 1823 לייקים
גם המפות בעברית ולא בערבית.
מן הסתם הפרטים שונים, אבל למרבה הצער העיקרון אותו עיקרון, ולכן הפתרון לא נראה באופק.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- teknoboy
- קיבל.ה 1823 לייקים
1. לגבי כץ אתה מוזמן לחפש את הביטוי המקורי. אם אתה לא מכיר את הצירוף "to go full XXX" אתה מוזמן פשוט ללמוד טיפה אנגלית.D&3 כתב: ↑22 פברואר 2025, 15:221. אתה משקר לגבי ישראל כ"ץ, משקר לגבי מאסק שלגמרי כתבת שהוא נאצי במפורש , ובנוסף גם קראת לפורעים באנגליה נאצים והשתמשת בשביל להצדיק ביצוע לינצ'ים בהם( ואת הפשיזם שלך נשאיר ליום אחר). ואני בטוח שקראת לעוד אנשים שעשו דברים פחות חמורים מחמאס נאצים, שמתי לב לאחרונים רק שקלטתי את הקטע שלך למשטר קריאות נאצים לחמאס אבל להשתמש בהם בעצמך.teknoboy כתב: ↑21 פברואר 2025, 12:371. לגבי חמאס: מציע שתעשה ריענון על מה זה נאצים.D&3 כתב: ↑21 פברואר 2025, 07:16
1. דאמנ איזה אידאולוגיה וסט ערכים מטורללים צריך להחזיק כדי לנסות להסביר למה החמאס הם לא נאצים אבל לקרוא כל שני וחמישי לאילון מאסק ישראל כ"ץ ואחרים נאצים
2. ועניתי להוקיץ' אז אסביר לו שוב איפה בהודעה שלך אתה לא מבין את מה שכותבים, כרגיל, אני לא טענתי בשום שלב שלעשות טרנספר לנאצים מעזה זה בסדר, טענתי שזה פשוט לא הופך אותך לנאצי אם אתה רוצה בכל, והבאתי ראיות היסטוריות שלבצע פשעים חמורים נגד נאצים זה פחות גרוע בהרבה מלהיות נאצי
לגבי כ"ץ: הוא הציע להרוג שני מיליון איש ברעב ובצמא, ולא כתבתי שהוא נאצי כתבתי שהוא went full nazi (כמו שאם הייתי כותב שהלכת פול ריטרד זה לא אומר שאני חושב שאתה מפגר אלא שאתה עושה משהו שאפשר לתאר כפיגור).
לגבי מאסק נדמה לי שלא כתבתי שהוא נאצי, רק הצבעתי על זה שהוא מצדיע הצדעות נאציות, תומך במפלגה הנאו-נאצית בגרמניה וכו'. את המסקנה שמכל הנ"ל נובע שהוא נאצי הסקת לבד.
2. לא בטוח שאני זה שלא מבין פה.
איפה ראית שכתבתי שמי שבעד טרנספר או טיהור אתני הוא נאצי?
כתבתי שהדברים האלה, ואחרים, הם מחוץ לגבולות שנקבעו בדיני הלחימה, באמנות הבינלאומיות וכו' וכו'.
יתר על כן, כתבתי במפורש (אתה בטח זוכר, כי תקפת אותי על זה בכל פעם) שהדינים האלה וכו' לא נקבעו רק בגלל הנאצים אלא גם בגלל הזוועות שביצעו הטובים במלחמה.
כל הנאצים האלה חיים בראש שלך ורק אצלך, ומעידה על כך העובדה שאתה מטבל כמעט כל הודעה ב"נאצי", "גבלס" ועוד תופינים.
2. הוקיץ קרא נאצי למשתמשים פה, להבנתי כי הם קראו לטרנספר את העזתים, זה שדחפת את האף שלך לא אומר שאת ההודעות המקוריות הפנתי אליך.
3. אבל אני בטוח שתמשטר את הוקיץ ואת פרימו שקוראים נאצים לאנשים הרבה פחות גרועים מהחמאס, ועוד לאוהדי הפועל פה בפורום , שלא עוד נחשוב בטעות שאתה אקטיבית מנסה להגן על כבודו של החמאס הממש לא נאצי
לגבי מאסק: אז בסוף קראתי למישהו שמתבטא כמו נאצי, משתמש בסמלים נאציים ותומך בנאצים בשם "נאצי"? תראה מה זה.
2. אם אתה חושב שהוקיץ' עבר על חוקי הפורום, אתה מוזמן לדווח למנהלים.
לא מבין איך זה קשור לנטייה שלך לדחוף את המילה "נאצים" לכל מקום.
לגבי זה שלא ראוי לקרוא לכל מי שמתבטא בצורה מזעזעת בשם "נאצי" אני דווקא איתך. יש בהיסטוריה עוד דוגמאות לדברים מחרידים, לא חובה לרוץ כל פעם לאותה דוגמה.
3. אני רחוק מלנסות להגן על כבודו של חמאס (אם אתה צריך תזכורת לדעתי אתה מוזמן לבקש), אני כן חושב שיש בהיסטוריה עוד דוגמאות לדברים מחרידים, כאמור, וכאמור ולא חובה לרוץ כל פעם לאותה דוגמה, במיוחד כשהמטאפורה\דימוי\השוואה הזאת לא הכי מוצלחת ופוגעת.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
איזו הודעה מושלמת, להצדיע הצדעות של נאצים הופך אותך לנאצי, לשרוף יהודים בחיים לא
אומר הכל על האידאולוגיה המופרעת הזו, שני הצדדים של הפרסה מעולם לא היו קרובים יותר
והפנינה של "זה רק בראש שלך"
איזה אהבל בחיי
אומר הכל על האידאולוגיה המופרעת הזו, שני הצדדים של הפרסה מעולם לא היו קרובים יותר
והפנינה של "זה רק בראש שלך"
איזה אהבל בחיי
- teknoboy
- קיבל.ה 1823 לייקים
תשמע, אני באמת מציע שתלך ללמוד טיפה על נאציזם ומאפייניו, עם דגש על מה שמבחין אותו מתופעות אחרות בהיסטוריה של שנאה, אנטישמיות וכו'.
ולהצדיע הצדעות נאציות, כלומר להזדהות כנאצי, זה לא כל מה שמאסק וחבריו עושים. מאסק, למשל, תומך במפלגה הנאו-נאצית בבחירות בגרמניה ומשתמש ברטוריקה הקלאסית שלה, מפיץ ברשת החברתית שלו עמדות נאציות, נאו-נאציות וכמו-נאציות, משתמש ב-tropes של נאצים\נאו-נאצים וכו' וכו'.
תסיק מזה מה שאתה רוצה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
גם לדבר כנגד פלסטינים הופך אותך כאן לנאצי
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
זה טקסט נאצי למהדרין. אתה נאצי.פרימו לוי כתב: ↑22 פברואר 2025, 14:48 [גםquote=L.S post_id=361359 time=1740119367 user_id=822]אם ה7.10 לא העיר אותך וכמוך, אני מקווה שעכשיו תתעוררו.
מעבר לגדר הזו, אין חפים מפשע. אין אנשים תמימים. אין בלתי מעורבים.
מתינוק בן יום ועד קשיש, כולם חיות אדם.
הם גדלו, חונכו ובdna שלהם זורם רוע, מוות, שטניות, ברבריות.
אסור בשום פנים ואופן שלידינו יחיו אנשים כאלה.
[/quote]
תודה נסיך
מאחל לך לחיות לצד עזתיים כל ימיי חייך

הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
אמממממ... זה בדיוק זה.
אני לא מבין, זאת כאילו בדיחה מתוחכמת?
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- teknoboy
- קיבל.ה 1823 לייקים
לדעתי זה שילוב של בורות (לגבי מה זה להיות נאצי) ועיוורון מבחירה (במקרה של מאסק)
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
אני ציינתי פוסט בפייסבוק שמאוד מדויק בעיניי.תא מרבוטא כתב:מי זה אבי ג'וני עזרי ולמה הוא נחשב סמכות בתחום? טרחתי וחיפשתי ומה שראיתי שיש לו פודקסט או משהו כזה, ושקודם היה בבעלותו בר. למה שיהיה לי או לך אכפת מפוסטים שלו בענייני ביטחון?Asafasraf כתב: ↑21 פברואר 2025, 15:24 פוסט מדויק מהפייסבוק:
Avi Johnny Azri
הסרט הירוק הוא החמאס
הסרט השחור זה דעאש
לא חייב שהכותב יהיה איש בטחון כזה או אחר.
העובדה היא שבהצגה המזוויעה של העברת הגופות הופיעו נציגים שמכל הפלגים.
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
מאחל לך מכל הלב להשתחרר מהאידיאולןגיה החולנית שהשתלטה עלייך
- סומך
- קיבל.ה 1320 לייקים
מה מוזר במה שהוא כתב?D&3 כתב: ↑22 פברואר 2025, 17:23מאחל לך מכל הלב להשתחרר מהאידיאולןגיה החולנית שהשתלטה עלייך
יש לצערי הרבה מקרים של רצח יהודים ורציחות מזעזעות בהיסטוריה, זה לא התנאי להגדרה של נאצי.
לעומת זאת, להצדיע במועל יד זה חד משמעית להזדהות כנאצי.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 105 לייקים
זה פשוט לברוח לשיח שולי, אפשר להתפלפל עד אין קץ.
מה יש ברצועת עזה שחונק תינוק בידיים, ומצליח לפצל אותנו כעם? גם אם נבוא ונגיד ביבי מממן אותם צריך לעשות משהו עם עזה
-
- קיבל.ה 556 לייקים
-
- קיבל.ה 556 לייקים
מסכיםfidel כתב: ↑22 פברואר 2025, 13:53אני לא מתעלם מהתמיכה של ביבי וסמוטריץ', ואני ממש רוצה מנהיגות אחרת שרוצה בטובתנו כמדינה, מה שמנהל אותנו עכשיו זה חבורת אינטרסנטים ששרידותם אומנותם. אני פשוט רוצה שיהיה לנו משהו להתאחד סביבו כדי לשפר את העתיד. לחפש צדק טהור במזרח התיכון יהיה בלתי אפשרי, ולהבין איך נכנס כל כך הרבה נשק לעזה, והשתמשו בו באכזריות אין קץ, גם אם אני מאוד רוצה לא אוכל להאשים רק את סמוטריץ בן גביר ביבי ושות'. אם נמשיך לתקן את עצמנו ולא להסתכל מסביב לא יעבור הרבה זמן ולא יהיה לנו את מי לתקן..תא מרבוטא כתב: ↑22 פברואר 2025, 13:32לא סותר מה שאמרתי. סביר שחלק לא מבוטל מהעזתים הולכים והלכו אחרי החמאס - אפילו אם חלק ניכר מהם חושב בדיעבד שהטבח היה טעות חמורה עבורם, והוא באמת היה טעות. בסוף הוא אחראי על הפרנסה ועל החינוך.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
איזו אידיאולוגיה?D&3 כתב: ↑22 פברואר 2025, 17:23מאחל לך מכל הלב להשתחרר מהאידיאולןגיה החולנית שהשתלטה עלייך
מה הקשר לאידיאולוגיה?
אני באמת לא מבין אותך.
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!