עופר ינאי

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
Niro
קיבל.ה  975 לייקים

למה עופר בכלל נמצא ליד השחקנים ויכול להתנגד או להסכים לבדיקת שתן? אין למועדון הזה אנשי מקצוע?
חלאס עם השכונה הזאת.
Nati
קיבל.ה  1774 לייקים

עד שבא מישהו ואומר ונלחם את כל מה שאנחנו צועקים כבר יותר מ50 שנה,יוצאים נגדו דווקא אלו שהכי הרבה צעקו והתלוננו כל השנים.
רק הפועל
קיבל.ה  2432 לייקים

Niro כתב: 06 מרץ 2025, 16:27 למה עופר בכלל נמצא ליד השחקנים ויכול להתנגד או להסכים לבדיקת שתן? אין למועדון הזה אנשי מקצוע?
חלאס עם השכונה הזאת.
לפי מה שאמר לא הייתה שום התנגדות , אנחנו פשוט לא צריכים להתייחס לכל הפרסומים האלה זה רק מסיח את הדעת מהמטרות שלנו
אוהד כורסא
קיבל.ה  508 לייקים

Red Wolf כתב: 06 מרץ 2025, 15:59
אוהד כורסא כתב: 06 מרץ 2025, 15:20
בני12 כתב: 06 מרץ 2025, 15:19 שוב מוטלי עלה "רנדומלית" בהגרלה ?
מי נבדק אצל מכבי ? עומר מאייר ?
שני הקלעים המובילים בכל קבוצה.
ממתי זה ככה?
כל פעם הם משנים את ה״חוקים״ בהתאם למה שנח להם
לא חושב שינאי ידע שזה המצב (אם אכן זה כך) ואני מבין לגמרי את העצבים שלו ששוב לוקחים את השחקן הכי טוב לבדיקות סמים ועוד אחרי דרבי

אני גם לא אופתע בכלל עם מנסים להעצים פה משהו שלא היה גדול בכלל
הרבה יותר גרוע. הוא טוען שבפועל לא בדקו את ריברו.
בעולם נורמלי זו הייתה הכותרת.
סמל אישי של משתמש
רועי גווארה
קיבל.ה  353 לייקים

בחייך נתי,
כל הצעקנים יודעים שאם הם היו חברי הנהלה הם היו מתנהגים אחרת מאשר ביציע, אדרבא אם הם הבעלים ועוד עם פרופיל תקשורתי גבוה.
הביקורת היא בעיקר על הסגנון ולא על התוכן.
ועדיין הגירסא של עופר אמינה בעיני פי עשרות מונים על הגירסא של הכלבלבים של הדון.

אגב, התייחסות קצרה בגוף ראשון מערב המשחק בפודקאסט של פיני גרשון
https://www.youtube.com/live/lCeNc_jGa- ... zx-&t=4323

פעם ראשונה שאני שומע על החלטה בסיום המשחק לפי הישגי השחקנים, צריך לדרוש שקיפות באילו משחקים העונה ננקטה החלטה כזאת.
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
Xavi
קיבל.ה  1080 לייקים

יהלום14אדום כתב: 06 מרץ 2025, 16:10
טכנית לארז כתב: 06 מרץ 2025, 16:08 הוא נתן שמות של נאשמים או סתם אמר "משפטי נירבנברג"?
הרמן למשל.
הוא שאל אותם למה תמיד לוקחים לנו את השחקנים שהם שוברי שוויון, הם ענו לו, אנחנו רק ממלאים פקודות.
התשובה שלו היתה, הפעם האחרונה ששמעתי תשובה כזו היתה במשפטי נירנברג.
איך אפשר שלא לאהוב אותו?
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2716 לייקים

teknoboy כתב: 06 מרץ 2025, 16:14
7even כתב: 06 מרץ 2025, 16:09 לחשוב שהוא אמר את זה בשמץ של רצינות זה טמטום.
לוידע, כמו להגיד לבנאדם "תתאבד כבר".
היחידים שנעלבים מזה הם אוהדי מכבי.

וערוץ הספורט הוא...רגע....
מוזר שבסוף דווקא אתה נשמע כמו המתרצים של שירי השואה של שנואי נפשך, האולטרס.
מה שנקרא תיאוריית הפרסה.
מוזר שאחד שכל תכליתו פה היא להגן על ארגון ששירי שואה ונובה ודומיהם הם תכלית קיומו, לא מצליח להבין שמשהו שנעשה בצורה חד פעמית על ידי אחד לא מקביל למשהו שנעשה בכל משחק בערך 20 פעם ע"י כמה מאות אנשים.
אבל אני מבין עם הלוגיקות המוזרות שלי.

אתה גם יכול להמשיך להזכיר אותם בכל תגובה פה, הכל בסדר.
בכדורסל שיחררנו מכם. אתם שם, אנחנו פה.
בא לכם לחזור...? תחזרו. לא מעניין. לא בא לכם? אל תחזרו לא מעניין. לא מזיז האמת.

בכדורגל זה הרי עניין של זמן עד שתהרסו שוב לקבוצה שלנו.
הרי יחזרו הדרבים שהם קצת יותר קשים ממשחק מול הרצליה, ויהיו השלכות אבוקות לדשא, ויהיו עצירות משחקים ויהיו כנראה פריצות לדשא ואתם תמשיכו לא לספור אף אוהד שרק רוצה לבוא ולעודד.
כרגע הכל על מי מנוחות יחסית כי הקבוצה מנצחת לשמחתי הרבה. אתם תאונה שרק מחכה להתרחש לצערי.

בהצלחה.
אני בטוח לא מתכוון להתנצח איתך לאורך אשכול שלם בין אם תגיב או לא תגיב.
נערך לאחרונה על ידי 7even ב 06 מרץ 2025, 16:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
יחד, רק יחד! :heart:
nirgo
קיבל.ה  368 לייקים

רק הפועל כתב: 06 מרץ 2025, 15:22 אבל מוטלי עבר את הבדיקה אז על מה עונש בדיוק? פשוט בדיחה
ניסיון שיבוש הבדיקה
Nati
קיבל.ה  1774 לייקים

רועי גווארה כתב:בחייך נתי,
כל הצעקנים יודעים שאם הם היו חברי הנהלה הם היו מתנהגים אחרת מאשר ביציע, אדרבא אם הם הבעלים ועוד עם פרופיל תקשורתי גבוה.
הביקורת היא בעיקר על הסגנון ולא על התוכן.
ועדיין הגירסא של עופר אמינה בעיני פי עשרות מונים על הגירסא של הכלבלבים של הדון.

אגב, התייחסות קצרה בגוף ראשון מערב המשחק בפודקאסט של פיני גרשון
https://www.youtube.com/live/lCeNc_jGa- ... zx-&t=4323

פעם ראשונה שאני שומע על החלטה בסיום המשחק לפי הישגי השחקנים, צריך לדרוש שקיפות באילו משחקים העונה ננקטה החלטה כזאת.
זאת בדיוק הבעיה שלנו בכל השנים האלו.
שתמיד שיחקנו לפי הכללים של הדון.
סוף סוף הגיע מישהו שלא מפחד מהם.
nirgo
קיבל.ה  368 לייקים

מילפורד כתב: 06 מרץ 2025, 16:10 הוא ביקש הסברים למה דוקא מוטלי וים מדר נבדקים, והפקחים אמרו לו שהם רק ממלאים פקודות והוא אמר להם שזאת תשובה שאמרו במשפטי נירנברג.
זה כל מה שהיה שם.
גם אייכמן אמר את זה, טוב שעופר לא אמר את זה
Nati
קיבל.ה  1774 לייקים

מתי בכל השנים קרה שאותו שחקן נבדק פעמיים בעונה?אצלנו בשנה וחצי זה קרה כבר פעמיים.
מה ״שהכי מעניין״ ששני השחקנים שנבדקו אלו שני הכוכבים שלנו.וששניהם נבדקו לפני משחק שיכול להוביל אותנו ליורוליג.
יהלום14אדום
קיבל.ה  960 לייקים

nirgo כתב: 06 מרץ 2025, 16:55
רק הפועל כתב: 06 מרץ 2025, 15:22 אבל מוטלי עבר את הבדיקה אז על מה עונש בדיוק? פשוט בדיחה
ניסיון שיבוש הבדיקה
אף אחד לא ניסה לשבש כלום או למנוע בדיקה לשחקן כזה או אחר.
הדבר היחיד שאפשר להעיר עליו הוא כנגד האמירה, ראוי או לא.
לא מאמין לאף אחד שקשור לאיגודי הספורט, המנהלות של ענפי הספורט,
בטח שלא מאמין למילה שיוצאת מהפה או המקלדת של החלאות של ערוץ הספורט (פשחרא, זהבי ושאר הרפש האנושי שיש בערוץ)
יאללה הביתה!!!
Xavi
קיבל.ה  1080 לייקים

nirgo כתב: 06 מרץ 2025, 16:55
ניסיון שיבוש הבדיקה
מה זה ניסיון שיבוש בדיקה?
זה לא חקירת משטרה
Mic_red
קיבל.ה  195 לייקים

יש סכנה אמיתית להרחקה או שזה רק הפחדה??
נערך לאחרונה על ידי Mic_red ב 06 מרץ 2025, 17:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
עידן סרור
קיבל.ה  372 לייקים

לא מתומכיו אבל אחלה תשובה
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1832 לייקים

7even כתב: 06 מרץ 2025, 16:53
7even כתב: 06 מרץ 2025, 16:09 לחשוב שהוא אמר את זה בשמץ של רצינות זה טמטום.
לוידע, כמו להגיד לבנאדם "תתאבד כבר".
היחידים שנעלבים מזה הם אוהדי מכבי.

וערוץ הספורט הוא...רגע....
מה שנקרא תיאוריית הפרסה.
1. מוזר שאחד שכל תכליתו פה היא להגן על ארגון ששירי שואה ונובה ודומיהם הם תכלית קיומו,
2. לא מצליח להבין שמשהו שנעשה בצורה חד פעמית על ידי אחד לא מקביל למשהו שנעשה בכל משחק בערך 20 פעם ע"י כמה מאות אנשים.
1. או שלא קראת את הדברים שכתבתי על האולטרס או שאתה סובל מבעיה קוגניטיבית חמורה מאוד
2. אני באמת מתחיל להאמין שמדובר בבעיה חמורה, כי לא עשיתי שום השוואה בין מה שעופר אמר לבין שירי שואה אלא בין התירוץ שבו ניסית לפטור את הדברים שלו ("הוא לא התכוון ברצינות") לבין התירוץ שבו תומכי האולטרס מנסים לפטור את שירי השואה ("לא *באמת* מאחלים להם שואה").
אגב, החלק הכי עצוב הוא שלשני ה"צדדים" האלה יכולים להיות טיעונים הרבה יותר מוצלחים, אבל כשאין עניין להבין ולהסביר אלא רק להתנגח ולנצח - גם רמת הטיעונים בהתאם.

תסלח לי שאני לא מתייחס לשאר התשפוכת שלך, אבל נראה לי שבינתיים כבר ברור למה הקשקושים שלך לא רלוונטיים לכלום.
נערך לאחרונה על ידי teknoboy ב 06 מרץ 2025, 17:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
רק הפועל
קיבל.ה  2432 לייקים

Mic_red כתב: 06 מרץ 2025, 17:20 יש סכנה אמיתית להרחקה או שזה רק הפחדה??
אין סכנה
ברנדון מלכה
קיבל.ה  56 לייקים

עידן סרור כתב: 06 מרץ 2025, 17:27 לא מתומכיו אבל אחלה תשובה
מתומכיו, תשובה מטומטמת.
אני מניח שהבודקים אכן קיבלו הוראה לבדוק שחקנים ספציפיים, בין אם ידעו למה או לא. מניח שהם לא יודעים כמה פעמים נבדק שחקן כזה או אחר וזה חסר משמעות עבורם.
בלי קשר לנירנברג, משמעות הדברים של ינאי היא שהבודקים, לדעתו, צריכים לסרב לדרישה לבדוק את השחקן ולקחת אחריות על כך.
אם לעופר יש בעיה עם הבדיקות, שיתן לשחקן (שלא היתה לו בעיה) להיבדק ושיטפל בנושא אח"כ. לנסות למנוע את הבדיקה זה טימטום. אין מילה אחרת.
עופר הוא לא דון קישוט והוא לא שונה במהות ממה שאנשים פה חושבים על מכבי. יכול להיות שהוא "גרוע יותר" אפילו. אפשר להפסיק עם הבכי. אנחנו קפיטליסטים עם כסף שיעשו הכל בשביל לנצח, בדיוק כמוהם.
נגמרו הימים שהיינו עושים בדיוק את מה שהם עושים אם רק היה לנו כסף.
סמל אישי של משתמש
עידן סרור
קיבל.ה  372 לייקים

teknoboy כתב: 06 מרץ 2025, 17:36
7even כתב: 06 מרץ 2025, 16:53

מה שנקרא תיאוריית הפרסה.
1. מוזר שאחד שכל תכליתו פה היא להגן על ארגון ששירי שואה ונובה ודומיהם הם תכלית קיומו,
2. לא מצליח להבין שמשהו שנעשה בצורה חד פעמית על ידי אחד לא מקביל למשהו שנעשה בכל משחק בערך 20 פעם ע"י כמה מאות אנשים.
1. או שלא קראת את הדברים שכתבתי על האולטרס או שאתה סובל מבעיה קוגניטיבית חמורה מאוד
2. אני באמת מתחיל להאמין שמדובר בבעיה חמורה, כי לא עשיתי שום השוואה בין מה שעופר אמר לבין שירי שואה אלא בין התירוץ שבו ניסית לפטור את הדברים שלו ("הוא לא התכוון ברצינות") לבין התירוץ שבו תומכי האולטרס מנסים לפטור את שירי השואה ("לא *באמת* מאחלים להם שואה").
אגב, החלק הכי עצוב הוא שלשני ה"צדדים" האלה יכולים להיות טיעונים הרבה יותר מוצלחים, אבל כשאין עניין להבין ולהסביר אלא רק להתנגח ולנצח - גם רמת הטיעונים בהתאם.

תסלח לי שאני לא מתייחס לשאר התשפוכת שלך, אבל נראה לי שבינתיים כבר ברור למה הקשקושים שלך לא רלוונטיים לכלום.
מאיפה הסבלנות שלך לענות ברצינות שכזאת לדביל הזה?
הוא יקח את המילה "קשקושים" שרשמת ויגיד לך

"שלא נדבר על הקשקושים שרשמת בשירותים של שער 11 בתקופת טביב"
Xavi
קיבל.ה  1080 לייקים

Mic_red כתב: 06 מרץ 2025, 17:20 יש סכנה אמיתית להרחקה או שזה רק הפחדה??
בוא נגיד את זה ככה, זה כמו המהלך של המשטרה לפוצץ את המשחק ברבע גמר גביע לפני שהוא התחיל
מאיימים במשהו גרנדיוזי כדי לעשות רעש וכותרות
Charlie
קיבל.ה  802 לייקים

טכנית לארז כתב:הוא נתן שמות של נאשמים או סתם אמר "משפטי נירבנברג"?
הרמן למשל.
חחחחחחחח
צחקתי בקול
Money
קיבל.ה  890 לייקים

אגודת הסימום פשוט גאונים שיווקית.
עכשיו כל עולם הספורט(כולל חלק מאוהדי הפועל שחרטו על דגלם להילחם במאפיה של מכב) מדברים על עופר ולא על זה שהם לא בדקו את ריברו למרות הנחייה מפורשת שקיבלו.
זה כאילו עובר בשקט כאילו כלום לא קרה.
ההודעה שלהם משנה שעברה שכל הנבדקים זה הגרלה ובום, יום בהיר אחד משנים את זה למשהו מובנה ומסודר.
יורם
קיבל.ה  174 לייקים

הם כבר הוכיחו שהבדיקות שלהם לא רנדומליות כשהיו"ר שלהם הודה שהם בדקו את סוני ווימס לבקשת מכבי. מישהו יכול להיות בטוח ששחקנים שלנו הם לא בודקים לבקשת מכבי?
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  817 לייקים

נחמד לי לראות שעופר עושה קרקס מהענף המוטה הזה שמכבי מנהלת כבר 60 שנה ומטיח להם מראה מול הפרצוף, ההתנהלות הזו היא סוג של תגובה ראויה לצורה שהכל מתנהל פה כפי שאוהדי הפועל טוענים.
השאלה אם הוא באמת אינטואיט בכל מה שקשור להפועל או שמסוגל בבוקר בהיר לעזוב ולהשאיר אותנו לבד במים העמוקים שהוא עלול לקחת אותנו אליהם
רדיוס לבית"ר!
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1477 לייקים

מבקר בלונדון,
בא להחתים אותי?
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1477 לייקים

טכנית לארז כתב: 06 מרץ 2025, 16:08 הוא נתן שמות של נאשמים או סתם אמר "משפטי נירבנברג"?
הרמן למשל.
הוא שאל אותם למה תמיד לוקחים לנו את השחקנים שהם שוברי שוויון, הם ענו לו, אנחנו רק ממלאים פקודות.
וואו, איזה דפקט.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  817 לייקים

אם מאזן גנאיים היה אומר משהו בסגנון על הסיפור של חצי הגמר יש לי תחושה שלא היית קורא לו דפקט
רדיוס לבית"ר!
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1477 לייקים

מה?
האדום הצורר:

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  817 לייקים

תפו"א
רדיוס לבית"ר!
indiferent
קיבל.ה  78 לייקים

תמונה[/img]

החליטו לבדוק את שני הטופ סקוררים? למה שינו? למי שינו? למה דווקא בחרו לשנות ולמה החליטו לבחור מישהו אחר?
El dudernio
קיבל.ה  1566 לייקים

KingAlpaca כתב: 06 מרץ 2025, 19:46
הרמן למשל.
וואו, איזה דפקט.
דפקט בכיוון הטוב....

תשובה גאונית שלא היתה מביישת את ארי שמאי ביומו היפה
Giovanni Giorgio
קיבל.ה  951 לייקים

לבן אדם יש המון סבלנות
long live the zapta
ranjef
קיבל.ה  1474 לייקים

Xavi כתב:
הרמן למשל.
איך אפשר שלא לאהוב אותו?
חד משמעי.
אשכרה שובר חומות מושחתות ורקובות של 60 שנה שאף אחד בכלל לא העז להתקרב לשם.
גם כל הבלגן שיש עכשיו במכבי לא היה קורה בחיים אם לא היה אחד בהפועל בשם עופר ינאי. במקרה דיברתי על זה היום עם מכביסט מקורב
OY
קיבל.ה  112 לייקים

הבוס מודה לכם על התמיכה. שיא של נבזיות שהפריעו לו בעבודה בלונדון אבל הוא שמח שבסוף כשהאמת יוצאת לאור הם מתבזים.
shaolin232
קיבל.ה  635 לייקים

מה שקורה עם מכב* זה מנופול מובהק, הציבור בישראל, התקשורת, האיגוד ואפילו האוהד הניטרלי כולם בעדם, להילחם מול מפלצת כזאת ששולטת 60 שנה בשוק זה בלתי אפשרי בשנה, הם יעשו הכל אבל הכל על מנת לשמר את עצמם במעמד הבלעדי הזה, סכומי הכסף שהם מרוויחים אדירים (עזבו השנה את עונת המלחמה) הם מקבלים פרסום וחשיפה, הם מחזיקים בצעצוע כיף שזוכה כל שנה באליפות (רוב הזמן בקלות) ומתמודד באירופה, בקיצר כיף טהור.. ולמה אני אומר את זה?

מגיע אדם כמו עופר שמנסה בכל כוחו להילחם בזה, תקציבית, תקשורתית, הגדלת מעגל האוהדים, אולם, יורוליג, אליפות, נגד האיגוד והשופטים, הבדיקות סמים, כל מה שציינתי מכבי שולטת לפחות אנחנו כאוהדים חייבים להיות מלוכדים, הריב הזה דל עופר עם האולטראס, זה פשוט אבסורד, אנחנו כקבוצה מחלישים את עצמנו, סוף סוף יש לנו סיכוי להתמודד מולם בראש מורם ואנחנו תמיד מחרבנים הכל כמו חורבן בית המקדש השנאת חינם בתוך הקהל חוגגת

כל פיפס בתקשורת העלובה הזאת האוהדים מלכלכים על עופר, מלכלכים על האולטראס, ואללה זה משחק לידים של מכב*
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  350 לייקים

אין לעופר שום בעיה עם האולטראס. להם יש בעיה איתו.
ונראה לי שרובם היו מעדיפים להמשיך להיות הקבוצה הקטנה שנדפקת על ידי שימון על בסיס קבוע. זה מזוכיזם טהור.
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1451 לייקים

זה פשוט ענק שהוא חלק ניכר בסכסוך של אוהדי מכבי ואז מתראיין ואומר שהלוואי שהם ישלימו כי הוא רוצה את מבנה ההנהלה הנוכחי שלהם.
בא, הצית גפרור, הבעיר מדורה ונהנה לראות אותה בוערת.
יהלום14אדום
קיבל.ה  960 לייקים

ברנדון מלכה כתב: 06 מרץ 2025, 17:51
מתומכיו, תשובה מטומטמת.
אני מניח שהבודקים אכן קיבלו הוראה לבדוק שחקנים ספציפיים, בין אם ידעו למה או לא. מניח שהם לא יודעים כמה פעמים נבדק שחקן כזה או אחר וזה חסר משמעות עבורם.
בלי קשר לנירנברג, משמעות הדברים של ינאי היא שהבודקים, לדעתו, צריכים לסרב לדרישה לבדוק את השחקן ולקחת אחריות על כך.
אם לעופר יש בעיה עם הבדיקות, שיתן לשחקן (שלא היתה לו בעיה) להיבדק ושיטפל בנושא אח"כ. לנסות למנוע את הבדיקה זה טימטום. אין מילה אחרת.
עופר הוא לא דון קישוט והוא לא שונה במהות ממה שאנשים פה חושבים על מכבי. יכול להיות שהוא "גרוע יותר" אפילו. אפשר להפסיק עם הבכי. אנחנו קפיטליסטים עם כסף שיעשו הכל בשביל לנצח, בדיוק כמוהם.
הוא לא מנע מהשחקן לעשות בדיקה.
הבודקים אולי עושים מה שאומרים להם, מאוד לא יפתיע אותי אם אלה ששולחים אותם עם הנחיות, לא מגיעים עם ידיים נקיות. הפסקתי להאמין לכל גורם שקשור באיזה ארגון שעובד מול איגודי הספורט.
יאללה הביתה!!!
Niro
קיבל.ה  975 לייקים

יהלום14אדום כתב: 06 מרץ 2025, 23:26
ברנדון מלכה כתב: 06 מרץ 2025, 17:51
מתומכיו, תשובה מטומטמת.
הוא לא מנע מהשחקן לעשות בדיקה.
הבודקים אולי עושים מה שאומרים להם, מאוד לא יפתיע אותי אם אלה ששולחים אותם עם הנחיות, לא מגיעים עם ידיים נקיות. הפסקתי להאמין לכל גורם שקשור באיזה ארגון שעובד מול איגודי הספורט.
תמונה
תזכורת- זה המנכ"ל של הגוף המגוחך הזה. ידיים נקיות.
למה זה טוב
קיבל.ה  96 לייקים

עד המ!!ת הפועל כתב: 06 מרץ 2025, 22:55 אין לעופר שום בעיה עם האולטראס. להם יש בעיה איתו.
ונראה לי שרובם היו מעדיפים להמשיך להיות הקבוצה הקטנה שנדפקת על ידי שימון על בסיס קבוע. זה מזוכיזם טהור.
שמע זה שהוא אומר שהוא הציע להם ככה וככה לא עולה בקנה אחד עם כל הפעולות שהוא עשה כנגדם. להגיד שאין לו בעיה איתם זה עצימת עיניים.
שליחת תגובה