החלטה של בית הדין/ הצד של המנהלת לביטול המשחק
-
L.S
- קיבל.ה 1710 לייקים
מכבי בדרבי - תכניסו את הזונות - שלך מעורר השראה אצל הדיינים אני מניח
ביתר בלומפילד - שישרפו החזירים האדומים - שלט מעורר השראה אצל הדיינים
דגל פריסה של הפועל - על הומאז למקרה משנות ה60 - מעודד קריאה לאלימות
אחלה
אני הייתי מעמיד את הפועל לדין על הדגל במחזור הראשון על פגיעה בבעלי חיים
ביתר בלומפילד - שישרפו החזירים האדומים - שלט מעורר השראה אצל הדיינים
דגל פריסה של הפועל - על הומאז למקרה משנות ה60 - מעודד קריאה לאלימות
אחלה
אני הייתי מעמיד את הפועל לדין על הדגל במחזור הראשון על פגיעה בבעלי חיים
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
dino
- קיבל.ה 2940 לייקים
הדיינים לא בסדר, הגזימו, זה נכון, אבל לא צריך להמעיט בתרומת משגרי הפירו והוגי התוכנית למצב שהגענו אליו(כולל לטעמי השפעה מקצועית על הקבוצה) כל העולם נגדנו והאולטראס בהתעלמות מוחלטת, או חוסר הבנה מזמינים את ״כל הטוב הזה״ משונאינו להכנס.
נערך לאחרונה על ידי dino ב 03 נובמבר 2025, 13:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
- iamgabormarton
- קיבל.ה 212 לייקים
פרימור אשם. הייצוג המשפטי אשם. בכלל זה נקבע מראש.
אתם עמדתם וצילמתם ואמרתם איזה יופי.
כולם אשמים
חוץ מהאולטראס (שידעו שיש לנו על תנאי)
אתם עמדתם וצילמתם ואמרתם איזה יופי.
כולם אשמים
חוץ מהאולטראס (שידעו שיש לנו על תנאי)
-
Niro
- קיבל.ה 1755 לייקים
איפה אפשר לקרוא את ההחלטה במלואה? מישהו יודע?
-
פומפה
- קיבל.ה 534 לייקים
כי להבדיל מחיפה ומכבי שבאמת עושים פעולות נגד המתפרעים שלהם אצלנו יש פחד במקרה הטוב ושיתוף פעולה במקרה הרע. הארגון הזה מנהל את המועדון לפחות ב-10-15 שנים האחרונות.
העצימת עיניים פה בפורום ובחלק של הקהל + זריקת האחריות וההתעסקות האובססיבית בקבוצות אחרות והעונשים שלהן במקום להסתכל במה שקורה בתוך הבית שלנו תוביל לכך שהבעיה הזאת לעולם לא תפתר אלא רק תחריף.
-
dino
- קיבל.ה 2940 לייקים
אפשר גם לשגר פירו במידה, לא חייבים להיות ההכי גדולים בהיסטוריה בשיגורים, וכן, בהנתן התנאי ובהנתן שונאינו מחכים בפינה.
שאנחנו מחפשים מי אשמים במצב הזה צריך רגע להתמקד במשפט הזה. אז באמת משטרה זונה ובית הדין של מכבי, אבל ברגע שההנהלה שלנו מיישרת קו עם האולטראס ומגנה עליו ועל זורקי האבוקות זה נותן לגיטימציה לבית הדין לזיין אותנו עוד יותר.dino כתב: ↑03 נובמבר 2025, 13:14
באשר ליתר העונשים החמורים שספגה הפועל תל אהביב בעקבות התנהגות אוהדיה, שהשליכו לא פחות מ-44 רימוני עשן לכר הדשא וגרמו לפציעתם של שוטרים ואוהדים, הבהירו דייני ההתאחדות: "חשוב לומר כי בשנה האחרונה התרענו לא פעם באוזני נציגי הנאשמת על כך שקיים חשש ממשי שהנאשמת אינה נוקטת בצעדים משמעותיים מול אוהדיה המתפרעים, ואף התרענו כי רף המעשים הולך ומקצין (ראה תקיפת אוהדי הקבוצה את שוער נוף הגליל, מופעים פירוטכניים והשלכת חפצים) וכי אנו בדרכנו לפגיעה בגוף ובנפש. די להזכיר כי הנאשמת עומדת לדין בפעם ה-25 בשנה הקלנדרית הנוכחית, כדי להבין כי מצויים אנו בקו פרשת המים שבו ארגוני האוהדים השתלטו על המועדון, ונדרשת פעולה אמיתית מצד הנהלת הקבוצה לשנות משוואה זו.
אולי אני תמים אבל אם היו מגיעים לדיון עם קבלות, למשל "זיהנו את האוהדים שזרקו ונגיש נגדם תביעה", "נשלול מנויים" וכו', אולי דברים היו נראים אחרת.
חחחחח איה פעולות בחייאת?פומפה כתב: ↑03 נובמבר 2025, 13:23כי להבדיל מחיפה ומכבי שבאמת עושים פעולות נגד המתפרעים שלהם אצלנו יש פחד במקרה הטוב ושיתוף פעולה במקרה הרע. הארגון הזה מנהל את המועדון לפחות ב-10-15 שנים האחרונות.
העצימת עיניים פה בפורום ובחלק של הקהל + זריקת האחריות וההתעסקות האובססיבית בקבוצות אחרות והעונשים שלהן במקום להסתכל במה שקורה בתוך הבית שלנו תוביל לכך שהבעיה הזאת לעולם לא תפתר אלא רק תחריף.
שנה שעברה חיפה זרקו 5 פעמים פירו למגרש עד שהמשחק פוצץ.
ומכבי? בגלל שהם לא נענשים זה בראש שלך שהם עושים פעולות
בפועל הם פגעו בראש של צלם, ברגל של לוקאסן ובראש של שופט עם מצית
ועושים פירו במגרשים לא אטרקטיביים כמו אשדוד וריינה
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2352 לייקים
די לנתח כבר את ה"דיינים" ו"בית הדין" של ארגון מאירי.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
RedDrifter
- קיבל.ה 229 לייקים
ואם אין באפשרותם? איך תופסים אנשים שזורקים אבוקות עם מסיכות ורצים ונעלמים בין האוהדים/יציעים? נראה לי קשה מאוד לעשות בתור מועדון כדורגל בלי יכולת לאכוף חוקים ובלי כלי אכיפה15.5.2010 כתב: ↑03 נובמבר 2025, 13:32שאנחנו מחפשים מי אשמים במצב הזה צריך רגע להתמקד במשפט הזה. אז באמת משטרה זונה ובית הדין של מכבי, אבל ברגע שההנהלה שלנו מיישרת קו עם האולטראס ומגנה עליו ועל זורקי האבוקות זה נותן לגיטימציה לבית הדין לזיין אותנו עוד יותר.dino כתב: ↑03 נובמבר 2025, 13:14
באשר ליתר העונשים החמורים שספגה הפועל תל אהביב בעקבות התנהגות אוהדיה, שהשליכו לא פחות מ-44 רימוני עשן לכר הדשא וגרמו לפציעתם של שוטרים ואוהדים, הבהירו דייני ההתאחדות: "חשוב לומר כי בשנה האחרונה התרענו לא פעם באוזני נציגי הנאשמת על כך שקיים חשש ממשי שהנאשמת אינה נוקטת בצעדים משמעותיים מול אוהדיה המתפרעים, ואף התרענו כי רף המעשים הולך ומקצין (ראה תקיפת אוהדי הקבוצה את שוער נוף הגליל, מופעים פירוטכניים והשלכת חפצים) וכי אנו בדרכנו לפגיעה בגוף ובנפש. די להזכיר כי הנאשמת עומדת לדין בפעם ה-25 בשנה הקלנדרית הנוכחית, כדי להבין כי מצויים אנו בקו פרשת המים שבו ארגוני האוהדים השתלטו על המועדון, ונדרשת פעולה אמיתית מצד הנהלת הקבוצה לשנות משוואה זו.
אולי אני תמים אבל אם היו מגיעים לדיון עם קבלות, למשל "זיהנו את האוהדים שזרקו ונגיש נגדם תביעה", "נשלול מנויים" וכו', אולי דברים היו נראים אחרת.
- Sin Queso
- קיבל.ה 739 לייקים
אפשר להמשיך לבכות שהרצפה העקומה ואפשר להפסיק לתת תירוצים לבית הדין להוריד לנו כל עונה נקודות.L.S כתב: ↑03 נובמבר 2025, 12:55אני נגד לערב יציע משפחות בפירוטכניקה, והיתה פדיחה בדרבי הזה
אבל אם אתה לא רואה שמדובר בהחלטה פוליטית זה עצוב.
לא הייתי רוצה להגיע למשחק כשליריבה שלי מותר לעשות מה שבזין שלה והקהל שלנו צריך לשבת כמו ילד טוב ולהסתכל מהצד.
אוהדי מכבי ת"א שלחו מצית לראש של שופט העונה - לא נענשו
אוהדי מכבי ירו זיקוקים, רימוני עשן ואובוקות רק במשחק האחרון - אני מהמר שלא יקבלו כלום
לא אכפת לי אם אתם צודקים או לא , את האישיו שלהם עם המשטרה ובית הדין שיפתרו בדרכים שלא פוגעות בשאר הקהל.
- סומך
- קיבל.ה 1560 לייקים
נראה שהדיינים לא טיפשים, וכל מסכת הטיעונים שלהם לא רלוונטית להחלטה אלא פונה למחוזי
שם, במקרה של ערעור, הטיעונים האלה יראו רלוונטיים והגיוניים ויקשו על הפועל לגרום לשופטים להתערב בהחלטה.
ברור לכל אוהד כדורגל שיש פה אכיפה בררנית, שההחלטה התקבלה כבר בדקה שבוטל המשחק, שאין לקבוצה יכולת לשלוט בדברים
אבל שוב, אלו לא טיעונים שרלוונטיים לנו, הם מכוונים לשופטי המחוזי, וככאלה, הם מצוינים ופוגעים בדיוק בנקודות שהם מכוונים אליהן.
שם, במקרה של ערעור, הטיעונים האלה יראו רלוונטיים והגיוניים ויקשו על הפועל לגרום לשופטים להתערב בהחלטה.
ברור לכל אוהד כדורגל שיש פה אכיפה בררנית, שההחלטה התקבלה כבר בדקה שבוטל המשחק, שאין לקבוצה יכולת לשלוט בדברים
אבל שוב, אלו לא טיעונים שרלוונטיים לנו, הם מכוונים לשופטי המחוזי, וככאלה, הם מצוינים ופוגעים בדיוק בנקודות שהם מכוונים אליהן.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
איך מכבי חיפה והצהבת מצליחים?RedDrifter כתב: ↑03 נובמבר 2025, 13:36ואם אין באפשרותם? איך תופסים אנשים שזורקים אבוקות עם מסיכות ורצים ונעלמים בין האוהדים/יציעים? נראה לי קשה מאוד לעשות בתור מועדון כדורגל בלי יכולת לאכוף חוקים ובלי כלי אכיפה15.5.2010 כתב: ↑03 נובמבר 2025, 13:32שאנחנו מחפשים מי אשמים במצב הזה צריך רגע להתמקד במשפט הזה. אז באמת משטרה זונה ובית הדין של מכבי, אבל ברגע שההנהלה שלנו מיישרת קו עם האולטראס ומגנה עליו ועל זורקי האבוקות זה נותן לגיטימציה לבית הדין לזיין אותנו עוד יותר.dino כתב: ↑03 נובמבר 2025, 13:14
- 7even
- קיבל.ה 3465 לייקים
עוד הודעת מועדון מטעם פרימור.
עוד פחד מלהסתכל לעבריינים בעיניים.
עוד חוסר הבנה של איפה הוא נמצא.
יש בעיה עם המשטרה, כן. והמשחק היה צריך להיות משוחק אבל זה חלק קטן מהבעיה.
אם הבחור הזה לא מתעורר על עצמו והכנס ברבאק באולטראס, זה אבוד לו.
בפעם הבאה ם ספרא יברח מפה מהר כי זה לא המשחק האחרון שהאולטראס ידפקו את הקבוצה והאוהדים.
בפעם הבאה ספרא כבר יחפש קונה, זה ברור לכל בר דעת.
והפעם הבאה תגיע גם תגיע כי מר פרימור מתעסק בהכל חוץ מבבעיה עצמה.
יש לו ארגון לעומתי למועדון מתחת לאף, אבל הוא מחפש אהדה, לא פיתרון.
עוד פחד מלהסתכל לעבריינים בעיניים.
עוד חוסר הבנה של איפה הוא נמצא.
יש בעיה עם המשטרה, כן. והמשחק היה צריך להיות משוחק אבל זה חלק קטן מהבעיה.
אם הבחור הזה לא מתעורר על עצמו והכנס ברבאק באולטראס, זה אבוד לו.
בפעם הבאה ם ספרא יברח מפה מהר כי זה לא המשחק האחרון שהאולטראס ידפקו את הקבוצה והאוהדים.
בפעם הבאה ספרא כבר יחפש קונה, זה ברור לכל בר דעת.
והפעם הבאה תגיע גם תגיע כי מר פרימור מתעסק בהכל חוץ מבבעיה עצמה.
יש לו ארגון לעומתי למועדון מתחת לאף, אבל הוא מחפש אהדה, לא פיתרון.
יחד, רק יחד! 
-
Giovanni Giorgio
- קיבל.ה 1019 לייקים
זה היה ידוע שהיום תפורסם ההחלטה או שזה תוזמן לפני המשחק של בש?
long live the zapta
-
פומפה
- קיבל.ה 534 לייקים
אדום לבן כתב: ↑03 נובמבר 2025, 13:34חחחחח איה פעולות בחייאת?פומפה כתב: ↑03 נובמבר 2025, 13:23כי להבדיל מחיפה ומכבי שבאמת עושים פעולות נגד המתפרעים שלהם אצלנו יש פחד במקרה הטוב ושיתוף פעולה במקרה הרע. הארגון הזה מנהל את המועדון לפחות ב-10-15 שנים האחרונות.
מכבי לפי הפרסומים שללו מנויים וגם תבעו אוהדים. עכשיו תגיד שהפרסומים שקריים ואי אפשר להוכיח ולא נצא מזה בחיים.
מכבי חיפה ביטלה מנויים לאוהדים שלהם, אבל הרבה הרבה יותר חשוב הגישה תביעה אזרחית בסכום של 1.7 מיליון שקל נגד משליכי האבוקות שלהם. ביום שדבר כזה יקרה בהפועל אתה א׳ תראי חדי קרן עפים באוויר, ב׳ לא תראה יותר לעולם אבל לעולם אבוקה מושלכת למגרש. לעולם.
בהפועל תמיד מה שמפורסם זה אנחנו לא אחראים ואנחנו עושים את מיטב המאמצים לאתר את המשליכים. ידוע שזה אף פעם לא קןרה ועוד יותר ידוע זה שהמועדון יודע בדיוק מי אלה אותם אנשים אך מפחד/לא רוצה לגעת בהם.
היחיד בהפועל שנאבק בתופעה זה עופר ינאי אבל גם הוא התקפל שביטל את התביעות שהוגשו כנגד האוהדים.
-
dino
- קיבל.ה 2940 לייקים
אני דווקא יכול להבין את החוסר כניסה לעימותים עם האולטראס. בסופו של דבר ללכת כוח מול כוח, עונש מול עונש, זה יזיק לקבוצה ונראה לי שפרימור מספיק חכם כדי להבין שזו לא הדרך. החישוב פה הוא לא קל בין נזק לקבוצה במצב העכשוי, לנזק לקבוצה במצבי עימות בתוך הקהל.
עד כמה שזה נשמע ״שמאלני״(או ימני רק בהקשר של הבנת רגשות החרדים…) הדרך פה היא שיח, הידברות ומשם לעשות את הדברים בשתפ.
לא חושב שהמצב בכדורסל נראה יופי.
עד כמה שזה נשמע ״שמאלני״(או ימני רק בהקשר של הבנת רגשות החרדים…) הדרך פה היא שיח, הידברות ומשם לעשות את הדברים בשתפ.
לא חושב שהמצב בכדורסל נראה יופי.
-
ההוא מפעם
- קיבל.ה 308 לייקים
סוף סוף קצת הגיון בפורום שדים,
זה לא משנה אפילו אם רודפים אותנו או שאנחנו חושבים שרודפים אותנו ןכל העולם באמת זומם נגדנו.
העונש לא גזירה משמיים העונש הוא החלטה מודעת של מי שעשה את המעשה, כי בעיקר אם הוא משוכנע/יודע שכולם נגדינו הוא ידע מה יהיה העונש.
סתם סתם סתם מיותר, רשלני, פוגעני ואצל חלק פה גם בכייני.
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1671 לייקים
פארסה.
אולי סופסוף נשבור את הכלים.
אני מעריך שלא.
אולי סופסוף נשבור את הכלים.
אני מעריך שלא.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
L.S
- קיבל.ה 1710 לייקים
ואתה חושב שבמכבי וחיפה לא משכו / ימשכו את התביעות?פומפה כתב: ↑03 נובמבר 2025, 13:57אדום לבן כתב: ↑03 נובמבר 2025, 13:34חחחחח איה פעולות בחייאת?פומפה כתב: ↑03 נובמבר 2025, 13:23
כי להבדיל מחיפה ומכבי שבאמת עושים פעולות נגד המתפרעים שלהם אצלנו יש פחד במקרה הטוב ושיתוף פעולה במקרה הרע. הארגון הזה מנהל את המועדון לפחות ב-10-15 שנים האחרונות.
מכבי לפי הפרסומים שללו מנויים וגם תבעו אוהדים. עכשיו תגיד שהפרסומים שקריים ואי אפשר להוכיח ולא נצא מזה בחיים.
מכבי חיפה ביטלה מנויים לאוהדים שלהם, אבל הרבה הרבה יותר חשוב הגישה תביעה אזרחית בסכום של 1.7 מיליון שקל נגד משליכי האבוקות שלהם. ביום שדבר כזה יקרה בהפועל אתה א׳ תראי חדי קרן עפים באוויר, ב׳ לא תראה יותר לעולם אבל לעולם אבוקה מושלכת למגרש. לעולם.
בהפועל תמיד מה שמפורסם זה אנחנו לא אחראים ואנחנו עושים את מיטב המאמצים לאתר את המשליכים. ידוע שזה אף פעם לא קןרה ועוד יותר ידוע זה שהמועדון יודע בדיוק מי אלה אותם אנשים אך מפחד/לא רוצה לגעת בהם.
היחיד בהפועל שנאבק בתופעה זה עופר ינאי אבל גם הוא התקפל שביטל את התביעות שהוגשו כנגד האוהדים.
זה הכל הצגה, הגיע הזמן שנשחק בהצגה הזו גם.
מכבי לא שוללת לאף אחד מנוי זה בולשיט. הרי הארגון מקבל מנויים וכרטיסים ללא שם.כנל חיפה.
הגיע הזמן לשחק את המשחק
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
joshsoos
- קיבל.ה 734 לייקים
אז אם זו הצגה, איזו סיבה הייתה עד היום לא לשחק את המשחק?
-
בני12
- קיבל.ה 2125 לייקים
איזה ימשכו את התביעות.L.S כתב: ↑03 נובמבר 2025, 14:07ואתה חושב שבמכבי וחיפה לא משכו / ימשכו את התביעות?פומפה כתב: ↑03 נובמבר 2025, 13:57
מכבי לא שוללת לאף אחד מנוי זה בולשיט. הרי הארגון מקבל מנויים וכרטיסים ללא שם.כנל חיפה.
הגיע הזמן לשחק את המשחק
חיפה זכו (לא רק הגישו) בתביעה של ה-1.7 מליון ש"ח
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 578 לייקים
תיראו מופתעים!
אולטראס מחרב משחק ומזיק שוב לקבוצה => בנוהל
חזרזירי מכבי יוצאים מכל הביובים וקופצים על המציאה => בנוהל
בית דין מזיין את המועדון => בנוהל
הנהלה טומנת ראש בחול ומדפדפת את האירוע => בנוהללללל
ניפגש בסוף העונה כשיהיו חסרות לנו בדיוק 2 נקודות כדי לעשות פלייאוף עליון וכו'. גם זה אשכרה בנוהל.
אולטראס מחרב משחק ומזיק שוב לקבוצה => בנוהל
חזרזירי מכבי יוצאים מכל הביובים וקופצים על המציאה => בנוהל
בית דין מזיין את המועדון => בנוהל
הנהלה טומנת ראש בחול ומדפדפת את האירוע => בנוהללללל
ניפגש בסוף העונה כשיהיו חסרות לנו בדיוק 2 נקודות כדי לעשות פלייאוף עליון וכו'. גם זה אשכרה בנוהל.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
בני12
- קיבל.ה 2125 לייקים
מול האולטראס ? אין סיכוי
כרגע לא נראה שספרא בנוי מהחומרים של עופר
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1671 לייקים
התביעה של ה1.7 מליון זה רק אחרי שאוהדים פוצצו משחק בכוונה.פומפה כתב: ↑03 נובמבר 2025, 13:57אדום לבן כתב: ↑03 נובמבר 2025, 13:34חחחחח איה פעולות בחייאת?פומפה כתב: ↑03 נובמבר 2025, 13:23
שלילת מנויים קיימת בכל מקום
גם אצלנו שללו לאוהדים שפרצו בלאומית בתקרית עם השוער.
-
דולימנגה99
- קיבל.ה 150 לייקים
אני באמת סקרן - כל אלו שטוענים שהמועדון צריך היה לזהות את הזורקים. אני שואל בכנות... איך? איך המועדון יכול לזהות את הזורקים של הפירו?
הם יכולים לעצור? הם יכולים לחקור? הם יכולים לעשות... משהו? חוץ מלאכול חרא וקנסות והורדת נקודות?
המשטרה לעומת זאת - יכולה הייתה לעצור באותו היום 10 חברים אולטראס ולחקור, לנסות לראות מי הספקים שמוכרים ומי קנה מהם, מי מעורב בתפאורות... זה לא כזה בעיה. בסוך חצי מהם ילדים בני 16 שאם לא הראשון אז הרביעי יישבר בחקירה ויגיד מי זרק. פשוט לא מנסים לחקור כי הכי קל להפיל הכל על המועדון
הם יכולים לעצור? הם יכולים לחקור? הם יכולים לעשות... משהו? חוץ מלאכול חרא וקנסות והורדת נקודות?
המשטרה לעומת זאת - יכולה הייתה לעצור באותו היום 10 חברים אולטראס ולחקור, לנסות לראות מי הספקים שמוכרים ומי קנה מהם, מי מעורב בתפאורות... זה לא כזה בעיה. בסוך חצי מהם ילדים בני 16 שאם לא הראשון אז הרביעי יישבר בחקירה ויגיד מי זרק. פשוט לא מנסים לחקור כי הכי קל להפיל הכל על המועדון
- פוגודין
- קיבל.ה 205 לייקים
מייאש,הייתה עונה טובה עד הדרבי הארור הזה,ירד כל האוויר,ממצב של אולי לנצח סוף כל סוף דרבי,לא ראינו דקת משחק,הפחיתו לנו 2 נקודות והפסד טכני.
כל זה בשביל מה?
כי השיכור אמר לנרקומן בוא נעשה תצוגה שלא נראתה כאן עדיין?
או בשביל לסכן אלפי אוהדי הפועל ולהשליך את הזבל הזה מיציעי משפחות?
כאחד שנושם את הפועל כבר עשרות שנים גם בשער 5 בלי חולצה וגם ביציעי משפחות רדוף במבוגרים שצועקים יש לפני גול,אני יכול לומר שהארגון פישל בקבלת ההחלטות שלו ואם טובת הפועל עומדת לנגד עיניו בין אם זה בכדורגל או בכדורסל,אתם צריכים להירגע.
תמשיכו לעסוק בעידוד ובתפאורה צבעונית ויצירתית אבל תשימו לעצמכם גבולות,תכבדו את שאר אוהדי הקבוצה,מה היה דחוף להשליך את זה למגרש?
גם אם בית הדין יותר קל עם האצבע על ההדק כלפינו?
עדיין מה הצדיק את זה?
ולא רוצה לשמוע "העיקר צילמתם"
כי גם אם ארנב יזיין פיל ברחוב אני יצלם.
זה הופך את זה למעשה ראוי ומוערך?
לא,אולי קצת יותר מוערך מ50 רימוני עשן צהליים לכר הדשא.
כל זה בשביל מה?
כאחד שנושם את הפועל כבר עשרות שנים גם בשער 5 בלי חולצה וגם ביציעי משפחות רדוף במבוגרים שצועקים יש לפני גול,אני יכול לומר שהארגון פישל בקבלת ההחלטות שלו ואם טובת הפועל עומדת לנגד עיניו בין אם זה בכדורגל או בכדורסל,אתם צריכים להירגע.
תמשיכו לעסוק בעידוד ובתפאורה צבעונית ויצירתית אבל תשימו לעצמכם גבולות,תכבדו את שאר אוהדי הקבוצה,מה היה דחוף להשליך את זה למגרש?
עדיין מה הצדיק את זה?
צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
-
דולימנגה99
- קיבל.ה 150 לייקים
אגב - מה מונע מהמשטרה במשחק אחר להגיד שיש חשד / מודיעין / לא יודע מה לפיצוץ משחק ובגלל זה המשחק לא יכול להיות משוחק. האם גם שם יהיה פשוט הפסד טכני למארחת?
הפסד טכני לזאת שהמודיעין המשטרתי נגדה?
הפסד טכני לזאת שהמודיעין המשטרתי נגדה?
-
KingZivos
- קיבל.ה 138 לייקים
אני לא באמת רוצה שמישהו יפגע בגוף, אז קשה לי לאחל את זה , אבל אני מודה שאני מקווה שהארגון אוהדים יעשה משהו טוב- הסתננות ליציעי מכבי במשחקים ופגיעה בשוטרים עם פירו. כדי להעמיד את ההתאחדות על צביעותם.
-
פומפה
- קיבל.ה 534 לייקים
מה זה משנה אחרי מה זה אלוהים אדירים. אוהדים שלהם עושים נזק והם נלחמים בהם. אוהדים שלנו עושים נזק ואתה לא שומע אף מילה מהמועדון נגדם, עזוב מעשים אפילו מילים לא שמעת.אדום לבן כתב: ↑03 נובמבר 2025, 14:15התביעה של ה1.7 מליון זה רק אחרי שאוהדים פוצצו משחק בכוונה.פומפה כתב: ↑03 נובמבר 2025, 13:57
הגרף עולה לינארית אצל האולטראס. פעם זה היה רק קנסות. אחר כך זה הפך לרדיוסים. אחר כך סגירת יציעים. אחר כך הפחתת נקודות על תנאי. אחר כך הפחתה של נקודה בפועל. עכשיו זה הפחתה של שתי נקודות והפסד טכני. זה עוד ישתפר אל תדאג. העיקר שזה לא הם אשמים. זה המשטרה, זה מכבי, זה כל העולם ואשתו רק לא הם.
את המשטרה וההתאחדות לא תשנה, שניהם מרוויחים מהמצב הקיים. הדבר היחיד שאפשר לשנות זה את אלה שאומרים ש״אכפת להם״ מהפועל והם יעשו הכל וילכו לכל חור אחריה. בפועל הכל מילים ודיבורים..
-
בני12
- קיבל.ה 2125 לייקים
למה שהם יעשו את זה ולא תתנדב אתה לעשות את זה בעצמך ?
למה אתה שולח אחרים לעשות מה שלך אין ביצים לעשות ?
זה מה שאני מסבירפומפה כתב: ↑03 נובמבר 2025, 14:34מה זה משנה אחרי מה זה אלוהים אדירים. אוהדים שלהם עושים נזק והם נלחמים בהם. אוהדים שלנו עושים נזק ואתה לא שומע אף מילה מהמועדון נגדם, עזוב מעשים אפילו מילים לא שמעת.אדום לבן כתב: ↑03 נובמבר 2025, 14:15התביעה של ה1.7 מליון זה רק אחרי שאוהדים פוצצו משחק בכוונה.פומפה כתב: ↑03 נובמבר 2025, 13:57
הגרף עולה לינארית אצל האולטראס. פעם זה היה רק קנסות. אחר כך זה הפך לרדיוסים. אחר כך סגירת יציעים. אחר כך הפחתת נקודות על תנאי. אחר כך הפחתה של נקודה בפועל. עכשיו זה הפחתה של שתי נקודות והפסד טכני. זה עוד ישתפר אל תדאג. העיקר שזה לא הם אשמים. זה המשטרה, זה מכבי, זה כל העולם ואשתו רק לא הם.
את המשטרה וההתאחדות לא תשנה, שניהם מרוויחים מהמצב הקיים. הדבר היחיד שאפשר לשנות זה את אלה שאומרים ש״אכפת להם״ מהפועל והם יעשו הכל וילכו לכל חור אחריה. בפועל הכל מילים ודיבורים..
שלא באמת נלחמים באוהדים
אוהדי מכבי וחיפה לאורך השנים עשו ביותר משחקים מופעי פירו מאיתנו
הכל הצגה ובולשיט אחד גדול
-
ההוא מפעם
- קיבל.ה 308 לייקים
אתה לא בסרט הנכון.L.S כתב: ↑03 נובמבר 2025, 14:07ואתה חושב שבמכבי וחיפה לא משכו / ימשכו את התביעות?פומפה כתב: ↑03 נובמבר 2025, 13:57
הגיע הזמן לשחק את המשחק
מכבי שוללים מנויים היה על זה פיצוצים והארגון (עאלק ארגון ) נאלץ להתקפל , מכבי גם הגישו תביעות אזרחיות נגד אוהדים ושוב היה פיצוץ ברשתות אבל מבחינת מיץ מי שלא רוצה שלא יבוא.
בחיפה בהתחלה הגנו על האוהדים כמו בהפועל בעיקר בתקופת הקופים, אבל מול האולטראס שם נשברו הכלים גם כחלק מהיציאה שלהם נגד שחר.
בסופו של דבר בשנים האחרונות חיפה פועלת נגד אוהדים (לא בפול כוח אבל פועלת) ומאז הבלגן במשחק מול מכבי חיפה פועלת חזק מאוד נגדם, ולא רק שלילת מנויים בחיפה עשו הרבה סנקציות.
אם אתה חושב שזה משחק תסביר לי את השבתת העידוד שהייתה בחיפה בסוף שנה שעברה נגד פעולות המועדון ( כמובן שזה קל יותר שהקבוצה על הפנים אבל עדיין )
.
בהפועל אוהדים שהולכים מכות עם שחקנים (שלנו ושל היריב ) מקבלים זכוניות יתר בוולפסון
למזלנו לפחות בכדורסל פועלים עכשיו למגר את התופעה וגם זה בלית ברירה
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
KingZivos
- קיבל.ה 138 לייקים
את האמת לא מסכים לגמרי.פוגודין כתב: ↑03 נובמבר 2025, 14:24 מייאש,הייתה עונה טובה עד הדרבי הארור הזה,ירד כל האוויר,ממצב של אולי לנצח סוף כל סוף דרבי,לא ראינו דקת משחק,הפחיתו לנו 2 נקודות והפסד טכני.
כל זה בשביל מה?
עדיין מה הצדיק את זה?
מסכים דבר אחד וחשוב- לא צריך להפעיל פירו ביציעי משפחות.
אבל העונש הנוכחי לא קשור אם זרקו דברים מיציע משפחות או לא, זה לא רלוונטי.. גם אם היה נזרק רק מפינה ספציפית בשער 5 שהייתה נקראת ״הפינה המסוכנת בשער 5 מי שנכנס יכול לחטוף רימון לפנים״ העונש היה אותו עונש.
לגבי כוונת הארגון - כן רצו להרים מופע מרשים, ובאמת זרקו כמות של רימוני עשן , אבל למה עניין הכמות היא בכלל משנה? אם היו זורקים 5 זה בסדר? אני באמת שואל .
אני חושב שדווקא זה שירו לפני שריקת הפתיחה זה מתוך הבנה בעונשי התנאי שלנו, והבנה שאסור שהמשחק ייעצר. ואני בספק שכיוונו לשוטר ובטח לא לילדה.. יותר מזה- גם אם לא היה פוגע באף אחד אני בספק אם המשחק היה מחודש, ההחלטה התקבעה עוד לפני המשחק, או אם נלך עם המשטרה.. בתחילת המופע, עוד לפני שידעו ״הנזקים״
בגלל החלטה כתובה מראש, ואף פוליטית- בכל זאת קיבלנו זין לפנים.
לגבי הצילומים- אין קשר בין ההשוואה עם הארנב . כשאתה חלק מהקהל, ומתחיל המופע פירו, ואתה שר בהתלהבות, מצלם.. אתה לוקח חלק- הרי אם המשחק היה מתקיים ולא היו דרמות, כולם היו מגיבים אחר כך ״פששש איזה מופע ושאפו שהארגון לא עשה את זה בתחילת המשחק״
אם כבר אפשר להקביל את זה להמון עזתי צוהל ברגע שהכניסו חטופים לעזה ..
-
KingZivos
- קיבל.ה 138 לייקים
-
ונרקומן
- קיבל.ה 475 לייקים
אני מציע להפריד פה את הדיונים בין אולטראס הפועל וזורקי האבוקות לבין בית הדין המושחת והמשטרה. זה פשוט לא שייך אחד לשני ואני לא יכול יותר לשמוע תגובות שמצדדות בבית הדין עם תירוץ של ״תחפשו את זורקי האבוקות והאולטראס אשמים״, בטח מאוהדי הפועל.
אין קשר בין השניים וגם אם הקבוצה תקים מיליציה צבאית שתתפוס זורקי אבוקות ותזרוק אותם אחד אחד לכלא - אחרים יזרקו במקומם, הבעיה עם המשטרה תישאר אותה בעיה, ובית הדין ימשיך להיות מושחת.
עכשיו תמשיכו.
אין קשר בין השניים וגם אם הקבוצה תקים מיליציה צבאית שתתפוס זורקי אבוקות ותזרוק אותם אחד אחד לכלא - אחרים יזרקו במקומם, הבעיה עם המשטרה תישאר אותה בעיה, ובית הדין ימשיך להיות מושחת.
עכשיו תמשיכו.
לא רלוונטיKingZivos כתב: ↑03 נובמבר 2025, 14:46נכון אין לי ביצים, ואני לא שלחתי אף אחד, לא אמרתי אפסים אם לא יעשו את זה.. סך הכל משאלת לב.
אם אני רוצה שזהבי ישבור רגל תשלח אותי גם לשבור לו רגל?
אם אוהדי הפועל יסתננו ליציע מכבי בזמן שהם מדליקים פירו(ביציע) וייזרקו כמה אבוקות לדשא
המשטרה לא תפוצץ את המשחק , ההנהלה שלהם תגיד שאוהדים יסתננו ופה ייגמר הסיפור.
יותר מדאיג מצב הפוך
אוהדי מכבי מסתננים ליציע שלנו בזמן פירו (ביציע) וזורקים אבוקה למגרש
כאן המשטרה תתערב תפוצץ שוב את המשחק ולא באמת תנסה לחקור אם מסתנן זרק את האבוקה לדשא.
-
דולימנגה99
- קיבל.ה 150 לייקים
-
בני12
- קיבל.ה 2125 לייקים