ג׳ונתן מוטלי

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

Money כתב: 03 נובמבר 2024, 08:00 לא מקבל אותו חזרה.
אתמול בחזרה מהמשחק מישהו אמר לי שזאת עונה שצריך אולי לשתוק קצת ולהיות פחות נוקשים.
לי אין בעיה לסלוח לו, אין מצב שהשחקנים יקבלו אותו בטוב אם יחזור.
לנטוש ככה את הקבוצה בלי לדבר עם אף אחד? שירקב בדובאי
א. מזל שאף אחד לא שואל אותך אם להשאיר את אחד מהסנטרים הטובים ביבשת.
ב. צדק מי שאמר. ואוסיף שזה לא רק עניין של לשתוק, אלא עניין של ניהול משברים. לא על כל משבר צריך לפרק חבילה ולהיות דרמטיים.
ג. יש מצב שהם יסלחו לו, מצב גדול. אולי כי כולם היו עושים אותו דבר כמוהו.
ד. כן, כי קבוקלו לא נטש שתי קבוצות בעבר. כאמור, עשו ויעשו אחריו.
ranjef
קיבל.ה  1511 לייקים

מה קשור לשדרג לו חוזה? באיזה טענה?
ומה זה משדר לשאר השחקנים?
הוא צריך לשלם קנס כבד על הסערה הזאת שעשה ביום אחד למועדון (כאילו חסר סערות פה), וגם להתייבש בתור התחלה על הספסל.
קבוקלו לא אמור להיענש על זה שמוטלי נטש ואז החליט לחזור כמו ילד בן 8.
שיישב על הספסל ויחזור לעניינים לאט לאט. ואם זה לא מתאים לו שיישב ביציע. בכוכב האדום הוא בכל מקרה לא יוכל לשחק.
אין שחקן מעל המועדון.
סמל אישי של משתמש
אייבר דה-בונלס
קיבל.ה  809 לייקים

שיגדילו לו את החוזה ב300 אלף ויקנסו ב300 אלף ובואו נתקדם הלאה
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2502 לייקים

מצד אחד, כל ההתנהלות שלו לא לעניין.
מצד שני, אם בסופו של דבר הוא רוצה להישאר, הייתי מחכה לשמוע מה יש לו להגיד להגנתו ו/או להציע ככפרה לפני שאחרוץ את גורלו לכאן או לכאן.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1683 לייקים

Red roy כתב:
רדפוקס כתב: 02 נובמבר 2024, 21:48
Red roy כתב: 02 נובמבר 2024, 21:46 אחלה
אם אתם חושבים שלדבר דרך one , ולספר שמוטלי עושה פה חיים עם בחורות ודרינקים זו התנהלות נכונה בתוך מועדון אז סבבה
למה לא? מה הבעיה? אין פה שום דבר שהוא אסור וזה חושף את הניצול הציני של התירוץ "מפחד מהמלחמה" שהוא והסוכן שלו משתמשים בו כדי להשתדרג כלכלית.
דיבןר שכבר רואה את התביעה והפיצויים
ככה לא מתנהלים
לכלוך ודיבורים סוגרים כמה זאפשר בפנים
ושוב התנהלות קפריזית של בעלים חדש שלא באמת יודע מה זה מועדון ספורט
הבנו שכל דבר שעופר יעשה תהיה נגד.
אבל אתה פשוט מדבר שטויות.
הוא עושה בדיוק מה שצריך.
מאבק כזה לא מנהלים רק בשקט. התקשורת מאוד חשובה כאן.
זה לא מקרה שהכוכב האדום רצו להצהיר שהם לא פנו אליו.

Sent from my NE2215 using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1683 לייקים

צריך למצוא כל דרך להשאיר אותו.
בלעדיו אפשר פחות או יותר לשכוח מכל המטרות שלנו כל עוד דדאס כאן.
אני גם לא חושב שזה רעיון טוב לבלות לו את השכר כי זה משדר מסר לא טוב לשאר השחקנים.
מצד שני אני רוצה שאם יקרה הנס והוא יחזור, שישחק עם מוטיבציה.
לכן הייתי אולי (ככל שזה תלוי בי) מגדיל את המענקים על זכיה באליפות וביורוקאפ.
ככה משאירים אותו במוטיבציה להצליח ולא לשחק רק כדי לצאת ידי חובה.

רק הפועל
קיבל.ה  2609 לייקים

רדנקו כתב: 03 נובמבר 2024, 10:10 צריך למצוא כל דרך להשאיר אותו.
בלעדיו אפשר פחות או יותר לשכוח מכל המטרות שלנו כל עוד דדאס כאן.
אני גם לא חושב שזה רעיון טוב לבלות לו את השכר כי זה משדר מסר לא טוב לשאר השחקנים.
מצד שני אני רוצה שאם יקרה הנס והוא יחזור, שישחק עם מוטיבציה.
לכן הייתי אולי (ככל שזה תלוי בי) מגדיל את המענקים על זכיה באליפות וביורוקאפ.
ככה משאירים אותו במוטיבציה להצליח ולא לשחק רק כדי לצאת ידי חובה.

גם בלי מוטלי זה ממש לא צריך להיות ככה , יש פה סגל טופ יורוקאפ במקרה הרע עדיין ועדיין עדיף על של מכבי לדעתי (בהנחה כמובן שיגיע סנטר במקום מוטלי ויגיע )
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1683 לייקים

מסכים לגמרי שיש סגל טופ יורוקאפ.
הבעיה היא שיש מאמן של ליגה לאומית.
עד היום הכדורסל שלו התבסס בעיקר על לתת למוטלי את הכדור ולעמוד מסביב.
השאלה היא מה הוא יצליח לעשות בלעדיו באירופה.
יכולת לראות אפילו אתמול, שברונו כרגע רחוק מלהיות הסנטר שאפשר לתת לו את הכדור מתחת לסל ולרדת להגנה.
כרגע אין לנו שום שחקן מטרה בצבע.
רק הפועל
קיבל.ה  2609 לייקים

רדנקו כתב: 03 נובמבר 2024, 10:24 מסכים לגמרי שיש סגל טופ יורוקאפ.
הבעיה היא שיש מאמן של ליגה לאומית.
עד היום הכדורסל שלו התבסס בעיקר על לתת למוטלי את הכדור ולעמוד מסביב.
השאלה היא מה הוא יצליח לעשות בלעדיו באירופה.
יכולת לראות אפילו אתמול, שברונו כרגע רחוק מלהיות הסנטר שאפשר לתת לו את הכדור מתחת לסל ולרדת להגנה.
כרגע אין לנו שום שחקן מטרה בצבע.
אני מאמין שאם נתבטל נגד קבוצות חזקות כמו מכבי והטורקים אז דדאס יעוף בכל מקרה , אז גם לבעיה הזו יש פתרון , אם יפתיע ונגלה יכולת טובה וננצח (מה שלא נראה שיקרה) כמובן שמגיע לו להמשיך , לא כזה מסובך ולא צריך לחכות ולהפסיד תארים בשביל זה
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1683 לייקים

אם נפסיד נגד התורכים, הלך לנו המקום הראשון בבית ויכול להיות שגם המקום השני.
ובכל מקרה גם אם נגיע לגמר נגד ולנסיה בלי הביתיות, יהיה מאוד קשה לנצח גם בסגל הנוכחי.
אם נפסיד למכבי, גם אז יש סיכוי קלוש לסיים את הליגה במקום הראשון.
מה שאומר, שזה עשוי להיות מאוחר מדי.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2904 לייקים

בחודש הקרוב יש להפועל - בקאשהיר, חולון, ומכבי בחוץ.

צריך לחשוב על טובת הקבוצה.
בסופו של דבר זהו שחקן שקריטי לנו, עשה מהלך טפשי, בעיצת אחיתופל של סוכן טפשי.
הבחור בן 29, יחסית עוד ילד....שיקול הדעת שלו כנראה פגום.

הייתי מנסה לדבר איתו שירות ולא עם הסוכן שלו כדי להבין. נראה שהוא נגרר פה בעצה גרועה ממישהו לסאגה שאין לו איך לצאת ממנה אלא לחזור ולהתנצל בפני חבריו לקבוצה ומנהלי הקבוצה.

שורה תחתונה: הייתי שמח שלפלייאוף ליגת ווינר ולפלייאוף היורוקאפ נגיע עם מוטלי כבר חלק אינטגרלי מהקבוצה, מאשר בלעדיו.
יחד, רק יחד! :heart:
Or_5
קיבל.ה  99 לייקים

רדנקו כתב: 03 נובמבר 2024, 10:32 אם נפסיד נגד התורכים, הלך לנו המקום הראשון בבית ויכול להיות שגם המקום השני.
ובכל מקרה גם אם נגיע לגמר נגד ולנסיה בלי הביתיות, יהיה מאוד קשה לנצח גם בסגל הנוכחי.
איזה דרמטיות קיצונית בטח בכל מה שקשור לליגה ואם נפסיד למכבי כאילו מכבי עד עכשיו שרופת את הליגה ב30 הפרש כל משחק.בנתיים הם כל משחק מתקשים ומנצחים בהפרש קטן לעומת זאת אתה עם 4 ניצחונות שהנמוך בינהם נגמר 10 הפרש.
גם ביורוקאפ איזה היתרון ביתיות מדובר ברגע שמשחקים בבולגריה? מה ההבדל בין מקום ראשון ושני כל עוד אתה משחק לא באולם הביתי שלך בארץ? בסוף את היורוקאפ לוקחת מי שמגיעה בכושר הכי טוב בחודש מרץ-מאי וככה גם לגבי הליגה שבה יתרון ביתיות עוד כן משחק תפקיד ועדין תואר לוקחים עם התעלות של שחקנים ומאמן ברגע האמת ולא על כמה הקהל צועק ושר יותר חזק
רק הפועל
קיבל.ה  2609 לייקים

ראינו עונה שעברה איך עזר לנו יתרון ה"ביתיות" ביורוקאפ
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1467 לייקים

המשמעות של הביתיות ביורוקאפ בשנה האחרונה והשנה היא לשחק במגרש נייטרלי ולא במגרש חוץ, אם כי נגד בשיקטש זה לא משנה כי גם הם היו מארחים אותנו לא בטורקיה.
ההוא מפעם
קיבל.ה  243 לייקים

Or_5 כתב: 03 נובמבר 2024, 11:03
רדנקו כתב: 03 נובמבר 2024, 10:32 אם נפסיד נגד התורכים, הלך לנו המקום הראשון בבית ויכול להיות שגם המקום השני.
איזה דרמטיות קיצונית בטח בכל מה שקשור לליגה ואם נפסיד למכבי כאילו מכבי עד עכשיו שרופת את הליגה ב30 הפרש כל משחק.בנתיים הם כל משחק מתקשים ומנצחים בהפרש קטן לעומת זאת אתה עם 4 ניצחונות שהנמוך בינהם נגמר 10 הפרש.
גם ביורוקאפ איזה היתרון ביתיות מדובר ברגע שמשחקים בבולגריה? מה ההבדל בין מקום ראשון ושני כל עוד אתה משחק לא באולם הביתי שלך בארץ? בסוף את היורוקאפ לוקחת מי שמגיעה בכושר הכי טוב בחודש מרץ-מאי וככה גם לגבי הליגה שבה יתרון ביתיות עוד כן משחק תפקיד ועדין תואר לוקחים עם התעלות של שחקנים ומאמן ברגע האמת ולא על כמה הקהל צועק ושר יותר חזק
בכושר הכי טוב במאי ועם הסגל הכי בריא לסדרות המשחקים המכריעות
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
סמל אישי של משתמש
Scofield
קיבל.ה  255 לייקים

המשחק נגד התורכים חשוב וצריך לנצח אותו כמו כל משחק עד היום. יש עוד 12 משחקים ביורוקאפ בעונה הסדירה.
כנ"ל בליגה. אנחנו במינוס נקודה אבל גם מכבי תמעד, כמו שכמעט מעדה במשחקים האחרונים שלה בליגה.
לא הייתי ממהר לקבוע שהלך משהו או להכנס לפאניקה
הפועל זה מיום הולדתי
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה 🍭
Red Or Dead
קיבל.ה  278 לייקים

בסוף מה שמעניין זה האם הקבוצה הזאת תתחבר ותממש את מלוא הפוטנציאל שלה
אם זה יקרה, אנחנו צריכים לנצח כמעט את כולן עם או בלי יתרון ביתיות, אם לא אז לא כ״כ משנה מה יקרה במשחק נקודתי בשלב הבתים.
בכל אופן, רוצה להאמין שיש פה מספיק כשרון וגמישות כדי לנצח את הטורקים גם ללא מוטלי.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3204 לייקים

Red Or Dead כתב: 03 נובמבר 2024, 12:00 בסוף מה שמעניין זה האם הקבוצה הזאת תתחבר ותממש את מלוא הפוטנציאל שלה
אם זה יקרה, אנחנו צריכים לנצח כמעט את כולן עם או בלי יתרון ביתיות, אם לא אז לא כ״כ משנה מה יקרה במשחק נקודתי בשלב הבתים.
בכל אופן, רוצה להאמין שיש פה מספיק כשרון וגמישות כדי לנצח את הטורקים גם ללא מוטלי.
אתה שוכח שאתה גם בלי בנטיל.
מי אתה שם סנטר בדקות שברונו על הספסל? רויינה?
בנוסף, איש לא מתופקד טוב כ4 כמו שהוא בעמדה 3.
אתה בבעיה רצינית, מה גם שבריבאונד הבעיה עוד יותר מחמירה, שגם ככה לא היינו להיט בתחום הזה.
בקיצור, אי אפשר לעלות עם סנטר אחד מול הטורקים והלמשיך לשחק ככה בכלל.
סמל אישי של משתמש
קפטן ג'ק
קיבל.ה  534 לייקים

אוי מוטל'ה מוטל'ה, מה עשית לנו?
ילד אבוד ומבולבל שכמוך, נשמה טועה ורגישה שנבהלה מהאזעקות (לא משהו שמיליון דולר במזומן לא יכולים לפתור).
כולם מחפשים אחריך מוט'לה! השוטרים... השכנים... הסוכנים והפרשנים. אפילו הכתבלבים יצאו מהמלונות שלהם והתחילו לרחרח את עקבותיך.
כיכר החטופים כבר תפוסה, מוט'לה, אין שם מקום לעוד אוהל עבורך. אני מפציר בך, שוב הביתה. נסלח על לך הכל!
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
Red Or Dead
קיבל.ה  278 לייקים

גביזון כתב: 03 נובמבר 2024, 12:10
Red Or Dead כתב: 03 נובמבר 2024, 12:00 בסוף מה שמעניין זה האם הקבוצה הזאת תתחבר ותממש את מלוא הפוטנציאל שלה
אתה שוכח שאתה גם בלי בנטיל.
מי אתה שם סנטר בדקות שברונו על הספסל? רויינה?
בנוסף, איש לא מתופקד טוב כ4 כמו שהוא בעמדה 3.
אתה בבעיה רצינית, מה גם שבריבאונד הבעיה עוד יותר מחמירה, שגם ככה לא היינו להיט בתחום הזה.
בקיצור, אי אפשר לעלות עם סנטר אחד מול הטורקים והלמשיך לשחק ככה בכלל.
אני לא שוכח
ברור שהקו הקדמי הדליל הוא חסרון, בטח מול קבוצה כזאת עם שני סנטרים נהדרים והטורקים ינסו לשחק על זה
פציעות והעדרויות הן חלק מהמשחק
אני מקווה שנדע לנצל את היתרונות היחסיים שלנו ורוצה להאמין שיש לנו מספיק כישרון וגמישות בסגל כדי להשיג פה ניצחון
הוקיץ'
קיבל.ה  6075 לייקים

גם עם מוטלי בסגל ומאמן מעולה אני לא חושב שהיתרון שלנו מבחינה איכותית הוא כזה שאנחנו לא צריכים את יתרון הביתיות.
לולנסיה לדוגמה יש סגל אדיר, מאמן מעולה והם נראים מצוין עד כה, אפילו שכריס ג'ונס, הרכז הבכיר וכוכב הקבוצה, פצוע. גם אם מוטלי חוזר ואנחנו מביאים את איטודיס, עדיין לא הייתי רוצה לפגוש אותם לסדרה נגד הביתיות. כנ"ל מכבי.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2502 לייקים

בנוגע לביתיות, זה עוד רחוק, אפשר בשלב זה של העונה עוד לקוות שזה יהיה בתל אביב.
עם בפברואר/מרץ לא ישתנה כלום אז נתחיל לדאוג שהמשחקים לא יהיו בארץ.
רק הפועל
קיבל.ה  2609 לייקים

למה מחכים בעצם ? החלטת השחקן או המועדון ? לפי ספורט 5 היום אמורה להתקבל החלטה בנושא...
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3204 לייקים

רק הפועל כתב:למה מחכים בעצם ? החלטת השחקן או המועדון ? לפי ספורט 5 היום אמורה להתקבל החלטה בנושא...
מחכים שהסוכן הבן שרמוטה שלו יתעשת

Sent from my 22101320G using Tapatalk

Asafasraf
קיבל.ה  1484 לייקים

הוקיץ' כתב:גם עם מוטלי בסגל ומאמן מעולה אני לא חושב שהיתרון שלנו מבחינה איכותית הוא כזה שאנחנו לא צריכים את יתרון הביתיות.
לולנסיה לדוגמה יש סגל אדיר, מאמן מעולה והם נראים מצוין עד כה, אפילו שכריס ג'ונס, הרכז הבכיר וכוכב הקבוצה, פצוע. גם אם מוטלי חוזר ואנחנו מביאים את איטודיס, עדיין לא הייתי רוצה לפגוש אותם לסדרה נגד הביתיות. כנ"ל מכבי.
אנשים כאן עם סמי הזיה.
החליטו שאנחנו זוכים ביורוקאפ ובאליפות בקלות, בזמן שהפסדנו לר״ג בגביע ווינר עם סגל מלא ויש לנו שני הפסדים כבר באירופה ואין ביתיות אמיתית.
קצת צניעות.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סכין_בבטן_האומה
קיבל.ה  124 לייקים

Scofield כתב: 03 נובמבר 2024, 11:57
המשחק נגד התורכים חשוב וצריך לנצח אותו כמו כל משחק עד היום. יש עוד 12 משחקים ביורוקאפ בעונה הסדירה.
כנ"ל בליגה. אנחנו במינוס נקודה אבל גם מכבי תמעד, כמו שכמעט מעדה במשחקים האחרונים שלה בליגה.
מסכים. הכי כיף לסיים עונה בלי הפסד בליגה וביורוקאפ, אבל בהתחשב בזה שאנחנו קבוצה חדשה המטרה היא קודם כל להתחבר. גם אם אנחנו מנצחים את מכבי עדיין יש לנו עוד 2 משחקים איתם ו-2 משחקים נגד י-ם, כלום לא סגור לגבי מי יארח את סדרת הגמר אם וכאשר, כנ"ל אם מפסידים (בטח כשהמשחק בחוץ).

לגבי יורוקאפ - לא בטוח שניקח השנה וזה בסדר, אנחנו לא פריז של שנה שעברה שזה שלנו להפסיד. כמובן שהמטרה היא לקחת ולהגיע ליורוליג כבר בשנה הבאה אבל אם נצליח לבנות שלד יציב ולהישאר בתקציב הזה, אני לא רואה איך אנחנו מצליחים לא לקחת ב-3 שנים הקרובות.
רק הפועל
קיבל.ה  2609 לייקים

כל הדיבורים האלה שאם חלילה נפסיד לטורקים אן למכבי אז זה ייגמור את העונה מיותרים , גם אם ננצח את הטורקים ואז את מכבי ונהיה במאזן של 8 0 בליגה עדיין לא הבטחנו כלום בפועל , צריך להישאר בפרופורציות לכאן או לכאן
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1683 לייקים

סכין_בבטן_האומה כתב:
Scofield כתב: 03 נובמבר 2024, 11:57
מסכים. הכי כיף לסיים עונה בלי הפסד בליגה וביורוקאפ, אבל בהתחשב בזה שאנחנו קבוצה חדשה המטרה היא קודם כל להתחבר. גם אם אנחנו מנצחים את מכבי עדיין יש לנו עוד 2 משחקים איתם ו-2 משחקים נגד י-ם, כלום לא סגור לגבי מי יארח את סדרת הגמר אם וכאשר, כנ"ל אם מפסידים (בטח כשהמשחק בחוץ).

לגבי יורוקאפ - לא בטוח שניקח השנה וזה בסדר, אנחנו לא פריז של שנה שעברה שזה שלנו להפסיד. כמובן שהמטרה היא לקחת ולהגיע ליורוליג כבר בשנה הבאה אבל אם נצליח לבנות שלד יציב ולהישאר בתקציב הזה, אני לא רואה איך אנחנו מצליחים לא לקחת ב-3 שנים הקרובות.
מסכים. אבל צריך לזכור שיש לנו שחקנים שההחוזה שלהם לעונה הבאה מתונה בעליה ליורוליג.

Charlie
קיבל.ה  878 לייקים

אין מה לפתוח את החוזה לעונה הקרובה. זה עלול להוביל לתגובת שרשרת קשה.
צריך לתת לו חוזה לעונה שלישית, בכפוף להשתתפות ביורוליג, שיכלול "הפרשי שכר" מהשנתיים הקרובות + שכר משודרג לעונה השלישית. אם לא מגיעים ליורוליג - הוא משוחרר.
Nati
קיבל.ה  1905 לייקים

Asafasraf כתב:
הוקיץ' כתב:גם עם מוטלי בסגל ומאמן מעולה אני לא חושב שהיתרון שלנו מבחינה איכותית הוא כזה שאנחנו לא צריכים את יתרון הביתיות.
אנשים כאן עם סמי הזיה.
החליטו שאנחנו זוכים ביורוקאפ ובאליפות בקלות, בזמן שהפסדנו לר״ג בגביע ווינר עם סגל מלא ויש לנו שני הפסדים כבר באירופה ואין ביתיות אמיתית.
קצת צניעות.

Sent from my iPhone using Tapatalk
נגד ר״ג היינו בלי 5 שחקנים,ש4 מהם שחקני חמישייה.
indiferent
קיבל.ה  84 לייקים

בואו שניה נשים את הכבוד שלנו בצד.
מי שנפגע מהמהלך זה מוטלי... עשה קאבוקלו על כלום, בלי חוזה אמיתי בשום מקום, אפילו "התנערו" ממנו, משפטית.
הפועל נפגעה, אבל אנחנו גם ככה במצב פגיע בגלל המלחמה.
מקצועית, אנחנו צריכים אותו. אין 5 ברמה שלו בשוק חופשיים....
בשביל הכרטיס ביקור שלו, מוטלי צריך ללכת לקנוסה, סליחה לינאי, להאשים את הסוכן שלו ואולי ל"פטר" אותו ולקוות שבסוף העונה יהיה לו ביקוש.
רק הפועל
קיבל.ה  2609 לייקים

מה נסגר עם הסוכן הזבל
avivx2
קיבל.ה  194 לייקים

נו מה קןרה?????? מחזירים אותו או לא? בשלישי אנחנו מול הקבוצה החזקה בבית
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3204 לייקים

פופלינגר:

מה יקרה עם ג`ונתן מוטלי והפועל תל אביב? כזכור, הכוכב האדום בלגרד התנערה לאחר ששלחה הצעת עתק לשחקן, ואמש (שבת) נודע לראשונה לערוץ הספורט כי המגעים בין הסנטר להפועל חודשו ויתכן שמוטלי יחזור לקבוצה. כעת, ישנו מידע נוסף שמצביע על התקרבות נוספת.

למעשה, ישנה הערכה בהפועל שמוטלי יגיע בשעות הקרובות לבלגרד שם גם נמצאת הנהלת הפועל תל אביב והקבוצה כולה לקראת המשחק בשלישי נגד באקשהיר. בקבוצה דוחפים לארגן שיחת פיוס בין מוטלי לראשי המועדון, במטרה להשיב את השחקן לסגל של סטפנוס דדאס.

בהפועל תל אביב דרשו ממוטלי להגיע לאימון המסכם לקראת באקשהיר, כאשר השחקן קיבל הוראה מהסוכן שלו ומעורכי דינו שלא לדבר עם אף אחד בנושא הזה - מהשחקנים ועד להנהלה. העניין בין מוטלי להפועל תל אביב מתנהל אך ורק בעזרת עורכי דינו והסוכן של השחקן, שנמצאים בקשר עם ראשי המועדון.

גורם בהפועל תל אביב טוען, שמייק סילברמן - הסוכן של מוטלי, הציע אותו לקבוצה מדובאי, אותה מאמן יורצה גולמאץ. ינאי שוחח עם המועדון מדובאי, שם הכחישו את הרצון להתחזק בסנטר.

בתוך כך עופר ינאי והפועל תל אביב הפכו לשיחת היום בסרביה לאחר שינאי אמר שלא יהסס לשלוח הצעות עתק על כוכבי הכוכב האדום בלגרד ויעבירם לפרטיזן בלגרד. למעשה, לאחרונה אייזיאה קנאן אף עקב אחרי ינאי בטוויטר, כשבמקביל אוהדי פרטיזן הציפו את בעלי הפועל תל אביב בהודעות.

"מר ינאי, אני מאחל לך בהצלחה לשים סוף לדומיננטיות של מכבי תל אביב בישראל", כתב אחד האוהדים שפנה לינאי, "יש לי כבוד אליך ולהתלהבות שלך מכדורסל. אני מאחל לך שתיכנס ליורוליג עם הפועל תל אביב מוקדם ככל האפשר"

סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3204 לייקים

בקיצור כאמור הסוכן בן שרמוטה
אי אפשר לדבר ישירות עם מוטלי, עשה ממנו מינימום עד מדינה
העמלה לתרופות

רק הפועל
קיבל.ה  2609 לייקים

סוכן כזה חרא יכול לגמור לו את הקריירה, מנסה לתווך אותו לקבוצה מדובאי הליצן
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3204 לייקים

רק הפועל כתב:סוכן כזה חרא יכול לגמור לו את הקריירה, מנסה לתווך אותו לקבוצה מדובאי הליצן
נשמע חרטה של הסוכן בשביל להוציא עוד כסף, גועל נפש.
עופר כבר דיבר בסרביה, בדובאי. הוא לא נח. מקווה שמר סוכן יבין שעופר לא יוותר פה ויעשה אחורה פנה. מצד שני צעד כזה יחליש אותו מול מוטלי כלקוח כאחד שלוקח החלטות מסוכנות

Money
קיבל.ה  919 לייקים

כתבה שלא אומרת כלום ורק לשם הכתבה.
בעוד 24 שעות מעכשיו נדע לאן זה הולך.
שוב, אני לא מקבל אותו חזרה.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3204 לייקים

Money כתב:כתבה שלא אומרת כלום ורק לשם הכתבה.
בעוד 24 שעות מעכשיו נדע לאן זה הולך.
שוב, אני לא מקבל אותו חזרה.
ברונו עשה את זה כבר ל2 קבוצות, לאחת מהן עם תחילת הפלייאוף, אותו קיבלת? אני מקבל אותו ואת אמא שלו בחזרה, רק שיחזור. אני מבין את העצבים, זה באמת גועל נפש ענק מה שהוא עשה.
אם הוא לא יגיע למשחק מול הטורקים, יש מצב שכבר יעלה לי הסעיף ואגיב אחרת.

נערך לאחרונה על ידי גביזון ב 03 נובמבר 2024, 20:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
רק הפועל
קיבל.ה  2609 לייקים

תאכלס גם מבחינתו האופציה הכי טובה זה לחזור לקבוצה כאילו לא קרה כלום , בכוכב הוא כבר לא ישחק בזמן הקרוב
שליחת תגובה