סטפאנוס דדאס

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
Tals2000
קיבל.ה  70 לייקים

שיחקנו ממש לא טוב והניצחון יכול לקבע את המחשבה אצל המאמן שהשיטה שלו יכולה לעבוד.
ההבדל היה השלשות שנכנסו וזה נתן את המומנטום והניצחון.
אם במקום 10 שלשות ב 40 אחוז היו נכנסות רק 2,3,4,5,6,7 שזה לא בלתי סביר שייקרה, או שלירושלים היו נכנסות יותר מ 7 שלשות, היינו מפסידים.
חוץ מכמה דקות של משחק שוטף, הרוב זה בלאגן עד שנגמר שעון.
לא מכניסים כדורים לגבוהים ולא מנצלים את היתרונות.
ברבע השלישי פתאום מסרו למוטלי פנימה 3 פעמים רצוף וזה הסתיים בסל קל, מאז לא חזרו לזה והוא קיבל כדורים רחוק מהסל שבהרבה מזל רובם נכנסו גם משם.

עם קבוקלו זה בכלל הזוי. לא מקבל שום כדור פנימה וברוב ההתקפות עומד בכלל על קשת השלוש ואז כשאחרים זורקים שלשות אין אפילו ריבאונד.

בקיצור, אני ממש לא מסתנוור מהניצחון והוא רק מרחיק את השינוי, שיכול להגיע כשיהיה מאוחר מידי. יש הבדל בין משחק לא טוב כשרואים שיש שיטה שבסוף תעבוד ושהשחקנים רק צריכים להיכנס לכושר, לבין שרואים שהשיטה לא מנצלת יתרונות ונקרוס מול קבוצות חזקות, או במשחקים שהשלשות לא ייכנסו.
עם שני שחקני פנים כאלה אנחנו בכלל לא צריכים להיות תלויים בשלשות, אלא רק בעצמנו בכל משחק ובמקום זה עוברים משחקים שלמים בלי שום כדור פנימהֶ(לפחות ב קבוקלו).
נראה שהמאמן הזה לא הולך להחליף גישה.
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

Tals2000 כתב: 14 אוקטובר 2024, 10:05 שיחקנו ממש לא טוב והניצחון יכול לקבע את המחשבה אצל המאמן שהשיטה שלו יכולה לעבוד.
ההבדל היה השלשות שנכנסו וזה נתן את המומנטום והניצחון.
אם במקום 10 שלשות ב 40 אחוז היו נכנסות רק 2,3,4,5,6,7 שזה לא בלתי סביר שייקרה, או שלירושלים היו נכנסות יותר מ 7 שלשות, היינו מפסידים.
חוץ מכמה דקות של משחק שוטף, הרוב זה בלאגן עד שנגמר שעון.
לא מכניסים כדורים לגבוהים ולא מנצלים את היתרונות.
ברבע השלישי פתאום מסרו למוטלי פנימה 3 פעמים רצוף וזה הסתיים בסל קל, מאז לא חזרו לזה והוא קיבל כדורים רחוק מהסל שבהרבה מזל רובם נכנסו גם משם.

עם קבוקלו זה בכלל הזוי. לא מקבל שום כדור פנימה וברוב ההתקפות עומד בכלל על קשת השלוש ואז כשאחרים זורקים שלשות אין אפילו ריבאונד.

בקיצור, אני ממש לא מסתנוור מהניצחון והוא רק מרחיק את השינוי, שיכול להגיע כשיהיה מאוחר מידי. יש הבדל בין משחק לא טוב כשרואים שיש שיטה שבסוף תעבוד ושהשחקנים רק צריכים להיכנס לכושר, לבין שרואים שהשיטה לא מנצלת יתרונות ונקרוס מול קבוצות חזקות, או במשחקים שהשלשות לא ייכנסו.
עם שני שחקני פנים כאלה אנחנו בכלל לא צריכים להיות תלויים בשלשות, אלא רק בעצמנו בכל משחק ובמקום זה עוברים משחקים שלמים בלי שום כדור פנימהֶ(לפחות ב קבוקלו).
נראה שהמאמן הזה לא הולך להחליף גישה.
בסוף כישרון מנצח משחקים ככה זה , גם שני המשחקים האחרונים היו נגד קבוצות חזקות (אלא אם בשיקטאש נחשבת לחלשה , לא בטוח) בסוף לא נתמודד העונה נגד הרבה קבוצות שחזקות משמעותית מירושלים , במשחק נגד בשיקטאש ניצחנו גם בלי שלשות בכלל ומעניין מאוד איך זה יראה מחר נגד גראן קנריה
Tals2000
קיבל.ה  70 לייקים

לא יעזור אם ננצח את כל החלשות בגלל הכישרון (ולא בטוח שככה יהיה)
ונפסיד רק לחזקות, כי רק החזקות שאיתם נתמודד על תארים זה מה שמעניין.
בשיקטש לא היו חזקים.
אין סיבה שנהיה תלויים רק במזל שהשלשות ייכנסו, כאשר יש לנו שני שחקנים פנים כאלה שאנחנו יכולים להיות תלויים רק בעצמנו ובשיטת משחק נכונה
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2315 לייקים

הפסדנו אתמול? כי היה נדמה לי שניצחנו ב13 הפרש את ירושלים , בחוץ...

מציע לך לנשום קצת ולראות שוב את המשחק ותגלה שחוץ מכמה דקות בסוף הרבע הראשון ותחילת הרבע השני , ניצחנו את המשחק הזה די בקלילות.

כשבברלי ומוטלי חזרו ברבע השני היה 13 הפרש לירושלים אחרי הדקות שבאמת היו מחפירות.
הרבע השני נגמר ב5 הפרש (כלומר את החצי השני של הרבע השני ניצחנו ב8) , הרבע השלישי נגמר כבר בחמש הפרש לנו (כלומר ניצחנו את הרבע הזה ב10) ובסיום היה 13 הפרש לנו (כלומר ניצחנו את הרבע האחרון ב8 שוב).
בהינתן שבזמן שנכנסה החמישיה השנייה הינו ביתרון של 5 או 6 נדמה לי, אפשר להבין מזה שהחמישיה השנייה ב7-8 דקות על הפרקט חטפה 18/19 הפרש מחפיר לכל הדעות.
ביתר המשחק , החמישיות היותר טובות שלנו ניצחו ב30 הפרש בערך...

אז כן , יש בעיה בניהול הרוטציה , אבל חוץ מזה , נראנו נהדר (בטח שמתחשבים בזה שזה היה משחק ראשון בליגה , בחוץ נגד ירושלים).
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1708 לייקים
יצירת קשר:

הלוואי שאני טועה לחלוטין ודדאס יוביל אותנו לתארים והצלחות כבירות.
אבל אני חושב שהבעיה שלו היא הרבה מעבר לניהול הרוטציה. לדעתי דדאס קורס תחת הלחץ ובעיקר משחק כדורסל שמבוסס בגדול על השלכת שלשות שכשלא נכנסות אנחנו מתבססים רק על יכולת אישית.
ירושלים קבוצה לא מרשימה, שנבנתה לא טוב, ופתחה את העונה לא טוב. נצחון עליה בחוץ הוא ממש לא מובן מאליו, אבל לאור איך שנראינו בחלקים משמעותיים מהמשחק אני מתקשה להתרשם. יש לנו קבוצה מטורפת מבחינת כישרון ויכולת, וגם נראה שאנשים טובים סה"כ. אבל נקודת התורפה שלנו היתה ונשארה בעמדת המאמן.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2315 לייקים

שואל ברצינות , כשאתה אומר חלקים משמעותיים , אתה מדבר על סוף רבע ראשון ותחילת רבע שני , כן?
כי חוץ מזה נראנו נהדר.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1708 לייקים
יצירת קשר:

אני מדבר באופן כללי (לא רק על מרבית החצי הראשון אתמול).
אנחנו נראים כמו קבוצה שמוציאה הרבה פחות מהפוטנציאל שלה. וזה לא רק ענייני הרוטציה התמוהה (מאד). אנחנו יותר מדי תלויים ביכולת אישית וקליעה מבחוץ (דווקא אתמול לשמחתי לא השתוללנו בה בניגוד להרגלנו). השילוב הזה גורם לי לפקפק (מאד) בזה שנצליח להגיע רחוק השנה.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2315 לייקים

אני באמת ובתמים רואה שיפור בנושא הזה ממשחק למשחק.
גם אתמול , אני חושב שזה היה יחסית מאוזן , אפילו פוסטר שעל פניו תפקידו זה לזרוק את השלשות חודר יותר פנימה ומפעיל את הגבוהים.
אתמול גם ראינו את ההרכב של של קאבוקלו ומוטלי (ואפילו איש) משחקים יפה ביחד.
אם המעבר לחמישיה שניה , היה יותר מוצלח , אנחנו מנצחים במעל 20 הפרש ואף אחד פה לא מדבר על "בעיות".
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

יש לנו יותר מדי שחקנים בסגל. דדאס, כמו כל מאמן נורמלי, היה מעדיף להשתמש במשחק ב 8 שחקנים (56 חמישיות אפשריות), כי זה מסובך לשים לב מה קורה עם כל אחד כשיש יותר מדי שחקנים (792 חמישיות אפשריות מתוך 12 שחקנים).
אבל כיון שצריך לתת דקות לכל הסגל הרחב (אחרת תהיינה המון תלונות), הוא מצא פתרון עלוב של לתת ברבע השני דקות ביחד לכל השחקנים שלא היו ממש בתכניות שלו לאותו המשחק.
לא יודע איזה פתרון כן יכול לעבוד. קשה לנהל משחק כשצריך לתת דקות ליותר מדי שחקנים.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1322 לייקים

דדאס עשה שטויות שסיבכו אותנו, אבל דווקא במחצית השנייה נראינו טוב והוא ניהל את המשחק טוב.
ברגע שהוא הפסיק עם חילופים של יותר מדי שחקנים ונשאר עם שלד של איש, מוטלי, בברלי ופוסטר שסביבם הוא משחק עם חילופים של גינת, ברטי וקבוקלו,
נראינו יותר יציבים.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
בני12
קיבל.ה  1607 לייקים

its-sick כתב: 14 אוקטובר 2024, 11:59 יש לנו יותר מדי שחקנים בסגל. דדאס, כמו כל מאמן נורמלי, היה מעדיף להשתמש במשחק ב 8 שחקנים (56 חמישיות אפשריות), כי זה מסובך לשים לב מה קורה עם כל אחד כשיש יותר מדי שחקנים (792 חמישיות אפשריות מתוך 12 שחקנים).
אבל כיון שצריך לתת דקות לכל הסגל הרחב (אחרת תהיינה המון תלונות), הוא מצא פתרון עלוב של לתת ברבע השני דקות ביחד לכל השחקנים שלא היו ממש בתכניות שלו לאותו המשחק.
לא יודע איזה פתרון כן יכול לעבוד. קשה לנהל משחק כשצריך לתת דקות ליותר מדי שחקנים.
בליגה יש רק 10 שחקנים ולא 12.
העניין שהוא נותן לכל השחקנים האלה דקות ביחד במקום לחלק את זה על פני חמישיות מאוזנות יותר
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2315 לייקים

מה זאת אומרת בליגה יש רק 10 שחקנים?
יש 12 שחקנים בסגל קבוצה למשחק כדורסל גם בליגה וגם באירופה.
אתמול חוץ מהעשרה שקיבלו דקות היו רשומים ולבושים על הספסל גם רבינוביץ ורוינה.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1579 לייקים

בני12 כתב: 14 אוקטובר 2024, 09:25 מאמין שמול הרצליה, בוורלי ומוטלי ינוחו ונראה את רגלנד וקאבוקלו
בהרצליה משחק אחד הגבוהים ההתקפיים הטובים בליגה אם לא הטוב שבהם מחוץ לקבוצה שלנו ולמכבי.
הוא יודע לסחוט עבירות ולא הייתי משחק מולם עם גבוה אחד בלבד.
מה שאני מאוד הייתי רוצה לראות כבר זה את בלייזר ופלטין מקבלים דקות בהרכב שבו הם יכולים לתרום ולא בהרכב התאבדות עם נועם יעקב שבו אין מנהל משחק.
לצערי אני חושש שזו הולכת להיות עונה מבוזבזת ומפוספסת עבור נועם וגם עבורנו כי דדאס פשוט מכניס אותו בחמישיות שאין לו סיכוי להצליח בהן, במיוחד במשחק המבולגן של הפועל.
אני מאמין שבמשחק מסודר ובחמישיה שיש לו למי למסור בה, הוא היה יכול להראות יופי.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1579 לייקים

אני באמת חושב שהענין הזה של חמישיה שניה הוא לא בלתי אפשרי.
דדאס פשוט מעלה חמישה שניה שלא מסוגלת לשחק ביחד. להבדיל מהחמישיה השניה הקבועה שהכניס במשחקים הראשונים (אני זוכר שם את רגלנד, קבוקלו, בלייזר ופלטין. לא זוכר מי שיחק שם 4) שהצליחה ללחוץ, לחטוף ולרוץ וככה עשתה סלים קלים.
כמובן שלא חייבים להחליף חמישה שחקנים בבת אחת (למרות שראינו שגם זה יכול לעבוד מול רמת גן בווינר ומול אריס סלוניקי) ואפשר להכניס שחקנים בהדרגה.
אבל בכל מקרה אסור שתשאר על המגרש חמישיה כמו ששיחקה מול בשיקטש ומול ירושלים.
ועם כל הכבוד לנועם יעקב - תן לו לקבל את הדקות בהדרגה ואני הייתי אפילו מכניס אותו לשחק ליד בברלי יחד עם החמישיה הראשונה (לפני שמחליפים את כל שאר השחקנים) כך שבברלי יכול לעזור לו בניהול המשחק.
תן לו ללמוד איך לשחק בקבוצה הזו ואל תכשיל אותו בניהול חמישיות בלתי אפשריות.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2315 לייקים

אני חושב שהוא התכוון "ינוחו" במובן של ישחקו פחות דקות.
וגם אם מדובר על רוטציה בסגל , שלא נשכח שיש לנו את בנטיל (לפחות נכון להיום).
Tals2000
קיבל.ה  70 לייקים

מילפורד כתב: 14 אוקטובר 2024, 11:50 אני באמת ובתמים רואה שיפור בנושא הזה ממשחק למשחק.
גם אתמול , אני חושב שזה היה יחסית מאוזן , אפילו פוסטר שעל פניו תפקידו זה לזרוק את השלשות חודר יותר פנימה ומפעיל את הגבוהים.
אתמול גם ראינו את ההרכב של של קאבוקלו ומוטלי (ואפילו איש) משחקים יפה ביחד.
אם המעבר לחמישיה שניה , היה יותר מוצלח , אנחנו מנצחים במעל 20 הפרש ואף אחד פה לא מדבר על "בעיות".
עד שלא באופן מובנה ומסודר יכניסו כדורים פנימה לגבוהים זה לא באמת שיפור.
אם אתה קורא למעבר מ 0 כדורים פנימה לגבוהים ל 3 כדורים שאתמול מוטלי קיבל אז זה שיפור
קבוקלו לא קיבל כלום וגם כששיחק 5 עמד על קשת ה 3.
הוא לא משתמש ביתרונות שלנו
בני12
קיבל.ה  1607 לייקים

מילפורד כתב: 14 אוקטובר 2024, 12:06 מה זאת אומרת בליגה יש רק 10 שחקנים?
התכוונתי שאף מאמן לא סופר את השחקנים 11-12 בליגה.
כמה דקות רבינוביץ ורוינה קבלו אתמול ? חצי דקה שניהם ביחד
באירופה כשיש את כל הזרים אז בלייזר ופלטין הופכים להיות השחקנים 11-12 וזה שונה.
בני12
קיבל.ה  1607 לייקים

מילפורד כתב: 14 אוקטובר 2024, 12:33 אני חושב שהוא התכוון "ינוחו" במובן של ישחקו פחות דקות.
התכוונתי שלא יתלבשו.
אתה צריך לעשות רוטציות ברישום הזרים כי אחרת תשחוק אותם (או תיצור בעיות בחדר ההלבשה מצד שני).
מעריך שבשבת ישחקו רגלנד, פוסטר, איש, בנטיל (אם הוא חוזר עם הקבוצה) וקאבוקלו.
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1322 לייקים

בני12 כתב: 14 אוקטובר 2024, 12:58
מילפורד כתב: 14 אוקטובר 2024, 12:33 אני חושב שהוא התכוון "ינוחו" במובן של ישחקו פחות דקות.
התכוונתי שלא יתלבשו.
אתה צריך לעשות רוטציות ברישום הזרים כי אחרת תשחוק אותם (או תיצור בעיות בחדר ההלבשה מצד שני).
ואז מי הסנטר המחליף שלך?
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2315 לייקים

בני12 כתב: 14 אוקטובר 2024, 12:56
מילפורד כתב: 14 אוקטובר 2024, 12:06 מה זאת אומרת בליגה יש רק 10 שחקנים?
התכוונתי שאף מאמן לא סופר את השחקנים 11-12 בליגה.
כמה דקות רבינוביץ ורוינה קבלו אתמול ? חצי דקה שניהם ביחד
באירופה כשיש את כל הזרים אז בלייזר ופלטין הופכים להיות השחקנים 11-12 וזה שונה.
וכמה דקות פלטין ובלייזר קיבלו נגד בשיקטש?
גם נגד וולבס ובאדלונה שותפו 10.
זה נכון לגבי כל משחק , לא תראה רוטציה של יותר מעשרה שחקנים (גם עשרה זה הרבה) אלה אם המשחק נכנס לגארבג'.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2315 לייקים

סומך כתב: 14 אוקטובר 2024, 13:32
בני12 כתב: 14 אוקטובר 2024, 12:58
התכוונתי שלא יתלבשו.
ואז מי הסנטר המחליף שלך?
יש לנו עדיין שחקן בקבוצה בשם בן בנטיל.
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1322 לייקים

האמת ששכחתי ממנו. אבל הוא יותר 4 לא?
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
בני12
קיבל.ה  1607 לייקים

סומך כתב: 14 אוקטובר 2024, 13:40 האמת ששכחתי ממנו. אבל הוא יותר 4 לא?
גם רוינה אמור לתת דקות כמחליף ב-5. בשביל זה הביאו אותו
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

אהבתי. שהתלונן בפני השחקנים שלא הכניסן כדורים לקבוקלו (נתן שלשה מיד אחריי) , אוליי זה סימן טוב
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

יש מצב שנהיה קבוצת הגנה טובה בזכותו?
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  747 לייקים

באמת שנגמרו לי כבר המילים והכוחות. פשע של כדןרסל.
OMG עווופררר
adom4
קיבל.ה  437 לייקים

רווי כתב: 15 אוקטובר 2024, 22:35 באמת שנגמרו לי כבר המילים והכוחות. פשע של כדןרסל.
נתנו משחק אדיר היום מה פשע של כדורסל? מותר לפרגן לו גם.
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  747 לייקים

adom4 כתב: 15 אוקטובר 2024, 22:41
רווי כתב: 15 אוקטובר 2024, 22:35 באמת שנגמרו לי כבר המילים והכוחות. פשע של כדןרסל.
לדעתך. חצי ראשון על הפנים וזה מצטרף לשאר העונה עד כה אז זה פשע מבחינתי. לא מאמן מצטער..
OMG עווופררר
shaolin232
קיבל.ה  634 לייקים

רווי כתב: 15 אוקטובר 2024, 22:42
לדעתך. חצי ראשון על הפנים וזה מצטרף לשאר העונה עד כה אז זה פשע מבחינתי. לא מאמן מצטער..
אין ספק שהוא מאמן חלש ביחס לסגל, אבל היום ניהל משחק טוב שצריך לפרגן אז צריך
oleg neduda
קיבל.ה  1957 לייקים

היה בסדר גמור היום ואפילו מעבר לזה. לא צריך סתם לחפש איפה שאין
Nati
קיבל.ה  1761 לייקים

רווי כתב:
אתה זוכר שהיריבה קלעה 29 נקודות במחצית הזאת???
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  747 לייקים

אין לי מושג על מה אתם שחים אבל נסכים שלא להסכים
OMG עווופררר
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  747 לייקים

Nati כתב: 15 אוקטובר 2024, 22:46
רווי כתב:
ואתה קלעת 36. לא מה שאני מצפה מהקבוצה הזאת, אם היינו הפועל ים אז סבבה אבל אנחנו לא.
OMG עווופררר
adom4
קיבל.ה  437 לייקים

רווי כתב: 15 אוקטובר 2024, 22:48
רווי כתב:
ואתה קלעת 36. לא מה שאני מצפה מהקבוצה הזאת, אם היינו הפועל ים אז סבבה אבל אנחנו לא.
קלענו 36 כי השחקנים החטיאו מלא סלים קלים, רק מוטלי וקבוקבלו פספסו לפחות 6 נקודות שהיו לבד, לא הכל זה אשמת דדאס.
redead
קיבל.ה  530 לייקים

סיים שבוע סופר קשה עם 3 מ3
כל הכבוד
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  747 לייקים

adom4 כתב: 15 אוקטובר 2024, 22:50
קלענו 36 כי השחקנים החטיאו מלא סלים קלים, רק מוטלי וקבוקבלו פספסו לפחות 6 נקודות שהיו לבד, לא הכל זה אשמת דדאס.
טוב סליחה שפגעתי ביקירכם, אחלה דדש הלוואי שיאריכו לו חוזה על חצי משחק המטורף שלנו.
OMG עווופררר
shaolin232
קיבל.ה  634 לייקים

רווי כתב: 15 אוקטובר 2024, 22:52
adom4 כתב: 15 אוקטובר 2024, 22:50

טוב סליחה שפגעתי ביקירכם, אחלה דדש הלוואי שיאריכו לו חוזה על חצי משחק המטורף שלנו.
אחי היקר אף אחד לא חולק עליך, דדאס מאמן חלש, מקובע, עם שיטה שלא מתאימה להפועל, נוסיף לכך את ניהול הדקות המזעזע שלו (וייבוש שחקנים) אז כולם יודעים שהוא החוליה החלשה שלנו בשרשרת, פשוט היום באופן יחסי היה בסדר גמור, אז הטענות כלפיו *היום* לא במקום לדעתי
Nati
קיבל.ה  1761 לייקים

adom4 כתב:
Nati כתב: 15 אוקטובר 2024, 22:46 אתה זוכר שהיריבה קלעה 29 נקודות במחצית הזאת???
37
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2315 לייקים

היום בלי החילופי הזיה, היינו בשליטה מלאה על המשחק הזה.
מקבל ציון אחלה על היום.
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  747 לייקים

Nati כתב: 15 אוקטובר 2024, 22:58
adom4 כתב:

37
קריטי. כדורסל מעולם אחר.
OMG עווופררר
שליחת תגובה