קובי רפואה
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
דווקא בשנות השמונים הבקענו די הרבה מקרנות די "פשוטות" בבעיטה ישירה אל תוך השער...בלי שאף שחקן או השוער נוגעים בכדור.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
וזה תפקיד של מאמן לאמן אותם על הנייחים, ליצור תרגילים, לבחור את המהלך הנכון בהתאם למצב השחקנים על המגרש וכמה הם חדים וכו׳.dino כתב: ↑27 פברואר 2022, 09:57 קרנות זאת טקטיקה אך הרבה יכולת אינדודואלית של שחקן להרים ושחקנים להגיע
רפואה לא יכול להרים במקום שחקן ולא יכול לנגוח
למעשה, מבחינת נייחים, חוץ מגוטליב ואולי קולו(אם מישהו ראה אותו...)ואולי תומר(שלא משחק לרוב) אין לנו שום שחקן שטוב בכדורי גובה. גורנישט מט גורנישט
לא טראורה, לא ליידנר, לא ביטון, לא אייזן, לא אליאס, לא איינבינדר, לא דוידה, לא ינקו ולא רוסה וגם לא שלומי אזולאי(החלוץ) במיוחד
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
הוא סה"כ מאמן בסדר. לא פח אשפה כמו אחלרים אבל גם לא איזה עילוי. בכל אופן בעיני הוא לא זה שצריך להיות פה בשביל לבנות יחד עם בוקסה את הפועל הבאה. ושנה הבאה זה כבר בוקסה.
בתחושה שלי אורי אוזן כבר חצי סגור ואני אוהב את זה, למרות שזה קצת הימור
- רדפוקס
- קיבל.ה 4723 לייקים
רק מה אורי אוזן עשה בקריירה שהוא צריך לאמן את הפועל חוץ מהיותו חבר של בוקסה?אוגוסטוס היל כתב: ↑27 פברואר 2022, 17:37 הוא סה"כ מאמן בסדר. לא פח אשפה כמו אחלרים אבל גם לא איזה עילוי. בכל אופן בעיני הוא לא זה שצריך להיות פה בשביל לבנות יחד עם בוקסה את הפועל הבאה. ושנה הבאה זה כבר בוקסה.
עוד אחד שלא יסיים פה עונה.
- Hapolo
- קיבל.ה 811 לייקים
כל עוד ההנהלה הזאת מעורבת בהחלטות מקצועיות ואסטרטגיות כנרא שאין כל כך משמעות אם זה אוזן או רפואה או קלינגר כמו שאנחנו רואים
רדיוס לבית"ר!
- 7even
- קיבל.ה 2659 לייקים
אין שום סיבה שרפואה יילך. חלאס עם השוק הזה.אוגוסטוס היל כתב: ↑27 פברואר 2022, 17:37 הוא סה"כ מאמן בסדר. לא פח אשפה כמו אחלרים אבל גם לא איזה עילוי. בכל אופן בעיני הוא לא זה שצריך להיות פה בשביל לבנות יחד עם בוקסה את הפועל הבאה. ושנה הבאה זה כבר בוקסה.
ואורי אוזן, עם כל הכבוד, לא הביא איזו הצלחה עילאית עם הנוער.
דווקא השנה הנוער הרבה יותר מצליח (למרות שנחלש לאחרונה).
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1154 לייקים
אוזן זה הימור כמו שכתבתי. לא רואה פה איזה מאמן טאלנט עם קבלות ששווה להמר עליו (ביכולות שלנו)
מה שכן התיאום שלו עם בוקסה יכול ליצור אפקט מול הניסנובים
מה שכן התיאום שלו עם בוקסה יכול ליצור אפקט מול הניסנובים
-
- קיבל.ה 291 לייקים
ומה קובי עשה חוץ מלשחק כסאות מוזיקליים עם הניסנובס?רדפוקס כתב: ↑27 פברואר 2022, 17:44רק מה אורי אוזן עשה בקריירה שהוא צריך לאמן את הפועל חוץ מהיותו חבר של בוקסה?אוגוסטוס היל כתב: ↑27 פברואר 2022, 17:37 הוא סה"כ מאמן בסדר. לא פח אשפה כמו אחלרים אבל גם לא איזה עילוי. בכל אופן בעיני הוא לא זה שצריך להיות פה בשביל לבנות יחד עם בוקסה את הפועל הבאה. ושנה הבאה זה כבר בוקסה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4723 לייקים
הביא קבוצות לפלייאוף עליון (ק"ש ומכבי פ"ת), העלה אותנו ליגה, שנים של ניסיון כמאמן בליגת העל.BRUNO CONTI כתב: ↑27 פברואר 2022, 20:22ומה קובי עשה חוץ מלשחק כסאות מוזיקליים עם הניסנובס?רדפוקס כתב: ↑27 פברואר 2022, 17:44רק מה אורי אוזן עשה בקריירה שהוא צריך לאמן את הפועל חוץ מהיותו חבר של בוקסה?אוגוסטוס היל כתב: ↑27 פברואר 2022, 17:37 הוא סה"כ מאמן בסדר. לא פח אשפה כמו אחלרים אבל גם לא איזה עילוי. בכל אופן בעיני הוא לא זה שצריך להיות פה בשביל לבנות יחד עם בוקסה את הפועל הבאה. ושנה הבאה זה כבר בוקסה.
שאלה קלה.
אבל שוב נפלת בחמין של עצמך כי מי בכלל התייחס לרפואה? למה אתה משווה לרפואה? התייחסתי לאוזן בפני עצמו - השיא של הקריירה שלו זה לקחת גביע בנוער ואת זה גם אופיר חיים השיג.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
לא לומדים מטעויות העבר.שוב מדברים כאן...על מאמן צעיר.
אני בטוח שבוקסה הרבה יותר שקול.
אני בטוח שבוקסה הרבה יותר שקול.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
אגב , מאמן לעונה הבאה
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=395527
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=395527
-
- קיבל.ה 291 לייקים
הקריירה שלו עוד לא התחילה איך ישיג משהו?רדפוקס כתב: ↑27 פברואר 2022, 20:30הביא קבוצות לפלייאוף עליון (ק"ש ומכבי פ"ת), העלה אותנו ליגה, שנים של ניסיון כמאמן בליגת העל.
שאלה קלה.
אבל שוב נפלת בחמין של עצמך כי מי בכלל התייחס לרפואה? למה אתה משווה לרפואה? התייחסתי לאוזן בפני עצמו - השיא של הקריירה שלו זה לקחת גביע בנוער ואת זה גם אופיר חיים השיג.
או שאתה לא בעד לתת למאמן מתחיל לאמן שזה אני אולי יכול לקבל רק חושב שבהפועל הנוכחית זה לא כזה משנה.
ודווקא אוזן עם העבר שלו אצלנו בנוער והכיוון שהמועדון הזה הולך אליו יכול להתאים.
אני משווה לרפואה כי הוא המאמן כרגע וכי הוא באמת לא השיג שום דבר מהותי בקריירת האימון שלו עד כה.
- 7even
- קיבל.ה 2659 לייקים
למה לא השיג?BRUNO CONTI כתב: ↑27 פברואר 2022, 22:03הקריירה שלו עוד לא התחילה איך ישיג משהו?רדפוקס כתב: ↑27 פברואר 2022, 20:30הביא קבוצות לפלייאוף עליון (ק"ש ומכבי פ"ת), העלה אותנו ליגה, שנים של ניסיון כמאמן בליגת העל.
שאלה קלה.
או שאתה לא בעד לתת למאמן מתחיל לאמן שזה אני אולי יכול לקבל רק חושב שבהפועל הנוכחית זה לא כזה משנה.
אני משווה לרפואה כי הוא המאמן כרגע וכי הוא באמת לא השיג שום דבר מהותי בקריירת האימון שלו עד כה.
הוא אימן פעם קבוצה עם איזה תקציב ענק?
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 2292 לייקים
וקלינגר השיג תארים וראינו מה הוא שווהBRUNO CONTI כתב:הקריירה שלו עוד לא התחילה איך ישיג משהו?רדפוקס כתב: ↑27 פברואר 2022, 20:30הביא קבוצות לפלייאוף עליון (ק"ש ומכבי פ"ת), העלה אותנו ליגה, שנים של ניסיון כמאמן בליגת העל.
שאלה קלה.
-
- קיבל.ה 291 לייקים
נהיית אובססיבי לקלינגר גם אתה.לירון האדום כתב: ↑27 פברואר 2022, 23:42וקלינגר השיג תארים וראינו מה הוא שווהBRUNO CONTI כתב:הקריירה שלו עוד לא התחילה איך ישיג משהו?רדפוקס כתב: ↑27 פברואר 2022, 20:30
הביא קבוצות לפלייאוף עליון (ק"ש ומכבי פ"ת), העלה אותנו ליגה, שנים של ניסיון כמאמן בליגת העל.
שאלה קלה.
בוא נסכם שקלינגר מאמן רע שהביא אותך הישגית למקומות הכי גבוהים בעידן הניסנובס.
*דעתי לגביו שהוא מיצה בעונה שעברה הוא לא ממש מעניין אותי… אבל העלית אז הגבתי.
התקדמנו
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אתה צודק בהכל, רק בוא נודה על האמת, הניסנובים לא מחתימים מאמנים שבאים אליהם עם דרישות. זה לא קשור לאוטוריטה או לא, קובי כבר הלך הביתה פעם אחת כי חצה את הגבול.BRUNO CONTI כתב: ↑26 פברואר 2022, 23:33יודע מה אם הוא הסכים לבוא בתנאים הללו פלוס אם אין לו את האוטוריטה לבוא ולדרוש חלוץ בינואר אז הוא(או אתה) לא יכולים להשתמש בזה.
ובוא עם עבודת הגנה בסיסית בחמשת המשחקים האחרונים אתה עם עוד 3/4 נק במינימום עכשיו יאני עדין.
לא הכל זה חלוץ
אפשר להבין אותו, שכמו הרב מאמנים סמרטוטים בארץ מעדיפים עוד כמה דולרים בכיס על הכבוד שלהם. ככה הכדורגל שלנו נראה, ממקום 4 ומטה.
-
- קיבל.ה 2292 לייקים
לא אובססיבי.BRUNO CONTI כתב:נהיית אובססיבי לקלינגר גם אתה.לירון האדום כתב: ↑27 פברואר 2022, 23:42וקלינגר השיג תארים וראינו מה הוא שווהBRUNO CONTI כתב: הקריירה שלו עוד לא התחילה איך ישיג משהו?
התקדמנו
התחלתם דיון כאן על איכות המאמן לפי תאריו.
המקרה של קלינגר הוא דוגמה יפה למאמן עם הישגים/תארים שאף אחד לא היה רוצה לראות אותו חוזר להפועל
-
- קיבל.ה 856 לייקים
אין שום סיבה שרפואה יילך זה נכון אבל גם אין שום סיבה שהפועל ייראו ככה.
רפואה הגיע למצב לא פשוט ובהחלט שינה את רוח הקבוצה, בטח בחודש הראשון ודווקא ממקום של המון בטחון מנצחונות (לא מכדורגל גדול) הקבוצה פשוט דורכת במקום בכל מה שקשור לכדורגל. 4 משחקים רעים מאוד (נוף הגליל, חדרה סכנין וחיפה) ועוד תצוגות אמנם סבירות בדרבי ונגד ב״שׁ אבל המשחק הוא משחק לא אינטילגנטי, קבלת החלטות נוראית, שחקנים הולכים עם הראש בקיר.
טקטיקה מערכים ולחץ זה חשוב, אבל לא שווה כלום אם שחקנים עושים כל פעם את הפעולה ההפוכה, מוסרים למקום לא נכון, בועטים מ-30 מטר במקום להכנס לרחבה, עושים עוד דריבל ועוד דריבל. מאמן טוב מטפל בדיוק בדברים האלה. לוקח וידאו ומראה לשחקנים מה עשו לא טוב.
ולא שאני מוריד משהו מהשחקנים, זה ברור שהסגל לא הכי איכותי בעולם, אבל יש דברים בסיסיים.
שחקן כמו רוסה לא פוגע כבר חודשיים? שלא ישחק, הוא לא מביא שום ערך מוסף בשניה שהוא לא מנצל את הכשרון שלו ואת הפעולות שנותנות יתרון במקומות הנכונים. אייזן מכדרר את עצמו לדעת? תפוס אותו באוזן.
זה נכון שיש שיפור לעומת קלינגר אבל זו באמת לא חוכמה והתוצאות לא מעניינות אותי. אבל לאורך זמן בכדורגל אין שקרים, יכולת רעה מובילה לתוצאות רעות
רפואה הגיע למצב לא פשוט ובהחלט שינה את רוח הקבוצה, בטח בחודש הראשון ודווקא ממקום של המון בטחון מנצחונות (לא מכדורגל גדול) הקבוצה פשוט דורכת במקום בכל מה שקשור לכדורגל. 4 משחקים רעים מאוד (נוף הגליל, חדרה סכנין וחיפה) ועוד תצוגות אמנם סבירות בדרבי ונגד ב״שׁ אבל המשחק הוא משחק לא אינטילגנטי, קבלת החלטות נוראית, שחקנים הולכים עם הראש בקיר.
טקטיקה מערכים ולחץ זה חשוב, אבל לא שווה כלום אם שחקנים עושים כל פעם את הפעולה ההפוכה, מוסרים למקום לא נכון, בועטים מ-30 מטר במקום להכנס לרחבה, עושים עוד דריבל ועוד דריבל. מאמן טוב מטפל בדיוק בדברים האלה. לוקח וידאו ומראה לשחקנים מה עשו לא טוב.
ולא שאני מוריד משהו מהשחקנים, זה ברור שהסגל לא הכי איכותי בעולם, אבל יש דברים בסיסיים.
שחקן כמו רוסה לא פוגע כבר חודשיים? שלא ישחק, הוא לא מביא שום ערך מוסף בשניה שהוא לא מנצל את הכשרון שלו ואת הפעולות שנותנות יתרון במקומות הנכונים. אייזן מכדרר את עצמו לדעת? תפוס אותו באוזן.
זה נכון שיש שיפור לעומת קלינגר אבל זו באמת לא חוכמה והתוצאות לא מעניינות אותי. אבל לאורך זמן בכדורגל אין שקרים, יכולת רעה מובילה לתוצאות רעות
-
- קיבל.ה 291 לייקים
ממה שהבנתי הכסף שולי מבחינת קובי.האדס כתב: ↑28 פברואר 2022, 09:06אתה צודק בהכל, רק בוא נודה על האמת, הניסנובים לא מחתימים מאמנים שבאים אליהם עם דרישות. זה לא קשור לאוטוריטה או לא, קובי כבר הלך הביתה פעם אחת כי חצה את הגבול.BRUNO CONTI כתב: ↑26 פברואר 2022, 23:33יודע מה אם הוא הסכים לבוא בתנאים הללו פלוס אם אין לו את האוטוריטה לבוא ולדרוש חלוץ בינואר אז הוא(או אתה) לא יכולים להשתמש בזה.
ובוא עם עבודת הגנה בסיסית בחמשת המשחקים האחרונים אתה עם עוד 3/4 נק במינימום עכשיו יאני עדין.
לא הכל זה חלוץ
אפשר להבין אותו, שכמו הרב מאמנים סמרטוטים בארץ מעדיפים עוד כמה דולרים בכיס על הכבוד שלהם. ככה הכדורגל שלנו נראה, ממקום 4 ומטה.
הוא כן מאמן ״בנשמה״ שלו ולא הכסף מניע אותו,וברור לגמרי שלאמן את הפועל תא(גם הנוכחית)זה לא כמו לאמן בקש ושות.
והשורה התחתונה שלך בעצם היא שהוא בובה.
-
- קיבל.ה 291 לייקים
אחלה.לירון האדום כתב: ↑28 פברואר 2022, 09:29לא אובססיבי.BRUNO CONTI כתב:נהיית אובססיבי לקלינגר גם אתה.לירון האדום כתב: ↑27 פברואר 2022, 23:42 וקלינגר השיג תארים וראינו מה הוא שווה
התקדמנו
התחלתם דיון כאן על איכות המאמן לפי תאריו.
המקרה של קלינגר הוא דוגמה יפה למאמן עם הישגים/תארים שאף אחד לא היה רוצה לראות אותו חוזר להפועל
אז זה רק מחזק את הדעה שלי אל מול השועל שמאמן בעל הישגים אל מול זוטר זה לא כזה שחור לבן.
בטח לא בהפועל של היום
-
- קיבל.ה 398 לייקים
לא רואה שום שיפור לעומת עידן קלינגר. נכון להיום אני לא רואה שום קבוצה שהפועל תא עדיפה עליה. לא ברור לי מה סגנון המשחק שרפואה דוגל בו, קשה להבין על מה עובדים באימונים (במיוחד בנושא כדורים נייחים), שחקנים "לא צומחים". בקיצור מה שהיה זה מה שיהיה. גם אם נפיל לפליי אוף העליון, שום דבר חיובי לא יצא מזה . חוץ מכסף כמובן שלנו כאוהדים לא צריך להיות קריטי. מה חסר לנו ? דמות מקצועית שמסוגלת לנהל תהליך : כמו אורן גולן בהפועל חדרה או אייל סגל במכבי נתניה.redrony כתב: ↑28 פברואר 2022, 10:25 אין שום סיבה שרפואה יילך זה נכון אבל גם אין שום סיבה שהפועל ייראו ככה.
-
- קיבל.ה 856 לייקים
הפלייאוף באמת לא מעניין אותי, אני מדבר רק על רמת כדורגל ושם אני מסכים, אם יש שיפור הוא מינורי.
דמות מקצועית יש לך, לפחות משנה הבאה
דמות מקצועית יש לך, לפחות משנה הבאה
-
- קיבל.ה 5889 לייקים
לא מסכים בכלל.redrony כתב: ↑28 פברואר 2022, 10:25 אין שום סיבה שרפואה יילך זה נכון אבל גם אין שום סיבה שהפועל ייראו ככה.
קודם כל, יש שיפור לעומת קלינגר ואפילו לא קטן בעיני. ברוב המשחקים מאז שרפואה הגיע אנחנו עליונים על היריבה ולמעט המשחק נגד חיפה (שבאמת היה ביזיון) לא התבטלנו באף משחק.
לגבי קבלת ההחלטות של השחקנים, כתבתי את זה כבר בעבר, אבל בעיני זו נאיביות לחשוב שלמאמן יכולה להיות השפעה גדולה באספקט הזה. אם יש שחקן שנוטה לחזור על אותה טעות המון פעמים אז אפשר לתקן, אבל בסוף אתה נתון לחסדיו של השחקן. אם רוסה מגיע לקו וכל פעם בוחר בפעולה הלא נכונה, מה כבר תגיד לו? אין הרי נוסחה ברורה לאיזו פעולה צריך לעשות בכל סיטואציה. זו אינטליגנציה של שחקן.
ונניח תוריד את רוסה לספסל, את מי תכניס במקומו? ורד? טוויזר? סניור? כלום זה לא יתן לך. כלום. להיפך, אצל רוסה לפחות יש סיכוי להברקה פה ושם.
גם לשפוט מאמן על סמך כמה משחקים כשהוא הגיע באמצע עונה זה לא רציני. אם אתה מאמין במאמן, תן לו לפתוח עונה בקבוצה, אם לא תביא מישהו אחר.
-
- קיבל.ה 2292 לייקים
כל מילההוקיץ' כתב: ↑28 פברואר 2022, 12:45לא מסכים בכלל.redrony כתב: ↑28 פברואר 2022, 10:25 אין שום סיבה שרפואה יילך זה נכון אבל גם אין שום סיבה שהפועל ייראו ככה.
קודם כל, יש שיפור לעומת קלינגר ואפילו לא קטן בעיני. ברוב המשחקים מאז שרפואה הגיע אנחנו עליונים על היריבה ולמעט המשחק נגד חיפה (שבאמת היה ביזיון) לא התבטלנו באף משחק.
לגבי קבלת ההחלטות של השחקנים, כתבתי את זה כבר בעבר, אבל בעיני זו נאיביות לחשוב שלמאמן יכולה להיות השפעה גדולה באספקט הזה. אם יש שחקן שנוטה לחזור על אותה טעות המון פעמים אז אפשר לתקן, אבל בסוף אתה נתון לחסדיו של השחקן. אם רוסה מגיע לקו וכל פעם בוחר בפעולה הלא נכונה, מה כבר תגיד לו? אין הרי נוסחה ברורה לאיזו פעולה צריך לעשות בכל סיטואציה. זו אינטליגנציה של שחקן.
ונניח תוריד את רוסה לספסל, את מי תכניס במקומו? ורד? טוויזר? סניור? כלום זה לא יתן לך. כלום. להיפך, אצל רוסה לפחות יש סיכוי להברקה פה ושם.
גם לשפוט מאמן על סמך כמה משחקים כשהוא הגיע באמצע עונה זה לא רציני. אם אתה מאמין במאמן, תן לו לפתוח עונה בקבוצה, אם לא תביא מישהו אחר.
- הפועל
- קיבל.ה 1710 לייקים
- יצירת קשר:
אני חושב שהנצחונות בהתחלה קצת יצרו ציפיות לא ריאליות. בסופו של דבר הסגל שלנו מאד בינוני ולוקה בחסר.
עם כל העצבים על היכולת המעפנה בחודש וחצי האחרון, אני עדיין מבסוט משינוי הגישה. אפשר רק לדמיין למשל איך היה נראה המשחק מול ב"ש תחת קלינגר, כשגם אנחנו (כמו ב"ש) רק מסתגרים לאחור ומנסים לדפוק עקיצה באיזו מתפרצת מקרית.
עם כל העצבים על היכולת המעפנה בחודש וחצי האחרון, אני עדיין מבסוט משינוי הגישה. אפשר רק לדמיין למשל איך היה נראה המשחק מול ב"ש תחת קלינגר, כשגם אנחנו (כמו ב"ש) רק מסתגרים לאחור ומנסים לדפוק עקיצה באיזו מתפרצת מקרית.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 856 לייקים
אני לא שופט ולא אמרתי שאני רוצה שהוא יילך. אני חושב שהוא מאמן מצוין, אבל אני גם חושב שהפועל משחקים כדורגל לא טוב. זה שלא התבטלנו זה יופי, אבל זה לא מספיק, מה לעשות.הוקיץ' כתב: ↑28 פברואר 2022, 12:45לא מסכים בכלל.redrony כתב: ↑28 פברואר 2022, 10:25 אין שום סיבה שרפואה יילך זה נכון אבל גם אין שום סיבה שהפועל ייראו ככה.
ברור לי שהוא מוגבל בסגל השחקנים (לא שיהיה איזה משהו יותא דופן שנה הבאה, כן? אתה מוגבל תקציבית) ולדעתי אחד הדברים שמאמן יכול הכי להשפיע בהם זה לשפר שחקנים.
זה לא את מי תעלה מהספסל, אבל אם הוא לדוגמא נותן הוראות לשחקנים והם לא מבצעים אותם יש בעיה. אם הוא רואה פעם אחר פעם אותה טעות ולא מנסה לתקן אותה, גם בעיה. ואני לא מדבר על הוצאה לפועל פה למאמן אכן אין שליטה.
אבל כמה אני יכול לראות את ליידנר ראש בקיר על הקו או את אליאס ורוסה מאבדים עצמם לדעת בעוד נגיעה בכדור ועוד נגיעה.
זה נכון שהוא מאמן שמנסה ליזום ואפילו ללחוץ בחלק מהזמן וזה כבר ויתר טוב מרב המאמנים בארץ ולכן גם רציתי שהוא יבוא ואני גם רוצה שהוא יישאר, אבל ביקורת לא נועדה בשביל לחפש בהכרח אלטרנטיבה אחרת או להאשים, אלא בשביל לקחת את המצב הנתון ולשפר אותו ולדעתי, גם בסגל הזה הפועל יכולים לשחק כדורגל יותר יעיל ויותר טוב (על תוצאות אני כבר לא מדבר ושוב, במצב הנוכחי של הפועל הם פחות מעניינות אותי)
-
- קיבל.ה 291 לייקים
היו לו משחקים טובים והיו לו משחקי פח.
בקבותה מאומנת אתה רוצה לראות
התקדמות ותהליך כלשהו ואין כזה.
כל מו שאומר אחרת משקר.
לא קובי לא אשם בסגל שיש לו ונכון שלא בנה הקבוצה אבל הוא לא שונה מהמאמנים האחרים.
יש משהו אשלייתי בדרך שבה הוא משחק כביכול פתוח והתקפי וזה נעים לעין אבל זה לא מביא תוצאות.
ככה גם היה אגב בסיבוב הראשון שלו,כולם השתפכו על היכולת אבל תכלס לא היה שם.
חסר לו משהו בניהול המשחק,בלשחק על
תוצאה,בללמוד את היריב,טקטיקה פה ושם.
קחו כדור ושחקן זה גם המורה שלי להתעמלות היה אומר בכתה ז.
ושוב לא חושב שהוא איזה כשלון יוצא דופן אבל הוא גם לא מה שעושים ממנו פה וזה מה שתמיד טענתי.
בקבותה מאומנת אתה רוצה לראות
התקדמות ותהליך כלשהו ואין כזה.
כל מו שאומר אחרת משקר.
לא קובי לא אשם בסגל שיש לו ונכון שלא בנה הקבוצה אבל הוא לא שונה מהמאמנים האחרים.
יש משהו אשלייתי בדרך שבה הוא משחק כביכול פתוח והתקפי וזה נעים לעין אבל זה לא מביא תוצאות.
ככה גם היה אגב בסיבוב הראשון שלו,כולם השתפכו על היכולת אבל תכלס לא היה שם.
חסר לו משהו בניהול המשחק,בלשחק על
תוצאה,בללמוד את היריב,טקטיקה פה ושם.
קחו כדור ושחקן זה גם המורה שלי להתעמלות היה אומר בכתה ז.
ושוב לא חושב שהוא איזה כשלון יוצא דופן אבל הוא גם לא מה שעושים ממנו פה וזה מה שתמיד טענתי.
- Gili
- קיבל.ה 437 לייקים
הבעיה העיקרית של קובי היא שהסגל שלנו לא מותאם לצורת החשיבה שלו ולא מותאם בכללי לכדורגל מודרני. איינבינדר/ורד/רוסה/אזולאי הקשר/אזולאי החלוץ/יואב תומר הם כולם שחקנים שלא עושים תנועה, שחקנים עם יציאה חלשה מהמקום שבונים על כדור לרגל.
זה גורם לכך שאין לנו שום יכולת לעשות לחץ אפקטיבי ושום יכולת אמיתית לצאת למתפרצות. גם בנייחים אין לנו מה למכור כי חוץ מלגוטליב אין לנו אף שחקן עם משחק ראש טוב.
בלי לחץ, מתפרצות ונייחים אין לקבוצה יותר מדי מה למכור בכדורגל של היום. קשה לתקן את כל הליקויים האלה בחלון העברות אחד, אבל היינו חייבים לפחות לנסות למגר חלק מהבעיות. חלוץ מהיר ובלם עם משחק ראש טוב היו עוזרים לנו מאוד. במקום זה נחלשנו והסגל רק הולך וממשיך להחלש ככל שעובר הזמן.
זה גורם לכך שאין לנו שום יכולת לעשות לחץ אפקטיבי ושום יכולת אמיתית לצאת למתפרצות. גם בנייחים אין לנו מה למכור כי חוץ מלגוטליב אין לנו אף שחקן עם משחק ראש טוב.
בלי לחץ, מתפרצות ונייחים אין לקבוצה יותר מדי מה למכור בכדורגל של היום. קשה לתקן את כל הליקויים האלה בחלון העברות אחד, אבל היינו חייבים לפחות לנסות למגר חלק מהבעיות. חלוץ מהיר ובלם עם משחק ראש טוב היו עוזרים לנו מאוד. במקום זה נחלשנו והסגל רק הולך וממשיך להחלש ככל שעובר הזמן.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
בואו רק נזכיר שקובי בנה פה את אחת הקבוצות המסריחות של הפועל והוא קיבל יד דיי חופשית.
עם החתמות כמו אחמד עאבד, זיקרי ועוד כמה זרים הזויים, שכולם ישבו לנו על הפיי רול כמה שנים טובות.
אז אי אפשר כל הזמן להגיד זה לא הקבוצה שלו, כאילו שהוא איזה קאליבר בבניית סגלים.
עם החתמות כמו אחמד עאבד, זיקרי ועוד כמה זרים הזויים, שכולם ישבו לנו על הפיי רול כמה שנים טובות.
אז אי אפשר כל הזמן להגיד זה לא הקבוצה שלו, כאילו שהוא איזה קאליבר בבניית סגלים.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
זה גם לא קשור לסגלים זה אימון מקצועי נטו. לא לומד יריבות לא עובד על נייחים (הגנה והתקפה) לא מתאים עצמו לחומר השחקנים הקיימים.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
טוב אדון אג׳נדה הלכת רחוק.
אין מה לעבוד על נייחים שאדי גוטליב נראה על סמי הרדמה כבר חודש שלם. הבן אדם פיזית ישן.
אין מה לעבוד על נייחים שאדי גוטליב נראה על סמי הרדמה כבר חודש שלם. הבן אדם פיזית ישן.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4723 לייקים
זרים הזויים שתקועים בפיירול שנים? היה את רוג׳ר שעזב כמה חודשים אחרי, בואטנג שההנהלה הביאה, קאיו שהגיע בהשאלה לעונה מחיפה. דווקא זוכר שקובי רצה איזה שחקן צרפתי מיוון שאחר כך נתן דו ספרתי של שערים אחרי שהניסנוב הרסו את המו״מ איתו.
אבל בשורה התחתונה אתה צודק, הוא נכשל בבניית הקבוצה דאז - זה עדיין לא הופך אותו למי שבנה את הסגל הנוכחי.
-
- קיבל.ה 753 לייקים
רפואה דגל וישם משחק לחץ. לפחות בחלק המשחק שבו לשחקנים יש עדיין כושר. זה הביא לשיפור והישגים בתחילת הקדנציה שלו. לצערי ההתקמות הזאת נעצרה. הפועל פחות לוחצת במשחקים האחרונים יחסית למשחקי תחילת הסיבוב. (לחץ הכוונה לא סתם לרוץ באמוק אחרי ששחקן שקיבל כדור, אלה לעשות םעולות מתואמות וזה הרבה יותר קשה).
לא ברור מדוע הנסיגה הזאת, אבל ברורה תוצאותיה (או חוסר הישגיה). ראינו במשחק עם בש שכשהפועל לחצו בחצי הראשון הגיעו למצבים ונראו הרבה יותר טוב.
לחץ כמו בכלל פעולות בכדורגל של ימינו, ניתן למדידה (כמה פעמים, תיקולים, חטיפות, מהירות ועוד.. יש היום שבב GPS ותוכנת ניתוח) אני בטוח שאם היה שיפור במשחקים הראשונים שלו בתקופה האחרונה קצב השיפור אפסי או שלילי.
אין ספק שהנסיגה הגדולה בכושר של גוטליב (אי אפשר להגדיר זאת אחרת) יש לה תרומה מכרעת עלינו.
אני מתקשה לקבל את הטענה שהוא לא לומד את היריב ולא מאמן את הקבוצה. זה הקבוצה לא מבצעת הוראות או מבצעת גרוע רואים בתוצאות.
אין לו את הלוקסוס להושיב חצי הרכב בחוץ על אי מילוי הוראות.
מקווה מאד שבמשחק עם ירושלים נחזור לנצח, וכן אני מודע שזה יהיה משחק קשה מאד.
לא ברור מדוע הנסיגה הזאת, אבל ברורה תוצאותיה (או חוסר הישגיה). ראינו במשחק עם בש שכשהפועל לחצו בחצי הראשון הגיעו למצבים ונראו הרבה יותר טוב.
לחץ כמו בכלל פעולות בכדורגל של ימינו, ניתן למדידה (כמה פעמים, תיקולים, חטיפות, מהירות ועוד.. יש היום שבב GPS ותוכנת ניתוח) אני בטוח שאם היה שיפור במשחקים הראשונים שלו בתקופה האחרונה קצב השיפור אפסי או שלילי.
אין ספק שהנסיגה הגדולה בכושר של גוטליב (אי אפשר להגדיר זאת אחרת) יש לה תרומה מכרעת עלינו.
אני מתקשה לקבל את הטענה שהוא לא לומד את היריב ולא מאמן את הקבוצה. זה הקבוצה לא מבצעת הוראות או מבצעת גרוע רואים בתוצאות.
אין לו את הלוקסוס להושיב חצי הרכב בחוץ על אי מילוי הוראות.
מקווה מאד שבמשחק עם ירושלים נחזור לנצח, וכן אני מודע שזה יהיה משחק קשה מאד.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 330 לייקים
אני מאוד מקווה שהוא יישאר כאן בעונה הבאה. אני רוצה לראות איך הפועל תיראה כשהוא בונה את הסגל ומתחיל לרוץ איתו.
אי אפשר לשפוט אותו על העונה הזו, כשהוא גם לא בנה את הסגל וגם לא קיבל חיזוק ראוי בינואר (ועדיין הקבוצה משחקת יותר טוב מאשר בתקופת קלינגר).
אי אפשר לשפוט אותו על העונה הזו, כשהוא גם לא בנה את הסגל וגם לא קיבל חיזוק ראוי בינואר (ועדיין הקבוצה משחקת יותר טוב מאשר בתקופת קלינגר).
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
מאמן שלא מכין את הקבוצה ליריבה שהוא משחק מולה הוא לא מאמן.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
לא מבין אותו. ברבע שעה האחרונה (אולי יותר) ירושלים פעם אחר פעם שולחים שמאלה והשחקן שם פנוי ומרים מצויין.
הוא רואה ולא מגיב. כלום. הזוי.
במזל לקחנו את המשחק הזה
הוא רואה ולא מגיב. כלום. הזוי.
במזל לקחנו את המשחק הזה
לא מאמן
ברוכים הבאים לאצטדיון בלומפילד שביפו
הרכבי הקבוצות, תחילה הקבוצה האורחת
הרכבי הקבוצות, תחילה הקבוצה האורחת
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
חזר על תקן בובה. עוד אחד שנפל לניסנובים.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
יש אנשים בעולם שחושבים שמאמן כדורגל הוא משיח
- Charmander
- קיבל.ה 432 לייקים