יש מלחמה (מלחמת איראן ה1?)
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1520 לייקים
וואו
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 640 לייקים
מוכן לקבל. לגמרי. כמו גבול עם לבנון וסוריה.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑05 ינואר 2025, 19:40אבל (אני מאמין ש…) גם אתה יודע שאם היתה פחות שנאה ורצון לרצוח אותנו זה לא היה המצב.תא מרבוטא כתב:לגבי חברי הממשלה זה הרבה מעבר דיבורי בייס. מי שמכשיר מאחזים לא חוקיים שיושבים על קרקעות פרטיות של פלסתינאים , חושב ישומי, לא צומיעד המ!!ת הפועל כתב: ↑05 ינואר 2025, 18:32
אני לא חושב שזה משהו מעבר לדיבורים לבייס, וגם הם יודעים את זה.
אין שום אפרטהייד במדינת ישראל. אולי יש אפליות כלפי מגזרים מסוימים, אבל מפה ועד אפרטהייד? עפת לגמרי.
מדובר על שתי אוכלוסיות שנמצאות בשטחים שונים. השלטון לא משותף. אין לי מושג מאיפה אתה ממציא את המושג נתין. אני אדון של ערבי מרמאללה/שכם/ג׳נין? באיזה עולם?
לגבי החלק השני - באיזה עולם
בעולם שבו הם לא יכולים לנוע בתוך הגדה כרצונם (עזוב כניסה לישראל), שיש 2 מערכות כבישים נפרדות, שהיתרי הבנייה ברוב השטח בסמכות המושל הצבאי, שמאגרי המים בשליטת ישראל, שגביית המיסים תחת סמכות ישראל... ושגם אם מתנחל גונב לחקלאי שם ציוד או סחורה או חיות, המשטרה הישראלית היא הכתובת.
אתה מצפה שהכל יהיה פתוח וחופשי בזמן שהם רוצים להיכנס ולרצוח אותנו? זה מעניין אותי אם אתה חושב ככה בגלל שאתה תמים או שזה מסיבה אחרת.
אם מחר יגיע טבח ערבי מיו״ש, איך תגיב? כי היה פה משתמש שסיפר לנו שחמאס רוצה לחיות איתנו בשלווה ומאז ה-7/10 נעלמו עקבותיו.
אני לא מבין למה צריך לכפות חיים משותפים בין אויבים (נכון לעכשיו). בוא נבנה חומה, הם שם, אנחנו פה. להם תהיה כלכלה משלהם, מסחר, תשתיות. שיחיו איך שנראה להם לנכון, וניפגש עוד איזה 200 שנה לראות אם משהו השתנה לטובה ואפשר לשבור את החומה. למה הם צריכים להיות כאלה תלותיים בנו? גם רוצים עצמאות וגם להיות תלויים בנו, ועדיין לרצות שישראל תיעלם. זה לא הגיוני בשום צורה.
רק מה
יש לך הרבה בממשלה שממש לא רוצים בזה- רוצים סיפוח על מלא כולל טרנספר/להשאיר אותם בלי ניהול עצמי
וגם
איפה תעביר הגבול? כל מפעל ההתנחלויות בנוי כדי לחסום כל הפרדה
- teknoboy
- קיבל.ה 1867 לייקים
לא יפה לשקר על מישהו שכבר לא כותב פה, אבל אני אעשה לו שירות ואתקן את השקר הגס שנכתב פה.
מטלי מעולם לא כתב שהחמאס "רוצה לחיות איתנו בשלווה", אלא שבאמנת החמאס (החדשה, לא זוכר אם הוא כתב משהו לגבי המקורית) לא כתוב שהשמדת היהודים כקולקטיב היא מטרה.
הוא מעולם לא הכחיש את העובדה הידועה לכל שחמאס נלחם בישראל, כולל בדרכים מלוכלכות ביותר שמהוות פשע מלחמה.
הוא כן כתב שזה חלק ממאבק לאומי ולא ניסיון להכחיד את הקולקטיב היהודי באשר הוא.
מטלי מעולם לא כתב שהחמאס "רוצה לחיות איתנו בשלווה", אלא שבאמנת החמאס (החדשה, לא זוכר אם הוא כתב משהו לגבי המקורית) לא כתוב שהשמדת היהודים כקולקטיב היא מטרה.
הוא מעולם לא הכחיש את העובדה הידועה לכל שחמאס נלחם בישראל, כולל בדרכים מלוכלכות ביותר שמהוות פשע מלחמה.
הוא כן כתב שזה חלק ממאבק לאומי ולא ניסיון להכחיד את הקולקטיב היהודי באשר הוא.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 447 לייקים
אמרתי כבר לא פעם שבעיניי זו ממשלה הזויה. אני מניח שאם רצו סיפוח זה כבר היה קורה. לא חושב שזה יקרה ומקווה מאוד שלא.תא מרבוטא כתב:מוכן לקבל. לגמרי. כמו גבול עם לבנון וסוריה.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑05 ינואר 2025, 19:40אבל (אני מאמין ש…) גם אתה יודע שאם היתה פחות שנאה ורצון לרצוח אותנו זה לא היה המצב.תא מרבוטא כתב: לגבי חברי הממשלה זה הרבה מעבר דיבורי בייס. מי שמכשיר מאחזים לא חוקיים שיושבים על קרקעות פרטיות של פלסתינאים , חושב ישומי, לא צומי
לגבי החלק השני - באיזה עולם
בעולם שבו הם לא יכולים לנוע בתוך הגדה כרצונם (עזוב כניסה לישראל), שיש 2 מערכות כבישים נפרדות, שהיתרי הבנייה ברוב השטח בסמכות המושל הצבאי, שמאגרי המים בשליטת ישראל, שגביית המיסים תחת סמכות ישראל... ושגם אם מתנחל גונב לחקלאי שם ציוד או סחורה או חיות, המשטרה הישראלית היא הכתובת.
אתה מצפה שהכל יהיה פתוח וחופשי בזמן שהם רוצים להיכנס ולרצוח אותנו? זה מעניין אותי אם אתה חושב ככה בגלל שאתה תמים או שזה מסיבה אחרת.
אם מחר יגיע טבח ערבי מיו״ש, איך תגיב? כי היה פה משתמש שסיפר לנו שחמאס רוצה לחיות איתנו בשלווה ומאז ה-7/10 נעלמו עקבותיו.
אני לא מבין למה צריך לכפות חיים משותפים בין אויבים (נכון לעכשיו). בוא נבנה חומה, הם שם, אנחנו פה. להם תהיה כלכלה משלהם, מסחר, תשתיות. שיחיו איך שנראה להם לנכון, וניפגש עוד איזה 200 שנה לראות אם משהו השתנה לטובה ואפשר לשבור את החומה. למה הם צריכים להיות כאלה תלותיים בנו? גם רוצים עצמאות וגם להיות תלויים בנו, ועדיין לרצות שישראל תיעלם. זה לא הגיוני בשום צורה.
רק מה
יש לך הרבה בממשלה שממש לא רוצים בזה- רוצים סיפוח על מלא כולל טרנספר/להשאיר אותם בלי ניהול עצמי
וגם
אם שני הצדדים ממש ירצו להיפרד, אני מאמין שידעו איפה להעביר את הגבול. זו לדעתי אחת הבעיות האחרונות שלנו.
-
- קיבל.ה 1758 לייקים
הגבול יעבור איפה שצה"ל יהיה.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑05 ינואר 2025, 21:36אמרתי כבר לא פעם שבעיניי זו ממשלה הזויה. אני מניח שאם רצו סיפוח זה כבר היה קורה. לא חושב שזה יקרה ומקווה מאוד שלא.תא מרבוטא כתב:מוכן לקבל. לגמרי. כמו גבול עם לבנון וסוריה.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑05 ינואר 2025, 19:40
אבל (אני מאמין ש…) גם אתה יודע שאם היתה פחות שנאה ורצון לרצוח אותנו זה לא היה המצב.
רק מה
וגם
אם שני הצדדים ממש ירצו להיפרד, אני מאמין שידעו איפה להעביר את הגבול. זו לדעתי אחת הבעיות האחרונות שלנו.
ההתנחלויות האלה הרי לא ישרדו שניה בלי צה"ל ואם צה"ל ייסוג הם יתקפלו בשניה
-
- קיבל.ה 2610 לייקים
למה מעדכנים על העיסקה ״המתקרבת״ אם הזיבי לא מתכוון לחתום עליה בתירוץ כזה או אחר? בשקר כזה או אחר הכוונה.
-
- קיבל.ה 1072 לייקים
-
- קיבל.ה 2610 לייקים
אבל מדאיג קצת שהתקשורת נופלת כל פעם מחדש באופטימיות. קשה לאנשים להבין ולהפנים את מפת האינטרסים של הממשלה.
- teknoboy
- קיבל.ה 1867 לייקים
מה, דינו, התקשורת בישראל לא משקפת את המציאות כפי שהיא ומסתירה היבטים מהותיים וקריטיים של מה שקורה בישראל וסביבה?
אני בשוק, אני בהלם, אני המומה
אני אישית מאמין שהתקשורת בעברית תיזכר מה התפקיד שלה מעט אחרי שחזירים יתעופפו בשמי ירושלים
אני בשוק, אני בהלם, אני המומה
אני אישית מאמין שהתקשורת בעברית תיזכר מה התפקיד שלה מעט אחרי שחזירים יתעופפו בשמי ירושלים
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1491 לייקים
התקשורת מבינה טוב מאוד שאת ביבי החטופים לא ממש מעניינים, אלא ההישרדות הפוליטית שלו.dino כתב:אבל מדאיג קצת שהתקשורת נופלת כל פעם מחדש באופטימיות. קשה לאנשים להבין ולהפנים את מפת האינטרסים של הממשלה.
גם העסקה שמדברים עליה כרגע היא יותר לחץ ופחד מהדברים של טראמפ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 640 לייקים
הבעיה היא לא ההבנה אלא המיסגור
כשהערוצים המרכזיים בישראל נותנים לביבי במה כשבא לו, בלי לדרוש כתנאי יכולת לשאול שאלות, ומביאים מול כל עמדה מקצועית עמדה הפוכה מהחייזר הכי מוזר רק לצרכי איזון
זה יוצר מצג מטעה.
זה בסדר להביא עמדה מקצועית שמציגה המחיר של עסקה (בתנאי שמביאים עמדה מקצועית על ויתור על עסקה). לא בסדר לתת לביבי צומי על כל כחכוח שלו , כשהוא סרבן ראיונות.
-
- קיבל.ה 2610 לייקים
כאמור, מנהלי בתי החולים הממשלתיים הכלליים בישראל שיגרו מכתב לראש הממשלה בנימין נתניהו, בו הזהירו מפני מצבם של החטופים - וקראו לשחרר את כולם. "אנו קובעים כי לאור הזמן שעבר והתנאים הקשים, כל החטופים, ללא יוצא מן הכלל, הם מקרים הומניטריים הזקוקים להצלה מיידית. אנו קוראים לכם לפעול מידית להגעה לעסקה שתבטיח את שחרורם המלא של כל אחד ואחת מהם".
זאת לדעתי טעות, כי זה באמת לא מזיז לו את הביצה(בלי קשר לערמונית)
המכתב הנכון שיכול להזיז לעיסקה:
אנו קובעים כי לאור הזמן שעבר והצלחתך במלחמה, יש לאפשר לך להיות ראש הממשלה ללא בחירות עד שנת 2030. אנו קוראים לביטול הבחירות וביטול האפשרות לפירוק הממשלה.
במצב כזה החטופים חוזרים אחרי שעה. כולם. אחרי הפסקת לחימה ונסיגה.
זאת לדעתי טעות, כי זה באמת לא מזיז לו את הביצה(בלי קשר לערמונית)
המכתב הנכון שיכול להזיז לעיסקה:
אנו קובעים כי לאור הזמן שעבר והצלחתך במלחמה, יש לאפשר לך להיות ראש הממשלה ללא בחירות עד שנת 2030. אנו קוראים לביטול הבחירות וביטול האפשרות לפירוק הממשלה.
במצב כזה החטופים חוזרים אחרי שעה. כולם. אחרי הפסקת לחימה ונסיגה.
-
- קיבל.ה 2610 לייקים
לא נעים לי להגיד, אבל לאחרונה אני שומע לא מעט אנשים לכאורה נורמטיביים שחושבים שבאמת יפתחו שערי גיהנום על עזה אם החטופים לא ישובו עד שטראמפ נכנס לבית הלבן.
זו גם תוצאה של טראומת ה7 באוקטובר? משהו נפשי? או פשוט טמטמת?
אנשים מבוגרים, עובדים.
אגב, אתמול הוא אמר שיהיה לא טוב לא רק לחמאס, לכולם.
זו גם תוצאה של טראומת ה7 באוקטובר? משהו נפשי? או פשוט טמטמת?
אנשים מבוגרים, עובדים.
אגב, אתמול הוא אמר שיהיה לא טוב לא רק לחמאס, לכולם.
-
- קיבל.ה 1491 לייקים
אם אני הבעלים של ערוץ 12, לא נותן במה לביבי עד שישתף פעולה באמצעות ראיונות לתקשורת המקומית (וערוץ 14 הוא לא כלי תקשורת).תא מרבוטא כתב:הבעיה היא לא ההבנה אלא המיסגורAsafasraf כתב: ↑08 ינואר 2025, 05:38התקשורת מבינה טוב מאוד שאת ביבי החטופים לא ממש מעניינים, אלא ההישרדות הפוליטית שלו.dino כתב: אבל מדאיג קצת שהתקשורת נופלת כל פעם מחדש באופטימיות. קשה לאנשים להבין ולהפנים את מפת האינטרסים של הממשלה.
גם העסקה שמדברים עליה כרגע היא יותר לחץ ופחד מהדברים של טראמפ.
כשהערוצים המרכזיים בישראל נותנים לביבי במה כשבא לו, בלי לדרוש כתנאי יכולת לשאול שאלות, ומביאים מול כל עמדה מקצועית עמדה הפוכה מהחייזר הכי מוזר רק לצרכי איזון
זה יוצר מצג מטעה.
זה בסדר להביא עמדה מקצועית שמציגה המחיר של עסקה (בתנאי שמביאים עמדה מקצועית על ויתור על עסקה). לא בסדר לתת לביבי צומי על כל כחכוח שלו , כשהוא סרבן ראיונות.
שום סיקור. עין תית עין.
-
- קיבל.ה 640 לייקים
העניין שערוץ 12 חושבים אחרת ומתבטלים כלפיוAsafasraf כתב: ↑08 ינואר 2025, 13:56אם אני הבעלים של ערוץ 12, לא נותן במה לביבי עד שישתף פעולה באמצעות ראיונות לתקשורת המקומית (וערוץ 14 הוא לא כלי תקשורת).תא מרבוטא כתב:הבעיה היא לא ההבנה אלא המיסגור
זה יוצר מצג מטעה.
שום סיקור. עין תית עין.
-
- קיבל.ה 2610 לייקים
פחות משבועיים לפני השבעתו של נשיא ארצות הברית הנבחר דונלד טראמפ, הנשיא הנבחר מעורר מחדש את המתיחות עם ראש הממשלה בנימין נתניהו, לאחר שפרסם סרטון שנוי במחלוקת ברשתות החברתיות. בסרטון, נראה ונשמע פרופ' ג'פרי סאקס, כלכלן מאוניברסיטת קולומביה טוען כי נתניהו אחראי ישירות למלחמות בסוריה, לפלישה האמריקנית לעיראק, וקינח בכך שכינה אותו "ב* ז**ה אפל". סאקס גם האשים את נתניהו בכך שהוא דוחף את ארצות הברית לעימות צבאי עם איראן.

כנראה יפתחו שערי גיהנום זה גם על ביבי אם לא תהיה עיסקה
עריכה: לא גם על ביבי, רק על ביבי

כנראה יפתחו שערי גיהנום זה גם על ביבי אם לא תהיה עיסקה
עריכה: לא גם על ביבי, רק על ביבי
-
- קיבל.ה 2610 לייקים
טראמפ ממש לא היה רוצה שיגיעו ליום שהוא יצטרך להתמודד עם הצהרותיו, לכן זה הדבר היחידי שיכול איכשהו להוליד עיסקה. לא בלחץ על החמאס, בלחץ על ביבי לסגור עניינים והוא ינסה לפתות את המשיחיסטים באיזה תגמול שאינו קשור ישירות לסאגה
-
- קיבל.ה 2610 לייקים
יש מצב שוויטקוף דחף לביבי את הראש לאסלה?
איים לזרוק מארה״ב את שרה ויאיר?
איים לזרוק מארה״ב את שרה ויאיר?
-
- קיבל.ה 1758 לייקים
-
- קיבל.ה 2610 לייקים
הרבה מהימין עדיין בהכחשה על טראמפ.
לוקח זמן לקלוט.
מגדיל לעשות בן גביר הגאון באומרו על העיסקה- אם רק היינו מחכים קצת לכניסה של טראמפ לבית הלבן

לוקח זמן לקלוט.
מגדיל לעשות בן גביר הגאון באומרו על העיסקה- אם רק היינו מחכים קצת לכניסה של טראמפ לבית הלבן

- הפועל
- קיבל.ה 1806 לייקים
- יצירת קשר:
נשאר רק לחכות איך יגיבו כשהמטורף הזה ידחוף להם מדינה פלסטינית לגרון בשביל לשמן דילים עם סעודיה
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 1028 לייקים
מטורף מטורף אבל עם הישגים אי אפשר להתווכח
- הפועל
- קיבל.ה 1806 לייקים
- יצירת קשר:
בטח שאפשר. מדובר בנרקיסיסט מגלומן ונטול חוש כיוון מוסרי, שבכיף יזרוק אותנו לכלבים אם זה יסתדר לו עם משהו בראש, או סתם כי ראש הממשלה לא ילקק לו מספיק או אנערף.
זה שעכשיו מתאפשרת עסקת החטופים בגלל זה זה אחלה, אבל באותה מידה אם חמאס יחטוף עוד חצי שנה עוד 100 איש טראמפ יכול לשבת על הטוסיק ולא לעשות כלום, כי בדיוק הוא חתם על איזה הסכם לשת"פ ענק עם סעודיה.
זה שעכשיו מתאפשרת עסקת החטופים בגלל זה זה אחלה, אבל באותה מידה אם חמאס יחטוף עוד חצי שנה עוד 100 איש טראמפ יכול לשבת על הטוסיק ולא לעשות כלום, כי בדיוק הוא חתם על איזה הסכם לשת"פ ענק עם סעודיה.
-
- קיבל.ה 1028 לייקים
הכל נכון, במבחן התוצאה האיש אחראי לעסקת חטופים אחרי יותר משנה שזה לא קרה, ואחראי להסכמי נורמליזציה היסטוריים. אתה יכול להגיד שהכוכבים בדיוק הסתדרו וזה יצא בפוקס, בפועל עם ההישגים האלה אי אפשר להתווכח
מה זה אומר על שאר מנהיגי העולם עכשיו ובעבר?
מה זה אומר על שאר מנהיגי העולם עכשיו ובעבר?
- הפועל
- קיבל.ה 1806 לייקים
- יצירת קשר:
שהם לא הבינו שביבי הוא מאותו טיפוס כמו טראמפ. זאת באמת טרגדיה היסטורית.
לטראמפ לעומת זאת זה מענין את התחת, הוא פשוט ירמוס אותו וזהו
לטראמפ לעומת זאת זה מענין את התחת, הוא פשוט ירמוס אותו וזהו
-
- קיבל.ה 2610 לייקים
חרדה מהפלת הממשלה מאיומי סמוטריץ׳ או חרדה מהשלכות של עימות עם טראמפ?
זו השאלה כעת.
מה שבטוח? זיבי שלכם, האהוב, דואג רק לתחת שלו(או שרה) שימותו כל החטופים, שהמדינה תישרף, אבל שהוא יהיה בעמדה שהוא רוצה להיות בה. פשוט מאוד. אין שום הסבר אחר לתופעה הזו הזיבי שלכם הזה. שום הסבר.
זו השאלה כעת.
מה שבטוח? זיבי שלכם, האהוב, דואג רק לתחת שלו(או שרה) שימותו כל החטופים, שהמדינה תישרף, אבל שהוא יהיה בעמדה שהוא רוצה להיות בה. פשוט מאוד. אין שום הסבר אחר לתופעה הזו הזיבי שלכם הזה. שום הסבר.
-
- קיבל.ה 1758 לייקים
האיום של טראמפ צריך להיות מאד פשוט
תחתום על העיסקה או שאתה מקבל את שרה ויאיר בחזרה
תחתום על העיסקה או שאתה מקבל את שרה ויאיר בחזרה
- רועי גווארה
- קיבל.ה 368 לייקים
הוא לא אחראי על הסכם החטופים שמעל 90% מפרטיו סוכמו כבר במאי-יולי, רק שהאפס המוחלט משך את זה עוד חצי שנה בשביל שאדיוטים שימושיים יוכלו לטעון אחרת באינטרנט.
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
-
- קיבל.ה 1758 לייקים
די ברור שלולא טראמפ, ביבי היה מושך את זה עד הסוף.רועי גווארה כתב: ↑17 ינואר 2025, 13:50הוא לא אחראי על הסכם החטופים שמעל 90% מפרטיו סוכמו כבר במאי-יולי, רק שהאפס המוחלט משך את זה עוד חצי שנה בשביל שאדיוטים שימושיים יוכלו לטעון אחרת באינטרנט.
טראמפ לא אחראי על הפרטים של ההסכם אלא על זה שביבי נאלץ לחתום עליו
- סומך
- קיבל.ה 1374 לייקים
מה זה אומר עלינו, שאנחנו חיים בשלום עם מנהיג שלא היתה לו בעיה להשאיר את החטופים במנהרות החמאס כי חשש מיציבות הממשלה
ורק לחץ של טראמפ הפחיד אותו מספיק בשביל לעשות את המעשה הנכון?
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- teknoboy
- קיבל.ה 1867 לייקים
לא רק חיים בשלום, גם בולעים בשקיקה את התירוצים השקריים שהוא מפריח לאוויר.
גם פה היו אנשים שעד לפני שבועות ספורים סיפרו ניסים ונפלאות על חשיבותו של ציר פילדלפי וכו'.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 2610 לייקים
מבחינת מעריציו ומעריצי ארץ ישרואל השליימה, החמאס לא רצה עיסקה. זה מה שמוכרים להם.
הם חיים עם זה טוב והם יצביעו לנבלה הזה שוב ושוב גם אם יאנוס את אמא שלהם.
הוא סמוטריץ ובן גביר צריכים ללכת לכלא על מה שעשו פה.
-
- קיבל.ה 1028 לייקים
יפה לראות איך הכותרות בכל מיני ערוצי תקשורת בעולם מדווחים על המשך התקיפות ברצועה, שבתוך הכתבות מספרים על הכישלון (העובדתי) של חמאס לעמוד בהסכם, כאילו זה איזה פרט שולי. חלק כמובן מרחיקים לכת עוד יותר בפרופגנדה וכותבים בכותרת "israel says" , אפילו שהם בעצמם מדווחים בגוף הדיווח שחמאס בעצמו מאשר שהשמות לא הועברו, והם בעצם מדווחים שזו הפרה של ההסכם
חולני כמה פרופגנדה חמאסית השתלטה על ערוצי החדשות המובילים בעולם, וכמה אנשים חיים בסרט כאילו אותם גופי תקשורת הם איזה ביקון של אמינות, אובדן דרך מוסרי כלל מערכתי
חולני כמה פרופגנדה חמאסית השתלטה על ערוצי החדשות המובילים בעולם, וכמה אנשים חיים בסרט כאילו אותם גופי תקשורת הם איזה ביקון של אמינות, אובדן דרך מוסרי כלל מערכתי
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1520 לייקים
שוב קיבלת לייקים מרווי ורד וולף
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 1028 לייקים
זה באמת עצוב לראות מה קורה לבן אדם שבמשך יותר משנה צורך בשקיקה פרופגנדה חמאסית 

- teknoboy
- קיבל.ה 1867 לייקים
החוקים:
1. כשכלי תקשורת כותב בכותרת "לטענת הפלסטינים" - עליך לצווח שהם כלי פרופדגנדה גבלסית של החמאס ומשמשים כצינור להפצת רשע
2. כשכלי תקשורת כותב בכותרת "לטענת ישראל" - עליך לצווח על כך שהם מעזים לא לקבל את הדיווח הישראלי כתורה שירדה מסיני
1. כשכלי תקשורת כותב בכותרת "לטענת הפלסטינים" - עליך לצווח שהם כלי פרופדגנדה גבלסית של החמאס ומשמשים כצינור להפצת רשע
2. כשכלי תקשורת כותב בכותרת "לטענת ישראל" - עליך לצווח על כך שהם מעזים לא לקבל את הדיווח הישראלי כתורה שירדה מסיני
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1758 לייקים
החמאס הודה בזה בעצמו כך שאיפה פה זה "לטענת ישראל" ?
-
- קיבל.ה 1028 לייקים
זה לא רק שהחמאס מודה בזה, הם בעצמם מדווחים את כל הפרטים הרלוונטים: הן שחמאס מודה בזה והן שבמדובר בהפרה של ההסכם.
אבל חלילה שנבלבל את התועמלן עם עובדות
אבל חלילה שנבלבל את התועמלן עם עובדות