עונת המלפפונים 25/26

פורום אוהדי הפועל תל אביב
dino
קיבל.ה  2644 לייקים

צ'ימבויקה כתב: 10 יולי 2025, 22:57 עוד משהו לכל הרגועים פה

אף אחד לא מתייחס לכך שיש מציאות שבחמישי עוד שבוע
תוקפים בטעות באיראן למשל

מה קורה אז?
מה הרעיון?
לשחק עם 2 זרים ולרדת ליגה?
לא יהיה צורך לתקוף כי האיראנים מאוד מפחדים
זיבי אמר אז אני ממש רגוע
שחר
קיבל.ה  1527 לייקים

צ'ימבויקה כתב: 10 יולי 2025, 22:54
אדוםאדום כתב: 10 יולי 2025, 21:49 כמה דברים שאני יכול להגיד לגבי הזרים, זה שבהפועל מאוד לא אהבו שדלפו 3 שמות לא מוכרים בזמן יחסית קצר(פלקאו דנילסון וטוביאס) וכרגע אנשים בסביבתם של שחקנים ומועמדים פחות רוצים/נוטים לדבר על הפרטים והמו״מ וזה דרישה של המועדון.

בנוגע לטוביאס דווח בברזיל שלא הוגשה הצעה רשמית עליו, הפועל הביעה התעניינות ולא מעבר.
אני ממליץ להם לבוא בהאשמות לעצמם
התחושה היא שאו שהם לא באים לסגור עסקאות ולהביא שחקנים שזה תכלית הפנייה
או שהם חושבים שהם מנהלים מו״מ עם חמאס

שיביאו שחקנים כבר במקום להשקיע אנרגיות בכעסים ויצירת עמימות

אני גם לא הבנתי אף פעם למה הדלפה זה דבר ככ חמור והרסני שכ״כ פוגע במו״מ
אף פעם לא הבנת כי כנראה גם אף פעם לא ניהלת מו"מ עם שחקן זר, שיש לו כמה סוכנים שונים וכל אחד מנסה להעביר אותו למקום אחר ולהרוויח עמלה ולוודא שאף אחד לא יודע מה הצעת לו וכמה הצעת לו כדי לא להעלות לא את המחיר.
נראה לי שבגלל זה אף פעם לא הבנת.

אני בכלל לא מבין איך בהפועל לא חשבו על הקונספט הזה של להביא שחקנים. אולי כדאי להעביר דרך מקורבים את ההמלצה הזו שלך, היא פשוט גאונית!!111!!!
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  974 לייקים

שחר כתב: 10 יולי 2025, 23:12
צ'ימבויקה כתב: 10 יולי 2025, 22:54
אדוםאדום כתב: 10 יולי 2025, 21:49 כמה דברים שאני יכול להגיד לגבי הזרים, זה שבהפועל מאוד לא אהבו שדלפו 3 שמות לא מוכרים בזמן יחסית קצר(פלקאו דנילסון וטוביאס) וכרגע אנשים בסביבתם של שחקנים ומועמדים פחות רוצים/נוטים לדבר על הפרטים והמו״מ וזה דרישה של המועדון.

בנוגע לטוביאס דווח בברזיל שלא הוגשה הצעה רשמית עליו, הפועל הביעה התעניינות ולא מעבר.
אני ממליץ להם לבוא בהאשמות לעצמם
התחושה היא שאו שהם לא באים לסגור עסקאות ולהביא שחקנים שזה תכלית הפנייה
או שהם חושבים שהם מנהלים מו״מ עם חמאס

שיביאו שחקנים כבר במקום להשקיע אנרגיות בכעסים ויצירת עמימות

אני גם לא הבנתי אף פעם למה הדלפה זה דבר ככ חמור והרסני שכ״כ פוגע במו״מ
אף פעם לא הבנת כי כנראה גם אף פעם לא ניהלת מו"מ עם שחקן זר, שיש לו כמה סוכנים שונים וכל אחד מנסה להעביר אותו למקום אחר ולהרוויח עמלה ולוודא שאף אחד לא יודע מה הצעת לו וכמה הצעת לו כדי לא להעלות לא את המחיר.
נראה לי שבגלל זה אף פעם לא הבנת.

אני בכלל לא מבין איך בהפועל לא חשבו על הקונספט הזה של להביא שחקנים. אולי כדאי להעביר דרך מקורבים את ההמלצה הזו שלך, היא פשוט גאונית!!111!!!

שלום לך תעמולן
קודם כל הסגנון והלעג שלך לא מגניב..

אתה יכול להרחיב ולספר ?
נראה לי שאתה מאוד בקיא בנושא ואשמח לדוגמא קונקרטית שתוכיח את הטענה שלך, עם מספרים

תעשיר אותי בבקשה
שחר
קיבל.ה  1527 לייקים

תעמולן :rofl:
פחחחח...אתה מדבר על הסגנון?
גמל שלא רואה את הדבשת זה אנדרסטיינמנט לעומת מה שכתבת עכשיו.
אני לא צריך להרחיב ולתת דוגמאות לשום דבר ואני גם לא עובד אצלך.
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  974 לייקים

שחר כתב: 10 יולי 2025, 23:18 פחחחח...אתה מדבר על הסגנון?
אני לא צריך להרחיב ולתת דוגמאות לשום דבר.

אתה זה שהתחלת בשפה הזו
אני מגיב לסגנון שלך
אתה לא תדבר בצורה כזו ולא תקבל בחזרה

אתה לא מעוניין לנהל דיון כי אין לך שום יכולת להראות את הנקודה שלך
לא דרך מקרה שקרה ולא דרך מספרים

בוא נסכים שלכל אחד יש את האמת שלו
שחר
קיבל.ה  1527 לייקים

צ'ימבויקה כתב: 10 יולי 2025, 23:21
שחר כתב: 10 יולי 2025, 23:18 פחחחח...אתה מדבר על הסגנון?
אני לא צריך להרחיב ולתת דוגמאות לשום דבר.

אתה זה שהתחלת בשפה הזו
אני מגיב לסגנון שלך
אתה לא תדבר בצורה כזו ולא תקבל בחזרה

אתה לא מעוניין לנהל דיון כי אין לך שום יכולת להראות את הנקודה שלך
לא דרך מקרה שקרה ולא דרך מספרים

בוא נסכים שלכל אחד יש את האמת שלו
מה זה אמת..הפועל מתבכיינים, לא מביאים שחקנים, הכל פח...תדליפו כי הכל על הזיין וזו האמת שלי והיא תנצח.
אדוםאדום
קיבל.ה  34 לייקים

בתור מישהו שהיה חלק ממשאים ומתנים ובקרבתם ועד היום יש לו קשרים בעולם הזה @שחר לא מאוד רחוק. לדנילסון יש לפחות 2-3 סוכנים ברזלאים ונציג מסוכנות ישראלית, לפלקאו דבר דומה. אז כן כל סוכן מנסה למשוך לכיוון שלו עם הקשרים שלו ולעמלות שלו. אבל הנקודה המרכזית שברגע שזה דולף שאר הקבוצות יודעות ויכולות לאתרג את ההצעה ורק להעלות את המחיר. בנוסף לכל יש את מינד השקט התעשייתי והסביבה והסטנדרטים שההנהלה דורשת. ובסוף כל הרעש מסביב לא תמיד עושה טוב למערכת.
הלוטוס הלבן
קיבל.ה  415 לייקים

לא יודע מה נכון או לא נכון ביחס למלמד. מעריך ששחקן שיש לגביו ביקוש, במצב של בחירה בין ביתר והפועל תא (בתנאים שווים או דומים) יחליט ביתר.
ביתר משדרת עוצמה ויכולת לחזק את קבוצה כדי להיות בין 4 המובילות.
אנחנו משדרים דגם מעודכן של הפועל חיפה.
סמל אישי של משתמש
לוסיאנו
קיבל.ה  60 לייקים

הלוטוס הלבן כתב: 10 יולי 2025, 23:25 לא יודע מה נכון או לא נכון ביחס למלמד. מעריך ששחקן שיש לגביו ביקוש, במצב של בחירה בין ביתר והפועל תא (בתנאים שווים או דומים) יחליט ביתר.
כואב לראות כמה אוהדים לא מחוברים כאן לחשמל
איזו עוצמה יש בביתר בדיוק?
ההוא מפעם
קיבל.ה  258 לייקים

ראצ'וניצה כתב: 10 יולי 2025, 21:43 לא רואה למה שמכבי חיפה תשחרר אותו, אלא אם כן גיא מלמד בעצמו ממש רוצה להשתחרר בגלל יובאנוביץ וסבע בסגל וזה לא מבטיח לו הרכב
בחיפה לא סופרים אותו, בשנה שעברה עוד קצת שיחק השנה הביאו את יובנוביץ ומנסים להביא עוד חלוץ זר שניהם זה אומר גם מבחינתם 6 מיליון שקל ממורמרים בקצה של הספסל
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
NARKOTIKA
קיבל.ה  118 לייקים

אדוםאדום כתב: 10 יולי 2025, 23:24 בתור מישהו שהיה חלק ממשאים ומתנים ובקרבתם ועד היום יש לו קשרים בעולם הזה @שחר לא מאוד רחוק. לדנילסון יש לפחות 2-3 סוכנים ברזלאים ונציג מסוכנות ישראלית, לפלקאו דבר דומה. אז כן כל סוכן מנסה למשוך לכיוון שלו עם הקשרים שלו ולעמלות שלו. אבל הנקודה המרכזית שברגע שזה דולף שאר הקבוצות יודעות ויכולות לאתרג את ההצעה ורק להעלות את המחיר. בנוסף לכל יש את מינד השקט התעשייתי והסביבה והסטנדרטים שההנהלה דורשת. ובסוף כל הרעש מסביב לא תמיד עושה טוב למערכת.
סליחה אבל זאת טענה חסרת הגיון לוגי.
אם ברגע שזה דולף זה מעלה את המחיר, בשוק חופשי מה שיקרה הוא שזה תמיד ידלוף.
יש פה צד שיש לו ביקוש ואין לו שום אינטרס להשאיר את זה בסתר.

מה להערכתך אחוז העסקאות שבהם אין דליפה של השם והקבוצה לפני החתימה?
תן לנו מספר.
זרתותח
קיבל.ה  99 לייקים

לוסיאנו כתב: 10 יולי 2025, 23:27
הלוטוס הלבן כתב: 10 יולי 2025, 23:25 לא יודע מה נכון או לא נכון ביחס למלמד. מעריך ששחקן שיש לגביו ביקוש, במצב של בחירה בין ביתר והפועל תא (בתנאים שווים או דומים) יחליט ביתר.
אברמוב אמר קבל עם ועדה שתקציב השחקנים של בית״ר ירושלים הוא 30 מיליון לא כולל רכישות והתקציב הכולל הוא 63.
בסוף הקיץ שיסגרו את הסגל נראה אם הוא דובר אמת, אבל לא נראה שהוא רחוק מזה בינתיים , בטח עם שני ישראלים שמקבלים 350 אלף דולר בשנה ביחד עם מלמד שצפוי להצטרף
צנצי אמר שתקציב שכר השחקנים של הפועל 40 , נניח והוא טיפה מגזים והוא בפועל 35 ביחד עם רכישות שחקנים ב3 מיליון יורו (הלוואי, אלה הפרסומים בינתיים+פלקאו+בוסקילה) תקנו אותי אם אני טועה זה תקציב של 70 מיליון.
לא פער כזה משמעותי בכלל וצריך לקחת אותם העונה כיריביה הגדולה על לסיים מקום 4 ולהגיע איכשהו לאירופה כי גם האופטימיים יחסית כמוני יאמינו שזאת התקרה.
אדוםאדום
קיבל.ה  34 לייקים

NARKOTIKA כתב: 10 יולי 2025, 23:29
אדוםאדום כתב: 10 יולי 2025, 23:24 בתור מישהו שהיה חלק ממשאים ומתנים ובקרבתם ועד היום יש לו קשרים בעולם הזה @שחר לא מאוד רחוק. לדנילסון יש לפחות 2-3 סוכנים ברזלאים ונציג מסוכנות ישראלית, לפלקאו דבר דומה. אז כן כל סוכן מנסה למשוך לכיוון שלו עם הקשרים שלו ולעמלות שלו. אבל הנקודה המרכזית שברגע שזה דולף שאר הקבוצות יודעות ויכולות לאתרג את ההצעה ורק להעלות את המחיר. בנוסף לכל יש את מינד השקט התעשייתי והסביבה והסטנדרטים שההנהלה דורשת. ובסוף כל הרעש מסביב לא תמיד עושה טוב למערכת.

תן לנו מספר.
אני לא יודע לתת מספר, דבר שני לא תמיד זה מעלה את המחיר וזה תלוי בעוד המון משתנים. רק הסברתי מה הם החסרונות בהדלפה ומה המניעים. יש כל מיני סוגי הדלפות (מכוונת מהמועדון או מהסוכן או סתם פליטת פה). הרצון לרוב של המועדון (לפחות כאלה מסודרים ) זה שלא תהיה הדלפה.
htafan99
קיבל.ה  70 לייקים

זרתותח כתב: 10 יולי 2025, 23:36
אברמוב אמר קבל עם ועדה שתקציב השחקנים של בית״ר ירושלים הוא 30 מיליון לא כולל רכישות והתקציב הכולל הוא 63.
בסוף הקיץ שיסגרו את הסגל נראה אם הוא דובר אמת, אבל לא נראה שהוא רחוק מזה בינתיים , בטח עם שני ישראלים שמקבלים 350 אלף דולר בשנה ביחד עם מלמד שצפוי להצטרף
צנצי אמר שתקציב שכר השחקנים של הפועל 40 , נניח והוא טיפה מגזים והוא בפועל 35 ביחד עם רכישות שחקנים ב3 מיליון יורו (הלוואי, אלה הפרסומים בינתיים+פלקאו+בוסקילה) תקנו אותי אם אני טועה זה תקציב של 70 מיליון.
לא פער כזה משמעותי בכלל וצריך לקחת אותם העונה כיריביה הגדולה על לסיים מקום 4 ולהגיע איכשהו לאירופה כי גם האופטימיים יחסית כמוני יאמינו שזאת התקרה.
עזוב מה אתה מאמין לסושימן הזה, רואים שהוא שקרן בדיבור שלו.
NARKOTIKA
קיבל.ה  118 לייקים

אדוםאדום כתב: 10 יולי 2025, 23:38

תן לנו מספר.
אני לא יודע לתת מספר, דבר שני לא תמיד זה מעלה את המחיר וזה תלוי בעוד המון משתנים. רק הסברתי מה הם החסרונות בהדלפה ומה המניעים. יש כל מיני סוגי הדלפות (מכוונת מהמועדון או מהסוכן או סתם פליטת פה). הרצון לרוב של המועדון (לפחות כאלה מסודרים ) זה שלא תהיה הדלפה.
הרצון הזה הוא סתם וואסאח.
בשיא הרצינות.

כאילו תדמיין את התסריט:
אתה חושב שנחתים את דנילסון, ואז מכבי יגידו
"פאק! אם רק היינו יודעים על השחקן הזה, היינו מציעים לו חצי מיליון יורו שכר"

מה הסוכן שלו פראייר?
איזה שוק מתנהל בצורה כזאת? מה זה סוכני מוסד?
כל הקבוצות המתחרות שלנו יודעות שדנילסון מוכן להגיע לארץ הרבה לפני צצניפר.
אדוםאדום
קיבל.ה  34 לייקים

NARKOTIKA כתב: 10 יולי 2025, 23:43

תן לנו מספר.
בשיא הרצינות.

כאילו תדמיין את התסריט:

מה הסוכן שלו פראייר?
אם השם של דנילסון לדוגמא לא היה דולף ופשוט היה אתמול וולקאם שלו. יכול להיות שקבוצה בארץ (בעיקר היום שקשה להביא זרים) שצריכה שחקן כשה בקליבר הזה, נגיד ביתר או חיפה. אם לסוכן היה חשוב לסחוט עוד כמה דולרים הוא היה מדליף לעיתונאי פה ומתחיל מירוץ ומציע את דנילסון לחיפה נגיד.
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  477 לייקים

אני שונא את התירוצים האלה של ״כולם עושים יד אחת נגדנו ולא מוכרים לנו שחקנים״, או ״בגלל שזה ספרא אז מפריזים בדרישות״. די כבר עם הבולשיט הזה. למה אצל גולדהאר, שחר ואלונה לא שומעים תירוצים כאלה מפגרים? הם פשוט פותחים את הכיס ומביאים את השחקנים שהם רוצים במקום לזיין את השכל.
איך הנהלה שמתיימרת להחזיר אותנו לצמרת לא מתאבדת על גיא מלמד? חוץ מדנילסון ודיארה חייבים עוד כמה זרים, ונראה שהכל שקט בגזרה.
לא נראה בכלל שנהיה קרובים לתקציבים שדיברו עליהם, אבל העיקר ש-10 אלף (בטח כבר יותר) נרקומנים כבר בכיס שלהם.
NARKOTIKA
קיבל.ה  118 לייקים

אבל זה בדיוק מה שאני אומר.
מכבי חיפה יודעת על דנילסון.
זה תמימות ברמה מאוד גבוהה לחשוב שלא. אף אחד לא מנהל את הקריירה שלו בצורה כזאת.
מה אתה עושה כשאתה מקבל הצעת עבודה?
אדוםאדום
קיבל.ה  34 לייקים

אדוםאדום כתב: 10 יולי 2025, 23:54
NARKOTIKA כתב: 10 יולי 2025, 23:43

בשיא הרצינות.

כאילו תדמיין את התסריט:

מה הסוכן שלו פראייר?
אם השם של דנילסון לדוגמא לא היה דולף ופשוט היה אתמול וולקאם שלו. יכול להיות שקבוצה בארץ (בעיקר היום שקשה להביא זרים) שצריכה שחקן כשה בקליבר הזה, נגיד ביתר או חיפה. אם לסוכן היה חשוב לסחוט עוד כמה דולרים הוא היה מדליף לעיתונאי פה ומתחיל מירוץ ומציע את דנילסון לחיפה נגיד.
לדעתי מה שקרה עם דנילסון (דעה ותיאוריה אין לי שום סימוכין) זה שהדבר הודלף לעיתונאי ברזילאי מקומי + השם ספרא הוא הבעלים שיעשה כותרות, כדי לדחוף את דנילסון לקורינתיאנס או סנטוס וכו.
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  859 לייקים

תראה את האנרגיות במשחקים של ביתר בטדי מול מכבי/חיפה/בש ואת החרא שאותן קבוצות אוכלות שם בעונות האחרונות מול הרפיסות והחמישיות שהפועל מקבלת מהקבוצות האלה כאשר משחק השיא מהבחינה הזו אצלנו בעשור האחרון היה ב- 2-2 מול קריית שמונה.
וזה מועדון שהתמודד עם לא פחות בעיות מאיתנו בשנים האחרונות ותמיד הצליח להחזיק את הראש מעל המים ולהגיע כמה פעמים (בזכות) לגמרי גביע בעוד הפועל סופרת ירידות ליגה.
אז כן מבחינת עוצמות, עמידות ושאפתנות אנחנו כמה רמות מתחת
רדיוס לבית"ר!
סמל אישי של משתמש
Shacham
קיבל.ה  906 לייקים

NARKOTIKA כתב: 10 יולי 2025, 23:57 אבל זה בדיוק מה שאני אומר.
אם המועדון של השחקן או הסוכן שלו בטוחים שיהיו עוד הצעות עדיפות אז יש להם אינטרס להדליף. הם מסתכנים בזה שהפועל לא יקחו את זה טוב וירדו מהעסקה.

סתם דוגמא אקטואלית, כשניקולסקו חתם במכבי אז היה bidding war דרך התקשורת? לא שאני יודע. בכללי מכבי מצליחים הרבה פעמים להחתים שחקנים בשקט, בניגוד לרוב המועדונים בליגה.

גם אצלנו תחת מינצברג זכור לי שהתרשמתי לטובה מזה שוולקאמים באו בהפתעה, לא זוכר דוגמאות ספציפיות.
אדוםאדום
קיבל.ה  34 לייקים

אני יודע (ידיעה חד משמעית) יש כמה סוכנים של שחקנים זרים שהפועל הבהירו (לא יודע אם באיזשהו סיכום או בעלפה) שהם לא יקבלו יפה הדלפה של המגעים מול שחקנים. זה לא אומר שלא יהיו הדלפות (מהסוכנים או סתם פליטת פה) אבל הפועל עושה פעולות כדי למנוע את זה. זה אפקטיבי הרבה יותר מול זרים כי בישראל אתה לא יכול לשלוט על הסוכנים כמעט
NARKOTIKA
קיבל.ה  118 לייקים

Shacham כתב: 11 יולי 2025, 00:02
NARKOTIKA כתב: 10 יולי 2025, 23:57 אבל זה בדיוק מה שאני אומר.
אם המועדון של השחקן או הסוכן שלו בטוחים שיהיו עוד הצעות עדיפות אז יש להם אינטרס להדליף. הם מסתכנים בזה שהפועל לא יקחו את זה טוב וירדו מהעסקה.

סתם דוגמא אקטואלית, כשניקולסקו חתם במכבי אז היה bidding war דרך התקשורת? לא שאני יודע. בכללי מכבי מצליחים הרבה פעמים להחתים שחקנים בשקט, בניגוד לרוב המועדונים בליגה.

גם אצלנו תחת מינצברג זכור לי שהתרשמתי לטובה מזה שוולקאמים באו בהפתעה, לא זוכר דוגמאות ספציפיות.
הם הגיעו בהפתעה לך, זה לא אומר שהמועדונים האחרים לא ידעו שהשחקן הזר הזה רלוונטי להצעות מישראל. זה לא חייב לקרות דרך התקשורת, ואין שום בן אדם בעולם שלא משווה הצעות עבודה.
הם לא חיים בפלנטה אחרת בואו. הם עושים בדיוק מה שאתה ואני עושים כשאנחנו מקבלים חוזה אחרי ראיון.
אנחנו משווים הצעות.
והם עוד שוכרים סוכן מיוחד שמתעסק רק בזה.
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  859 לייקים

בקיצור רדו מהשטות הזו של ההדלפות, מי ששם כסף מביא שחקנים ופה נגמר הסיפור
רדיוס לבית"ר!
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1214 לייקים

ממש לא שטות
וזה לא רק כן לא ידלוף
זה מתי, באיזה שלב של העסקה, למי וכו
זה אמנות
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  859 לייקים

ובכל זאת בכל מתי ושלב השחקן יכול להדליף בעצמו אם זה ישרת אותו אז המשמעות של ההדלפות מהצד של הקבוצה היא זניחה עד לא קיימת
רדיוס לבית"ר!
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1214 לייקים

אין מאה אחוז וזה בטח לא הגורם הכי חשוב אבל יש לזה
משמעות ואפשר להשפיע על זה ולשפר סיכויי הצלחה
נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל ב 11 יולי 2025, 01:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
Nsumbo
קיבל.ה  9 לייקים

ברור שהדלפות מעכבות ועלולות לסכל עסקאות תפסיקו להצדיק את הטענות שלכם בכח
ברגע שדברים כאלה יוצאים מתחיל מיני כאוס
השחקן מקבל הודעות מכל מיני כיוונים, הסוכנים מתחילים להתרוצץ סביב עצמם, 2 הקבוצות חשופות להודעות ודעות וקשקושים, כן קבוצות אחרות יכולות להכנס יותר לתמונה גם אם זה סתמי.

זה בעיקר מבזבז זמן, מוריד חשק ומכניס רעש, דבר שברור לא טוב לאף עסקה בשום תחום.
וזה לא תמיד משרת את השחקן בסוף, לפעמים זה סתם עושה גם לו נזק.

תמיד יותר פשוט לסגור עסקה שפחות חשופה לרעשים מיותרים.
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  477 לייקים

מי שרוצה להביא שחקן פשוט מביא אותו, בלי בלבולי ביצים על הדלפות/סחיטות/יד-אחת נגד הפועל.
dino
קיבל.ה  2644 לייקים

לכן לא צריך להדליף שמות גם לפה ולא לטווייט טוייט ואינסטוש וכלום. יש עיתונאים, יש סוכנים. חלאס.
תשמרו את היצר לדעת לדברים אחרים.
וינסנט
קיבל.ה  406 לייקים

לפי צנצי הודיעו לאלטמן שהוא לא בתוכניות, מקווה שזה נכון כי הוא לא שווה רבע מהשכר שלו לא משנה איך נהפוך את זה
קוקאין ואלכוהול
קיבל.ה  352 לייקים

אם ביתר מציעה 300 אלף יורו למלמד, מה מונע מאיתנו לשים לו הצעה של 350-370 ולשכנע אותו לבוא בעצם.

זה רכש שיכול לעורר משהו במועדון המת הזה. אצבע בעין לביתר, חיזוק ישראלי בכיר מאוד, חלוץ מוכח בליגה. שווה אפילו 400 בעיניי אם לוקחים בחשבון את כל הנסיבות. וגם חוסך מקום של זר על הדרך
את הסם הכי גדול
NARKOTIKA
קיבל.ה  118 לייקים

Nsumbo כתב: 11 יולי 2025, 00:40 ברור שהדלפות מעכבות ועלולות לסכל עסקאות תפסיקו להצדיק את הטענות שלכם בכח
ברגע שדברים כאלה יוצאים מתחיל מיני כאוס
השחקן מקבל הודעות מכל מיני כיוונים, הסוכנים מתחילים להתרוצץ סביב עצמם, 2 הקבוצות חשופות להודעות ודעות וקשקושים, כן קבוצות אחרות יכולות להכנס יותר לתמונה גם אם זה סתמי.

זה בעיקר מבזבז זמן, מוריד חשק ומכניס רעש, דבר שברור לא טוב לאף עסקה בשום תחום.
וזה לא תמיד משרת את השחקן בסוף, לפעמים זה סתם עושה גם לו נזק.

תמיד יותר פשוט לסגור עסקה שפחות חשופה לרעשים מיותרים.
לא יודע, מרגיש לי שמי שמצדיק את הטענה שלו בכח פה זה אתה/אתם.
הדבר הזה לא מגובה בשום דבר וסותר כל הנחה בסיסית על איך עובד שוק העבודה.
"מבזבז זמן ומוריד חשק" זה לא טענה רצינית.
Dubi Dubkin
קיבל.ה  7 לייקים

לפי צנצי מהבוקר
אלטמן לא בתוכניות
חבל על 2 עמודי דיונים עליו מאתמול
next
כמו כן, כנראה ישראלים בכירים לא יגיעו..
בן לוז
קיבל.ה  237 לייקים

חייבים שלד ישראלי סביר+
מה יקרה אם עוד שבוע יהיה סבב נוסף מול איראן?
זרים לא יגיעו לכאן ונשאר עם סגל ליגה לאומית
זה סיכון גדול מדי להתבסס על זרים (שעוד לא הגיעו בכלל) במצב של ישראל

תחתימו את מלמד
תשאירו את אלטמן
תפנו לעוד ישראלים שיכולים להגיע לפה
ותחתימו כבר זרים
oleg neduda
קיבל.ה  2047 לייקים

עכשיו צנצי כבר מתחיל עם הסיפורים בביתר שמובילים אולי שמלמד לא באמת סגור שם. כל פעם שהוא נותן ידיעה מרעישה ומבין שיש מצב שהוא טועה, הוא מספר סיפורים

אם מלמד על המדף הוא חייב לשחק בהפועל, אחרת זה סימן רע
El dudernio
קיבל.ה  1623 לייקים

Dubi Dubkin כתב: 11 יולי 2025, 08:53 לפי צנצי מהבוקר
אלטמן לא בתוכניות
חבל על 2 עמודי דיונים עליו מאתמול
next
כמו כן, כנראה ישראלים בכירים לא יגיעו..
לפי צנצי מלפני 5 דקות.
אלמוג כהן לא רוצה את מלמד ולכן העברתו לבית"ר ירדה כרגע מהפרק...

תעשה לבד 1+1...
אדוםאדום
קיבל.ה  34 לייקים

בשבוע הבא ריימס תקבל החלטה לגבי דיארה.
לגבי דנילסון אין שינוי או התקדמות.

לדעתי הפועל צריכה להביא את מלמד (שהפועל מתעניינת בו, כבר פורסם) וחלוץ זר לא במקום.
זרתותח
קיבל.ה  99 לייקים

בשלה העת לטלפון ליענקל׳ה ולקחת את גוני ומלמד
dino
קיבל.ה  2644 לייקים

אדוםאדום כתב: 11 יולי 2025, 09:20 בשבוע הבא ריימס תקבל החלטה לגבי דיארה.
לגבי דנילסון אין שינוי או התקדמות.

לדעתי הפועל צריכה להביא את מלמד (שהפועל מתעניינת בו, כבר פורסם) וחלוץ זר לא במקום.
מסכים איתך
למרות שאני חושב שמחאמיד יהיה הפתעה נעימה, אי אפשר לבנות עליו באופן משמעותי. זה הימור.
אין שינוי או התקדמות זה גם יכול להיות שהורידו את העסקה מתחת לרדאר, כמו שהיו צריכים לעשות מהתחלה ועם כולם.
הפועל בעונת המלפפונים לא עושה שום הפתעה. הכל ברדאר.
שליחת תגובה